Всички пътища в община Троян – проходими

* От Агенция „Пътна инфраструктура” забраниха движението на товарни автомобили над 10 тона в цялата страна * Зам.-кметът Кольо Кацаров: „От сутринта цялата снегопочистваща техника е на терена”

ОТ 10:30 Ч. ТАЗИ СУТРИН (7 ФЕВРУАРИ) е забранено движението на товарни моторни превозни средства над 10 тона по всички пътища от републиканската пътна мрежа, научихме от сайта на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) - www.api.government.bg Ограничението се налага поради тежката метеорологична обстановка на територията на цялата страна. Директорите на областните пътни управления получават правомощия да спират целия трафик при допълнително утежняване на обстановката - след съгласуване с централата на АПИ и службите на МВР.

АГЕНЦИЯ „ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА” призовава водачите на моторни превозни средства да се въздържат от пътувания. А ако е наложително, да се информират предварително за конкретната ситуация на пътя от посочения сайт на агенцията или на тел. 0700 130 20. Друга препоръка на АПИ е шофьорите да тръгват с достатъчно гориво и заредена батерия на мобилния телефон.

„ВСИЧКИ ПЪТИЩА на територията на община Троян са проходими, от сутринта цялата снегопочистваща техника е на терена. Трудностите са, че 15-20 минути след като минат снегорините, отново има снежна покривка. Изчакваме с опесъчаването, тъй като трябва да спре снеговалежът”, съобщи за Т21 ресорният зам.-кмет Кольо Кацаров. От г-н Кацаров научихме още, че за 14:00 ч. е насрочено заседание на общинския кризисен щаб. Според метеорологичните прогнози пиковият период на снеговалежа се очаква да е от 14:00 ч. до 17:00 ч., утре също ще вали.

Т21

Още по темата:

125 коментара:

Анонимен каза...

в жк Лъгът не е минавала никъква техника!!!

Анонимен каза...

Всички пътища в община Троян-проходими.......но не е почистено никъде особенно по тротоарите и междублоковите пространства.Аз затуй си плащам данъците,да чистите БЕЗСПИРНО..............

Анонимен каза...

не знам на кой терен е техниката но само главната е добре почистена.

Анонимен каза...

AVE MAIKA VI DA EBA, NA TOVA LI VIKATE 4E E PROXODIMO,TA TO IZOP6TO NEE MINAVANO DA SE 4ISTI NIKADE.

Анонимен каза...

При предният снеговалеж беше същото, 60 % от улиците не видяха снегори не в деня на снеговалежа а и следващите дни.

Анонимен каза...

Към 2-ри.Аз също си плащам данъците, но за разлика от теб се опитвам да преценявам нещата реално. При този силен снеговалеж допреди един час, разбира се, че ще се чистят основните пътища. Току-що се прибирам от болницата с такси - пътят е нормален за тези условия. Пък ти, критикарю, излез и си почисти тротоара пред дома. Писна ми от такива като теб!

Анонимен каза...

Плащаме данъци да им праим екскурзии и да си чешат ташаците

Анонимен каза...

Няма ли ,един здравомислещ управник,който да разпусне децата от училищата или всички се правят на гении?!Защо те трябва да плащат за голите амбиции на разните там кметове и министри????Няма раз ум и отговорност в тази държава и това е!!!!

Анонимен каза...

До 6-ти :обичам да гледам как хората се блъскат и изкарват всичко с много труд.А аз така разбирам демокрацията едни се трудят други им захвалят.

Анонимен каза...

Ако бяхте избрали Минко Акимов за кмет,сега щеше да е чисто.На ви комунисти !

Анонимен каза...

KAM n2 TI MNOGO ZNAE6 AMA 6TO NE MI DOKARA6 JENA SI ,DA VIDI6 KAK 6TE I IZ4ISTQ ZADNIQT DVOR ,4E 6TE PITA DALI IMA O6TE.

Анонимен каза...

Браво 10-ти

Анонимен каза...

Само дето по времето на Минко Акимов почти не валя сняг.А такава зима не е имало десетилетия. Пред свои хора коментирал, че сегашното ръководство харчи много пари за почистване. Така че щяхте да видите почистени улици, ама друг път.

Анонимен каза...

Имал ли е Троян по-тъп кмет от милиционеро-комуниста Гербаджията Минъо.

Анонимен каза...

Минко Акимов е най-успешния кмет на Троян.И не е комунист,за разлика от тия крадци от бсп!
Ако сега беше кмет,пари щеше да има за всичко!

Анонимен каза...

Лъжи Кацаров попътя за Ловеч не видях нито снегорин нищо да почиства. А участъка на ловеч е чист Защо лъжеш Кольо

Анонимен каза...

10-ти, ти си завършен олигофрен.
Но какво пък, повечето избиратели на ГЕРБ, са ил като този/10-ти/ или цигани

Анонимен каза...

Ако не беше герб и Минко Акимов,кога в гетото щяха да имат асфалт и детски площадки?Кога щяхте да имате седалки на стадиона,кога щяхте да имате писта за мотокрос,най-добрата в света?
Крадливи комунисти!

Анонимен каза...

15-ти, мно-о-ого си прав! Пари щеше да има ! И най-вече за негоното "бедстващо" семейство, за Недка Топалова и т.н. Поне в това се уверихме!

Анонимен каза...

Тази зима, въпреки тежките условия, градът е по-добре поддържан от друг други години. Като пишете, вижте както става в цялата страна.

Анонимен каза...

Нека да разпуснат учениците в тази обстановка. Снощи министърът каза, че принудителните ваканции няма да се отучват. Тогава проблем няма никакъв. В този сняг и студ просто е наказание и за децата, и за родителите ходенето на училище. Май само в Ловешки регион не са ползвали такава ваканция.

Анонимен каза...

Не разбирам злобата и агресията в този сайт. Страната е потънала в бедствия. Хората от общината очевидно полагат усилия. Улиците се почистват от сутринта, но снегът на спира. Остана да чакаме да ни чисти някой тротоарите, като съветва № 2.

Анонимен каза...

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИНЕ № 21, преподавателка съм в едно от троянските училища. За разпускане на учениците, предложението трябва да дойде от директорите на учебните заведения. Общината не е в правомощията си да нареди да има неучебни дни. За сега такава необходимост няма.

Анонимен каза...

Г-жо 23, Вие като учителка къде прочетохте в поста на 21 да се говори за общинска администрация ?!

Анонимен каза...

Как да няма необходимост? Невиждате ли навън какво е? Сняг до безбожие. Снегорините минават, а след тях пак навалява сняг. Аз съм родител на малко дете и изключително много се притеснявам за отиването и връщането му от училище. ВИЕ 22-ри разсъждавате от гледна точка на професията си. Поставете се за малко от другата страна. За температурите и студа в класните стаи не искам да коментирам, но никой неможе да ме убеди, че е топло, както при градуси около нулата отвън. А за персонала не се и съмнявам, че се стараят хората на децата да им е топло, но просто природните условия са такива-студ, студ и пак студ...

Анонимен каза...

За довечера:пиле печено и картофки естествено полято подобаващо с алкохол.Лощото е ,че във входа мирише на кисело зеле,което е признак на беднотия.Така е ,за пролетариата нема почивен ден.На крак о роби на труда.................

Анонимен каза...

До 23-ти
Госпожо, като ваша колежка ви заявявам,че има директори на училища който са отправили предложение за "дървена " ваканция,но им е отказано. Точно от Общината зависи дали ще бъдат разпуснати учениците поради сложната обстановка.

Анонимен каза...

И сланина на скарата,комшиите да си мислят,че печем пържолен ...хъ хъ хъ,мизерници ,работете за жълти стотинки!

Анонимен каза...

НЕКА ВАЛИ...........

Анонимен каза...

Днес в СОУ "В.Левски" измерената температура в класните стаи беше 21 - 22 градуса. За какъв студ в стаите говорите?

Анонимен каза...

Комунистите се опитват да саботират ежедневните процеси в Троян!

Анонимен каза...

Ами като няма студ, като обстановката не е усложнена, тогава нека децата да си учат. Сигурно ще станат по-учени с два-три дена повече.
Остава само притеснението за родителите и тежкото придвижване на учениците от вкъщи до училище и обратно!!!

Анонимен каза...

У нас е по-студено, отколкото в училището...

Анонимен каза...

Къде учи детето на Донка Михайлова?

Анонимен каза...

В саита има КОМУНИЗ......

Анонимен каза...

Еееееееее, 34-и ти много я подмлади Д.Михайлова щом мислиш, че има деца ученици.Доколкото знам - има две големи дъщери, които от доста време не са ученици...

Анонимен каза...

Идвам от Ловеч. Пътищата в Троян са цвете пред ловешките - и в града и в участъка Лешница-Троян. Районът, който чисти Троянската община е класи над ловешкия. Май ловешкия кмет този път е доста зад нашия.

Анонимен каза...

И ГОСПОД да стане кмет на Троян, троянци няма да са доволни! След като 1/3 част от България е под вода, хората са останали без покрив над главите си, без дрехи, без храна а Вие тук изразявате сухо недоволство, що за хора сте! Зима е! Ако няма сняг не сте доволни, ако има, защо пък има! Ей така, защото не струваме и природата ни наказва! 2,5 км. ходя пеша връщайки се от работа и честно да Ви кажа не мога да видя почистен тротоар, което е задължение на всеки един- да почисти пред своя дом! Всеки гази снега и псува, но никой не излезе да си почисти тротоара, където той ще минава а не кметицата например!

Анонимен каза...

Щом опря работата да се съревноваваме кой е по-зле, явно отдавна сме отишли на майната си.Най-добре е язовира на Беклемето да скъса дига и да потече насам...

Анонимен каза...

До колежката на колежката (№ 27 ) - госпожо, с този правопис вие наистина ли сте учителка? Язък за децата.

Анонимен каза...

Ах мамини сладки,как хубаво се изказвате всички.Ама къде бяхте уважаеми,когато миню крадеше като невиждал и заробваше Троян?Къде бяхте,когато в залата на ОБС, миню,сашо,данчо,светльо и маринчо гласуваха кредит,който ние ще плащаме?

Анонимен каза...

Наложи ми се да се предвижа до поликлиниката и беше истински кошмар. Не бих казала, че градът е почистен. Снегорините само са потъпкали снега, а основните места за паркиране изобщо не са изчистени. А за тротоарите и спирките да не говорим. Къде са всички, които получават социални помощи? Защо не им се даде по една лопата и да се погрижат поне за зоните определени за пешеходци. Кога най-сетне ще има някакъв ред в тази Община???

Анонимен каза...

Айде айде,40-та...Познанията на миню за запетайките,докараха една лекииииичка глоба по програма Флаг, за едни 3 (три) милиона лева,па никой не му намери маана на граматиката...

Анонимен каза...

Не са почистени всички улици. Трябва да газим сняг до колене. От нас се иска да си плащаме данъците, а сега къде е почистващата техника за малките улици!

Анонимен каза...

Чичо Минчо ще го търсите със свещ!По негово време не стиа,че беше изчистен градът ами и беклемето не се затваряше за повече от 10 дена в годната.Сега се разбра кой кмет е по-вече човек на Светло дочков.Остава паяк да му разреши да купи и хептен ще ви се изясни работата.

Анонимен каза...

Точно тъй! Къде ми е хеликоптера?

Анонимен каза...

42. Анонимен каза...
Кога най-сетне ще има някакъв ред в тази Община???

Със стари маймуни нов ред се не прави.

М... каза...

Абе що ли се мъчите да замажете очите на хората, подлизурковци долни ?- Почистено било, пътища проходими-Дрън,дрън- не пасем трева! Айде тръгнете от Троян към Орешака , продължете към Априлци да видите що за почистване е- две коли зор се разминават пък да не говорим господата от пътното как поддържат пътя- гонят се по 3 камиона с вдигнати дъски !Доста години съм била все около почистващите и хем с по-стари машини, но 100 пъти по-качествено, ама нали всичко е далвери ... що да не търпите тия некадърници ! Давате тъпи обяснения греейки си дебелите мазни задници по кабинетите, а хората, които си изкарват хляба със зор в тия студове и снегове не ги мислите ! И нищо няма да се оправи и с тоя и със следващия кмет ... ми ние младите хорица навреме да стягаме куфарите за проверка през Терминалите , че докато остареят родителеите ни да сме се уредили и да си вземаме, че да поживеят поне на старини ... !!! Хубава работа, ама БЪЛГАРСКА ( в частност СЕЛСКА )

Анонимен каза...

Предлагам доставчиците на Интернет да спрат нета за половин час и всички седящи пред комповете да излязат да поринат малко сняг - хем ще са свършили нещо полезно, хем злобата ще се е пооталожила.

Анонимен каза...

45, много си "УМЕН"?!?

Анонимен каза...

".... секи гази снега и псува, но никой не излезе да си почисти тротоара...."


Много точно!!!!

Анонимен каза...

Не са малко хората, които си почистват тротоара. Става реч за уличните платна,които изобщо не са почистени.

Анонимен каза...

Един съвет. Погледнете там, където имате постройки с големи конзолни издатъци, навеси, отворени паянтови постройки, козирки, големи конзолни стрехи и подобни - дали има допълнително снегонатрупване и ако имате възможност - отстранете снегонатрупването или поне част от него.
ИП

Анонимен каза...

Абее еи,що не видите пътя към ОДЗ-МИР.Г-н зам .кмет Ангелов и Вашето дете е там,как ви се вижда пътя.Не го казвам с злоба,но все пак съм с вериги.Това са нашите деца.

Анонимен каза...

Браво 51-ви!

И.Ц. каза...

Някой задава ли си въпроса какво е състоянието на двата язовира над Троян - Макаравец и Дапа. Миналото лято стената на язовира на дапа беше поддала точно на средата и го бяха източили почти наполовина. Уж щяха да го правят, но дали са направени ремонтите или не едва ли някой е следил. Нека някой отговорен орган да даде някаква информация. Моите данни са, че и двата язовира са собственост на ИПЖЗ.

Анонимен каза...

По улицата към Троян Плаза за пьрви път виждам да мине снегорин. Браво!!!!

Анонимен каза...

за ралика от другите части на страната,при нас обстановката е доста лека и въпреки това почистването на улиците е мижи да те лаже.с две думи-пътищата са полу проходими.

Анонимен каза...

До всички малоумници които плюят г-жа Михайлова,вървете и вижте в Ловеч какво е положението и тогава коментирайте за Троян,тук улиците са перфектни в сравнение със Ловеч,току що се пребирам от там,така,че изобщо то ва не е шега,а що се отнася до Минко,на който много е харесало управлението му да си го вземе в къщата и да си го търпи...!

иванов каза...

Проходими пеша, како Донке нещо се излагаме.

Анонимен каза...

Малоумник 59, знаеш ли ,че на Хаваите е проходимо?

Анонимен каза...

Да го набия на Донка Мехмедова в устата ,това не е кмет ами Боклук,затова ли плащаме местни данъци ,да не може да излезем от къщите си да еба киоравата кучка.

Анонимен каза...

Ми пък недей плаща местни данъци,плащай постни такива,дееба тия данъци дееба!

Анонимен каза...

Браво 62и това име и ходи много.

Анонимен каза...

Има Заповед на Министъра на образованието за неучебни 8,9 и 10 февруари за цялата страна. Да не мислите, че ще си стоят в къщи скъпите ни деца? Надникнете през следващите дни в дискотеките.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Ей 59 Ловеч не го сравнявайте изобщо с Троян ,защото при предния сняг след 3 тия ден по шосетата и особено по тротоарите им нямаше и прашинкасняг ,а тук имаме поне половин метът от стария сняг НАВРЕД!!!

Анонимен каза...

Браво на министъра. Най-после я обявиха официално за цялата страна тази ваканция. Какво е това-на училище ще ходят само местните деца, а за пътуващите утре щяло да бъде неучебен ден. Та нали програмата е за всички деца от класа-едните ще учат другите не. Не може така!!! Това го обявяват за втори път тази зима. Решението всички деца да са във ваканция е най-разумното и най-правилното.
А колкото до това, че ще бъдат по кафетата - може би, но поне малките ще са под контрола на родителите и бабите и повечето ще си стоят в къщи. Тийнейджърите не можеш дори с въже да ги вържеш да ги задържиш вътре. Млада буйна кръв.

Анонимен каза...

Не мога да разбера умниците дето се правят на отворени и дават акъл да си чистим пред домовете.Тези които сме си почистили и вече заедно със почистеното от стария сняг вече имаме купчини от по 3/4 метра пред къщите си файда някъква?По нормалния свят хората си чистят ,но общината го извозва.Тук пълно безхаберие ,пари за заплати и то сериозни и то за капути получаващи сериозни пенсии ИМА но за снегопочистване и извозване НЕ. Място вече няма къде да го слагаме този сняг поне до гергьовден ще се топи.Изпитвам желание да мине някой каиш от общината да глобява за непочистен тротоар да видиш каква сейр ше стане,ще прежаля една лопата да му счупя в тиквата:):):)

Анонимен каза...

Аз харесвам коментара на 69-ти!

Анонимен каза...

Прав си 69 за извозването на снега ,къде да го слагаме този сняг от тротоара ,да не говорим ,че там където минават снегорини го връщат обратно на мястото си и ефекта е нулев.Пълна пародия на град сме както и впрочем и на държава.

Анонимен каза...

Много точен коментар 69 това е действителноста,другото е ПР на Донка,
като добавим и най/високите данъци които плащаме затова хората не искат да чистят да не говорим ,че има хора които нямат и десет лева за лопата.

Анонимен каза...

не ми се мисли какво ще става при предвижданото затопляне

Анонимен каза...

Е аз затова питах преди време, къде са циганите и фирмите отговорни за почистването?Къде бяха между двата снеговалежа?

Анонимен каза...

Затова и питах, кой по дяволите отговаря за почистването?Затова питах за имена, за отговорни хора,на които да се държи сметка за несвършената работа!Въпроси,въпроси...

Анонимен каза...

45 ти луд ли си или олигофрен? А?

Анонимен каза...

А кога кв.Балкан ще види снегорин?

Анонимен каза...

Кой е кв Балкан, и къде се намира?

Анонимен каза...

някъде по пътя на трапчанския мангал акимов,щото мое само да муа кифтета.Деба и гуменката китайска.Еле сеги са на сесия,сигур ша мине на наденици,да ми се надене на маркуча.Да му източа меура.

Анонимен каза...

СНЕГОРИНА каза:
Е нека сега на ДОНКА шефа Дилянчо Енкиния да изкара циганите които засели в нашия град с по една лопата.Предполагам има над 1000 мангала чакащи помощи!!!Ако им се даде по една лопата града ще е чист.НО горепосочените ги използват само по изборите!!!

Анонимен каза...

За заселването на циганите май трябва друг да попиташ, не Дилян Енкин. Попитай Минко Акимов, Марин Радевски и други от отбора!

Анонимен каза...

номер 80и може ли всички цигани да шибат теб и децата ти .

Анонимен каза...

явно теб вече са те ИЗШИЛИ,мама ти циганска посрана!

Храбрио шив(б)ач каза...

Те него отдавна са го разпрали,отвъд всякакво шиене ;-)

Анонимен каза...

номер 83и84 приказвате за циганите ама неказвате как ви шибат жените за една цигара и ви правят децата,и после се правите на българи.

Анонимен каза...

Когато си плащам данъците никой не ме пита колко е голяма улицата,на която живея,а сега немога да изляза,защото малките улици са на второ масто за почистване и незнам на кое място е за асфалтиране.Баста.Спирам да плащам.

Анонимен каза...

Ко ревеш 86-ти?Утре още да си на гишето да плащаш,мишко спаружена!Ще плашаш и песен ще пееш!

Анонимен каза...

Тъпанари......!!!!

Анонимен каза...

Към 10,още помним преди 2 години, когато Миньо беше кмет,обстановката не беше код жълто и улиците не бяха виждали снегорин!

Анонимен каза...

Към 15,хахахахахахахаахахахахахахахаахаххахаахах

Анонимен каза...

Към 32 ами и ние работещите да си останем в къщи,никака няма да ни е зле дървена ваканция.

Анонимен каза...

за балабанското пътя не е проходим

Анонимен каза...

харата от общината гледат само как да зимат заплати но не вършат никаква работа.
Неска от 14:00 до 16:00 часа срешнах 4 снегорина но нито един не ринеше снега а в момента в кжартал лъгъд до училището климент охридски обстановката е ужасна пук след това ми гожорете че сички путища са почистени.

Анонимен каза...

В този форум е пълно със злобари, които нищо не правят за собсвеното си благо-знаят само да оплюват другите. Всички чакат някой друг да им свърши работата, че като имаш сняг на тротоара излез и си го почисти, няма да чакаш Д.Михайлова да ти го изрине. Вместо да се радват за себе си, гледайки какво става в останалата част на България, седнали пред компютрите и сеят омраза.

Анонимен каза...

АМАН от тъпи хейтъри! Все някой ви е крив! Я кмета, я Бойко, я съседите, а защо не и Господ?! Замислете се малко! Бедствието е на целия континент, не е само в Троян.На Балеарските острови, които са почти толкова близо до Африка, колкото до Европа също имаше една педя сняг!!!!! Ситуацията е такава навсякъде! Хората правят каквото могат! Навсякъде! Вместо да стоите пред тъпите компютри и само да се чудите кого да оплюете, вземете се хванете за лопатите и почистете снега пред дома си, пред магазина си, пред входа на блока, а защо не на автобусната спирка?! Стоите вкъщи на топло, викате неволята и само ревете: кмета неструвал, тук не било проходимо, там не било проходимо, не бил минавал снегорин в Лъгът и още незнам си какво! НЕ Е ВЯРНО! Снегорин в лъгът специално минава постоянно(говоря за там, защото там живея и знам). Като тръгвам за работа виждам хора с лопати да чистят снега от тротоарите.... Виждам снегорини.... Виждам че се работи!
Колев.

Анонимен каза...

До 93ти: ти вероятно не четеш вестници, нали? И не би трябвало! Като ти гледам поста, едва ли би разбрал нещо, ако се опиташ да го прочетеш....
Жалко е, бе хора! Да пишем се учим в първи клас.... На какво прилича тая гавра с българския език?!В пост от четири реда, преброих над 18-19 правописни грешки.....
Жалко е......

Анонимен каза...

В кв.Балкан мина снегорин, но на завоите и мостовете вдигаше греблото.Не е изринал нито едно място за да може колите да обърнат.Кажете ми това на какво прилича,хората там какво да правят?

Анонимен каза...

Трябва да се радваме, че с такъв жалък бюджет общината се справя добре. Също така се замислете през последните 10 години дали е имало подобна ситуация не в града ни, а в държавата...

Анонимен каза...

Какво означава скромен бюджет?!
Бюджета за 2012 все още не е приет. И след като наистина такава зима не е имало през последните няколко години, нормално е сумата за снегопочистване да бъде увеличена в бюджет 2012, а не някой да се опитва да ни обяснява, че парите били свършили!!!

Анонимен каза...

Към 54-ти:И моето дете е в тази градина, и на мен ми се иска улицата да е изчистена, но с приоритет са главните улици. Понеже работя и аз в общината искам да Ви кажа, че нищо не зависи от г-н Ангелов, общинският съвет гласува и коригира бюджета. Предполагам знаете, кои са управляващо мнозинство...

Анонимен каза...

към 87 Знаеш ли какво е помияр?Лаеш без да знаеш за какво.Ако ти свия един зад врата,няма да мога да те стигна.

Анонимен каза...

99, парите за снегопочистване са държавен трансфер и годишно са около 130 х.лв за община Троян.
Питате каво означава "скромен бюджет".
1. Бюджетът на една община се формира от държавни субсидии и местни приходи.
2. Бюджетът на община Троян последните 4-5 години е почти константна величина като планиране и е между 17-18 милиона, с изключение на 2011, когато бе около 16 милиона, но знаете /многократно съм повдигал въпросът/ липсват едни 1,7 млн бюджетни средства.
3. През всяка от тези 4-5 години държавата увеличаваше размера на държавната субсидия за община Троян.
Какво следва:
За да е константен бюджета при ежегодно увеличаване на държавните субсидии - очевидно намалят местните приходи. В цифрово изражение - за 4 години под управлението на Акимов, Герб и Избор за Троян, местните приходи се сринаха с близо 25-30%.
Това не е нещо моментно - това е ПРОЦЕС!
Това е процес, който би следвало да изправи косите на всеки управник и да предприеме сериозни мерки.
Да, ама не! Акимов и Герб превърнаха общината в консултантска фирма, зарязаха бюджета и се настаниха около комисионните при европроектите
През м.юли м.г. си признах една невярна моя прогноза. През 2007-ма предрекох, че управлението на Герб в Троян ще е равносилно на преминаването на марокански скакалци през общината ни. 4 години по-късно се оказа /не го предвидих/, че скакалците минаха през Троян, ама се и върнаха.... т.е - два пъти минаха.
99, община Троян може да разполага и да харчи по свое усмотрение само местните приходи от бюджета. Държавните субсидии са целеви, за точно разписани цели и дейности.
Сривът на местните приходи в Троян предопределят понятието "скромен бюджет".
Пример: На три пъти по-малката община Каварна, местните приходи за 2009-та са над 20 млн лева. За същата година, под мъдрото управление на Акимов и Герб - местните приходи се сринаха под 5 млн.
Разбира се, като благодарност, жителите на общината отново дадоха вота си за г-н Акимов и Герб, те днес заедно с Избор за Троян отнво са мнозинство в ОбС и ТЕ отново ще определят нещата в Троян
Да ви е честито!
Благодарностите бяха допълнени и със суперзаплата за г-н Акимов.
Според мен, би могло да се помисли и за още благодарности. Надявам се г-н М.Станчев да предложи общината да заплаща и пътните разноски на г-н Акимов от Трапето до Троян... и суха храна за събота и неделя.
ИП

Анонимен каза...

Напълно съм съгласна с всичко казано от 102-ри.

Анонимен каза...

До администратора на блога!!!Мисля,че коментари като 62-ри също трябва да се изтриват!!!

Анонимен каза...

Пари за почистване нямало,а за заплата на акимов,служебна кола +бензин и още екстри имало?
Тъпи ли сме, или да?!?!?

Анонимен каза...

Към 105-ти: Нали Вие сте си ги избрали да са отново навсякъде около нас!

Анонимен каза...

Ммм, не знаеш колко не си прав...Точно за миню никога...

Анонимен каза...

Ами спокоино граждани , нали избрахте Донка "ние можем" е видяхме им моженето . А К.Кацаров бтр ли кара , че за него пътищата са проходими защото за мен с лек автомобил вчера не бяха .

Анонимен каза...

Да, 108ми, небяха проходими но в цяла Европа, мрънкало такова!

Анонимен каза...

Неграмотна свиня пък си ти!

Анонимен каза...

Ами 109-ти не си ме разбрал правилно просто коментирах вродената склонност на комунистите да казват на черното бяло .Какво му пречеше на другаря зам. кмет Кацаров да каже пътищата са непроходими но работим по въпроса и толкова , ама нали е комунист трябваше да се изцепи : „ВСИЧКИ ПЪТИЩА на територията на община Троян са проходими, .... " Е аз му повярвах и вчера с колата навих 73 км а реално изминах не повече от 25 км но шофирането ми достави максимално удоволствие . На следващите избори обещавам да гласувам за БСП благодарение на тях карането на автомобил зимата е несравнимо приключение .

Анонимен каза...

Само това ли измисли?! Хайде напъни си още малкко междуушната кухина, може и да излезе нещо...
Ти можеш още, на теб не ти трябва Жокер, ти си си от там, беееееее!

Анонимен каза...

Май някой е пропуснал да си пие хапчето ...

Анонимен каза...

ами пий го бързо........... и си лягай!

Анонимен каза...

До всички мишоци които плашат, че ще пират да си плащат данъците!!!!Община Троян е предприела действия по принудителн събиране на недоборите т.е. чрез Агенция за държавни вземания която е към ТД на НАП и съдебни изпълнители. Така че на всички мишки ще им бъдат наложени всевъзможни запори я по сметка, я на трудово възнаграждение, я запор на движима и/или недвижима ценност.Така че мишки... спокойно ще си плащате дължимите данъци!!! От Котката

Анонимен каза...

Ако общината е предприела такива действия, то те са незаконни и спокойно падат в съда. Справка - ЗМДТ! Не плашете хората.

Анонимен каза...

До великият мозък 116 - ти. Тази процедура не е регламентирана в ЗМДТ, но направи справка в ДОПК и ще се ти стане много, много ясно.

Анонимен каза...

Много от хората са толкова бедни,че няма какво да им се вземе.Този дето само плаши,нека помисли какво е дал на тези хора,ако може да мисли.

Анонимен каза...

До 115-чиновникът от МДТ.Този служебен компютър ти е даден да работиш с него,а не да си играеш игрички и да коментираш.

Анонимен каза...

До 119-ти.115- не е чиновник в МДТ. Къде видя, че е написано в работно време?

Анонимен каза...

Виждам аз.Всичко виждам.117 и 115 е един и същ.

Анонимен каза...

115+117+120=1(един и същ)

Анонимен каза...

Трябва да си много тъп, че да не го проумееш. Както споменах 115-ти не е чиновник в МДТ

Анонимен каза...

Епитетите си пази за себе си.Анонимният чиновник си личи от далеко.Ясен ли съм малък тъпчо.

Анонимен каза...

Може ли някой от управата на града/ако има действаща такава/ най после да даде смислен отговор защо ул.В.Левски е в този си окаян вид,а наистина ул.Хр.Ботев е перфектно почистена от снега!?? Срамота е улицата с най-голямо натоварване в града да е цялата като лунни кратери.Лятото си трошим автомобилите в дупки,а зимата в къртичини!ДО КОГА!?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |