Миховски и Батолов от ГЕРБ помагат на Белодробната болница

* Депутатът и общинският съветник осигуриха и лично монтираха две шатри в двора на троянското лечебно заведение, водещо в битката с коронавируса в Ловешка област * Миховски: „Във време на война всяка помощ е важна, особено ако идва навреме“
Коронавирусът 
НАРОДНИЯТ представител инж. Иван Миховски и троянският общински съветник Красимир Батолов, и двамата от ГЕРБ и добри приятели, доставиха и монтираха две шатри в двора на Белодробната болница (СБАЛББ) в Троян, съобщиха от партийния пресцентър. Шатрите са на общинския съветник и досега били използвани за празненства в неговия ресторант в Орешак; но по думите на г-н Батолов „днес не е време за празници, днес е време за спасяване на животи и каквото можем, трябва да направим, за да облекчим работата на лекарите“. Дарителската акция е и във връзка с призива на премиера Бойко Борисов лекарите да са пред болниците и да посрещат хората.

ДВЕТЕ шатри ще бъдат оборудвани със съответната техника и ще се използват за набиране на проби и в улеснение на нуждаещите се от лечение в здравното заведение – водещо, заедно с МБАЛ - Ловеч, в битката с коронавируса в Ловешка област. „Така получаваме възможност наистина да бъдем на една ръка разстояние от хората, които се нуждаят от нас. Тук ще се извърша пробонабиране и селектиране на болните – тези, които са със симптоми, ще бъдат насочвани към ковид кабинета, а онези, които нямат нужда от хоспитализация, ще получават указания“, коментира управителката на СБАЛББ – Троян д-р Цветомила Дудевска.

„ВЪВ ВРЕМЕ на война всяка помощ е важна, особено ако идва навреме. Не съм лекар и не мога да съблека костюма и да вляза в отделенията, както призова министър Ангелов. Но мога да направя друго и го правя. Защото в момента ние сме във война, имаме приятели с положителен тест за Covid 19, които се лекуват в момента, Троян е община с много положителни случаи, а и имаме възрастни родители и семейства, които искаме да опазим, има хора, около мен, за които съм загрижен. И правя това, което е по силите ми, дано всеки се включи в тази битка с каквото може, за да победим заедно инфекцията. Тя е страшна, но най-страшна от всичко е злобата, малодушието, липсата на отговорност“, заяви позицията си депутатът Миховски.

Т21, по информация на ГЕРБ - Ловеч
На снимките – моменти от монтирането на шатрите

Начало

Още по темата за коронавируса:

6 коментара:

Djigata каза...

Браво! И Благодаря! Дано всички които имат възможност да помогнат и всички да разберем, че не е шега и утре може да разберем на собствен гръб за какво става въпрос.

Дедо Спас каза...

Единият прибрал масите на открито и решил да се отърве от шатрите. Другият се набутал да чукне някоя червена точка по "герберастки". Нормалните гледат прогнозата за времето. Това е! Вярно, че болницата е белодробна, ама да караш лекари и пациенти да зъзнат в шатра...

Djigata каза...

Дано не съм прав, че ще дойде време да се молим и за шатри ама няма да има. Хубава вечер!

tz tz каза...

прекланям се дълбоко пред тая вездесъща постъпка

r3d33ms каза...

https://www.tekstove.pl/lyrics.33456-Rumuneca_i_Enchev_i_Sonia_SHatrata

Nik каза...

Иванчо

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |