Полицаи обискираха НУ „Хр. Ботев”

* Липсват дълготрайни материални активи, униформените претърсили и частни жилища
в Шипково и Дебнево
* Гл. инсп. Марин Ичев: „Най-вероятно става дума за злоупотреби от страна на директора”

ВЧЕРА (10 ЯНУАРИ) полицейски екипи от Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян изненадващо обискираха троянското Начално училище „Христо Ботев”, намиращо се в жк „Лъгът”. Обиски са били извършени и в жилищата на директора Игнат Митов и негови роднини в селата Шипково и Дебнево. „Самосезирахме се след получена информация за липси на дълготрайни материални активи, от Районната прокуратура прецениха, че имаме основание и поискаха разрешение за обиск от съда”, коментира пред Т21 началникът на РУП - Троян гл. инсп. Марин Ичев.

СПОРЕД ПОЛИЦЕЙСКИЯ ШЕФ при претърсването в училището не са били в наличност струг, абрихт, печка, маси и др., но тъй като не била водена документация, липсите тепърва ще се изясняват. Преди година била направена инвентаризация, обаче стоят подозрения, че тогава са попълнени документи с невярно съдържание, което ще се доказва чрез насрещна проверка на съответната документация в общинските архиви (НУ „Христо Ботев” е общинско училище и активите му са изцяло собственост на Община Троян).

В ШИПКОВО, в магазинче за зеленчуци, стопанисвано от г-н Митов, са били открити кантар и хладилник, за които има съмнения, че са собственост на училището. „Най-вероятно става дума за злоупотреби от страна на директора, но дали е така, ще можем да кажем едва след приключването на проверката. Засега е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител”, поясни г-н Ичев. Напомнено ни бе, че съпругата на директора е преподавателка в същото училище, а дъщеря му държи училищната лавка.

МАЛКО ИСТОРИЯ. НУ „Христо Ботев”, което преди години бе запуснато до крайност и в Общинския съвет обсъждаха закриването му, под ръководството на Игнат Митов бе възродено и в момента е едно от най-уредените и модернизирани троянски училища. Освен с добра материална база, то е известно с многобройните си атрактивни инициативи за децата. През 2008 г. школото се сдоби с ново крило, като разширението бе финансирано по проект към образователното министерство (700 хил. лв.); през 2009 г. училищната сграда бе основно ремонтирана със средства от общинския бюджет (80 хил. лв.), а миналата година целият училищен двор бе преасфалтиран.

Т21

*****
Игнат Митов: „Лично аз подадох информация
в полицията”

„Лично аз подадох информация в полицията, чрез кварталния отговорник Стефан Милев, за изчезналия училищен инвентар”, сподели пред Т21 набеденият в злоупотреби директор на НУ „Христо Ботев” Игнат Митов. Той ни обясни, че става дума за вещи от закритото през 2000 г. друго троянско училище - НУ „Отец Паисий” в жк „Кнежки лъг”, чиято материална база била прехвърлена за стопанисване на НУ „Христо Ботев”. Неотдавна основната сграда на затвореното школо била разбита от крадци, което принудило директора да подаде сигнала. А преди това заедно с представители на Общината бил направен оглед и опис на липсващите вещи. Г-н Митов бе категоричен, че всяка година в неговото училище е правена инвентаризация и съответната документация е налице.

134 коментара:

Анонимен каза...

Злоупотреба от държавен служител в Троян?!?!
Това е лъжа и постановка!

Анонимен каза...

С каква цел се правят тези кокошкарски акции?

Анонимен каза...

за един халдилник и печка и маса и какво ли там....че колко хиляди левове се откраднаха, крадат се и ще се крадат на по-висши инстанции...троянска Не, ами Българска работа....

Анонимен каза...

Боже, до къде стигна родното ни образование?!? Едни крадат, други пият......

Анонимен каза...

Отговарям на 2–ри–За да хвърлят прах в очите на хората! Крадецът вика, дръжте крадеца!

Анонимен каза...

Нека се изясним, в статията пише "в магазинче за зеленчуци, стопанисвано от г-н Митов"???!!!!
Г-н Ичев, ето Ви ключа от бараката. Директор на училище, понеже му е голямо възнаграждението, стопанисва и магазинче.
За жалост г-н Ичев, живем в абсурдна държава. Директорът на Начално училище „Христо Ботев” допълва доходи от магазинче.
Според мен не е виновен той. Такава е системата в клетата ни държава - докоторът таксиметров шофьор, учителят магазинер, полицаят охранител, държавният служител Господ го знае само на кого служи.
Е, при това положение е ясно, че в държавата ни няма нито ред нито правила, нито морал нито ....държава, а и народ???? До там я докарахме.
Г-н Ичев не знам ако Вашите служители бъдат подложени на обстойна проверка, какво би се оказало. Не намеквам нищо, само предполагам, защото нищо не ми е чуждо, все пак живея в клетата ни държавица наречена, не знам защо още БЪЛГАРИЯ. На фона на това много неестествено ми звучи понятието ПРАБЪЛГАРИ. Като гледам нас в този ни етап на развитие, откровено се съмнявам едва ли и те са били нещо по-по от нас или всичко е една огромна лъжа. Започнах да се срамувам вече, че съм и поданик на тази наша държава, за Вас не знам??!!!

Анонимен каза...

Едно време имах проблми с недоброжелатели, на стотиците жалби никой нищо не свърши. От някъде се яви въпросния г-н Ичев(който по това време беше обикновен служител в системата на МВР). Незабавно разреши проблема и мнението ми е че си е заслужил поста. Обаче съм напълно съгласен с предния коментар,че в троянската полиция има няколко служители, които заслужават директно гонене от постовете си поради ред причини.

Анонимен каза...

Ако директора Митов е направил много за училището,добре,но ако му е трябвал хладилник за тъпия магазин в Шипково не е трябвало да го взима от у/ще....сега ще търпи резил за нищо..

Анонимен каза...

Като назначат новия директор ще се разбере защо е бил този екшън.
Гадна работа...

Анонимен каза...

Всъщност какво се случи след атаките на полицията срещу ВиК и ИПЖЗ? Дайте малко инфо. Замаза ли се там работата.

Анонимен каза...

Това е една долна инсинуация,и мистификация!!!

Анонимен каза...

Кое е долна инсинуация и мистификация 11ти. уточви се!

Анонимен каза...

10ти каквото стана и с атаките срещу лихварите ,сутеньорите и т.н.Вятър и мъгла,всички си живеят по живо по здраво и си развиват дейностите с още по голям замах.Единият лихвар даже си купи хотел с ресторант.В Троян е като в цяла България,ако искаш да оцеляваш си длъжен да нарушаваш правилата ежедневно.Просто така са направени в противен случай си обречен на фалит.И за това ,ако не знаеш как да си купиш спокойствие и къде да си плащаш почват ей такива акцийки от законните не малко рекетьорски институции докато се научиш какъв е редът или освободиш нишата за наще.Мила родна картинка в която за голяма жалост са са намесени всички контролни органи на смешната мафиотска държава България.

Анонимен каза...

10 ти най лошото е ,че някои от тях са се засилили към ръководните постове,а ако има някой да им разрови далаверките няма да са там изобщо,ама това друга тема.Ичев не е лош лошото е ,че от него не зависи нищо.Както за матреала около него така и за акцииките му се нарежда отгоре и ,ако не слуша е пътник и ще трябва да става адвокат на бандюгите като всички негови колеги преди него заемали по големи и по малки началнически постови в управлението.Не знам с какви нерви трябва да си за да е работиш тази работа като виждаш какви измами за милиони се правят ежедневно около теб ,а ти си длъжен да се занимаваш с кокошкарски кражби за по 100лв.
А думички като ред ,правила ,морал докато живеете в България ги ЗАБРАВЕТЕ!!!

Анонимен каза...

А какво последва след акциите срещу ИПЖЗ ,ВиК и СитиНет?!

Анонимен каза...

"докоторът таксиметров шофьор, учителят магазинер, полицаят охранител, държавният служител Господ го знае само на кого служи"...Много добре виждаш нещата 6ти,само да те допълня ,поповете туроператори:):):),както пее Славчо ,нема такава държава,пълно порно сме отвред,ужас!!!

Анонимен каза...

Къде беше писача, който обясняваше, колко добре възпитава децата си, и колко е сигурен в обществото ни, което е "подходящо", и съвсем безопасно за доброто възпитание на подрастващите! Разлагаща се във всяко отношение държава! Една шепа честни хора, се борят с вятърни мелници! Чии интереси ще плати горкия "крадец"? Нарушението си е нарушение, но ако ще се наказваме, да се накажат всички нарушители! Както при ремонта на х.Хайдушка песен! Какви 200 хиляди лева, просто, отидете и вижте! Ако греша...простете!

Анонимен каза...

Най-доброто Начално училище в нашия град!!! Едва ли една маса и един хладилник са по-важни от това, че децата ни получават едно добро начално образование от един добър екип каквито са учителите от НУ "Христо Ботев"!!!

Анонимен каза...

Подкрепям 18-ти.Не познавам директора, но чувам много добри отзиви за училището и смятам и моите деца да учат там! Нека не се разрушава нещо добре работещо и се направи обективна проверка. Имам съмнения, че става въпрос за нечии амбиции и намерения да заеме поста. Дано остане на поста г-н Митов, че с НОВ директор не се знае дали училището ще има същата слава.

Анонимен каза...

ОБЯСНЯВАМ ЧЕ ДМА Е АКТИВ СЪС СТОЙНОСТ НАД 700ЛВ. КАКВА Е ТАЗИ МАСА ЗА НАД 700ЛВ. И КАНТАР ЗА НАД 700ЛВ? ТЕ ДА НЕ БИ ОТ ЗЛАТО ДА СА НАПРАВЕНИ?

Анонимен каза...

Не погубвайте едно прекрасно училище с традиции!!! Аз също съм учила там и бих го препоръчала на много родители, които се чудят къде да запишат децата си !!! № 18

Анонимен каза...

Действително НУ "Христо Ботев" е може би най-подреденото и добре устроено начално училище в Троян. Голяма е заслугата на директора Митов за това, несъмнено. Супер глупаво е от негова страна, ако е обсебил училищно имущество. Жалко, но дано училището го чакат добри времена!

Анонимен каза...

Нещо ми понамирисва на завист...че едно училище просперира...

Анонимен каза...

Той е директор от както се помня и през всичките тези години е давал всичко от себе си в името на Училището!!! То се и вижда! Как за толкова години никой нищо не направи против тези хора, а сега??? №18

Анонимен каза...

Явно милицията се е самосезирала ама след донос срещу Игнат Митов! Стана модерно, за да оцапаш човек му пускаш барети, качулки и там подобни минцифайки.
Лично познавам Митов и мисля, че такова нещо няма да направи.
Просто някой е харесал поста му! И то след като направи всички тия подобрения в училището. Що не го разследваха когато училището беше развалина??
В шибана държава живеем ей, мършава!!

Анонимен каза...

Колкото и милицията откри злоупотреби при натопяването на Тонимир.Само дето ровичкаха на баба му в гардероба за кранове...ТЪАПЦИ!

Анонимен каза...

И според мен е уреждане на лични сметки от някого чрез донос или е разчистване на директорското място за свой човек. Второто може да стане само с участието на общината и не го изключвам въобще.
Преди да вадите сламката от другите очи, вижте гредите в своите!

Анонимен каза...

А с Краса СДС-то кво стана?Стана ли директор на гимназията, както мумията й обещаваше по време на изборите?

Анонимен каза...

абе хора защо не разследвате важни,съществени случаи каквито има много в нашия град и държава като цяло,а сте трагнали да се занимавате с един умрял кантар и хладилник нещастници сте големи ясно е,4е полицаите си вършат работата ама тези дето издават заповедите защо се вразват на акъла на разни нещастни доносници???

Анонимен каза...

Странно племе сме ние българите , хем роптаем срещу далавери , злоупотреби и корупции , а като си свърши работата полицията всички надаваме вой срещу нея. Все търсим под вола теле , все било поръчково , не мога да разбера защо тогава се възмущаваме от ВиК , нека оставим Тонимир Гечев да прави каквото си иска , да си пише служебните кубици....Няма робство незаслужено....

Анонимен каза...

Защото драги ми 30-ти,ако не знаеш братятя данкови искаха да лапнат ВиК дружеството...Сещаш ли се откъде е дошъл доноса?
И ако Тонимир ти е черен, я се опитай да накараш бръмбара в кратуната ти да възпройзведе картинката с тия двата шибека като собственици!

Анонимен каза...

аз ако съм съм ще наема адвокати и ще съдя до дупкаа ,а на оня или на оная дето много знаят и разиграват само висшите органи и уронват престижа на училището ще им направя живота черен едни хубави яки момченца заслужават да знаят за следващия път по малко да говорят като не знаят за кво става на реч тъпанари мръсниии

Анонимен каза...

Има готов директор от с.Орешак - даваме го и ще дадем нещо - подарък. Дано го вземат в Троян.

Анонимен каза...

Уважаеми 31-ви , нито познавам братя Данкови , нито познавам лично Тонимир Гечев, само исках да кажа , че няма нищо лошо в това полицията и прокуратурата да си вършат работата , не го приемай лично.И на моята фирма постоянно правят проверки, така , че това е нормално в една правова държава.След като всичко е чисто и точно защо някой трябва да се притеснява?

Анонимен каза...

Проверки по донос ли ти правят?
Не го приемай лично,ама ми звучиш глуповато с този пост!Не го приемаш лично,нали?

Анонимен каза...

Да, по доноси. А кой звучи глуповато ....аз ще замълча.

Анонимен каза...

Е що се сърдиш сега?

Анонимен каза...

Е що се сърдиш сега?

Анонимен каза...

Кой казва,че НУ"Хр.БОтев" е най -доброто училище в Троян?Сигурно даскалиците,които съсипват децата там?!Хора не се хващайте на тези измислици!Срам и позор е директор на училище да бъде уличен в подобни деяния!Няма дим без огън!!!!

Анонимен каза...

Ами то Троян без деца остана, а вече няма да има и в какви добри училища да учат!

Анонимен каза...

Ти 39 да не си роднина на доносника!!!

Анонимен каза...

MLADEN STOIKOV KAKVO RABOTI,DO KOGA CHE GO DARJITE TOZI VOENEN PLAX

Анонимен каза...

Ще отговори ли някой на въпроса на № 10 и № 15? Генадий Маринов, ако имаш информация за развитие на процесите след проверките на РУП, за ИПЖЗ, ВиК, Ситинет, моля да споделиш и да ни осветлиш, защото не знаем и започваме да си мислим, за кьорфичеци. С уважение ЕМ/SI.

Анонимен каза...

xaxa bravo na 41

Анонимен каза...

Общината, като собственик на училището, защо не е упражнявала контрол в/у работата на директора? Къде са те в картинката?

Анонимен каза...

Тези акции се правят за кефа на някого. Остава да разберем кой е той. Ако знаете - кажете, ако не - ще чакаме и той ще лъсне сам.

Анонимен каза...

А ако при тези акции не дай си боже лъснат злоупотреби , пак ли ще защитавате виновните и ще казвате , че се правят заради някого?

Анонимен каза...

Завалийката Митов!Хванали се за него,че то доста директори на училища в Троян плачат за проверчици.Превърна ли са ги в бащения, нищо че по закон училищата са общинска собственост.

Анонимен каза...

Здравей,Г!!!:)

Анонимен каза...

Не мога да разбера как цялото семейство работи на едно място,като бащата/съпругът/ е директор.Не мога да разбера и израза"Държи училищната лавка/ - под каква форма - собствена е ,под наем е,назначена е от директора като продавач....Не мога да разбера и това - хем има донос,хем директора сам е подал сигнал.
В художественото училище май беше същото с бившия директор - той,съпругата му и дъщеря му работеха там.

Анонимен каза...

vij nomer 50 saprugata mu e u4itel ot mnogo godini v tova u4ili6te,da6terq mu darji lavkata kato e igrala na targ i vsi4ko e zakonno i tova zavisi ot ob6tinata ne ot direktora nai ve4e toi nqma pravomo6tiq v tova koi 6te darji lavkata igare se na targ i se pe4eli ot nai izgodniq za u4ili6eto igra4 no vapreki vsi4ko ob6tinata ima glas za vsi4ko

Анонимен каза...

А бе Митов е ясен от години!Но много късно са се сетили да го проверяват.Сигурно отдавна вече е позамазал деянията си!Не го боготворете толкова,ако не го познавате добре.

Анонимен каза...

Ясно като в мъгла.

Анонимен каза...

В нашата мила опоскана страна има една група хора,облечени в много власт и имащи възможност да оперират с големи суми пари/ без да е ясно дали са честни и компетентни по въпроса за харченето им/- това са директорите на училищата.В бюджета на всяко училище се превежда сума, равна на броя на учениците, умножен по около 1200лв/това е издръжката на един ученик,която се дава от държавата/.С тази сума се изплащат всички неща в училището- заплати, отопление,.. и т.н.Директорите имат правото да решават как да се харчат парите/след което се отчитат на учителски съвет, т.е.- след дъжд- качулка/.
Разходът има две основни характеристики-законосъобразен и целесъобразен.Вероятно се проверява само първото/Нали е ясно колко възможности за колективни далаверки!!!/
И друго е интересно- как така повечето ръководни длъжности в държавата са с конкурс и имат мандат, а директорите са едва ли не пожизнени и са се окопали като феодали?!Какво ли биха правили директорите на троянските училища, ако доброто време свърши???

Анонимен каза...

Краса Демокрацията стана ли директор на Кл. Охридски, както миню акимов й беше обещал, само и само сдс-то да го избере пак за кмет?

Анонимен каза...

Опетнено е името на един дългогодишен директор на школо в града ни. Срам и позор, господа! Митов е ръководител с опит и авторитет. Училището, което ръководи цъфти. В него има ред и същевременно децата ни са обградени с любов от едни прекрасни учители, учители с опит и знания, учители новатори. Господа, не си позволявайте да рушите едно добро нещо в града ни! Опомнете се! Не позволявайте на доносници да замъгляват съзнанието ви. Всеки доносник е срам за обществото ни. Той е и такъв - доносник, защото обществото, в частност колективът го е изхвърлил навън.

Анонимен каза...

Вярно е, че съпругата на Митов работи в същото училище от дълги години.Но какво по-хубаво от това.Тя е много амбициозна, а това не се харесва на хора, които не им се работи.И господа,вие май нещо се объркахте. Г-н Ичев коментира най-официално в пресата, че вероятно става дума за злоупотреби от страна на директора. Защо си позволявате да коментирате съпругата му пък и чак дъщерята.Че това го нямаше дори по време на режима на Тодор Живков! Ако съм на тяхно място ще си търся правата където трябва.Какви са тези обиски и то в учебно заведение пред нашите мънички дечица. Позор, господа. Белезници сложихте ли им? Хората не са отнесли смехотворните неща, които търсите в жилището си. И за какво са им? Това ли е начинът за възпитание в днешно време? Няма нужда от отговор. Това е.

Анонимен каза...

Уважаеми 56 и 57, може и да сте прави, като се гневите,но написаното от вас много мирише на поръчково .От информацията на вестника не личи, че става дума нещо да се руши.Защо се филмирате, хора?
Един съвет към 18- не пиши глупости!/ Според тебе е в кръга на нешата нещо да се открадне от училище за сметка на доброто образование?!/

Анонимен каза...

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1183102
Това е от днешния "Труд".

Анонимен каза...

до №58 - приемам съвета!!! №18

Анонимен каза...

Стамат каза: Нямам представа колко е виновен директора,явно ще чакаме компетентните органи да се произнесат,но мен друго ме притеснява,в нашия МАЛЪК град има хора които от години са правили злоупотреби за стотици хиляди лева и в момента продължават,като искам да поясня,че г-н Ичев много добре е на ясно с това,или може би се притеснява,че тези хора са приятели с някой от колегите му,или с баща му по комунистическа линия,или другия вариянт е както се пееше в една песен: "за кокошка няма прошка,за мильони няма закони".Хубаво е да се мери с един аршин....!!!

Анонимен каза...

Абе тоя Милен Нанков нормален ли е? Чак в Труд да излезе тази "акция"!!!
Срам нямат някои хора. Как ядат хляба си, изкаран по такъв начин?

Анонимен каза...

До 54-ти!"Какво ли биха правили директорите на троянските училища, ако доброто време свърши???"...на магистралатааааааа:)))

Анонимен каза...

54-ти, жалък си.....тези притчи от кои комикс ги четеш? Ти за ОДИТ за инспекции чувал ли си? Я върви пийни си едно кафенце, чайче и върви изкарай някой лев. Стига само си заблуждавал аудиторията. Сполаем ти!

Анонимен каза...

Може ли за някъква маса,струг и хладилник да занимаваш цяла България!Явно кампанията срешу г-н Митов е много сериозна! Интересно кой се гласи да заеме неговото място? А дали ще му се отвори парашута?...............

Pravoverniya каза...

V drugite uchilishta sashto se krade mnogo zdravo zashtoto nyama nikakav kontrol-neka da vidim kakvo shte napravi kmeticata.

Анонимен каза...

До 66-ти,ще си го премести!

Анонимен каза...

Г-н Ичев, не манипулирайте обществеността.Съпругата на Митов никога не е била заместник-директор.Информаторът ви е заблудил. Поне това лесно може да се провери. Не вярвайте на всяка негова казана дума.

Анонимен каза...

Г-н Ичев се прави на велик началник.Защо пускате всички тия глупости,без дори да са проверени.Нали тече следствие-...май в жълтите вестници.Абе мръсна работа-троянска

Анонимен каза...

Велики знаячо 64,какво работиш, драги?Хабер си нямаш за какви оправени с документи далаверки стават в училищата!/За протокола-в българския език има една буквичка "й", която убягва на някои като тебе./Ха, наздраве!/Кафенцето и чайчето си ги пий ти, че с алкохол съвсем ще те стегне главата!/

Анонимен каза...

"Труд"."При проверката в с. Шипково в магазин на семейство Ичеви са намерени пък хладилник и кантар, за които тепърва ще става ясно дали са собственост на училището."
Ичеви от кога имат и те магазин в Шипково ,значи са конкуренция с даскала затова ще да е акцията:(!

Анонимен каза...

54-ти прав си, мандатност за директорите в училищата!!Да се взема и мнението на колектива!

Анонимен каза...

Дори и да има някаква злоупотреба във въпросното училище,защо не погледнем какво е направил директорът за училището?Само до преди няколко години училището едва ли е отговаряло на определените стандарти.А сега има една от най-добрите материални бази.Моята дъщеря учи там и съм изключително доволна.И се надявам да оставят г-н Митов на поста му.

Анонимен каза...

18-ти В Троян има само 2 начални училища,така че Хр.Ботев може да е по-доброто,а не най-доброто, но и това не е вярно защото НУ"Кирил и Методий"е безспорно по-добро.Въпросния даскал няма никаква заслуга за доброто състояние на материалната база на НУ"Хр.Ботев",а заслугата е на г-жа Донка Михайлова,осигорила средствата и на г-н Енкин в качеството му на кмет реализирал проекта за разширение на училището иобзавеждането му.Митов е един готованец обиращ лаврите.Само без Митовите училището може да стане по-доброто начално училище в Троян.В образователната система на България няма място за такива даскали.

Анонимен каза...

19-ти не давай мнение по въпроси които не познаваш."добрите отзиви" , които чуваш /дано само не си глухар като Митова/ са от програмата семейство и приятели/макар че те са много малко, но са много упорити и много организирани/.В България има общински,държавни и частни училища, а НУ"Хр.Ботев" Троян е единсвеното училище собственост на семейство и приятели.За разнообразие са наети и други,защото все пак трябва да се върши и работа,докато своите мислят за пари и далавери,и да заместват Митова,когато пазарува в Димитровград или на Илиенци.
Г-н Ичев, много Ви моля свършете работата до край.

Анонимен каза...

Най-после лъснаха и доносниците.

Анонимен каза...

до 75-ти и 76-ти Ей, нали полицаите обискираха училището заради някакви си уж злоупотреби от страна на Митов. Къде ви духна вятърът към жена му. Вие май атакувате нея. Но внимавайте! Той и да си отиде тя ще остане.Ле-ле-еее!

Анонимен каза...

И аз да се обърна към 75, тъй като познавам много добре г-жа Митова. Слушай маце, по-добре да си изкараш някой лев с труд, а не със захождане по чуждо.

Анонимен каза...

Наесен ще имам първокласник. Ще си помисля къде да го запиша.

Анонимен каза...

По-по-най-объркано писание под номер 74 отдавна не бях чела.
Само мозък вързан на възел може да го сътвори :).
Я СЕ ПРОБВАЙ ПАК?!!

Анонимен каза...

75-ти не ни интересува нито Димитровград, нито Илиянци, нито вашето лично отношение към семейството на Митов.Важно е, че училището е добро и то под ръководството на Директора.

Анонимен каза...

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1183102

http://www.teacher.bg/Article/Details/35202

http://www.novini.bg/news/43193-полицаи-обискираха-училище-в-троян.html

Анонимен каза...

74 i 75 mi se struva 4e sa edin i sa6t 4ovek koito poznava sem.mitovi..da pitam az tozi vaprosniq otkade znae 4e mitova e gluhar i hodi po dimitrovgrad i kak moje taka da se izkazva moje da vi osadqt dragi mi..ot kade si tolkova zapoznat s teinoto sastoqnie?aaaaa?

Анонимен каза...

Ей,хора сем.Митови са голяма напаст!!!Само хора ,които не ги познават или са от кръга Семейство и приятели могат да ги хвалят.А даскалиците в това училище само лигавят децата!!!!

Анонимен каза...

Ами така е! След началото, сме доволни и от малкото. После ставаме все по–лакоми, и по–лакоми, и така, докато се ....! Отидох за един документ, в едно село, относно скица на имот. Чаках кмета за подпис, в работно време час и половина, да се върне от града, където беше отишъл за стока, за зеленчуковия си магазин! Защо плащаме данъци?

Анонимен каза...

до 74-гледаи си работата!!! НУ ХРИСТО БОТЕВ е НАИ-ДОБРОТО!!! С наи-добрите у4ители!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

до 84 познавате ли сем.митови лично???

Анонимен каза...

Много искам да знам, какво образование има господин Митов? Благодаря!

Анонимен каза...

Да, и отрочето им също!!!!Повярвайте,знам какво пиша!!!86-и ,гледам си работата-казвам истината!!!!!!

Анонимен каза...

дъщерята е завършила стопанско управление във Търново и сега уча заедно с нея за магистър ,така че 89 гледай си работата и от мен.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОЗИ БОЛЕН МОЗЪК! ти не си добре наистина къв ти е проблема."Повярвайте знам какво пиша" и кво пишеш а? само простотии така като четем хахахаха

Анонимен каза...

ДО 89 КАКВА Е ИСТИНАТА...НЕМОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ

Анонимен каза...

"кво", "къв"," във Търново", и много такива, от хора висшисти и магистри!? Подигравателното, хахахах, не говори за убедителност, и диалог на образован човек, и човек с култура! Съжалявам за повечето от младите хора в България, които живеят в такава социално–политическата обстановка! Не съм 89–ти, 85 и 88 съм!

Анонимен каза...

ее поне живеем в БГ не сме като някои изгонени от работа и да ходим в чужбина да просим пари подкрепям номер 90 браво.номер 92 не мисля че и ти говориш и пишеш напълно безгрешно нали?:))

Анонимен каза...

виж КВО "къв" и "кво"съм го написал, защото така съм решил.знам как се пише и говори на бълг.език,а "във Търново" исках да напиша във Велико Търново, но съм го изпуснал,а пък и не мисля че тук трябва да си търсим правописните грешки ясен ли съм ти?

Анонимен каза...

Тъй вярно! Слушам!

Анонимен каза...

Каквито учителите, такива и висшистите/някои/.

Анонимен каза...

94–ти, внимавай с изпускането при нервно състояние! Истината не е обида! Извинете!

Анонимен каза...

точно ти прощавай няма как да ме накараш да си изпусна нервите......

Анонимен каза...

хора, нали ви е ясно че номер 89,92,95,97 са една и съща помия...

Анонимен каза...

ооо и номер 96 забравих

Анонимен каза...

abe 6to se zanimava6 s takiva otrepki izob6to kato tozi ne se znae kakyv e ne6tastnik samoten i se 4udi kvo da izmisli za horata dnes sa mitovi utre 6te sa drugi ne6tastnik pylen

Анонимен каза...

Боже,пази България!!!!Като чета последните писания се плаша за бъдещето.Тези хора не знаят кои са и какво могат.Все някой друг им е виновен,а те са велики!!!!!Много сме малко в Троян и се познаваме добре.....!

Анонимен каза...

ти нямаш право да произнасяш думата Бог от твоите уста е грешнооо

Анонимен каза...

da pravilno malko sme v troqn i se znaem koi kakav e i ot kade idva,taka 4e naistina se poznavame dobre i znaem koi na kakvo e sposoben

Анонимен каза...

po-golqma reklama ot tova na g-n Mitov i na u4ili6teto zdrave mu kaji.Vmesto da izbodat o4i izpisaha vejdi.ami bravo na tezi,koito go napraviha

Анонимен каза...

До 104 и 105 Каква реклама,какви 5 лева? Наясно ли си какво означава да обвинят директора на едно училище в кражба и то във времето когато всяко училище се бори за всеки един ученик?
Хайде съпругата му работи там,той е директор,това може да се приеме,но за щерката толкова ли няма друга лавка,а трябва да отиде точно там,сега как ще разсеят съмненията в шуробаджанащина? И още нещо драги защитнико,хвърлят ли кал по един учител...тя пръска и по останалите.
Защитникът поне трябва да е грамотен,защото вместо да помага - само вреди на този когото защитава.

Анонимен каза...

Много прости даскалици работят в това училище!Затова пък са предани като кучета.103-и,ти знаеш ли ме кой съм,че да говориш за грях?Или морала ти е като правописа?В това училище си играят на такова,по-скоро забавляват децата,че да са свободни от ангажименти родителите!Но,тя политиката на БСП е такава на общинско ниво!И не само на общинско!

Анонимен каза...

Сега разбрах защо учителите се молят на децата да влязат в час, и само за присъствие пишат добра оценка,дори и без знание. Като в търговията, стоката по–скъпа когато е малко. Точно като нашите деца, които са всяка година, и по–малко. След това си купуваме и дипломите за висше образование/не всички разбира се/. След като, и ако се докаже присвояването на някакви вещи, от един от най–уважаваните хора в един град, или село, или което и да е населено място– учителя, и попа, не знам какво да кажа! Особено и след разкритията за доносниците в църквата, просто побъркана работа. В името на детето си, и семейството, не само терминал 2, а и всяка друга възможност.

Анонимен каза...

mili4ak 106 ti na qsno li si 4e ne obvinqvat direktora, a razsledvaneto e sre6tu NEIZVESTEN IZVAR6ITEL a?moje vseki da e.moje i ti da si xaxa

Анонимен каза...

do 106 nikoi ne za6titavam vijdam kakva e istinata, a opredeleno ne e takava kakvato q predstavq6 na horata i na policiqta..a kolkoto do da6terqta teb kakvo te valnuva v koq lavka raboti

Анонимен каза...

do 106,107 nqma prosti daskalici VE4E tam...a dali znam koi si predpolagam i ako re6a moga da rzbera 4rez IP adresa ti/tova e termin ot informatikata/da ti obqsnq za6toto predpolagam neznae6 ot kade da si pusne6 komputara ina4e mnogo se koko6ine6 a vsa6tnost si kragla NULAA

Анонимен каза...

ПОДКРЕПЯМ 109 РАЗСЛЕДВАНЕТО Е С/У НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, ТАКА 4Е НЕ ГОВОРЕТЕ БЕЗ ДА СТЕ ЗАПОЗНАТИ ГРАМОТНО

Анонимен каза...

Като е неизвестен извършителя, защо се прави обиск и на директора в къщата, а и на негови роднини? Или той е натопил роднините си, които, чрез негова помощ са присвоили, а той, за да се измъкне, ги топи, за да се "спаси"? Малко се обърках, ако изобщо съм се оправяла в тази бъркотия?

Анонимен каза...

и на мен ми се струва, че не си се оправяла

Анонимен каза...

ne razsledvat samo direktora,a i materialno otgovornoto lice na u4ili6teto ne e namereno ni6to nikade, taka 4e prekratete ve4e s glupostite.Pravi se edna rutinna proverka prosto na direktora i na MOL-a, da se dokaje tqhnata nevinnost,a ot tam na tatak organite ve4e si znaqt rabotata,a tezi deto klevetqt ne mi se misli...:)

Анонимен каза...

До 51-ви. Изобщо да не беше писал че съпругата ти е учител и то от много години.Ами поне да пишеш на български да те бе научила.Излагаш я така бе пич.

Анонимен каза...

Била съм МОЛице, и знам как се изписват материали, за в "къщи", след подпис от този, който трябва да подпише– началника, или директора. Предприятията се окрадоха с такива подписи. Колко дървен материал, колко ел. инструменти, и инструменти от всякакъв вид, колко неща за бита, колко строителни материали. Колко вили и къщи се построиха, покрай заводите и предприятията, слаба ви е фантазията. Седнали сме тук и се занимаваме с кокошкарски истории. Някакъв си директор и роднини, уж сами се наклеветили, уж се води разследване срещу неизвестен извършител, който е известен, уж изчезнали хладилник и кантар, пък после няма нищо..пълни глупости! Човека е от старата генерация, от стария начин на съществуване на дребните Плюшкиновци. Докато ние си правим състезание тук, кой ще е по остроумен в писането и т.н, някои вече са се "обзавели", крадейки за повече, и по на дебело. Внимавайте, отклоняват ни вниманието, за да си свършат на чисто работата, в този момент,на друго място, може би някои други хора. Оставете го вече човека!Да ги оставим да ги бракуват липсващите неща, и да не се резели човека пред децата, защото няма да им се отрази възпитателно, а после и на нашите глави/родителските/.

Анонимен каза...

111,ти заплашваш ли?Като ме просвещаваш за IP,да беше се научила да пишеш на кирилица.!!!!Аман ,от полицейски изчадия!Толкова сте елементарни даскалиците в това училище,че сте направо жалки!!!!!

Анонимен каза...

Po jalka ot teb povqrvai nqma

Анонимен каза...

do 118,ama ti mai si prosi6 ve4e ne6to vzemi se spri 4e sama 6te si navredi6

Анонимен каза...

до 118, сигурно ме бъркаш с някой, след като ме спрягаш в женски род,ама няма нищо простено ти е,тъй като знаеш че много хора ти имат зъбЧЕ :)))

Анонимен каза...

do 118.sigurno i u vas ima takiva policeiski iz4adiq xaxax

Анонимен каза...

а и още нещо до 118,аз мога да пиша и на кирилица,и на латиница,ама ти май не си се научила да четеш на латиница знам,че те затруднява затова извини ме няма повече хахаха. Вместо само да злобееш вземи се научи,ама то май вече няма за кога :)))

Анонимен каза...

Не съм никой от тези, които се заплашвате, но това "хаха", говори за ниво детска градина! по такъв начин дечицата се състезават в диалозите, демек правят си на инат. На големи и образовани хора не им прилича. Време е да пораснете господин или госпожо хахаха.

Анонимен каза...

и това "демек" само на село варви тук не хахах

Анонимен каза...

и ти ли беше този,който търсише правописни грешки в хората във "Време е да пораснете" има такава открийте я :)))

Анонимен каза...

на големи и образовани хора не им прилича да правят елементарни правописни грешки и да говорят с диалекти

Анонимен каза...

Някой селянки, присадили се на полендашка кратуна в подножието на Балкана ,май нещо им глижди....!

Анонимен каза...

"Варви" е върви! Много си изостанал с материала!

Анонимен каза...

ее открихте моята грешка барво отличен,а твоята успяхте ли :))струва ми се,че с това "демек" и с това "пораснал" по-си изостанал от мен, ама няма нищо успех от мен

Анонимен каза...

Не съм по–изостанал, а съм по–изостанала! Не съм учителка, и не се присмивам като вас хахаха!

Анонимен каза...

от къде да знам женска ли си не си ли? и какво ме интересува дали си учителка или не??? а за присмиването няма какво да коментирам такива хора такова заслужават..хаха и личи си,че не си учителка:))

Анонимен каза...

Защо директорите са несменяеми в Троян? Ако има критерии за същите да са с икономическо образование, да имат някакви лидерски качества,а не физкултурници, които да управляват училището,но като бащиния. Да бяга да си препродава зеленчуците и да остави образованието на тия, които имат ценз, хъс и желание. Аман от далавераджий- много маймунки са на клона там вече, а само реват за пари - а пуснете кокала де

Анонимен каза...

Там кръга е така затворен, че външни хора НЕМА. Кой се осмели да разбута осилЯка??? Това е семейно ...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |