Новият италиански ресторант в Троян

* Собствениците Дидо и Илиана: „Заповядайте при нас, защото нещата са истински и си заслужава!“
Pizza&Restaurant „ILI“
ЧАКАНИЯТ с огромен интерес нов италиански ресторант в Троян – Pizza&Restaurant „ILI“ (бившият Ирландски пъб) отвори врати в началото на седмицата. С изцяло променен дизайн – повече светлина, повече белота, свеж (италиански) полъх отвсякъде. „Предишната обстановка бе по-скоро клубна – подходяща за пиене, но не толкова за хранене, затова направихме промените“, сподели ни собственикът Дидо Милков (добре познат от другите си троянски заведения), който тук си партнира със снаха си Илиана Милкова, живяла години в Италия.

ОБСТАНОВКАТА е важна, но същината на всеки ресторант е кухнята. И в това е големият коз на  Pizza&Restaurant „ILI“, иначе казано – безкомпромисно и автентично италианско качество. Основното в менюто са емблемите на италианската кухня – пица и паста. И двете се приготвят на място и изцяло с италиански продукти, включително видовете паста (спагети, фетучини, букатини, прясна домашна паста); пещта за пиците, едно от важните условия за високото качество, също е оригинална. Разбира се, в менюто има и раздел за български и интернационални ястия, плюс няколко авторски специалитета като например едноименната салата „ИЛИ“. Да не пропуснем – и сладкиши, разнообразни, всичките, също като пастата и пиците, приготвяни в заведението. И задължителното обедно меню – с атрактивни ястия на атрактивни цени.

ДРУГОТО е младият, ентусиазиран и подготвен екип, защото всичко се прави от хората, зависи от хората, не става без хората. Познаваме Дидо от години, можещ, точен, държащ на думата си, той е най-сигурната гаранция за хората си, тези, които ще разказват за нас кулинарната приказка в новия италиански ресторант в Троян – Pizza&Restaurant „ILI“. „Заповядайте при нас, защото нещата са истински и си заслужава!“, тези думи на собствениците Дидо и Илиана като че ли обясняват всичко.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |