Битката за Троян - част първа

* Донка и Минко - на балотаж * БСП и ГЕРБ ще имат по 10 съветници в новия Общински съвет * В четири троянски села – победителите излъчени на първия тур, в останалите пет ще има балотаж * Изборната активност висока, но под 50%
Местни избори 2011

ОБЩИНСКИЯТ КМЕТ

ЯСНИ СА ОФИЦИАЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ от Местни избори 2011 (23 октомври) в община Троян (на следващия ден данните бяха публикувани в официалния сайт на Централната избирателна комисия /ЦИК/ - бел. Т21). Според 96.77% от протоколите на секционните избирателни комисии (останалите 3.23% не биха могли да повлияят на окончателните резултати) надпреварата за кмет на общината се печели от представителя на БСП Донка Михайлова с 5616 гласа или 38% от общия брой на гласувалите. Втори е кандидатът на ГЕРБ и досегашен кмет Минко Акимов – 4505 гласа (30.53%). Следват: 3. Ангел Балев (коалиция „Избор за Троян”) - 1813 гласа, 12.29%; 4. Бойко Пъдарски (коалиция „Дясната коалиция”) – 1284 гласа, 8.70%; 5. Илиян Пеевски („Атака”) – 679 гласа, 4.60%; 6-7. Стефан Мичев (РЗС) и Красимира Райковска (СДС) с по 407 гласа, 2.76%; 8. Пламен Йоргов (БНРП) – 45 гласа, 0.30%.

В ОБЩИ ЛИНИИ резултатът от кметския вот в община Троян не се разминава особено с предварителните прогнози. А най-важното е, че след седмица предстои балотаж Михайлова срещу Акимов, като разликата от малко над 1000 гласа не е непреодолима. С други думи - както и на Местни избори 2007 преди четири години и с подобни изходни позиции на втори тур отиват кандидатите на БСП и ГЕРБ. Само че в известна степен ролите са разменени – тогава червеният претендент (Дилян Енкин), който водеше с около 1000 гласа, се бореше за поредния си мандат и за запазване на статуквото, а кандидатът на герберите (Минко Акимов) посягаше към кметската власт, докато сега е обратното. Има и друга разлика – за пръв път в историята на Троян жена (Донка Михайлова) има реален шанс да седне в кметското кресло.

СЪС СИГУРНОСТ ОЧАКВАНИЯТА на подгласниците на фаворитите – Ангел Балев („Избор за Троян”) и Бойко Пъдарски („Дясната коалиция”), които направиха много силни предизборни кампании, са били за нещо повече, т.е. за участие в балотажа; и имаше податки, че това е възможно, но както се казва – глас народен, глас Божи. Явно е обаче, че въпреки загубата двамата кандидати и по-скоро техните формации ще играят важна роля при балотажа на 30 октомври. Повече от сигурно е (то бе подсказано неведнъж по време на предизборната кампания, а и преди това), че Балев и коалиция „Избор за Троян” ще дадат подкрепата си за Акимов и ГЕРБ; като според политическата логика ще искат нещо в замяна (най-вероятно отново поста на председател на Общинския съвет). По-неясна е позицията на Бойко Пъдарски и „Дясната коалиция” (ДСБ и ВМРО-БНД) - логично е те да се обявят срещу БСП, но пък от друга страна враждата им с управляващите от ГЕРБ и с техния кандидат е неприкрита.

ИЗВОДИТЕ – в Троян ни очаква интересна предизборна (предбалотажна) седмица, която, по нашето скромно мнение, няма да е без значение за крайния изход от надпреварата. Нещо повече – не е изключено битката за кметския пост да се реши именно пред тази седмица, точно както се случи преди четири години.


ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВОТА за общински съветници също не изненадват, макар тук да има някои любопитни нюанси. Както и на Местини избори 2007 преди четири години ГЕРБ и БСП са с почти равни резултати – съответно 4482 гласа (30.73%) и 4530 гласа (31.06%). Следват: 3. Коалиция „Избор за Троян” – 1604 гласа (11.00%); 4. „Атака” – 841 гласа (5.77%); 5. ДСБ – 620 гласа (4.25%); 6. ДПС – 580 гласа (3.98%); 7. РЗС – 556 гласа (3.81%); 8. ВМРО-БНД – 525 гласа (3.60 %); 9. СДС – 463 гласа (3.17%); и т.н. (вотът за останалите от общо 13-те съветнически листи е пренебрежително малък – бел. Т21).

СПОРЕД ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ конфигурацията в новия Общински съвет на Троян (общият брой на съветниците е 29), ще добие следния вид: 1. БСП – 10 съветници; 2 ГЕРБ – 10 съветници; 3. „Избор за Троян” – 3 съветници; 4. „Атака” – 2 съветници; 5-8. ДСБ – 1 съветник; ДПС – 1 съветник; РЗС – 1 съветник; ВМРО-БНД – 1 съветник.

КОЕ Е ЛЮБОПИТНОТО? Съветническите листи на „Атака”, РЗС и СДС печелят повече гласове отколкото кметските кандидати на тези партии (съответно Илиян Пеевски, Стефан Мичев и Красимира Райковска), докато в останалите случаи кандидатите за кметове имат по-високо одобрение от партиите си (партийните листи за съветници). Донякъде се повтаря паритетът между БСП и ГЕРБ от предишния местен парламент, когато двете партии пак имаха еднакви по численост съветнически групи; съществената разлика обаче е, че този път няма трета голяма група (както бе тази на „Избор за Троян” тогава), която може да играе ролята на коректив на „двуполюсния модел” или пък на опозиция, ако между ГЕРБ и БСП се постигне негласно сътрудничество.


СЕЛСКИТЕ КМЕТОВЕ

В ЧЕТИРИ ОТ 9-ТЕ ТРОЯНСКИ СЕЛА (с над 350 жители), в които се проведоха кметски избори, победителите станаха ясни още на първия тур. В с. ВРАБЕВО печели досегашният кмет и кандидат за трети пореден мандат Радион Стратев (Инициативен комитет, подкрепен от ГЕРБ) – с 73.41% от гласовете. В с. КАЛЕЙЦА също убедителна победа на досегашната кметица и кандидатка за трети пореден мандат Ренета Варчева (Инициативен комитет, подкрепен от ГЕРБ) – 79.30%. В най-голямото троянско село – ОРЕШАК, също убедителна победа на досегашния кмет Христо Терзиев (ГЕРБ) – 73.70%. Победа от раз на досегашния кмет и в с. ЧЕРНИ ОСЪМ - Кирил Захариев („Избор за Троян”) с 56.09%.

В ОСТАНАЛИТЕ ПЕТ СЕЛА кметският възел ще се разплете на балотажа на 30 октомври. В с. ДЕБНЕВО ще се състезават Божидар Мичев (БСП), спечелил на първия тур 48.60% от гласовете, срещу Богдана Иванова („Избор за Троян”) – 21.33%. В с. ШИПКОВО един срещу друг застават Минко Станчевски (Инициативен комитет) с 40.84% срещу Малина Инковска (ГЕРБ) – 28.92%. В с. ГОЛЯМА ЖЕЛЯЗНА досегашният кмет и кандидат за четвърти мандат Иван Христов (БСП) – 26.26%, ще се бори срещу Трифон Трифонов (РЗС) с 25.24%. В с. БЕЛИ ОСЪМ досегашният кмет Иван Драголов (ГЕРБ) – 42.17%, ще си оспорва поста с Донка Банковска (БСП) – 32.07%. В с. БОРИМА надпреварата ще е между Смаил Афъзов (ДПС) – 41.26%, и Христин Нейчев (ГЕРБ) – 31.60%.


ИЗБОРНАТА АКТИВНОСТ

ОПАШКИТЕ, които се виеха в някои градски секции още от обяд и високите междинни резултати за изборната активност, обявени от Общинската избирателна комисия (ОИК), подсказваха, че като цяло интересът към Местни избори 2011 в община Троян ще е по-голям отколкото на предишните местни избори (през 2007 г. и 2003 г.).

В КРАЙНА СМЕТКА се оказа точно така, но очакванията, че пред урните ще застанат над 50% от имащите право на глас троянци, не се оправдаха. Според официалните данни в община Троян са гласували 14756 души, което представлява 48,5% от имащите право на глас общо 30 400 (според избирателните списъци). За сравнение: през 2007 г. изборната активност в общината е била 47%, а през 2003 г. - 43.5%.

Т21

244 коментара:

«Най-старите   ‹По-стари   1 – 200 от 244   По-нови›   Най-новите»
Анонимен каза...

Мен ми е любопитно все пак как като са гласували около 50% общият брой гласове на тия избори е около 15 000? Да не би да станахме 30 000 изведнъж?

Анонимен каза...

В четвъртък Бойко Борисов отново ще посети Троян. Той ще дойде, за да окрие стадиона. Спортното съоръжение бе направено по време на управлението на ПП ГЕРБ. ФАКТ! ....по делата ще ги познаете...
Иначе - Донка много хубаво се е научла да говори, междуворочем тя през целия си живот само това е правила...

hermit каза...

"Победа от раз на досегашния кмет и в с. ЧЕРНИ ОСЪМ - Кирил Захариев („Избор за Троян”) с 56.09%"
Като гледам процентите, май хич не му е било лесно на човечеца.
Жалко за момчето,кандидат от ПП "Герб". Познавам го отскоро, но ми изгежда доста по-подходящ за поста.

Анонимен каза...

Със всеки изминал ден се убеждавам как диктатурата се завръща. "БРАВО" на всички граждани които решиха да подкрепят един ЕКС полицай или още по точно един пожарникар който превърна България в полицейска държава. Интересното обаче е въпроса какво направи господин Акимов през своя мандат. Отговора е "Едно голямо нищо". Опита да замаже очите на гражданите като разкопа двете главни улици в Троян, създаде пълен хаос. Искрено се надявам че това няма да продължи още цели 4 години!

Анонимен каза...

Наистина е време да се избяга от полицейската машина на екс-полицая и пожарникаря. Трябва да се премахват с гласа на хората тези , които го обричат на геноцид. Корупцията е вече с огромни размери и кмета в съюза си с 10 местни мафиоти бизнесмени е време да иде в историята, Най скъпия град, лишен от работа и нормални стоки на ниски цени, с най-високи данъци в БГ. Позор - Акимов!

Анонимен каза...

След кацането на Борисов, веднага се е наредило да се удължи времето за гласуване, и тогава започва масовата подмяна на вота.Все още се извършва на места, а ние си траем?

Анонимен каза...

Логично е преди балотажа за кмет на община Троян да има диспут между претендентите за тази длъжност. Донка вече пое инициативата и предложи тема за дебата. Ще има ли ГЕРБ смелост да отговори на предизвикателството? Едва ли.

Анонимен каза...

Най-високите местни данъци дължим на Полковник комунист АКимов. Донка все пак е от по-съвременна партия. Дано да управлява по-добре!

Анонимен каза...

Къде видяхте поличейщина в този град ?
Къде е геноцидът ?
Къде е тази диктатура ?
Вие виждате ли какво пишете ?
Защо пишете безсмислици ?
И защо всеки път против ?

Анонимен каза...

Да патрулките помагат нА ГЕРБ! ДА хората имат страх от Акимов. Затова Донка ще е кмет.,

Анонимен каза...

Глупости, глупости и малоумщини 10-ти. Хората имат страх от Акимов ? И той се изразява в.... твоите безобразни глупости !

Анонимен каза...

Оставете ги да си лаят. Всъщност тук против ГЕРБ пишат не БСП, а ДСБ. Сега ще стане ясно кой е в дясно и кой в ляво......

Анонимен каза...

9-и . Огледай се и махни пердетата от очите си. Виждал ли си как командва общината и града комуниста полицай. Тогажа се изказвай. Геноцид- насилсвено премахване на население - огромни данъци ( пъти по -високи от София) , изключително високи цени, мафиотски структури с цел лично облагодетелстване. Гонене на бизнес и нвестиции от града които са от полза за троянци. като работми места и висок стандарт при нисли цени. Но пък ще се намалят печалбите на Акимов и дружина.

Анонимен каза...

Крайно време е Акимов да си гледа пенсията.Какво направи за четери години?????????? Пълно нищо разкопа безсмислено няколко улици за да оправдае изразходените средства.Погледнете крайните квартали на града!!! Или те там кметовите не минават!!!!!!!!

Анонимен каза...

9-ти, поздравления.
Научил си се да пишеш Ч с буква,а не със цифра.Скоро ще се научиш и грамотно да пишеш, ако продължаваш така усърдно :)

Анонимен каза...

Сега вече кой е по-по-най, не е важно при създалата се ситуация в общинскяте съвети и в Троян и в Ловеч. Е, сега ще видите какво е ДАЛАВЕРА и как се продават гласове (4-5 от лилипутите)в общински съвет Троян и Ловеч. Ситуацията е идентична, защото и в двата града живеят прекалено много УМНИЦИ и се накиснаха на тази абсурдна ситуация. Е сега, който и да е кмет "ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО". Спомняте ли си за "Умно село" на Доньо Донев. Е, те това сме сега и ние и Ловеч, които амблок мислихме, мислихме и накрая ..........................сгрешихме!!! При такъв раздвоен народ наистина след само 4 години ще сме село. Е от градски тип подразбира се - за успокоение на хората със слаби сърца! Наистина светът е двуполюсен, но полюсите му се редуват циклично, безцеремонно и последователно. В Троян и Ловеч не, полюсите които и да са те, воюват безспир, NON STOP! Честито братя!

Анонимен каза...

9-и искаш пример за геноцид ! Ето го.
Акимов в подплатено с парички сдружение наложи картелно споразумение в града на хлебопроизводителите. Наложиха ОГРОМНАТА цена 1,10 лв за 650 гр. хляб като подобната такава в цяла България бе 55-65 ст. Естествено - печалбата си я поделят. От това по голям геноцид .... Погледни данъци, зеленчуци, плодове, мляко, олио , месо, ниски заплати. Освен ако не си някое дете което едва ли си е заработвало и купувало хляба и хранило децата си ще загрееш за какво става дума.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
И.Ц. каза...

С тези 1800+ гласа на Ачо Балев и тези на Мичев и Краса Райковска ще размажем червената измет на балотажа.

Анонимен каза...

19, ти пък кой си та така се палиш, сякаш от утре като стане това, което пишеш ще акаш и пишкаш амброзия! Боже , Боже!!!!?????

Анонимен каза...

Е аз пък вече няма да гласувам!Сега наистина няма за кого.Присъединявам се към по-мъдрата част на троянци,която предпочете да не се блъска и нерви през изборния ден,а предпочете да си върши своята работа-щото никой от кандидатите няма да дойде и да я свърши вместо него?!

Анонимен каза...

17 ти наистина ли ни мислиш ,че помним само до преди 4 години.Нали не си забравил ,че точно по времето на Енкин ,комунистите докараха картеладжиите хлебопроизводители които силово изгониха вносителите на по евтин хляб и благодарение и с помоща на Енкин затвориха малките фурни по селата които бяха общински.Хайде молим ,промивайте си мозъците на пенсионерите ,но недейте се изхвърля по интернет форумите тук такива няма.Всичката помиарщина и геноцит за което обвинявате Минко Акимов е от времето и наложена от Енкин.Друг е въпросът ,че Акимов не си мръдна пръст да подобри нещата.Но да ми защитавате Енкин и групировката му докарала Троян до това дередже го разправяте по вечеринките в майлата на основният ви електорат пенсионерите.

Анонимен каза...

Абсурдно е да гласувам за човек, който се е регистрирал адресно в Троян само заради изборите. И стига сте джавкали, че Енкин щял да управлява вместо Михайлова. Де да беше така! За съжаление, тя ще си управлява. И то без никаква мисъл за града и хората в него. Или може би някой има спомен нещо да му е помогнала докато е била депутат? Имам пред вид извън това, за което са и плащали? Стига бе, големи сте глупаци. Но това няма значение, тя няма да спечели, тъй че пишете си, не ми пречи.

Анонимен каза...

ГЕРБ-БИВШИ КОМУНИСТИ !
БСП-НАСТОЯЩИ СОЦИАЛИСТИ
ИЗБОР ЗА ТРОЯН- И ???
ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ...БОЖЕ ПАЗИ ТРОЯН!

Анонимен каза...

Абе 23-ти,да не би пък Стана Лалевата да ти е помогнала като депутат или някои през тия 20 години та веднага търсиш кусури,ако имаш някакви лични облаги от полицая това вече е друг въпрос

Анонимен каза...

Що се хабите и плюете един друг?. Ми то каквото е ГЕРБ/Акимов/ в Троян това е и БСП/Михайлова/. Кандидатите са бивша номенклатура на БКП. Сега се прави избор за по-малкото ЗЛО. Едното неграмотно, другото корумпирано. Нищо друго няма на сцената другари и господа.И знайте и запомнете-който и да бъде новия кмет-В ТРОЯН НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.

Анонимен каза...

МИХАЙЛОВА Е И ЩЕ БЪДЕ КАЧЕСТВЕНИЯ КМЕТ. ВСИЧКИ КАЗВАТ ЧЕ НА ТРОЯН МУ ТРЯБВА ПРОМЯНА - АМИ ЕТО Я ПРЕД НАС ПРОМЯНАТА ; СЪС СТАРО УПРАВЛЕНИЕ НЯМА ДА ВИДИМ ПРОМЯНА

Анонимен каза...

10-ти като имаш страх от Акимов, не говори така за всички. Само ще ти кажа че преди 3 години като се появях в общината и всявах тих ужас у някои служители. Защото си знаех правата и не се поколебах да си ги потърся и да се озъбя на някои служители които не си гледаха работата. До Акимов не стигнах, че не беше в Троян, но дебатирах с всички под него имащи отношение по въпроса ми.

Анонимен каза...

Абе 27-ми, нали и предните избори гласувахме за промяна. И тогава промяната беше пред нас както казваш ти. И кво се получи? Сега бягаме от предната промяна към друга промяна. След като изберем предлагащата се сега промяна, след 4 години ще изберем друга промяна, щото тази дето сега я избираме неставала и т.н. и т.н. Пак казвам-В ТРОЯН НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ! Ако все пак нещо мъничко се промени, то ще се случи бавно, мъчително и много трудно и накрая няма и да се забелязва. 21 години лъжи от управляващи и опозиция. Какво се случва-НИЩО само дето периодично си сменят местата и от управляващи отиват в опозиция.Обещания-на кило/като в магазините на килограм/ и ние-електората се лутаме и преливаме ту към едните, ту към другите. Неистово ни се иска промяна, но на практика не я получаваме. Подкрепяме ту едните, ту другите, мислейки си и очаквайки по-доброто. Само че то по-доброто не идва.

Анонимен каза...

Стягай се, народе! Идва тежката артилерия да подкрепи Акимов. В четвъртък Господ Бойко идва!

Анонимен каза...

Каква лентичка ще реже? Недомислието, наречено кръгово, или пейките на стадиона? Възможно е за някои това да има голям ефект, но лично за мене - дори ме отблъсква.

Анонимен каза...

пак ли ше идва Бойко ех много визити голяма чест

Анонимен каза...

Ако БОрисов дойде само ще покаже колко се страхува Акимов

Анонимен каза...

27. Анонимен каза...НА ТРОЯН МУ ТРЯБВА ПРОМЯНА - АМИ ЕТО Я ПРЕД НАС ПРОМЯНАТА ; СЪС СТАРО УПРАВЛЕНИЕ НЯМА ДА ВИДИМ ПРОМЯНА
1. ДИЛЯН АНГЕЛОВ ЕНКИН
2. Донка Иванова Михайлова
3. Кольо Минков Кацаров
4. Розалина Симеонова Русенова
5. Росен Любенов Веселинов
6. Пламен Димитров Бойновски
7.Елена Йорданова Ройнева
и т.н.
само да попитам къде видя промяната щото и три чифта очила да сложа все същите мераклии в БСП виждам последните 15-20 години?!?!?!?!?!?

Комунисти, комсомолци, пионери
сме в един и същи строй. Славен път ни чака – трудов път!

Анонимен каза...

Абсолютно 34 все едни и същи мутри в БСП вече 20 години.По-голяма промяна здраве му кажи.

Анонимен каза...

ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ"2011
1. Дилян Ангелов Енкин
2. Донка Иванова Михайлова
3. Кольо Минков Кацаров
4. Розалина Симеонова Русенова
5. Росен Любенов Веселинов
6. Пламен Димитров Бойновски
Смях в залата шестицата на промяната:):):),много правилно са сложили Донка на второ място там и ще си и остане ако спечелят изборите.Абе сериозно дали наистина на тези им се връзват освен пенсионерите по селата още някои.

Анонимен каза...

Дебата, ако се състои ще, бъде излъчван в удобни за всички работещи хора часове, на много места пишеше, че ще го дават в 10 сутринта. Той отново ще е на запис. Записа е в 10ч. сутринта - излъчването ще е вечерта.

Анонимен каза...

Аз доган, заставам зад гърба на деянов и калфата с моя твърд ......електорат!!!!!! аз ще раздавам порциите пак !!!! очаквам “просто една хубава целувка”,вземете и вазелин за целувката...
Ха сега ми кажете как да гласува човек за хората от вашета партия като , за едната власт и алчност сте съгласни да целувате и задника на Ахмед Доган. След като казвате , че Борисов е "Тоталитарист" и се разпорежда еднолично в партията защо харесвате Доган.......? Или популизма ви в полза на собствената изгода няма край и мярка? Тежко на този народ да го управляват хора които в управлението търсят и виждат само собствената си изгода. Срам........срам........срам!

Анонимен каза...

Големите бизнесмени в листата на ГЕРБ вече си свършиха личната работа в предния мандат. Не остана какво да дооправят за себе си. Честните и почтени "гербаджии" - Срам...срам...срам

Анонимен каза...

Чудя им се 39-ти!
Като част от тези "бизнесмени" ,плащаха едни пари на Енкин за да недопуска външни хора в Троян,как сега имат наглостта да говорят за промяна?

Грабим Една Разбита България!

Анонимен каза...

Акимов е променил физиономията си от страх. Как този възрастен човечец ще управлява Троян още 4 години не знем. И защо ние трябва да му дробим старческата попарка. Не познавам нито Акимов нито Донка лично. В кампанията на Михайлова видях един интелигентен и енергичен човек. Не гласувах на първи тур - на втория ще я подкрепя.

Анонимен каза...

Някой знае ли какви са тези черни джипове, които са задръстили улицата около офиса на ГЕРБ. Мутренско-полицейска коалиция в действие!

Анонимен каза...

Донка Михайлова - кмет! Това иска Троян и това показа на първи тур!!! Всички пред урните!

Българенски каза...

39-ти,
Би трябвало наистина да те е срам от глупостта ти.
Не виждаш ли как от година насам Троян дръпна яко напред? Не виждаш ли поне новите новите тротоари, улици, качетвената канализация под тях, по която се отмиват общите ни лайна, които цапаха града ни преди четири години!

Анонимен каза...

Още в нощта на изборите Сашо Данков се е дотговорил с Анчо Балев за подкрепа. Цената - Акимов отново кмет, Анчо - отново председател на Общинския съвет, Троян отново продаден на братя Данкови, Радевски и Марин Дочков.Пазаруват ни като на селска срегия. Трябва да спрем това!

Анонимен каза...

44-ти Герберски,Троян дърпа напред напред,кръгом и пак напред...Дядо Минко довърши започнатото от крадеца Енкин и най-мазно си приписа заслугите!

Анонимен каза...

Към № 45. Ужас!!! Това наистина ли е вярно. Ако допуснем тези отново в същата комбина още в понеделник сутринта стягам куфарите и напускам Троян. Не бих могъл да понеса тази простотия пак.

Анонимен каза...

А-ки-мов, А-ки-мов, А-ли-мов ...

Анонимен каза...

Наистина, ако Донка спечели, и аз си стягам куфарите и марш, да ме няма.
Нали знаете, комунист като захапе кокала докога не го пуска !?!
Докато е жив !!!

Анонимен каза...

До 14: ти за мен си абсолютен олигофрен,малоумен тапанар,недоразвит имбреом който не знае от каде се пикае,а тръгнал за политика да говори.Може ли да си такъв смешник бе мерзавец да кажеш че Акимов не е направил нищо трябва да си живял в някаква пълна заблуда през тези 4 години.Ако нищо не си видял то трябва да си абсолютен бунак.Нещасник

Анонимен каза...

Аз не бих гласувал за Донка, т.к. тя е непозната за нашият град и до сега с нищо не е показала, че ще поведе Троян към по-добро. А в случая не може да играем "ва банк". Акимов - малко или много знаем какво може и какво е направил до момента. А и според мен той не е виновен за икономическото състояние на града. От него не зависеше бъдещето на затворените големи заводи в Троян от където идва и безработицата. А и все пак има и нещо положително от неговото управление. Това, че някой не им изнася си е техен проблем. Аз ще гласувам за Акимов в неделя! Това ще направят и повечето гласуващи!

Анонимен каза...

До 45-ия и 47-ия малоумник!Радевски се казва Марин а Дочков все пак е Светльо ТОЛКОВА СИ ЗАПОЗНАТ И ТИЯ С ТЯХ И КАКВО КРАДЪТ ЩОМ И ИМЕНАТА НЕ ИМ ЗНАЕШ.Простако прост Дочков и Радевски колкото са дали за тоя град ти ти няма да дадеш и на една милионна.Тия хора дават хляба на 2000 СЕМЕЙСТВА, СТРОЯТ УЧИЛИЩА И ЦЪРКВИ,ПОДПОМАГАТ ВСИЧКИ 12 СПОРТА В ГРАДА,ДОМА ЗА СИРАЦИ И НЯМА ДА МИ СТИГНАТ СТРАНИЦИ ДА ОПИША.КАКВО НАПРАВИ БАБА ТИ ДОНКА?А КАЖИ ДЕ?ЕДНО?ОСВЕН ДОКТОРИТЕ В ЛИСТАТА НА БСП КОЙ Е СЛОЖИЛ ДВЕ ТУХЛИ НА КРЪСТ?

Анонимен каза...

Другари, нали ви е ясно, че нов бардак със стари курви не се прави !!!

1. Дилян Ангелов Енкин
2. Донка Иванова Михайлова
3. Кольо Минков Кацаров
4. Розалина Симеонова Русенова
5. Росен Любенов Веселинов
6. Пламен Димитров Бойновски

За каква промяна говорите, не мога да разбера.
Нали всички знаем, кои агитираше за вас преди изборите. Бабички и старци. Такива дето гащите не могат да си вдигнат, щото ги е гепил паркинсона вече. Аз за червени бабички и комунисти няма да гласувам. НИКОГА, ама наистина НИКОГА!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

44 по-голяма смешка и глупост бе бях чел. Първо улиците и тротоарите не са за хвалба щото това не е напредък то това си е необходимост и задължение. Второ качеството на работата се видя нали горе по Лъгът се бяха задръстили шахти и са бяха наводнили мази

Анонимен каза...

Oле ужас ,оле голям ужас ама тя каква стана и аз не мога да понеса ,ако великолепната стара шестица НА БСП се върне на власт в Троян и стягам куфарите още в неделя през ноща:):)
Връх на наглостта е да се говори за "еднолична власт" от вбесените комуноиди- те, които винаги са държали властта еднолично- от 1944г.- та до преди две години....
Това било много опасно според БСП, но само ако друг е във властта !
НА БАЛОТАЖА- ВСИЧКИ СРЕЩУ БСП+ДПС !!!!

Анонимен каза...

Е то на комунетата това и остана - да оплюват ГЕРБ колкото се може, било то и с лъжи, щот видяха, че по друг начин не могат да прилъжат хората.

Анонимен каза...

До 50ти, не се нерви ТОВА Е НОВИЯ КОМУНИСТ ИЛИЯН ПЕЕВСКИ, още известен като дружката енкина и оня дето взе чевени пари за кампанията си.ЗАРОВИ СИ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА ИЛЯНЕЕЕЙ.....

Божо и Веждичката

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

№51 с таз глупост за непознатата се изтъркаха много редове тук' много непозната била щом е на първо място след неделя. а туй "знаем си го Минко какъв е и кво може и не може" два пати по голяма глупост!не харесвам БСП но ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА МИХАЙЛОВА зщото искам нещо да се промени тук!

Анонимен каза...

ако 45 е прав това е края и трябва да се гласува за Донка

Анонимен каза...

В НЕДЕЛЯ СКРИЙТЕ ЛИЧНАТА КАРТА НА БАБА СИ, СПАСЕТЕ БЪДЕЩЕТО НА ТРОЯН!

ИСТИНСКИТЕ ДЕСНИ,МЛАДИТЕ,ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ ВСИЧКИ С МИНКО АКИМОВ И БЮЛЕТИНА НОМЕР 2

Анонимен каза...

Акимов може да е всякакъв, може и да е крал, не ме интересува. Знам, че като бараш кацата с меда няма начин да не си оближеш пръстите.
За едно съм сигурен Акимов е човека, който познава всички в града ни - от най-големия хайдук, до най-големия директор.

Анонимен каза...

колко глупости се пишат тук. Успокоително е, че ги пишат десет-петнайс човека

Анонимен каза...

До 50:
Няколко думи "имбреом", "тапанар", "каде", "тапанар" - сами по себе си говорят за културата, интелектуалния ти багаж, принадлежността ти и не на последно място подкрепата ти на една комунистическо-пожарникарска партия. Възторга ти на един пожарникар (поклон пред истинските пожарникари) който с интелект и грамотност по нищо не се различава от теб и твоето ограничено мислене и желания за грабеж и живот като в каменната ера.
Сега по темата за изборите - не живея в Троян, но имам възможността доста често да го посещавам и този град никога не е бил в толкова окаяно, изоставено и окаяно състояние през последните 20 години! Пътищата са окаяни, разкопани за "ремонт" са места що-горе отремонтирани от предишния кмет (може би за да му подскажат кой управлява), окаяни са всички части извън центъра, който също е постегнат от предишния мандат, децата ви играят по шадраваните, чиято цел е да текат, а не да събират тиня и да застрашават здравето на отрочетата Ви. Замисли се малко да не описвам още, още и още, че няма да ми стигне цял ден.

Анонимен каза...

Хора знайте че с поткрепа в Неделя за синята идея ще си осигорим едно стабилно оправление с което ще изчистим червената гмеж от този красив горд планински град.ГЕРБ ПОБЕДА

Анонимен каза...

Кацаров да си събира багажа, а Донка да вземе да почисти реката още веднъж, че поне с малко да си заслужи мястото в общинския съвет.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

При изцяло ГЕРБ-ерско управление на държавата, с червен кмет Троян ще дръпне много назад с европроектите.

Анонимен каза...

В четвъртък Б.Б. ще идва в Троян, за да удари едно рамо на наш Миню от Трапето и ще играе мач на стадиона, закичен с поредната лантичка. Браво юначаги! Като не можете да докажете , че имате ум, то тичайте след една празна топка. Изчерпахте се от съдържание. Само за комунизъм говорите. ТО КАКВО БЕШЕ? Изминаха 66 години, истинските комунисти умряха, но остана плявата, наречена ГЕРБ. Помислете и гласувайте за умните и честни хора, троянци!

Анонимен каза...

Г-н Акимов,
Слушах отчета Ви за свършеното от Вас през изминалия кметски мандат.
То бива ,бива човек да лъже и се хвали, а Вашето е като на ловец след лов.
По- конкретно:
1. Газификация - през изминалия мандат единственото, което свършихте Вие и Вашите "достойни" общински съветници от ГЕРБ, е че се опитахте да направите далаверата с г-н Дуков, но не можехте да отмъкнете милиони, както се случи в Габрово.Другото което направихте е, че отблъснахте ,благодарение на Вашата некомпетентност ,сериозни инвеститори в газовия бизнес- като италианския инвеститор.ДКЕВР издава лицензии за газифициране на определени райони , а не строи газопреносна мрежа. И това не сте научили за 4 години.Та троянците с кмет като Вас ,дълго ще чакат газифициране.
2. Пречиствателната станция-През Вашия мандат беше довършено това, което беше
построено през мандатите на Д.Енкин, главният виновник да има модерна пречиствателна станция в Троян.Един -строи, друг-открива!Запази ли си лентичката?
3. По отношение на троянската икономика - само човек ,завършил селскостопански техникум, може да сравнява колосите на българското машиностроене в миналото,като "Машстрой" и "ЕЛМА" ,с "Калинел".В тези два завода работеше цвета на троянската техническа интелигенция, защото да проектираш и произвеждаш стругове и електродвигатели,не е като да пълниш кучешки постелки.
4.Много е хубаво ,че в последните 3 месеца на мандата си се сетихте,че е необходимо да се подобри инфраструктурата на града. Няма да е лошо, избори да има всяка година,за да може такива заспали като Вас да се събуждат,с надеждата отново да бъдат избрани.Троянският избирател е умен и това едва ли ще Ви се случи.

Анонимен каза...

Акомов чу от хората какво се говори и прави и тръгна и той да "говори и слуша хората" загрижи се за младите, дето изгони. познавал айдуци и директори смях като ги познава какво е направил какво - ама да не излизате с номера улици и тротоари че е смешно

Анонимен каза...

Абе ОЛИГОФРЕН (до 68), виждам колко ти правиш за запазването на българщината, като пишеш на шльокавица. По-полезно ще ти е ако почнеш да пишеш на турски!

Всичката сган на БСП сте такива КОНСУМАТОРИ.

Бас държа, че едва си изкласил и то не без помощ на някой отляво или от дяслно на теб стоящ.

Анонимен каза...

Аз предлагам на Акимов, ако стане кмет, да пусне една фадрома, да ракърти всички улици и тротоари, та да видят троянци, как се гази кал.

Това май заслужаваме. Глупав народ е-йййй.

Анонимен каза...

Привърженик съм на ДСБ.Кажете ми за кое от двете крила на БКП/БСП-ГЕРБ/ да гласувам.
Моля някой да ми напише кой от първите 10 в листата на ГЕРБ/те ще влязат в Общ.Съвет-не е бивш член на БКП.Хора -докога ще позволявате да ви лъжат.Нито глас в неделя за двуглавата/всъщност многоглава/ ламя.

Анонимен каза...

До 75 като си от ДСБ гласувай за третата глава на ламята - Костов !

Анонимен каза...

Съгласен съм,че не трябва комунист да ни управлява ако искаме нещата да се пооправят поне малко.Точно там е грешката на Борисов и ГЕРБ,че на много места в страната набутаха все такива като Акимов,а хората по места се познават много добре.Дали пък чак така се свършиха младите и кадърни хора , та трябва непременно да е ченге или номенклатура,защото май както е карат наистна ще се свършат, и сега се чудим зашо Донка води,ами ще води и най вероятно ше победи именно поради тази причина,просто хората които неса никак прости избират от двете злини по-малката и това щее така докато ГЕРБ не измете от редиците си всички такива като Минко,които са срам и позор след 21 години ДЕМОКРАЦИЯ

Анонимен каза...

....Освен всичко за европроектите е необходим е и опит, а Донка Михайлова го има в изобилие...При това никой не оспорва нейната компететност и способност. Желая и от все сърце успех!!!!! Успех и на град Троян!!!!

Анонимен каза...

Напълно съм съгласен с 78. Донка и Енкин са нагледен пример на хора с доказан опит.
Те много добре познават процедурата "Лява ръка >>> Десен джоб"

Анонимен каза...

И от къде знаете Донка какъв опит има? От къде знаете колко е компетентна и способна?
Дайте факти, покажете какво е спечелила и направила. Не пишете само така повърхностно.

Анонимен каза...

1.Минко Акимов изгони над 3500 души(повечето от тях млади) през мандата си.
2. Още стотици са тези, които изчезнаха по други градове и държави да търсят работа и то пак през мандата му.
3. Троян наистина не беше газифициран заради него и смешния конкурс за изпълнител който той проведе.
4. ГОЛЯМА ВЕРИГА МАгазин няма да стъпи в троян докато той е кмет. Справка- лице в листата му е еди какъв си на еди кой си
5. Един нов цех камо ли фабрика не се построи по време на мандата му.
6. Обходния път на Троян почти беше готов за финансиране и строеж по Енкиново време, а наш Акимов за по-лесно си реши въпроса така.Изгони сергиите от четвъртъчния пазар, хем да направи мръсно на хората(типично в стил АЛа Акимов) и провали финансирането на успешния проект за обходен път на града ни.

7. ПОДАРИ НАД 30 атрактивни помещения на главната улица (собственост на Търговия Троян), подари изложбената палата на игумена и църковното настоятелство.

Има още много причини поради които акимов трябва да си ходи.


Л.Г.

Анонимен каза...

И още толков причини поради които на Донка Михайлова трябва да й се даде шанс.

Анонимен каза...

Вярно ли е че Акимов го е страх от жената и е отказал диспута утре.

Анонимен каза...

На Донка трябва да и се закупи билет Троян - София и да и се даде шанс на муфта да си отиде. Там където и е мястото и където и е бизнеса.

Анонимен каза...

Какво е виновен Минко Акимов, че мандата му съвпада с периода на най-тежка финансова криза. Какво е виновен, че Троян е малък еснафски град, без университети, без големи магазини, без денонощни увеселителни заведения, в които младите да се оливат. Не ми се вярва, кмета лично да е казал на 3500 човека "Напуснете града!"
Това което единствено можеше да направи е да раздуе до безбожие градската администрация, за да създаде нови работни места или лично да застреля Банев, преди да разруши Елпром.

Анонимен каза...

Критикувате Акимов че нищо не прави.Ама това нищо правене е само от 4 год, а неговия съпартиец /бивш СДС и ДСБ/ от Бели Осъм Иван Бочев нищо не прави от 3 мандата, ама пак се е наредил да го изберат.То бива наглост, ама до някъде.Пенсия, заплата, облаги, ловджийски мурафети и т.н.Жалко за младите хора в Бели Осъм, доколкото са останали.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Браво №81! Право в десятката

Анонимен каза...

Илиян Пеевски и Дона са партия,та нали Дона даде пари на Пеевски за плакати.БАКТЪМ ОТ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ.ГЕРБ ПОБЕДА

ОТ:Божо и Веждичката

Анонимен каза...

Дано Българския народ се замисли и изгребе тази червена гад.

Анонимен каза...

Гласувах на предишните избори за ГЕРБ за да накажа Енкин и БСП коалиция. Сега ще гласувам за БСП/разбирай Енкин/ за да накажа Акимов. Имайки предвид учасниците в балотажа аз нямам друг избор.Ако ГЕРБ беше сменила некадърният си кмет щеше отново да гласувам за нея. Акимов с административната си неграмотност и управлението си провали ГЕРБ в Троян.

Анонимен каза...

Аз съм симпатизант на ДСБ.Гласувах за Бойко Пъдарски.Още в понеделник Милко Станчев лично ми се обади,да ми каже,че трябва на 2-ри тур да гласувам за Донка Михайлова.Загуби ме завинаги!Никога,никога,никога за комунист!!!Да си гласуват идиотите,които ще ви се вържат втори път.Първия път ме измамихте: СДС нямало,Русанов не струвал,имало само даскали,вие сте били истинските десни!Повярвах ви на всичките глупости.Много съжалявам за това.Гласувайте си за комунистите,това ще ви е последното присъствие във властта.Показахте какви сте всъщност!И плюете тук наред с всички платени мекерета на БСП!То нали и на Пъдарски така проведохте кампанията че още ме е срам като си помисля какви простотии писахте за всички останали.

Анонимен каза...

Диспут сигурно няма да им, защото г-н Акимов го е страх, но и няма какво да каже. Свършиха му се лъжите. Но толкова му е багажа, но и на тези около него са такива умници.Затова мислете и гласувайте да изгоним този милиционер!

Анонимен каза...

Акимов не лаещо куче с ръце в гъза като Пеевски да ходи да спори по мизерната ловешка кабеларка дето троянци не я и знаят на кой канал е.Той е по работата.Отвори си прозереца и ще видиш.

Анонимен каза...

Такава гротезка не е имало.Мастиката ако разбере какви ги върши Станчев със синия електорат ще се обърне в гроба човека.Демократи да гласуват за комсомолската директорка, съветничка на Виденов,първа приятелка с унищожителя Банев.Да каже от къде са приятели с Банев после да плюе по Акимов за затворили заводи.ГЕРБ и Минко Акимов ли бяха на власт когато тия предприятия бяха продадени за жълти стотинки?

Анонимен каза...

И в Троян, и в Ловеч атакистчетата явно ще подкрепят социалистите. Грозна картина...

Анонимен каза...

До 75

Какви комунисти бре изроде?Кой е комунист Петко Пенков,Докторката или Лалю Драголов,Диригента,Миховски,доктора,Ценка...те ли са комунисти?Скрии се някъде бе балък.Народа не е толкова прост да връзва на такива като теб

Анонимен каза...

Факт е, че масово хората коментират, че по времето на Енкин нещата са били доста по-добре.Аз за Енкин никога не съм гласувал, защото съм крайно десен, но сега ще се наложи да гласувам за БСП, по-скоро против Акимов.На първия тур гласувах за Балев, но сега никой не може да ме накара да гласувам за милиционерът.Глупости са това, че всички гласове, които били на Балев, отивали при Акимов....смях.Цялото ми семейство гласува за Ангел, но сега ще гласуваме против Акимов(не казвам, че подкрепям Михайлова).Докато обкръжението на Минко е от хора като Йордан Данков, Сашо Данков, аз НИКОГА няма да гласувам повече за него.Казвам повече, защото преди четири години гласувах за кандидата на ГЕРБ.Голяма грешка!!!.Градът е пред разруха, европарите отиват САМО да се асфалтират улиците, които водят към домовете и фабриките на изброените по-горе хора.Лицемерието е взело връх над всичко, а хората......еххх, хората.Горките!!!Без агитации,... Хора, за да не правим грешката отпреди четири години, за да не се разделя нашият град като резени диня в ръцете на Светльо Дочков, Йордан Данков, Сашо Данко, братята Радевски и още двама трима, НЕ гласувайте за Минко Акимов.Всъщност, по-добре не гласувайте за никой!!

Анонимен каза...

Останалите 50 които не са гласували в Троян са се уплашили хората.Хората са се притеснили от силния резултат на комунягите на 1-ви тур и ще идат да гласуват за ГЕРБ масово.Добре че изтрезня народа,да не пускаме пак мръсниците на власт.

Анонимен каза...

Ако остане наш Миню Троян дълги години ще е в това положение. Само с полицейщина не става!
Гласувайте за Донка Михайлова с надежда за ново бъдеще на нашия град.

Анонимен каза...

Поради предстоящия балотаж и увеличаващата се истерия, КОД оранжево се одължава до деня на втория тур!
Истеричните пристъпи се очаква да добият невиждан размер!

Анонимен каза...

Орешака мачкаааа, и сега с Ангел Балев в отбора отивама на 90 на 10 за ГЕРБ, а в Черни Осъм ще се подобряват олимпийски рекорди там ще е и горница.

Анонимен каза...

СКРИЙТЕ ЛИЧНИТЕ КАРТИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ В ТРОЯН и Донка ще получи 1000 гласа макс и на Лалка циганите!!!!!!!ТЕ ЛИ ЩЕ НИ ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО?ПЕНСИОНЕРТЕ, ЧЕРВЕНИТЕ РОДОВЕ И КУПЕНИТЕ ЦИГАНИ???

Анонимен каза...

Мангалите доло на червянска като ги питах вчера за кой гласувахте ми викат: "За жината бате,за жината чи плащаааа, ти ко ши дадеш?" Евалата софиянките с идеи които ще променят Троян.

Анонимен каза...

Адмираци за ИЗОБОР ЗА ТРОЯН и СДС които останаха верни на принципите си за разлика от други, и подкрепиха ПП ГЕРБ.
Тоя град тъкмо живна, да не го връщаме на Енкин.
Всички с бюлетина номер "2" в неделя.

Анонимен каза...

Ако изберм комсомолката за кмет ще ни се смеят даже и полендаците.Те поне си избират между десен и десен, в Ловеч няква даскалица се опъна яко на червения бастион, само тука даваме на бабичките и циганчетата да избират кмета.

Анонимен каза...

за пръв път в живота си ще подкрепя комунистите.но акимов направо не мога да го понасям.милиционер и то глупав

Анонимен каза...

Абе току що разбрах от сигурен източник,че много ефтино минават комугятите само с по 50лв.На толкова ли е оценяват Донка.Аз ако съм на нея направо си взимам куфарите и за София.Егати подигравката по другите градове до 250лв.са стигнали за много по големи цървули от нея.

Анонимен каза...

по 50 и после както обеща в Орешака и като дигне пенсиите( смях , продължителен смях , ироничен смях )ще ги натъмани на 250

Васил Митков каза...

Кмет на община Троян
Минко Цочев Акимов
ПП "ГЕРБ" 4505 30.53%
Донка Иванова Михайлова
ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ" 5616 38.06%
Общински съвет
. ПП "ГЕРБ"
1. Минко Цочев Акимов
2. Йордан Киров Данков
3. Цветомила Василева Дудевска-Вачевска
4. Светослав Маринов Дочков
5. Иван Николов Миховски
6. Марин Колев Радевски
7. Лалю Минков Драголов
8. Милко Илиев Минков
9. Петко Митков Пенков
10. Илиян Тодоров Тодоров 4482 30.73%
ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ"
1. Дилян Ангелов Енкин
2. Донка Иванова Михайлова
3. Кольо Минков Кацаров
4. Розалина Симеонова Русенова
5. Росен Любенов Веселинов
6. Пламен Димитров Бойновски
7. Николай Найденов Малчев
8. Владимир Вачев Хаджийски
9. Петьо Милков Маринов
10. Станислав Симеонов Съев 4530 31.06%
ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ"
1. Айнур Рамаданова Кехайова 580 3.98%
ПП „ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ"
1. Милко Кръстев Станчев 620 4.25%
. ПП "РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ"
1. Трифон Дачев Трифонов 556 3.81%
ПП "АТАКА"
1. Илиян Иванов Пеевски
2. Петя Радославова Ковачева-Иванова 841 5.77%
КП "ИЗБОР ЗА ТРОЯН (ВМРО-НИЕ,НДСВ,НОВОТО ВРЕМЕ,ОДС-ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ)"
1. Ангел Мичев Балев
2. Петър Кирилов Яшев
3. Николай Василев Тодоров 1604 11.00%
ПП "ВМРО - БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ"
1. Даниел Кънчев Сираков 525 3.60%
Президент
Росен Асенов Плевнелиев
Маргарита Стефанова Попова
ПП ГЕРБ 6410 42.74%
Ивайло Георгиев Калфин
Стефан Ламбов Данаилов
ПП БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ 3955 26.37%

Несъм социолог за да правя коментари ,но резултатите са твърде любопитни!Мисля ,че този път Троянеца е гласувал за личност и за промяна.

Анонимен каза...

Ха,герберастите нямало да гласуват за комунисти. Че откога Миню Акимов и Йордан Данков не са комунисти? А вождът им Боко тиквата и той ли не комунист? Член на БКП е от 1977 г. Някой да знае да си е върнал или хвърлил партийната книжка?

Анонимен каза...

А седесарите са от жалки по-жалки. Лижете задника на мутрата и на следващите избори съвсем ще сте изчезнали.

Анонимен каза...

Те комунягите ми се види ,че са само по приказките силни и по далаверите.Затова и Калфин и Донка голям зор за дебати. То на приказки всеки може да го докара,важното ,че на дела после ги няма.Има едим много готин лаф за такива като Донка и Калфин:
"Никой не може да ти даде това , което аз мога да ти обещая!":):)

Анонимен каза...

Изборът е труден ако изберем Михайлова според мен от горе ще спрат спонсорства,пари,субсидии тъй като всичко е владеене на Герб,всичко зависи от мисленето на гражданите както и хората от селата тъй като както всички знаем положението в тях не е никак розово.Всеки за себе си...

Анонимен каза...

НАЙ НОВОТО!!!Да ви споделя за най новата новина пусната от БСП и разгласявана от техните акитаторки между бабичките от майлата.Намерели били 7 милиона в апартамента на Акимов и щели да го арестуват и няма да участва на изборите в неделя.Хей тези са полудели.

Анонимен каза...

Всички бивши Елпром-ци ще гласуваме под строй за Донка , защото личният и приятел Банев ни направи животът по интересен извън портала на Елма .По приятелите ще ги познаете! Нека иберем по-малката ламя = Акимов..

Анонимен каза...

Герберасти комунисти ХА ХА ХА

Анонимен каза...

До 103. Приятелю искаш ли да ти споделя 1 тайна. Във гр. Троян масовия глас на народа е за Донка Михайлова. А в селата около Троян масовия глас е за господин Акимов. Така че не ми говори да крия на баба ми личната карта.
Аз лично живея от 7 години в София. От както съм тук се прибирам рядко в Троян. Но за последните 4 години не съм чул нищо ново което да е направено за самия град. Направили са ми впечатление няколко неща:
1. Знаменца на общ. Троян и Европа сложени в самото начало на града. Докато се дрънкаш из копките гледаш знаменца...много полезно....
2. Проекта на пречиствателната станция за отпадъчни води в град Троян съм го вижал даже мога да ти дам дата: проекта е разработван от 2001 година до 2004 г. така че извинявайте скъпи привърженици на Герб но не си преписвайте тези заслуги (PS: не съм комунист, но аз желая промяна в скромния ни град)
3. Преместването на "Околийския празник" в четвъртък от околовръстния път на гр. Троян. До някъде полезно защото не става лудница в четвъртък. Но господин Акимов толкова ли неможахте да инвестирате някой "лев" да положите една засипка от трошен камък и 1 пласт асфалт за да могат хората спокойно да ходят на пазар.
4. Изграждане на кръстовище тип кръгово движение.... От това по малоумно изпълнение нямаше.... И какво бутнахте 1то островче за да направите 2 малки островчета с едно кръгче в средата... Втоторо което е аз невиждам смисъл от кръгово движение за 3 пътни възела...

В момента не мога да се сетя за нещо друго което ми е направило впечатление...

Всеки разумно мислещ човек ще направи избор за кого да гласува!
А и PS: не мислете че дори и Донка да стане кмет средствата ще спрат, защото ГЕРБ държи цялата власт... Ако има достатъчно кадърни хора да направят хубави и читави проекти за ЕВРО субсидия, Европейския съюз ще отпусне средства

Анонимен каза...

Към 118: Много се разминава това което си написал за безвъзмездната финансова помощ от ЕС и действителното фактическо положение в Бг. Как стоят нещата накратко за финансирането на един проект. Постъпва проектното предложение в МРРБ (примерно), там комисия независима назначена от министъра започва да оценява предложенията на общините по един куп критерии на две фази. Обикновенно всички предложения минават на първа фаза, която е с технически изисквания. Втората обаче, е по специфична. Тя се отнася до това какво ще се прави действително в града и дали града има нужда от това съоражение, т.е. дали отпуснатите пари са за дейност подкрепена от ЕС за финансиране. Е тук вече критерия е субективен и за твое успокоение кандидатстващата община е желателно да бъде от управляващата власт. Е вярно е тук-таме се прокрадват и проекти на други общини, но те са едва 10% от общите проектни предложения, а и на силно лоби. Така че хайде да не се изказваме за европроектите без да сме запознати с материята. И много правилно разсъждават хората за това, че ако не е Акимов, няма да има еврофинансиране. Не пълнете главите на хората с измишльотини. Да подкрепим Акимов и ГЕРБ.

Анонимен каза...

Дотук изглежда, че Акимов има само едно предимство - че е с тези, които са на власт. Моля някой от защитаващите го да изброи три негови достойнства - с по една дума. Обаче без обещания и дрънканици, моля.

Анонимен каза...

Едно е ясно - всички твърди и злобни антикомунисти ще гласуват за баш комуниста Минко Акимов - работил за Държавна комунистическа сигурност. Личи си какви антикомунисти сте.Благодаря ви от името на градския комитет на БКП.

Анонимен каза...

УМИРАМЕ!

С Дона сме мъртви, а с МИНЮ сме умрели! Смърт!
Не дай си боже и в Ловеч герб да загуби - по-добре да станем румънски вилает!

Анонимен каза...

Ще кажа само едно;ако иска ГЕРБ да спечели в Троян поне на следващите избори трябва още на 31.10.2011 Минко Акимов да го изритат.

Анонимен каза...

Поздрави за 118 един разумен човек. За зла участ при още едно управление на Герб всички умни хора като него/нея ще изчезнат от Троян. Герб плашат хората с това, че ако Михайлова спечели ще секнели средствата. Пълни лупости.

Анонимен каза...

119, написал си неща от които ясно личи, че допускаш корупция, делиш управите на наши и ваши. Това в тези дни са глупости, защото ниой не би върнал един стойностен проект. Погледни в Ловеч как стоят нещата. М. Казанджиев като е от БСП, да не би да са го порязали? Но той доколкото знам има добър екип и печелят проекти. Пак приканвате и прокламирате откровен слугинаж, страх и безлично поведение. АЗ ЛИЧНО ПОДКРЕПЯМ 118. А вие ако искате се и на_у_ете на централната власт. Те това и чакат. Не че ми харесва кой знае колко Донка Михайлова, но в момента е по-добрата кандидатура, при създалата се ситуация. Минко Акимов като беше от управляващите, точно за това ли почти нищо не свърши? За това ли е тази всенародна "любов"? Нищо не е на негова страна при едни коректни разсъждения и откровенно замисляне от страна на електората.

Анонимен каза...

В Перник се купуват гласове за Росица Янакиева и Ивайло Калфин засне zapernik.com със скрита камера.Това ли е методиката на червената партия?

Анонимен каза...

Пост номер 118 май е писан от самата Донка михайлова :)

Анонимен каза...

122, кога пък в Ловеч ГЕРБ е бил на власт, че се тюхкаш толкова? ГЕРБ може и да спечели и тук и там. Ако кандидата им е като нашия, тежко им и горко в Ловеч.

Анонимен каза...

Хора, може ли някой да бъде 40 години млад ??? Нещата се променят ! Голяма глупост е да се държи сметка кой на коя партия е симпатизирал в миналото. То не бе ДС, не бяха други провокати... Какво от това като Акимов е бил БКП активист ? Важното е, че се е вразумил и е загърбил "старата бабичка". Нека му дадем още един шанс, не на него самия, а за родния ни град и за Герб, като партия. Дано от всички забележки си е взел поука и през следващия мандат работи по-усърдно и по-прозрачно за доброто на Троян.

Анонимен каза...

129, ами вземи си го у вас да спи при жена ти, като е толкова добър. Дай му шанс, моля те! А, ако си жена, си го вземи за теб и ни остави на мира с блюдолизките си изказвания.

Анонимен каза...

Някой щял да идва да открива улица, да реже лента, да открива кръгово, ми те само могат дарежат ленти. Сега с това кръгово отрязаха главата на троянци с 200 000 лева от общинския бюджет, от общинския бюджет подчертавам, а не с евро пари. Тези средства знаете ли от кой са взети: от джоба на всеки един троянец. Плюхте по триъгълниците, островите на Енкин е на Ви сега остров с три триъгълника!!! Каквото си направиш сам никой не може да ти го направи.

Анонимен каза...

Какво направиха Герб:стесниха тесните улици в Троян, избраха за строител фирмите Димас и Хес. Фирми свързани с министъра на еврофондовете. Егати прозрачното затъмнение, егати корупцията егати фарса...На това ли му викате добро управление? Да му дадем шанс да дооберат Троян.

Анонимен каза...

Комунисат на снимка да го видиш, пак шамар му удари !

Анонимен каза...

132, супер коментар! Като допълнение разшириха тротоарите за да има къде да спират автомобилите, за да могат майките с колички да се озоват като пушечно месо за обстрел на тесните улици!

Анонимен каза...

До сто и осемнаесети,абе аланкоолу,ти като си от сеем години в Софето,от кво точно си доволен от случилото се през последния мандат на гусина Енкин? Може би че е намалил популацията на сигаанти в Софето,като е прибрал 2-3 хиляди при нас? Да си цуцкат помощи,да си покрадват и да правят золуми?
Ае стига популизъм,всеки поне МАЛКО,интелигентен човек не би следвало да забравил дванаесете годин кабати на Еньо и компания,и всеки ПОНЕ малко интелигентен трябва да е наясно че с избора на Михайлова ще е пак същата работа,оти те са зад кулисите - хора като Банев и Енкин.

Анонимен каза...

Хайде стига глупости с това еврофинансиране. Ако не бил простия милиционер нямало да има пари. И слънце и въздух ли няма да има без мутрите и техните слуги?

Анонимен каза...

до 113

"Готиният лаф" е на Боко тиквата, избълван 4 дни преди изборите през 2009 г.
"Б. Борисов: Мога да ви обещая повече, отколкото всеки друг може да ви даде."

Анонимен каза...

Искам Минко Акимов да бъде кмет на град Троян :)

Анонимен каза...

Ясно е , че Акимов ще спечели на балотажа;
Донка да си сбира багажа и да се маха; няма да позволим да ни управлява някаква пикла, която никои не я познава; като толкова обича Троян и е такъв специалист по евро проектите дали е написала някои за Троян???...... Не си е мръднала пръста за нас.....да си обира крушите от града ни....

Анонимен каза...

http://troyan21-arhiv.blogspot.com/2010/12/12.html

Припомнете ли статията на Мичо Генковски

Анонимен каза...

обява- Продавам 1 бр глас -100 лв, за когото и да гласувам нищо добро не ни чака,но поне да прихвана нещо те 100 лв за мен са доста пари
ако има желаещи да е обадят цената е твърда с ДДС ЧАКАМ

Анонимен каза...

Троянеца явно е много прост да даде такъв вот на комсомолска секретарка участвала в провала на Жан Виденов, депутат от друг многомандатен район в най-корумпираното правителство на власт до сега, спусната от централата в София за параван на Енкин дето едва не затри града.А от днес разбирам че е гъста и с оня брадатия - Банев.
Срамота, срамота, срамота...

Анонимен каза...

До 136: Ами ако си малко по-умен ще схванеш, че в тази криза без тези пари, хептен ще се скофти работата. В последно време започна да се проумява това от повечето хора, но ти явно не си от тях. Така че по-добре недей да задължаваш всички не с некомпетентното си мнение.А колкото до хората, които си мислят, че улиците са некачествено направени, тротоарите са тесни и кръговото е пореднич фарс-ще им кажа малко да попрочетат нормативната база уреждаща тези обществени отношения и тогава да се изказват.

Анонимен каза...

ВАЖНО;
Ако някой напише нешто против Акимов или пък допусне грешка да гласува за Дона ще му се лепне лоша МАГИЯ;

Анонимен каза...

Троян, събоди се! Пак ли Дилян? Нали сме десни, нали не искаме пак червените да ни чукат? От две злини да изберем по-малката. Пъдарски, тук няма място за гордост и чувства. Нали си демократ, призови хората си, не бъди сърдитото момче, защото тук е заложено бъзещето на Троян.Призовавам Ви, всички десни съмишленици - да не допуснем червените в управлението на града!

Анонимен каза...

до 143
Кризата в България я докара мутренското правителство. Светът беше в криза през 2007 и 2008 г. Тогава България правеше годишно по 6-7% растеж на БВП. От 2009 г. светът расте. За последните 2 г. БВП на света се е увеличил с почти 10%, горе долу с толкова е спаднал БВП на България за това време под управлението на мутренската банда.
А кризата, която ни докараха гробарите наистина е свързана с отчайващата липса на пари. По време на предното управление ПЧИ бяха по около 7 млрд. евро годишно, вкл. и през най-кризисните за света 2007 и 2008 г., когато се сринаха световните борси. 7 млрд евро годишно влизаха в България защото по света хората с парите вярваха на българското правителство. Мутренската банда на Боко тиквата срина доверието в България до НУЛА. Преките чужди инвестиции в България през 2011 г. са НУЛА.Това е големият пробем на управлението на мутрите. Никакви европари не могат да компенсират тази липса. Общите пари по еврофондовете са 7 млрд. евро за целия 6-год. период, но дори голямата уста не обещава 100% усвояване. Единствено във възможностите на тиквата е "усвояването" на фискалния резерв, оставен от предишното правителство, и трупането на нови дългове.

Анонимен каза...

Не е шега не пишете нищо против ГЕРБ, ще магията ви дебне да се всели във вас и тогава никой не може да ви помогне“

Анонимен каза...

92 пише, че му се обадил М. Станчев. Аз не съм от ДСБ и на мен не ми се е обаждал, но ако е истина, значи има надежда за града ни. Изборът в неделя е между гражданите и мутрите. Нормално е всеки, който се чувства гражданин да се противопостави на мутризацията на България и на града ни.
Сини избиратели, сериозно ли мислите, че Минко Акимов е десен кандидат?

Анонимен каза...

А най-новото било, че ДСБ призовават съпартииците си да подкрепят Донк Михайлова на балотажа-нечувано, десни да подкрепят леви, е по света бели нема такова животно. А и най-куриозното-на национално ниво Костов призова да хората си да подкрепят ГЕРБ, в случй, че спазят определен модел на политика, но не и за БСП. Троянската организация нещо се отцепва от националната си позиция-дали ще се хареса това в Сф?

Анонимен каза...

146 ти си лъжец и лицемерник като лидера ти мизерника Станишев дето ни лъжеше че криза в България няма да дойде и не само че не взе мерки ами и опразни касата с предизборното вдигане на пенсиите и като агнет Гоце дето ни го начука със скъпата война в Ирак (което се неглежираше от медиите)която ни изяде и парите които имахме да си вземаме от тях (над милиард долара)

Анонимен каза...

Всички в бюлетина номер 2 в неделя.Да пратим червената сган там където им е мястото.В пайженясалия ляв ъгъл, който сами си осраха...

ГЕРБ - ПОБЕДА!

Анонимен каза...

До 146: Мисля, че навлизаме в една твърде икономическа тема, по която си признавам не съм толкова силен, но имам определени виждания. И все пак местната политика не определя световната-по-скоро е обратното, така че е излишно да обвиняваме един, втори или трети. България е малка, никой не се съобразява с нас, най-вероятно големите са решили преди нас всичко.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

БРАВО на 141........100 лева ще си платя тока.
Якимуф е насия кимет....след 4 години...пак ако още взема пенсия
Донке ,чудя ти се умна и грамотна, а се подценяваш да се бориш за тоя тъп селски град,гледай си бизнеса и от време на време чети за "успехите"на Троян.С таз конфигорация в ОС няма да ти е леко.
Гласувах за БОЙКО П. сега съм за теб

М.Х.П. каза...

А бе хора, полудяхте ли, или аз съм луд??? Какво означава избор, да избирам минимум м/у 2 алтернативи, а в момента ги НЯМА! Чувствам се като изправен на рзстрел, а как ще ми се казва екзекутора ( Михайлова или Акимов ) е безсмислено, да коментирам!!!! ВСИЧКО е УТОПИЯ!

Анонимен каза...

Ами вижте докъде ни докараха: трябва да избираме между комунист и социалист!!!
Е не виде му се синия Троян. Срам! Къде бяхте бе хора, къде бяхте останалите 50 % дето не намерихте сили да се развълнувате за града, в който живеете и да намерите десетина минути и да гласувате?!?
Срам за Изкуфелия Акимов, дето не му се разделя с властта, но не свърши нищо през манадата си, освен да облагодетелства семейството си и благодетелите си, на чиято хранилка виси!
Срам за Анчо гащника, дето да се чудиш откъде пък изобщо има нахалаството след 4-годишно бездействие в общинския съвет да се явява на избори!
Срам и за отцепниците от СДС дето разсипаха синята идея та доживяхме това чудо днес!
Жалко!

Анонимен каза...

АЗ съм малоумен.....Бойко Пъдарски се яви като МЕСИЯ за спасението на този град,млад,образован,нахакан,говореше против герб и какво 0
Неговите гласове за Герб,ама той има един глас другите са наши,важи и Ангел Балев

Анонимен каза...

До 120:
Живял е в Троян
Живее в Троян
Пука му за Троян
Мога още, но ти поиска само 3, а тези определено леля Донка ги няма:)

Анонимен каза...

То трябва да гласуваме за личност, не за партия!
Като си знаем Миньо какво представлява и чии интереси обслужва - мисля, че изводът е ясен!
Донке, на теб възлагаме надеждите си за този град, моля те не ни предавай и ти!
Хора дето обичате нашия град - помислете на какво сме свидетели през последните 4 години. То вижте и какво се случва сега в последните месеци - не се поддавайте на трескавия напън да ви се харесат с кръгови движения и прочие простотии, парите, които ви обещават, на заплахите, които ви отправят, на бодрите SMSи, с които почнаха да ви обсипват и ред други простотии, които пробват върху нас. Минко Акимов трябва да си върви да си харчи пенсията и парите, които открадна от всички нас.Време му е да се омита! Аман, както се казва!

Анонимен каза...

АЗ ГЛАСУВАХ ЗА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ, КАКТО И СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА БОЙКО БОРИСОВ. ТОЙ НАИСТИНА НАПРАВИ МЕТРОТО, ОКОЛОВРЪСНОТО В СОФИЯ И Т.Н.

НО ИМАМ ПРИЗИВ КЪМ ГЕРБ ТРОЯН И ТОЙ Е:

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. КАКТО ЦИГАНИЗИРАНЕТО И ЛИКВИДИРВАНЕТО НА ПОМИНЪКА В ГРАДА НИ.

Анонимен каза...

Герб Троян има разлика приятел ,не се ли обеди накаде варви града

Анонимен каза...

Жалко, че троянецът не можа да оцени шанса за Троян, който имахме в лицето на Бойко Пъдарски. Човекът имаше вече нужния управленски опит, имаше ясна представа какво трябва да се направи, имаше и екипът с който да осъществи всичко това. Млад, интелегентен, амбициозен и борбен - това ни трябваше, не импотенти корумпирани дъртофели или лентяи без никакво достойнство(мисля, че няма нужда от уточнения), дето си купуват гласовете.
Затова си заслужаваме окаяната съдба - като сме продажни душици и не видим по-далеч от копанята, в която си грухтим! Изберете пак пенсионера, че да ви хареса помията още повече!

Анонимен каза...

Значи е истина! ДСБ са инструктирани да гласуват за Донка! Срам и позор! Мастиката наистина ще се обърне в гроба!
Още като го издигнаха това хранениче на герб ми беше съмнително. Знам че не струва, но реших че може и да има нещо вярно в това че се скарал с Акимов и оттам идват неволите му. Сега обаче всичко си идва на мястото. Значи за това са били всички онези приказки по форумите. ДСБ истински мразят герб. Толкова много че са готови да подкрепят БСП!Срам и позор!

Анонимен каза...

Не е Герб, бе ахмак! Какъв Герб е Минко Акимов, Светльо Дочков, Сашо Данко и другия, и още разни знайни и незнайни Това не са Герб! Това са хора дето цял живот са на наш гръб!
То бива простотия в тоя град, ама толкоз много ли?

Анонимен каза...

Мислех по принцип първия тур да гласувам за герб. Но ме навиха тук едни приятели, гласувах за други. Ама сега моите подкрепят герб и аз съм много доволен. Каквото да си говорим, нямаме алтернатива. Поне тези дето сме в дясно.

Анонимен каза...

Това не може да е вярно. ДСБ нали са най-коравите. Лъжеш. Не е вярно че подкрепят Донка Михайлова. Няма начин. Само си измисляте разни работи да очерните Милко Станчев.

Анонимен каза...

163, кой ти плаща да се плюмчиш тук - Светльо ли, Акимов ли, или има още от партийните парици, та те държат дежурен тук? Смешници нещастни, кво ти обещаха бе? Или им вярваш от все сърце, а???

Анонимен каза...

165-ти прав си че няма алтернатива - накъдето погледнеш - все червено! Да не би Акимов да ти се види по-морав?

Анонимен каза...

Дайте път на дамите, сенилните - да си ходят!

Анонимен каза...

Стига сте се хабили. Кмета на Троян ще бъде Минко Акимов. Нали видяхте какво можете да постигнете с плюенето си тук. Всъщност нищо особено. Така че, лягайте и се наспете поне. И без друго по цял ден няма какво да правите. Защо е нужно нощем вместо да се занимавате с нещо приятно, да изливате злобата си. Колкото и да няма кой да ви обърне внимание, поне поспете:)))

Анонимен каза...

Купуването и продаването на гласове е престъпление както и циганизирането и ликвидирването на града ни!

Анонимен каза...

"...Жалко, че троянецът не можа да оцени шанса за Троян, който имахме в лицето на Бойко Пъдарски..." Трябва да се изразиш по-точно: Жалко че НИКОЙ не можа да оцени Бойко Пъдарски:))) нали знаеш, на крива ракета космоса и е виновен :))))))))))))))

Анонимен каза...

Колко човека сте пишещите тук?

Анонимен каза...

5-6, но четат поне 10!

Анонимен каза...

Глупако 174. Ти като не четеш, не си мисли че и другите не четат!

Анонимен каза...

Чета, видно е:))) Даже и пиша понякога:))) И това е видно ако можеш да четеш:)))

Анонимен каза...

Мариела Шошкова казала на всеослушание че ще подкрепи Донка Михаилова. То наистина след тези измишльотини дето ги писа, какво друго и остава. Но това съвсем не значи, че всички симпатизанти на ДСБ ще я подкрепят. Недейте да правите капитални изводи от едно обаждане.

Анонимен каза...

Ама и БСП да търсят подкрепа от ОДС си е смехория, при все това че са с Атака и ДПС.
Елате ни още...

Анонимен каза...

Ако подкрепите Герб, подкрепяте гибелта на Троян. Всеки който подкрепи Герб, забива не един, а 100 пирона в ковчега на Троян!

Анонимен каза...

Ако Бойко Пъдарски и в частност ДСБ подкрепят официално Донка Михайлова, не само, че НИКОГА повече няма да гласувам за тях, но и 100% ще гласувам за Акимов. Тия да не мислят, че електоратът им е като бабичките в БСП и гласува под строй, ако те измислят глупостта десни да подкрепят БСП. Нали в съвета ще бъдат Енкин и компания. С тези ли "десни" ще работи ДСБ?! Нормални ли са дори да си го помислят?! В момента алтернативата на БСП е Акимов. Затова ще гласувам за него. А самите ДСБ направиха така, че да не гласувам за кмет, а само за съветници. Не ми трябва кмет, който само лае. Трябва кмет, който знае как да работи. Не може цялата администрация да е против Пъдарски. С кой ще работи? Имал екип. Аз съм сменял много работи и знам как повечето хора хал-хабер си нямат от отговорности. Не е достатъчно само да си млад и кадърен. Трябва опит! Откъде ще го получиш, след като цялата администрация ще те саботира. Обаче сега вариантът остана един - Акимов.

Анонимен каза...

За пирони не остана място........ Поне един управник, за последните 25-30 год. да бе извадил един пирон от ковчега, на градеца ни!

Анонимен каза...

Това ли Ви е демокрацията: капиталистите Марин Радевски и брат му да събират работниците си заедно с Минко Акимов и да им заповядват, че ако не гласуват за Герб ще бъдат уволнени, а Сашо Данков да се разхожда из Троян все едно разполага с първи частен град. И май това е така. Защо ликвидирахме комунални услуги? Защото сме толкова компетентни, че неможем да си организираме конкурс за обществена поръчка която да спечелим. Ми ние ще ликвидираме ВиК, БКС, Общински пазари, друго каквото остана общинско и ще го продадем на съветници и поставени лица на Герб. Защото трябва да намерим работа на Сашо Данков, тъй като той първо не става за зам.областен и второ, те и от Герб не го искат.А тези некомпетентни малчугани,активисти на Герб, чиито дипломи за висше образование са купени, та даже и за средно не знаят за какво става на дума. Това се подразбира само от начина по който се изразяват. С неправилен словорд, с изрази които не отговарят на лица от български произход и какво ли още не. И може би някой да им обясни какво означава активист, че ако го прочетат това ще се объркат.Бог да пази РБългария от ПП Герб и неговия некачествен електорат !!! Амин!!!

Анонимен каза...

Ченгето си отива! :) хахахахах

Анонимен каза...

По-добре да погребем Троян, отколкото да го почервим отново!
Забога хора - СТИГА ВЕЧЕ БСП И КОМУНИЗЪМ.
Призовавам ви в неделя дружно пред урните и да изтръгнем тая гнусот от управлението - местното и държавното !

Анонимен каза...

Комунистите не можем ги отлепи от властта тъй лесно както си мислите. Излизат с нова "визия". Тя и Донка като излезе на дебат, само за една визия говори. Те са по това, дай им лехи с цветя да слагат, отвън да е замазано положението, а отвътре ако ще да гние! И сега- преоблякъл се Илия, огледал се, пак в тия! Ако щат не Донка, ами и арменския поп да докарат, пак са си те! Парадираща простотия и некомпетентност, облечени в купешки нищо не значещи приказки. Що не вземе някой от тях да каже кой проект е направила за града?
Само едно ми е чудно: като техния електорат зор пише с химикалка, откъде са се навъдили тук толкоз защитници на БСП-то?

Анонимен каза...

Самата Донка Михаилова може би си пише тук. Тя май друга работа няма. Цял живот като Станишев е била все комсомолски секретар.

Анонимен каза...

"Само едно ми е чудно: като техния електорат зор пише с химикалка, откъде са се навъдили тук толкоз защитници на БСП-то?" не се заблуждавай 185-ти, тези не са зА Донка. Те са ПРОТИВ Акимов. Ха сега да те видя, ще се сетиш ли кои са?

Анонимен каза...

Какви да са, след като наливат вода в нейната воденица? Трябва да са комунисти, нали?

Анонимен каза...

хората не са против толкова ГЕРБ а против Акимов затова трябва да се смени !

Анонимен каза...

АКИМОВ 4 ГОДИНИ НИЩО, който и да е ще по добре То по лошо от това няма на къде :)

Истината за Б.Б. тук (клик) каза...

Тц-тц-тц !!! Българина така и не разбра , че в държавата българия от 67 години(нарочно я пиша с малка буква)има една единствена партия .Партията на крадците.От 90-та година досега всички партии и партийки се дирижират от едни и същи хора.Тези хора установиха в българия фалшива "демокрация" ,за да могат още по безнаказано и безсрамно да си присвояват труда на българина.Докато се драчите за герб-бсп-сдс и още куп незнайни партийчета , малко останалото неоткраднато - Български Пощи (с над 2000 обекта на централни места във всички градове) ще се "приватизира".Истинския принцип на тези хора е "Разделяй и владей"..За моите 41 години съм гласувал един единствен път , 90-та година за Желев.Тогава направих грешка и съжалявам , че изобщо гласувах.Смятам , че всеки един българин гласувал за някаква си партия , без значение от името , е съучастник на тези крадци и също така е отговорен за разрухата,грабежа и убийствата станали за тези 67 години .Амин!

Анонимен каза...

1.В тая скапана държава никога не е имало комунизъм а още по-малко комунисти.
2.В тая скапана държава всички управници са комунисти.
.......
Кое от двете е вярно???
Според мен комунисти е имало, но комунизъм така както е формулиран от Маркс не е имало! Така че първото отпада.
А ако приемем, че с думичката комунизъм се означава периода от време 44-89г и излезем от научния и смисъл и и придадем ново значение олицетворяващо едно по негативно значение обясняващо този период от БГ историята, то тогава ВТОРОТО Е ВЯРНО!

Анонимен каза...

Твърде странно е припознаването на Минко Акимов като антикомунист.Да ви видя сега как ще избирате между комунист Донка и комунист Минко. По какво ще изберете - кой е по-комунист, или кой е по-малко комунист.

Анонимен каза...

Моля накой от агитататорите да обясни какво по-точно му е дясното на ГЕРБ и кои по-точно от вождовете му в Троян, а и в страната не са комунисти или милиционери.

Анонимен каза...

до 185

За кои комунисти говориш? М. Акимов и Й. Данков са доста по-стари комуняги от Д. Михайлова и като ги гледам яко са се вкопчили в кокала.
А да наричаш Д. Михайлова некомпетентна като я сравняваш с милиционера Акимов си е доста дебилно.
За интелигентност да не говорим. Д. Михайлова завършва троянската гимназия със златен медал, а Акимов щом е станал милиционер явно дипломата от земеделското училище за друго не е ставала.

Анонимен каза...

Българино бъди умен в Неделя ЗА ДА СПРЕ ДА РАСТЕ ЦИГАНИЯТА В НАШИЯТ ГРАД.

Анонимен каза...

Българино бъди умен в Неделя ЗА ДА НЕ ВЪРНЕМ ЦИГАНИЯТА В НАШИЯТ ГРАД.

Анонимен каза...

Анонимни 139. я изгледай дебата да видиш за кое си е мръднала пръста - че половината проекти ,за които Акимов се хвали са се случили с нейна помощ.

Анонимен каза...

№ 198 - така е,който не знае какво да каже и каде да се заяде почва да говори глупости. Михаилова доказа, че я познават - хората не случайно гласуваха толкова за нея. А тая глупост че Минко си е задържал семейството в троян са пълни глупости. той за балами ли ни взема

Анонимен каза...

Това е нечуван прецедент. Десните да подкрепят левите, явно има обещания за разделяне на питката. ЗАмислете се дали за хубавите очи на М.Станчев и Б.Пъдарски е сключено споразумението за подкрепа. Явно има защо!!! Някой яко спонсорира и това е ....... сетете се сами. Това вече преминава всякакви граници. Жалко е ...

«Най-старите ‹По-стари   1 – 200 от 244   По-нови› Най-новите»

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |