Новите селски кметове

* Четирима бяха избрани на първия тур, на балотажа – петима * С най-висок вот – Ренета Варчева в Калейца, 79.30%

Местни избори 2011

В ДЕВЕТ ТРОЯНСКИ СЕЛА (с над 350 жители) гласуваха за кмет на селото си на сегашните Местни избори 2011 (останалите 12 малки селища в общината са със статут на кметски наместничества и там управниците ще бъдат назначени от новото общинско ръководство). В четири села кметът бе избран още на първия тур на 23 октомври, а в останалите пет кметската картинка се избистри на балотажа седмица по-късно. Деветте новоизбрани селски кметове са следните.

НА ПЪРВИЯ ТУР: Радион Стратев (с. Врабево, одобрение 73.41%, независим, подкрепен от ГЕРБ); Ренета Варчева (с. Калейца, 79.30%, независим, подкрепен от ГЕРБ); Христо Терзиев (с. Орешак, 73.70%, ГЕРБ);
Кирил Захариев
(с. Черни Осъм, 56.09%, „Избор за Троян”).

НА ВТОРИЯ ТУР: Иван Драголов (с. Бели Осъм, 56.34%, ГЕРБ); Смаил Афъзов (с. Борима, 53.51%, ДПС); Иван Христов (с. Голяма Желязна, 58.72%, БСП); Минко Станчевски (с. Шипково, 63.87%, независим); Богдана Иванова (с. Дебнево, 55.48%, „Избор за Троян”).

Т21

80 коментара:

Анонимен каза...

Чакайте бе ,ама Радион Стратев нали беше тежък СеДеСар?Как така изрязко стана ГЕРБер?
Абе в това СДС в Троян,само проституки ли има?

Анонимен каза...

той баща му навремето беше от БКП

Анонимен каза...

Радион Стратев не е лош човек,просто политиката е курвенско занимание....!

Анонимен каза...

Да де,ама явно мерака за служба и постове, е НАД всичко добро в него...Врабево и Пекин-Последните бастиони на комунизма!О,забравих и село Дилян Акимово...

Анонимен каза...

Я да не обиждате курвите! Ако ги нямаше тях къде щяхте да ходите? И като ги обиждате защо не си стоите при свестните жени! Когато Ви трябват ги наричате любовници, когато не Ви трябват-курви. Айдееее.....

Анонимен каза...

Радион Стратев е син/ама левскар/,ама и те слаби!

Анонимен каза...

Ренета Варчева и Радион Стратев са членове на СДС. И то отдавна. Никога не са прекратявали членството си. Никога не са преминавали в друга партия. Никога не са подкрепяли БСП. Не е противоестествено да са подкрепяни от друга дясна партия, каквато е ГЕРБ.
Това, че се явяват на избори като независими кандидати, печеливши на 1-ви тур показва, че въпреки партийните пристрастия хората ги оценяват високо. И това е много положително. Отдавна е време хората да се оценяват по работата която вършат, а не по партийната принадлежност. А явно и двамата вършат добре работата си. Явно са силни кметове.
Ще ви кажа какво означава политическо хамелеонство. Това е, когато партия претендираща да бъде дясна, подкрепи БСП. Това е, когато партия претендираща да е националистична, влезе в коалиция с ДПС.

Анонимен каза...

Радион е достойния кмет на Врабево!-МИНКО-ДОНЕВО

Анонимен каза...

За кой точно говориш 7-ми?

Анонимен каза...

7-ми,да подкрепиш Минко Акимов и шайката около него,какво е бе байно?
Я ходи някъде другаде да разправяш глупостите си!

Анонимен каза...

Тук явно има хора лично засегнати на чест от Радион Стратев:))) Предлагам като мъже да го извикате на дуел:))))

Анонимен каза...

Врабево се продаде от бащата на Радион, на Огнян Донев-спонсор на ежедневници и жълти вестници и на Минко Минков-прочут хайдук от Карлово...

Анонимен каза...

Нищо противоестествено няма партии със сродни виждания да се подкрепят. Напълно неестествено и издаващо само и единствени политическа проституция е да подкрепяш партия с диаметрално противоположни на твоите идеи.
Впрочем, излишно е да пиша за идеи. На тези избори станахме свидетели как личностната омраза в чист вид може да роди странни резултати и още по-странни коалиции. Бойко Пъдарски, който беше "припознат" като десен кандидат от ДСБ и едното ВМРО, яростно агитираше за Донка Михайлова преди втория тур. Мариела Шошкова също. И двамата са личностно неуспели хора, без качества и компетентности, изключително злобни по характер. И те са лицата на ДСБ. ЕТО ТОВА е предателство спрямо хората които са им повярвали.
И моля, не ми казвай "Байно", защото съм доста по-млад от теб. Но всъщност като чета постовете ти, мога да приема че наистина заслужавам да ме титуловаш "Байно". Благодаря!
Ваш: Студент 4 курс

Анонимен каза...

Пропуснах да добавя, че смятам напролет да се прибера в Троян и да живея в Троян. Не съм доволен, че родният ми град ще бъде с кмет от БСП. Дори избягвам с колеги да разговарям за политика, защото не ми се иска да го разберат. До сега винаги съм казвал, че Троян е истински град!
Ваш: Студент 4 курс

Анонимен каза...

Комплекси за малоценност, типични за провинциално студентче!
Нека само ти кажа,че Радион Стратев си е счупил ръцете да аплодира Йордан Данков в залата на ОБС, когато се е гласувал първия заробващ кредит!

Анонимен каза...

Браво ! Личи си че си интелигентно момче, жалко че заради слбоумници сега си имаме партийна секретарка спусната от ГОЛЯМОТО СЕЛО ЛОВЕЧ !

Анонимен каза...

Може ли някой да каже, колко години е живяла в Троян, Донка или май е истина че е партийна секретарка спусната от ГОЛЯМОТО СЕЛО ЛОВЕЧ !

Анонимен каза...

Обиждаш десните избиратели като им приписваш сродни виждания с тези на мутренската партия.

Ваш: бивш студент

Анонимен каза...

Четох много за тези кредити, които така шумно се обсъждат тук. Не допускам, че е възможно 30 човека да се наговорят едновременно и да гласуват за нещо, което е във вреда на Троян. Да, знам, че е имало противници. Но доколкото ми е известно, те са най-неавторитетните между общинските съветници. Възможно ли е мнозинство авторитетни общински съветници да одобрят нещо, а то да не е положително?
Колкото до Пеевски, там съм много разочарован. Част от приятелите ми гласуваха за него, защото обеща да се бори с комунистите и циганите. Разбирам, че това е много общо казано. Възможно е тази борба да има странни начини за водене. Но не приемам тези странни начини да включват коалиция с БСП и ДПС. Така че дано да не е вярно това което тук се подхвърля!
Ваш: Студент 4 курс

Анонимен каза...

Ей комуняги гадни...Може ли някой да каже, колко години е живяла в Троян, Донка или май е истина че е партийна секретарка спусната от ГОЛЯМОТО СЕЛО ЛОВЕЧ !

Терзиева каза...

Поздравления за Ренета Варчева, един доказано интелигентен и работещ кмет!Пожелавам и здраве и много успехи в трудната задача.

Анонимен каза...

Произлизам от семейство, за което няма по-голяма злина от комунистите. Във всичките им метаморфози- БСП и разни други. Няма как да приема при това положение кмет от БСП като нещо положително. Да, ГЕРБ не ми харесват, но Европа ги призна за Европейска народна партия. А БСП са членове на Коминтерна. Моето възпитание изключва да се позоря с подкрепа на БСП. Чудя се как възрастни хора могат да вършат такива срамни неща. Чудя се, как е възможно сега толкова безпринципно и само на основа лична злоба да се предават идеите! Надявам се, заради собственото си достойнство, ръководителят на ДСБ публично да опровергае тези нелепи обвинения.

Анонимен каза...

Коя е тази Богдана Иванова от Дебнево, която обърна вота от около 100 гласа в нейна вреда до победа с около 70 гласа ? За първи път разбирам, че БСП губи в Дебнево от 1944г. Вярно ли е ?

Анонимен каза...

Няма по-голяма злина от комунистите...Само в Троян не го разбраха...ама сега ще го разберат...

Анонимен каза...

Богданка е кандидат на "Избор за Троян". Много интелигентна и работлива млада жена. Наистина за пръв път в Дебнево не са на власт комунистите!

Анонимен каза...

Е Троян спечелиха комунистите... Подкрепяни от Даниел Сираков, Милко Станчев Илиян Пеевски и разбира се от турците....

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Как ви се вижда джамия в Троян
ВМРО БНД+десеебе+(ДПС+АТАКА)+ БСП=
най-стахотната коалиция ЧЕСТИТО на печелившите
Намирисва на пари
БОЖЕ ПАЗИ ТРОЯН

Анонимен каза...

Смешници сте всички!
И като кляфате тук какво?
Нямате топки, мъже във фусти сте!Един не излезе досега на живо,а се пените тук като за световно!
Не Донка комунистката,не Минко некомуниста, не Радевски капиталиста, само сгоч ви трябва на вас!

Анонимен каза...

Къде е Валя Букареда, гурото на недоволството?

Анонимен каза...

От утре, Бойко Пъдарски се връща в Общината. Ще го придрежат Мариела Шошкова и Даниел Сираков, а от страни ще отцепи района и ще наблюдава Милко Станчев.

Анонимен каза...

Гръм да ги удари предателите! Бог да ги накаже, че така ни излъгаха!

Анонимен каза...

Ще стане ясно много скоро кой ще приготви вазелина! Все някой ще е. Ще видим кой. На мен ми се чини, че най-вероятно ще са войводите. Те без проблем си управляваха 12 години с Енкин.

Анонимен каза...

Ей, само небивалици има в главите на пишещите тук. Как си представяте Ангел Балев да пристане на комунистите? Нали до вчера тичаше по пътя с Акимов. Убеждаваше яко колко е важно да гласуваме за него. Забравете, няма как да стане чак такъв сакатлък.

Анонимен каза...

А е мноу клетви, магии, магарии и магарета в тоа форум ве... саму ви пушилката...
ваш Мунчо...

Анонимен каза...

Вазелин винаги е имало, но от сините никога. Но явно те бяха до тук сини. Не може между лични проблебли цяла партия да застане. На каква цена беше това? За един недоказал се нарцис, сърдит на целия свят за своя ръст. Поне от Милко очаквахме по-голяма мъдрост. Излъган съм, вече никога за вас.

Анонимен каза...

болките и агонията по загубата започна...болиииииииииии, болииииииииииииии...........

Анонимен каза...

Ачо БалеФ ще се обърне на 180градуса,скорошен пример :ЯНЕ ЯНЕф-пед.ла................Новата троШна коалиция:БСП+(турско-циганско-националистическа партия )ДПС+АТАка.................................КОНАкА в трояНА клуб на атака и дпс
оххххххххххххххаааааааааааааа

Анонимен каза...

Илияне, Илияне, кучко продажна. Какво се емчише четири години, че ти за четири дни се продаде, бе мършо.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

42,43,44,стига се пени бре човече.Пиши на кирилица и ще видиш колко е гот като не ти трият коментарите,а даже и ги четем :)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Да ти го ръгна в компа!
Айде по-бързо се мащай!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
troyan21 каза...

Многократно сме казвали и доказвали, че коментарите в сайта на Т21 са абсолютно свободни - тържество на свободното слово. Въпреки рисковете. Има ДВЕ ПРАВИЛА, които обаче са абсолютно задължителни:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското!

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

Тези две правила ще бъдат съблюдавани безкомпромисно. Казано друго яче – „българските” коментари на латиница и коментарите само с главни букви ще бъдат изтривани!

Ваш: Стоян Борджуков, (АдминЪТ)

Анонимен каза...

Даниел Сираков доказа,че е политик от класа.

Анонимен каза...

Пред Админът и пред винкело всички са равни!

Анонимен каза...

Даниел показа че е к...а от класа!

Анонимен каза...

20 години с политика се занимавам.Какво сте седнали да ревете сега?Имахте ли перфектният избор,имахте го!Красимира Райковска, доказан специалист, истински троянец,независима,демократ с много силен управленчески екип, и сила листа за съветници!
В.Ц.

Анонимен каза...

Троян 21, вие само сега ли триете латиница и главни?
Щото през време на изборите триехте което не ви изнася? Без оглед на това как е написано. Което ме подсеща, че подкрепяте нещо конкретно! Не, че има лошо, ама съберете кураж да си го кажете! Не сте първите, които ще станат от антикомунисти адепти на БСП. То ще се види след някой ден...

Анонимен каза...

До 63-ти полуидиот:
Застреляй се на латиница,с големи и малки бувки!

Анонимен каза...

Е, това определено не е за триене:)))

Анонимен каза...

Вярно е това, което 63 казва. Аз си мислех, че някои коментари се губят поради технически причини, ама сега някъде прочетох как благодарят, че нямало технически проблеми.

Анонимен каза...

Хайде спирайте. Няма никакъв смисъл от каквито и да е коментари. Имаме си нов кмет. Да бъдем търпеливи. Да изчакаме, може пък да е за добро.

Анонимен каза...

И като е вярно какво?Ако имате да казвате нещо по същество,казвайте го и после се гръмнете.Админът,написа защо какво и как,ама нали само трябва да кляфате като пръдльовци тук,само и само да сте "сипали" на някого!

Анонимен каза...

Смехурко 67, какво добро от комунист бе? Те са гьонсурати. Ще има цял мандат да вика: аз всичко правя както трябва, но не ми дават пари от горе. Ще забрави набързо как е говорила, че няма значение в кого е централната власт! А всъщност дори да няма значение, тя пак ще си гледа нейната си работа. Която като на всеки комунист е да укрепва позициите на партията чрез системно и целенасочено уреждане на свои хора с нашите пари! При това има чудесното оправдание да свива рамене и да казва - какво да правя, спъват ме!Наивници!

Анонимен каза...

Не бе 68, просто е интересно. Уж бяха против комунистите, а сега играха в техния отбор:)))

Анонимен каза...

Не е вярно, този вестник беше за Пъдарски!

Анонимен каза...

А той според теб, нещастнико 71, за кои игра? Неисе, като не можеш да се сетиш, чакай, ще видиш.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Ами пАдарски от 2 стола на земята ,дано го сложат поне ПАЗАЧ на входа

Анонимен каза...

74-ти не подценявай ПЪдарски! Колкото и да ти се иска няма да е на земята.


ICE

Анонимен каза...

Милко, ти, Юдо! Спазари за 30 сребърника всички нас, които ти повярвахме! Бог да те наказва!

Анонимен каза...

74-ти, не надценявай Пъдарски. Той ще се продаде без да се замисли! От крайно десен веднага ще стане крайно ляв. Стига да платят. Ти как мислиш, с какви качества е структурирал живота си до сега? То като му гледаш живота - егати живота...

Анонимен каза...

Живот с Баба Яга....

Анонимен каза...

:)))))))))))))

Анонимен каза...

Но му плаща на момчето.....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |