ПОКАНА ЗА ДЕБАТ

Местни избори 2011 платена публикация
До:
г-н Минко Акимов,
кандидат за кмет на община Троян

УВАЖАЕМИ Г-Н АКИМОВ,

В нашите програми и Вашия отчет за мандат 2007-2011 г. важно място намира темата за участието на гражданите в развитието на общината. Заявеното общо разбиране за активното гражданско участие в местната политика и определящото значение на ролята на гражданите за развитието й са основание да Ви поканя на публичен дебат по темата:

„УЧАСТИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В МЕСТНАТА ПОЛИТИКА НА ОБЩИНА ТРОЯН”


Предлагам Ви да дискутираме следните теми:

Как участваха и как ще участват гражданите на Троянска община при формирането и реализирането на местната политика?

• Как участваха и как ще участват гражданите в планирането и контрола върху изпълнението на общинския бюджет?

• Как участваха и как ще участват гражданите на общината в проектите, финансирани от ЕС?

  Предлагам Ви да проведем дебата в 10:00 ч. на 26.10.2011 г. (сряда) в ефира на ТВ „Оптиспринт” – Троян. За да постигнем приемливи за двете страни правила на дебата, намирам за справедливо нашите щабове да уточнят регламента за участие.

  24.10.2011 г.
  С уважение:
  Донка Михайлова, кандидат за кмет на община Троян

  132 коментара:

  Анонимен каза...

  Според мен резултата от първия дебат беше ясен-100 процентова победа на Михайлова успех и на този

  Анонимен каза...

  Донка показа че е на мястото си тук в града

  Анонимен каза...

  Вероятно много хора харесват Донка. И аз я харесвам. Не харесвам тоновете грим и Фотошоп, употребени да я направят по-привлекателна и по-млада.
  Освен това хората гласуващи за нея, дават ли си сметка, какво точно ни очаква, ако комунист спечели изборите. Според мен ще ни отсвирят от всякъде и тогава Троян ще си остане ЗАВИНАГИ едно малко изостанало, провинциално градче.
  Не съм агитатор, не съм и гласувал. Но на балотажа ще гласувам.Никога повече комунизъм, под каквито и да е обещания.
  Все пак избирам от две злини, по-малката. :(

  Анонимен каза...

  Напълно съгласен съм с №3. За съжаление нещата стоят точно така ... А като видя и Енкин, седящ "кротко" на номер 1 в листата за общински съветници ... Това определено ме бута да избера същото като №3 :)

  Анонимен каза...

  2-ри,по -голяма глупост не можа ли да измислиш?
  Минко Акимов ако ще и доктор Енчев да го пипне,пак ще е същата дъртаняга!
  И да,разберете че троянци ще изберат Донка,само и само да разкарат олигарсите от властта!

  Анонимен каза...

  3-ти не съм съгласен. Михаилова показа толкова много неща в тази кампания, колкото Акимое не е показвал за предните четири години. Накрая на мандата си Минко А. се сети да говори за вериги магазини и проекти - неща на които не помогна през мандата. приказки приказки за примамка . Д. М. показва знание има и опит. Тя според мен е по добрия вариант

  Анонимен каза...

  хахах големи глупости взехте да пишете - какъв грим, какъв фотошоп - смях! какво общо има с изборите и с кадърноста?

  Анонимен каза...

  Да,ама в нашата листа има доктори,инженери,големи бизнесмени,а в листата на михайлова, кви са?

  Анонимен каза...

  НЕ мога да повярвам, че не я избрахме от първи тур много по-стойностен кандидат е.

  Анонимен каза...

  8-ми ами инженери, лекари и бизнесмени са в нейната :

  Анонимен каза...

  Нека бъдем реалисти и разберем че Донка не е правелния кандидат и е време да си ходи отново в София там в съшност кадето и е мястото.ГЕРБ ПОБЕДА

  Анонимен каза...

  Алоо, №3- М.Акимов да не би да не е комунист? Кой редови полицай камо ли началник на полицията не е бил комунист през миналите години?Големи гербаджии с комунистически души се извъдихте , или сте с тези които са на власт!

  Анонимен каза...

  НЕКА ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА В ТРОЯН СЕ АКТИВИЗИРАТ И НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ЧЕРВЕНАТА ВЪРХУШКА НА ДОНКА И ЕНКИН ДА ВЗЕВМАТ ОТНОВО ВЛАСТА В ТРОЯН

  Анонимен каза...

  Нека бъдем реалисти и разберем че Донка е правелния избор и е време да е на мястото си в Троян.

  Анонимен каза...

  Уважаеми "младежи", тези бизнесмени във вашата любима партия,станаха такива благодарение на управлението на Дилян Енкин,а той е от нашата листа.Айде ходете на друг да обяснявате,щото сте тръгнали да хапете ръката, която ви храни!

  Анонимен каза...

  НЕКА ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА ОСТАНАТ В ТРОЯН И ДА ИМА ШАНС ЗА РАЗВИТИЕ НЕ ПОЗВОЛЯТ НА АКИМОВ ДА СПЕЧЕЛИ

  Анонимен каза...

  инициативност му трябва на градчето ни а кой освен Михайлова показа това качество в кампанията?! (въпрос-отговор)

  Анонимен каза...

  Не съм от Троян,но аз също не я харесвам.Нали живееше и работеше в Ловеч защо точно в Троян се кандидатира?Защото там по-има шанс.Какво като баща и е родом от Троян?

  Анонимен каза...

  осемнайсе тая се изтърка не била от тук не била троянки - глупости . родена е тук работила е тук живвее тук сега.

  Анонимен каза...

  Работите са ясни.В момента дилемата е дали да гласуваме за комунист, или за социалист.Аз лично, когато гледам как в последните години Троян се "раздели" между определени мастити бизнесмени като пица на парче, когато гледам апетитите на сем.Данкови и на Светльо Дочков към приватизацията на ВИК и още мнооого задкулисни игри, не мога да пусна моя глас за Акимов.На първия тур не гласувах за нито един, всъщност никога не съм гласувал за БСП напротив, винаги съм пускал своя глас за десните партии.Сега обаче ще гласувам за Михайлова, и то не за нея, а против Акимов.Дано повечето хора в нашия град осъзнават кои стоят зад гърба на "чичо Минко милиционерът"!

  Анонимен каза...

  към 20: съгласен съм за Данкови и Дочков, но това не е всичко - отиди до село Балканец и виж новия асфалтиран път до вилата на Данков, ако не знаеш къде е вилата - до там до където свършва асфалта. Виж улицата до къщата на Марин Радевски на улица "Лакарица" (май така се казваше). Виж и новия път до фирма Вектор на Топалски. Как да очаквам след всичко това, че тези хора (настоящи общински съветници и кандидати на ГЕРБ за нов мандат) ги е грижа за града и за жителите му, след като си гледат собствените интереси. И аз се кефя на Бойко Борисов и на това което правят ГЕРБ за БГ, но Акимов и другите покрай него не стават. Гласувам за Михайлова на балотажа, не знам много за нея, но искам някаква промяна.

  Анонимен каза...

  Имала съм разговор с г-жа Михайлова преди няколко години,когато работеше в "Знание "Лч и не мисля ,че ако се наложи ще ти влезе в положение.

  Анонимен каза...

  Ало - става дума за дебат за участието на гражданите. Нали точно това искаме. Михайлова отново изведе точната тема в точния момент.Класата си е класа!

  Анонимен каза...

  Ако ще и 20 дебата да направи и 1000000 плаката да си разлепи из града, пак няма да гласувам за нея.
  Нямам нищо против нея, но виж, червените буклуци са друго, те съсипаха държавата, а тя е един от тях.
  А където видите Енкин, там има и далавера. Не го ли разбрахте? Какво направи за 12 години? Ами нищо. Ааа да, извинявам се - три острова.
  А Донка дойде в Троян единствено и само заради изборите, за да се опита да помогне на комунягите да се върнат на власт. До преди месец 80-90% от троянци не я и познаваха! Сами си направете сметката, какво тя търси в нашият град.

  Анонимен каза...

  Абсолютно правилно 23.! Само тя говори за участие на граждани и търси тяхната гледна точка и мнение.

  Анонимен каза...

  Много ми е смешно когато ГЕРБ-ерите твърдят, че трябва само те за печелят избори, защото правителството е тяхно. Ами да погледнат най-близкия до нас град - Ловеч."Червеният" Казанджиев е привлякъл 4 пъти повече европейски средства от Акимов. За разлика от Троян там си личи къде са отишли тези средства. Вчера като едва минах минах през шахтите на "Ботев" и кръговото отидох в Ловеч и отново ахнах.

  Анонимен каза...

  Какви са тиа глупусти бе хора,ще ли да сме в пета глуха ако ГЕРБ не е на власт в Троян.Именно Б.Борисов и снощи,а и преди е изтъквал,че не дели кметовете на партии защото България трябва да варви напрет и нагоре,само се чудите как да плашите хората и да агетирате за КОМУНИСТА Минко,ама май му се вижда КРАЯ.ДРЪН-ДРЪН та ПЛЯС

  Анонимен каза...

  Почакай бе 26-ти, не виждаш ли че улиците още се правят?!?
  Ще се полага още един пласт асфалт на Ботев и шахтите ще равнят с него.

  Анонимен каза...

  Троян не иска червен кмет!

  Анонимен каза...

  на троян му трябва кадърен! кмет. без значение от боята-пък явно сегашния не влияе добре на случващото се тук

  Анонимен каза...

  Ако искате БАШ комунист да командва Троян, изберте Минко,нали го видяхме как се ИЗАКА,аз лично ще избера Д.Михайлова

  Анонимен каза...

  Г-жо Михайлова, ясно е, че ще спечелите при балотажа. Необходимо ли е да унижавате г-н Акимов като публично го предизвиквате на дебат. Човека не е в час и това личи по състоянието на инфраструктората и начина на управление на града ни. Иска му се да бъде компетентен, но няма капацитета за това. Толкова може. Съжалете го и не го излагайте пред съгражданите ни.

  Анонимен каза...

  32, а нали знаеш А. Балев кого ще подкрепи на балотажа???
  А гласувалите за него хич не са малко. Тъй че не бъди толкова сигурен.

  Анонимен каза...

  Защо М.А. кара кола от Калинел? Да ли пък после няма да има някакъв реванш? Герберите да кажат.

  Анонимен каза...

  За една седмица Акимов отвори "Лидл", "Била" и газифицира Троян.Тоя за малоумници ли ни взима?

  Анонимен каза...

  Братята и Дочков имали апетит към ВиК, то да знайте ,че Енкин ще му прости само да се докопа до властта покрай Донка.Пък Ловеч щеше да си е пълна помия ,ако не е Гриша Ганчев и административен град ,какъв Казанджиев какви пет лева,който и ловчалия да попитате ще ви го каже.
  И стига глупости с тези хипермаркети,http://troyan21-statii.blogspot.com/2011/02/blog-post_10.html ,хората отговориха съвсем точно ,че Относно подкрепата от Общината нямат никакви забележки, винаги са откликвали на техните питания и са ги подпомагали.Основния проблем при повечето е липсата на атрактивен имот.Бензиностанция няма основно заради Енкин и неговия работодател през последните 4 години собственика на Генимекс,разбирате защо.При Акимов се строи и скоро ще има поне ЛУКОЙЛ.Пък и 5 още такива да има цената на горивото ще си все същото.Шахтите им стърчали те в Ловеч са го полагали направо с асвалта тези шахти сигурно ,та не са стърчали преди това.Много си личало в Ловеч къде им ходели парите,глупости! Същите грозни и големи тротоари и скапан и на вълни асвалт като тука.Само търсим май поводи да си чешем езиците.

  Анонимен каза...

  Акимов как е привлякъл Лукойл я стига глупости - частна бензиностанция кмета имал принос; прав е 35ти за глупостите, които се изприказваха последната седмица-2 сто магазина отвори айде моля ви се. малко по сериозно

  Анонимен каза...

  Налага се да гласувам за Д. Михайлова. Избирам по-малкото зло.

  Анонимен каза...

  Нека преди да върнем на власт Енкин си припомни три от най грозните места на центъра а именно:
  1. Терена на бившата баня купен на доста ниска цена от орешашката фирма "Олимпия" и зарязан.
  2. Лятното и зимно кино продадено на частна фирма, която имаше някога намерение да строи Мол ,зарязано.
  3. Бившата Рила която също стои празна, защото също не е общинска а е продадена.

  по времето на кои велик кмет бяха харизани за жълти стотинки без никакви гаранции,че ще се направи нещо някога на тези места.

  Анонимен каза...

  24,прав си!Как ще гласувате за човек,който не познавате?Откъде идва и защо идва?Защо си не стоя в Ловеч?

  Анонимен каза...

  Лошото,39-ти е че за Акимов и толкова не може да се напише!

  Анонимен каза...

  Стига бе хора! Пред града ни се открива уникална възможност да бъде възроден. Аз познавам Донка от дете и не само че тя разбира и ще спечели много европроекти за града ни, но със сигурност ще привлече доста чужди инвестиции в града.Някои местни фабриканти няма да имат полза от тази работа, но какво да се прави. Не може цял живот да си на власт и да си оригарх, а другите хора да мизерстват.

  Анонимен каза...

  Коко каза; Минко минкооооо минко,ГЕРБ нее лоша партия ама ти не си за нея бе човек,пък и за кмет май не ставаш та затова щее Донка

  Анонимен каза...

  С една дума всичко отива на Майната си! Има ли пример в човешката история, къде и кога е поникнало нещо, след като е минал комунистически модел, на управа. На къде сме тръгнали с тези управници, лъм Европейски или Северно Корейски манталитет и ценности?!

  Анонимен каза...

  Ако бъде избран кмет от БСП, то всякакъв вид финансиране и спечелени проекти ще останат в миналото. Искам само да попитам по-възрастните хора, които пишат тук, кога за последно в Троян са изливани толкова пари, пък макари и за асфалт и тротоарни плочки, или за малоумни кръстовища. Просто в момента ситуацията в България е такава, че ГЕРБ разпределят огромна част от парите в държавата. И друго, което е важно да не се забравя, е че ние си нямаме нито Гриша Ганчев, нито Ахмед Доган. Не казвам че М. Акимов е най-доброто нещо, което се случвало на Троян, но за момента той играе в отбора на добрите и на хората с парите. Кмет от която и да е било друга политическа партия ще означава наистина край за Троян. Всички много добре разбираме колко от предизборните обещания са реални и могат да се сбъднат в някакъв по-късен етап, или пък каква е възможността през следващите 4 години (независимо от коя партия е кметът) да се открият много нови работни места, или пък младите хора да се върнат обратно. Просто моделът ни е сбъркан, а и бъркаме на всеки 4 години..

  Анонимен каза...

  Аз познавам много добре и полковник Акимов и г-жа Донка Михайлова. Тя е класи над него и в това не мисля да убеждавам никого. Знам само че печеливш ход за Акимов ще бъде ако не ходи на този диспут. На него той ще бъде интелектуално смачкан. Той е свикнал само силово да мачка.

  Анонимен каза...

  45+

  Анонимен каза...

  Към № 45. Съотношението в привлечените следства от Казанджиев (БСП) в Ловеч и Акимов (ГЕРБ) в Троян е 4:1. Да не говорим за непризнатите разходи на Акимов!!!

  Анонимен каза...
  Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
  Анонимен каза...

  Абе как така Михайлова я канят като експерт по европоректи в цялата страна и в чужбина по време на всички правителства,вкл. и на ГЕРБ, а само в Троян не ставала. В Троян от проекти разбирал единствено Акимов - видяхме до къде ни докара.

  Анонимен каза...
  Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
  Анонимен каза...

  Избирам по малкото ...но това не е мунчо.Стига акимовщина.

  Анонимен каза...

  Много си прав 36. На нас все трябва някой да ни е виновен. Преди 4 години гласувахме против Енкин, защото бил мошенник и крадец. Ето избрахме друг сега и той не ни удовлетворява - пак ще гласуваме против нещо. Крайно време е да разберем, че това е грешната тактика. Хайде да гласуваме "За" нещо. И не мисля, че човек, за който толкова години не се е чуло нищо в Троян, ще го направи по-добър.

  Анонимен каза...

  ...Щяла да направи автогарата общинска... и как ще стане това?! С какви пари ще го направи - с парите на честния данъкоплатец. Тя знае ли за какви суми става на въпрос...Магазин ще ни отвори - и как ще стане това?! Може би госпожа "честни очи" се е снабдила с вълшебна пръчица

  Анонимен каза...

  Е докъде ни докара 50?. Ремонтира стадиона и спортната зала, залата на самбото и джудото, направи спортна зала за ентусиасти, ново стрелбище за биатлона... или Вас това не Ви интересува. Явно, че повечето хора не им пука къде освен в кафенетата могат да прекарват децата им свободното си време...

  Анонимен каза...

  55-ти,успокой малко топката...Кви деца,кви 5 лева те гонят!Ще ходят да гърмят на стрелбището,или ще се бухат на татамито на самбистите?Или пък на стадиона ще ги пусне някой да ритат?

  Анонимен каза...

  Към № 48 - и наистина това съотношение да е вярно, какво толкова повече се направи в Ловеч от Троян. Улици, тротоари, плочки и няколко светофара. Друго ? Пак ви казвам ние си нямаме Гриша Ганчев.
  Към № 50 - канели г-жа Михайлова като експерт в цялата страна, та дори и в чужбина. Това ако е истина е страхотно, но аз лично се съмнявам в тези думи. Тя има участие само в неправителствени организации и то в община Ловеч.
  Към всички останали - защо продължавате да сравнявате Троян с ОБЛАСТНИЯ ГРАД Ловеч ? Сравнявайте Троян с град от нашата черга ! По тази ваша логика сравнете Ловеч с някой друг областен град по ваш избор.
  Какво толкова ни е изложил г-н Акимов и пред кого?
  Кого е смачкал силово ? На кого не е дал шанс за развитие ? По какъв начин е спрял Троян от развитие ?
  И защо си мислите, че като стане кмет г-жа Михайлова няма да се завърти познатото ни колело за шуробаджанащина в общината и нейната администрация и че г-н Енкин няма да иска голям дял. Преди 4 години гласувахте против същия този г-н Енкин. Защо ? За да може сега, отново да му дадете огромна власт да управлява и да си прави задкулисните игри.
  Какво направи той като кмет на Троян ?
  Сега като правя справка с тогавашната управа и сегашния списък на общинските съветници не откривам голяма разлика. Тогава ги изгонихте, сега си ги искате, а след още 4 години какво ще ги правите ???

  Анонимен каза...

  Който и да стане кмет винаги ще има шуробаджанащина, винаги ще има нещо недовършено. Все пак хора сме. Но определено в Троян трябва да има смяна на властта. Не може цялата власт в страната да е в ръцете на Герб. Нека подкрепим Донка Михайлова и гласуваме за личност.

  Анонимен каза...

  Абе,Доце защо от 10.00часа сутринта?То тогава само бабичките ще гледат,а младите какво ще научат?

  Анонимен каза...

  Каква личност? Която на всяка една снимка, освен тази с фотошопа, е с Енкин? Не, това няма да стане. Три мандата стигат. От град с проспериращата икономика се превърнахме в малко провинциално градче, сравнявано със село!!! Ако имате малко разум ще се замислите и ще прочетете хубаво какво е написал №57. Нека спрем съществуването на тези бацили от БСП, които доказват с всяко свое изказване до каква степен може да стигне човешката наглост и безочие. Защото ако Троян не беше поне малко важна за управляващите, нямаше тук да дойдат Бойко Борисов, Цецка Цачева, Нона Караджова и още куп важни за държавата хора. След като Акимов има тяхната подкрепа е редно да бъде предпочетен пред Михайлова / Енкин. Но вие сте толкова заслепени да обвинявате Акимов за ситуацията в града, че направо забравяте какъв таралеж може да си вкарате в гащите. Както можете да прочетете и тук - Съдбата на троянци зависи от самите тях!

  Анонимен каза...

  Донка като толкова я захваляте ,че никой не можел да е командва и ще мисли само за Троян ,а не за далавераджията номер 1 в последните 20 години Енкин ,ЗАЩО се питам аз не се яви като им стиска и е толкова отворена като независим кандидат например срещу всички включително и представител на БСП.И ако беше стигнала пак на балотаж да е подкрепим тогава всички с чисто сърце.Щото ще ви отговоря едно е да искаш друго е да можеш ,а трето четвърто е да го направиш.Друго е да си на хранилка в БСП.

  Анонимен каза...

  58 къде бе по " прекрасното " време, на тройната коалиция, Първанов, Енкин и т.н.Или по вашему......за БСП-може, не се брои, че разполага с АБСОЛЮТНА власт, че ВИНАГИ след тяхно управление им сърбаме попарата, която ни " дробят " ?!!!!

  Анонимен каза...

  Към № 59 - защото огромната част от електората на БСП са пенсионерите ! Тези същите хора, които само ги лъжат че ще им вдигнат пенсиите и че ще живеят спокойни старини. Тези същите хора, които сега ги прилъгаха със Стефан Данаилов. Тези същите хора, които с умиление си спомнят времената на Т. Живков.
  Снощи по БТВ показаха извадка на възрастовите групи как са гласували и "Оооо, каква изненада !!!". Над 60 години убедителен водач е Калфин - Данаилов. Добре че не пуснаха извадка за турци и роми, че тогава още по-голям срам щяха да берат. Ама те са много нагли, ама много и срам нямат и очи нямат и сърца нямат.

  Анонимен каза...

  Мичише на стара маратонка.Незнам за тонове грим,ама ако и махнат дългата коса и вместо нея сложат по-късичка и сива - жив Доган.

  Анонимен каза...

  Скъпи съграждани, ако наистина ви е еня за града и за вас самите, призовавам ви да се вдигнете и в неделя да отидете да се имунизирате против комунизъм и всички негови странични ефекти ~донкоенца, енкиния, куцотия и т.н.

  Анонимен каза...

  Да подкрепим Акимов, заслужава да му дадем мандат още веднъж. Започна добре през 2007г. сега трябва да видим плода от неговите действия. Не позволявайте Донка да трупа девиденти от труда ни и от работата на другия кмет. Акимов има познанствата, много необходими за кметския пост, за да постигне всичко което желаем, вкл и ключови инвеститори. А колкото до магазините, подкрепям изцяло 36-те самите нямат алтернатива тук. Ще се гласува за АКИМОВ.

  Анонимен каза...

  Както ни казват в България - село Акимово. За бъзици сме станали. Време е полицая - комунист - мафиот да си замине. Направи града на кочина и младите се чудят колко бързо да бягат !!! Позор !

  Анонимен каза...

  Аааааа...бъркаш 67-ми, бъркаш. Троян е със статут на много красив, малък и подреден град. Това мога да те уверя на 100 %. Не е никаква кочина, даже си е много чист ! А младите напускат града от повече от 10 години насам. Нека завършат ремонтните работи напролет и да видим тогава кое ще е позор ??

  Анонимен каза...

  Да подкрепим Акимов, моля Ви не си мислете, че като изберете Донка ще дойде велик ден, повярвайте ще се сринем още повече. Ще бъде голяма глупост да върнем БСП отново на власт. Товаса същите дето вие преди 4-ри години свалихрте от власт и за какво? Не го позволявайте. Акимов е кмета, който найстина ще промени града в по-добро, повярвайте ще видите, че няма да ви подведе, но нека му дадем още един шанс, наиситина ще е е жалко друг да завърши започнатото от него и после да се бие в гърдите колко е велик и можещ. Аз ще гласувам за г-н Минко Акимов, направето го и Вие.

  Анонимен каза...

  В щабът на ГЕРБ, се чати яко по форума:)

  Анонимен каза...

  Темата на дебата е много хубава, но едва ли ГЕРБ ще се съгласи да участва в такъв дебат.

  Анонимен каза...

  В Троян най-после ще има нови сериозни инвестиции ако ДОнка Михайлова спечели. Това ще бъде отговора на бизнеса. В момента Миню ликвидирва града ни.

  Анонимен каза...

  Хах, точно 72-и, Ликвидацията е негов любим полицейски похват . А как иначе скоро всички тук които останат в града ще са слуги на Акимов-Данков-Дочков .

  Анонимен каза...

  Всъщност не се знае кой какъв и що е за града ни. Но хаотичното разкопаване в града месец преди изборите е най-малоумното нещо - а като се знае за размера на полицейския мозък е ясно. Това се прави с план, с виждане , с хора, а не само с мисълта - да остана на власт на всяка цена.

  Анонимен каза...

  Офффффффффф, направо съм в догадка коя от двете злини е по- малката, че да гласувам за нея.
  Тук виждам доста противоречиви мнения.

  Анонимен каза...

  Донке, Донке - 5 пъти по-добра си за кмет от Минковото, но кой те излъга да сложиш мастития Енкин зад теб, най-корумпирания и недъдав човек в града. Той ще ти изяде гласовете и главата. Голяма грешка от твоя страна.

  Анонимен каза...

  Преди в Троян имаше индустрия имаше и работа за хората, заплатите бяха сравнително добри, от последните две три години тази индустрия беше ликвидирана без основателна причина,Троян бил туристически град! Сега нито е индустиален нито е туристически! Ще гласувам за г-жа Донка Михайлова, ще гласувам за промяната на Троян към по - добре!

  Анонимен каза...

  Троянци,не връщайте Дилян Енкин на власт.Донка Михайлова е негово протеже.През цялата предизборна кампания се наслушахме на лъжливите й обещания.Нещо типично за БСП.От 20 години лъжат НАРОДА,а той продължава да гласува за "лъжливото овчарче"-БСП.По-голям мазохизъм няма.Затова-стига сме им вярвали на БСП,на Дилян Енкин и на Донка Михайлова.ТРОЯНЦИ,излезте на 30 октомври и гласувайте да продължим по пътя към ЕВРОПА.Гласувайте за МИНКО АКИМОВ.

  Анонимен каза...

  до номер 6. Да много точно казано от вас "показа много неща в кампанията си“. А защо досега тази госпожа не направи нещо за града. Кой ще и обарне внимание в паравителствот0 - на един комунист.... стига с тези комунисти, нищо добро от тян не сме видяли.Хора не се оставяйте да ви промиват мозъците.Хептен ще затънем. Нека подкрепим Акимов заради ГЕРБ.

  Анонимен каза...

  Интернет клуб "ГЕРБ", заради предстоящия балотаж,от Понеделник 24- ти Октомври е с обновено работно време-ДЕНОНОЩНО!

  Анонимен каза...

  77-ми - индустрията се срина преди много повече години, но щом искате промяна към по-добро - гласувайте за Доцка и тя ще превърне Троян в по-добро СЕЛО!!!

  Анонимен каза...

  Топката ще я успокоя 56-ти.Ти сигурно нямаш деца, а ако имаш - значи не ти пука с какво ще се занимават те в свободното си време.

  Анонимен каза...

  79, Вашето мнение е пораженческо и откровенно дупелизко. Добре, че не Ви познавам. Значи вие мислите с всичко друго, но не и мозъка си. Какво да направи до сега Д. Михайлова, нали Троян си имаше кмет и местна власт която следваше да прави и твори. Какво е това Ваше извънгабаритно мислене не си обяснявам? Не желяя да Ви обиждам, но не желая и да обсъждам каквото и да било с хора като Вас. Вие ми "обяснихте" всичко с тези 3-4 реда. Сполай ВИ.

  Анонимен каза...

  Нищо чудно БСП да обещае по-високи пенсии на тези, които ще вземат участие в дебата - нали само пенсионери ще се включат - другите ще са на работа...

  Анонимен каза...

  Минко Акимов срина и малката останала индустрия!

  Анонимен каза...

  Оставете Дилян Енкин намира, може да е всякакъв но по негово време ТРОЯН цъфтеше. А тогава все пак нямаше нито европари, нито възможностите които Европа ни дава в момента. Така че успех на Донка. Ченгето Акимов искам да бъде изселено от нашия град.

  Анонимен каза...

  84, каква работа в неделя, какви пенсии, какви 5 лева? Вие изобщо не сте в час скъпи/а. Е откровенно след такива изказвания съм склонен да намразя даже и себе си, защото не мисля така, и нищо не е в състояние да сляза на това "високо" ниво. Какъв гений е необходом за да замисли такъв коментар. Нямам думи и букви!!!!

  Анонимен каза...

  87-ми, този изумителен йерудит 84-ти,правилно се е изразил.Просто феодалите от ГЕРБ ескплоатират крепостните селяни и в неделя.А някои и на 3 смени шият възглавнички за износ :)

  Анонимен каза...

  87 съм, 88 да, наистина възможен е този сценарий, но работещите под този параграф, според мен са ужасяващо малко и не биха могли да определят или повлияят вота на 30 ти.

  Анонимен каза...
  Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
  Анонимен каза...

  Като чете човек коментарите има усещането, че е на състезание по тенис на маса- ту наляво, ту
  надясно.На изборите спокойно можем да гласуваме като в една детска игра"онче, бонче..."Резултатът ще е един и същ.Двамата кандидати за кмет са обременени от членството си в БСП.Положението е неспасяемо.

  Анонимен каза...

  Ехо,народе не се лисещаш,че европарите определят кой ще спечели изборите?БСП и ГЕРБ са все комунисти-има ли някой ,който още не го е разбрал?Европа ,обаче посочва кой ще управлява България!!!Къде беше Бойко вчера преди да гласува?Народе,пак ни манипулират,защото не се научихме твърдо да заявяваме позиция!Важен бил Троян,защото идвали тук в последно време министри,важни сме пред избори!Иначе не се сещат за нас с години.ГЕРБ си е поставил за цел да спечели на всички нива управлението в България,но аз ще гласувам за него ,когато направи,така че Доган и неговите шалвари да не могат да определят нещата в родината ми.ГЕРБ преди 2 години ми обещаха,че ще го сторят!!!???Донито я помня като комсомолска функционерка , после като партийна другарка.Тя израстна благодарение на БКП,а сега се опитват да ни я представят като експерт по други въпроси.Тя нима не разбра,че в комбина с Енкин хората не я приемат.В събота гордо дефилираше с него и Кацаров из града.Щом сега не ни чува,познайте как ще го прави като стане кмет?!Млади и не толкова млади троянци,вържете в неделя бабичките за обществено полезна КЪЩНА работа,защото иначе ще излезем от статуквото и зле за нас!Не го харесвам Акимов ,но РАЗНИ там СДС-та,ДСБ-та - други десни с лява ориентация не ми оставиха друга възможност!!!

  Анонимен каза...

  Доцке,защо в 10 часа.Отговорът е ясен-да не могат младите хора,които са на работа да го гледат.Само пенсионерите са свободни по това време-вашият електорат.Хайде стига мръсни комунистически номера.Играйте достойно,по правилата.Недейте да ни правите нас-ТРОЯНЦИ на глупави.И престанете с лъжливите си обещания.Вървете си ако искате в Ловеч,ако искате в София и си ги лъжете колкото искате.Нас ТРОЯНЦИ-не можете.Всички трезвомислещи ТРОЯНЦИ ще подкрепят МИНКО АКИМОВ.

  Анонимен каза...

  85, може ли да ми кажеш как точно Минко Акимов срина индустрията на Троян? С какво той е виновен?

  Анонимен каза...

  92, началото на коментара е Ви е безупречен, но после??? Доган се държи така защото сме се паляризирали, не разбирате ли?
  При такава ситуация той трябва да е луд да не се възползва. Иначе ГЕРБ не са доказали, че заслужават пълната власт и Доган ще ги вкара в пътя. Евала на Кунева, но жалко че народа не осъзна какво имаше в нейно лице и пропиля единствения си шанс. Като гласува партийно ще си мизерува, защото управлението на ГЕРБ не е насочено в интерес на народа а въпреки народа в интерес на някакви европеиски разбирания, преоритети и каузи. УВИ. Мисля, че заслужават да изядат една народна плесница и за избора за президентската институция.

  Анонимен каза...

  93, стига си си правил на отворен, защото градовете които визираш са много по-напред от нас! За съжаление, но е факт.

  Анонимен каза...

  Някой може ли да каже ще има ли дебат или не? Ало, щаба на ГЕРБ, къде сте?

  Анонимен каза...

  87-ми, дебата е обявен в работен ден - чети правилно. Никой не ти говори за деня на изборите. Но Вие червените сте заслепени и по-далече от носа си не виждате...

  Анонимен каза...

  ооооохх...Алеко го е казал още на времето - и тия и ония, всичките са маскари! Жалкото е, че хората се "хапят", а на управляващите не им пука...

  Анонимен каза...

  Полковник Акимов, завърпшил започнатото от Дилянката Енкин ,и взел че си повервал че гради!
  Абе Минчо, я кажи как така Беклемето стана частна собственост на Светльо Дочковия, примерно?
  Къде ти отидоха обещанията за прозрачност, при положение че всяка една твоя обществена поръчка се бави с месеци ,заради обжалвания.
  Минко, с какво твоето управление е по-различно от на Енкин, та си вярваш толкова?
  Има толкова много въпроси които ти се зададоха през времето, тогава не отговори-сега хептен!

  Анонимен каза...

  До 21-ви: Хич, ама хич не си прав за новия път до Вектор... Първо - защото новия път е до пречиствателната, и второ - защото ако беше до Вектор щеше да бъде и ВЪВ Вектор. Незнам дали знаеш че там, точно преди портала на Вектор има голям кантар (за камиони). И че този кантар се ползва (или поне се ползваше когато имаше за какво) редовно. И че камионите отишли да го ползват, могат да обърнат (и го правят) точно в двора на Вектор. И че точно там където въртят камионите двора е разбит, но не беше асфалтиран когато правеха пътя до пречиствателната.

  И понеже се познавам с Топалски (клиент ми е), ще издам че е имал уговорка и с Акимов и със заместниците му да изкърпят дупките в двора, но така или иначе те не са му направили тази услуга...

  До 74-ти... Да прав си. Не е най-добре да се копае изведнъж на много места. Но добре ли е да разкопаем сега на част от тях, останалите да ги започнем след месец (като завали по-добре). И последните - декември, като замръзне... И да си газим в калта цяла зима че и след това. Защото до колкото знам, парите когато са по проекти, трябва да се усвояват в някакви си срокове. Ако не ги усвоиш - губиш...

  До 77-ми. Хайде да си говорим честно. Може ли да се съсипят няколко предприятия за една година? Нали тези предприятия са били започнати да се съсипват точно по време на трите мандата на оня дето е зад Донка. Ако изобщо един кмет може да съсипе или да оправи едно предприятие. Още повече в години на криза. Не бил създал работни места Акимов.... Енкин създаде ли?

  И всъщност на кмета ли е заслугата, че бизнеса на Христо Йовчевски ("Рико Стил") върви нагоре, а този на Елматех - надолу? Ако ще и Господ да е кмет - все тая ако няма предприемчивите хора, които мислят как да развият бизнеса си, а не как да източат това, което им подариха при приватизацията и преди нея. Точно Елматех е добър пример как вървеше добре и когато я напусна правилния човек, бавно отива към дъното.

  Не е ли добър пример на развиваща се фирма Калинел? И с какво му помага Акимов, Енкин или който и да е друг? Били му асфалтирали пътя.. Ами колко хора взимат заплати от фирмата която той управлява? И къде харчат тези хора заплатите си? Къде плащат данъците си?

  Незнам.. Обикновено чета форума само по по-пиперливи теми, но всеки път като го правя имам чувството че болшинството хора не мислят. Сега като кажа че пиша с черни букви на бял фон, със сигурност някой ще се изкуши да напише че не съм прав. Просто защото трябва да бъде на друга позиция.

  Някой беше попитал защо БСП искат диспута да бъде в 10 часа. И беше отговорил съвсем правилно - за да мога аз и другите хора които правят нещо, да не могат да го гледат. Хайде стига са ни управлявали родителите или родителите на нашите родители.

  Бих искал да призова всички които по една или друга причина не са гласували на първия тур, да си помислят и да го направят на втория. Кой за който си прецени. Но да мислят с главите си, а не със седалишните си части.

  Анонимен каза...

  ще има ли дебат и кога?

  Анонимен каза...

  АБЕ БОЙКО БОРИСОВ ПАК ЛИ ШЕ ИДВА ТУК

  Анонимен каза...

  Алооо, 101, това за Калинел и Рико не трябваше да го казваш...Точно тоя плазмодий на Рико, който е автора на великата мисъл,други собственици на мебелни фирми да не вземат напуснали го работници.
  Радевски пък,който дава щедри заплати от по 300 лева, но се държи сякаш дава 3000!Дерибеи са това ,дерибеи!

  Анонимен каза...

  104-ти, ти ако имаш мебелна фирма и при теб дойде кадърен но бивш работник на Рико, ще послушаш ли Христо? Иначе че не е с всичкия си - прав си. Ама това е друга тема. Не тази дали Акимов, Енкин или Донка са помогнали или навредили на бизнеса му...

  Анонимен каза...

  В момента има по сериозни въпроси, които да си задаваме. Когото и да подкрепим, ще бъде длъжен да постига необходимия кворум за всяко решение - общински съветници, които да подкрепят решението. Никой от двамата не може да го направи самостоятелно -така гласувахме ние в неделя.И по важния въпрос е каква ще е цената на подкрепата - постове и други компромиси и т.н. Това вече сме го виждали в последните двайсетина години. И това е причината да лепим етикети на кметовете а да си затваряме очите за "брокерството" което ние, с гласа си сме създали.Това никой кмет дори да е безумно честен, организиран, компетентен, достоен не може да преодолее. Кмета, който и да е той не е за завиждане през следващите години.Цената на "подкрепата" остава за негова сметка, въпреки че ползвателите са други...

  Анонимен каза...

  абе 93-ти дебата предния пат колко пъти го даваха и на колко места в интернет може да се намери. туй че ще е в 10 не значи че няма да го гледат всички които искат

  Анонимен каза...

  Дебата ще бъде излъчван в удобни за всички работещи хора часове! Той отново ще е на запис. Записа е в 10ч. сутринта - излъчването ще е вечерта.

  Анонимен каза...

  95,аз съм 92-ако 1акаме Доган да ни вкара в пътя,аман ни е системата!Нали знаеш кой създаде ДПС,ако не знаеш да ти кажа-БКП,за да може да ни манипулира.Това е факт вече от години.Кой направи системата за гласуване и преброяване толкова сложна,та само в АЛБАНИЯ я ползват-пак те или техните продължители.Пак да ти повторя,че ГЕРБ обещаха да се чувствам българка в България.Чакам този илюзорен миг да дойде.....Всичко има решение,но не устройва онези,които богатеят от политика!Много време не бях ходила да гласувам поради такива причини.От преди две години отново ходя,но защо ли?!

  Анонимен каза...

  А, защо в дебата да не се включат и граждани с въпроси?На този въпрос ще ми отговорят ли кандидатите?

  Анонимен каза...

  Търси отговор от Доцето - нали тя предлага този "удобен" час :)))

  Анонимен каза...

  Те в тая кабеларка не пуснаха нищо в деня на изборите кво остава да може и въпроси да се задават в тоя дебат

  Българенски каза...

  ТРОЯНЦИ!
  Точно сега ли, когато местната ни власт в лицето на кмета Акимов започна да дава резултати от свършената работа, някои от Вас пледират за ловешко-софийската Михайлова? Как мислите - дали правителството на ГЕРБ ще влее толкова много средства на червен кмет?
  мОЛЯ вИ, СЕДНЕТЕ СИ НА ЗАДНИЦИТЕ И МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ!

  Българенски

  Анонимен каза...

  Аз лично не гласувах за Акимов на първи тур, гласувах за промяната, но не мисля че бих дал глас за комунист, това е против вътрешното ми аз.
  Това поредната комунистическа подводница от София, с водач на листата другаря Енкин.

  Анонимен каза...

  Към № 113. Очевидно влива много по-малко в Троян отколкото в съседния Ловеч, управляван от БСП. Моля ПР-ите на ГЕРБ да извадят по-солдни аргументи. Тези не вървят.

  Българенски каза...

  113, не си прав. Прочети какво е направено напоследък в града. ВЛИВАТ СЕ МИЛИОНИ, които обаче сега НЕ СЕ КРАДАТ.

  Анонимен каза...

  Някой от всички Вас, които така настървено "плюете" по кмета, интересувал ли се е по какви точно проекти се работи в града? Влизал ли е във фоайето на Общината и направил ли се и труда да прочете информацията, до която имат достъп всички граждани?...Не - нали...Но типично за нацията ни е да си критикуваме и да влизаме в спорове, защото "хората казват, че някой е виновен".
  Крайно време е да започнем да мислим с главите си. Искаме промяна, но каква - никой сега не се замисля за това. След 4 години пак ще сме недоволни, че евентуално избраната госпожа, няма да е оправдала нашите очаквания.
  Нека първо да сме наясно какво точно исаме от кмета да направи за нас, да го изслушаме и ако му повярваме да му дадем шанс - който и да е той.
  Сега сме като стадо, което се бунтува само по избори. До сега за 4 години никой не се противеше от кмета и така ще е още 4 години - до следващите избори...
  Осъзнайте се хора и бъдете будни през целия мандат, на която и да е управляваща сила.

  Анонимен каза...

  Стига с пенсионери бе хора!!

  Анонимен каза...

  За съжаление в този град няма умни хора ,които да бъдат добри кметове-всичко избяга и ще продължи да бяга. Но от трето качество народ неможе да излезнат първо качество ръководители.Успех и на двамата нещастни кандидат кметове,които са се взели на сериозно,че ще направят нещо за населението и двамата ще направят само за тях и за близкото им обкръжение.Нека богатеят и дано господ гледа и да си пребере версиите.

  Анонимен каза...

  Аз незнам какво харесвате на г-н Акимов това,че прави кръгово,което не е необходимо за такъв малък град като Троян,за това че кърпи малките улички над болницата,но вместо да се дават тези пари за улиците и за някакви други безпредметни неща,могат да се дадат на тези,които имат нужда,на бездомните,на болните деца,на тези които не могат да свържат двата края,по простата причина,че нямат пари за един хляб,заради липсата на работни места.До тука ни отведе и ще ни отведе правителството на Бойко Борисов и неговите пионки.Разберете това е полицейска държава,ако искате да се промени това изберете г-жа Донка Михайлова.Аз съм горда,че в България и в Троян има такива кадърни и можещи хора като нея.!!!

  Анонимен каза...

  Българенски и ти като стар комунист, апелираш за безгръбначно поведение, по отношение на властимащите. Приличаш на уплашено до смърт безмозъчно едноклетъчно, величаещо необосновано властимащите и придавайки им пенкилер способности. 4 години не направиха достатъчно за да им се доверим напълно. А ти лилижи каквото си щеш, воля твоя!

  Анонимен каза...

  120.Много си прост....вземи малко прочети и тогава започвай да обясняваш за евро пари.

  Анонимен каза...

  Ало, 120, има хапчета за склероза.Кой докара нещата дотук?Това е БСП, уважаема госпожо!В БСП е другарят Николай Банев, който съсипа "Елма", в тази партия бяха и другите шефове на съсипани троянски предприятия.Аман от късопаметни хора!

  Анонимен каза...

  122, ти като си толкова не прост, т.е. УМЕН, защо не вземеш да ни светнеш по еврофинансите, вместо да ръсиш необосновани обиди. В коментара на 120 никъде не става въпрос за европари!

  Анонимен каза...

  С Акимов града се върна 20 години назад. При Енкин изобщо не беше така. Имаше хора, а сега Троян е едно запустяло село. И това стана след като избрахме Акимов. После ми казвайте, че е направил нещо. Да прави направеното. Защо ни е това кръгово, да не би да се пресичат 5 различни пътя, че да ни трябва. Много добре си беше преди с острова, но просто да покаже, че е направил нещо и то 3 месеца преди изборите. Като толкова искаше да се изтъкне да направи нещо, което наистина има нужда. Например околовръстният път, който на нищо не прилича. Аз също подкрепям ГЕРБ, но Акимов не става за кмет изобщо. И като казвате, че Енкин крадял. Че ако сте вие ще стоите и ще гледате ли? Все едно, ако сте на мястото на управниците ни няма да си решите финансовите проблеми при положение, че никой нищо няма да ви каже. Или няма да давате проекти на ваши близки и познати. Хайде моля ви се, кого залъгвате? Всички ще крадете щом можете. А иначе само ги плюете.
  Аз гласувах за Донка и пак ще гласувам за нея. Може да не е от Троян, но какво направиха троянците, които бяха кметове до сега? Нека дадем шанс на промяната. Личи и, че е кадърен и умен човек. Да, ГЕРБ ни управлява, но това не означава, че няма да дават пари само защото кмета ни е от БСП.
  Изберете различното. Махайте го Акимов, от него кмет не става и няма и да стане!

  Анонимен каза...

  Не е лош и Акимов,масово се ремонтира целия град,бензиностанция,лииддаалл,ГЪЗифициране на града ,гражданско управление,никъкъв полицейско-политически терор.Града е на 14 място по кридитен ретинк.....2.2.2.2.2.2.2.2...млади хора глЪСувайтееееееееееее

  Анонимен каза...

  незнам но туко що ремонтираните улици се разкопават и се вадят бордюрите.и се разбива всичко на ново на ремонтирани улици.
  "градим троян за да има какво псле да рушим и разбиваме"!!!!!!!!!!!!!!!!

  Анонимен каза...

  СКРИЙ ЛИЧНАТА КАРТА НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ
  сПАСЕТЕ града ни,ами държавата,цялата власт у бат Бойко,дали имал толкова УМ....дано

  Анонимен каза...

  122 и 123 висчки са комунисти независимо от коя партия е,но нали знаеш българина ходи там,където има полза!!!

  Анонимен каза...

  За да се попречи поне малко на възможностите за лично обвързване с фирми и кръгове ,трябва да се сменят.Що се отнася до Акимов и Енкин,та те двамата са си бойни другари!

  Анонимен каза...

  Защо г-жа Михайлова не се сети за Троян докато беше депутат ????????????

  Анонимен каза...

  Ако не се беше сетила тя за Троян, нито воден цикъл щеше да има, нито свлачище, нито градска среда...
  Така че, айде да понаучим това-онова и тогава да се празним така, а?

  Публикуване на коментар

  Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
  (Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

   

  ©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |