Донка Михайлова – новият кмет на Троян!

* За пръв път в историята на града ни жена застава начело след избори; и от нас – честито! * На президентския вот - мощна троянска подкрепа за Росен Плевнелиев
 
Местни избори 2011

ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО СИГУРНО – за пръв път в своята 143-годишна история Троян има кмет жена, спечелил поста след избори**. На днешния втори тур на Местни избори 2011 (30 октомври) кандидатът на БСП Донка Михайлова победи с голяма преднина борещия се за втори мандат досегашен градоначалник Минко Акимов (ГЕРБ). Г-жа Михайлова е получила 8073 гласа, което представлява 55.52% от действителните бюлетини на балотажа в община Троян (общият брой на гласувалите за кмет е 15 931). За г-н Акимов вота си са дали 6469 човека или 44.48% (т.е. 1604 гласа по-малко). Правим уговорката, че данните ни не са окончателни и са възможни незначителни корекции, но общата картина не би могла да бъде променена.

В ГЛАСУВАНЕТО СИ за президент и вицепрезидент троянци са предпочели кандидатите на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова пред конкурентите им Ивайло Калфин и Стефан Данаилов от БСП. В тези избори троянският вот е бил още по-категоричен, като преднината на победителите е от почти 3000 гласа. Новият президентски тандем получава 8812 троянски гласове, или 60.23%, а противниците им на балотажа - 5818 гласа, 39.77% (далеч по-убедителна победа и от на национално ниво, където Плевнелиев - Попова имат 53.5% срещу 46.7% за Калфин - Данаилов)***.

И ОТ НАС – ЧЕСТИТО на победителите! Имаме данни, че г-н Акимов и председателят на ГЕРБ - Троян Сашо Данков късно тази вечер са посетили клуба на БСП и са честитили победата на опонентите си, достоен, макар и леко изненадващ жест на фона на ожесточената предизборна битка през последната седмица. Друг любопитен момент – оказва се, че в деня на победния балотаж Кольо Кацаров, лидерът на БСП - Троян и човекът с най-големи заслуги за лансирането на печелившия кметски кандидат на червените, е имал рожден ден; а на по-добър подарък от този – здраве му кажи!

ИЗВЕСТНИ СА И ПОБЕДИТЕЛИТЕ в петте троянски села, в които имаше кметски балотажи. В с. БЕЛИ ОСЪМ досегашният кмет Иван Драголов (ГЕРБ) спечели пореден мандат. В с. БОРИМА и с. ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА също победата е за досегашните кметове – съответно Смаил Афъзов (ДПС) и Иван Христов (БСП). В с. ШИПКОВО новият кмет се казва Минко Станчевски (Инициативен комитет), а в с. ДЕБНЕВО – Богдана Иванова (коалиция "Избор за Троян").
 
Т21

** Заб. Троян вече е имал за кратко кмет жена - Петрана Делийска (30 септември 1955 г. - 20 февруари 1956 г.), но тя е била "спусната" от тогавашното партийно ръководство и не е печелила избори. Този факт ни припомни нашият приятел Дочо Николов, за което му благодарим!

*** Заб. За своевременното публикуване на резултатите от двата изборни дни (23 октомври и 30 октомври) голяма заслуга има нашият приятел и член на ОИК - Троян Свилен Димитров, за което му благодарим!
 

232 коментара:

«Най-старите   ‹По-стари   1 – 200 от 232   По-нови›   Най-новите»
Анонимен каза...

Честито на Донка Михайлова. Сега чакаме:
1. Да вдигне пенсията на баба, щото така й обеща.
2. Да построи детски площадки по гетата, щото така ни обеща.
3. Да доведе инвеститори, щото така ни обеща.
4. Да направи МОЛ, щото така ни обеща.
5. Да прави проекти, с които парите да бликат към Троян, щото така обеща.
Другите няма да ги изброявам, ама чакам. Да почва от утре, че Радевски ще намаля заплатите и аз трябва да си търся нова работа.

Анонимен каза...

Честито на Донка! Много успехи!

Анонимен каза...

честито.а ония двамата сигурно са ходили да молят да някое местенце

Анонимен каза...

Браво на Троян. Честито ! Върнахме се 25 години назад. Да ни е честит комунизма. Напред към светлото бъдеще.

Анонимен каза...

Честито на госпожа Михайлова! Нека ръководи вещо и амбициозно!

Анонимен каза...

Генади, нищо не знам за госпожа Михайлова. Има ли интервюта или материали за нея в Троян 21? Поздрави! Рада

Анонимен каза...

АБЕ 4-ТИ ЧЕ ДО СЕГЬ КЬКВО БЕШЕ,,,,,,,,,АКИМОВ КАКЪВ Е А ДАНКОВ А ДОЧКОВ ИЛИ НЕЩО СЕ БЪРКАМ

Анонимен каза...

селяк научи български

Анонимен каза...

Благодаря на всички ТРОЯНЦИ, които днес проявиха здрав разум при своя избор, гордея се с вас. Честито от сърце на победителката, вярвам в успеха и!

Анонимен каза...

Акимов беше слаб...ама сега ще видим баш комсомолска секретарка...и пари нема...свиквайте, Троян е извън сметките, Герб взе цялата власт

Анонимен каза...

ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова пред конкурентите им Ивайло Калфин и Стефан Данаилов от ГЕРБ

Леле, че те от ГЕРБ са се състезавали за президент срещу ГЕРБ :Р

Анонимен каза...

Честито...пари за Троян от Позитано 20...ама и там няма.

Анонимен каза...

Троянци избраха мажоритарно и така ми се вдигнаха в очите!

Анонимен каза...

селяк научи български...и тогава пиши...троян 21 нямате ли филтър за неграмотници...ето такива глсуваха за Донка

Анонимен каза...

Що се умълчахте, бе! Купонът свърши, марш да бачкате!

Анонимен каза...

Срам ме хвана ,току що изброяваше Цветанов 5мин., в кои градове са спечелили ГЕРБ.Почти във цяла България.Срам ме е от Троянското ръководство на ГЕРБ.Вие предадохте Бойко ,не той вас завчера!Троян за пореден път пенсионерите му предрешиха бъдещето.
ЕВАЛА НА ЕНКИН!!!

Анонимен каза...

Жал ми е единствено за работниците от Калинел и Мебел Троян, тай като парите които Радевски похарчи за кампанията няма как да си ги върне горкия и ще го отнесат пчеличките му.

Анонимен каза...

Както се казва честито! Спасението на младите хора в Троян е близко, на два часа път с кола - Летище София.

Анонимен каза...

Към 16. този път си грешка за пенсионерите мой човк. Ако си си направил труда да се поогледаш щеше да видиш съвсем друго нещо, че младите изгониха ченгето.

Анонимен каза...

18-ти най-вероятно е от младите грабители/младите от ГЕРБ/ на РБългария и сега ще се крие с откраднатото някъде.

Анонимен каза...

Днес Сашо Данков и Марин Радевски летяха като ужилени из Троян и се опитваха да всяват страх и ужас сред гражданите, но уви!!!

Анонимен каза...

16-ти баба ти едва ли ползва интернет и няма ка да се запознае с Донка Михайлова, така че не обвинявай пенсионерите за гафовете на Герб и техния провал. Както беше писал М.Г. във форума г-н Акимов да си ходи.

Анонимен каза...

След като ГЕРБ спечели ударно почти в цялата страна, тук губи.Причината е само една-месните велможи, които се вживяха в царе със собствено царство.Сашо и Йордан Данкови, Светльо Дочков, Марин и Иван Радевски, Пламен Данов(макар и в сянка).Точно те са виновниците следващите четири години да ни управляват комунистите.Народът вече не е глупав.Дано да е за добро и дано ГЕРБ по-бързо си разчисти колибката от маститите, че иначе нямат бъдеще.
Но нека и не забравяме ,че точно по времето на Енкин тези господа направиха милионите в нашия град така,че където е текло пак ще тече.Донка ,че няма да върне никой млад това е сигурно ,но дано събере кураж и НЕУТРАЛИЗИРА Енкин и компания и поне задържи тези които са останали въпреки ,че невиждам как ще стане ,ако ГЕРБ е поставят в изолация.

Анонимен каза...

Честито и да продължаваме да вървим все напред !!! )

Бай Бочо каза...

Този коментар го видях към предишен материал, много е точен затова го копнах и го пускам тук : "Това е първият коментар, който публикувам, но имах възможност, от чисто любопитство, да проследя мнения и писания. Преди резултатите "черен" беше Минко Акимов. След резултатите "Троян ще стане село", "пак комунисти", "тъпи троянци" и пр. и пр. Как един не каза без обиди и злъч, без заплахи и зловещи прогнози за "тъмно" бъдеще, без искрен песимизъм дано ни предстоят по-добри дни. Независимо от резултата, независимо от това, че много хора очевидно не припознават себе си в нито един от двамата кандидати, защо просто не си пожелаем просперитет, успехи и воля да вървим напред и нагоре. Никаква надежда ли не остана, никаква вяра ли нямаме в утрешния ден. Призовавам ви през идните 4 години да не оставаме безучастни към проблемите на града, да отстояваме заедно и твърдо позициите и желанията за по-доброто развитие на града ни, защото независимо от индивидуалните предпочитания на всеки един от нас, независимо от цвят, възраст и пол ние гласувахме за промяната. Като казвам НИЕ съвсем нямам предвид себе си и съвсем не омаловажавам гласовете на тези, които все пак подкрепиха статуквото. Казвам НИЕ, защото имахме възможност да гласуваме на свободни и демократични избори. Мнозинството избра. И мисля, че най-разумно е да се стиснем за ръце, да си стъпим здраво на краката и да повярваме, че може и да не е за лошо. Нека си пожелаем да сме най-вече здрави, да се подкрепяме, да се уважаваме и заедно да вървим към по-добри дни. Аз се надявам и все още вярвам, че не "всички са еднакви" и че България и Троян съвсем не са загубена кауза."

Анонимен каза...

Генади Маринов започвай да се четкаш лайно такова.
Сега ще звънна на Акимов да те ушамари.

Анонимен каза...

26-ти скот, я като се обаждаш на Минца минете и двамата до нас, да ви наеба дръндера майнин !

Анонимен каза...

Ей на това му се вика тъпи хора,то овце де.
Жалко за хубавия ни град,няма вече надежда

Анонимен каза...

Винаги съм гласувала против комунистите, но в случая гласувах за по-малкия комунист - Донка Михайлова. Пожелавам й успех! Хубаво е, че жена ще бъде кмет. Минко Акимов просто нямаше място във властта, и заради миналото си, и заради обкръжението си. Срам ме е от такива като Сашо Данков, Анчо Балев и др. - простаци със самочувствие, селяни по манталитет, нагаждачи! И пак ще кажа пенсионерите да си гледат пенсията!!! Дано на Акимов да не му намерят пак някой пост, ще е жалко.

Анонимен каза...

Спрете с глупостите. Истината е че Троян ще бъде в изолация. Донка ще казва всеки ден...ами пари няма какво да правя...

Анонимен каза...

Чухте ли чухте ли страшната вест...Радевски почнал да разглабя фабриката и да я мести към Ч.Бряг.Дочков тръгнал към Беклемето да заравя трапа,а Сашо Данков звъннал да Йордан да дойде да изливат шльоковицата в реката....

Анонимен каза...

В Троян ГЕРБ изгуби, заради кандидата си. Мислите ли, че ако кандидат беше друг, а не Акимов, то ГЕРБ нямаше да спечели, при положение, че за президент Плевнелиев има повече гласове?

Анонимен каза...

Донке, успех и честито ти уволнение след 4 години. Няма как да се оправи съсипията за толкова време. Аз гласувах за теб, но чудеса стават най-вече във филмите на Дисни... И не знам какво ще правиш, но чети коментарите тук, не си наемай човек, ти си ги чети вечер преди лягане. Ако заспиш след това, нищо не си прочела. Успех!

Анонимен каза...

Донка ще казва всеки ден...ами пари няма какво да правя...

Анонимен каза...

Честита победа на Дилян Енкин,скоро не беше акал у градо,заборавили са те хората.Този път се постарай повече!

Анонимен каза...

За Плевнелиев (ГЕРБ) - 60,23%
За Минко Акимов (ГЕРБ) - 44,48%
Без коментар!

Анонимен каза...

. Анонимен каза...
Висок,строен , елегантен с осанка и стъпка на натурален военен, добре изглеждащ за възрастта си,"юрист", ловец и началник на ловците и бивш комсомолски секретар/платен/ на едно закрито предприятие преди 40 години за емайлирани тигани ,тави и тенджери.Отличен опит и тренинг от младежките години да говориш и убеждаващ за правилната линия на партията.По-късно милиционер и полицай , изкачил се по стълбицата за общинско началство ,където правилото е да мълчиш, да не разсъждаваш и само да изпълняваш. И така в продължение на 30 години само слушаш, изпълняваш и се разпореждаш.Да, ама стана кмет!.Ти лично за себе си, призна ли си, че не ставаш за тази работа в днешните динамични времена или по-късно като започна да боксуваш го осъзна, но властолюбието ти и лакеите около теб не ти позволяват да се оттеглиш. Даде ли си сметка , че идваш от един затворен кръг на работа,където си бил откъснат от икономическия и социален живот на хората и техните проблеми ,понеже си бил на добре платена държавна работа, до финансирана от частна, а след това и добра пенсия, че ще можеш да се справиш с проблемите на общината! Хората те избраха, с надеждата ,че ще бъдеш по-добър от Енкин.И какво стана? Осакатената ти душица, недоверието в хората около теб и стария начин на работа и най-лошото " АЗЪТ" ти пречи да проявиш инициатива и борбеност да защитиш хляба на хората които таяха някаква надежда, че като си от управляващите ще имат някаква полза..Ти, който си свикнал само да чукаш токчетата на обувките пред началниците си, продължаваш да правиш метани.Защо от хвалбите ти за 14- те проекта, спечелени, хората не виждат нищо хубаво.Ако тези частични по 200-300 метра загливосани улици смяташ ,че си решил пътния проблем на община, се лъжеш.Като си отиде зимата, ще се разбере къде са се стопили парите.Ще се разбере как оправяш европейските проекти с кредити с парите на данъкоплатците в общината.От това ,което видяхме по телевизията, се разбра, че за 4 години, освен за твоите приятели и съпартийци, ти не си бил полезен за никого.Разбра се ,че искаш още един мандат.Директно ще ти заявя: откажи се,стар си за тая работа, нямаш нужния капацитет, не си в час с динамиката на днешното време, нямаме време да те чакаме да се учиш, върви да си гледаш пенсията и фирмичката, да се радваш на внуците си, защото си и селянин, такъв ти е и произходът, такъв ти е и маниерът, такова ти и управлението, такъв направи и градът ни.Върви си!.Желая ти да си жив и здрав и да гониш михаля по баирите дълго време.ЛСБТ

Анонимен каза...

Еми честито на победителите, както се казва. И тежко на работниците във фабриките на общинските съветници от ГЕРБ. Ще вземете заплати - ама друг път! фАКТА СИ Е ФАКТ - ТРОЯН Е ЗА БОЙКО БОРИСОВ, НО ТРОЯН Е ПРОТИВ МИНКО АКИМОВ.

Анонимен каза...

Оставете БЪЛГАРИЯ на мира мръсни комунистически лешояди.Вие сте изроди бе

Анонимен каза...

Е сега вече млад човек няма да се види по улиците на Троян. Ама пенсионери си я избраха, пенсионери ще си я гледат. Да сме живи и здрави, пък след 4 години ще му мислим пак.

Анонимен каза...

Аз като ви казвах ,че Донка Михайлова е номер едно за Троян бях прав.Браво Донке ,желая ти успех .С уважение Б.Мичев

Анонимен каза...

ДОНКА МИХАЙЛОВА ,Кмет на гр.Троян. Успех в работата и разчитаме на ТЕБ ДА ПРОМЕНИШ ТРОЯН. Още един път да ти пожелая напред и само напред./Б.Мичев/

Анонимен каза...

Мичев е си майката комунистическа гад мръсна

Анонимен каза...

мичев не дей да пишеш щот си противен

Анонимен каза...

43ти, на тая гад комунистическа Божидар Мичев майка му мръсна подкупна, в първи клас ме върна продажника, подкуп да не види дано повече, гладен да се влачи!

Анонимен каза...

А бе някой знае ли къде живее въпросния Божидар Мичев, като си смени дограмата няколко пъти, белким си седне на миризливия задник и спре да се вре дето не му е работа. А каква кола кара между другото?

Анонимен каза...

45ти знам за какво говориш, и аз съм така, ама даже и анонимен не смея да пиша щото имам семейство.
46ти за кво ти е колата му бе, кирки ли ще забиваш? :D

Анонимен каза...

към 47 от 45: И ти ли получи "обаждане"?

Анонимен каза...

Защо в заведението под общинската сграда,като отидеш да хапнеш, за тези,които работят в общината има отстъпка,а мен ме "изкъртиха" ? А ?
itod

Анонимен каза...

Ей комунисти продажни,20 години влачите БЪЛГАРИЯ към дъното.Не се ли наядохте турски мекерета.ОСТАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ НА МИРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Анонимен каза...

Троян поиска промяна. Ще се случи ли най-после?

Анонимен каза...

Аз съм млад гласоподавател. Да, аз глаувах за Донка Михайлова. Да , знам , че изборът ми е бил правилен. Мили троянци, спрете да хулите новото, непознатото. Изумявам се от вашата неграмотност и наглост. Да, Акимов е загубил, но току-виж дойде по-хубаво "време".Защо продължавате да гласувате за партия, а не за личност ? Защо забравяте , че живеем в 21-ви век ? Защо забравяте,че времената са различни? На какво се основава вашата злоба? Защо трябва да бъдете толкова крайни в изказванията си? Зашо,защо,защо ? Хиляди въпроси, на които не можете да ми дадете отговор. Четох с интерес вашите изказвания, но ... идва голямото "НО".Вие, драги съграждани, все сте недоволни, все нещо не ви е наред , все нещо ви пречи. Може би проблемът не е в човека, който Ви управлява, а в самите Вас! Вече е факт- Донка Михайлова е кмет. Остава само да се надяваме, че тя ще ни предложи по-добро бъдеще. Надявам се да го промени по такъв начин, че да ни накара нас , младите хора , да се забръщаме в родния град, а не да бягаме. Знам , че може. Можеше го и г-н Акимов , но не го направи! И нека отправя един призив кък Вас: " БЪДЕТЕ ХОРА".Не съдете предварително, а просто дайте шанс!

Анонимен каза...

Мило дете личи си по разсъжденията ,че си млад гласоподавател.
Имаш право да харесваш когото искаш,но си неопитна да правиш каквито и да са изводи.По хубавото време което мислиш ,че ще ти го докара твоята избраница ние по големите чакахме 12 години на ни го донесат хората които които доведоха леля ти Донка и които пак ги е наредили в първите редици за софрата. Точно тези благодарение на които избягаха не по малко хора от Троян отколкото през ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ.Ей за това се основава може би злобата и недоверието ни към нея и към обещанията им за светло бъдеще,защото с такъв екип бъди сигурна,че нищо добро не ни чака.Пожелавам ти да си все още тук след четири години ,защото моите деца точно от върхушката около твоята избраница бяха принудени да емигрират.Бог да пази Троян и неговите хора!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Някой вярва ли че Михайлова е промени нещо?Аз вярвам само ,че Енкин пак ще започне с неговите си 10%.На позитано онова очилатото Станишев ще оправи всички пенсионери.Еи сега ще ядем дървото!!!
Трябва да се забрани да гласуват циганите и хората след 65 години.

Анонимен каза...

54-ти,докато хора ниско интелигентни,и неграмотни като теб имат право на глас,никога няма да се оправи тази държава.

Анонимен каза...

Честито на всички от Троян! Много хубаво начало за новата кметица-два часа в половината град +Калейца
нямаше ток?! Режим ли ще имаме?! Дано да не я караме все така! Това са два часа от 5 до 7ч, има хора които все още ходят на работа. Сега да очаквам ли опашки за хляб и мляко като в "доброто старо време", което незнайно по какви причини е изтрито от съзнанието на хората. Е как да не си черноглед!Къде е розовото?

Анонимен каза...

Чудно сега кой ли ще идва на празниците на града ... Станишев, Калфин и дядо Ламбо? Еха, "страхотно" :)

Анонимен каза...

Убеждавам се,че сме гласували не за ДМ ,а против МА и компания.Как Цветанов не можа да разбере ,че този човек и компанията му не са желани от троянци и така ли пък нямаха по свестен човек!?Та това недоволство не е от вчера!

Анонимен каза...

EM/SI: Честито на г-жа Донка Михайлова. Хората гласуваха за Вас с надеждата, че нещо ще се промени към по-добро. Дано управлявате града ни компетентно и разумно. Избирателят даде оценката си за управлението на г-н Акимов и място за обидени няма. Г-жа Михайлова информирайте се за общественото мнение и от форума на Троян 21. Тук много пишещи критикуваха управлението на г-н Акимов, но той не се вслуша в предложенията и нагласите на троянци и резултата не закъсня. Пожелавам Ви успех през мандата Ви и нека управлението Ви бъде в интерес на гражданите и града ни.Обърнете внимание на инфраструктората. Винаги съм твърдял, че това е лицето на Кмета, което се вижда от прозореца на дома на гражданина. Надявам се на чувството Ви за уют и красота, което всяка жена носи в себе си , да го пренесете на кметското място за да стане Троян един наистина приветлив град. Успех!

Анонимен каза...

Троянци си лепнаха звучен и силен политически шамар, като гласуваха за завръщането на комунизма в града.
Лошото е, че бузата ни ще бъде червена цели 4 години и ще се сърдим само на себе си!
Тежко и и горко на Донка с този крадлив Енкин и със затвореното кранче на париците...

Анонимен каза...

Доган и Сер Гей са на инструктаж при татковците им от ДС. Вечерта релаксират в сауната на скъп хотел, разбира се. Знойна активистка от Троян обсужва орално ефенди Доган. Сер Гей по някое време казва:
- Ефенди, да сменим, а?
- Ами сменете се де! ;-)))))))))))))

Анонимен каза...

ЧЕСТИТО, г-жо Михаилова!
Желая Ви успех в новото поприще.
Убеден съм че вие сте по-добрия избор за Троян.
ПП.Не включвайте Делян Енкин в изпълнителната власт, защото това би ви изяло главата/както казват троянци/

Анонимен каза...

Ужасът продължава и в този момент!
Радевски е изпаднал в немилост,и нито е плащал заплати умишлено забавени, нито ще ги изплати на робите в Калинел!Заплахите и манипулирането към работещите са били верни, и днес ужаса с този самозабравил се изрод продължава.
А дано вече спрат да пишат, за човека с голямото сърце за благотворителност.
Показа си истинското лице на ОРКА!

Анонимен каза...

кой е тая божидар мичев?

Анонимен каза...

Нека днес който забележи промяна в движението на познати и нови лица в града да сигнализира, за да сме от първия ден на своето място като граждани - коректив. И в общината и по фирмите няма начин да не се усети промяната, нека я споделим и корегираме ако можем.кака Нана

Анонимен каза...

До 57-ми глъв калейчанин!
Питай Акимов и шайката му, защо снощи спря тока в целия град и ми изгоряа видеокартата .Кой ще ми я възстанови сега?Михайлова, какво общо със спирането на тока?

Анонимен каза...

ЕТО ЗА ТОВА НЯМА ДА ИМА МЛАДИ ХОРА В ТРОЯН!!!!
ЧЕСТИТО НА НОВАТА КМЕТИЦА... ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ДОНКА, С КОЕТО ПРОГОНИХА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ!!! УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!

Анонимен каза...

кога ще стане ясно обжалването за общинските съветници

Анонимен каза...

Дрислювци стига сте се пенили истината лъсна Троян не иска минко Акимов!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

В Общината е страшно тихо?!?

Анонимен каза...

Честито на Михайлова! Заслужава го!

Анонимен каза...

Тишинаааа,тишинааааааааа само тя ни остана след теб!!!!!!!!!!!
(дочуто да си тананикат в понеделник след втория тур на изборите служители в Общинската администрация в Троян "работещи" заедно с свой роднини по спечелени проекти и получаващи месечни хонорари)

Анонимен каза...

че минко де плаче?

Анонимен каза...

Група Еничари Разграбиха България

Анонимен каза...

68-ми олигофрен!
Минко колко млади върна бе кретен?

Анонимен каза...

.....от екипа, на Жан Виденов, приятелка, на Баневи и т.н............!!!!!! " Промяна, към по-добро " - Дрън-Дрън, ЧЕСТИТО, на безпаметното " стадото ", след няколко месеца, ще има вой, до небесата, но няма да си признаете грешката, както не си я призна и другаря Ви Станишев, но народа го е измислил : " Бит и е..н, никога не си признават "

Анонимен каза...

С курви като братя Данкови избори не се печелят.

Анонимен каза...

Не знам комунизма върна ли се в Троян но феодализма си отиде!!!!

Анонимен каза...

77 като те гледам ти си от е..ните бе

Анонимен каза...

Президента от ГЕРБ!
Премиера от ГЕРБ!
Кмета на Троян от БСП!
Незнам на какво разчитате съграждани, но за Троян през следващите 4 години няма да има спечелени европроекти, няма да има и пари, нама да има и подкрепата на държавните управници.
А местни бизнесмени, които споменахте в коментарите си, те спонсорираха повечето мероприятия в града. И за това забравете.
Незнам на какво се надявате?!?
Само знам, че още след няколко месеца вие същите, които оплювате Акимов, ще продължите с това и срещу Михайлова.

Анонимен каза...

стига си ревал 81 това се изтърка. иде си вземи хонорара за писаниците тук и се успокой

Анонимен каза...

Донка ще е призная и не само аз ,че иска наистина да промени Троян към по добро ,ако събере кураж и всички от N:1 до 10 в нейната листа отпаднат изобщо от играта и на тяхно място сложи тези от последните места.В противен случай ще докаже,че разликата между нея и Енкин е само в имената и пола.И всичко е било само предизборен театър.Между другото вече започна от рано сутринта да се подсказва на тези които си бяха сложили предизборни плакати на Акимов ,че ще съжаляват за това и ,че вече друг кара влака и нещата няма да са същите.Много бързо се задейства репресиращата машина и най жалкото е ,че не без съдействието на милицията.Жалко и за Донка ,че допуска това и да се надяваме ,че все още не е в час какво хора са зад нея и това се прави без знанието и.Това ще се разбере до няколко дена.

Анонимен каза...

81-ви, никой не е казал, че ако се заиграе по тъча, ще я оставим да се разхожда като герберски дерибей!
Горко им на всички дързнали да се подиграят с Троян.
Само че, ако отрезнееш, че на Троян не му трябват партии а гражданство,може и да проумееш доста неща!

Анонимен каза...

Тъпанар непоръбен си ти 81- ви!
Гласувах за Акимов и компания, и в деня в който се отметна от обещанията си започнах да задавам въпроси.Разбира се отговор нямаше, просто защото никога не си е мислил, че ще прави нещо от обещаното!

Анонимен каза...

браво за 84!

Анонимен каза...

Статия от вестник "Труд" с днешна дата!
"Червени и сини крепости паднаха пред ГЕРБ."
А умният троянец даде властта в Троян на БСП.
Вие поне малко здрав разум нямате ли? Поне малко?
Сега как да обясня на майка ми, че повече кракът ми няма да стъпи в Троян ?
Толкова години с гордост казвах, че съм троянец, а сега се чудя какво да казвам.

Анонимен каза...

79 гладна кокошка просо сънува:):)Да не се надяваш сега Донка да приватизира фабриките на тези които подкрепиха Акимов и да направи заплатите по 1000евро.Това може да си го мисли само някой които не е ходил по далеч от разклона на Калейца.

Анонимен каза...

Ако бяхте избрали Краса Райковска, щяхте да имате син и достоен кмет,ама като сте прости, на ви!
20 години с политика се занимавам, и по-достоен от нея нямаше на тези избори!Интелигентен човек,независим демократ със силен екип!

Анонимен каза...

Браво Донке ти си номер едно!!!!

Анонимен каза...

№80, за съжаление си прав, така се чувствам, благодарение, на такива, като теб, но истината е че сме много, че така се чувстваме много отдавна от много години, за нас 10.XI. не е настъпвал, не сме почуствали, по никакъв начин промяна, свобода! Комунизмът и партията никога не са си " ходили " от нашият град. Щом сте горди, да Ви е ЧЕСТИТО, ще има да " гоним Михаля ", до второ пришествие....... Вместо да сме с нормалните градове и общини, сега, ще се " конкурираме " със северозападните-" свръхразвити" общини, станали нарицателни, дори в EU!

Анонимен каза...

Г-жа Михайлова информирайте се за общественото мнение и от форума на Троян 21. Тук много пишещи критикуваха управлението на г-н Акимов, но той не се вслуша в предложенията и нагласите на троянци и резултата не закъсня.

Подкрепям това мнение с пожелание към новата кметица да му обърне внимание,от този форум много точна информация може да получи не само за настроенията на хората но и за боклуците в Троян които са не малка бройка и в нейната партия.
УСПЕХ!!!.

Анонимен каза...

Откога пея аз, че комунизма никога не си е ходил от Троян.Под една или друга абривиатура, нашия град бе командван единствено и само от комунисти!
Тези последните, скрили се зад четирибуквието ГЕРБ, го доказваха на 1000 процента!
А да стигнем до там,че да твърдим че връщането на Енкин е по-малкото зло- тотално слабоумие!

Борислав каза...

Най големия ташак във форума този ден е изказването на 89 по голяма глупост не бях чувал през цялата предизборна кампания!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Г-жа Михайлова изчисти се от всички стари муцуни в твоята партия още в началото,за да не береш срамът като Акимов сега и Енкин на предните избори.С повечето от тях сега сигурно пиеш шампанск,но точно те ще ти изядат главата. ТОВА е приятелски съвет за да те подкрепи градът,защото само с циганите от БКС и нискограмотните и пенсионерите ,които както се видя от статистиките изнасени по ТВ са основните избиратели на БСП за президент и местна власт няма да имаш успех.

Анонимен каза...

Добре,нов кмет, но мисля ,че новия бърдак ще бъде със стари курви- Енкин,старата общинска администрация- пълни нещастници до един.Ако тази кметица допусне да смени само един двама зам.кметове,като сложи Енкин,оная Розалина Русинова и още някой безмозъчен лапач,то Бог да прости Троян.
Пълната панахида на Троян настъпи.

Анонимен каза...

Незнам защо на толкова "много" хора им е мъчно за последователя на политическа секта ГЕРБ Акимов ,аз лично гласувах за г-жа Михайлова не защото съм почитател на БСП напротив ,на предните избори казах какво си мисля за тях ,но се надявам като се върне сега в Троян да започне да им липсва живота и благинките в София и да ги докара тук при нас .Апропо на Акимов му липсваше престъпноста и си създаде свой собствен престъпен Обор от говеда където му беше уютно.А за Веломожите на Акимов искам да им кажа ,че никой не е по - голям от хляба и ако започнат репресии в "тяхните" фабрички искам да им припомня една БЪЛГАРСКА народна мисъл "След катафалките ремъркета няма " както и човек и добре да живее умира и друг се ражда :) с пожелание за крепко здраве безавариино пътуване и спокойни сънища "искренно" ваш Цветомир Църовски

Анонимен каза...

Бат Цецо, респект за думите ти!

Анонимен каза...

Честита победа. Пожелавам на г-жа Донка Михайлова още много победи и успехи за Троян.

Анонимен каза...

От коментарите под предходната статия:
152. Анонимен каза...
Да пишем тук до догодина, пак няма смисъл....
Сега да видим друго. Как ще формират мнозинство в общинския съвет комунистите. Нека стане ясно кой е от продажна семка. То за ДПС е ясно. 11. РЗС сигурно ще са с тях. 12. Сираков, то е ясно. 13.
Тук идва големият въпрос. Кой от другите ще се продаде? Дали Балев ще кандиса заради шеф на общ. съвет? Дали Пеевски /за същото/? Дали пък няма Милко Станчев да си покаже истинската кожица? Ще поживеем, ще видим!

ПОНЕДЕЛНИК, 31 ОКТОМВРИ, 2011

Анонимен каза...

Милко го пиши техен. Гръм да го удари дето ни излъга! Цяла седмица Мариела агитира за Донка Михайлова!

Анонимен каза...

Срам ме е. Срам, ама истински!
Радвам се, че успешните работодатели в града ни ще орежат работниците си! Това заслужава нашия град, комунизъм и изравняване с Враца!

Анонимен каза...

"Днес е един хубав ден за българската демокрация"!- казваше един достоен за бесилото българин от трибуната на НС. Дано наистина целият мандат бъде!

Анонимен каза...

Абе всички станахте политици разбирачи ама сигурно повечето от вас са идвАли да молят г-н Радевски за работа или за пари а сега плюете по него оставете политикатана хора който се занимават с нея

Анонимен каза...

67 Да не би Акимов да е преминал на работа към ЕОН вече и да не сме разбрали?

Анонимен каза...

Честита победа! С очакване Троян да стане едно чисто и подредено, добре функциониращо и проспериращо място за спокоен и доволен живот. Нека бъде!
(А гербаджии, авджии и всеки недоволен от избора имат право до три дни да злобеят и хленчат до насита! Полага им се да се разтоварят. Белким запомнят това наказание. И него си го заслужиха. Ако не вярват да питат бат Бойко!)
А бат Бойко нека е жив и здрав, за да работи и помага! Честит му президент - съпартиец. Толкоз!

Анонимен каза...

Какви успешни работодатели в Троян, какви 5 лева!? Държат си работниците на заплати, колкото да има там и ги скачат на общо основание. Това не са предприемачи (забравете за думата бизнесмен, значението й е съвсем друго), това са чиста проба чорбаджии. Единствената оправия на Троян е да дойдат инвеститори от други градове, които да дават нормални заплати. И най-накрая да се препъването на навлизането на супермаркет от голяма верига. С този хляб от по 1 лев и заплати по 300-400 в Троян ще се върна, ама на Връбница в петък. Нищо не направи Акима за града през тези четири години, ако някой е имал полза, това не са били гражданите, а шепа хорица от тях. Останалите там, да мируват, да бачкат, че да изкарват пари на шепата. После хората гласували за комунизма, комсомола и прочие. Ами ще гласуват, като Бойко Борисов спуска такива наглеци, като тези, които управляваха града последния мандат.

Анонимен каза...

Ще дойдат инвеститори, ще дойдат. Например от Враца:)))

Анонимен каза...

Солидарен с коментар номер 107!
Онзи ден четох глупостите на олигофрена Йордан Данков.Брани еснафската задруга до последно.
Как ще допуснем външни мераклии да създадат конкуренция на работния пазар в Троян?Разбира се,че ще прогоним всеки мераклия, за можем да държим изкъсо народа!
Горко и на тази Община с наследството оставено от ГЕРБ!

Анонимен каза...

Изриване на мутрите и слугите им започва от Троян.

Троян - на гражданите, мутрите и слугите им - на бунището.

Анонимен каза...

В Троян ГЕРБ не е загубил. Резултатите красноречиво говорят. Тук единствено загубиха М. Аки и тия дето го предложиха. Цецо ела и развърти голямата метла.

Анонимен каза...

- Бат Бойко, защо загубихме в Троян?
- Защото все гледате да прибутате слаба ракия за силна.
- Ама ние не кръщаваме троянската сливова!
- А от кога сливите са ви троянски?

Анонимен каза...

Съгласна съм с мнението, че се гласуваше против Минко Акимов, а не против Герб. Просто нямаше подходящ кандидат от Герб, за да спечелят те. В този случай гласувахме за личност, а не за партия.
Честото на г-жа Донка Михайлова!

Анонимен каза...

Бойко Борисов казал:"Свалям шапка на българския народ!" Дали би казал същото и за троянци?????????????
Оххххх, троянецо, троянецо.....какво направи ти????

Анонимен каза...

Минко Акимов, дали някога ще признае че бе използван като марионетка от няколко феодала?
Замазваха му очите като го пращаха по обучения,побратимявания, а в замяна въпросните фигури нареждаха пъзела в тяхна полза...
Накрая с цялатаси наглост започнаха да се бият в гърдите,че ако не били те ,Троян нямало да го има!
Трябвало да им бъдем благодарни, че се размърдаха и с цената на няколко милиона лева кредити, в Троян започна да се асфалтира.
Е не другари НЕкомунисти.Каквито са БСП, такива сте и вие!

Ст. Борджуков каза...

Бележка на АДМИНА:
Искам да поздравя
- г-жа Михайлова за избора. Надявам се, както досега, внимателно да продължи да чете форума и да се вслушва в мнението на форумците(т.е. на троянци). Очевидно това и носи успех.
- г-н Акимов и всички останали участници в изборите за здравите нерви и толерантността
- г-н Генадий Маринов - той си знае защо...
- всички, които коментираха под статиите на Гената, защото както всички знаем - колективният разум най-бързо води до истината

Чак в деня след края на изборите си позволих да измета латиницата. Не изчистих главните букви, защото те отразяват кристално истерията на момента. Искрено са надявам след 50 години нашите внуци много да се смеят на коментарите ни. Радостен съм, че Гугъл не подведе нито мен, нито Гената, защото представете си каква истерия щеше да е, ако сайтът на Т21 беше блокирал между двата тура.... СМЯХ! Вероятно щяха да се образуват спонтанни манифестации по Каравелов между редакцията на вестника и нашата къща със спирка под терасата на Гената...

Благодаря на всички, че спазваха правилата на форума!

Анонимен каза...

Честито на всички, които гласуваха за Донка Михайлова. Те я избраха за кмет, а сега всички ние получаваме като екстра зам. кмет от ДПС /май ще е сина на Хари Велев/, новия стар секретар Бойко Пъдарски и ...още... Честито, троянци!! Кой каквото си заслужи!

Анонимен каза...

117-ти, най-учтиво те моля да се гръмнеш!

Анонимен каза...

100,
Не си ли разбрал, че тук политически грамотните хора не пишат. Пишат само платени драскачи, 100 %-ови злобари,и естествено- наивни хорица! Така че не очаквай някой да вземе отношение по истинския въпрос който ще се решава в новия общински съвет. А той е много лесно решим. Ще има дас и продават скъпо и прескъпо кожицата тези, дето вкараха по 1-2 съветника. Ама на мен наистина ми е интересно Пеевски дали ще продаде кожата? Че той най-лумпенизирания електорат има. как ли ще ги убеди, че ще маха циганите и комунистите в коалиция с БСП и ДПС?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Не пишете глупости! Бойко Пъдарски е кандидат на дясната коалиция! Как си представяте да се коалира с БСП? Мръсници, само злословите! Пъдарски е достоен човек. Пък и Милко Станчев никога няма да се съюзи с БСП!

Анонимен каза...

Нещастни 121-ви,
Късно е вече за прошка! Пъдарски е агитирал цяла седмица за Донка Михайлова! Вярвай си, никой не може да ти попречи. То от такива вярващи като теб сме на този хал.

Анонимен каза...

Браво на БСП, подкрепено от Атака, ДСБ и ДПС. Ако сметнете, точно излиза. До последния глас...

Анонимен каза...

107.Единствената оправия на Троян е да дойдат инвеститори от други градове, които да дават нормални заплати.
Е такова животно никой не може да докара в Троян ,особено в момента на световна криза.Не се заблуждавайте.И да се обърка някои да инвестира тук със сигурност няма да дава по големи заплати от тези които получават в сегашните фирми хората.Това е на 100% сигурно и се нарича пазар на труда,единствената полза ще е ,че ще се отвори някое друго работно място за белите роби от Троян. Никой в Европа няма интерес да се вдигне стандартът на живот в България като цяло ,вие си мечтаете ,че това ще се случи в Троян.Но какво пък мечтите са безплатни все още.

Анонимен каза...

Поздрави за Донка,но все си мисля,че е много крехка и няма да издържи психически и физически с тези хиени около нея които вече доволно протриват ръце зад гърба и,след НЕЙНАТА ПОБЕДА.

Анонимен каза...

124-ти,а ако има в Троян такива хора, които могат да докарат така мечтаните инвеститори, какво правим?

Анонимен каза...

куку!!!

Анонимен каза...

и какво стана сега.ако затворят калинела старата подлога цани тасков трябва пак да ходи да лиже на коце костадинов да го уреди и него някъде като пазач в СК.ох забравих той таско-п.е.д.е.р.а.с.к.о. е взел бая парички от домусчиев и титаните

Анонимен каза...

Ако Донка направи зам кмет от ДПС това ще е най голямото падение и позорна гавра с троянските избиратели и надеждите им

Анонимен каза...

128-ми, я затвори вратата,ама от външната страна!

Анонимен каза...

М.Акимов и негови хора са се покрили в кафенето до бившата "ЕЛМА" и си ближат раните.Така е,когато си мислиш,че си по-мъдър от народа!Той кмета бил избиран от младите!А,защо не гизбраха,защото ги няма!Защо ли???Дойде Видов ден и за някой даскалици,които с "тънкият занаят" се направиха на "политици"!Е,нищо не е безкрай!!!

Анонимен каза...

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ НА ФОРУМЕЦА, КОЙТО ОТНОВО Е КАЧИЛ МОЯТ КОМЕНТАР № 37, ПИСАН ПРЕДИ МЕСЕЦ И ПОВЕЧЕ.ТАКЪВ ЧОВЕК НИ УПРАВЛЯВАШЕ 4 ГОДИНИ.ЖАЛКО,ЧЕ ИМАШЕ МЛАДИ ХОРА, КОИТО НЕ ГО ПОЗНАВАХА, КАКТО И ЗЛОДЕИТЕ ОКОЛО НЕГО И СЛЯПО ИМ СЕ ДОВЕРИХА.ВСИЧКО ИМА КРАЙ И ТОЙ ДОЙДЕ.ДАНО ДОНКА ИМА СИЛИТЕ И СМЕЛОСТТА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА СТАРИТЕ МУЦУНИ В БСП.ЛСБТ

Анонимен каза...

К.Райковска вреди ли се за общински съветник, че да я не мислим?!

Анонимен каза...

много е интересно дали милко станчев и мариела шошкова вече ще успеят да излъжат някого да гласува за тях, след сегашната подкрепа за бсп. май си направиха политическото самоубийство. и да видим след 2 години сектата на костов какви чупки в кръста ще направи за да влезе в парламента, че с тези 3 % вече е трудна мисия

Анонимен каза...

Запомнете какво ще ви каже Донка когато отидете при нея за нещо...ПАРИ НЯМА КАКВО ДА НАПРАВЯ !

Анонимен каза...

тасковите да им дадат

Анонимен каза...

Донка Михайлова - новият кмет на Троян ! Девиз: Пари нема, действайте ! Аз съм дошла 4 години на почивка в Троян !

Анонимен каза...

Донка Михайлова - новият кмет на Троян ! Сега ще потекат реки от безплатна ракия и безплатни хранителни стоки...жал ми е за старите хора, как ги манипулират гадните комунисти !

Анонимен каза...

Минко Акимов - бившият кмет на Троян! Бивш девиз: Ще уважавам мнението на гражданите, ще бъда открит и прозрачен (само между първи и втори тур, ако се наложи):
- За 4 години кметуване не можах да направя повече! Ама и за цял живот също не съм - все някоя партия ще ме води! Как да дадеш всичко от себе си!
Ама нали ще ми остане портретът в Общината! Дано Донка не го бутне. Но стига ми тази награда да каже нявга народът, не-не да кажат моите авери ...
Я да си налея още една! Трапето ще почака.

Анонимен каза...

Акимов беше кретен, всички го знаем. Донка и за чеп за зеле не става...наиграхме се троянци...

Анонимен каза...

Браво за 106!

Анонимен каза...

89-ти върви на преглед!!

Анонимен каза...

Верно ли по улиците на Троян са плъзнали комунисти?

Анонимен каза...

ДАНО ДОНКА ИМА СИЛИТЕ И СМЕЛОСТТА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА СТАРИТЕ МУЦУНИ В БСП.ЛСБТ

Това мога да го повярвам ,че може да стане само ,ако се беше явила като независима и сама си финансираше кампанията.Тогава и да беше подкрепена от БСП щях да има повярвам на добрите и намерения.НО сега с тези корумпирани другари зад нея и тези които е издигнаха и финансираха кампанията няма как да говорим изобщо за независимост.А тези пари ще трябва да ги върнем всички ние ,ако се усещате и то с лихвите.Това впрочем важи за всички партийно издигнати кандидати без изключение.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Троян даде рецептата за успех срещу мутренскта банда - левицата и десницата заедно срещу мутрите и подлогите им.

Анонимен каза...

145 -ти пиши на български ! Личи си кои сте гласували са Дончето...Ypravlenie...Боже пази България и Троян от комунистите.

Анонимен каза...

Здравейте, не съм в Троян но чух че са потекли реки от мед и масло и всичко е без пари...

Анонимен каза...

Значи са построили Комунизама и Социализама в Троян

Анонимен каза...

Както каза 147-ми Бог да ни е на помощ.

Анонимен каза...

148-ми,като не си от Троян, що чиниш тук бре серсемин?Скоро да се махаш по трапето при бащицата!Аман от полендаци,селяци и прочие...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Ей...олигофрена си е олигофрен...чети бе селяк...НЕ СЪМ В ТРОЯН а не че не съм ОТ Троян...и се казва чатиш...голям див селянин си. Ето заради такива се стигна до това положение.

Анонимен каза...

Мед и масло обещаваше Боко тиквата. Оказа се, че ставало въпрос за мутресата му.

Анонимен каза...

АДМИНЪТ КАЗА: Многократно сме казвали и доказвали, че коментарите в сайта на Т21 са абсолютно свободни - тържество на свободното слово. Въпреки рисковете. Има ДВЕ ПРАВИЛА, които обаче са абсолютно задължителни:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

Анонимен каза...

152 - ри уважавай Троян 21 или се махай !

Анонимен каза...

Вижте колко кмета имат комунягите извън Троян...един в Желязна...абе ние луди ли сме...Деветте новоизбрани селски кметове са следните.

НА ПЪРВИЯ ТУР: Радион Стратев (с. Врабево, одобрение 73.41%, независим, подкрепен от ГЕРБ); Ренета Варчева (с. Калейца, 79.30%, независим, подкрепен от ГЕРБ); Христо Терзиев (с. Орешак, 73.70%, ГЕРБ);
Кирил Захариев (с. Черни Осъм, 56.09%, „Избор за Троян”).

НА ВТОРИЯ ТУР: Иван Драголов (с. Бели Осъм, 56.34%, ГЕРБ); Смаил Афъзов (с. Борима, 53.51%, ДПС); Иван Христов (с. Голяма Желязна, 58.72%, БСП); Минко Станчевски (с. Шипково, 63.87%, независим); Богдана Иванова (с. Дебнево, 55.48%, „Избор за Троян”).

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

АДМИНЪТ КАЗА: Многократно сме казвали и доказвали, че коментарите в сайта на Т21 са абсолютно свободни - тържество на свободното слово. Въпреки рисковете. Има ДВЕ ПРАВИЛА, които обаче са абсолютно задължителни:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

Анонимен каза...

Г-жи Михайлова, само да не ви минава мисъл през главата, да назначите Делян Енкин в изпълнителната власт или за председател на общинския съвет.
Незнам колко знаете или незнаете, но той има договорка с М. Акимив за общо управление.
Не се доверявайте на този железвенски мошеник и крадец. Третирайте го като враг N1 и няма да сгрешите.

Анонимен каза...

Ей комуняги гадни...Може ли някой да каже, колко години е живяла в Троян, Донка или май е истина че е партийна секретарка спусната от ГОЛЯМОТО СЕЛО ЛОВЕЧ !

Анонимен каза...

ГЕРБ загубиха, според мен, не само заради неудачния избор за кмет, ами в по-голяма степен заради другите в ГЕРБ.
Визирам: братята Данкови- видни комунисти и комунистически подлоги, сега демократи. Заради Св. Дочковци, Марин Радевци и другите който вегетират около тях и са станали за присмех на Троянци и на кучетата даже

Анонимен каза...

160-ти чакай твойта Донка да чете Троян 21.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Троян вече е имал за кратко кмет жена - Петрана Делийска (30 септември 1955 г. - 20 февруари 1956 г.), но тя е била "спусната" от тогавашното партийно ръководство и не е печелила избори...дай боже и с Донка да е така.

Анонимен каза...

Ей комуняги гадни...Може ли някой да каже, колко години е живяла в Троян, Донка или май е истина че е партийна секретарка спусната от ГОЛЯМОТО СЕЛО ЛОВЕЧ !

бай Невен от Тетевен каза...

Че го миришете 4 годин ми се чини :)

Анонимен каза...

164-ти ти си много прост наивник...и да може, с какви пари ще го направи...цялата власт е на герб...ти ли ще дадеш пари. И както ти казаха...пиши на български !

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Е този е много прост, ама много прост...и нищо не му се разбира, като пише...кой е този град TROQN...да не е в Норвегия.

Анонимен каза...

стана за смях бе човек

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

163, ти пък чети стен-вестника на герб. От него няма да научиш нищо, колкото си научил и от училище.

Анонимен каза...

174-ти, аз и работническо дело съм чел и на училише съм ходил по комунистическо време, много добре ви знам промитите мозъци.

Анонимен каза...

За финал...Да ни е честита новата кметица...с магическа пръчка ще оправи всичко...и пари не и трябват, нали е магьосница.

Анонимен каза...

Млад пенсионер,пътувам на автостоп за село. Спира стара Лада, качвам се. Моя учител по предмет по който имах единствената петица/ завършил съм с отличие ПГ "В.Левски", но му благодаря вечно за знанията,които ми е дал.
Естествено разговаряме за изборите и балотажа.
Солидарни сме : ЛИЧНОСТ- ДОНКА МИХАЙЛОВА!Няма партия , няма политика, има визия.Не спря до своето село,закара ме до моето. Благодарих му. Благодаря ти и сега учителю! До 100 години!

Анонимен каза...

Донка Михайлова - личност! Няма партия ! Ти да не си от Пакистан...Донка е от БКП...извинявай от БСП

Анонимен каза...

Донка Михайлова от гр.Троян. Честито жителство, да се запознаете с хората и с проблемите, и то минали 4 години, нищо ще ги решим проблемите след 8

Анонимен каза...

Акимов е от БКП тъпчо, не Донка! Набийте си го в тъпите глави... То всъщност, вече няма за кога! Вие сте пътници от всякъде!

Анонимен каза...

Донка е обещала зам.кметски постове на Бойко Пъдарски и на сина на Хари Велев, а също и да строи джамия в ТРОЯН; ХА ЧЕСТИТО
МАЙ ЩЕ СЕ ОБРЯЗВАМЕ

Анонимен каза...

Ей, ние сме на по 30 тъпако, партията столетница до 10 години ще остане без електорат а ти отиди си сложи фес че май ще ходиш на джамия с другаря Сергей и другарката Донка.

Анонимен каза...

Смаил Афъзов (с. Борима, 53.51%, ДПС); Иван Христов (с. Голяма Желязна, 58.72%, БСП); това са вашите хора...Троянци, скоро ще ви изметем комуняги и турци в коалиция...Да живее България !

Анонимен каза...

Донка е обещала зам.кметски постове на Бойко Пъдарски и на сина на Хари Велев, а също и да строи джамия в ТРОЯН; ХА ЧЕСТИТО
МАЙ ЩЕ СЕ ОБРЯЗВАМЕ

Анонимен каза...

Моето лично мнение с което не искам да натоварвам никого е че ДИлян Енкин трябва задължително да е част от екипа на Донка Михайлова. В този екип трябва да намерят място млади хора, които желаят града ни да стане по-добър за живот и работа.

Анонимен каза...

Жалко за дикотеката,до нея ще строят Джамия за цялата подкрепа на ДПС,интересно то в случая е че ИЛИЯН ПЕЕВСКИ ЩЕ Е архитект
атака=дпс двете страни на монетата

Анонимен каза...

Донка я избраха цигани, турци и пенсионери;
Сами сме си виновни и сега ще тънем в мизерия:(

Анонимен каза...

Не говорете така за Пъдарски! Той е достоен човек, няма да се договаря с комунистите!

Анонимен каза...

Пеевски НИКОГА няма да подкрепи БСП и ДПС!

Анонимен каза...

Да бе да,всичко е пари и интереси,па на нали всички членуват в партия**ПАРИ**
Видяхте ли ЯНЕ ЯНЕВ само не направи св.рка на бат БОЙКО :::::ИлияС ПиеФски(атака) пр.на ОС как ви звучи???/////АТАКА се на а к а от 4 ОС на 2

Анонимен каза...

Снощи пътувах и на разклона Троян-Ловеч от главния път имаше задръстване, опашка от инвеститори. По-късно се събудих, облят от мокра пот, завит с вестници и двата пръста в контакта :) Добрата новина, събудих се вкъщи, а не при родителите ми в Троян.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Аз вярвам , че Донка Михаилова може да промени Троян към по добро . Достатъчно е да се обади на бизнесмена Банев с молба да и отстъпи някои свободен парцел в съборения от Бонито Елпром . Банев няма да откаже на своята аверка и политическа дружка . В предостъпения парцел трябва да събере банда си от идиотизирани подръжници и с кирки и лопати да почнат да копаят тунел Троян - Кърнаре . Понеже в Кърнаве живеят разумни българи /там столетницата дори не си е помисляла да издигне кандидат , камо ли някои да гласува за нея / едва ли ще е посрещтнат радушно , та вместо за Кърнаре може да продължи за Северна Корея . С нея може да вземе бездомните помиари от центъра и като бонус Минко Акимов , тъкмо северно корейците ще я посрещтнат радушно . С тези си деиствия тя ще изпълни обещанието си да направи Троян един спокоен и приятен за живеене град .

Анонимен каза...

Забравих да напиша , че след като стигнат Северна Корея да съборят тунела и никога повече да не се връщат . Вие сте нужни на Троян колкото бездомните кучета от центъра .

Кмет на кметство Кърнаре
34 Атанас Петров Николов
ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ - АТАНАС ПЕТРОВ НИКОЛОВ 187 41.28%
38 Боньо Тодоров Бонев
КП Коалиция „Обединени за НАШАТА община”:
"СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ", "ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ", "ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ", ”ОДС - ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ", "ДВИЖЕНИЕ ГЕРГЬОВДЕН", "ВЯРА, МОРАЛ, РОДОЛЮБИЕ, ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО", "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 266 58.72%

Анонимен каза...

184 ,колко ти плащат да пишеш тия простотии?Не ти ли обясниха кога ще хване ред да го правиш или ти толкова си схващаш?Е,то бива мръсотии,ама чак толкова!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Имаме си червен кмет,барабар с Враца,Сливен,Търговище.Върнахте 25 години града назад.Плаче ми се

Анонимен каза...

Не мога да ви разбера какво ревете. Това е изборът на тези които са гласували. Така че за следващите поне 4 г. това е! Ревящите явно сте малцинство :))

Анонимен каза...

184 не ти е точна информацията Донка е обещала зам.кметски постове на Минко Акимов и Илиян Пеевски

Борислав каза...

Мразя комунистите и гласувах за Донка!!

«Най-старите ‹По-стари   1 – 200 от 232   По-нови› Най-новите»

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |