Лечебните заведения в Троян се нуждаят от доброволци

* ВОЩ намира за необходимо медицинските лица от училищата и детските заведения до 21 да се включат в работата на двете троянски болници; търсят се и доброволци за санитари
Коронавирусът

ВРЕМЕННИЯТ оперативен щаб (ВОЩ) в Троян намира за необходимо медицинските лица от училищата и детските заведения, които няма да работят до 21 декември заради въведените (от 27 октомври) по-строги противоепидемични мерки, да се включат в работата на двете троянски лечебни заведения (МБАЛ и Белодробната болница) и да подпомогнат персонала, който вече е в недостиг и изключително претоварен и изморен. Лечебните заведения имат нужда и от доброволци за санитари и извършване на дезинфекция, което означава, че могат да се включат и хора без медицинско образование.

ЛЕЧЕБНИТЕ заведения ще подсигурят на медицинските специалисти и доброволците пълен комплект лични предпазни средства, както и график, по който могат да се включат - почасов или на пълна смяна, според предпочитанията и възможностите. Ако желаете да се включите като доброволец в работата на двете троянски болници, свържете се директно с Валентина Даскалова –  на телефони 0700/14721 и  0878/901853. Подкрепата Ви за лечебните заведения и работещите в тях медици ще облекчи работата на болниците и ще подпомогне лечението и спасяването живота на хора, засегнати от Covid 19!

ВОЩ - Троян

Начало

Още по темата за коронавируса:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |