Отговор на поканата за дебат

Местни избори 2011 платена публикация

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

ПОЛУЧИХ ПОКАНА ЗА ДЕБАТ по проблемите на гражданското управление от г-жа Донка Михайлова. Не ми се иска да обсъждам гражданското управление на Троян с човек, който не е живял в гр. Троян. Гражданите чуха достатъчно обещания от страна на Донка Михайлова, за които всички знаем, че са неизпълними.

ЛЕСНО Е ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА, когато знаеш, че няма да живееш в този град! Аз не мога да го направя! Демагогията и високопарната реторика в духа на столетницата отегчи избирателите до такава степен, че аз не бих си позволил да губя времето на интелигентната аудитория с безсмислена полемика.

АЗ ПРЕДПОЧИТАМ разговорите очи в очи с хората от Троян.

26.10.2011 г., гр. Троян
С уважение:
Минко Акимов - кандидат за кмет
на община Троян от ПП „ГЕРБ”
Начало

175 коментара:

Анонимен каза...

Това, че не си го писал ти е повече от ясно!
А това, че си невероятен лъжец е още по-ясно.
Май си забравил Валя Букарева,а!?!?

Анонимен каза...

От думите Ви прозира само СТРАХ,СТРАХ и пак СТРАХ!По всичко личи,че сте в паника от това,че ще загубите.

Анонимен каза...

Уважаеми, г-н Акимов, не се пише "реторика", а "риторика", произлиза от "ритор"! Това показва вашата интелигентност.
Аз пък исках да ми "загубите" времето с дебата, но уви! Предпочетохте да обикаляте града с Ангел Балев, Марин Радевски, Петко Петков и други, за да просите от хората кметски мандат. Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно!!!

Анонимен каза...

Пенсионерите - в пенсия!
Пенсиониране - значи нероботоспособност!!!

Анонимен каза...

Абе ти кого наричаш "Съграждани", бе говедо трапчанско?
Кога се търкулна по гъз в Троян, кога гражданин стана?
Скоро да си ходиш по трапето, там при другите трапчански тикви!

Анонимен каза...

и аз исках да ми изгубите времето извинявам се но е некадърност това изказване . искате да се видите с хората , но не ви интересува тяхното участие нямате ли мнение по темата

Анонимен каза...

Простотията граници няма... На такива обноски ли ви учат в партията?!?
Та нали Донка Михайлова е най-новия жител на града ни. Срам ме е, дори повече и от Данаилов ме е срам, като си помисля колко безрасъдни са станали троянците.

Анонимен каза...

ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ГИ БЪЛВАТЕ ЕДНА СЛЕД ДРУГА ЗА ДА ЗАЛИЧИТЕ СТАТИЯТА НА ДОНКА МИХАЙЛОВА КОЯТО ПОКАЗВА ИЗЛАГАЦИЯТА ВИ ЛИ? РЕЗУЛТАТА Е НЕУСПЕШЕН

Анонимен каза...

Според мен интелигентната аудитория на този тур от изборите просто трябва да пропусне да гласува!

Анонимен каза...

Минко не беше стъпвал пеша по улиците на града, докато не дойдоха изборите. Маршрутът му беше на бегом единствено от общината към СОТ-а,за да яде при Яна. Него го беше страх от очите на хората.Сега обикаля от магазин на магазин да пита собствениците дали ще гласуват за него. Късно е, Минкоооооооо!

Анонимен каза...

Минко,ти ще играеш ли на Мача на Столетието?Боковите мутри срещу..... предстои да видим срещу кой!Впрочем,знае ли някой откога там не се е играл мач?Не че мача е сигурен...

Анонимен каза...

Нека спрем лъжите
За бога... не гласувайте с No2!!!

Анонимен каза...

Вие като знаете, че Раличка Бенчева пише материалите на Минка как очаквате да няма правописни грешки?

Анонимен каза...

Минко Акимов всъщност не е разбрал на какво го кани Михайлова. Акимов, какво е това "гражданско управление", за което говориш. За пръв път чувам за такова нещо. Жената те кани да си говорите за "гражданско участие в местната политика", т.е. как гражданите участват във взимането на решения, в контрола върху властта и т.н. Тези неща ти нито ги разбираш, нито ги можеш. Поне научи термините.

Иван каза...

Давате ли си сметка колко ги е страх колко ги е страх милиционерската групичка и комунките Данкови за да призоват на пожар в петък Боко Винету да открива пейките на стадиона и една леха с цветя /които ще измръзнат след няколко дена/ обявена за "кръгово"

Анонимен каза...

Минко Акимов колкото повече пише толкова повече се излага и проявява некомпетентност. Ох - още два дни ще ни излага нашия кмет, слава богу.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Опа-а-а-а-а,ето ,че излязох пророк-посещението на Боко се отлага!Взех да го понасям някакси.

Анонимен каза...

Беше голяма смешка с цветята. Първо дойдоха едни лели с хризантеми. Набоцкаха ги и после ги извадиха. След това донесоха едни чуждоземски китки. Набоцкаха пък тях. Кой го плаща това бе Акимов?

Анонимен каза...

Акимов що не вземе да се появи на срещата на Михаилова с хората довечера - нали иска с хора да се вижда там ще се срешне очи в очи няма да е само тя че да го е страх

Анонимен каза...

Гражданско участие, Акимов не е равно на гражданско управление.

Анонимен каза...

Г-н Акимов, който учи право , учи и правопис.Но ти си като врабчето, което е завършило задочно консерваторията и вместо да пее цвърчи.Писанията ти преди 10 ноември 1989 година за възхвала на комунистическия режим, няма правописни грешки.Явно си имал добри коректори, или може би в пенсионерските години и малкото ум, който си имал, вече го няма.

Анонимен каза...

Опитваш се да заличиш тва дето го е казала Михайлова ама не можеш пак го четем щото твоите последни 3 писания тук са глупост

Анонимен каза...

Ралица е мръсна продажна некадърна овца

Анонимен каза...

Минко Акимов = пенсионер, милиционер, КОМУНИСТ!

Иван каза...

Милиционера заедно с бившия прокурор Гурлевски са завършили право по системата "Рабфак". БКП изпращаше на обучение най-верните си, но и най-глупави кадри без приемен изпит в така наречените работнически факултети. Преподавателите бяха задължени да им дадат диплома, колкото и да са глупави рабфаковците! Та такъв юрист е милиционера!

Анонимен каза...

Ако гласувате за Донка, значи подкрепяте коалицията БСП/ДПС.
Е за тва в неделя ще изберем отново Акимов за кмет.

Анонимен каза...

Защо публикувате тук? Не знаете ли, че в този сайт пишат и четат предимно помиярите на Пъдарски? Какъв смисъл има да им обяснявате? Голяма част от тях не правят нищо друго, освен да висят тук и да изливат безсилна злоба. Самият Пъдарски е вече безработен и такъв ще си и остане/понеже НИКОЙ не може да съзре шанса, който има с него/. Какво друго да прави освен да се дърли по форумите.
Ние, които мислим за града, за бъдещето на всички, ще гласуваме твърдо ЗА ГЕРБ. Да, не ми харесва лично Акимов/и то просто защото смятам че трябва по-млад и енергичен човек/, но ще гласувам за ЕДИН пенсионер! Няма да гласувам за БСП и за ВСИЧКИ пенсионери!

Анонимен каза...

Думата реторика=риторика има дублетна форма.

Будните радетели за правопис да се поограмотят.

Какво общо има Валя Букарева, 1-ви?

Анонимен каза...

Минко,Минко видя ли сега като прикри далаверите на Енкин когато го наследи каква кампанийка ти спретна сега твоят човек.Та чак ще ти заеме мястото с Доца начело разбира се.А можеше да търка наровете на атлант и ти сега да си непобедим.Ама когато си го направи човек сам и чужд не може.Мъка ми е за Троян върне ли се великолепната шестица на БСП на власт.

Анонимен каза...

28. Да, не ми харесва лично Акимов ще гласувам за ЕДИН пенсионер! Няма да гласувам за БСП и за ВСИЧКИ пенсионери!

Подкрепям те 28,невероятно точно определение!Това важи и на национално ниво за електората на БСП.ОСНОВНО ТУРЦИ ,ЦИГАНИ И ПЕНСИОНЕРИ КОИТО ОЩЕ ВЯРВАТ ,ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ИМ ВДИГНЕ ПЕНСИИТЕ.

Анонимен каза...

20ti Акимов не ще да отиде сам на среща с Донка - ти го караш да ходи че и с хората да се вижда на него не му пука общува с отбрани хора и заучени думи - ще вземат да го питат нещо което не си е научил и какво прави тогава

Анонимен каза...

Голям смях с тази Донка щяла да допусне"гражданско участие в местната политика".
Това мога да го повярвам само ,ако боклуци като Енкин и другите 5-6 след него в листата напълно отсъстваха от нейният екип.Наистина май останаха само слепи говеда в този град.

Анонимен каза...

Големия страх у Акимов и шайката около него идва от това, че Михайлова може да направи ревизия и ще лъснат много неща - една комисионна от 5 % от проекта за градска среда, една друга по проекта за Шипково, водния цикъл на Троян и т.н и т.н.
Може да стане така, че Акимов отново да се върне в затвора в Ловеч, но този път не като зам. управител!!!

Анонимен каза...

По-тъпо от троянец няма!И говедо да Ви предложат от БСП и за него ще гласувате

Анонимен каза...

Напълно съгласен с 35!!! Еснавски град-това е!!!

Анонимен каза...

Г-н Акимов, защо бягате от диспут с г-жа Михайлова. Точно там избирателя ще направи своя избор , кой от претендентите има по-правилно виждане за развитието на Общината и знае как да направи своите съграждани съпричастни в управлението на Общината.

Анонимен каза...

Ще гласувам за Плевнелиев, защото вярвам, че ще направи всичко по силите си, а има и данни за това, да бъде добър, толерантен и мъдър (хитър) президент въпреки властта на ГЕРБ.
По същата причина ще гласувам и за Донка Михайлова.
Защото избирам да направя избор "ЗА", а не "ПРОТИВ".
/В това ме убедиха по-горните прокламации!!!/

Иван каза...

Към 31. Моля те да се замислиш като гласуваш за Минко Акимов защото гласуваш не само за един пенсионер, а още и за един необразован,неможещ и незнаещ глупав милиционер! За него е вярна максимата, че пирон в кисело мляко да забие ще го изкриви. А е и страхливец като не иска дебат. И само защото носи панталони прилича на мъж.

Анонимен каза...

Тъкала й Донка престилки,
Доне мари, бяло момиче!
престилки със три нищелки.
Три дни ги й Донка тъкала,
триста се нишки скъсали,
петстотин възла връзали.
Викнала й Донка да плаче.
Буля калина миреше:
- Мълчи, калино, не плачи,
буля престилки ще тъче.
Мъчно се тъкат престилки,
престилки със три нищелки,
лесно се любят ергени,
се с накривени калпаци
и засукани мустаци.

Анонимен каза...

38 и аз ще гласувам за ГЕРБ за президентска двойка но тук в Троян ще подкрепя Донка Михайлова

Анонимен каза...

Вижте само снимката, ясно личи че само ще взима няма да дава.

Анонимен каза...

Днес, минавайки покрай Данъчна служба се удивих от поредната глупост сторена от г-н Акимов. Колите бяха паркирани на така коментираните тротоари, къде са парко местата, с които по горе споменатия господин се хвалеше на дебата. Омръзна ми от тази поредица необмислени действия. А и с тези разходки на загубилите с Акимов са върха на сладоледа. Време е за промяна!

Анонимен каза...

Милиционер, ако има нещо останало мъжко в тебе отиди на дебат. Но знам, че няма да го направиш защото си срахливец!

Анонимен каза...

Друго си бяха островчетата проектирани от сина на Енкин....

Анонимен каза...

Ей, БСП, плачете като....... Спокойно, в неделя ще го получите, не се хабете тук, хем ще спестите пари, хем ще сте починати.

Анонимен каза...

Уважаеми г-н Акимов, вие сте възрастен човек, диабетик сте и имате здравословни проблеми.Въпреки,че сте пенсионер последните четири години "здраво" работехте! Работехте почти без екип, защото заместник - кметовете ви очевидно не се справяха!Работехте с един мързелив председател на общинския съвет, който трябваше да носите на гърба си!Работехте с общински съвет, в който вашите съветници мълчаха и ви оставяха Пеевски и Шошкова да ви разкъсват! Предаде ви един от най-близките ви хора, вашия секретар на общината.В този форум денонощно получавахте критики. По улиците хората се възмущаваха първо от дупките, а сега от некачествените ремонти.Лидерът на вашата собствена партия почти до изборите прокламираше,че не вие ще сте техния кандидат. Бизнесмените-съветници насаме признаваха,че вие не ставате за кмет, но нямат друг по-добър.Във вашата листа се включиха непочтени хора, дългогодишни представители на други партии д-р Дудевска и д-р Минков, ако те са предали собствените си партии няма ли утре да предадат и вас? Вие разцепихте десните партии, но днес това се обърна срещу вас. Вие дадохте пари по проекти на една част от вашата администрация, но на другите не дадохте и това също се обърна срещу вас.Вие не успяхте в дебата по телевизията, защото както сам знаете вашата сила не е в говоренето. Днес ходите отчаяно по улиците и магазините и молите като просяк за гласове, а зад гърба ви всички ви се подиграват. Г-н Акимов, разбирам вашето желание да победите, всеки на този свят иска победа. Но вие отдавна сте победил в личния си живот, имате добро семейство и деца, внучката ви е прочута звезда. Защо не се откажете от политиката и не изберете спокойствието? Помислете над думите ми и повярвайте че не съм ваш враг. Бях ваш съратник. Дори да спечелите изборите и отново бъдете кмет, едната половина на Троян ще ви презира. Нужно ли ви е с нокти и зъби да постигнете пост, но също и толкова много омраза. Помислете за безсилието на Енкин по същото това време преди 4 години и не бъдете като него. Откажете се с достойнство, хората ще го оценят!

onzi каза...

Минко,тей както си подал дясната рька всякаш казваш на хората дайте пари нещо нормално за теб,а до колкото до това,че си живял в Троян какво си направил толкова за него освен парично облагодетелствуване в твоя джоб, така че един по-малко за Минко милиционера не полицай.Адио кьм Трапето.

Анонимен каза...

Моите уважения, към анонимний 47-ми пост, адмирации към мисълта и начина по който показва своята позиция. Ако всички съмишленици, без значение на коя партия са, бяха по-мъдри хора, сега може би нямаше да си хабим думите тук.

Анонимен каза...

Гербаджиите впрегнали и две момиченца да раздават листовки с лика на Акимов из града!
Страх, страх, страх!!! Смях, смях, смях!!!

Анонимен каза...

Нецензурно е, но като ми напира отвътре-осиранееееееееееее. Моля админа, ако прецени да ми изтрие поста.

Анонимен каза...

Браво на Атака! Пеевски може да го наричат луд, но дори и той взе правилния избор да не подкрепи милиционера.

Анонимен каза...

Хареса ми обръщението на Мичо Генковски под номер 47-ми.Крайно време беше и му благодаря!
Това е краят!

Анонимен каза...

47ми правиш страхотен анализ но не пропускаш ли нещо наречено келепир,далавера,комисиони по проекти:(

Иван каза...

Благодаря за прецизният анализ, но това би впечатлило някой с достойнство. Обръщението обаче е адресирано към човек не познаващ това качество на духа!
Не очаквайте чудеса! В понеделник всички ще бъдем свидетели на пълното унижение на Акимов.

Анонимен каза...

Ебахти и дилемата! Комунисти срещу комунисти-това е избора на втори тур!Ужас!!големи спорове кой е по по най,Всички са маскари .Избираме между хората на кух пожарникар и съветски педераст! Това е все едно коледно прасе да си избира кой да го заколи.Айде на изборитеее,молим!

Анонимен каза...

А къде се е чуло и видяло сини да подкрепят червени. Милко Стончев предаде синята идея. Жалко, имах му доверие, но ........ няма да гласувам за комунистите.

Анонимен каза...

Освен че е продажна Ралица Бенчева е и нагла,бездарна наречена от някои(журналистка).Та каквато е тя, такъв е и предизборният им работодател.Познавам я от многото седесарски-десебарски събрания.Но този път мисля да накажа предизборният им работодател.Заслужи си го-и ще си го получи.

Анонимен каза...

Никъде не съм чул да има призив,че Милко Станчев е подкрепил червените. Това, което знам е че е решено да гласуват по съвест. Спрете с нечестните спекулации особено когато става въпрос за факти.

Анонимен каза...

На умряло куче ,нож не се вади.Истината е една, др.Акимов да си ходи.Време е Донка Михайлова да направи това което е обещала.Успех Донке.

Анонимен каза...

Естествено че няма да призове официално. Той е стар, подъл политически хамелеон. Само че тези никой не ги обича. за мен като стар дясномислещ, дилема няма. А милко ми падна в очите за кой ли път. Няма втори път да му се вържа на глупостите!

Анонимен каза...

Не е възможно в Троян да има толкова много компютърно грамотни бабички. Извода е- тук се подвизават хората на Милко Станчев! И някой друг платен драскач...

Анонимен каза...

Все си мисля, че платените са повечко.

Анонимен каза...

Не знам за какво пишете коментарите си но сегашната ситуация беше много ясна още преди първия тур . Не може от многото не достоини кандидати на балотажа да се явят двама достоини . Просто такъв ни е матеряла и по добър няма от къде да вземем . Надявам се все пак Акимов да спечели защото ще станем за смях и резил на всички ако спечели съпартийката на станишко . Била достоен кандидат но човек не може да е честен и достоен ако е останал член на тази корумпирана партия . Всъщтност може но само ако е пълен идиот , а Донка поне изглежда интелигентна така че явно варянта с идиотството отпада и остава варянта с корупцията .

Анонимен каза...

Оточни кой лъже..Ти или Тя !!!

Анонимен каза...

Ей, днес умрях от смях! Пред мен, един субект така разпалено обясняваше как ще гласува за Акимов, при условие, че знам че е червен, та дрънка. Сещате ли се, защо така? Елементарно, защото като направиш сметка, се вижда ясно, че Акимов ще е кмет! И този въпросен плазмодий, за да се застрахова, правеше чупки в кръста, да не ти е работа. Толкова беше впечатляващо, че няма как да се опише!

Анонимен каза...

алоооооооооууууууу,младежи и девойки герб,май ви трепери ....... от милко станчев????????????????????

Анонимен каза...

'... аз не бих си позволил да губя времето на интелигентната аудитория ...." - прав е г-н Акимов. Кой интелигентен човек би си губил времето да го слуша? Има ли какво да каже? Поне да говори правилен български, а той диалекта го владее добре. Сигурно подражава на шефа си.

Анонимен каза...

65-ти оточнихми се че ти че гласуваш за кака си дона кат гледам как пишеш не си много грамотен и ако грамотноста е свързана с интелекта ти е простено да гласуваш за комунистите . Ти не си виновен , че съдбата те е ощетила . Но моля те не натрапваи глупоста си и на другите .

Анонимен каза...

Бедно ДСБ, докъде стигна, да подкрепяш комунисти! Защото да не гласуваш, означава само едно - гласуваш за БСП! Нали се сещате, че феновете на Енкин ще гласуват под строй! Точно същите като количество, че може и повече да са с гласовете на някой особено прости хора, за които думата проект е нещо нечувано. Като чуят "проект", си мислят, че то е в полза на Троян. Не, драги ми глумци, проектите се правят предимно в полза на тези дето ги пишат, и на някои техни аверчета. Ей, прост народ, само дето си мислех, че в ДСБ са просто злобни смотаняци. Пък те си били обикновени тъпунгери.

Анонимен каза...

Най-подходящ за кмет на община Троян е Минко Цочев Акимов. Две мнения по въпроса няма! Затова, приканвам всички, които имат поне малко съвест и какпка добронамерени чувства за града ни да се вдигнат и да гласуват с бюлетина номер 2. Това е единственото правилно решение. ПП ГЕРБ е единствената партия, която не промени платформата си и не измени на привържениците от началото на кампанията. ГЕРБ–ПОБЕДА !

Анонимен каза...

Оставете Станчев на мира, кажете нещо за Акимов.

Анонимен каза...

71-ви , че не е подходящ не е . Но просто е единствения приемлив кандидат достигнал до балотажа .

Анонимен каза...

Ама верно е най-подходящ! Едно изречение не може да каже, без да чете предварително написан текст, говори на диалект,не знае езици, няма визия, стар си е за тази работа. Понеже поодкрадна едни пари, дето ги намериха във фризера му на Трапето и дето Б.Б. покри случая, давайте да го избирате, че да доокраде квото е останало! Глупаци такива! Още малко ще търпим драскачите и после ще мирясате. Друго така и така не можете да правите!

Анонимен каза...

Акимов е изключително точен човек. Нещо, което неговият предшественик не е. И леля ти Донка ще е като Енкин. Същата комунистическа семка.

маймунчо каза...

И аз не си падам по Акимов, но не трябва да се забравя, 4е той ве4е стъпва по отъпкани пътеки ... а, ако дойде друг ще трябва тепърва да ги търси!!!

Анонимен каза...

http://www.parliament.bg/bg/MP/63
Снимка на кандидатката за кмет преди визуалния upgrade.
Май не Акимов, а някой друг вече е бил пациент на д-р Енчев (естетичен хирург)

Анонимен каза...

Я някои да каже за парите от фризера . Маи комунягите почнахте да играете с милиционерски методи срещу милиционера . И колко пари е имало във фризера 100 лв , 200 лв ,милион , милярд ?

Анонимен каза...

Питайте комшиите и братовчедите му какво е било преди няколко месеца. Говори се за едни 1,7 млн дето Пеевски все го пита къде са в бюджета на общината....

Анонимен каза...

Ха ха разгледах снимката от линка на 77-ми .Че то за другите избори кака ви Дона ще е направо манекенка ако върви в тази прогресия .

Анонимен каза...

Старичък е, верно. Но ще гласувам за него. Защото неговите избиратели са от моята черга. Той ще не ще, ще им гледа интересите. Което означава, че ще гледа моите интереси. А избирателите на Донка Михаилова са пенсионери, безработни, цигани и като за капак, съвсем официално- турците. Техните интереси са далече от моите. Така че, изключено да гласувам за нея, тя ще трябва на тях да угажда. Ако разбира се, се разбере с този общински съвет, който е изцяло десен.

Анонимен каза...

Пак един заблуден - неговите избиратели били от неговата черга и той щял да им гледа интересите! Будала!Минко гледа само собствените си интереси и тези на "бизнесмените" около него, дето са потънали в кредити!

Анонимен каза...

81, подсети ме, как по времето на Енкин тук се напълни с цигани, че той им даваше редовно социалните помощи. Да не искаш да кажеш, че и сега ни чака нещо такова?

Анонимен каза...

Не ни чака, то е факт - Минко засели на Трапето доста от тях, вървете им вижте наколните жилища и си питайте кандидата кой плаща ток и вода за тях и с чии пари!
Всъщност - все тая, от многото коментари ми стана ясно, че в Троян много прост народ има. И няма да се свърши!

Анонимен каза...

Какво друго може да ни чака с кмет комунист? Професионално, неуловяемо крадене, усмивки по радиото. И цигани, цигани, докъдето ти поглед стига. Ти да си чул някой млад да е приет в тяхната партия? Нали им трябват избиратели, от къде да дойдат? Пенсионерите няма как да ги увеличат, даже всеки зимен грип им намаля електората. Увеличаване на подкрепата няма как да се получи, освен с увеличаване на привържениците на партията. А при тях могат да се увеличат само циганите! Дано троянци отново покажат, че са граждани, а не тъпи селяндури.

Анонимен каза...

1,7 милиона е добра сума и тежи около 20,400 кг в банкноти по 100 лева . Доста добър фризер е имал човека . И къде са отишли парите след това за финансиране на предизборната кампания на БСП евентуално ? Аиде стига с клеветите тои Акимов да не е Енкин случаино .

Анонимен каза...

Е, времето ще покаже кой лъже.....

Анонимен каза...

Всички лъжат , въпроса е кои ще направи най-малко пакости в Троян . Имам чувството , че Донка може да сътвори куп безобразия по време на мандата . Така , че избова ми е ясен макар и с отвращение се налага да гласувам за милиционера .

Анонимен каза...

Аз съм авджия и ще гласувам за Минко, познавам го от много отдавна идвал е на лов и в нашата дружинка. На мен кмет никога не ми е трябвал, надявам се и да не ми трябва, но колегите трябва да се подкрепяме. Наслука, Минко !

Анонимен каза...

"Имам чувството , че Донка може да сътвори куп безобразия по време на мандата" Така си е, 88-ми. Тя няма какво друго да направи при така стеклото се разпределение в общинския съвет. Илиян и Петя ги отпиши, че ще я подкрепят. Не за друго, ами логика и последователност при тях не търси. От другите да купят, да купят, колко? Един, двама, максимум трима. Не става, трябват им 15! И какво ще прави Донка Михайлова? Ще имитира активност. Ще прави квартални клубове? Явно не е наясно, че хотрата, които работят, хептен да имат време, няма да го оплзотворят с комшиите си. Ама то какво да очакваш от комунист? Може и комсомола да възроди, да има къде да работи след някой месец нищо неправене....

Анонимен каза...

Не с ели уморихте, не ви ли писна всичко. Не губете сили в празнодумство, ами станете в неделя и гласувайте за Акимов! Не е най-доброто, но да изметем и последните комунистически осколки!
Да, и той сигурно е бил член на БКП. Но все пак е работил не на платена партийна работа. Докато Донка Михайлова освен платен партиен секретар друго не е била.

Анонимен каза...

Ако всички дружно не гласуваме с номер 2 за ГЕРБ, от понеделник, на площада ще звучи бодрия химн http://vbox7.com/play:f794b8f5, а на първолачетата вместо приведствие на кмета, на кориците на букварчетата ще им е изписано:

Комунистите родината изграждат,
комсомолците със тях строят.
Пионери,
пионери!
Славен път ни чака – трудов път.

Припев:
Комунисти, комсомолци, пионери
сме в един и същи строй.
Комунисти, комсомолци, пиониери!
заедно във труд и бой.
( винаги във труд и бой) ...

Анонимен каза...

Ще гласувам за личност, а не за партия.
В случая: президент- Плевнелиев и кмет- Михайлова

Анонимен каза...

Кой пък го брои вашия Милко Станчев за жив с неговите мизерни проценти.Дано му стигнат парите от БСП да си плати борчовете

Анонимен каза...

фен,
переспективата е ясна, ако сега спечели енкин, чрез донка, то в следващите мнооого дълги години той и бизнес групата му няма да имат никаква конкуренция. енкин едва ли ще допусне втори път да изгуби властта над троян. и вярно е, ще има много проекти тук, ще идват много пари, енкин и донка знаят как да прибират парите .ноо няма да са за троянци:)). блажени са невежите дето като чуят проект, то задължително е добро за града.
никак не се учудвам на късата памет на хората. аа, помнят и по дълго, днес слушах един който разказваше как с палета крали нещо от машстрой и завърши с думите- ейй, добри времена бяха.

Анонимен каза...

Ттцтцтцт докъде я докарахте да нападате Ралица Бенчева.Мъжкарите сте големи.

Анонимен каза...

Комунистчета малки силни сте само тук, защото много добре знаете, че навън когато другите си мерят пишките вие може само да си дадете задника.И като сме на анална тема ДСБ-то колкото и да си въртят гъза все ще е откъм нас.

:D:D

Анонимен каза...

Що Ви секна ентусиазма на всички, че така млъкнахте? Думичките ли не Ви стигат вече, поизморихте ли се? Начесахте си езиците, разменихте клюките, оплюхте се анонимно. За съжаление, нищо градивно. Е тава сме ние, троянци. Та какъв кмет точно ни трябва, за да ни оправи /последното изречение да се тълкува, кой като го разбира/?

Анонимен каза...

22-ри,виж как си съставил 3-тото си изречение,и тогава прави смешни коментари.Ако не си твърде заслепен от злоба,пръскайки слюнки по монитора,и щракайки глупости по клавиатурата си.

onzi каза...

Минко,като си живял толкова години в Троян на нас каква ни ползата от това не може по онова време началник на милиционерите да не е партиен член сьщото важи и за твоя началник Б.Б баща му началник на пожарната в София и той сега не е от ами по кое време той е станал човек. Ай сектир.

Анонимен каза...

пенсионерите + циганите + турците + родовете на блажената червена върхушка = 38% за Донка Михайлова.

Анонимен каза...

Ха-ха дона голяма убавня на снимката

Анонимен каза...

Току-що свърши соло-дебата на Донка в малката заличка на читалището. В нея дремеха шепа бетоноглави бабичици, а тя монотонно и приспивно им обясняваше за "участието на гражданите в обществените процеси". Тази тема сигурно си и е била дипломната работа.
И някои искат тази дама да ги управлява като кмет?
"О, неразумни юроде..."

Анонимен каза...

мили хора от община троян и двамата кандидати са от БСП,С ТОЗИ РАЗЛИКА,ЧЕ АКИМОВ Е ТЪРСИЛ БЛАГА В ДРУГА ПАРТИЯ,нЕ се заблУждавайте и знайте, ЧЕ РЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ ИВИЦИАТИ ОТ ПЕНСИОНЕРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА- НИЩО НОВО НЕ КАЗВАМ- ТОВА Е ДОКАЗАНО ОТ ИСТОРИЯТА

Анонимен каза...

обяснете ми като подкрепяте акимов защо руши токущо направените улици.(паралелната на ул.македония улица с новите блокове където направиха и обръщало - като пътя есвършва до някъде като облагодетелства общински съветник по този начин.Сега вече се вадчт бордюри сложени преди 2 месеца. САМИ СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКА КОИ ЩЕ ПОДКРЕПЯТЕ това просто е един от многото такива примери в троян.

Анонимен каза...

Наистина е "безсмислен" дебатът по между Ви г-н Акимов! При създалата се обстановка, четири годишното Ви празнодействие, ще лъсне. Вие няма да имате неоспорими факти срещу Д. Михайлова. Тя също не е идеалната кандидатура, въпреки че по данни на много хора които лично я познават, има качества в пъти повече от Вас.
Това, че е от БСП стъписва хората, но тя поне не се е пребоядисвала за разлика от Вас.
Вярно е и това, че БСП не можа нищо да направи до сега. Все нещо им пречеше, я Луканов, я Доган, я Станишев, въпреки че поне него можеха да отстранят и щяха да са със стъпало две по-високо в очите на хората избиратели.
Дебата е необходим, за да видят и чуят всички троянци какво мислят да правят кандидатите, как мислят да го правят, а ние да си направим съответните преценки. Това измъкване(умишлено бягство) изобщо не Ви прави чест, г-н Акимов и ще Ви прати в небитието!!!!!! Постъпката Ви изобщо не е мъжка, нито пък достойна!!!!

Анонимен каза...

101 всички знаем за кого гласуват циганите - за Акимов и то под строй, защото им се плаща от така наречените първенци на Троян.

Анонимен каза...

Браво на №47! ТОВА Е РЕАЛЕН КОМЕНТАР! Oще веднъж поздравления за позицията, която отстоявате. Моля, всички драскачи да прочетат коментара и да видят как се пише!

Анонимен каза...

64. Анонимен каза.. Надявам се все пак Акимов да спечели защото ще станем за смях и резил на всички ако спечели съпартийката на станишко . Била достоен кандидат но човек не може да е честен и достоен ако е останал член на тази корумпирана партия . Всъщтност може но само ако е пълен идиот , а Донка поне изглежда интелигентна така че явно варянта с идиотството отпада и остава варянта с корупцията .
------------------------------------------------
Много точен анализ,но електората на БСП просто нямат толкова мозък да го разберат и да се усетят ,че е така.По голями гадове в БГ от станишко може би са само агент гоце и агент сава.Те и за това си се дупят на всички избори,но на тези чувствам ,че ще си останат само с целувките.

Анонимен каза...

Браво на №64/109! ТОВА СА РЕАЛНИ КОМЕНТАРИ! Oще веднъж поздравления за позицията, която отстоявате. Моля, всички драскачи да прочетат коментарите и да видят каква е истината!

Анонимен каза...

109 и 110 , защо мислите, че вашата истина трябва да е всеобща. Май вие нямате достатъчно мозък, тъй като не разбрахте, че колкото са хората, толкова са и истините. О.К. вие така мислите, разбрахме! Моите уважения към вас, но не съдете другите. Това, че нещо не ви харесва не значи, че хората са без мозъци!!!

Анонимен каза...

109/64 "Те и за това си се дупят на всички избори,но на тези чувствам ,че ще си останат само с целувките."
Ще им остане само неприятният вкус в устата, защото целувките ще са от тях по за...ка на ДПС.

Анонимен каза...

Не мога да не съдя партия, която целува задника на ДПС. А наистина трябва да си без грам достойнство, за да приемеш Доган ехидно и право в очите да ти казва че иска да го целунеш, само дето не добави ...отзад! Освен това трябва да си и без мозък, за да не можеш да си направиш простата сметка, че дори и с турците, пак нямаш шанс. Но в името на политическата лакомия, да си готов всичко да приемеш, даже мазната хилеща се физиономия! Не знам, аз го гледах, досрамя ме, ама истински, не като оня от рекламата.

Анонимен каза...

Доган е стар политик. Той много добре знае, че няма да успее да обърне вота. Обаче не може да се въздържи да не се погаври с тях. Ама хак да им е! Аз мислех да не гласувам за президент, щото истински не ми пука кой ще е. При това положение обаче ще отида и ще съм от първите, които гласуват за Плевнелиев!

Анонимен каза...

Гласувайте за когото си щете, на този етап нито в Ттроян нито за президент има достойна кандидатура, която да ме спечели на 60% поне. Ще изберем някого, той ще ни е лика прилика с нас и цялото ни общество троянско и българско. Тя крушата сливи не ражда, как тогава народа ни да роди умни политици? Откъде? Вече два пъти се принуждаваме да търсим цар! И какво? Пак същото!!! Все сме си ние. Явно ще трябва да си изядем горчилката и чак тогава може нещо да стане. А дотогава ще ни командват неудачници, популисти, мошеници, хамелиони, устапбендеровци и ще избираме уж по-малкото зло, но ще улучваме винаги по-голямото.
Да ви е хаирлия и новият кмет и новият президент.

Анонимен каза...

Не им харесвал Акимов, ама не можели да гласуват и за БСП!
Ами де спахте миналата седмица! Ай яжте му сега попарите, продажно племе такова!

Анонимен каза...

Прав си 116.

Анонимен каза...

115ти, кво се вайкаш бе! Мрън-мрън, вай-вай! Кво чакате, някой да ви избърше задника и вдигне гащите?! Има едни типове дето никога не може да им се угоди и ти май си от тях. Синдромът на мрънкалото е превзел тоя град. Всеки се жалва, но не си мърда пръста да направи нещо от себе - ей така, за другите. Но ако някой се изяви, веднага ще тръгнант да му търсят кусури.
Пъдарски беше добрата възможност за нашия град и само един посредствен и продажен човек може да го отрече!

Анонимен каза...

Минко,
Говедо трапчанско, кога точно беше десен ти бе, когато съсипа десетки семейства по време на възродителния процес или когато мъжете на твоите любовници ти мачкаха фасона и ти ги пращаше насам-натам? Тогава ли?
Или когато след демокрацията, за да запазиш поста си, целуваше задника на твоя колега от ДС Йордан Василев, който тогава беше от силните на деня?
А може би когато уреждаше синчето си за депутат от БББ?
Или през 1995 г., когато БСП се върна на власт?
Тогава ли беше десен, мръсна милиционерска гад?
Или може би беше честен с нас, когато през 2007 г.,се раждаше третото ти внуче, извънбрачното дете на твоя син, а ти ни обясняваше колко държиш на семейството и семейните ценностти?
Ти си жалък, смешен и много долен старец!

Анонимен каза...

Благодаря 117! Само едната надежда ни крепи да видим тоя град някога такъв, какъвто може и от нас зависи да бъде.
И от нас зависи да попречим на Акимов да го доразсипе. Да попречим на цялото котило около него дето го подкрепят не заради парртийни вярвания, не заради собствената му личност, а заради лични интереси отново да дерибействат в нашия Троян.

Анонимен каза...

Поздравления към 47. Напълно точен и реален коментар. Много точно казано!

Анонимен каза...

118, това не е мрънкане, а моята истина. Къде съзря мрънкане бе брат. Ти нещо преувеличаваш май. А, я ме светни, кой от тези четиримата се е изявил толкова чак много, че не съм го забелязал. И къде виждаш достоен кандидат, та и ти на свой ред мрънкаш. А това дали съм направил нещо за града ни сега не е тема на разговор, темата е балотажа.

Анонимен каза...

Изумена съм колко ниско може да падне човек в жаждата си за власт! Господин Акимов, къде загубихте високомерието си? Защо не се оттеглите с достойнство и да признаете превъзходството на Донка Михайлова! Оставете хората сами да направят своя избор и да преценят кой е по-добрия кандидат! Лично за себе си отдавна съм решила кой ще подкрепя и повярвайте ми Вие не сте моя фаворит.

Анонимен каза...

Нека и аз да напиша нещо. Лошата новина за ГЕРБ е че Минко Акимов в неделя ще загуби изборите, добрата е че наистина Донка Михайлова има добри идеи които ще реализира и наистина дай боже града ни заприлича на онзи град, който беше по времето на Енкин. Пълен с хора и хората имаха пари. През 2006 година няма да забравя интервюто с Дилян Енкин, което беше озаглавено ТРоян-ГРАДЪТ НА БАНКИТЕ. Както и през същата тази година Ловеч прес излезе със статия: Троян реализира 48% от ИКОНОМИКАТА НА ОБЛАСТ ЛОВЕЧ.

Е ТОВА СА ФАКТИ!

Анонимен каза...

Дами и господа,БСП с кой ще управлява....тежко на кака Донка...........10 бсп,2 атака,1дпс и най-много още 1 предател ----може и Анчо да склони за пр.ОС

Анонимен каза...

сега НИ НАРИЧАТ СЕЛО АКИМОВО. ПУСТО А МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ХОРА СА БЕЗ ПАРИ.

ЦИГАНИЗИРАНЕТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЪЩО КАКТО КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ.

Анонимен каза...

Малко цинично е г-н Акимов да говори с такова презрение за столетницата, защото ако не беше тя, той щеше да пасе кравите по Трапето, а не да завърши Рабфак ида стане шеф на полицията. Хора от същата тази столетница направиха и сина му (още студент) шеф на банка. Сигурно ще отрече, че и той както почти всички негови съпартийци на възраст над 50 са били членове на БКП.

Анонимен каза...

Г-Н АКИМОВ,

МОЖЕ ЛИ ДА СПОДЕЛИТЕ КОЙ Е АВСТРИЙСКИЯ ВИ ИНВЕСТИТОР, КОЙТО ЩЯЛ ДА КУПУВА МАШСТРОЙ(КАЗАХТЕ ГО НА ДЕСПУТА). ЗАЩОТО ТОКУ ЩО ГОВОРИХ С ЗАМ.ДИРЕКТОР НА ЗММ БЪЛГАРИЯ ХОЛДИНГ И ТОЙ КАЗА ЧЕ ПО ГОЛЯМ КЬОРФИШЕК ОТ ТОВА НЕ Е ЧУВАЛ.
ПРЕСТАНЕТЕ С ЛЪЖИТЕ СИ!

Анонимен каза...

Престъпнико когато умирш ще се радваш,но не знаеш ,после ще се пьржиш Тиу би града.

Анонимен каза...

53. Анонимен каза...
Хареса ми обръщението на Мичо Генковски под номер 47-ми.

MИчо ти ли си 47-ми бе дърта чукорко.Защо те е страх да си напишеш името?Може би за да не разберем ,че сега си с Доца ли?Ами тя кръвта вода не става.Нали ти е ясно,че Доца е командва Енкин и няма да ти направят улицата до умрялата къща за гости ,както не го направи и Акимов и затова се обърна срещу него и сега ръсиш мозъци.

Анонимен каза...

ФорумЪт:16. В предизборната си кампания включвате ли срещи с потенциални инвеститори? Ако да - кои са те?
Донка:
Разбира се, че се срещам. Разговорите ни не са финализирани по обясними причини и не е коректно да назовавам имената им“

На Акимов австрийският инвеститор е като на Донка потенциалните тайни инвеститори.Акито поне каза,че е от Австрия пък Донка ги крие от де са.Голема потайност шъ знаеш.

Анонимен каза...

115 или 122, имаше срещи, имаше изявления, имаше интернет, трябваше само хората да слушат , да четат и да мислят с главите си, а не да чакат да им ги пълнят с заплахи и грозни слухове.
Имаше добра кандидатура, но троянеца я проспа..

Анонимен каза...

Към 106

Явно не познавате Акимов изобщо, иначе нямаше да търсите интелект и мъжество у него. Някъде под другите статии има един коментар, който много точно описва Акимов, а именно:

"Минко,
Говедо трапчанско, кога точно беше десен ти бе, когато съсипа десетки семейства по време на възродителния процес или когато мъжете на твоите любовници ти мачкаха фасона и ти ги пращаше насам-натам? Тогава ли?
Или когато след демокрацията, за да запазиш поста си, целуваше задника на твоя колега от ДС Йордан Василев, който тогава беше от силните на деня?
А може би когато уреждаше синчето си за депутат от БББ?
Или през 1995 г., когато БСП се върна на власт?
Тогава ли беше десен, мръсна милиционерска гад?
Или може би беше честен с нас, когато през 2007 г.,се раждаше третото ти внуче, извънбрачното дете на твоя син, а ти ни обясняваше колко държиш на семейството и семейните ценностти?
Ти си жалък, смешен и много долен старец!!!"

Анонимен каза...

Аз пък съм бил комсомолец и нито го крия нито се срамувам от това.

Не разбрах точно Миню като цял живот бил работил за Троян дали се гордее или се срамува, че тази му работа цял живот е била първо като платен комсомолски секретар на завода за тенджери и тигани Т. Стаевски, платен сътрудник на ГК на БКП, милиционер в комунистическата милиция, шеф на милицията и член на Бюрото на ГК на БКП.

Защото ако не трябва да избираме Донка, че била комсомолка, какво трябва да го направим този труженик на партията, убеден демократ от най-тъмните години на тоталитаризма?

Иван каза...

Имаше един младеж, който беше един от ръководителите на една от новите демократични партии.Оказа се, че бил платен комсомолски секретар. Обяснението му беше, че той винаги е бил враг на БКП и е станал секретар за да разбива системата отвътре?!!!
Може би и милиционера е бил такъв???!!!!

Анонимен каза...

До 28

Казва се Иван Самичков. И няма да купува Машстрой, а само ще изрине скрапта.

Впрочем, по времето на управлението на мутренската банда, скрападжийството ( за по красиво наричано "индустрия за рециклиране") е единственият бурно развиващ се отрасъл в България. Факт, който срамежливо се премълчава от услужливите медии. Скрападжийството има един неправилно наслоен не особено привлекателен публичен образ(рушене, беднотия), затова в медийната помия, с която ни заливат герберските медии, първостепенно място се отделя на шумотевицата около строителството на магистрали, въпреки че точно това е един от големите провали на мутренското "управление". През последните 2.5 г. "успехите" в строителството на магистрали се измерват не с км, както беше обичайно (напр. по времето на Станишев по данни от сайта на пътната агенция са построени скромните 124 км магистрали), а с ленти и с пари, с много ленти и с още повече пари - напр. едни 85 млн. добавка към цената на Люлин, едни други 80 млн. за 2(ДВА) км "южни дъги" (или южен канал), едни 18 млн. за преасфалтиране на има-няма 1.5 км път към летището и т.н. Или общо едни към 3 млрд лв. от фискалния резерв(от общо 8.3 млрд., които Станишев не беше успял "да опука"), които няма къде да отидат, освен в строителството на магистралите. Само че КЪДЕ са тези магистрали? (че в главата на Боко е пълно с асфалт е ясно)

При скрападжийството нещата са други. Успехите са явни и значими. Само след 2.5 г. управление на ГЕРБ (ГРОБ?) няма град, няма незаГРОБен град в България, в който индустрията за рециклиране да не е основен поминък на електората. Премерената и далновидна икономическа и социална политика на правителството го подхранва с все нови и нови фалирали заводи и фабрики.Както се казва - днес Машстрой и ЕЛМА, утре и в другите заводи и предприятия. ГРАБИМ Троян. ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ.

Анонимен каза...

до 135

Не се сещам точно за този ръководител на демократична партия. Но се сещам (как да го забравиш като не спира да тече отвсякъде вече 2 години) за един друг такъв разбивач на системата като платен комсомолски секретар. А като я разби Партията - майка си отмъсти като го прокуди да спи по паркинЗите в Германия с един лиценз за продажба на български строители.

Иван каза...

Това се случи вчера във фирма "Калинел"!
Официалния собственик М. Радевски пред целият персонал заявява, че ако М. Акимов не бъде избран за кмет на Общината ще премести фирмата и производството в гр. Червен бряг?!, а всички сменни ръководители ще уволни???!!!
Коментара ще го оставя на вас форумци, а аз ще се обърна към г-н Радевски:
"Г-н Радевски нито можеш да преместиш фирмата, нито можеш да уволниш някого! Защото фирмата просто не е твоя. За да направиш каквото и да е първо трябва да питаш г-н Иван Дичевски/Който е реалният собственик на капитала/! Нали?

Анонимен каза...

Ей Иване, Дичевски да се обадиш на Радевски,че виж какви ги върши иска да ти мести фирмата!!!!!

ИИБ каза...

Марин Радевски е един от хората, които дават работа и хляб на много семейства, както и спонсорира в абсолютно всички области - култура, спорт, различни др.организации, нуждаещи се деца и младежи, болни и стари хора, и пр. и пр..
Защо, дрисльовци, нападате и него? Защото е общински съветник от ГЕРБ, нали? За да спре да помага, вероятно. Ако престанат той и още няколко души в Троян с благотворителността си, няма да е добре нито за обществеността ни, нито за отделните хора.
Обършете посраните си задници и мислете с главите си, за да станат в Троян хората като него повече.

Анонимен каза...

За сведение на 124-ти, Марин радевски рвализира този процент :))) Същия Марин Радевски, който се е зарекъл, че ще си изнесе производството от Троян, ако отново дойдат комунистите на власт. Е хайде, чао, аз знам за кой да гласувам в неделя, за бъдещето на Троян, което и цяла България избреа!

Анонимен каза...

До 141-ви тъпак!

Радевски ще се изнесе точно когато реката тръгне към планината!
Ако това ставаше току така,никой нямаше да стои тук!
Плосък си ,тъп си, та вдлъбнат!

Анонимен каза...

141-ви, тъпако, не за "кой", а за "кого".
Научи матерния си език, че е срамота.Българин, но тъп. За жалост и такива ви има.

Анонимен каза...

Това дето Донка (оригиналната и снимка е тук: http://www.parliament.bg/bg/MP/63 ) е намерила инвеститори за Троян е вярно и то не от вчера ,обаче ги крие в ръкава ...защото ги предвожда оня урунгел Николай Банев,така добре познат в града.Ликвидатор(к)и не ни трябват за кмет!

Анонимен каза...

140 ИИБ ..Марин Радевски какво толкова е дал на Троян 2-3 фабрики,няколко стотин работни места,няколко десетки хиляди лева на година спонсорства,абе цървулска работа.Пред това което Доца направи за Троян през двете седмици от както живее тук ,Радевски каквото не е и негова фабриката направо изглежда жив цървул:):)
Ей прости селяни и дребни пари няма да се свършат в Троян.

Анонимен каза...

С отказа от този дебат Минко вдигна топката на михайлова. Видях да отиват толкова много хора, които никога не са били симпатизанти на БСП. Около 30 души не могли да влязат. А дискусията била много интелигентна, като нея.

Анонимен каза...

Еми как тогава Минко да приеме да участва в дебат с нея?

Анонимен каза...

140 и 145-ти, явно е че не сте нормални и двамата!
Тия велики спонсорства са от гърба на белите роби, работещи на по 3 смени за по 300 лева!
Такива пари са кървави!
Ей аман от прости лизогъзачи за 2 кебапчета без хляб!

Анонимен каза...

до 141

Като се е зарекъл "че ще си изнесе производството от Троян, ако отново дойдат комунистите на власт" защо не го е направил вече 4 г. Миню Акимов и Й. Данков не са ли комуняги? Хем от най-гадните.

Анонимен каза...

Големи мъже, голямо нещо били тези гербери бре!
От една жена се оакаха !
Така бяхте и докато Валя Букарева караше милиционера да вдига захарта, сега пак!
Какъв е този град, в който мъжете ги е страх от жените ?!?!? Плаши путарници сте :)

Анонимен каза...

Илиян Пеевски да даде онзи вестник , със статията за АК47имов от ония години!
Да видим кой комунист, кой не!

Анонимен каза...

http://www.lovechtoday.eu/news.php?readmore=729

Ето ви го "ДЕСНИЯ АКИМОВ"

Анонимен каза...

http://www.lovechtoday.eu/news.php?readmore=7296

Простете, това е линка!

Иван каза...

Лидер на Герб Троян – др.Сашо Данков, висша троянска комунистическа номенклатура, работещ в ГК на БКП Троян преди 89-та година
Кмет на община Троян от Герб – др.полк.МинкоАкимов, висша троянска комунистическа номенклатура, бивш началник на Народната милиция и член на Бюрото на ГК на БКП Троян преди 89-та година
Общински съветник от Герб Троян – др.М.Генковски, висша троянска комунистическа номенклатура, секретар по идеологическите въпроси на БКП, член на Бюрото на ГК на БКП Троян преди 89-та година
Общински съветник от Герб Троян – др.Й.Данков, висша троянска комунистическа номенклатура, член на ГК на БКП и спряган с номинация за първи секретар на БКП Троян заедно с др.полк.Акимов в края на 80-те години на миналия век
Други свързани с Герб Троян обикновенни членове на БКП е излишно да споменавам



акимовМалка справка: В края на 89-та година, др.полк.Акимов обявява, че с всички сили ще се бори срещу силите и подривната дейност на империализма, капитализма и силите на злото в защита на социалистическите завоевания. Всичко това – под ръководството на Партията и принципите на беззаветната преданост към делото на революцията /Партията по това време е друго, все още не е Герб Троян/. Прилагам към писмото ми, г-н Областен управител, копие от тази статия на др.полк.Акимов във в-к „Троянски глас” от края на м.Септември 1989-та година.

Анонимен каза...

Минко,
Говедо трапчанско, кога точно беше десен ти бе, когато съсипа десетки семейства по време на възродителния процес или когато мъжете на твоите любовници ти мачкаха фасона и ти ги пращаше насам-натам? Тогава ли?
Или когато след демокрацията, за да запазиш поста си, целуваше задника на твоя колега от ДС Йордан Василев, който тогава беше от силните на деня?
А може би когато уреждаше синчето си за депутат от БББ?
Или през 1995 г., когато БСП се върна на власт?
Тогава ли беше десен, мръсна милиционерска гад?
Или може би беше честен с нас, когато през 2007 г.,се раждаше третото ти внуче, извънбрачното дете на твоя син, а ти ни обясняваше колко държиш на семейството и семейните ценностти?
Ти си жалък, смешен и много долен старец!

Анонимен каза...

ВЕРЕН СТРАЖ НА СИГУРНОСТТА И ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД
Подп. Минко Акимов – началник на общинското управление на МВР-Троян
В тези празнични и скъпи за всеки истински българин септемврийски дни се навършват 45 години от създаването на органите на Министерство на вътрешните работи.
Създаването на органите на МВР на 10 септември 1944 г. е важен революционен акт с дълбоко социално и класово съдържание. Изградени в огъня на революцията, те са истинска рожба на партията и народа, техен стоманен щит и меч, един от въоръжените отряди на диктатурата на пролетариата.
Правото и високото доверие да станат бойци на фронта за защита на сигурността и социалистическия обществен ред заслужиха едни от най-верните синове и дъщери на партията и народа, дошли направо от партизанските землянки, от концлагерите и затворите.
В най-тясна връзка с народа, органите на МВР застанаха на челна позиция в битката с вътрешните и външните класови врагове, поведоха безпощадна борба за разрушаване на буржоазната държавна машина и полицейския апарат, за гарантиране на сигурността на страната и създаване на здрав обществен ред.
В продължение на 45 години служителите на МВР преминаха по много трудни и стръмни пътеки, през многобройни битки и ожесточени схватки с класовия враг.
Органично свързани с народа, дълбоко предани на делото на социализма, те воюват неуморно за осигуряване на националната сигурност на социалистическа България, спокойствието и достойнството на гражданите, за за защита и подпомагане на икономиката, за опазване на народното имущество от престъпни посегателства, разхищения и пожари, бдят за безопасното движение по пътищата, за строгото спазване на социалистическата законност.
Славните бойни традиции на първото поколение служители, записани с техния труд, мъжество и себеотрицание, станаха непоклатим закон за младите служители. И днес в основата на дейността на служителите от МВР са определените от партията принципи: беззаветна преданост към делото на революцията, тесни връзки с народа, непрестанна вярност към партията и народната власт, законност и твърдост в борбата с класовия враг и висок пролетарски хуманизъм.
Немислими са успехите в работата на органите на МВР без помощта на народните съвети, без сътрудничество с организацията на Отечествение фронт, Комсомола, професионалните съюзи, ДОТ, без съдействието на цялата наша общественост. Дълбоките връзки с трудещите се са били, са и ще бъдат източник на сили и залог за нови успехи във всестранната ни дейност.
Сега пред органите на МВР стоят качествено нови задачи. Тези задачи ние изпълняваме в условията на сложна международна обстановка. Подривната дейност на империализма срещу нашата страна цели да дестабилизира икономическите устои на обществото ни, да наруши морално-политическото единство на народа. Под ръководството на партията и с пълна подкрепа на населението органите на МВР успешно се справят с всички явни и скрити врагове, активно съдействат за по-нататъшно укрепване на българската нация. В борбата срещу престъпността широко се използват съветският челен опит и постиженията на братските социалистически страни.
В дните на 45-годишнината от социалистическата революция в България, чествувайки своя боен празник, единни и сплотени около априлската линия на партията, органите на МВР не ще пожалят сили и занапред ще бъдат стоманения щит и меч за защита на социалистическите завоевания на нашия народ, за за процъфтяването на социалистическа България.

в-к „Троянски глас” от края на м.Септември 1989-та година.

Анонимен каза...

Не му се сърдете, страда от старческа късопаметност!

Анонимен каза...

До 155-ти:Направи ми впечатление ,че на семейната снимка приложена във в-к"Троян 21" липсва снахата на М. Акимов.Сега пък прочетох ,че имало и трето внуче,но то било незаконно....За първи път прочетох подобно нещо - дали е вярно?

Анонимен каза...

Ами нека честния комунист-милиционер отговори дали е вярно?
Внучето е законно, просто е извънбрачно!

Анонимен каза...

Е,просто значи че е незаконно!Стига тия цигански работи,че ми писна!

Анонимен каза...

Може и да ви е писнало, но такива са Минко Акимов и семейството му - жалки!

Анонимен каза...

Олеле,голям срам!!Такъв срам и с мноооого пари не се изтрива!

Анонимен каза...

До 148 като толкова са зле да не работят по 3 смени за 300лв.Аз не знам някой да са го накарали насила да или с упрян пищов в главата да постъпи на работа при Радевски и да работи за тези пари.Това му се вика пазар на труда.Като си кадърен си правиш фирма и почват на теб да ти работят за по 300лв.на три смени.Като си цървул се радваш да те вземе някои и за 100лв.Дедо ви Тодор ,ако сте забелязали отдавна си замина както си замина с него и времето когато всички кадърни и всички мързеливи и прости взимаха по равно.Само да ви припомня,че при Енкин така беше при Минко така беше и при Доца ще е така.Ако си мислете ,че за тези които работите на три смени за 300лвима значение кои ще ви е кмет жестоко се лъжете.

Анонимен каза...

До 163-ти, изключвам неграмотността в поста ти, но изобщо не схващам какво се опитваш да кажеш с това?

Анонимен каза...

Нито Акимов,нито Донка,ще оправят Троян.Или по-точно наистина ще го оправят,но в оня смисъл.Донка печелила проекти...печели,ама какво остава след това,следите са в нейният джоб!Акимов не става-няма какво да се коментира.Къде е тръгнал по магазините,като на същите тези магазини не пожела да съдейства.Много странен ход!Пускайте празна бюлетина и изразете несъгласието си!

Анонимен каза...

Кой и кога е целувал лидера на ДПС - http://argumenti-bg.com/9598/tseluvkata-na-dogan-oplete-borisov-i-stanishev-v-lyuta-kavga/

Анонимен каза...

Ако подкрепиш Станишев Получаваш Доган Сердоган
http://www.youtube.com/watch?v=BcuZ3-QSyeQ

http://bulgarialand.blog.bg/novini/2011/05/16/izbori-2011.747890

http://monkataaaaaaaaaaaaaa.snimka.bg/animals/albuma-na-moni.526579.20158367.big

Марияна Станчева-учител по английски език каза...

Българите сме много интересен народ. Психолози- наши или чужди могат да изкарват милиони, изследвайки нашата народо-психология.Всички се страхуваме най-много от това, че поредния нов кмет няма да е подходящ-независимо от партийната му принадлежност, че задължително ще краде и лъже. Всички умеем най-много да се оплакваме и плачем за всичко, да сме недоволни от всеки и от всичко. Но дали се е замислял някой от нас,че стане ли кмет, ще му се заиска и на него да открадне и има ли възможност, ще го направи. Защо? Защото така сме възпитани: по комунистически: каквото можем и колкото можем, да си откраднем, дали от службата, от службата на приятел ли, няма значение-да има нещо на муфта- ей така, за сън. До ден днешен имам познати и приятели, които не мога да позная по номера на телефона, защото ми звънят от служебния.Непрекъснато си ползват служебните автомобили, за да си свършат някоя лична работа до село, до хранителния, до по-далечна дестинация и то в работно време, докато им тече и надница, защото иначе трябва да плаща от джоба си.А защо да не плати някой друг вместо тях?!
И всичките тези хора са анонимни тук, където е най-лесно да се оплюва и да се говорят какви ли не гнусотии.
Минко Акимов може да е бил партиен член, но по онова време беше престиж, защото ни го налагаха. Както ни налагаха на нас студентите във всеки реферат или есе, да споменаваме по някакъв начин думата "социализъм", "комунистическо възпитание" и "социалистически дух" И мисля, че е достойно от негова страна днес да мисли по различен начин от вчера, още повече, че целия свят се противопоставя на комунизма и историята доказва, че нищо добро не ни чака, ако не променим мисленето си по демократически.
А защо не си дадем сметка пък какво е направил този човек за визията на града ни, за спорта, за удобството и че е започнал нещо; защо да не го довърши? Е, искаме с магическа пръчка да ни промени някой, ама някой друг да мисли вместо нас. Няма как да стане, ако сами не започнем поне да не замърсяваме природата, да не режем върховете на елите и боровете по стадиона, за да си направим коледна елха (след като има специални насаждения за елхи)и после да коментираме каква мизерия е на стадиона. А кой го направи това? Кой изпочупи седалките и ги окраде за разпалки? Дали кмета го направи? Ето днес имаме нов стадион, независимо дали Бойко Борисов е бил на откриването- той е факт. Мисля си дали ще успеем да го съхраним за по-дълго време? Няма как да стане, ако не престанем да си изхвърляме отпадъците от терасата или нарочно да хвърляме пластмаса и стъкла в общия контейнер, защото виждате ли, те отивали на едно място. А някой виждал ли е къде отиват отпадъците или просто си ги бръщолевим каквото сме чули или прочели в жълт вестник?
Докато ние не започнем да мислим за общото като за свое свидно нещо, докато не се променим отвътре, докато не се научим да оценяваме качествата на другите и да ги приветстваме, докато не се научим да не бъдем анонимни, докато не се научим да гласуваме, а не да излизаме с оправданието, че нямало за кого, че никой не ставал, ще има да мечтаем да станем европейци много дълго време и с право ще ни оплюват другите държави, с право ще сме все на опашката и ще си останем АНОНИМНИ.

Анонимен каза...

Станчева(168), не мислиш ли, че хората тук пишат с псевдоним "анонимен", защото ги е страх от саморазправство със сега властващите, а?Публична тайна е, че Акимов е привикал вече няколко души с цел 'да си опичат акъла", а Сашо Данков е заявил, на служителите в областната администрация да внимават за кого гласуват, че той имал тази информация и някой щял да остане без работа.Примерите са страшно много и не е им тук мястото, защото реално са недоказумеми, но са факт.Та така, страх ги е хората, страх ги е защото обкръжението на Акимов държи 50% от трудовия пазар в Троян.Страх ги е защото Пламен Данов му е скритата лимонка, а е известно той какво прави, когато някой му се "мота" из краката.За сем.Данкови, не ми се коментира.За какъв спорт ми говориш....?!Има една мотописта, на която кара синчето на единия от обкръжението на чичо ТИ Минко.Колко са мотористите в града, че тая писта се прокламира като голяма работа, а?Обикновените деца няма къде да спортуват и ходят по други градове за различни видове занимания.Евала на родителите им!Изрови си главата от пясъка, хвани рейса и върви в Севлиево.Виж там как стоят нещата със спорт, община, стадион и тогава ни обяснявай колко велик е Минко Акимов.Срамно е, че ти като учител говориш такива глупости,....срамно е!На предните избори гласувах за Акимов с надеждата, ама само надеждата си остана.Тоя град не мръдна и една крачка.Само обкръжението на милиционера остана облагодетелствано.Утре отива да гласувам против него.И недей използва сложни понятия като:"демокрация", "европейци", защото очевидно не разбираш от тях.
Поздрави,
Анонимен

Анонимен каза...

Обикновените деца няма къде да спортуват и ходят по други градове за различни видове занимания.
Колега анонимен ,би ли ми казал какво толкова тренират тези деца по другите градове,което го няма в Троян?

Анонимен каза...

ИМП казва : Минко
е страхлив лъжец.

Анонимен каза...

ИМП казва: Прегледаите записите на заседанията на общ.с.(записани от И.Пеевски) и се оверете кои е работил последните
4 години за Троян. Кьсно е да го изберете. Болшинството наказа с вота си Пеевски защото работи. Извод: троянци ще страдат.

Анонимен каза...

71 Виж 172. Ивиняваи тьп си и не разбираш , но ще страдаме заедно.Може да не разбираш,но ще усетиш.Неви трябваха партии , трябваше ви И Пеевски. ИМП

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
септемврийски празници Европа каза...

Много партии станах много чудеса, но уви на лице няма нищо, общо взето все ми е едно кой ще и управлява стига да не краде така много и да не е толкова нагъл и безсрамен тип, съгласна съм с това изказване " ЛЕСНО Е ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА, когато знаеш, че няма да живееш в този град! Аз не мога да го направя! Демагогията и високопарната реторика в духа на столетницата отегчи избирателите ...." ето виждаме сега в какво положение сме изпаднали и как всеки ден хората стачкуват но няма кой да ги чуе и разбере.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |