15-20 столични контри на троянския площад в неделя

* Мишо Шамара ораторства на метри от паметника на Иван Хаджийски; контрапротестиращите опънаха черен транспарант „Те поГЕРБаха България” * Троянски участници липсваха,
 подигравки от околните - не
Леле мале
Мишо Шамара - емблемата на контрите
20-ТИНА от т. нар. контрапротестиращи от столицата се появиха на троянския площад „Възраждане” снощи (18 август, неделя) – като трета спирка, след Благоевград и Нова Загора, от националното турне в подкрепа на кабинета. Групата започна изявата си около 19:00 ч. и бе наблюдавана без особен интерес от група старци, насядали по близките пейки в неделната привечер, и с видима насмешка от посетителите на близкото кафене „Антик”. Контрапротестиращите бяха опънали и два плаката – по-големият бе черен, с надпис „Те поГЕРБаха България”; по-малкият - по-весел и шарен и на него пишеше „Тук сме хора с различни политически убеждения, но с една кауза – да дадем шанс на правителството!”.

Позивът, приканващ троянци към съучастие
Вляво - рейсът, докарал в София троянските контри, 16 август
ТРОЯНСКИ контрапротестиращи определено липсваха, въпреки че по-рано през деня няколко дървета по площада и в района на Малкия пазар бяха олепени с приличащи на некролози позиви, зовящи към участие в троянския контрапротест; „Нека дадем подкрепата си на законно избраното правителство на Република България и заедно да положим усилия да подобрим тежкото икономическо състояние както на страната, така и на нейните граждани”, пишеше в позива, подписан от напълно неизвестния местен политик „Ивайло Чакърски, председател на Български земеделски съюз „Александър Стамболийски” - град Троян”.

ПОДКРЕПЯМЕ правителството на Орешарски, защото това е първото българско правителство, отворено към гражданите от 23 години. Това е първото българско правителство, което отвори и Парламента, и Министерския съвет за гражданите”, заяви пред камерата на БНТ една руса дама от гастролиращата група. Нейна колежка дообясни: „Ние сме тук, за да подкрепим хората от Троян, които подкрепят правителство”. Както казахме, троянци не уважиха гастрола на столичните контри, но пък два дни по-рано (16 август), когато в София бе масираната акция в подкрепа на кабинета и актуализацията на бюджета, Троян се отчете с един рейс симпатизанти на Орешарски и компания.

Карикатура Доньо Донев
ГВОЗДЕЯТ в програмата на гостуващите контри бе речта на небезизвестния варненски рапър Мишо Шамара, станал лице на националния контрапротест. Шамара - с обръсната глава и гъста черна брада като чеченски бунтовник – се опита да каже нещо, но явно липсата на публика повлия отрицателно на красноречието му. „Това лице (Мишо Шамара) си позволи да говори за народопсихология на 50 метра от паметника на Иван Хаджийски. Добре че присъстваха 15-20 човека и то не всичките троянци. Около площада имаше повече хора, които явно се подиграваха”, ни написа в писъмце по електронната поща нашият приятел и очевидец на събитието Никола Василевски.

Т21 

Още по темата:

95 коментара:

Анонимен каза...

пълна трагедия.........

Анонимен каза...

Браво на троянци! Браво балканджии!!!

Анонимен каза...

Мигар троянските гербаджии не са били там? Толкова труд хвърлиха милите да оплюят и очернят троянския протест срещу правителството на Орешарски и общинския съвет. А и мишо шамара е лика прилика на всеки лумпен.

Анонимен каза...

Тоя пък кой го пусна да влезе в Троян???

Анонимен каза...

Червени дървени глави,другарко Кмет,моля не изнасилвайте града с подобни прояви.Никой,никога вече няма да ви повярва.Вашата партия не иска да се модернезира и ще бъде изхвърлена от историята,както от Троянци!

Анонимен каза...

.......липсваше само Макариев да опече по някой кебапче за Щамара

Анонимен каза...

Толкова са жалки, че не ми се прави коментар.Този Шамар 100% му плащат.

Анонимен каза...

Пеевски бил ли е там да подкрепи коалицията на партията си?

Анонимен каза...

Не сме знаели ,щяхме да слезнем поне 100човека от Балканец

Анонимен каза...

Що не слезеш 2 метра под земята

Анонимен каза...

5-и, от случилото се определено е ясно, че кметицата няма нищо общо с това. Явно новоизлюпения земеделски лидер търси изява, но нещо не му се получава...

Баба Съба Картечарката каза...

Що не казахте овреме бе, баба. Бяхме се организирали целият пенсионерски клуб. Че пропуснахме и Шамарчето да ни изпее:"Искам да из*укам всички феенки, фенки...".

Анонимен каза...

11-ти, сигурно ще кажеш, че тя нямаше нищо общо и когато нейните служители правеха преди всички контрапротест в Троян, воглаве с Пеевски и Сираков? Да, бе, разправяй ги на други тия. Най-добре на старчоците в пенсионерския клуб, на побърканите от атака и на ромите от балабанския завой!

Анонимен каза...

Пази Боже , щом този олигофрен става политик.

Оня с коня каза...

Миришо шапшала е голяма хала!

Анонимен каза...

12-ти, направо къртиш!!!Смях се със глас, но точно така се връзва творчеството на Шамара с новите му фенки.

Анонимен каза...

13-ти, само ти още не си разбрал, че протестът на Пеевски и Сираков беше СРЕЩУ правителството на Орешарски!
Троянските гербаджии още не могат да се ориентират в обстановката - на тях нали им казват по кого да плюят и те разбрали-недоразбрали автоматично почват, защото не им проумяват кратуните как може човек да има собствено мнение, различно от това на партията!

Анонимен каза...

11.Не забравяй нашия съгражданин Евгени Узунов.И февруарските протести и сегашните подкрепящи се провеждат с неговите идейните напъдствия.

Анонимен каза...

Много е лошо да си с промит гербаджийски мозък. Такова тъпо същество няма как да се роди. То се отглежда и обгрижва докато мозъчето му придобие качествата на свински цървул.
Най-забавното е, че и двата протеста са насочени освен към всичко друго - най-много към крадците и тъпаците от Герб.
Всеки мрази всекиго в тази държава, но всички мразят Герб!!!!

Анонимен каза...

Някой ще коментира ли какво правеше на този контрапротест областния управител М.Недялков?

Анонимен каза...

Нищо случайно няма, някои са поканени, други организирани и пр.

Анонимен каза...

А някой ще коментира ли, защо от толкова много градове беше избран именно Троян за този контрапротест?
Едва ли е заради невзрачните страхливци от Герб Троян. На тях отдавна никой не обръща внимание и не ги взема на сериозно. Едва ли е и заради БСП Троян и наличието на много симпатизанти на Орешарски /то се видя колко са/.
Явно е заради нещо друго!

Анонимен каза...

19-ти, по себе си не съди за другите, май и сам не си вярваш кой кого мрази,по-точно така ти се иска.

Анонимен каза...

23, много е прав 19-ти. И на протестите срещу правителството и на контрапротестите в подкрепа на п-вото еднакво не искат да чуят за Герб. Нещо повече - т.нар. "Реформаторски блок" също не иска да има нещо общо с нещастниците от Герб.
Разберете най-после - Герб е политическа чума! А както всички знаем - всеки бяга от чумата.

Анонимен каза...

Ох, то един реформаторски блок да си отчупищ, прави сте всички кривчовци, не ми се занимава с Вас

Анонимен каза...

23 Не Герб са назначили 50% следственни държавни служители
Не Герб манипулираха изборите.
Не Герб доведоха на държавата три национални карастрофи.
Не Герб взивиха църква и убиха над 200 бъл
гарски патриоти.
Не на Герб,а на БСП терора е партийна политика.
Поради тези причини много държави забраниха комунистическите партии.Дори Румъния юни месец я забрани.Така,че 23 се позамисли преди да сееш мъст и злоба в този саит

Анонимен каза...

Предния пост се отнасяне за 23,а за 19.Съжалявам!

Анонимен каза...

Абе 26-ти, я пак прочети към кого се обръщаш, май не е 23, а към 19-ти и 24-ти

Анонимен каза...

Защо си мислите Орешерски се прави на умряла лисица и не изкарва на показ далаверите на Герб, Борисов и Дянков? Защо си трае Орешарски и не казва как външния дълг на БГ от 15 млрд евро през 2007-ма е станал близо 38 млрд през 2012-13? Хем самият Орешарски е специалист точно в тази област? Защо мълчи като комуняга на разпит? Какво ми се гъне днес за единия милиард, а си трае за другите 23 млрд от времето на Борисов и Дянков? Ами защото и той е вътре в "играта". Всички са се навързали като свински черва и никой на никого не дири сметката. Защото и кукловодите им са едни и същи. Няма никакво значение кой управлява в определен момент.
Милиардер ли е Борисов или да? Кога и как стана такъв? Що всички си траят, въпреки, че това управленско недоразумение още преди няколко години си бе направил купон да отпразнува първия милиард и да се похвали? Поне така бе казано от трибуната на НС.
Защо и в Троян никой не подири сметка на Акимов, Балев и Герб Троян? С милиони е завлечена тази бедна община. Виновни пак няма. Няма, защото и тук са се навързали като свински черва.
А освен това - "гарван гарвану око не вади".

Анонимен каза...

Да към 19,,,,,,,,,,,извини ме 23!

Анонимен каза...

Абе сред тези тъпи гербаджии няма ли поне един малко по-грамотен? С конкурс ли ги избират тези неграмотници?

Анонимен каза...

29 ........потърси си личния лекар.Съмнявам се,но може и да ти помогне!

Анонимен каза...

Когато с честен труд си си купил един хляб , дойде някой ,който има 10 хляба , и изяде и твоя .После ти даде една филия, за да не умреш от глад , след това ти хвърли и един бой ,за да си му благодарен , а накрая те прати да платиш и неговите 10 хляба - те това е комунист .А ти си щастлив - все пак някой мисли за теб .

Анонимен каза...

29 Това,че БСП дава на турци и цигани да я ,,изнасилват" ми е безразлично,ама това че БСП дава на турци и цигани да ,,изнасилват" България е непростимо!!!

Анонимен каза...

Пъпчивите гербаджийчета искат да се забранят комунистическите партии. Напълно ги подкрепям!
Първата комунистическа партия която трябва да се забрани - това е Герб.
Защо?
Малка справка за неграмотните гербаджийчета:
1. Председател на Герб Троян - др.Сашо Данков - номенклатурен кадър на БКП и работил в ГК на БКП
2. Кмет на Герб - др.Минко Акимов - висш кадър на БКП, началник на комунистическата народна милиция и член на местното политбюро на ГК на БКП.
3. Общински съветник на Герб - др.Мичо Генковски - висш кадър на БКП и работил в ГК на БКП като секретар по идеологията на комунизма.
4. Общински съветник на Герб - др. Й.Данков - висш кадър и член на ГК на БКП.
*
Хайде стига ви толкова. Като си изстискате пъпките, пак прочетете кой какъв е бил от днешните "десни" гербаджии и пак заповядайте да громите комунизЪма и да давате исторически справки.
Как щях да забравя и др.Бойко Борисов, който, както писа в-к Работническо дело - той и още двама са единствените от милиционерската школа в Симеоново, които са отказали да се деполитизират в началото на 90-те и са напуснали. Напуснал е др.Борисов, но в джобчето е била любимата му партийна книжка от БКП.
:)

Анонимен каза...

35.На крив мироглед Бойко му пречи.......35 ти си един прост,злобен и комплексиран червен боклук.Като Мищо Щамара,Бисер Петното и СерГей Лайното,

Анонимен каза...

Защо националният контрапротест стартира в Троян? Много е просто. Тук активиста на атака Илиян Пеевски рано-рано, преди Станишев даже, организира група контрапротестиращи в защита на комунистическото ръководство на общината. За негов голям срам групата беше позорно малка и състояща се от хора получаващи пари от общината и безработен бивш кандидат за кмет. Даже коалиционните му партньори от ДПС не му се вързаха. Но всеки принос към общото дело на БСП+ДПС_атака е важен. Може би като реверанс към него и съмишлениците му стартира в Троян това национално турне на новата тройна коалиция.

Анонимен каза...

35-ти, затова нещата са зле,ама много зле!Никаква икономика, повсеместна разруха,имам чувството че не се побирам в кожата си, като се сетя за баба ми-преди 44г. да тъче шаяци и да ходи сама да ги продава, да варят ракия в огромни количества за складове в София, да копае дупки за сливи на Коман с малко дете в цедило на гърба,работилница за тухли и пр.Разсипаха всичко-национализации,приватизации,измислено изкуствено заченато СДС-Костов,прикрити комунисти във всяка партия.

Анонимен каза...

Контрапротеста е толкова гнусен, че дори градските старци дето тъпо си гласуват за комунистите и те се засрамиха и не излязоха.

Е това е изводът от цялата баница...
а вие си дрънкайте глупости тука колкото си щете!

Анонимен каза...

Протести, контрапротести... пълни глупости, политика, която не е за всеки!! Хващайте се да работите бе хора, но яко да работите, а не само да отбивате номера. Няма кой да Ви оправи положението ако сами не се опитвате. Колкото и да лаете, без бачкане парички няма!!!:)

Анонимен каза...

„37. Анонимен каза... Защо националният контрапротест стартира в Троян? Много е просто. … Може би като реверанс към него и съмишлениците му стартира в Троян това национално турне на новата тройна коалиция.”

37-ми, изобщо не е просто, а ти си много прост и НЕ можеш да четеш!!! Още в първото изречение е написано, че Троян е ТРЕТА СПИРКА:
„20-ТИНА от т. нар. контрапротестиращи от столицата се появиха на троянския площад „Възраждане” снощи (18 август, неделя) – като трета спирка, след Благоевград и Нова Загора, от националното турне в подкрепа на кабинета.”

Анонимен каза...

http://www.svobodata.com/page.php?pid=12291&rid=154

Анонимен каза...

На вниманието на Т21
Преди време писахте и публикувахте декларация на Пеевски, че иска оставката на ръководството на Атака заради подкрепата на БСП и ДПС
Преди време публикувахте информация и снимки от троянски протест, на който се иска оставката на правителството на БСП-ДПС-Атака.
Анонимен 37 пише съвсем други неща, от които излиза, че Т21 е лъгал и заблуждавал читателите си.
Вие ли лъгахте читателите си или анонимен 37 лъже, клевети и набеждава?
Всичко това се случва на вашият сайт и ако анонимен 37 лъже и клевети, поставяйки под съмнение и представяйки вашите публикации в Т21 като лъжа и дезинформация - не смятате, ли че е време да защитите собствената си медия?

Анонимен каза...

Мили съграждани, прочели по 10.000 книги /както кухата лелка в библиотеката/ наслаждавайте се на правителството на Пламен Орешарски !!! Вие все още ли мислите, че трябва да дадем шанс на правителството на Пламен Орешарски? Да? В такъв случай, моля Ви, потърсете незабавно медицинска помощ!
Събитията през последните 2-3 месеца в България показват, че българите са забравили какво значи диктатура, манипулации, измами и стремеж към Власт на всяка цена. Ами гледайте сега събитията, анализирайте дълбокомислено, правете изводи и трупайте жизнен опит за следващите 20 години. Явно 20 години стигат, за да загуби обществото всякакво чувство за самосъхранение и да се хвърли в обятията на всеки долнопробен измамник, гаврещ се с нормалните хора с една цел – да открадне общественото богатство. И да Ви КРАДЕ! Видяхте ли как става? Ако не сте… следва продължение, само почакайте до ноември-декември. Май си правите илюзии, че за парите Ви крадците няма да убиват? Я помислете пак! За какви суми говорим, нима не става въпрос за милиарди, даже десетки милиарди? Я напишете числото! 10.000.000.000! Преброихте ли нулите...? Очакват Ви незабравими преживявания!!!
Много скоро ще излезе наяве голата истина за правителството на Пламен Орешарски!!!

Анонимен каза...

"Не очаквайте да оперем и пешкира за Ужасно Наложителния Животоспасяващ Заем или за „Белене“, или за каквото ще натворите /циганизация,платени гласоподаватели и др/, докато сте на власт.

"Виждате „голямата политическа агресия за власт, и то на всяка цена. За власт не по правилата.“

"Тройната коалиция е обречена. Болна е от нелечимо пристрастяване към властта. Затова да й кажем така. Да не сте на власт, а в опозиция – по възможност по-дълго, е О.К. Приемете факта, че не сте желани и че будите отвращение.

Затова се оттеглете. Само си представете, че отваряте една врата и влизате в друга стая. Там – ако желаете, култивирайте някакво смирение у себе си.
Потърсете веднъж вината и у себе си.
Променете се ако можете.
По-вероятно е да посмените само грима, без други съществени промени. В името на най-скъпото ви – властта. Защото сте комунисти.
После да пробвате да се върнете обратно през вратата или по-скоро – през прозореца, откъдето за пръв път влязохте на 9 септември 1944. Може да не е точно сега, но все някога вратата за вас ще се окаже заключена, а прозорците – залостени. Ще останете отвън да виете като върколаци.

Анонимен каза...

Комунист и смирение, търсене на собствена вина и други човешки, морални качества е невъзможно да се съвести. Те нямат дори мизерната частичка останала съвест, която накара Юда да се обеси. Да се променят, дори като фалшив нескопосан опит - не могат! Както се казва в поговорката:"Вълкът козината си мени, но нрава не." Затова,ако искаме да запазим стадото,трябва да ги няма вълците. От опитите вълкът да е сит и агнето да е цяло , вълците само се оядоха, а агнетата многооо намаляха.

Анонимен каза...

Каква е разликата между комунистите от Герб и същите от БСП? Между А и Б отборът на БКП?
Отговор: каквато е разликата между чумата и холерата!

Анонимен каза...

САМИЯ ФАКТ ЧЕ ГЕРБ Е ОПЛЮВАН ОТ КОМУНЯГИТЕ ГОВОРИ, ЧЕ ГЕРБ СА ПРЕЧКА ЗА КОМУНИЗМА. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ГЕРБ Е ПОДКРЕПЯН ОТ ЕВРОПА И АМЕРИКА, ТОВА ГОВОРИ, ЧЕ ГЕРБ СА ДЕМОКРАТИЧНА ПАРТИЯ И ИМАТ БЪДЕЩЕ

Анонимен каза...

48-ми, я пак прочетете коментар 35 и ако не успеете да опровергаете фактите, то излиза, че комунягите от Герб се САМОоплюват.
Ако не се лъжа, др.Станишев е председател на ПЕС и има многократно по-голямо признание в Европа, отколкото др.Борисов. Дори Америка призна др.Станишев и го нарече "Мистър Клийн". В същото време в американското списание "Конгрешънъл Куотърли" на два пъти нарекоха др.Борисов - "Гангстер номер едно на България".
Четете повечко, 48-ми, и по-малко пишете, защото си вкарвате автоголове.

troyan21 каза...

До №43: Заставаме зад всички наши публикации (включително тези за протестите - троянския и националния, и за поисканата от Пеевски оставка на ръководството на "Атака"). А че някой говори друго - негово право е, форумът в сайта ни е максимално отворен и всеки може да се изказва, както намери за добре.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

“Учи, мама, да не ходиш на контрапротест”
“Случаен превоз подкрепи случайна власт”
“Автобус все ни свързва, автобус ни дели”
”Всичкото меринджей за правителството”
“Станишев – новият цар Киро”
” От кол и въже- кабинет, от махали и паланки – контрапротест”
“Най-добре е автобусите да дойдат!
“Станишев е президент, не знам кой е премиер"
“Аз не протестирам, на екскурзия съм”
“Спуснаха ни от небето”
“Автобусите са безплатни, ние не сме си плащали пътните!”
“Логото на Тройната коалиция – автобус”, е заключението на авторката.

Анонимен каза...

Пресечната точка на две случайности /случаен превоз, случайна власт/ е НЕОБХОДИМОСТ-така пише в учебниците по философия, разбирай необходимост за власт. За какво ли им е тази власт, че толкова се зорят, всеки сам може да си отговори.

Анонимен каза...

До 49.Явно сте хард мазохист за да желаете да ви управляват комунисти.Явно че манипулирате фактите,както на вас е удобно.По лъжливи,нахални,самовлюбени терористи от комунистите няма.Може ли нормален човек да има за идейни водачи Мишо Щамара,Бисер Петното и СерГей Лайното?

Анонимен каза...

Да, така е 33-ти и 34-ти

Анонимен каза...

49-ти, дай връзка на "Конгрешънъл Куотърли" и ние да прочетем.Проверката е висша форма на доверие

Анонимен каза...

47. Анонимен каза...
Каква е разликата между комунистите от Герб и същите от БСП? Между А и Б отборът на БКП?
Отговор: каквато е разликата между чумата и холерата!
==============================
За всеки с поне малко медицинска грамотност разликата е от земята до небето. Разбита се, не всеки е длъжен да е медицински грамотен. Сам по себе си факта, че си неграмотен не е лош. Лошо е, когато комбайнери (или философи и литератори, ако щеш) започнат да дават мнение за разликата между чумата и холерата. Същото е с ГЕРБ и БСП. Лошо е, когато политически неграмотни хора вземат да дават псевдозадълбочени становища. Дори да са без правописни грешки, това не ги прави смислово значими:))))))))))))))))))

Анонимен каза...

т21 отново лъже , ясно се вижда от репортажа по БНТ че контрапротеста беше многолюден и напълни иначе заспалия централния градски площад .
http://bnt.bg/bg/news/view/106573/kontraprotestyt_v_trojan
даже и прогербаджийските сайтове ишат че протеста е бил от над 50 човека .

Анонимен каза...

Оле, над 50 човека-това означава, че може да са 51, като извадиш случайно преминаващите, пак излизат толкова.
Ало 57-ми, на вас ви е присъщо когато не ви изнася да бъркате бройката, то в София на протестите са 200 човека не повече,така сте свикнали на бялото да викате черно, а сега пак си повтори бройката и накрая ще си повярваш.

Koleff каза...

Анонимен гащник номер 57, от репортажа на БНТ се виждат 6 старчета общо на 512 години. Къде видя "многолюден контрапротест"? Като даваш линк за репортажа, прочете ли коментара под него? Коя от трите лелки, които пелтечиха на микрофона, си виждал по троянските улици? Целият комунистически идеал е само това-постановка. Една голяма постановка. Дойдоха едно автобусче платени пенсийки, наприказваха се надъхано и си отидоха.
А тоя варненски дрисльо Шамара, подскача сега, щото го е страх, че ако се върнат ГЕРБ, втори път няма да му се размине. Хората държат на закона и ще го пратят да види къде беше неговата дружка Ванко1 за известно време. Вие да не си помислихте, че ГУМЕНАТА ГЛАВА има някаква, макар и бегла, представа какво е политика?


Анонимен каза...

По информация на МВР-Йовчев,жителите на Китай са три милиона.............Мишо Шамара не е гълфон и най-точната социологическа агенция е Галъп.............................голямо опростачване.Обидно е да те имат за толкова тъп.

SED каза...

57-ми: Ти познаваш ли някоя от тези жени, които били от Троян? Защо не казаха кои са? Защо не видяхме някое от познатите лица на града? Защото това беше пародия... и най-голямата гавра беше "Гумената глава", както той се беше самоопределил преди години.

Анонимен каза...

В Троян много от идейте започват плахо преди 112 години една първомайска манифестация от 6-мата манифестанти и 7-ната музиканти с нищо не показва , че града ще бъде управляван от комунисти-соцялисти 65 години . А това , че протестиращите не са от Троян няма никакво значение - истинския комунист няма род и родина за него е важно да служи на бкп,дкмс и кпсс .

Анонимен каза...

Макар и рядко, но се срещат такива мъже, които никога не са били обичани. А още по-рядко пък се срещат такива, които освен, че никога не са били обичани, плащат на проститутки и ги карат да им казват, че ги харесват и обичат.
Не има стигаше, че се оградиха с жива верига от полицаи с огромен периметър, за да отидат на работа, но днес Станишев и Местан организираха транспорта и платиха на неколцина свои „поддръжници“ да дойдат пред Парламента. И като „истински“ мъже излязоха пред телевизионните камери, за да покажат на народа, че някой ги харесва. За тях няма значение, че чуха тези думи от оглупели баби и необразовани роми и то срещу заплащане, важното е, че ги чуха. Чухме ги и ние.
Колко пошло и тъжно.

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=HnSaNfG9tV4

Анонимен каза...

Благодаря на тази група смели млади хора , който смело застанаха на централния градски площад за да защитят от името на Троянци законно избраното българско правителство . Жалко , че подвига на тези хора се умаловажава от това вестниче финансирано с пари от сорос или офшорки и неколцина платени герберски коментатора .

Анонимен каза...

Много жалко , че троянската кметица е от фракцията на гоце и нарочно боикотира събитието вместо да организира хилядите млади Троянчета да се докоснат до непреходното изкуство на БигШа .

Анонимен каза...

:):):) 65-ти,я лапай дулото...(да не лапнеш нещо друго)

Анонимен каза...

Допълнение към 64.
I am the one, Orgasmatron, the outstretched grasping hand
My image is of agony, my servants rape the land
Obsequious and arrogant, clandestine and vain
Two thousand years of misery, of torture in my name
Hypocrisy made paramount, paranoia the law
My name is called religion, sadistic, sacred whore.

I twist the truth, I rule the world, my crown is called deceit
I am the emperor of lies, you grovel at my feet
I rob you and I slaughter you, your downfall is my gain
And still you play the sycophant and revel in my pain
And all my promises are lies, all my love is hate
I am the politician, and I decide your fate

I march before a martyred world, an army for the fight
I speak to great heroic days, of victory and might
I hold a banner drenched in blood, I urge you to be brave
I lead you to your destiny, I lead you to your grave
Your bones will build my palaces, your eyes will stud my crown
For I am Mars, the god of war, and I will cut you down.


Анонимен каза...

65-ти, сигурно сравнени с твоята възраст ти изглеждат млади, но аз не виждам да са такива, а пък 57-ми да си сложи очилата и пак да пише, че "контрапротеста беше многолюден и напълни иначе заспалия централния градски площад .
А пък лелчето със златните гердани в някои от предните дни се подвизаваше пред пилоните на НДК( в други репортажи) - направи ми впечатление именно с тях.
Изглежда подписката са си я донесли с тях и затова в неделя една от контрапротестиращите в София недоволстваше, че няма къде да си напише името.

Анонимен каза...

допълнение към 64-ти
Аз съм човекът, Orgasmatron, протегнатата ръка хванете
Моят образ е на агония, моите слуги изнасили земята
Сервилни и арогантен, нелегални и напразно
Две хиляди години на мизерия, на мъчения в името ми
Hypocrisy направени от първостепенно значение, параноя закона
Моето име е наречена религия, садистичен, свещената проститутка.

I обрат на истината, аз управлявам света, короната ми се нарича измама
Аз съм император на лъжи, ти пълзи в краката ми
I ограби вас и аз ви клане, си падение е моята печалба
И все пак вие играете ласкател и се наслаждавам на моята болка
И всичките ми обещания са лъжи, цялата си любов се мразят
Аз съм политик, а аз да реши съдбата си

I маршируват пред мъченически свят, една армия за борба
Аз говоря за големи героични дни, за победа и сила
Държа на банер облян в кръв, аз Призовавам ви да бъдете смели
Аз ви доведе до вашата съдба, аз ви доведе до гроба си
Костите ще съградя Моята дворци, очите ви ще родословни короната ми
Защото аз съм Марс, богът на войната, и Аз ще ви отсече.

Анонимен каза...

Абе на Sepultura версията, по ме кефи. Впрочем,метъл бандата на щатният музикант джаста праста,нема ли да издава некъв албум с кавъри ,или пък негов солов албум,пълен със солачки?

Анонимен каза...

Хората не могат да си опазят продукцията по нивите от наглите цигани със самочувствие.Ще имат самочувствие как не,като ги организират за контрапротест.

Анонимен каза...

Всеки протестира някъде и за нещо.
Само посерковците от Герб са се скрили като мишлета и не смеят да се покажат на протест. Иначе в този сайт голям го вадят жалките страхливци.
Гербаджия - това е диагноза :)

Анонимен каза...

73-ти, ти забравили версията, че Герб организира протестите и плаща.То човек като лъже, така се получава разминаване в приказките

Анонимен каза...

Герб първо не е организирал никакви протести и второ - никой нормален човек не би допуснал чумата Герб да го финансира. Останалото са вестникарски закачки между приятелчетата от БСП и Герб.

Анонимен каза...

Защо си мислите, че посерковците от Герб сипят злоба и ненавист към троянския протест СРЕЩУ кабинета Орешарски?

Анонимен каза...

Ами, не си мислим така

Анонимен каза...

Мислете каквото си щете. Фактите са железни и необорими!
Да тръгнеш да доказваш каквото да било на троянски гербаджия е пълно безумие и загуба на време.
Тези калпаци не могат да проумеят дори факта, че техните лидери и общински съветници от Герб Троян са най-висши комунистически номенклатури на ГК на БКП Троян. Какво да му обясняваш повече на такъв калпак?

Анонимен каза...

Мишу Шимара
ташака си бара.
Иска да яде,
ама скоро няма да има откъде.
(Като се сринат комунягите)

Анонимен каза...

Мишо ШАЛВАРА гладен няма да остане които и да е на власт.

Анонимен каза...

75-ти, не беше ли холерата-Герб

Анонимен каза...

80-ти, някои тъпанари са толкова губещи за всички, че и примитивните комунистически мозъци го осъзнават.
Вече изгониха бареков и надали някой вече ще се опита да го използва за каквото и да било.
Тъй ще стане и с Шимара и с Питното.

чичо Гошо каза...


Пращам на чугуните от контрапротеста това за четене
http://dsb.bg/bg/blogs/article/3752

Анонимен каза...

Idiotska,oligofrenska komunisticheskoturskaciganska darjavka ot blizkiq iztok.Sled nqkoq godina i imeto shte im smenqt.Gadni mrasni chumavi komunisti varvete v ada

Анонимен каза...

http://frognews.bg/news_57978/Pametnikat_na_Savetskata_armiia_osamna_v_rozovo/

СтефанС каза...

В България всичко е обратно, като започнем от пенсионираните ченгета от ДС за които вместо лустрация получиха най-високите пенсии и работят допълнително на недостъпни за обикновенния човек места.Минаваме през политиците, които вместо да са в затвора за колаборация с окупатора /RU/, опитват да легализират дейността си/дори я пропагандират/и стигнем до раперо /да се надяваме, че е единичен случай/,който вместо "сърдит млад човек" е подлога на властта - властитутка.

Анонимен каза...

83, понеже някои от най-върлите комунисти основаха ДСБ, прочети примерно това!
http://razuznavane.com/?p=412
Ха-ха-ха

Анонимен каза...

Ами на контрапротеста в Троян в неделя вечер имаше горе-долу толкова хора, колкото на протеста в София, въпреки, че за него агитират и го отразяват всички медии.
Все пак Троян е 50-60 пъти по-малоброен.

Анонимен каза...

Тей си е 88-ми, като сме сложили розовите очила

Анонимен каза...

Комуняго 88 не дрънкай глупости!

Анонимен каза...

ЗАЩО ЦАЦАРОВ СЕ ПРАВИ НА “ПИЛАТ ПОНТИЙСКИ”
“Бдителната” прокуратура под ваше ръководство, още разнищва сигнала по прословутите СеРеСе-та на Станишев, като търси липсващата четвърта”четвърт ” от тяхната достоверност.

А в същото време са захвърлени истински 1000 страници СеРеСе-та на червената и устата депутатка от БСП Корнелия Нинова за разговорите й с червения олигарх и мафиот Красимир Георгиев-”Фронтиера”, когато той е в ареста на Следствието за пране на пари в големи размери. Нинова и следователката Шарланджиева нагласяват показанията на “Фронтиера” и той е измъкнат и оправдан. Тези секретни документи стоят от години в прашните папки някъде в мазетата на Прокуратурата, разбира се съзнателно натикани там.

Сигурно, вашите хора още броят изборните бюлетини в Костинброд, заради които взривихте България, провалихте нормалното провеждане на изборите. И се роди едно опасно правителство под турски диктат, което тика България към ХАОСА и заради което хората сега са на улицата.

Анонимен каза...

90, истината горчи!!!

Анонимен каза...

92-ри, затова пък лъжата е сладка, НАЛИ!!!

Анонимен каза...

към 14.Трябва да се добави едно "И
Пази Боже , щом И този олигофрен става политик.

Анонимен каза...

88, ами нали са същите от София - гледай някой път новините на БНТ в 20ч., когато дават репортаж - ще ги познаеш.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |