В Общинския съвет: Война срещу Троян

* Радевски си има председател – Ангел Балев * Акимов се хвали колко много е направил за Троян * Енкин: „Превърнахте го в махленска седянка” * Пеевски плаши с протести * Блокираха актуализацията на бюджета – агресивно и безпардонно * Призиви да се излезе на улицата и да се иска оставката на Общинския съвет
  * „Този път вече ме ядосахте!”
Хубава работа, ама троянска
Марин Радевски, Ангел Балев
РЕВАНШИЗЪМ, тежкарлък, възнаграден слугинаж, закани, двуличие, отказ от диалог, скърцане със зъби, агресия, злоба… Накратко – война! В името на какво, не е съвсем ясно. Но със сигурност не е в името на Троян. Такива неща ми се въртят в главата след вчерашната (9 юли) извънредна сесия на Общинския съвет в Троян. Припомням – тя бе свикана за избор на нов председател след гласувания вот на недоверие срещу досегашния Минко Акимов на редовната юнска сесия (27 юни) и за да разгледа отложените точки от дневния й ред, най-важната от които бе актуализация на общинския бюджет. Въртеше ми се още нещо – на протестите срещу марионетката Орешарски и политическата олигархия едно семейство (баща, майка и трите им невръстни тризнаци, тикани в количка) бяха издигнали плакат с надпис „Този път вече ядосахте мама!”; след вчерашната троянска общинска сесия и на мен ми дойде да вдигна плакат „Този път вече ме ядосахте!”.

На трибуната - бившият председател Миинко Акимов
Шефът на комисията Петко Пенков поздравява Ангел Балев
ЩЕ КАРАМ ПОДРЕД. В самото начало сваленият председател Минко Акимов излезе на трибуната и обяви, че свалянето му е незаконно (защото в Закона за местното самоуправление и местната администрация нямало такава опция, а правилникът на ОбС, който регламентирал вота на недоверие, бил подзаконов акт, който не можел да противоречи на закона и т.н.). След което обаче, вместо да се противопостави на „беззаконието”, както би приличало на един отговорен управник, при това юрист, той обяви, че… подава оставка?! И не за друго, а да попречи на някой от колегите си да сезира съда за споменатия вот, той самият нямало да го сезира. Стана ли ви ясно?! На мен не съвсем. И все пак разбрах нещичко – Акимов искаше да каже, че прави компомис, благороден жест, подарък на всички (ни), че прощава, задето така несправедливо и незаконно са посегнали на поста му. Че нещо такова иска да каже, си пролича и от друго – той се нахвали колко много е направил за Троян като кмет и председател, похвали се повторно, обяснявайки, че настоящият кмет Донка Михайлова, продължава да работи по спечелените от него проекти за 100 млн. лв.;  обясни също, че не се е поддавал на партийни натиски и вмешателства (за разлика от Михайлова) и заради това били атаките срещу него, включително най-скорошните.

Николай Тодоров
Дилян Енкин
Илиян Пеевски
Станислав Съев
СЛЕД ТОВА дойде ред на номинациите за нов председател. Първата бе на председателя в предишния мандат и настоящ зам.-председател Ангел Балев. Направи я съратникът му от коалицията „Избор за Троян” Николай Тодоров, но с пояснението, че кандидатурата е обща на „Избор за Троян”, ГЕРБ, ДСБ и РЗС. Обяснени бяха и мотивите, три основни: нужно е разделение на властта и тъй като левицата държи изпълнителната (кметската), местният парламент трябва да е в ръцете на демократичната опозиция; има рутина, знания и опит като председател в предишния мандат; консенсусен е. Последва кандидатура отляво. Ръководителят на групата на БСП Дилян Енкин предложи Станислав Съев. Аргументите: съветник с голям опит – три мандата в Троян и преди това един в Правец – който може да оптимизира и ускори работата на ОбС; принципен, граждански отговорен, достоен – човек, който може да поведе ОбС към подобряване на стила, метода и ефективността на работата му. Дотук всичко бе в рамките на стандартното, но се усети, че очакваното от мнозина разбирателство за председателския пост не се е получило. Нещо повече – не е пожелано. И насетне лъсна онова, за което казах в началото.  

И НЯМАМ ПРЕДВИД реакцията на атакиста Илиян Пеевски, с което не омаловажавам казаното от него. Просто тази реакция бе очаквана. Също и сходната на Даниел Сираков (ВМРО). И двамата имат зъб на кандидата Балев, но не за това, мисля, бе острата им реакция срещу тази кандидатура. А някои принципни неща – че кандидатурата е реваншистка, че се търси за човека работа, а не човек за работата, че се слугува на партийни и местноолигархични интереси. „Вие сте страхливци, далавераджии, шушу-мушу в коридорите… Вие не можете да бъдете други, затова Троян загази… Не желая да участвам в тази уйдурма и напускам”, в характерния си стил заяви Пеевски и наистина напусна залата, като предупреди, че ще започне протести, ако Балев бъде избран. Сираков също напусна, като изтъкна друга причина – липсата на предварителни политически совалки, на политически диалог, както и компроматния махленски тон на дебата в залата. Николай Тодоров пък обвини Пеевски, че реакцията му е водена от лична неприязън към Балев, че това не е достойно и че като Волен Сидеров сее неприязън и омраза. Но и тази реплика си бе в реда на нещата.

Гласува Марин Радевски
Гласува Владимир Хаджийски - пръв поискал оставката на Акимов
Гласува номинираният Станислав Съев
Гласува Николай Тодоров
Гласува бъдещият председател Ангел Балев
И СЕГА НАЙ-ВАЖНОТО. Изказването на Марин Радевски – най-едрият троянски бизнесмен, съветникът, който без да е партиен член, дърпа конците в групата на ГЕРБ и бе и е силният гръб на бившия кмет и председател Минко Акимов. Речта на Радевски на предишната сесия, когато се дебатира по вота на недоверие на протежето му, дълго ще се помни. С яростните, на моменти излизащи извън добрия тон и издаващи лична неприязън нападки срещу кмета Донка Михайлова. Но тогава отдадохме тази непремерена реч на нараненото честолюбие на големия играч, несвикнал да губи. На моментна слабост. Сегашната му изява на микрофона обаче показа, че става дума за друго. За демонстрация на сила, за тропане по масата и назидателно сочене кой е най-главният, кой дърпа конците в троянската политика и в Троян изобщо. Защото – зад маската на принципна партийна позиция и битка с опонента БСП – г-н Радевски засипа противника си с лични нападки и дори обиди, с парадиране с ролята си на бивш работодател на Станислав Съев. Защото това си бе една силова саморазправа с опонента.

ПОДРАЗБРА СЕ и друго – че Ангел Балев получава поста, защото има подкрепата на силния човек в групата на ГЕРБ. А че я има тази подкрепа се усети още на предишната сесия, когато пасивният иначе Балев изненадващо размаха пръст от трибуната и изрече заплахи, съвсем в синхрон с нападателната реч на Радевски (както е казал народът „Който плаща, той поръчва музиката” – бел. Г.М.). Ясно е, че г-н Радевски си има председател. Въпросът е защо му е нужен – дали ей така, заради спорта, дали заради политическите принципи, дали заради нещо друго? „Кой каквото каже, другият – точно обратното. Нищо добро не чака нито Общинския съвет, нито Троян”, репликира Дилян Енкин. И обобщи: „Превърнахте Общинския съвет в махленска седянка”. Гласуването бе тайно, както е по закон, но този път изненади нямаше (както бе при гласуването на вота на недоверие на Акимов, когато някой от своите помогна за бутането). 9-те от ГЕРБ плюс 4-мата от „Избор за Троян” и 2-мата от ДСБ и РЗС осигуриха нужните 15 гласа (50% плюс 1 от всичките 29 съветници) за избора на Ангел Балев.

НО СЕ ОКАЗА, че войната не е завършила, а сега се разгаря с нова сила. И не само че не е в полза на Троян, а нещо по-лошо – срещу Троян е. Предложената от общинската администрация актуализация на бюджета някак тихомълком, без разисквания бе отхвърлена. От същите 15 съветници, избрали Балев, само че тук някои от тях бяха гласували „против”, други „въздържал се”, което обаче си бе едно и също – блокираше актуализацията. Аз от дълги години наблюдавам троянския Общински съвет и помня много остри противопоставяния, имаше и период (при кмета седесар Константин Фичев), когато червените в местния парламент играеха сечено на администрацията за щяло и нещяло. Но такова чудо – да блокираш нещо жизнено важно, от което зависят инвестиционни проекти и ценни придобивки за цялата общност, не помня. Не помня такава агресивна и безпардонна демонстрация на сила.

Кметът Донка Михайлова
КМЕТЪТ Донка Михайлова, видимо разстроена, излезе на трибуната и обясни, че с това отхвърляне на актуализацията на бюджета се блокира навременната реконструкция на недовършения участък от ул. „Дунав”, ремонтът на разнебитения и изключително натоварен участък от Топливо до моста при ф. „Витекс”, съфинансиране на два проекта за детски площадки по програма „Красива България” и оттам загуба на субсидиите, преасфалтирането през есента на възловия участък от ул. „Васил Левски” – от Марковския мост до Малкия пазар, където преди дни приключи подмяната на водопроводната мрежа и т.н. Акимов обяви, че се е въздържал, понеже бюджетната актуализация се правела месец по-късно?! Радевски пък обясни отрицателния си вот заради „пренебрегването” на пътния участък от Кози вир към ф. „Рико Стил”, който участък, както се оказа, съвсем не е пренебрегнат…

ЗЛЕ ПРИКРИТ реваншизъм и извиване на ръце, това е коментарът ми за отхвърлената актуализация на бюджета. За жалост – на гърба на цял Троян. И нека никой не се изненадва, че вече се чуват призиви троянци да излязат на улицата и да поискат оставката на Общинския съвет. Изненадващото е, че чак сега…

Генадий Маринов

Бел. ред. Новоизбраният председател на ОбС – Троян Ангел Балев подхвърли по време на дебата, че ще е на половин работен ден (4 часа), т.е. председателската му заплата ще е двойно по-малка от на предшественика му Минко Акимов. Обещаваме да следим дали ще е така.

Още по темата:

202 коментара:

«Най-старите   ‹По-стари   1 – 200 от 202   По-нови›   Най-новите»
Анонимен каза...

Чета и не вярвам на очите си, това се е случило вчера, на сесията. Моля кажете ми, че имам халюцинации! Не може да е истина! Е сега подкрепям Пеевски- всички от седянката, на село.

Анонимен каза...

Предлагам девиз на протестите – "Ако не ние–кой, ако не днес–кога?"
Всички споменати по–горе без народа са едно голямо нищо!

Анонимен каза...

Ами да излезем!По кое време?

Анонимен каза...

Предвидливите търговци в града да заредят байрачета,,ще трябват!

!true hopes каза...

Хайде!!

Анонимен каза...

Аз предлагам да им натеглим по една пиш.. а на най упоритите по две плюс кратка духовна програма и после як троянски шут в дирника :)))

Данчо Заверджиев каза...

Поздравления г-н Маринов за навременото отразяване на вчерашната сесия на ОбС и за Вашата гражданска позиция.

Анонимен каза...

Петко Пенков беше върл фен на Минко Акимов по времето на неговия мандат и често го възхваляваше като господ бог, а сега толкова се обърна срешу него, боже колко продажници на тоя свят бе........От целия цирк е потърпевш единствено троянеца..........

Анонимен каза...

8-ми, бъркаш се, Петко Пенков никога не се е обръщал срещу акимов - напротив, той и "големия" мениджър Марин Радевски са основните му защитници!

Анонимен каза...

Мястото и е в затвора, до един !
Отвратителни сте,гнус ме е от вас,и ми се повръща!

Анонимен каза...

18:30 пред общината?

!true hopes каза...

В София всеки ден в последния месец хората са по площадите, искайки оставката на същите такива дебелооки негодници. Дали не е крайно време и ние да излезем?

Анонимен каза...

Този мързелив , дебел плондер Балев, който е символ на мързел, тромавост и некомпетентност в училището- да е председател на ОС. Троян, Троян горко ти!!!. Очакват те тежки дни !!!

Анонимен каза...

Чета и не вярвам на очите си , в статията Генади е заел позицията на червената мафия . Групата на бсп със своите незакони деиствия свалиха Акимов само за да демонстрират сила и сега когато получиха отпор от Герб ревнаха като ощипани девици . А кметицата е трябвало да иска актуализация на бюджета още преди да започне споменатите ремонти и проекти , а не да поставя ОС пред свършен факт с цел да изпъкне като добър кмет .

Анонимен каза...

Копирано от сайта на Троянски новини
ИП
09.07.2013 в 23:27
Чашата преля!
Троянската политическа мафия се изгаври с жителите на общината, избирайки др.Ангел Балев /троянският Делян Пеевски и персонална слуга на др.полковник от Народната Милиция Акимов/ за председател на ОбС Троян!!??
Инициативен комитет и ИП ви канят на граждански политически протести, които ще стартират утре, 10.07.2013 г от 18,00 часа на площада пред сградата на община Троян.
“Не на мафиотско-олигархичния модел на управление на България”!
“Не на мафиотско-олигархичния модел на управление на община Троян”!
“Оставка на Ангел Балев /троянският Делян Пеевски/ и целият ОбС Троян”!
“Оставка на кабинета Орешарски”!
“Свикване на Велико Народно Събрание и смяна на порочният политически модел на управление на България и нейните общини”!
“Нов избирателен кодекс за централната и местната власти”!
“Вън партиите от общинските съвети и драстично намаляване броят на общинските съветници”!
“Гражданско самоуправление и граждански контрол”!
“Предсрочни избори за ОбС в община Троян и търсене на съдебна отговорност от всички виновници за днешния упадък и финансов крах на община Троян”!

Анонимен каза...

Ей боклуци от герб,избор за троян и останалите от коалицията....Сега заради вас Троян ще загуби всичко което чака като пари и инвестиции.Явно целта ви е боклуци недни да изкарате БСП виновни...ама сега и Пеевски ще ви разкаже играта...Това вече преля чашата....Вижте се кви сте галфони..нали с това спиране на актуализацията и вашите бизнесчета ще загубят...Такива като вас цял живот на улицата заслужават да живеят!!!

Анонимен каза...

Срам ме е, че живея в град с този общински съвет! Някой да ми обясни какви качества има Ангел Балев, за да бъде председател на Общинския съвет. Тежко ни, заради дребни душици като Трифон Трифонов, Петър Яшев, Милко Станчев и цялата сган от ГЕРБ!

Анонимен каза...

ИП пак е прегрял , червените бабички биха го подкрепили за “Оставка на Ангел Балев /троянският Делян Пеевски/ и целият ОбС Троян”! но биха избягали от площада като ударени от мълния за “Оставка на кабинета Орешарски”! . Останал без партия след като лудия му лидер го изхвърли се сети да издигне “Вън партиите от общинските съвети ...." Останалите му искания някои от които справедливи други демагогски няма да коментирам .

Анонимен каза...

Каква мафия бе идиот?Нали протестите са срещу олигархията?Марин Радевски какъв го играе?Има си личен председател на Общинския съвет.До кога ще търпим такива идиоти?Общината не е калинел/умишлено някой думи-като председател,калинел- ги пиша с малки букви-просто не заслужават уважение/.Ангел Балев-троянският Дилян Пеевски!
На протест до оставката му!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Моля ви, нека ясно тук се определи дата, час и място за протест! Генчо, изпий чашата до дъно и определи ти тази дата, колкото и да ти е трудно! Аз ще бъда там!Битката не е между комунисти и антикомунисти, а между хора и идиоти!М.Ш.

И.Х. каза...

"Големият" мениджър и общественик Маринчо Радевски показа, че е едно обикновено комплексирано новобогаташче което се прави на ББ и ЦвЦв взети заедно. Политическото му поведение е също толкова малоумно безодговорно колкото и на неговите ментори/ББ и ЦвЦв/. -Маринчо, когато асфалтираха твоята улица с общински пари не рева, когато брат ти копуваше евтини общински земи не рева, когато делкаще комисионни с милиционера не рева, а сега ревеш! И не само ревеш, но си готов и да блокираш работата на администацията, от което ще страдат единствено и само троянци. И това го правиш не заради принципи /ти такива нямаш/, а поради една единствена причина, да си докажеш, че вместо малка п...шка имаш гуляяяяяяяяма п...шка /това е метафора/!

Анонимен каза...

Анчо,4 часа в Общината и 4 часа на тенис корта?Пак ти е много. Нито ден като председател на общинския съвет.Утре излизам на протест с едно искане -оставка на Балев.Призовавам всички троянци-спрете да посещавате кафе "Рио"до ОББ.
Само така можем да накажем собственика му Николай Тодоров,човека издигнал Ангел Балев.Той доказа ,че не му пука за Общината,защо тогава да не го фалираме,простака му с простак!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

22-ри, покрепям те горещо, но за тази цел трябва да се определи дата,час и място за протеста!

Анонимен каза...

Маринчо Радевски,помниш ли когато работеше в "Болшевик" ,как наблюдаваше през дупката жените в тоалетната,и после онанираше?Сега разбирам ,че си се "развил" и си станал "голям мъж".
"Гордея се с теб"човеко-подобно същество,подкрепящо теорията ,че човек е произлязъл от маймуната,а не ,че е творение на Господ.

Анонимен каза...

Ако Марин Радевски се изживява като "фараона Ра",нека му блокираме фабриката.Щото той бърка,че Общината и Калинел са едно и също.МАЙКА ТИ ДА Е..!!!

Анонимен каза...

Ето го и видеозаписа на въпросната сесия:
http://obs.troyan.bg/videozapisi-obs/165-videozapis-na-25-to-zasedanie-na-obs-troyan-09-07-2013-g

Анонимен каза...

Не ви мразя за друго.
Изкривихте ми цялото детство, но пак не ви мразя.
А как исках тогава да имам мечти.
Не ви мразя, че вкарахте живота ми в своите релси –
товарен, вмирисан влак във задънена линия.
Трак-трак, минават, минават и чезнат годините.
Не ви мразя за вечните ваши лъжи –
напусто да мразиш противната гарга за празното грачене.
И за вашата подлост навярно не храня омраза –
чрез нея нали оцелявате, дишате, газите тази земя.
И перфидната ваша жестокост не мразя.
Така сте създадени – хищници - нима аз ще ви съдя?
Нека другите хора ви мразят за тези неща.
Аз не мога.
Аз не мога така.
Аз просто ви мразя – по-силно, по-страстно от вашите жертви.
Докрай и завинаги.
И непростим, и смъртен е вашият грях:
научихте ме да мразя.

Анонимен каза...

Спрете нета в общината , лумпените на енкин стига сте писали коментари .

Анонимен каза...

И да не забравяме хората подкрепили този ТРОЯНСКИ ФРАНКЕНЩАЙН-Трифон Трифонов -РЗС и служител на РА,Милко Станчев-ДСБ и фалирал бивш зам.министър,с интереси в горите,Петър Яшев-"доблестен" полицай,борил се срещу престъпността,и в последствие адвокат на троянския сводник Джамбаза,срещу когото се е "борил",и чийто бизнес процъфтяваше точно при него,и групата около бившия данъчен Тодоров!
Само се чудя на Цоневски-кога оглупя ,бе човек?
От жеги те ли ,или нещо ти обещаха?
Ето как олигархията си има нов Председател на Общинския съвет.

Анонимен каза...

28-ми, аз бих излязъл също толкова яростно и срещу далаверите на Енкин, и изобщо не работя в общината

Анонимен каза...

Какво се случва в Троян - члена на градския комитет на БКП и силно напъващ се да стане негов председател, минко акимов, беше заменен от комунистическото недоношче Ангел Балев, син на Мичо Балев и племенник на Милко Балев, и двамата ревнали да ни обясняват колко лоши са комунистите! Фалшиво им приглася, назначения за бизнесмен Марин Радевски, също член на БКП!!!
Е, прощавайте, но аз не приемам това да е дясното лице на Троян. Нека ги принедим да подадат оставка и да покажем, че Троян е жив!

Анонимен каза...

За съжаление не мога да присъствам, 2ра смяна съм.Но от понеделник съм на площада.Само кажете в колко часа.И предлагам да се направи подписка за отстраняването на мекотелото(А.Балев).Не съм за БСП,а за хора работещи и можещи.С тези си действия троенския Герб си подписа присъдта на следващите избори.Да направим и варненскта грамада.
doktord

Анонимен каза...

14-ти, предложението за актуализация на общинския бюджет се прави единствено от кмета и само той решава кога и как да го направи, защото само той носи лична отговорност за изпълнението на общинския бюджет и никой друг.
Никой общински съветник , пък бил той и бивш милиционер няма право да се изказва кога и как трябвало да се прави предложение за актуализация на бюджета, а има право само и единствено мотивирано да се изкаже по това – дали е законосъобразно или не използването на финансовите средства предложени с актуализацията.
Заради кефа на 15 недоразумения наричащи се съвеници, сега голямата „кал” ще я газят всички.

Анонимен каза...

Анчо,само се чудя ,как ти повярваха и гласуваха за твоята тъпа партийка,чийто представител си ти?
Ако не си в Общината ,можеш ли да ми кажеш ,какво можеш да правиш освен -да играеш тенис?
За учител не ставаш-там трябва морал,достойнство и много други качества,които ти не притежаваш.
Да спрем НЕКАДЪРНИЦИТЕ,защото такива като тях ,ще погребат Общината ,в която живеем!

Анонимен каза...

Хей, дибил милиционерски, как може да си такъв гьонсурат бе! Нали ти загроби общината с близо 4 000 000 лв.глоби по проекти.Некъдърник нещастен!
Да се съберем и с шутове да изгоним Минак и цялата им шайка от Общ. съвет! В 6.30 ч. пред общината с тояги!

Анонимен каза...

Пенко,Пенко Терзиев- това твое творение Балев?
Големи сте "войводи" и двамата разбрахте ,на около 45 години ,че освен онанирването, има и жени за тази работа.
И сега го играете мъже!
Много късно,но по-добре късно от колкото никога!

Анонимен каза...

Аз предлагам всички крадливи съветници начело с Минак, търбуха Балев и кретена Маринчо Р. да ги навържем на въже и да ги пратим да копаят и довършват ремонта на ул. "Васил Левски". А после хем ще ги бием, хем ще ги е...м!

Анонимен каза...

Айде протести....

Анонимен каза...

Е сега г-да от ГЕРБ какво правим. Аз си искам ремонта при Топливо.Имах надежда че "лунния пейзаж" ще се смени с нещо по-нормално, но явно се разбра за какво сте вие /нарочно пиша с малка буква/ господа гербери в общинския съвет - лична изгода, протекции, уреждане с имоти на безценица и т.н. Г-н Радевски това Вие ли сте - от най-добрия и уважаван бизнесмен, даващ най много работни места, подпомагащ всяко събитие на територията на общината се п ревърнахте в заложник на една компрометирана личност, на една кауза "пердута". Не е късно . Осъзнайте се.

Анонимен каза...

Протестирайте да видим колко прости хора , слуги на енкин има в Троян . Като не ви харесва "олигарха" Радевски вървете да работите при аверчето на донка банев в Елпром .

Анонимен каза...

Днес 10.07.2013г. в 18 часа на площад ВЪЗРАЖДАНЕ пред сградата на Община Троян !!!

Анонимен каза...

Абе, какъв олигарх е Маринчо! Той е един обикновен чекиджия и слуга на Иван Дичевски.Моля ви, не го правете толкова важен, защото такива кухи лейки като него и Минак бързо си повярват и после не се удържат!

Анонимен каза...

Това не са общински съветници, това са ПОМИЯРИ!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Вън помиярите и тюлюмбеците съветници от Общината! Да изметем тази пасмина от общинския съвет! Да започнем днес от 18.00 ч.!

Анонимен каза...

Когато срещу нея стоят такива дебили като недонсения Акимов, мастурбатора Маринчо,тюфлека ангел и останалите недоразумения като съветници, и да знае как да промени Троян е с вързани ръце!

Анонимен каза...

Днес в 18.00часа пред Общината

Анонимен каза...

м да, голям срам за троян са почти всички коментиращи тук, не се чудете защо и БГ е на такъв хал. Май малко ви е бил 45 години комунизъм, ама халал да ви е и още 100. На троянци пожелавам другарката михайлова и другарят енкин да изкарат още 10 мандата като управляващи на града :)

Анонимен каза...

Предлагам на форумците една лотария. Кой ще познае колко лв. подкуп е поискал М.Акимов като кмет на Троян от собственика на Димко 6 за да може последният да участва в спечелен европейски проект?.....Верният отговор в 20.00 ч./след протеста/!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

И П - пий си хапчето,обличай бялата риза с дългите ръкави,и си лягай!

Анонимен каза...

Към 49 - като критикуваш - какво ще кажеш за това лоено, нагло , мързеливо прасе Балев, което не става за нищо . Нито в училище, нито в общината!!! Едва ли има по- мързеливо същество и цялата околия! Иначе се пишеш на голям познавач! Защо тогава не си го вземеш този Балев в къщи - да ти радва окото - мен ме отвращава !!!

Анонимен каза...

След като г-н Балев се върна в у-ще Васил Левски ми се налага да работя с него, никак не е лесно и когато е на пълен работен ден - или пие кафе, или обядва, или прави компания на г-жа Иванка Църова. Е нямам идея как "ЩЕ РАБОТИ" ако е на 4 часа сигурно изобщо няма да го виждаме в училище, но пък ще си взема прилична заплата. Браво на него знае как да се уреди, само тежко и горко на Троян с такива управници. да ви е честит!
Учител в СОУ "Васил Левски"

Анонимен каза...

Чета и не вярвам на очите си , в статията Генади е заел позицията на червената мафия . Групата на бсп със своите незакони деиствия свалиха Акимов само за да демонстрират сила и сега когато получиха отпор от Герб ревнаха като ощипани девици . А кметицата е трябвало да иска актуализация на бюджета още преди да започне споменатите ремонти и проекти , а не да поставя ОС пред свършен факт с цел да изпъкне като добър кмет .

СРЯДА, 10 ЮЛИ, 2013

Анонимен каза...

относно лотарията на 50-ти. 10% от стойността на дейностите, които трябва да се изпълнят, срещи с поставени лица и други фирми, които да си оттеглят жалбите...ще си запомня номера, ако спечеля, но схемата е позната на всички познаващи тази материя, не вярвам да имам голямо отклонение, освен ако бъркам процента и мизата се е вдигнала.

Анонимен каза...

ехо 55-ти, ние не сме малоумни, видяхме ти мнението в пост 14, или имаш проблеми с копи-пейст-а

Анонимен каза...

49- ти, Въпросът е много прост :
Ти искаш ли разбити улици и кал?
Отговора също е много прост:
Само прасета могат да искат кални улици ,защото това им е естествената среда в която живеят.
Е, аз не съм прасе и не искам да живея в калта, за това искам актуализация на бюджета и чисти улици.
Прасета, може да грухтите на воля тук, но не искайте нормалните хора да стават прасета, като Вас и да живеят в калта - няма да мине калния Ви номер.

Анонимен каза...

Последно 18:00 часа пред общината ?????

Анонимен каза...

И последно ще имали протести днес или не, да знам да си напражя план на времето.

Анонимен каза...

За болшевизма наличието на критична маса малоумни лапачи на мухи, гледачи на телевизия и получатели на социални помощи е от жизнено знечение за да успяват олигарсите (собственици на средствата за пропаганда) да се разпореждат със здравето, децата, парите, имота и живота на умните, трудолюбивите, грамотните и имотните хора.

Отговор

Анонимен каза...

Г-жо Михайлова,до кога ще държите този некадърник Веселин Гугала да се разкарва със служебния мотор из града и Бели осам,да разнася клюките от Общината.Проверете по колко км.минава на ден за тези нешта,виждаме го както след работно време,и през почивните дни да се разкарва с мотора.

Анонимен каза...

55-ти, толкова си тъп, че чак си кръгъл, защото повтаряш казаното от един милиционер, ако беше си направил труда да прочетеш предложението по т.5 Частична актуализация на бюджета и поименния списък за капиталови разходи за 2013 г. /Вх.№ ОбС-674/17.06.2013 г./ и становищата на комисиите които са го разглеждали нямаше да пише глупости тук. Чети прасе, чети, някой ден може да станеш човек.

Анонимен каза...

Балев да си ходи!Не става за нищо!

Анонимен каза...

Трябва да си направим група във фейса... Приятели, нека действаме СЕГА, иначе цял живот тези селски чорбаджии ще си развяват пръднята /с извинение/ в общината и ще ни бъзикат с по 300 лв. ...

Анонимен каза...

В 18,00 днес пред Общината!И помнете - битката не е за или против ГЕРБ или БСП, не е за или против Енкин и Акимов, а е битка между нормални и идиоти...и между нас обикновените хора и олигарсите дето тропат по масата и заплашват като Марин Радевски!

Анонимен каза...

Донка да последва примера на М.Акимов и незабавно да подаде оставка , заради несправяне с работата си . 65 ти кат ти се диша пръдня , ходи в дърводелницата на владо хаджийски на балабанското да видим с ква надница ще те гости .

Анонимен каза...

Те работят еди път в месеца за 300 лв. , а пък ние работим 22 дни по над 8 часа за същите пари. На тях не им пука за хората защото са си уредили живота.

Анонимен каза...

Хаиде ходете на протест комунисти жалки и си направете парад на идиотите . Може и обща снимка да си направите , да остане за бъдните поколения . Снимката трябва да се казва "гробокопачите на Троян и слугите на червената мафия" . Да не забравите да се разпишете и за инпийчмант на президента и за правителството на мафията , ако няма къде донка или колю ще ви намерят тетрадки .

Анонимен каза...

10.07.2013г. от 18.00ч. пред Общината!!!

Анонимен каза...

Жалки са майка ти и баща ти, защото нищо не са постигнали с образованието ти, 69-ти.

Анонимен каза...

Митинга за оставка на кметицата ли е , да идвам и аз ? Или пак да ви вдигат пенсиите ?

Анонимен каза...

Е,сега вече ядоса ли се,Генади?Не преигравай,няма опасност да махнат жена ти от общината,не се ядосвай:)))Въпреки че май си е за яд като цяло обстановката в Троян.България прави протести срещу БСП и компанията им,ти каниш на протест в защита на БСП.България прави подписка за сваляне имунитета на Волен Сидеров,тук мекерето му се кани да оглави протест.Луд град,прав си,за яд си е...Забравил си нещо-да призовеш на протест срещу партийните назначения в общината без конкурс и обсъждане,включително и на твоята жена.Или протестираш само срещу тези които не ти плащат?Платят ли ти-техен си:)))

Анонимен каза...

Да си вървят всички - както съветници, така и кмет. Доказаха, че не им пука за Троян, на нас защо да ни пука за тях?
Михайлова била разстроена - какво е очаквала? Че ще я галят с перце? Когато се прави бюджет, не са ли знаели какви капиталови разходи ще трябват, та сега чак се сетиха да актуализират?
Ако не е съгласна с решението на съветниците - или да го вкарва в съда, или и тя да подава оставка!
Аман от далавери и зависими управници! Писна ми от мекотели, които само се усмихват, приказват и нищо не правят!
Няма да плащам данъци повече!!!!!

Анонимен каза...

Извинявайте, ама сигурно съм тъп:
1. Илиян Пеевски е изключен от Атака.
2. Той е избран за общински съветник от листата на Атака.
3. След като е изключен, защо продължава да се води от Атака и не трябва ли да подаде оставка като съветник?

Анонимен каза...

Тъп си!
Без извинения.

Анонимен каза...

Ами ще се разстроива кметицата като на 7 декември преряза лентата на обновената улица “Дунав”. Т.е в троян си имаме един малък боико борисов - другарката консумолка донка . Оставка

Анонимен каза...

България стачкува срещу олигархията! Нека всеки който се съмнява колко нагло се е държал вчера Радевски просто да изгледа сесията. Формулата е да бойкотират предложенията на кметицата, тя да остане с вързани ръце и по този начин да се върнат отново на власт.

Анонимен каза...

do 62 Sigoren li si che tozi motor koito kara Gugala,e slujeben tai kato toi si go polzva po vsiako vreme,darjigo v tiax.I neviarvam tova da go znait v Obhtinata,i da ne vzemat nikakvi merki,za premaxvaneto na tova svoevolie......

Анонимен каза...

След управлението на Акимов и Балев равносметката е:
1. над 4 000 000 лева глоби, които ще изплащаме от местните данъци и такси следващите 7 години
2. Загуба на имоти от търговията за над 4 000 000 лева
3. Загуба на земята в Националното изложение в Орешак, както и на палатите след 30-на години.
4. Умишлен провал с газифицирането на Троян до необозримото бъдеще.
5. Източване на общинския бюджет в продължение на 4 години.
6. Умишлен провал на строителството в района на "Малкия пазар".
7. Предстоят нови глоби и наказания по европроекти от управлението на Акимов и Балев.
8......

Анонимен каза...

8. По времето на Акимов и Балев липсваше диалог с гражданите. Бяха зачеркнати всякакви форми на демократично обсъждане на проблеми. Върху много хора беше упражняван властови натиск, касаещ работните им места и др.

Анонимен каза...

Акимов и Балев върнаха страхът в общината, притискаха и сплашваха троянските медии, притискаха и заплашваха неудобните им чиновници и служители в общината. В Калинел и Рико Стил, техните кукловоди М.Радевски и Хр.Йовчевски най-брутално притискаха и заплашваха работниците си да гласуват за Акимов и Балев, използвайки хорската нищета и убийствената безработица в Троян.

Анонимен каза...

И що да съм тъп, 76-ти, или ти не можеш да мислиш?
Не схвана ли иронията, пич? Чувство за хумор нямаш ли?????

Анонимен каза...

Малко остана ! Напред ТРОЯНЦИ !
След час всички пред Общината на протест срещу местните олигарси ! Да покажем на наглеца Радевски , че не сме толкова прости овце за каквито ни смята !

Анонимен каза...

Срам за Троян с този Балев. Как придоби кортовете в Троян точно този? Заплатаджия!

Анонимен каза...

ТРОЯНЦИ, грабвайте знамената ! Площад "Възраждане" ви чака !
Да развеем знамената, да си върнем ОБЩИНАТА !

Анонимен каза...

Ами както Николайчо Тодоров придоби Чаршията, да ви прилича Ривърсайд на Чаршия или на етнографски комплекс???

Анонимен каза...

Ей селяни,спрете да се уяждате с Ангел ,че незнам ще се дигнем и ние ще стачкуваме срещу кмета

Анонимен каза...

Хаиде ходете на протест комунисти жалки и си направете парад на идиотите . Може и обща снимка да си направите , да остане за бъдните поколения . Снимката трябва да се казва "гробокопачите на Троян и слугите на червената мафия" . Да не забравите да се разпишете и за инпийчмант на президента и за правителството на мафията , ако няма къде донка или колю ще ви намерят тетрадки .

Анонимен каза...

Към 88: Ако тази лоена топка, наречена Ангел Балев,некадърна и за нищо не служеща, ти харесва толкова, прибери си я ! Но Троян не го иска и училището е пропищяло от него!

Анонимен каза...

88,къде си бе гражданино Кейн? Да не си менкате целуфанчета с Ачката,че така остро влизаш?

Анонимен каза...

89-и, я обясни на простолюдието колко от членовете на герб в общинския съвет не са членували в други партии. Данчо, Минчо и Маринчо бяха в БКП, другите ветропоказатели идват от СДС, НДСВ, Новото време и т.н. и т.н. И сега като се разпадне герб, а той ще се разпадне, пак ще врътнат дупетата към вятъра.

Анонимен каза...

Няколко пъти намеквам за заплатата на жената на Генади(от общината).Нито дума,все едно че такъв пост няма.С парите на троянския данъкоплатец,с назначение направено без конкурс Михаилова си уреди истеричната подкрепа на този вестник.

Анонимен каза...

браво БКП БКП БКП БКП това е супер,града на апсурда.Браво на ДОНА и ко.

Анонимен каза...

Ехоу-у-у-у, чакаме отговор за заплатата на жена ти, верно ли е?

Анонимен каза...

Гена да го................................. дано ти фалира псевдо весТника
мекере с мекере

Анонимен каза...

50-ти. Извинявайте за закъснението. Сумата която е поискал незаменимия ни бивш кмет Минко Акимов от "Димко 6" е 80 000 лв., за да подмени офертите и да го допусне до изпълнение на евро проект! А дали са му дадени питайте Минак.

Анонимен каза...

моите уважения, не съм адвокат на Генади, но ако не Ви предлагаше електронен вариант на вестника си, къде щяхте да изливате злобата си и да пишете тъпотиите си. Освен това се опитва да е на мястото на събитието и да го отразява своевременно. Това, че е изказал лично мнение, което не Ви допада си е ваш проблем.

Анонимен каза...

Много умело тук се измества темата, заради която бе написана статията - а тя е , че Лицето Ангел Балев е мързеливо и некадърно и вреди на града ни.И Троян няма да просперира с такава лоясала в пряк и преносен смисъл персона. Ето затова е недоволството на хората тук!!!

Анонимен каза...

Балев е доста мързелив, я си го вземете в общината, че в училище само му гледаме мърлявите дрешки, които не сменя особено често.

Анонимен каза...

литературата не ти е била в любимите дисциплини, основната мисъл на статията е друга, доста по-мащабна и затова е и недоволството на хората. Проблемът на ОС не е лицето Балев, а доста по-сериозен

Анонимен каза...

Нели Генкова не е на трудов договор в Община Троян, а извършва конкретни дейности, касаещи организация на културни събития по граждански договор, така че спете спокойно.

Анонимен каза...

Не трябва да има общински съветници. Трябва да има Кмет и двама заместници. Така за решенията, които ще взимат, ще отговарят само ТЕ. Такова нещо в Европа с общински съветници в такива малки общини не знам. Хем ще се спестят пари, хем ще има отговорни. Промяна в Избирателния кодекс, тотална!

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PeFOSAAoD_U#at=1494

Анонимен каза...

Калъфи и тумбаци на ишлиме. Това е троянската действителност. Аца, наздраве,коледата идва скоро !

Анонимен каза...

Незабавна оставка на донка и целия и екип заради твърдото несправяне с възложената им работата .

Анонимен каза...

Гена, поздрави за силната гражданска позиция и обективното отразяване на случващото се. Хубаво е, че те има!

Анонимен каза...

Обидно, тъжно и сламно присъствие на Марин Радевкси в троянския парламент. Радевски, върви да си правиш бизнеса и не се компроментирай повече. Всъщност повече от това не може...

Анонимен каза...

....моите уважения, не съм адвокат на Генади, но ако не Ви предлагаше електронен вариант на вестника си, къде щяхте да изливате злобата си и да пишете тъпотиите си. Освен това се опитва да е на мястото на събитието и да го отразява своевременно. Това, че е изказал лично мнение, което не Ви допада си е ваш проблем. ....

Анонимен каза...

Всеки ден в 18.00 !Който може и да не се делим!

Анонимен каза...

Николай Тодоров - мишката, която се мисли за котарака в чизми. Просто момче за поръчки.

Анонимен каза...

Кликата Акимов, Балев - куклите на конци на Радевски - в канала!!!

Анонимен каза...

Трифон Трифонов - храненикът на Радевски. Просто момче за поръчки.

Анонимен каза...

Това е тъжното фиаско на псевдо-ГЕРБ - Троян! Срам ме, че съм гласувал за вас.

Анонимен каза...

Милко Станчев - магистрален политик на повикване. Не може да си продаде съвестта поради липсата на такава.

Анонимен каза...

Верно ли е, че Радевки още плаща на Трифончо по 1500 лв. на месец за да гласува както му се нареди без да ходи на работа. Това са част от парите на онези мъченици, които получават по 300 лв. за робски труд при него.

Анонимен каза...

Защо Нели Генкова ще организира културни събития?!! нали има цял отдел там?! Изумих се!!! И няма значение дали е на трудов или граждански договор! Все пари от общинския бюджет взима! А кое културно събитие е организирала?! моля ви дайте информация,общинари?! А между другото..имаше ли стачкуващи днес?

Анонимен каза...

Милко Станчев - продажник за 20000 лв продаде собствените си хора Пъдарски и Шошкова

Анонимен каза...

Ти ходиш по културни събития, тъпанар? Защото тя има капацитета да ги организира, талантлива е!

Анонимен каза...

Абе тя общината, пък плаща хонорари на посредствени застаряли музиканти, ама явно не ти пречи,а 117?
Все пари от общинския бюджет,и то за културно събитие,което така и не се разбра аджеба какво е !?!?!

Анонимен каза...

Тези наистина ли са гласували против детските площадки и ремонта на главната. Или са луди, или са самоубийци. Гена, поискай им публичен отговор защо са го направили.

Анонимен каза...

Изгледахте ли сесията, да видите колко активен бил Минчо Акимов, на всяко гърне мерудия. Няма отръвка от тоя кърлеж.

Анонимен каза...

Гледайте клипчето от заседанието, което 104-ти е пуснал като линк, за да видите какво се казва псевдоморал, нагло държание и гласуване срещу интересите на Троян.
Акимов уж бил гласувал въздържал се, защото актуализацията на бюджета винаги се правела юли месец, що сега била внесена по-рано. Кметицата твърде уместно му отговори, че асфалтиране през есента (както по негово време) не е удачен вариант.
За простащините на Радевски просто нямам думи.

Анонимен каза...

Я не месете Нели Генкова - интелигентна, можеща и на място. Де да имаше повече като нея!

Анонимен каза...

Е как да не активен,виаграта си знае работата...

Анонимен каза...

Ами то за културните събития е необходима култура, каквато всъщност на вас ви липсва

Анонимен каза...

Ей, Генадий, да не вземеш да спреш жената от работа по културните събития на общината. Личи си, че прави нещо там. Още се кефя на рок-академията. Такива като теб и нея трябва да работят за Троян!

Анонимен каза...

Един от най-вредните хора в общинския съвет е николай тодоров. Много прост, едвам свързва мислите си, но пък със самочувствие.

Анонимен каза...

Николай Тодоров и мисли са две несъвместими неща!

Анонимен каза...

Целият град им гледа сеира. Хората,които не живеят в Троян но се вълнуват за случващото се там, четат Т21 в интернет. Смеят се с глас на малоумниците, опитващи се да оказват влияние над читателите чрез форума !!! Толкова си можете просто,за повече акъл няма !

Анонимен каза...

Каквито гражданите - такива и общинските съветници. Скачени съдове.

Анонимен каза...

Сега очакваме балев и николчо да станат герберастчета, че нали останаха без партия... Щеше да е много смешно, ако не беше трагично!

Анонимен каза...

Тук плюят едни и същи хора с години.

Анонимен каза...

Така ли мислиш 133-ти ?
А какво ще кажеш за това- Троян се краде от едни и съши хора с години !?!??!

Бягай сега за комплекта калъфки ,че пак се почват денонощните смени на Вила Вана !

Анонимен каза...

Да,така мисля.Чета вестника редовно.Тук каквато и статия да се напише,после задължително се започва с крайно негативните коментари и то от шепа хора,на които нищо хубаво не им се случва, върху което да се концентрират освен да си изливат негативите тук.

Анонимен каза...

Прави сте за бизнеса в Троян. И аз се чудя.Но, има едно огромно, НО...Ако фирмите, които работят все още, решат да прекратят дейността си, какво ще стане? Не предизвиквайте омраза към бизнеса! Нека фирмите, които работят, все още, да разкажат за проблемите си . Нека, ти, ако имаш възможност да откриеш фирма, да чуеш и да решиш.

Анонимен каза...

Илиян Пеевски като толкова милее за града-защо си изпрати сина в Южна Австралия и който работи там и ще остане там,ами не го привика тук.Нали Троян има нужда от млади,образовани и перспективни хора?!?!Само знае да се дере и подскача.

Анонимен каза...

"...решат да прекратят дейността си, какво ще стане ?"

Е,и, 136? Радевски трета година се мести в Червен Бряг,ама все се непреместил...Бягай от тук с малоумието си !

Анонимен каза...

Може ли някой да каже колко на брой са фирмите в Троянска община,които ПРОИЗВЕЖДАТ нещо /не препродават/ !!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Мършата погна и Пеевски. Жалка пасмина!

Анонимен каза...

Е,хайде сега 140-и и друг път са се писали коментари за него.Защо така се издразни?

Анонимен каза...

Защото е от дежурните и трябва да защити.

Анонимен каза...

137-и изказа интересно мнение.Вярно-големия защитник на града,защо не си привика сина в Троян-нали Троян имал нужда от образовани млади хора?

Анонимен каза...

Верно е че Радевски е най-едрия бизнесмен, около 150 кила шопар. Много си се оял говедо и си си повярвал нещо, че си шефче в село Троян.

Анонимен каза...

На умния човек му стига веднъж, на нормалния - два пъти, на глупавия – три, на извънземните като 143-и, ИП шест години им се обяснява какво е демокрация и те все не разбрали

Анонимен каза...

145 ИП аиде пий си хапчетата и си лягаи , стига си писа коментари . А днес съветвам хората на донка вместо да пишат коментари , да си гледат работата за която получават заплати от нашите данъци .

Анонимен каза...

146-и, първо не съм ИП и второ от извън земни, като теб не приеман никакви съвети, защото живеем на различни планети.

Анонимен каза...

РЕВАНШИЗЪМ, тежкарлък, възнаграден слугинаж, закани, двуличие, отказ от диалог, скърцане със зъби, агресия, злоба… Накратко – война! В името на какво, не е съвсем ясно.Как не е ясно бе Генадий Маринов? Че 23 години какво правят в България депутати и общински съветници? Крадът бе господин Маринов. Затова се и натискат кой както може-за министър председател, за министри, за депутати, за кметове на общини, за общински съветници. Всички тези ги обединява единствено и само едно нещо-да се облагодетелстват от заеманата длъжност.Там се крадат държавни пари, затова и ние сме на този хал.Примери не е необходимо да давам-има ги всеки ден по вестниците и новините. Единственото което няма е осъдени за кражбите.Още в зората на демокрацията между партиите се прие мораториям за кралите когато са на власт.С уговорката-" Няма да се вкарваме в затвора защото като дойдем пак на власт Вие ще сте за там". И така 23 години.

Анонимен каза...

Добро утро и приятна работа на дежурните във форума!

Анонимен каза...

Тъжна Троянска картинка.

Анонимен каза...

Страница на троянския протест във фейсбук:
http://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D1%80%D0%BE%D1%8F%D0%BD-21/138532736167062#!/troyan.protest

Анонимен каза...

Отварям горния линк на страницата на протеста и виждам следната снимка : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1384783538408373&set=a.1384783495075044.1073741825.100006302203684&type=1&theater . На снимката се вижда , че някои кукомецин / най-вероятно ИП / е наковал лозунгите си въру най-красивото дърво на централния градски площад а имено 23 метровата секвоя от типа „Секвоя гигантея” . Няма ли донка да се самосезира за грубото погазване на нейната Заповед /така и не ми стана ясно кои номер и от кога , във т21 пишат за нея на 25 май / с която На основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА отменям Заповед № 63/26.01.2006 г. и да наложи максималната глоба от 500 лева съгласно Наредба за управление на дейностите по третиране на отпадъците и поддържане чистотата на територията на община Троян, приета с решение № 679/26.04.2007 г. на Общинския съвет , на нарушителя . Къде е изпълняващия контрол по изпълнението заповедта , началник отдел „ТСУ, кадастър и регулация” – г-н Николай Хитров.Или когато е за прокомунистическа агитация наредбите и заповедите не важът и може да се прекрачват моралните граници .

Анонимен каза...

152и, ураааа, много голямо нарушение разкри, но както сам казваш /най-вероятно/ било извършено от някой за който нямаш никакви доказателства, че той го е извършил, а само предполагаш, но това не е пречка да правиш квалификации като - кукумицин / пише се кукумицин, а не кукОмецин/.
Ти къде спа в тиквите, когато по вина единствено / и то доказана / на бившия кмет, общината е глобена с повече от един милион лева, които трябва всички да плащаме или за теб и за герберастите е редно да загробвате общината и всички трябва да мълчат, защото имало закони, които трябва да се спазват.Ай сиктир бе!

Анонимен каза...

153 ти , ИП не се прави на луд /то вярно , че не се правиш - идва ти от вътре / много добре се вижда , че ти си качил снимките на злодеянието си . Все пак аз определих автора на деянието кукомецин и не съм ти виновен , че ти се разпознаваш като кукумецин . Смятам , че достатъчно хора работещи в общината / работещи е силно казано за дейноста целодневно гледане през прозореца / са те видели да извършваш грозната си постъпка - с чук и пирони да ковеш по стволовете на красивите дървета . Оставка за кметицата позволила безнаказано да се извършва такъв произвол пред очите и !!!!

Анонимен каза...

154и, Кьор мусун табелата бе,аркадаш! Мраш веднага на офтамолог на преглед! Какви пирони какви пет лева сънуваш? Открадна милиони от общината, а сега само пирони ти в главата. Споко, не са пирони, а обикновени кабари - 8 милиметра! Крадоливо герберастче, кажи си за откраднатите милиони от общината и стига с тези пирони, защото няма никакви пирони.

Анонимен каза...

има само откраднати милиони от банда герберасти...

Анонимен каза...

Най-забавното е, че всяка герберска овца във всеки коментар "разпознава" ИП. Сигурно много ги е наплашил, че треперят и от сянката си тъпите Акимово-Балеви боклуци.

Анонимен каза...

ИПи не е страно че си разпознат под всяки прокомунистически коментар . След като бащицата сидеров те изхвърли от партията на лудите и имаики предвид състоянието на здравната система и невъзможноста и , да ти помогне чрез диспансилизиране в подходяща психиатрична болница ти се разпозна като активен борец срещу акимов-балевски явно надявайки се енкин да ти отпусне субсидия , тъи като изказванията ти се препокриват напълно с неговите интереси т.е. интересите на червената мафия . Не знам защо реши , че съм от герб - напротив даже щях да се пресъединя към страницата ти , но след като видях какво безобразие си извършил върху дърветата се отказах .

Анонимен каза...

158и, първо- не съм ИП, второ- "герберст крадлив" е нарицателно за хора, които крадат безнаказано и трето- мижави комплексари, като теб нямат 'цвят', а само гнусната миризма на боклука в който живеят.

Анонимен каза...

Правителството на орешарски ни набутва със заем за южен поток 1,55 милиарда евро при осем процента лихва , следва и строеж на безумието белене с още драисетина милиарда , а ти даваш определения като "герберст крадлив" . А ИПи , то си личи кои е комплексар щом и ти отричаш авторството си върху собствените си коментари . Просто си една смрадлива глупава марионетка на червената мафия .

Анонимен каза...

Голяма тема бе хора.защо предните 4години никой не се оплака от мандата на Ангел Балев,а сега плюете като за световно!!!!!!!!!!!!!Обеща до края на мандата да открие школа по сумоБОРБА,като лично ще дава съвети по ядене !!!!!!!!!!безплатно

Анонимен каза...

160и, тъп си,та чак си се закръглил от тъпотия! Аз не давам определения, а използвам наложило се нарицателно за хора, които крадат безнаказано и техните лизачи, а факта, че ти си се припознал, като такъв си е само твой проблем.
Не разбирам,защо точно на мен ми говориш за някакво си крадливо правителство, но разбирам защо мълчиш и дума не си казал за крадливите герберсти окрали общината, защото и ти миризливоко си в играта.

Анонимен каза...

162-ри , с луди не се спори . Игнорираи ИП . Оставка на кмета за това , че му позволи безнаказани сволеволия върху дърветата на централния градски площад !

Анонимен каза...

Троянски еснафи(в лошия смисъл на думата)....Четете Хаджийски е Пеевски...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Усещам,че е по-важно как е назначена Нели, отколкото как е назначен Ангел Балев или Минко Акимов. Крадецът вика: "Дръжте крадеца"!

Анонимен каза...

Има известна разлика, все пак Нели е интелигентна и не говори диалектно

Анонимен каза...

165 ти си много ТЪП и обосновавам:
всеки властимащ(президент,министър,областен,кмет) като седне на стола е задъжен да се обгради с хора на който има доверие,че няма да му подложат динена кора .
Нормално е г-жа Михайлова да назначи свой човек на този пост,и даже се не знам защо тя няма някакви сериозни кадрови смени в директор на дирекция и персонала около тях,архитект,счетоводство ,ОБЩИНСКИ ФИРМИ и др.
А за Ангел без думи,нахален и безочлив като МинАк,кой сам подал оставка.
Не знам по защо да не се отзовават и Общински съветници предали общината (ТРиТРи и МИлСтан),доказано платени,че то бяха в листата на ГЕРБа

Анонимен каза...

Немога да разбера Г-н Трифон Трифонов какво е завършил,какво образование има като с ставането на общински съветник го назначават в "Калинел" това ако не е доказана покупка на съветник (хванахме ги на калъп)

Анонимен каза...

Доста пресилена и червени краски ми се струва статията на г-н Маринов.До сега не бях чел толкова пристрастна статия от него.
Колкото до Марин Радевски на всички е ясно, че определено той е лидера на групата си и беше време да започне да се държи като такъв.Толкова години търпите поведението на И.Пеевски, веднъж нервите на Радевски не издържаха и веднага му сложиха етикети.Също забелязвам, че не малка част от участниците във форума имат фиксация около ръкоблудството.Стигам до извода, че им е болна тема.

Анонимен каза...

И какво й е пресиленото на статията? Герберастите гласуваха ли напук да не се асфалтират централни улици, да не се направят площадки за троянските деца и да загубим субсидиите за това? Гласуваха. Нещо друго да е написано в статията?!
А на Радевски нервите му не издържат, още откакто Акимов загуби изборите за кмет, въпреки заплахите, че ще си мести фабриката и ще уволнява работници, които не са гласували правилно. Само че и нашите нерви вече не издържат на наглото му поведение!

Анонимен каза...

На тоя, който иска оставката на Михайлова, защото като Супермен не е долетяла да отлепи плакатите от дърветата на площада веднага след залепянето им, искам да кажа, че днес на обяд нямаше нищо по дърветата! Или още след протеста са махнати или днес сутринта.

Оня с коня каза...

112. Анонимен каза...
Кликата Акимов, Балев - куклите на конци на Радевски - в канала!!!

Май е по-добре така: "Кликата Акимов, Балев - куклите на конци на Радевски - в Анала!!!

Анонимен каза...

Тоя тулуп Радевски прилича на преял мравояд,хах!

Анонимен каза...

Donka Mihailova trqbva da podade ostavka kato kmet na gr. Troqn,kakto i celiqt obshtiski syvet ! Nezabavno !

Анонимен каза...

До175тия ти си много ТЪП,ам не само ами и герберист
По скоро цялата група на герб и ташаците около тях да подадат оставки и да дойдат следващите в листити(дано поне малко обичат Троян)

Анонимен каза...

България ще тегли руски кредит за „Южен поток“ с огромна лихва!
Хората в София се опитват да изгонят престъпното комуно-турско-фашистко правителство,което взе властта с активно мероприятие,дори без да е спечело изборите,а вие в Троян ще стачкувате ,за да си върнете комунизма,да се назначавате шуробаджанашки в общината,да си чоплите носовете на чаршията,и да мразите умните,успелите,можещите!Ако ще махате някой,махнете си комунягите от БСП и ДПС в общинската администрация,които взети заедно нямат и един ден трудов стаж,освен на синекурни държавни служби или като комсомолски и партийни секретари!

Анонимен каза...

Специално до 168 :
Мъдрият се учи да може, умният - да знае. Само на глупака всичко му е ясно!
Като ти гледам коментара - на теб всичко ти е ясно, а дали съм тъп или остър - едва ли си ти човека,който да ме клалифицира.
Назначението на Нели Генкова в общината лично за мен е да може Донка Михайлова да “храни“ журналистите с нашите пари и така да си прави безплатен ПР.Не знам дали е зоконно,но със сигурност е неморално да стане тихо-мълком и без конкурс.По никакъв начин тук не подлагам на съмнение професионалните качества на г-жа Генкова.
И.Т.

Анонимен каза...

За пръв път чувам, че за граждански договор се иска конкурс.

Анонимен каза...

За даване на общите пари не се иска конкурс.Ако трябва да даде своите пари бъди сигурен че ще има ситна цедка:)Като е толкова качествена защо не я вземе в частната си фирма?Или да вземе Генади да му плаща от джоба си.Лесно е да плащаш с общите пари.

Анонимен каза...

Специално до 177
Само на теб не ти стана ясно, че троянци протестират срещу местните феодали, както навсякъде в страната! Ако тия наглеци са умните, успелите и можещите... пази боже от такива умници.
То пък щото нали Акимов никой не е назначил по шуробаджанашка линия в Общината,а?

Анонимен каза...

Моля, погледнете снимка N-4.
Забравен под текст:
Двама ПРОСТАЦИ се поздравяват.

Анонимен каза...

178и, Крадливите герберасти окрадоха милиони от общината, а ти за граждански договор си взел да ми говориш, за законност и морал. Ай, сиктир бе, тъп си, та дрънкаш!

Анонимен каза...

Погледнете мазната физиономия на Радевски!
Погледнете омразната физиономия на Трифон!
Погледнете мишока Тодоров как се крие!

Вижте лсрама и отвращението изписано на лицето на Владо Хаджийски -Дa,Владо, срам ни е от тях !

Анонимен каза...

Да попитам, как така сега Ангел Балев може да работи на 4 часов работен ден, а предишните 4 години не можеше?

Анонимен каза...

Забравихте ИП-ТОЙ ГЛЕДА КАТО ЛУД!!!

Анонимен каза...

Много е важно мършата да продължава да квичи срещу ИП. Спре ли - нещата явно нещо са се объркали :)

Анонимен каза...

183-ти,не само герберистите са злоупотребявали,ами бесепистите,депесистите,общо взето всеки ,който се е докопал до общината.Нали уж сега говорим за ново начало,а то си е същото - само разликата вече е,че не е останало много за взимане и за това е тази борба сега.Аз може и да съм тъп,може и да не съм (знам ли),но знам че съм човек с морал.От твоя коментар силно личи - много те е яд,че не си успял да стигнеш( и бръкнеш)в кацата с меда.Това не ти дава мира :)Остър си - та бръснеш :)
И.Т.

Анонимен каза...

Ехоо, спрете се! Нито Кмета, нито Общинския съвет ще оправи Троян. Работа ще има, когато някой вложи пари в нещо и наеме хора. За социалистите бизнес е, ако са на държавна работа, имат сигурни доходи, това важи за малките населени места, каквото е и Троян, и това по-скоро е за близките им, на които осигуряват работа в Кметствата, училищата и т.н. Големите имат други доходи от енергетиката, банките, и т.н. Така че, не позволявайте да ви манипулират. Само частният бизнес осигурява работа, която социалистите от години не искат да се случи и за това ще се чудим защо не сме като другите. Хора, които искат лесно да печелят на гърба на другите. Това е реалността.

Анонимен каза...

185"Да попитам, как така сега Ангел Балев може да работи на 4 часов работен ден, а предишните 4 години не можеше?"Това се питам и аз да не се кани да взема две заплати даскалската и от съвета???????????????????

Анонимен каза...

188и, проблема е в това, че общински съвет не приема частичната актуализация на бюджета и поименния списък за капиталови разходи за 2013 година. Това е основния мотив за исканата оставка на общинския съвет, защото с отказа да се приеме предложената актуализация общинските съветници създават сериозен проблем на хората в града.
188и,трябва да си много тъп за да не разбираш всичко това, но проблема е не в това, че ти си тъп, а в това, че много ти личи.

Анонимен каза...

До И.Т.прочетох всички коментари и разбрах ПЛАТЕН драскач си ама от кого?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Платен е,ама не драскач а праскач,може да те прасне ако искаш,ей тъй - за мостра,без пари един вид ;-)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Тук нали не се пишеше на латиница или АДМИН-а се прави,че не вижда!

Анонимен каза...

А защо някой не погледне и малкият вътрешен общински съвет какво прави.
Общинският съвет приема различни неща или ги отхвърля.
Има и неща които са приети от общинския съвет, обаче
МИС ПИГИ ги е отрязала и сега си е купила 2 големи климатика с тези пари понеже
лоената топка се топи от жегата.
Защо не се направи разследване кой каква заявка си е подал и кое тя как го е
резулирала и от коя дейност????????

«Най-старите ‹По-стари   1 – 200 от 202   По-нови› Най-новите»

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |