Роко проби Беклемето

* От днес Троянският проход е отворен за всички видове МПС, информацията е неофициална,
 но бе потвърдена от очевидци
Първопроходци
Радослав Чолаков-Роко
БЛАГОДАРЕНИЕ на троянския бизнесмен Радослав Чолаков-Роко от днес по обед, четвъртък, 18 февруари, Троянският проход (Беклемето) е разчистен и проходим за всички видове МПС. Информацията е неофициална, но бе потвърдена от очевидци. Роко наел багер, който изринал снега от проблемните около 50-100 метра под билото, където от снегонавяванията се трупат преспи; а след това машината слязла до мандрата от южната страна, за да разшири трасето и за камионите. Всичко това пък се случило, тъй като от Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) и Областното пътно управление в Ловеч, които отговарят за зимното разчистване на Беклемето, не дали надежди, че ще стане в близките дни.

ЗАПОЗНАТИ ни припомниха, че миналата година пак Роко и пак по същия начин - като със свои средства нае допълнително техника и подкрепи усилията на АПИ и Пътното, отвори Троянския проход по-рано от предвиденото. А всичко това не е някаква самоцел – Роко ръководи сериозен собствен бизнес и негови камиони всеки ден пътуват за Южна България. По обходните пътища (през София и други) губя по около 50 лв. на курс, отделно е губенето на време и забавянето, а като мене са десетки бизнесмени от района, коментира пред Т21 първопроходецът през Беклемето за тази година.

Т21

Още по темата:

19 коментара:

Анонимен каза...

Ами другарката Лиляна и нейните подопечни да си дадат заплатите на този Роко, щом като им върши тяхната работа човекът

Анонимен каза...

Браво за това което е направил! Дано започне да пътува и по пътя за Старо Село , че да го преасфалтира. Тези нямат срам, даже и знак са сложели 30 км в час за целия път.

Анонимен каза...

Такива хора, трябва са ни кметове, а не мишоци да не могат да изчистят 100 метра сняг.

Анонимен каза...

До какво дъно опря тази държава... до самоинициативата на гражданите да разчистват проходите...БЕЗУМИЕ НЕЗЕМНО!!!Срам за държавата! Браво на Роко!

Милена каза...

Проблемът не е , че няма кой и с какво да изчисти!Проблемът е застъпване на интереси и не на всеки му стиска да го направи!

Анонимен каза...

Роко е пич,много е напред,и не е окрал някоя фабрика,като повечето,а го е постигнал с много труд!

Анонимен каза...

Сега на кои трябва да плащаме винетките ?

Анонимен каза...

Роко - родопчанинът със златното сърце!

Анонимен каза...

Роко е бъдещ кмет.

бай Иван каза...

Объркал е малко бизнеса на ски пистата тези мишоци от АПИ някой ги гушка за да се правят на умрели.

Анонимен каза...

Евала на Роко.
Нека държавата да се засрами.
Този проход бърка интереса на много хора от Троян, Ловеч, Плевен и околията, които зареждат плодове и зеленчуци или пък други неща.
Пак опираме до там, че всеки си мълчи и не смее да се обади.

Анонимен каза...

Къде е ИЛЯНКАТА да ни обясни Роко какъв простак е и как концетрира цялата Троянска простащина и с нейната просташка помощ е пробил просташкия балкан, за да могат всички троянски простаци да правят износ на простащина през затворената с простащина гръцка граница за онези простаци гърците??????????????????????????????

Абе в Австралия с какво си хранят просташките крокодили?

Анонимен каза...

браво на бати Роко.герой

Троян 21 каза...

Припомняме четирите правила при коментиране в сайта:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

3. Не се допускат нецензурни персонални обиди, както и смъртни заплахи, обиди заради здравословни проблеми, клетви и други подобни - в името на елементарната културност и коректност.

4. Коментарите трябва да са по темата на съответната статия!

Анонимен каза...

http://troyan.bg/component/content/article/125-predstoyashto/1666-saobshtenie-otnosno-kampaniya-qpatna-bezopasnostq-i-zasileni-proverki-po-liniya-na-parkirane-na-mps-v-obshtina-troyan.html

Евала за начинанието. Крайно време беше.
Но гледам, че няма никаква промяна при колите паркирани и блокирали тротоара
срещу ВиК.

Анонимен каза...

Роко, нямаш ли път през Ливадето та да оправиш на Дона Къртицата-къртичините. Тасовете на колите падад,бе ! Пломбите на хората падат !

Анонимен каза...

Цитираното ОПУ-Ловеч /областно пътно управление/ се оглавява от инж. Грозданов. Този човек няма необходимото образование за заеманата длъжност и не си е мръднал пръста да изпрати техника да отвори прохода защото 90% от времето си използва да защити мястото си от нахални квалифицирани кадри. Сбирщината от "кадри" които в момента заемат различни длъжности в ОПУ Ловеч, са болшинството жени нямащи квалификация и претенции за неговото място. Та затова Грозданов не е почистил прохода, много е зает, а мераклии бол.

Анонимен каза...

Брей бизнесмен, пък за благото на наше село работи. Щях да го предложа за кмет, но явно той има и акъл, така че нема да стане. Ще нарушим традицията си!

Анонимен каза...

С нетърпение очакваме същата новина, но акуална (от 2017г.):)Молбата ми към админите е да премахнат статията от Топ 5 на седмицата, защото "новината" е от миналата година и обърква много хора, които планират пуване. Иначе и тази година ще се надяваме и разчиаме на доброто желание на гражданите и бизнеса, за да бъде отворен прохода - тази основна артерия,сврзваща Северна и Южна България(която явно не е приоритет на общината, впреки, че всеки ден губи приходи поради обсановката).

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |