Протести и в Троян

* Искат незабавна оставка на Общински съвет – Троян, издигнаха плакат „Ангел Балев – троянският Дилян Пеевски” * Трима съветници сред протестиращите * Текат две подписки - за оставка на местния парламент и за оставка на кабинета Орешарски
Актуализиран
ОТ ВЧЕРА (10 юли, сряда) на централния троянски площад, точно срещу сградата на Общината, се организират протести с искане за оставка на Общински съвет – Троян. Началото е в 18:30 ч. Първият ден протестиращите бяха шепа хора, 10-12, днес (11 юли, четвъртък) - тройно повече, сред тях и трима общински съветници от различни „бои” (Даниел Сираков, Илиян Пеевски и Владимир Хаджийски). Говорихме с недоволните съветници и, разбира се, ги попитахме след като искат оставката на Общинския съвет, готови ли са със своята оставка. Отговорът им бе „Да, разбира се!”, макар да не уточниха кога точно ще го направят.

СРЕД протестните искания прочетохме следните: „Нов избирателен кодекс за централната и местната власти!”, „ Не на мафиотския олигархичен модел на управление на Троян!”, „100% мажоритарен вот за общински съветници”, „Предсрочни избори за Общински съвет в община Троян и търсене на съдебна отговорност от всички виновници за днешния упадък и финансов крах на Троян!” и други в тази посока. Имаше и плакати в тон с националния протест срещу правителството и парламента: „Не на мафиотския олигархичен модел на управления на България!”, „Оставка на кабинета Орешарски!” и подобни.

ИМАШЕ и протестни надписи с конкретни адресати: „Ангел Балев – троянският Дилян Пеевски!”, „Оставка на Ангел Балев и на целия Общински съвет!”, „Радевски, Троян не ви е бащиния! Не се изживявайте като феодал и Бог РА(девски)!”, „Акимов + Балев, GAME OVER” и др.

ОТ ДНЕС ТЕКАТ и две независими една от друга подписки. Едната е с искане за незабавна оставка на Общински съвет – Троян, другата - в подкрепа на националния протест срещу властта на олигархията и кабинета Орешарски, като и в двете вече има десетки подписи. Групата на протестиращите има и своя страница във фейсбук - troyan.protest (в момента, 23:50 ч., 11 юли групата има 144 участници и броят им постоянно расте).

ТАМ, В СТРАНИЦАТА във фейсбук, прочетохме аргументацията за троянската площадна акция. Ето я: „В България текат важни процеси. Крайно време е да разберем дали Троян е част от тях. Протестът на ракийка и салатка пред телевизора не е особено ефективен. Както и протестът пред компютъра. Нека по ракиено време, в култовия вече час 18:30, да се събираме пред Общината. Исканията ни са: подкрепа на протестите в София и оставка на троянския Общински съвет. Всеки има своите граници на търпимост. Заповядайте, ако сте усетили, че вашите са достигнати. Това се случи с много хора преди около месец. Случи се и с немалко троянци вчера, на поредното заседание на Общинския съвет. В летните вечери под дърветата на троянския площад ще опитваме да дискутираме това, което ни вълнува, и да показваме на властите, а най-вече – на себе си, че съществуваме. Всякакви оригинални, интелигентни и граждански ангажирани прояви са добре дошли. Нали знаете - всяко пътуване започва с една крачка”.

ВИЖТЕ и ироничния колаж, подарен на троянските протестиращи от известния ловчалия Данчо Заверджиев - който е сред инициаторите на ловешкия протест срещу правителството на Орешарски и борец от години срещу ловешката партийна и друга олигархия.

Т21
Още по темата:

222 коментара:

«Най-старите   ‹По-стари   1 – 200 от 222   По-нови›   Най-новите»
Анонимен каза...

Защо,няма Дилян Енкин в колажа?И той е виновен колкото и другите крадци!
Мястото ви е в затвора!

Анонимен каза...

hater's gonna hate.

Анонимен каза...

До 1вия анонимен, Троян нямаше да е такъв хубав град ако не беше гн Енкин. Лошото дойде с Акимов който направо превърна градЪТ в дупка.

Анонимен каза...

Да изчистим Боклука

Анонимен каза...

До 3-тия анонимен, Енкин е същия крадец като останалите. И неговото място е в затвора, а не в общината!

Анонимен каза...

Като гледам снимките....на първата се подписва един всеизвестен в града наркоман,любовницата разпънала плакат,че и подчинените довела,някоя друга схупарка,нереализиран кандидат за кмет....абе тъжно.

Анонимен каза...

А ти оставаш АНОНИМЕН мишок-ЗАВИНАГИ! Тъга ...

Протестиращ срещу лицемерието каза...

Знаете ли,аз наистина подкрепям протеста,но няма да се присъединя,защото се случва всичко точно така,както го може само бърлгаринът.Като гледам част от лицата,които присъстваха,Илиян Пеевски,Бойко Пъдарски,за какво изобщо говорим.Бойко ако беше в Об С,дали щеше да се снима с този плакат,който губи смисъл само като видиш кой го държи?Илиян се срина тотално,лидера и партията му също и сега се мъчи да изиграе друг ход за още малко останала популярност,като яхне протеста.До скоро в ОбС кълвеше всеки,дръзнал да застане пред микрофона/включая тук присъстващите също-Даниел Сираков,Мариела Шошкова/,а днес се събрали да протестират.Малко смешно ми е и някак неистинско.

Анонимен каза...

А защо не погледнеш от друга гледна точка 8-ми? Аз също подкрепям протеста и се присъедих и изобщо не ми пречат имената, които споменаваш, напротив. Хора, с различни разбирания и интереси са се обединили, според мен това е гражданското общество.

Анонимен каза...

До 8-ият анонимен, много си смешен! Протеста е за незабавната оставка на Общински съвет – Троян! Ти знаеш ли наистина кого искаш да подкрепиш или да не подкрепиш - протеста или присъстващите на протеста? Ако си "ЗА" протеста, няма никакво значение кой участва в протеста, защото ти си "ЗА" незабавната оставка и това е единствената причина за която протестираш или обратното - ако подкрепяш тези които са на протеста изобщо няма значение за какво е протеста, ти подкрепяш протестиращите.

Анонимен каза...

много добре го каза 10-ти, присъединявам се към твоето мнение

Анонимен каза...

За колажа...

"Три танкиста,
трима върху триста,
екипаж на "Евиния плаж"...

Анонимен каза...

Аз пък не виждам какво лицемерно има,че протестират и общински съветници, нали те също са граждани, а и същите тия хора имаха доблестта да напуснат на позорната сесия общинския съвет

Тихомир от Кози вир каза...

Кликата Олигарски,Станишев,Пеевски,Местан,Сидеров наистана нямат срам в Ловеч назначили за заместник областен човек на мутрата Алчо а в Смолян криминално проявен побойник.ДОЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

По дефиниция общински съвет работи за интересите на хората, които са го избрали и е недопустимо той да не приема решение за решаване на проблемите на своите избиратели.
Не приемането на актуализацията на бюджета / която доказано е в интерес на хората/ е достатъчно основание да се потърси отговорност от общинските съветници, които отказват да изпълняват задълженията си и не решават проблемите на хората.
Искането за незабавна оставка на общински съвет Троян е законното упражняване на правото на гражданите да участват в местното самоуправление дадено им от Конституцията и законите в случаите, когато избраните от гражданите органи отказват да работят в интерес на местната общност.
Исканата оставка не политическо искане, а инструмента който местната общност ползва за решаването на създадения от общински съвет проблем за хората.
Всеки сам може да си отговори на следните въпроси:
Проблем ли са за хората разбитите улици в Троян?
Отказа ли общински съвет да приеме актуализация на бюджета с която ще се реши този проблем?
Работата на този общински съвет в интерес на местната общност ли е ?
И всеки сам може да реши: да подкрепи исканата оставка или да не я подкрепи.
От решението на всеки един зависи, как ще продължи да се развива или не общината.

Анонимен каза...

До 3-ти,
КАК НЕ ВИ Е СРАМ ! Енкин е троянския Дилян Пеевски, отдавна трябваше да е в затвора, изритаха го като кандидат за депутат и губернатор, а сега се натиска за председател на общинския съвет !
Все се надявам, дано Господ да върне на децата му това което той стори на толкова семейства и децата им!

Анонимен каза...

Нали знаеш, че който сипе клетви му се връщат????

Анонимен каза...

Вие луди ли сте?Май че да!В цялата страна протестират срещу червените боклуци,тук протестират самите червени боклуци!На всичкото отгоре половината са боклуци вземащи заплата от червения кмет,другата половина безработни тъпаци.Г-жо Михаилова,спрете да заплащате на Нели Генкова за да ви прави събития като това което мъжът им толкова услужливо описва тук!Или поне им плащайте с ваште пари,не харчете парите на данъкоплатеца за мръсните си комунистически игрички!

Анонимен каза...

Що не вземете да идете в София, да се включите в протеста в защита на Орешарски?

Анонимен каза...

Троян е град на абсурда. Тук се организира протест против Орешарски, но в защита на червената кметица. Понеже мнозинството в общинския съвет не позволява да си разиграва коня. Да назначава верноподаници като тези на снимките. Да ни харчи парите за заплати на угодници. Елеонора Авджиева получи апартамент от общината, Нела Генкова взема заплата незнайно за какво (то се вижда май за какво). За другите нещастници да не говоря. АБСУРД!!!

Анонимен каза...

Генади защо мълчи и не казва вярно ли е че жена му взема заплата от общината?

Анонимен каза...

17-ти,аз съм 16-ти
Надявам се на Господ, защото за толкова години се убедих,че на правосъдно възмездие в Троян,относно Енкин, не мога да разчитам .
Чета сайта почти от неговото създаване , добра дума за ЕНКИН НЕ ВИДЯХ. Напротив, хората изказват болката и възмущението си ...само сегашния 3-ти,но той вероятно е член на семейството му или негов съселянин.

Анонимен каза...

Колко сте елементарни...даже и не можете да четете, някъде да се споменава кмета? А за партии и цветове не става дума-иска се оставката на ОС, защото не работи в името на града. Не е нужно да се плюем цветно, можем да подкрепим, или не протеста. Всеки има право на собстена позиция, но моля Ви правете го интелегентно.

Анонимен каза...

Определено това не са елементарни хора, защото е елементарно сам да прочетеш за какво точно се иска оставка и сам да решиш дали е правилно или не.
Много е сложно, когато не си си пил редовно хапчетата да направиш реална преценка на случващото се, а още по-сложно е сам да вземеш решение.
Сложните хора, не вземат сами решения, те изпълняват заповедите на господарите си и само тези заповеди могат да бъдат техните решения.

Анонимен каза...

Троянският протест е протест на свободни граждани и не е партийно оцветен. Протестът е срещу системата и политическият модел на управление на България, в т.ч. и на община Троян. Правителството на Орешарски, общински съвет Троян, Делян Пеевски или местният му аналог Ангел Балев са само повод, а може би и "капката, която преля чашата".
Всеки е свободен да отиде да протестира срещу рецидивите, институциите или отделни лица, които формират и възпроизвеждат години наред тази порочна система на управление на национално и местно ниво.
Разбира се, всеки е свободен и да не протестира, да се крие като умряла от страх анонимна мишка и да напада и обижда тези, които протестират.
Всеки период в исторически план си има свое определение. От няколко месеца то се характеризира като времето на "Хората и мишките". Всеки сам избира от коя страна да застане.

Анонимен каза...

Винаги е имало хора, желаещи да яхнат спонтанните събития и да ги използват за собствени цели. Тези по-горе са типичен пример. Протеста в София е за оставка на изпълнителната власт. На местно ниво това е кмета. Протеста беше възбуден от скандално назначение на червените. Тук има много такива. Сега като гледам снимките се сещам за Нели Генкова. Напрежението в София ескалира заради скандалните финансови машинации, които междувременно правителството прави за да се облагодетелстват техните хора. Като гледам снимките се сещам за подарения от кметицата апартамент на Елеонора Авджиева. В София протестират срещу налудничавото поведение на Волен Сидеров, които подкрепи комунистите. Тук в протестиращите виждам троянския му аналог Илиян Пеевски. В София протестират срещу старите муцуни в политиката. Тези които без оглед на това от коя партия ще се пишат, все са в играта. Типичен пример за това на местна почва е Даниел Сираков.
Последно-рефренът койти скандират протестиращите е "ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ". Довечера ще слеза към центъра за да видя как вие-протежета на червената кметица ще скандирате ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ! ЧЕР-ВЕ-НИ, БОК-ЛУЦИ, ЧЕР-ВЕ-НИ, БОК-ЛУЦИ, ЧЕР-ВЕ-НИ, БОК-ЛУЦИ.....

Анонимен каза...

„Винаги е имало хора, желаещи да яхнат спонтанните събития и да ги използват за собствени цели. Тези по-горе са типичен пример.”

Няма нормален човек, които би разрешил да го яхва, които и да е било и за каквото и да е било, освен онези, които не си пият редовно хапчетата и позволяват да бъдат яхвани като магарета. На протеста има само хора, но не и магарета. Магаретата не са на са на площада, а се въргалят по калните улици из града.

26-ти, бий си камшика и бегом в калта, тук няма кал и крастави магарета, като теб!

Анонимен каза...


По какво всъщност е аналог на Делян Пеевски-Ангел Б алев отсвен по това че е дебел/не чак толкова/и може би леко мръсен/от хигиенна гледна точка.Моля отговорете 25-ти,26-ти.

Анонимен каза...

Какво чудно има тези горе да се опитват да яхат протеста? Те освен това друго в живота си няма как да направят. Само дето са подценили много троянеца. Той не е чак толкова тъп. Марш червени боклуци! Отивайте да крепите червените пред НДК. Там ви е мястото, с контрапротеста на 100-тината пенсионери!

Анонимен каза...

Протестът - дорбе. Не искаме сегашните в ОС, не искаме кметицата. А какво искаме?
Някъде има ли формулирани искания след оставката какво следва?
Кои нови съветници, кой да е новият кмет?
На българите е дадено правото да гласуват, но не и правото да избират.

Анонимен каза...

28-ми, как по какво, не прилича на номенклатурен кадър от ДКМС, това не е ли достатъчно?:) Не прилича на предложението на БСП за председател на общинския съвет, не е глуповат, не е безработен, не е крал, не е уволняван. Финансово независим е, не му пука дали кметицата ще пусне някой лев, че да се втурне да изпълнява налудничавите и желания. Изобщо, не им е по вкуса.

Анонимен каза...

Е как кой, 30-ти, десетината протестиращи, разбира се:))))))))))

Анонимен каза...

До 29,тези горе организираха протеста,а от тук нататък, ТРОЯНЦИ да решават...

Анонимен каза...

Анонимната мишка винаги има готово оправдание за всичко. Важното е да оправдае собствения си миши страх и да се изживява като лъв в мишата си дупка. Твърде измамно чувство.
Хората протестират с открити лица и имената си. Мишката винаги е анонимна и безлична. Безлична и нагла. Мишката е щастлива, когато похапва безплатното сиренце в синия, червения, жълтия и т.н. капан за мишки и е още по-щастлива, когато гледа други мишки, затворени в други червени, сини, жълти и т.н. капани за мишки.
Мишката не знае, че има живот извън капана за мишки. Не знае и това много и пречи да разбира защо Хората протестират и не искат да живеят в един друг капан, подобен на този на мишките.
Да бъда мишка или да не бъда, that is the question! :)

Анонимен каза...

Още малко от "Живот в троянската миша дупка".
Една мишка от кой да е капан за мишки никога няма да разбере, защо и как Хората с различните си политически убеждения могат да се обединят в името на една кауза. За мишият мозък е нормално само когато /примерно/ обитателите на синия капан за мишки се борят и взаимно обвиняват с обитателите на червения капан за мишки. Винаги има победители и победени и винаги победителите и победените след това си остават в разноцветните капани за мишки. Защото там е определено да възникне и приключи техният жалък миши животец. С всичките измамни и мимолетни радости и разочарования. С две думи - Живот в мишата дупка и капана за мишки.

Анонимен каза...

Протестът не в подкрепа на кметицата, а за оставка на Общински съвет Троян, където пребивават леви, десни и кви ли не сбиротаци. Освен това и да искате да ни изкарате комунисти, няма как да стане просто защото не сме! Освен това, явно в Троян има и будни хора щом могат да направят разграничение по чисто морален признак кой кой е, без да се ръководят от партии. А и виновни ли сме,че в Троян олигарсите са в ГЕРБ, а не в БСП...всъщност те май и комунистите са там!

Анонимен каза...

Да, тези дето протестират определено не са мишки. Те са прасета яли на коританите на всички партии. Ех ти партия любима, аз ще бъда с таз, която е на власт! Особено, когато ми плащаш, партио любима! Само Владо Хаджийски е достоен протестиращ. Открит комунист, започнал бизнеса си с пари на ДКМС. Друг е въпроса, че доведе до фалит фабриката си, дори с пари наготово:) Така е, като му се иска да се прави на бизнесмен и гледа първо да си купи джип, па после заплати, инвестиции... Но принципно погледнато, той е ясен и по тази причина достоен открит протестиращ. Другите са просто прасета отиващи къде ли не, стига някой лев да падне....

Анонимен каза...

В Троян единствения светъл лъч в управлението е, че комунистите нямат мнозинство в общинския съвет. Което явно ви пречи, червени боклуци такива. Марш на контрапротеста пред НДК!

Анонимен каза...

Не бил в защита на кметицата протеста. А как иначе може да се тълкува факта че протестирате срещу напълно законното негласуване на незаконната актуализация на бюджета? Червени сте, червени, червени боклуци! Искате да обсебите нещо спонтанно и много чисто, което младите, кадърни и грамотни хора в столицата и големите градове правят!

Анонимен каза...


38 ти добре ли си ? какВи комунисти, къде ги видя?
акимов – БКП / ГК на БКП И МВР /
БАЛЕВ -БКП/наследствено обременен Милко Балев гошори ли ти нещо? /
РАДЕВСКИ да не говорим....и т.н.върви на лекар! ВЕДНАГА.

Анонимен каза...

БАЛЕВ ИЗТЪРСАК ОТ КЛАНА НА МИЛКО БАЛЕВ
АКИМОВ НА ТОТАЛИТАРНАТА МИЛИЦИА И БКП
РАДЕВСКИ ( МИЛИОНЕР НА БКП И РОБОВЛАДЕЛЕЦ/

ТОВА СА ЦЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ НА БКП , КАТО 38 И 39
СЛУГИ НА БКП.

Анонимен каза...

39-ти, няма как да са солидарни със софийския протест.Те не отговарят на описанието на протестиращите в София.Не са млади,не са кадърни,не са красиви.Не си изкарват хляба с честен труд.Те са просто шайка на хранилката на кметицата.И един двама откровени хейтъри виждам:)Съвсем естествено е да протестират срещу успял човек като Г-н Радевски.Всъщност мечтаят да са на негово място,но нямат капацитет.Нито някой пряко да ги избере,нито да изкарат пари с качества.За това единствената им сила е да крепят стстуквото-кмет,подкрепян от общински съвет.Падне ли тази кметица,хептен никакъв шанс нямат!

Анонимен каза...

40-ти, като говорим за наследственост и като си така добре информиран сигурно знаеш,че на Нели Генкова и двамата родители цял живот са работили като партийни секретари? Не,не знаеш?Горкоят!Информирай се тогава:)))))))))))

Анонимен каза...

Тези подписки са нищо, защото са само с имена и подписи. Трябва да има и ЕГН, за да са редовни...каквито са подписките, такъв е и протеста в Троян! Не съм за Балев, но смятам, че не е подходящо сравнението с Дилян Пеевски. Странно ми изглежда там да е директорката на музея, който получава доста пари и от общината след гласуване от общ. съвет! Странно ми е и Нели Генкова да виждам там, ако /както казвате тук / е някаква пиарка на общината! Това не е моя протест! Нещо изкуствено, постно и безпосочно ми е! Няма да изляза!

Анонимен каза...

АНТИКОМУНИСТИТЕ ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТРАТ ПРЕД ОБЩИНАТА А? КЪДЕ СА 8 , 26, 38, 39 ВЕДНАГА НА ДОКТОР

Анонимен каза...

А, тя за това ли е назначена в общината?

Анонимен каза...

Не е нужно да се обяснява, че мишките, освен нагли и страхливи, са тъпи, посредствени и без зачатъци на интелект дори, ама това кой не го знае :) Дори да се забрави - те, мишките, винаги напомнят за себе си.
Хората не бива да им обръщат внимание. Все пак са само едни жалки мишлета в капаните за мишки :)
Някой ще попита - защо след като са страхливи тези мишки, така смело са напъплили този сайт и не само него? Много е просто. Никой не може да им направи нищо, защото "добрата страна на капана за мишки е, че ги защитава от котараците. Нещо повече - мишките си имат кръга "Котараците", които дори пазят капана за мишки, но пазят и мишките да не избягат от капана за мишки :)

Анонимен каза...

Не,назначена е защото когато бяха изборите за местна власт Генади се скъса да хвали Донка Михайлова:)))))))Това е механизмът по който комунистите награждават-с чужди пари,всъщност с нашите:(

Анонимен каза...

защо не им видите физиономиите на
Балев,
Акимов, Радевски, Г - Н рико стил– типични комунистиюески изроди .Срам за града

Анонимен каза...

Това не може да е истина. Хора на заплата от общината да правят протест! Кажете ми че е майтап!

Анонимен каза...

Добре но Генади дава свободна трибуна на всеки. Стига за вече сте ги плюли

Анонимен каза...

Червени, сини, лилави и още какви ли не форумци.Искам си ремонта на улицата пред Топливо. Не ме интересува кой и за какво се бори .Аз искам да мога да се предвижвам нормално.

Анонимен каза...

Не, не е майтап. Майтап е когато мишките обсъждат и критикуват Хората :)

Анонимен каза...

49-ти, кой от тези които изброяваш е взел пари от общината? Тъпото е, че 10-тината протестиращи не се сещат, че ако го няма Радевски, Йовчевски и другите като тях, няма да има кой да им плаща заплатите. Но те не са виновни, толкова и това могат!

Анонимен каза...

ами ти кои искащ да протестира Ангел Балев ли?и и той е на заплата и то каква?Като са общината да не протестират - това да не ти е МВР? ти 50 маи си милиционерче при Минака? Ей туи милиционерите мирищите много , веднага ви надущвам

Анонимен каза...

Греша ли,или сред протестиращите виждам един безработен бивш кандидат за кмет?Майтап!

Анонимен каза...

Не е безработен, той работи на заплата при жена си:) Но явно не се справя добре с мъжките си задължения и тя му е затегнала кранчето. Та се е видял човекът принуден да протестира:)))

Анонимен каза...

54 заплатите си ги изкарват хората а не им ги плащат. Плащат на теб / сигурно си милиционерско чадо и незнаея как се работи и се изкарват пари с труд/да се баращ по цал ден

Анонимен каза...

54, тази мантра със заплатите и кой на кого плащал /то пък едни заплати/ я пробутвай на други. А не са ли точно те, заради които в Троян НЕ СЕ ДОПУСКАТ външни инвестиции? Самият Радевски си го каза, че не са нужни външни инвеститори, защото щяло да се наложи да вдига заплатите???

Анонимен каза...

54 варви да бачкащ при рицариа на стандарта да ти оправи ... стандарта и не само него

Анонимен каза...

54 и при радевски да отидещ - за 300лв

Анонимен каза...

54 и откъде взеха парите тези господа че не се сещам

Анонимен каза...

само като ги видищ и разбиращ че са много умни личи им по Физиономиите , а ма много им личи

Анонимен каза...

2 часа през нощта, бар, всичко е затворено.
От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тичка към бара, налива си бира, изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката.
След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара, налива си вино, изпива го и бяга към дупката.
Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка.
Показва се българската мишка - няма котка, тича към бара, налива си 100 грама ракия, изпива, оглежда се, няма котка, налива си втора, пие - няма котка, трета - няма котка, четвърта, пета… след петата сяда, оглежда се - все още няма котка, започва да разгрява мускулите и злобничко така си мърмори:
- Ми че го чекаме, дее*а маа му…

Анонимен каза...

ИП е единствениа нормален? и умен? Нали Ботев го е казал - Свестните у нас ги считат за луди:Нека пищат че си луд само напред ИП.РАЗКАЙИ ИМ ИГРАТА НА ТЕЗИ КОМУНИГИ / ЧЕРВЕНИ И СИНИ

Анонимен каза...

АБЕ ТОВА ПРАСЕ А. б. НЕ СЕ ЛИ НАИАДЕ. сТИГА ТОЛКОВА.кОЛКО ДЕЦА ИМА ТОЗИ ч......ИА

Анонимен каза...

Мишките отиват при Радевски за съвет, защото бил богат, а по мишите схващания значи най-умен:
- Кажи ни, като най – мъдро животно, какво да направим? Всички ни гонят – котки, сови, всякакви други хищници.
- Станете бодливи като таралежите, никой няма да ви закача.
- А как да станем бодливи?
- Абе не ме занимавайте с подробности, аз съм стратег, тактиката си е ваша работа.

Анонимен каза...

64. това за котките не го разбрах

Анонимен каза...

67. БРАВО

Анонимен каза...

39. Анонимен каза... „А как иначе може да се тълкува факта че протестирате срещу напълно законното негласуване на незаконната актуализация на бюджета?”

39-ти, прави впечатление, че тълкувате фактите, като експерт по местно самоуправление, моите уважения.

В тази връзка си позволявам да Ви помоля да разясните на невежа в местното самоуправление като мен, как да разбирам горното Ви тълкувание , за напълно законно не гласуване на незаконната актуализация на бюджета, тъй като за съжаление аз изобщо не го разбирам.

1. В кои случаи ЗМСМА допуска „НАПЪЛНО ЗАКОННО НЕ ГЛАСУВАНЕ” –моля Ви само за един пример, защото не е необходимо да ми цитирате всички възможности за това предвидени в ЗМСМА.

2. В кои случаи ЗОБ определя, като незаконна актуализацията на бюджета - моля Ви само за един пример, защото не е необходимо да ми цитирате всички възможности за това предвидени в ЗОБ.

Предварително Ви благодаря за отговорите..

Анонимен каза...

Младежи Герб са напъплили яко компютрите и като няма как да оправдаят действията на чичовците в общинския съвет, се опитват да манипулират общественото мнение и да изкарат протеста червен.
Един галфон по-нагоре беше писал, че актуализацията на бюджета била незаконна - смях. Явно Младежи Герб не са наясно, че Акимов като кмет редовно е внасял актуализация на бюджета, ама с голямо закъснение, та да се асфалтират улиците на зима :D

Анонимен каза...

68, то не е точно за котките, а по-скоро за "мускулите на мишките" :)

Анонимен каза...

39-та, май са ти спрели интернета в библиотеката и за това не ми отговаряш на въпросите. Книжно мишле като теб за половин час може да прочете не два, а десет закона, но проблема не е в четенето а в мисленето и отговарянето на конкретни въпроси, а очавадно е ,че ти нито можеш да мислиш ,а още по-малко да отговаряш на въпроси свързани с местното самоуправление.

Анонимен каза...

39-ти, общинския съвет гласува. Законно е това, което събира най-много гласове. Кметицата иска да харчи пари, без да ги е планирала (че къде ли е бляла миналата година тази експертка по знаене как, та не си ги е планирала:). Без одобрение на общинския съвет това е незаконно. На чист български език на твоите коалиционни партньори - анадънму?

Анонимен каза...

А защо когато акимов е харчил пари, без да ги планира, същият общински съвет е гласувал "за"?

Анонимен каза...

Червените хмери са захапали яко клавиатурите . Само едно ми е смешно при евентуална / не дай боже / оставка на ОС , как от бсп ще обяснят че в листите им за нов ОС ще бъдат пак същите лица . Може бо по принципа на станишев-пеевски тези хора ще приживеят среднощен катарзис ще си легнат като крадливи сплути червени комунисти-консумолци и ще се събудят честни чавдарчета ? След незаконото / не казвам , че не е справедливо / искане за оставка на акимов от в . хаджийски и сега опита му да организира протест става ясно каква е цената която донка и енкин са му поставили за да го спасят от фалит след аферата с ф."Олимпия" а имено да стане марионетка на червената мафия . Донка като школуван популист вкара в предложението за актуализация на бюджета двета детски площадки и улицата при топливо . Може да предложи този брилянтен трик и на станишев при нов референдом за Белене да бъде включен въпроса : "Съгласни ли сте да се развива ядрената енергетика в България и да се изграждат детски площадки ?" И така изграждането на площадки ще бъде свързано с изплащане на дългове от децата ни и от децата на техните деца .

Анонимен каза...

И какви са тия страшни предложения за актуализация, които като троянски кон са промъкнати покрай детските площадки и асфалтирането?

Анонимен каза...

Злобата която червебите бабички и старци леят в форума срещу Радевски е инсперирана от факта , че тои отправи забележката "търси се работа за човека" даваики за пример техния кумир дългогодишния несменяем председател на общинската партийна организация , бивш председател на ОС по енкиново време ,съпруг на пиарката на общината / официалната, не Генади / и настоящ зам . кмет кк .

Анонимен каза...

В интерес на истината, на протеста снощи имаше поне 15 млади и много готини хора, освен това КРАСИВИ, освен това - СМЕЛИ, а не анонимни мишоци.Имаше и възрастни хора, имаше и настоящи и бивши съветници, имаше партийни и непартийни членове, имаше и случайно преминаващи граждани, които се присъединиха, имаше и общински служители, имаше и необщински служители...Е, нямаше служители на Калинел по разбираеми причини. На подписката "за оставка но Общинския съвет" само снощи се събраха 43 подиписа, на другата "за оставка на правителството" около 38. По същото време "победоносно" Ангел Балев заминал на море, за да отпразнува "пировата победа", но пък се разбра че негови агенти сновяха небрежно около протеста макар и по-отдалеч. Снощи хората излязоха пред Общината с лицата си и с имената си, и според мен бяха напълно наясно какви оплювки и заплахи ги очакват. Обаче, наистина не им пукаше и се чувстваха достойни!А не мижитурки! Troyan Protest

Анонимен каза...

Хааде, още още малко напън,идва 16.00часа ,трябва да се разделяме.В понеделник от 8.00часа започваме.Спокойна и здравословна почивка.А те , ония протестиращи вятър ги вей на бял кон.

Анонимен каза...

Ще ти се да са червени, ама обратно, това са истински демократично настроените хора

Тихомир от Кози вир каза...

Да уточним че троянският протест има едно искане в две части оставките на Орешарски/Станишев и Балев/Акимов,разлика никаква в двете части наискането.....Долууууууууууу!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Криво ли вие,че Г-н Радевски ви каза истината в очите? Това наричате арогантност! А кажете за назначението на Нели Мичева. Ще кажете ама друг път. Мълчите като ..... БСП+ДПС с вазелин от атака!

Анонимен каза...

Какви са като не са червени? Каква е Елеонора Авджиева? По комунистически изгони Силвия Йовевска защото в нейно лице виждаше кадърен човек. Каква е Мариела Шошкова? С общински пари издръжка на галерията, комисионните от картините в джоб? Е, какви са?

Анонимен каза...

аз съм от червените бабички от плащада снощи и не искам оставката на никой персонално, а на общинския съвет, което е доста по-различно млади човече.

Анонимен каза...

83-ти изобщо не ми е криво от думите на г-н Радевски, може и да е прав. Но пък се замислих, кой работодател държи във фирмата си толкова некадърен работник и защо? Ако можеш си отговори и ти.

Анонимен каза...

На вниманието на всички, които повтарят като папагали една голяма лъжа казана от лицето Акимов – „бюджетната актуализация се правела месец по-късно”

Нито в ЗМСМА, нито ЗОБ, нито дори в НАРЕДБА № 5 ЗА СЪСТАВЯНЕТО, ИЗПЪЛНЕНИЕТО И ОТЧИТАНЕТО НА ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ не е определен срок за изменението / актуализацията/ на бюджета на общината.

Актуализация на бюджета може да се направи дори и на 31-ви декември и няма законова пречка за това.

За това всеки, който твърди, че има определен срок в които ме допустимо да се прави актуализация на общинския бюджет да бъде така добър да посочи член, алинея и нормативен акт с който е определен този срок за да не повтаря лъжата на лицето Акимов тук като папагал.

Анонимен каза...

Абе 79-и я виж по-добре снимките.На площада ежедневно има млади хора,които идват и се събират там с малките си деца,за да играят,всеки ден на пейките са насядали майки с колички.Възрастните хора също се събират всеки ден,за да кажат по някоя и друга дума.Това е гледка от години.Ако за пример ще ми даваш този,който се подписва на първата снимка-ами,че него всички го знаят,че се дрогира и е добре познат в Арт-а и не само там.Схупарките също.Те като ще са за пример на младите хора?!Вярно,че те са от този контингент,на който не му пука. На четвъртата снимка на една от пейките е седнал човек,който е освидетелстван със психични проблеми.Има и един неуспял кандидат за кмет,който също го знаят какъв келеш е.Ами лъбовницата-и тя услужливо плакат разпънала,ама като и дадоха апартамента,не го е върнала,защото е честна.Я стига!!!Тези като ще са лице на протеста и аз няма да отида!

Анонимен каза...

Хората, които коментираш са просто смели хора и знаейки, че ще бъдат разпънати на кръст се появяват с лицата си. Това не значи, че имат някакви представителни функции в този протест. Те няма да те върнат, ако решиш да се присъединиш и ще те изслушат, защото са отворени за всички идеи. Ако имаш качества стани ти лице на протеста, а не се крий под "анонимен", но не ти стиска.

Анонимен каза...

89-и и ти също си анонимен!!!!Всъщност тук всички са анонимни.Интересно обаче,че тук за разлика от страницата във FB изобилства от коментари.

Анонимен каза...

Абе 89-и за какви качества ми говориш на тези-да пушат трева ли?!Ами малък град сме-знаят ги.

Анонимен каза...

Тези като ще са ми лице на протеста-вярно,казват,че като се надруса човек и добива сила и смелост :)

Анонимен каза...

88и, протеста няма, нито лица, нито задници. Има само свободни хора, които си защитават правата. Лица и големи гъзове имат само герберастите + една куха лелка в библиотеката.

Анонимен каза...

92-ри , ти гъз ли си , та ще ходиш на протеста да си търсиш лицето.

Анонимен каза...

87-ми, да, актуализация на бюджета може да се направи дори и на 31-ви декември и няма законова пречка за това. Прави се от общинския съвет. Като не се гласува, няма актуализация! Точка! Анадънму, Пеевски? Извинявай, че не мога целия пост да напиша на турски, ти вероятно с повика на времето и командата на твоя любим главатар само този език разбираш:)

Анонимен каза...

:) 94-и Браво-много точно

Анонимен каза...

Е психично болни какви права да си защитават 93-и??????????

Анонимен каза...

77 -ми , ще се помъча да отговоря вместо 76-ти тенденциозното пренебрегване на някои улици , за сметка на скъпоструващи ремонти на други е една от причините която беше изложена за обяснение от г-н Радевски на негативния вот . Аз мисля , че Михайлова трябва да укроти воинстващите си съпартийци и да проведе дискусия с герб относно визията си за развитие на града и да се избави от влиянието на тендема енкин-кацаров . Ако не успее да постигне диалог единственото решение е тя да подаде оставка и да се избере нов кмет .

Анонимен каза...

Алоу, протестиращите коментатори, тази "куха лелка" в библиотеката повече от 30 години работи в полза на града без да са й дали апартамент! И направеното от нея ще остане за троянци и ще се помни дълго. Тази "куха лелка" сама си е направила пътя в живота без да лапа на тоя и на оня..... Не като едно от вашите лица на протеста, дето ако не беше Акимов да я промотира, тъй щеше да си пукне без ниой да знае че я има на света! Като гледам, то е пълно на този "протест" с таива, дето хак му е на Акимов, че той им даде хляб в ръцете! Нямат страх от Господа!

Анонимен каза...

Браво 99-и.Много точно го каза!

Анонимен каза...

Е, как бе,знаем я -ха,познайте,защо така услужливо е разпънала плаката...заложила е на лични чувства.То с друго не е и известна!

Анонимен каза...

95-ти, има или няма срок за актуализацията на бюджета, защото според лъжеца Акимов имало срок, а според законите и общинската наредба няма.

Първо ми отговори има или не такъв срок защото само това е мотива на лъжеца да гласува '"въздържал се' и след ще те светна за процедурата по гласуването, приемането и обжалването на решенията на общински съвет

п.п. много моля да спреш да ме наричаш Пеевски, защото аз не съм Пеевски, 我知道這是愚蠢的 !!!

Анонимен каза...

Извинете, но може ли изясните коя е тази "куха лелка" от билиотеката и коя е тази, дето Акимов я промотирал, защото аз не се сещам, а ми стана любопитно

Анонимен каза...

99-та, умря циганката дето хвалеше кухата лелка и се роди адвокатка да ни чете CV-то й тук.
Споко с нервите мадам, току виж за едното нищо си вдигнала кръвното и ритнала камбаната, аре не се вземай толкова на сериозно.
#усмихнисебе

Анонимен каза...

18човека протест пак добре,в София са 300 ама платени по 35лева на човек,ииииииииииии питем другаря Сираков ако ще плаща да излезем повече хора всеки има нужда от пари!
Помислете Илиян остана без партия ,Мариела се скара с МилСтан ,Даниел с това вмро я взел 200-300 гласа или остават извън ОбщС Троян,Бойко П. извън общината и от това следва ,че като вдигнат малко шум да си повдигнат рейтинга за евентоални местни избори след 2 години

Анонимен каза...

може ли някой да ми обясни защо в исканията на троянския протест няма такова за оставка на кметицата?

Анонимен каза...

Общо 43-ма се подписаха само снощи с трите си имена при това, колкото и да не ви се иска. И това е само началото, в понеделник ще има хепънинг

Анонимен каза...

ами 160-ти, вероятно хората я харесват и не искат оставката й, поискай й я с името си ти, ама не ти стиска

Анонимен каза...

107 ми 43души БРАВУС
абе перко за кметицата са гласували над 8000 гласа ЛИЧНО за нея,БСП като партия имаха около 4000 така ЧЕ

Анонимен каза...

99 kva kuha lelka be

Анонимен каза...

Опааа, многото коментари размиха темата и май повечето не помнят за какво става реч.
Не искаме ОС, щото не приели актуализацията.
Ми то у наше село вода няма, канали няма, път няма, в актуализацията ни няма - де да протестирам пък аз?
Сега сериозно - на какъв принцип се правят тези капиталови ремонти? Кой и как определя кое е с предимство като най-наложително, кое може да изчака време, кое търпи по-дълго отлагане?

Анонимен каза...

Това означава, наверно, че протестиращите са доволни от нея?

Анонимен каза...

Знае ли някой Даниел, Илиян, Бойко за какво протестират????

Анонимен каза...

Че как няма да са доволни, те са в голямата си част (5 от 7-те) на заплата при нея. Освен това нямат никакъв шанс някой друг да ги вземе на работа.

Анонимен каза...

Абе, като протеста е за оставка на общинските съветници, означава ли това, че протестиращите общински съветници протестират срещу себе си?

Анонимен каза...

113,115 що не идете на площада да ги питате? Или ви е шубе, мишоци?

Анонимен каза...

Сега е 17,30. Край на чата.
Приятни събота и неделя на общинските служители и платени драскачи от всякакви цветове.
Отдъхнете и не забравяйте - започваме в понеделник точно в 8 сутринта!!!!
А протестиращите да си изяснят механизма на махане на съветници и избор на нови. Па като отидете на площада, подискутирайте по темата, че май не ви е ясно как става това на практика.
До понеделник.

Анонимен каза...

Ти освен мишки други думи имаш ли в речника???

Анонимен каза...

На един прост човечец не можеш да обясниш за какво е протеста. Той ако можеше да разбере - щеше да е на площада и нямаше да задава тъпи въпроси и да прави малоумни заключения.
Простотията се носи през целия живот. Проблема е докато и свикнеш. А глупакът бързо свиква с простотията. При мишките е още по-зле :)

Анонимен каза...

Ясно - нямаш!!!!

Анонимен каза...

Имам, ама не са за мишата аудитория. Твърде нисичко и първосигнално ви е нивото, за да се хабят думите напразно :)

Анонимен каза...

Прочети "За мишките и хората" на Стайнбек и ще разбереш (ако знаеш изобщо кой е Стайнбек де, щото не е общински съветник, нито е кмет):))))

Анонимен каза...

Искам да има протест в Троян. Искам да протестирам срещу бездействието на кметицата, която знаела как. Знае сигурно, но нещо друго, например как да назначава бездарни партийни функционери и поддръжници мекерета. Това го знае и още как! Кольо Кацаров замкмет по строежите и проектите. За това е пропуснала да планира средствата които са и нужни и се налага да ги иска като актуализация на бюджета. За това и проектите в общината са на такъв хал. Няма ни един от както тя е кмет. Само кухи комитети от балъци. Искам да протестирам срещу безмозъчните назначения във всички общински фирми с благословия на кметицата. Искам да протестирам срещу все повече нарастващата популация от бездомни кучета и фъшкии по тротоарите. Искам да протестирам срещу увеличената престъпност в общината. Напълни града с мургави брат'чеди, които обикалят и крадат! Такова нещо в Троян никога не е имало!!!
Като гледам обаче лицата на протеста, тръпки ме побиват Ако отида на площада и започна да скандирам "червени боклуци - вън", не знам какво мога да очаквам. Пеевски подскача и кудкудяка като недоклана кокошка. Пъдарски говорят че направо налитал на бой. Женската част от протеста е на-страшна. Космите ми настръхнат като ги погледна.... Ако ме наплюят може да ме отровят:)))))
Те ми протестират, щото общинския съвет отказал да гласува на кметицата актуализация на бюджета! Ами тя като назначава куцо, кьораво и сакато, пита ли ги? Не, благодаря, протестирам и аз, но този протест не е моят!!!

Анонимен каза...

119. Анонимен каза...
...На един прост човечец не можеш да обясниш за какво е протеста....
Да разбираме, че ние, останалите 20000 човека в общината сме прости, щото не подкрепяме протеста на доказано Ентелигентните горе от снимките?

Анонимен каза...

Съгласно чл.48. ал.2 от Наредба № 5 - Общинският бюджет се изменя през текущата бюджетна година по реда, по който е бил приет.
Това на практика това означава, че срока за приемането на предложението за изменението от общински съвет е 15 дни .
За периода след изтичането на срока до приемането на изменението на бюджета на общината на председателя на общинския съвет и на общинските съветници не се изплаща възнаграждение. Дължимото за този период възнаграждение на председателя на общинския съвет и на общинските съветници им се изплаща, след като общинският съвет приеме бюджета на общината.
Честито!
Към днешна дата председателя и общинските съветници са си замразили заплатите за неопределен срок, които може и да е до края на мандата им.

Анонимен каза...

124и, ти си доказано прост - няма спор за това, но останалите 20 000 изобщо не ги брой, защото всеки един от тях сам решава дали да протестира или не. И не защото някой е прост или умен, а защото всеки сам решава какво и кога да прави или да не прави.

Анонимен каза...

Да му мислят съветниците от БСП, ДПС и атака:))) Те за едните пари са там. Освен Пеевски, той и за сцената:))))))))))))

Анонимен каза...

Отговорност за ОС може да има само заради тъпото решение да не се обжалва санкцията и за това , че повярваша на кметицата , че чрез разговори в МОСВ ще успее да я облекчи . Но тази отговорност трябва да поеме групата на бсп + донка , защото прокараха това решение с цел след това да атакуват акимов / които дали поради некомпетентност , дали заради високомерие или по друга причина се оказа "мека" цел / и чрез него цялата група на Герб , да овладеят ОС и от там финансовите потоци към общината . Така , че след като кметицата не успява да се справи със задълженията си към Троянци , а изпълнява само користни партийни задачи е редно да подаде Оставка !
Мисля , че Троян най-накрая заслужава един достоен кмет които честно и открито да работи за интересите на града .

Анонимен каза...

Тъкмо като се разпусне об.съвет да им призлее на тези от БСП Атака и ВМРО. Сега малко по-сериозно - дали има някакъв шанс тъпанарите да проумеят че никоя партия не може да има общ.съветници. това е най-голямото престъпление на общ.съвет. Задължителна оставка за неспазване на ЗМСМА и нагло узурпиране на властта и самоуправлението на гражданите.

Анонимен каза...

128и, ти да не си докоснат от великият дух или си говориш сам със звездите, та си взел да предсказваш бъдещи събития, като резултати от бъдещи решения на съд. Ако беше се запознал с решението на съда и мотивите му да потвърдят наложената санкция на МинАк от МОСВ и имаше поне 1 грам мозък в празната си кратуна, нямаше да ми пишеш , как си щял да спечелиш делото.
Пий си хапчетата по-редовно и бягай по далеч от компа, че много си облъчен.

Анонимен каза...

129-ти, не е много голям . Но с наша помощ, току виж, нещо се променило. Не си правя илюзии, че ще си подадат оставките, май и не го искам особено, защото трябва да си понесат и последствията.

Анонимен каза...

130 - ти дела се губят , дела се и печелят . Слава богу , че ти не си съдия по делото с твоята предубеденост . За пример вземи делата срещу бившия кмет на Сливен - Данчо Лечков .

от 128-ми

Анонимен каза...

132и, както вече казах, по-добре е първо да се запознаеш лично с решението по делото и чак след това да посочиш поне едно сериозно основание за обжалване.
Не е сериозно делата на Лечков да се сравняват с това, защото са от съвсем различен характер, те не са в резултат на санкция на управляващ орган по проект, а са в резултат на прокурорски проверки и това ги несравними. Това изобщо не са сравними казуси и не може чисто механично да се сравняват.
Нямам нищо против всеки да иска оставка на който и е било, но за да го взема на сериозно е задължително да има неоспорими доказателства за исканата оставка всичко друго е НЕ сериозно.

Анонимен каза...

Интересно е на Вила Вана ако спре интернета,как рязко ще намалеят коментарите тук...

Анонимен каза...

Много правилно го е казал Радевски:
"Търси се работа за човека".Кметицата преди година и половина каза, че имало тесни места в общината и какво?Назначи още една сюрия нейни хора.За съкращения нищо не се чу.

Анонимен каза...

123, знаем, че ти се иска, ама знаем, че не ти стиска. Поредният страхливец си, но си с най-смешните оправдания. Боклук!

Анонимен каза...

Интересен протест. Де го чукаш, де се пука. Хората искат да изгонят крадливите комунисти, те искат да махнат спънките по пътя на съсипването на Общината от комунистите. Странна работа. Гледам в протестиращите едни хора дето вземат пари от общината! Дали не им е минало през ума, че изглеждат смешно и нелепо? Айде, да речем Бойко Пъдарски има защо да протестира. То не че има точно защо ама като си няма друга работа разбираемо е. Даниел Сираков какво точно иска? Нали си продаде гласа на комунетата, да ходи от тях да иска това онова. Нели Генкова вярно ли има договор с Общината? За какво точно? Да организира протести когато на кметицата не минат ефтините номера? То и това си е работа (да чистиш клозети също) но не е е редно да се плаща общинска пара за такива неща. Да вземат да й плащат от БСП. Елеонора Авджиева наистина ли е най-нуждаещата се в Общината, та да й дадат апартамент? Да не пък да е много ценна и да гледат да не я изпуснат.

Анонимен каза...

136-ти, наистина ме е страх. Ти знаеш ли, че Пеевски налита на бой? То от такъв дребосък няма що да се плаши човек, но знаеш ли му ума? По точно безумството? Виж го, при положение, че подкрепи коалицията на БСП с ДПС би трябвало да се скрие в миша дупка, ама ей го на - на мегданя застанало.... От такъв човек всичко можеш да очакваш. По-точно всякакво зло. Виж ги, макар и малка група, явно са много озверели и освирепели. Иначе как да си обясним наглостта им да правят протест в защита на комунистите, когато цялата страна кипи против тях? Голямо зло са събрали, да знаеш. Не се знае как ще реагират ако извадя плакат от типа "Не на назначенията на ТЪМНО!". Нали виждаш, че има поне 10 въпроса вярно ли е, че Нели Генкова има договор с Общината. Да виждаш отговор? Жалка картинка!

Анонимен каза...

Протеста не е за тъпи и страхливи селяндури. За тях е предвидено единствено да се правят на бабаити по сайтовете, да одумват хората и да пръскат отровата си. Нищо ново под слънцето!

Анонимен каза...

138, до колкото ми е известно не ИП налита на бой, а Ангел Балев и Акимов налитаха на бой срещу ИП. Нещо май си се пообъркал, ако не си някой долнопробен лъжлив боклук.
138, какво мислиш за комунистите Акимов, Радевски, Данков, Яшев и др. от ГЕРБ и Избор за Троян? Както и за верните съюзници на тези комунисти - М.Станчев и Тр.Тр.?
Наистина много сте се пообъркали, 138

Анонимен каза...

Абе тъпако 138, нали точно заради подкрепата на БСП и ДПС от Сидеров - ИП поиска оставката на цялото ръководство на Атака? Ти малоумник ли си, 138?

Анонимен каза...

Мисля, че са се осъзнали навреме:))))))))

Анонимен каза...

Аха, чакай да кажа какво разбирам, да не стане нЕкоя грешка. Пеевски се е осъзнал след като го изключиха от Атака и е по-чист от изворна вода, а другите няма значение че са се осъзнали без да ги гонят от БСП. Те са лошите. Наистина мислите троянци за много прости. Как си правите сметката? Ще използваме революционната обстановка да се включим да изкопчим нещо. Де някой лев, де ефтина слава. Пък в калабалъка те селяните няма да усетят че протестът ни е в подкрепа на БСП.

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=NWusyx1bmgk
"Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода -
бой за чест и свобода, за мила рода."

138и, крадлив гербераст има защо да те е страх! Само съд и затвор за всеки, като теб поганец безроден.

Анонимен каза...

Минко Акимов и бандата общински съветници които го крепяха са единствените, които си позволиха да върнат най-мръсните и долнопробни комунистически порядки в община Троян. Дори на местната структура на Герб и писна от Акимов и почти същата комунистическа банда общински съветници, които отново го крепят и през този мандат.
Само няколко малоумника в този сайт още не са го разбрали.

Анонимен каза...

Пак чакай да кажа какво разбрах, да не сгреша отново. Който е успял е гаден мръсник, комунист или гербаджия. Каквото и да е, важното е да е казано със злоба. Всеки, който е нещастник, мизерник, смотаняк, на една бюджетна заплатка извоювана с калташки номера и дребни ефтини манипулации е готин? Е, ако е така според теб, имаме цивилизационни противоречия. Но пък се изяснява защо е цялата работа. От едното зло.

Анонимен каза...

143, че си проста тиква - спор няма. Кой ти каза че Пеевски е изключен от Атака бе, боклук? Той много отдавна сам си е подал оставката като общински и областен лидер на Атака, а към днешна дата е избран от троянските атакисти за зам.председател на Атака Троян. Нещо срещу което Сидеров и гавазите около него нищо не могат да направят колкото да им се иска. По-интересното и забавно е защо от 3 месеца Сидеров&Ко не могат да намерят някой за лидер на Атака Троян.
Липсата на информация винаги води до поредната простотия и лъжи, 143.

Анонимен каза...

Една от най-мръсните комунистически порядки беше да се назначават партийно верни хора, без оглед на това дали имат качества. Сегашната ни управа няма стигане в тази посока. И понеже не мина тяхната, да се назначи човек фалирал две предприятия и уволнявн от трето, комунистите газ пикаят. Другата страна съответно има ангажимента в случай на нужда да хвали. Част от протестиращите са на заплати в общината и сега се налага да отвлекат вниманието от безсилието на кметицата. По-комунистическо - здраве му кажи

Анонимен каза...

146-и прав си.

Анонимен каза...

Добре, бе, 147-ми съгласявам се с теб като толкова те боли за Пеевски. Той е почтен, умен, красив, успял, културен, и .... висок:)))))))

Анонимен каза...

Хора, осъзнайте се, не се тормозете, не показвайте отрицателната емоция. То дали остана положителна? Да знаете, тези от снимките са хора само прилапвали и смучели от общината, тоуст от вашите и моите данъци. До колкото Илиян Пеевски, стига да е искрен, той казва нещата едно към едно. Много е краен, не искам да го виждам като онзи идеот Волен, а си мисля, че и Илиян не трябва да се индефинцира с този ненормалник. А, иначе, оставка, оставка на цялата политическа сеистема!

Анонимен каза...

Само едно потомствено говедо като теб, 150, може да си позволява да влиза в личното пространство на хората.
Не ме боли за никого, просто гледам, че си тъпо и злобно парче, което е болезнено комплексирано и което постоянно лъже и пуска простотии в този сайт. Тъпо човече си. Не си за пред хора.

Анонимен каза...

Четете коментарите, не вярвайте на всичко написано.Четете внимателно и ще разберете истината за протеста.

мирослав каза...

твърде незряло е след 24 г преход(към какво обаче?!),да чета коментарий за или против социалисти, комунисти, седесари, царисти,атакисти,десебеисти,гербери....а и други ще се появят,бъдете сигурни!
нов начин на мислене,това е което липсва!
малко ще ме разберат,но това няма значение,за това пък ще изпитват тежестта на резултатите от сегашното си мислене и поведение,което пък в един момент ще ги накара да напишат и те мнение в този ред на мисли!

Анонимен каза...

1. Кметът и служителите от Общината да се преместят в сградата на Данъчна служба за да не ни стресират.
2. Сградата на Кметството да се даде на съда.
3. Да се назначи нов конкурс за всички длъжности в Общината, който да бъде обявен във всички медии в областта.
4. Кметът да обяви какви промени ще бъдат предложени от нашата Община за промяна на Изборния Кодекс, свързан с избора и броя на Общинските съветници.
5. Всеки гражданин, който имат предложения, да ги напише в сайта на Общината, като същите бъдат обсъждани в него на живо.

Анонимен каза...

Тоя па. Кметът го стресирал на центъра. А не щеш ли да се премести в читалището във Велчевското?
Аман от кукумицини в тоя град.

Анонимен каза...

Троянци искат да се асфалтират улици,да се правят детски площадки и т.н.И аз така искам.Да предполижим,че Обшински съвет-Троян подаде оставка ( и аз съм за това) и хипотетично цялата власт отиде в ръцете на Донка Михайлова (кмет).Какво става после ??? Договора за асфалтиране го взима на г-жа Михайлова на сестра й/брат й,на мъжа й - фирмата на брат му, и то с авансово плащане на 90 процента от цялата сума на проекта.И започва едно асфалтиране - като миналата година ( 1см. асфалт и се тъпче от 2-3 човека,задължително в 10 см. вода - да не им пари на момчетата).Назначава се в Общината на Нели Генкова братовчед й (на гражнански договор),да контролира как върви работата -той пък назначава жена си за секретарка, тя пък назначава Генадий Маринов да отразява медийно събитията ..... и те така :)И след няколко месеца - улиците по-зле от преди ремонта,кал и дупки навсякъде,от детските площадки останали само дупките,където са щели да бъдат катерушките,ама пък за сметка на това парите платени на фирмите до стотинка - даже не стигнали и те в знак на протест .... спрели работа и се изнесли.
Общински съвет- Троян,г-жо Кмет,този филм вече сме го гледали,този мач сме го играли по няколко пъти.
Г-жо Михайлова - с нищо не сте по-различна от г-н Енкин и г-н Акимов ! Нещо не променяте,нищо не правите за гр.Троян !
И.Т.

Анонимен каза...

И.Т., ти в кристално кълбо ли гледаш, или хвърляш боб? Или може би звездите ти го говорят?
Няма как изпълнителната власт да изземе функциите на законодателната, не се бой.
А как да прави нещо Михайлова, като точно общинският съвет й връзва ръцете?!
Нали точно за това се протестира!
Михайлова е най-успешният кмет досега, и заради интелигентната си визия и поведение (разликата с Акимов е от земята до небето), и заради това, че накара градът да живне по време на културните събития, които организира (защото не само асфалтирането прави един кмет успешен). Да не говорим колко бързо беше направен ремонтът на главната улица, а при предишни ремонти газехме калта и пепелта с месеци! И сега като иска да я асфалтира трайно тая улица, а не да седи на кръпки, общинският съвет й прави сечено напук. От което обаче страдаме всички ние.
Може и малко да са хората, които протестират, но дано поне общинските съветници от всички партии проумеят, че и на тях може да им се поиска сметка и да спрат безнаказано да се изявяват като дерибеи, робовладелци и цигански барони!

Анонимен каза...

Коментар 158 на Нели Генкова ли е?! Защото е в нейн стил и няма правописни грешки!

Анонимен каза...

Успокойте се, бе хора! Толкова мръсотия изкарахте, че ми се повдига.Има хора, с позиция и собствено мнение, какво е лошото да го споделят. Сигурна съм, че всички искате едно-градът ни да е по-добър! Има общини, които го постигат, стават по-добри, печелят проекти и ги реализират, защото не се карат като цигани на пазара, защото се изслушват и взимат решенията заедно. От всяко мнение, може да се извади идея и да се реализира, когато е позитивно и градивно. Просто трябва да сме по-добри!
ЕХХ

Анонимен каза...

159–ти, има една много елементарна грешка.

Анонимен каза...

Ако имаше възможност да правим ел.енергия от хулите и нападките, които се редят тук, Троянци този месец нямаше да плащат сметки за ток.

Анонимен каза...

129-ти, надявам се, да не ми се сърдиш, че ще те цитирам "дали има някакъв шанс тъпанарите да проумеят че никоя партия не може да има общ.съветници. това е най-голямото престъпление на общ.съвет." Ето, това е нещо градивно, мога да събера още много мнения , в които има мисъл.Не е сложно, четете и ако не помните-пишете на лист-какъв трябва да е общинския съветник! Това искат хората, а Вие сте там, за да служите на тях.
ЕХХ

Анонимен каза...

157. Анонимен каза...” Да предполижим,че Обшински съвет-Троян подаде оставка ( и аз съм за това) и хипотетично цялата власт отиде в ръцете на Донка Михайлова (кмет).Какво става после ??? “

157и, ти дори и „Винету” не си прочел през живота си, след като изобщо може да предположиш, че с подаването на оставка от общински съвет цялата власт отива у кмета. Ти дори не знаеш какви са функциите на законодателна и изпълнителна власт !
Изобщо не си чувал / камо ли да си прочел/, че има разделение между законодателна и изпълнителна власт и то по Конституция и закон и само в празни кратуни, като твоята чисто хипотетично цялата власт може да отиде в ръцете на кмета.
Е, не може това да стане при твоето при твоето предположение, че общински съвет си е подал оставка.
На практика , цялата власт / разбирай - законодателна и изпълнителна/ вече е била 4 години в ръцете на бившия кмет през миналия мандат. И точно тогава, общински съвет беше превърнат в изпълнител на разпорежданията на кмета и функционираше, като негов подчинен да узаконява беззаконията на МинАк . Публично известни са извършените беззакония , но е редно първо специализираните органи да се произнесат по тях .

157. Анонимен каза...”Договора за асфалтиране го взима на г-жа Михайлова на сестра й/брат й,на мъжа й - фирмата на брат му, и то с авансово плащане на 90 процента от цялата сума на проекта.”

157и, имаме победител! С написаната от теб простотия, ти счупи тъпомера. Това, че не си чел „Винету” вече е ясно, но трябва да си много тъп изобщо да кажеш, кой точно ще изпълнява СМР по обществена поръчка, която изобщо не се е провела. Много ама много си тъп защото нямаш ни най-малка представа, как се ‘взема договор за асфалтиране’. Препоръчвам ти за прочетеш ЗОП поне два пъти за добиеш поне малка представа за реда по който се случва всичко свързано с обществените поръчки. А също така предварително трябва да знаеш, че ЗОП не е боб, който ти се вземаш от пазара, а Закон за обществените поръчки.

И.Т. , всеки човек се излага според възможностите си, но ти тук доказа, че твоите възможности за излагане са неограничени!

Анонимен каза...

Не, коментар 158 не е на Нели Генкова.
Има все още хора в тоя град, които не са учители, но все пак не правят правописни грешки.
Не виждам смисъл да излизам с името си, защото не съм известна обществена личност и не ме познавате, а и няма да се връзва с общия дух на анонимност тук :)

пАтРиОтЪ каза...

Интересно, къде ли изчезнаха плакатите пред общината ? Всичко в този град е опорочено още от самото му зачатие. Нито демокрация е имало някога в този град, нито пък каквато и да е свобода на словото. Не мразя хора заради политическата им принадлежност. Единственото, което искам от хората, които искат и имат волята да ни управляват е да имат морал, достойнство, чест. Моля Ви господа и госпожи управляващи не правете от нас мусака. Ние не искаме нищо нечовешки непосилно за реално съществуващото. Искаме да сме нахранени и облечени след като сме положили нужния труд за това, не ни обричайте повече, а бъдете хора с чест и работете вече за нас, ние го заслужаваме! Нали, нали ?

Анонимен каза...

И докато страстите във форума бяха поутихнали се събуди ИПи и започна с неговите груби нападки и лични обиди с които замества липсата на аргументи . А нима при другаря енкин ОС начело с кк не беше изпълнител на разпорежданията на кмета ?

Анонимен каза...

167-ми, те това искат, да си разиграват коня като по енкино време. Само не мога да разбера защо с парите на общината се организират протес? Няма ли будни хора в този град, да видят какво става? Кметицата раздава общински апартаменти и заплати на хора за да протестират в нейна защита! Срам!

Анонимен каза...

Че има идиоти в Троян, които се връзват на тотално компроментирания Пеевски - има. Че тези , протестиращите са на заплата в общината, на заплата са. Че не са кой знае какво мозъци, не са. Ама чак толкова изтрещели да са, че да изпълняват колаборативните искания на БСП с ДПС и атака......

Анонимен каза...

Като видиш комунист, гръмни го в главата.

Анонимен каза...

Културни събития от донка ли ? Може би имате впредвид така наречените "Празник на сливата" на стоиност 352 956,11 лева или "РОК АКАДЕМИЯ - ТРОЯН" при провеждането на коиято само по време на първия ден на псевдопротеста централния площад е бил по-празен / при втория ден го докарахте на фитка т.е. 32-33 човека колкото публиката на академията / . Че то джумборето на миню , когато авджийте усраха стадиона изглежда като олимпийско събитие . Някои ще каже че 335 308, 30 лева били европейски средства и донка е прахосала само 17647,81 от нашите пари + 7231 лв за академията . Е даи като парите са европейски да ги харчим за безсмислени мероприятия , няма логика освен донка да изпълнява партийно поръчение в опит да фалира евросъюза и да ни върне отново в орбитата на москва .В крайна сметка едва ли ще постигне целта си но благодарение на неколцината си подръжници на площада ще успее да разсипе малкия ни градец . Оставка за кмета !
ВМ

Анонимен каза...

Не опорочавайте протеста в големите градове с партийната си агитка! Какво общо видяхте? Протестиращите в София са против безумната коалиция БСП+ДПС+атака. Тук протеста е против опонентите на БСП, които по случайност са същото безумство БСП+ДПС+ атака. Протестиращите в София са млади, кадърни, настроени позитивно. Тук са няколко дърти крокодила добрали се до общинска заплата с мръсни номера. Да са позитивни? Е, това вече е виц. тези на площада са изтъкани от чиста злоба.

Анонимен каза...

ВМ, ти вчера беше ли на откриването на дискотека Пайнер? Айде ходи си си на подобни "културни" събития и недей да разсъждаваш на теми, които са ти чужди.

Анонимен каза...

към 170-ти, има само един проблем, ще трябва да се избием взаимно. Защото от Бойко, през Акимов, Радевски, че до мен, всичките сме били комунисти.

Анонимен каза...

Абе, аз ако ида на протест дали ще ме вземат на договор в общината? Айде, да не ми дават апартамент, нямам сили за чак толкова, ама за заплата съм готов да отида на протест. Някой може ли да каже ще ме вземат ли? Аз съм готин пич, много стойностен:)

Анонимен каза...

173-ти позна , да ходих и мога да ти кажя само , че разликата между старото "Шоко" и новата "планета Пайнер" е като разликата между енкин и донка - уж ново , а пък то все същото .
ВМ

Анонимен каза...

ще те вземем чадо на работа в общината, щом си стойностен, ще те изтъпаним отпред лицето и да бъдеш щот си и готин, няма да ти търсим нищо-нито диплома, нито стаж, нит познания по нещо и 300 лева месечно ще ти броим

Анонимен каза...

176, знаех си! Чалгаджиите ви надушвам отдалеч. Ами как да оцениш културните събития в Троян, като на теб кичът и простащината ти импонират. Явно затова си фен и на простаци като троянските олигарси.

Анонимен каза...

весело си живеем тук-много цветове/партийни/, чалгаджии, троянски олигарси, тъпанари, мишоци, заплатаджии, все стойностни хора от зоологическата градина. Нормални останаха ли? Моля препоръчайте ми доктор, явно си отивам с акъла.

Анонимен каза...

178-ми нужно ли е да си чалгаджия за да излезеш някъде в града ? Или ти понеже си културтрегер от величината на професор Вучков всяка петък и събота вечер ходиш в киното да гледаш филми или поне така си мислиш след третата водка в сградата на бившето кино .
ВМ

Анонимен каза...

164-ти,на Вас думи като “предположим“ (представим)и “хипотетично“(предполагаем, съмнителен, несигурен, по предположение) - говорят ли Ви нещо ?
Казанато от мен отразява личното ми мнение за управлението на Община Троян (и страната)през годините на преход- и го иронизира с пренебрежение и изтънчена ирония ! (нима ще отречете,че минала година по времето на Донка Михайлова не асфалтираха в локвите и пълнеха дупки - като ги трамбоват с крака:))
Явно съм тъп,да,щом позволявам на такива като Вас да стоят на "хранилка" в Общината и да обиждат хората - от които пари им се плащат заплатите.Няма да я бъде вече тази ! Господата Енкин и Акимов сринаха града- Донка Михайлова го превръща в руини ! Назначава хора за щяло и нещяло - факт,сякаш Общината и е бащиния!
И.Т.

Анонимен каза...

Мъка, мъка. За някои троянски граждани върхът на културното извисяване е да се гледат филми на кино и не че са чалгаджии, ама ходят на чалготека да хвърлят по някой гюбек...
Няма какво повече да добавя.

Анонимен каза...

Абе И.Т. кой изобщо ти е казал,че работим в Общината? Или според теб в Троян се работи или в Общината или при Марин Радевски?Аз не работя в Общината и изобщо не си помислям да работя там.

Анонимен каза...

181. Анонимен каза..."Казанато от мен отразява личното ми мнение за управлението на Община Троян"

181и, казвам ти, че си ТЪП и въпреки това ти упорито продължаваш да доказваш, че казвам истината за теб!
Лично мнение в никой случай не се изразява анонимно , защото то по дефиниция е ЛИЧНО, а не на анонимен идиот, като теб.
За да се отнасям с уважение теб и към твоето лично мнение /независимо от това дали съм съгласен или не с него/, то бъди така добър да да направиш анонимното си мнение - ЛИЧНО !
Мнението подписано с И.Т. изобщо не е ЛИЧНО мнение. За да е лично то е задължително да са посочени - трите имена, адрес, ЕГН, телефон, e-mail и само в този случай анонимни тъпако, ти ще имаш моето уважение за това, че ти имаш ЛИЧНО мнение.

Анонимен каза...

181-ви, кухата Ви хралупа освен обиди - друго може ли да създаде ?С това "тъпо“ вече се изтъркахте.Напрегнете се малко - може да излезе нещо друго.И по какво разбрахте ,че искам да ме уважавете ? Вие уважавате само този,който “храни“.Коментарите са ми подписани с инициали, това е достатъчно -за сега.Просто си спестявам това - да не ми пламне колата,някоя нощ или да ми натрошат прозорците.И преди да ръсите обиди - се замислете малко. Няма как да знаете какъв човек е срещу Вас.
И.Т.

Анонимен каза...

183-ти, и не е проблем да работиш в общината. Имаш си мнение, защитаваш си го. Проблема е в това, че така наречените протестиращи в Троян (гордо изтъпанени на снимките) са все такива дето вземат пари от общината. Пари и облаги. Известно ли ти е че директора на музея Елеонора Авджиева получи от Донка Михаилова общински апартамент? Тая ......, явно има качества които я поставят пред семейства с по 2 деца и самотни майки живеещи на квартира. Тя си има апартамент, но е изпреварила на опашката хора без никаква собственост и наистина с тежко семейно положение. Мариела Шошкова взема 2 заплати от общината. Едната в галерията другата в музея. Галерията се издържа от общината а тя си взема комисионни в джоба когато продаде картина. Нели Генкова има договор с общината за нещо си. Единственото сигурно и ясно в този договор е сумата на парите. Живеем в Троян. Няма нужда да се ровиш специално за да разбереш това онова. Хората в страната протестират точно срещу такива работи, тук крадеца вика дръжте крадеца!

Анонимен каза...

Защо забрави Пеевски и Пъдарски? Те не вземат пари от Общината.

чичо Гошо каза...

186-ти, изреждаш три имена, ами останалите?И те ли са свързани с общината, гледам че и групата във фейса расте, протестират също трима общински съветници.Обясни ми моля те, че нещо не се вързва?

Анонимен каза...

185. Анонимен каза... "Просто си спестявам това - да не ми пламне колата,някоя нощ или да ми натрошат прозорците."

И.Т. извинявай, ти не си само тъп, ти и идиот!
Само един тъп идиот може да напише това и повярвай ми това не е обида, а комплимент.
И.Т., на комплексар, като теб е разрешено анонимно да обвинява хора без да има нито едно доказателство. Само защото хипотетично си си представял, че нещо би било точно така, както ти си предполагал е достатъчно основание да лъжеш и обиждаш хора, които изобщо не познаваш.
И.Т. аз знам името ти и то е Идиот Тъпанаров.

Анонимен каза...

Да наричаме нещата с истинските им имена. Протестират общинските съветници на Атака. Срамуват се да кажат че са от партията на Волен Сидеров. Правилно. Протестира Даниел Сираков. За него речника е беден. Протестира Бойко Пъдарски. Той няма никаква друга работа. Безработен е. Сигурно има още. Вероятно те не са зависими от общината. Има хора с почтени намерения и мисли. Но тези които се виждат и са обществено познати опорочават смисъла на това начинание. Защото са на хранилка при кметицата Плюс това за какво протестират? За това че не е избран Съев от БСП за председател на общинския съвет. Този колос на издънките. Против това са, че Радевски е нарекъл нещата с истинските им имена. Било нагло и арогантно. Нагла и арогантна е действителността. Няма друга дума с която да наречеш лай..то освен лай.о. Против това са, че кметицата НЕ МОЖЕ да прави каквото си науми. Иска им се както в националния парламент, да могат да си предлагат и да си гласуват безпрепятствено всяка простотия. Е, няма да стане. Не бива да се мисли, че троянците са толкова тъпи!

Анонимен каза...

189-ти,г-жа Михайлова имаше достатъчно време да отговори на питанията за съмнителни(и ненужни) назначения в Община Троян,без конкурси – не го направи ! Не отговори и на други питания.Ще кажете Вие – щот не отговаря на анонимни,аааа,виждаш ли Троянецо къде била работата:),но пък за това ги кани (патриотъ) на срещи при нея.И понеже Вие не сте анонимен – можете сега да отидите и да й олижите интелигентния задник,щот на нея от такива като Вас не й се налага да го избърсва,след като – нали се сещате :)
И.Т.

Анонимен каза...

Защо говориш в множествено число,а Васка? Или пак не си пиеш хапчетата !

Анонимен каза...

"Правилник за организацията и дейността на Общински съвет – Троян, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация за мандат 2011 – 2015 г.

Чл.96 ал.1 Гражданите могат да се изказват, да отправят питания, становища и предложения от компетентността на Общинския съвет, кмета или общинската администрация, представляващи обществен интерес, като председателя на общинския съвет насочва писменото заявление подадено в 14 дневен срок преди заседанието, до съответната компетентна комисия за становище."

Идиот Тъпанаров, само това е законния ред определен от общински съвет по който се отправят питания, ако ти не си съгласен с него участвай в протеста и искай оставката на общински съвет или направи предложение по същия този ред питанията, становищата и предложенията да се правят и от анонимници като теб.
Ако общински съвет приеме твоето предложение, то чак тогава може да искаш да ти се отговаря на анонимно питане.

Анонимен каза...

Според 190-ти асфалтирането на улици и изграждането на детски площадки са простотия. Според него ние, простосмъртните, трябва да газим в калта и троянските феодали като минат покрай нас с джиповете си, да ни опръскат едно хубаво, та да се знае кой коли и беси в тоя град!

Анонимен каза...

192-ри човека е използвал учтива форма,май пак си презобил с първак,от рано ...

пАтРиОтЪ каза...

191-ви, смешко никъде не съм ходил и няма да ходя на среща при кметицата. Не лижа на никой задника и внимавай какви ги пишеш да не ти нажуля твоя с телена пръчка! Попарко !

Анонимен каза...

След като е абсолютно сигурно, че тези от протеста четат и постват тук, защо никой от тях не отрече тези гнусни обиди, които им се отправят??? ЗАЩО????????????????ЗАЩО?????????????????ЗАЩО?????????????????????

Анонимен каза...

Селянин не се определя от местоживеенето, селянин е състояние на духа. Протестът срещу общински съвет е революция, а „Селяните са най-големият враг на революцията!”, както е твърдял вожда на ВОСР. Два дни тук селяните не спират да доказват, че твърдението на Ленин е истина. Няма никакъв смисъл със селянин да говориш за революция, защото е само загуба на време.

Анонимен каза...

197-ми, защото са самата истина, как да пишат обратното.

ТРОЯНЕЦ каза...

МАРИНЧО + АКИМОВ + БАЛЕВ GAME OVER!!!!!!!!!!!!

«Най-старите ‹По-стари   1 – 200 от 222   По-нови› Най-новите»

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |