Екшън на бензиностанция „Генимекс” в Троян

* Длъжникът собственик Георги Георгиев и неговите хора не пускат съдия изпълнителя в обекта, намеса на полиция и охранители
 * Конфискацията е заради огромни задължения към КТБ
Сблъсъци
Бензиностанция "Генимекс", Троян, 29 август, 11:00 ч., вдясно е черното "Ауди А8" на Г. Георгиев
ТАЗИ СУТРИН (понеделник, 29 август) сериозна група полицаи от РУ на МВР - Троян и охранители от охранителната агенция „Делта гард” от една страна и здравеняци на собственика Георги Георгиев от Ловеч от друга бяха окупирали бензиностанция „Генимекс” в началото на Троян, до моста за „Велде”. Сред пристигналите бяха и г-н Георгиев, началникът на троянската полиция гл. инсп. Радостина Петкова, представител на частния съдебен изпълнител Велислав Петров, обявил за публична продан този и други обекти на Георгиев. Научихме, че на моменти ситуацията е била доста нажежена, но до сблъсъци все пак не се стигнало.

Двете групи ясно се очертават: вляво полицията и охранителите,
вдясно - Георги Георгиев (с червеното елече) и неговите хора
КАКВО СТАВА? По наша информация случващото се е идентично със скорошния екшън в хотел „Априлци” в съседно Априлци, собственост на същия скандален бизнесмен. Накратко – Георги Георгиев, познат с прякора Гошо Гъза, има необслужвани кредити от над 60 млн. лв., основно към фалиралата КТБ (Корпоративна търговска банка) на Цветан Василев, който пък е кум на ловчалията. Задълженията не се изплащат и чрез частен съдебен изпълнител банката се опитва да си прибере дълговете – като, както е по закон, разпродава имотите на длъжника (сред тези имоти са бензиностанциите „Генимекс” в Плевен, Троян и Априлци, хотел „Велико Търново” в старата ни столица, хотел „Априлци” и др.).

НА ПРЪВ ПОГЛЕД ситуацията е ясна. Но се заплита, тъй като Георгиев е отдал повечето от имотите на наематели (подозренията са, че на свои хора и свързани лица) или пък използва други някакви юридически хватки (например - скоростно обявяване в несъстоятелност) - и така се опитва да обезсили действията на банката кредитор и на съдия изпълнителя. Подобна, по наша информация, е и ситуацията с бензиностанция „Генимекс” в Троян, която години стоя запустяла, но буквално преди дни бе ремонтирана, пребоядисана и брандирана с надписа „Генимекс” от наемателя, ясно е защо.

Троянските полицаи се справиха с трудната ситуация
ДАЛИ ЧАСТНИЯТ съдебен изпълнител ще влезе във владение на бензиностанцията на длъжника или г-н Георгиев по някакъв начин ще успее да осуети/отложи конфискацията, ще стане ясно скоро. Ще се опитаме да ви държим в течение на случващото се.

59 коментара:

Анонимен каза...

приключенията на един задник -епизод 2

Анонимен каза...

А тука какъв екшън става на Посрано 20....

Кака Донка!? Ха ха ха....

http://www.blitz.bg/news/article/440687

Анонимен каза...

2-ри това вярно ли е в blitz,че тази лицемерка кака ти Дона ще я издигнат за вицепрезидент.

Анонимен каза...

Донка президент. Хайде тази година президент, догодина сенатор :)

Анонимен каза...

Кака Дона я взеха за майтап в новинарските сайтове.Тази лицемерка не може ли вече да се усети,че е станала за подбив и майтап.

Анонимен каза...

Защо държавата не почне да хваща такива длъжници, като Гошо Гъза? Такива като него си правят, каквото си искат.

Анонимен каза...

Именно и аз так мисля. Има имоти, живее охолно, не връща кредитите е докога така уважаеми дами и господа от правосъдието?

Анонимен каза...

До къде ще стигне безочието на подобен тип алчни бизнесмени. Не стига, че е взел огромна сума пари от КТБ а и по всякакъв начин се стреми да не ги върне.

Анонимен каза...

Най-лесно е да взимаш чужди пари и да ги харчиш по скъпи коли, екскурзий и жени, но когато дойде моментът да се връщат много боли.

Анонимен каза...

Преди време имаше различни публикации относно охолния живот, който води Гошо Гъза. То не бяха снимки на яхти, то не бяха снимки от ловен сезон, всички коментират, това че живее и харчи огромни суми пари и накрая, какво той не връща кредитите, а ние бедните хорица за пет лева ще ни разкажат играта.

Анонимен каза...

Ловешкият бизнесмен Георги Георгиев, кредитиран с над 60 млн. лева от КТБ, продължава със схемите си, надявайки се да не връща щедро раздадените му от Цветан Василев пари на вложителите в банката.- цитат от вестник и не е първото такова.

Анонимен каза...

Този човек разчиташе дълго време на кума си Зветан Василев от който по много съмнителен начин е взел повече от 60 мил и които сега трябва да връща на КТБ. Трябва да се спази закона и парите да бъдат върнати на вложителите.

Анонимен каза...

Така наречения Жоро Гъза се разхождаше по скъпите курорти харчейки парите на вложителите в КТБ. Дошъл е моментът да връща изхарченото.

Анонимен каза...

Наскоро беше проведен опис на хотела на Георгиев в Априлци от частен съдебен изпълнител, заради задължения към фалиралата банка от над 11 млн. лева, като в присъствието на служителите на реда ловешкият бизнесмен се е държал арогантно, заплашвайки всички с уволнение, афиширайки връзките си с Цветан Василев и Гриша Ганчев. Изпълнението върху „Интерхотел“ – Велико Търново, стопанисван от сестрата на Георгиев – Дора, също продължава, като дълговете само на това дружество към КТБ са за над 20 млн. лева.
И това е цитат от вестник, който прочетох. Докога ще чакаме правосъдието да си свърши работата? Как ще си позволява да обижда и заплашва органите на реда и правосъдието? Да връща взетите пари и толкоз.

Анонимен каза...

Къде се е чуло и виддяло в правова държава някой да си пази имотите с частна охрана при положение, че са обявени за публична продан от ЧСИ. Меко казано тук е престъпен законът и тези хора спокойно биха могли да бъдат араестувани за възпрепятстване рабоатат на държавни служители.

Анонимен каза...

Като знае, че има дългове към банки защо не си връща парите? Сега ще се прави на жертва.

Анонимен каза...

Не разирам как държавата позволява това де се случва пред очите й. Вземете мерки и дайте пример.

Анонимен каза...

Ееееех живот! Това ли е рецептата за живот? Взимаш кредити и не връщаш. И какъв хотел, след като имаш кредити аз незнам, как е тази наглост.

Анонимен каза...

Василев ограби КТБ и го оставиха да избяга в Сърбия, а Жоро Гъза продължава да осребрява откраднатото от КТБ и никой нищо не прави!!!! Явно за тези хора закони няма и с пари всичко става. Къде е правосъдието, къде е държавата, докога ще е така? Имаше една песен пеят я по мачовете - Всеки ден ще е така до победата. Е и аз се чувствам като на мач, а дали този мач е уговорен? Питам сега кой ще ми каже?

Анонимен каза...

Жоро Гъза е един от малкото които успяха да се възползват от КТБ вземайки над 60 мил кредит. Дошло е време разделно за такива като него и ще трябва да си платят за далаверите.

Анонимен каза...

Един път стомна за вода, втори, трети и накрая стомната не издържала и взела че се пръснала.

Анонимен каза...

Неговата е започнала да се пропуква, тръгне ли, няма спиране. Ще отече и ще се разлее. Дано стане по-скоро.

Анонимен каза...

Тук няма ли представители на властта киото да следят каквои ги върши лицето Георги Георгиев. Позаинтересувайте се малко и вземете марки такива неща да не се случват за в бъдеще.

Анонимен каза...

Темида не се ли интересува от състоянието на Гошо Гъза? Защо не връща парите? Тогава и ние да взимаме и да не връщаме. Кой не иска да има хотели, бензиностанции и яхти и да си развява байряка?

Анонимен каза...

Кой е Гошо Гъза?Шутът на Цветан Василев,който благодарение на КТБ си е подсигурил пенсия доживот, без да осъзнава обаче, че тези пари са наши и за разлика от него, ние сме работили и сме ги изкарали с труд.Върни ни паричките!Не те ли е срам?

Анонимен каза...

Най-лесно е да вземеш чужди пари и да си живееш като цар, но това винаги е за сметка на бедните хора. Дано най-сетне и унас справедливостта възтържествува и всеки получи това което заслужава.

Анонимен каза...

Очевидно кумецът на Цветан Василев смята да продължи да харчи с лека ръка подарените му десетки милиони от КТБ! Вземете и свършете работата дами и господа от правосъдието, НАП, ФГВ и останалите институции, моля! Покажете на тоз беден народ, че законите са еднакви и за бедни и за богати! Честно ли е за едни да има правосъдие, а за други не?

Анонимен каза...

Помните ли рекламата на КТБ с Христо Стоичков - излиза бате ицои и вика "клиентите са ни скъпи" е скъпи са ни на всички.

Анонимен каза...

Обидното в случея, че не стига че харчи чужди пари и ходи по какви ли не скъпи дестинаций, хотели, казина и жени ами няма и доблестта да си върне поне част от заемите.

Анонимен каза...

СЕРИОЗНИТЕ кредити от КТБ се обясняват с роднинските връзки между бившия собственик и управител на банката Цветан Василев и Георги Георгиев – банкерът е кум на скандалния ловешки бизнесмен, известен с любовта си към лукса, яхтите и екзотичните пътешествия. Пак според същия източник въпреки огромните дългове на Георгиев към КТБ повечето от заведените изпълнителни дела на банката срещу него били спрени – хватката била чрез иницииране на производства по несъстоятелност и услужливи съдийски решения в Ловеч и Плевен. Георги Георгиев е познат и в Троян – една от бензиностанциите от някогашната му верига „Генимекс” бе в града ни, до моста за „Лесопласт”; след време тя затвори, а по-късно бе продадена на друга фирма. Е, какво да кажеш?

Анонимен каза...

Въпреки десетките милиони получени кредити, които няма никакво намерение да връща, Георгиев продължава да парадира с луксозния си начин на живот, включващ пътувания до екзотични дестинации, ползване на лимузини и яхти. Всичко това разбира се, на гърба на измамените вложители в КТБ.

Анонимен каза...

Всичко е ясно, човекът е взел едни пари, част от тях е инвестирал в имоти и сега е дошъл мометът да ги връща. Прави всичко възможно да го отложи във времето и да мине метър. Срам!

Анонимен каза...

Държавата следва да си влезе в ролята и да започне да преследва такива длъжници като Георги Георгиев, за да се подреди всичко и да се даде пример на невярващия български народ.

Анонимен каза...

Самият Георги Георгиев се оказва щедро кредитиран от фалиралата КТБ, по личното разпореждане на кума му Василев, като свързани с него фирми са усвоили кредити за над 60 млн. лв., без никакво намерение парите на вложителите да бъдат връщани. Не е тайна за никой, че Георгиев е известен в бизнес средите като некоректен търговец, а всичките му дружества или фалират, или завличат кредиторите си, поради което ги прехвърля на подставени лица.

Анонимен каза...

Очевидно тандемът Василев - Георгиев (или Мустака - Гъза) продължава да осребрява откраднатото от КТБ.

Анонимен каза...

„Генимекс инвест“, основната фирма на Георгиев и която е известна още в плевенските юридически среди като „Капитан паднали ми“.

Анонимен каза...

Да бе има много имоти, живее охолно, ходи на различни скъпи екскурзий, забелязван е в кимпанията все на хубави и скъпо платени жени, но не връща кредитите и продължава да си живее на гърба на вложителите. Докога ще я караме така дами и господа. Позор!

Анонимен каза...

Даже и охрана си наел, която да му пази имотите от държавата. Ха ха ха

Анонимен каза...

Роднинските им отношения обаче съвсем не са попречили на Василев, в разрез с всякакви правила на банковото кредитиране, да уреди фирми на Георгиев с огромни кредити. Общият им размер е около 67 млн. лв., а само две от фирмите под негов контрол – „Генимекс инвест“ и „Интерхотели Велико Търново“ са „опънали“ над 30 млн. лв. от парите на вложителите в КТБ. Къде са отишли тези пари може лесно да се предположи, тъй като Георгиев е известен като любител на луксозния живот, гарниран с яхти, ловни излети и пътувания по екзотични дестинации из цял свят. Ето и цитат, който намерих във вестник публикуван не отдавна.

Анонимен каза...

Ето и мнения на хора, които са се сблъсквали с Георги Георгиев: -Тотален безконтрол от страна на "управител", "собственик", "сестра на собственика", "любовница на собственика" и всички останали по роднинската линия на Георги Георгиев и Дора Георгиева... Никаква организация на работа, системен тормоз, заплахи, крясъци...всичко това е само част от пълния блясък на Генимекс Инвест/Инвестмън и Интерхотел Велико Търново! Не се подвеждайте и не започвайте работа при този т.нар. работодател!!!

Анонимен каза...

Пълна пародия! Всичките им фирми, начело с Интерхотел Велико Търново ЕООД, Генимекс инвест и другите им фантомни фирми са пълна измислица. Мили хора, кандидатстващи за работа при тези смешници, не го правете! Първоначално обещанията са големи, но реалността съвсем различна. Въпросният "собственик" Георги Георгиев и сестра му Дора Георгиева са изключително некомпетентни, глупави и елементарни хора. Що се отнася до заплащането, никаква коректност- не се плаща, заплатите се редуцират по преценка на Гошо. Осигуровки не се плащат! Повечето им сметки подтоянно се запорират, предвид факта, че дължат много пари и на доставчиците си! За първи път в живота си се натъквам на такава пародия! Не желая повече да коментирам, такива хора не заслужават дори и това време, което им отделих, пишейки тези редове, но си заслужава, за да предпазя всички, които биха кандидатсвали при тях!

Анонимен каза...

Едно от имената е Георги Георгиев с прякор " Гошо Гъза", на когото Василев е кум ! Той дължи 10 милиона лева на КТБ и не е върнал нито стотинка от лихвите и главницата, с една дума нищо от кредита !

Ето прокуратурата да се сезира !

Анонимен каза...

Милиони левове кредити от КТБ получил скандалният бизнесмен от Ловеч Георги Георгиев - Гошо Гъза от банкера в изгнание Цветан Василев. В част от плана за фалита на Корпоративна търговска банка, който се оказа най-крупната финансова измама на века, влизало обогатяването на Георгиев с близо 67 милиона лева, предоставени му като кредити на редица свързани с него фирми. Две от дружествата на Гъза - "Интерхотели" АД и "Генимекс Инвест" ЕАД, лапнали след едноличното разпореждане на Василев близо 30 млн.

Анонимен каза...

Георгиев е известен в бизнес средите като некоректен търговец - четох някъде. Като го натиснат и той хоп несъстоятелност. Цветанов и Георгиев, каква пълна идилия. До кога ще търпим своеволията на тези?

Анонимен каза...

Явно с гръб като на Цветан Василев, Гъза се чувства недосегаем и безнаказан, щом продължава да си върти наглите си номерца и продължава да краде.Но стига с това беззаконие.Съда и прокуратурата да се стегнат и да си свършат работата.

Анонимен каза...

Жора Гъза с помоща на покровителя си Василев, успя да отмъкне доста голям дял от парите на КТБ под формата на необезпечен кредит. Настанало е време разделно.

Анонимен каза...

Toзи **меринджей** успя да фалира в бизнеса с горива-ако се сещате за ГЕНИМЕКС - та един хотел ли ще му се опре . . . .

Анонимен каза...

не е виновен който яде баницата, а който му я дава!Държавата отдавна не си е на мястото по отношение на подобни субекти.Като нищо не произвежда, внася данъчни декларации с резултат загуба трябва да се отреже всякаква дейност на момента, какви закончета, какви 5 лв.

Анонимен каза...

Голяма част от дружествата на т.н. Жоро Гъза са прехвърлени на трети лица като по този начин се цели избягване на съдебно преследване. Дано тези схеми да бъдат осуетени.

Анонимен каза...

Що си мислят тия недосегаемите, че може да ни мачкат като тревата пред къщата бе? Дайте им да се разберат един път за винаги. Като си земал парите сега ги връщай. Нема само ние да гладуваме бе.

Анонимен каза...

Къде е Цветан Василев - Къде е бате...? Да дойде да каже къде са парите. Да им направят очна ставка и на него и на Гошо Гъза и тогава да видим.

Анонимен каза...

Някой бълва еднакви коментари трийте ги тия хейтъри!!!!

Анонимен каза...

Какво значение има, коментарите са си коментари и истината е само една Г. Георгиев да си върне взетите пари! Да не съм само аз луд да връщам пари или такива като мен. Едни ще мизеруват други ще си развяват байряка. Хайде, стига вече!

Анонимен каза...

Ама ти връщаш ли бе 53?
Че учи се от Гъзлето и ходи по яхти и лов.

Анонимен каза...

И като стана реч за бемзиностанции, знаете ли колко струва газта на Хората до сели Антонови - 75 стотинки

Един нехранимайко каза...

що не кажат кви пари изтичат по изпълнителните дела като разноски:)))))тия са много свестни, няма що. страшна перачница.

Един нехранимайко каза...

и кво сте пуснали тия безобидни снимки, Каратиста що не го снимахте и присъстващите охранители. Арееее и тия не са читави. Сега те глозгат кокала. Баси тъпата държава.:)))а и вложителите в КТБ.....бе и те не са много за мислене.

Един нехранимайко каза...

доколкото си спомням имаше бая съдии, прокурори,други разни "богати българи". Тия с милионите....еми лоша инвестиция. Кво да се прави. Къв народ. Народа е с влогове до 200 000 хиляди-гарантирани. Другите кво да ги жаля

Анонимен каза...

До 55, какво Антови ми пишеш, в Пловдив миналата седмица заредих от ОМВ на 77ст.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |