Троян не е опитно поле за експериментите на БСП

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА ТРОЯН

Местни избори 2011 платена публикация
От Коалиция „Избор за Троян”
(ВМРО-НИЕ, НДСВ, ОДС, Новото време)

НИЕ ОТ „ИЗБОР ЗА ТРОЯН” изказваме дълбоката си благодарност към Вас – хората, които повярваха в нас и ни дадоха своята подкрепа. Посланията ни бяха ясни и конкретни. Загърбихме партийните доктрини и заложихме на надпартийна формула. Проведохме толерантна и коректна кампания като спазихме закона и подписаното споразумение.

НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ, които показахме, ние заявяваме, че това няма да ни обезсърчи и по никакъв начин няма да ни откаже да работим за община Троян, за достойния троянец. Считаме, че не трябва да връщаме Троян години назад. В съответствие с нашата програма и принципите, които ние декларираме.

ПОДКРЕПЯМЕ Г-Н МИНКО АКИМОВ за кмет на община Троян, защото:
• през целия си живот е
работил за Троян;
• ние го познаваме с всичките му силни качества и слабости.

НИЕ СМЕ ЗА
дясноцентристко управление, отговарящо на мирогледа ни. Отхвърляме хора, партийни активисти, спуснати от София, комсомолка от кръга на Жан Виденов и „работодателя” Николай Банев. Троян не е опитно поле за експериментите на партийната централа на БСП.

НЕКА ЗАЕДНО ДА ВЪРНЕМ
ДОСТОЙНСТВОТО НА ТРОЯН!

61 коментара:

Анонимен каза...

Ангеле, пияницо мръсна ,ти на 2 кучета хляба не можеш раздели, кмет тръгнал си да ставаш!
Срам и позор си ти за Троян,мъжка проститутка, от жена се насрахте от шубе!

Анонимен каза...

Аман от подмазвачи......

Анонимен каза...

балев като държиш на достойнството що още от начало не се прегърна с милиционера , ами излъга за истинските намерения хората които имаха глупоста да гласуват за теб

Анонимен каза...

Минко,жестта ти с дясната ръка /наше лява/е много красноречив!
С фотошоп ли изтриха банкнотите от пръстите?
Или просто ти е останал тик от 4 год.управление-БЕЗ ДУМИ ,САМО ЖЕСТОВЕ,ЩОТО ПОДСЛУШВАТ.

Анонимен каза...

Балев я кажи мен, мислиш ли ако пак си в общинския съвет да идваш с разкопчана цяпка и пиян на мотика по заседанията ? И обещаваш ли, че няма да прекарваш повече от 6 до 8 часа по кафетата и на тенис корта в работно време ? И за какво достойнство говорите, след като всички си дадохте гъзовете за собственото си благо? Какъв модел на подражание можете да дадете на троянската общност с подобно поведение?
П.П Направо ми разказахте играта. Да се чудя и вайкам за кого да гласувам. Никаква алтернатива, НИКАКВА !!!

Анонимен каза...

Не мога да понеса мисълга, че Анчо Балев отново може да бъде председател на Общинския съвет. Гласувал съм винати в синьо. Поотделно с Акимов бих ги преглътнал някак си, но заедно ми идват в повече.

Анонимен каза...

В Дебнево Анчо раздал 1000 кебапчета и спечелил двайсет и няколко гласа - сигурно хората са били много гладни:)

Анонимен каза...

Анчо Кебапчето ще продаде на само гласовете ни, но и майчиното си мляко. Не става за нищо - това четиригодишно председателство е житейския му връх.Не могат да простят на Донка, че е можеща и постига всичко с акъла си и с работата си. Затова плюят по нея за последно.

Анонимен каза...

Абе като познават слаостите на Минко защо ни карат да гласуваме за него?

Анонимен каза...

Четете последните три пу,бликации в сайта и избирайте. Кой какво предлага и кой как постъпва. Минко - познатите полицейски номерца с лъжи и опити за шантажи. Анчо продава гласовете си в името на поста си. Донка иска дебат и развива идеите си. Аз избрах Михайлова!

Анонимен каза...

Към № 7. Ха, по 50 кебапчета на глас. На мен трябва да ми даде кеапчета и бира за цял живот за да гласувам за него.

Анонимен каза...

Абе това избори ли са или идва края на света?

Анонимен каза...

За втори път чета този коментар: "...Хора, след като проспахте шанса на града ни с Бойко Пъдарски единствения разумен ход е да подкрепим Донка..."
За втори път пиша: На крива ракета- космоса и е виновен. Никой не може да оцени Пъдарски. Защо ли? Сега призовават да се гласува за Донка Михаилова! Милко, осъзнай се! Ти си срам и позор за дясното! Ще изгубиш и малкото останали хора! Мен например ме загуби още в мига, в който разбрах че всъщност ти не си СДС. Защо лъга откровено, че си автентичната десница, а сега подкрепяш комунистите? През цялото време работи съвместно с хората на Сираков. Ние го знаем що за стока е, ти също го знаеш. Но предпочете да се съюзиш с комунистите и Сираков, отколкото с нас, старите членове и симпатизанти. Срам и позор за всички, които ти се вързаха!

Анонимен каза...

12-ти, комунистите са пуснали плъховете си из електронното пространство. Всичко в дясно - разпни го. Донка МИхайлова - Осанна!

Анонимен каза...

За някой, края на лапачката е равносилен на края на света. Затова и е тази злоба, победа, без значение с какви методи и средства ще се постигне.

Анонимен каза...

Винаги съм бил умерен човек, но това вече ми идва в повече. Приемете, че съм от червените плъхове из електронното пространство, защото от другите се страмувам. Никога не съм имал цвят, но не съм бил безцветен, накарахте ме да стана червен, къде от срам, къде от гняв, а може би и защото имам глава на раменете.

Анонимен каза...

Двете водещи партии направиха по една съществена грешка.Ако ГЕРБ бяха предложили някоя нова и необременена личност щяха да спечелят на първи тур.Същата грешка направиха и БСП.Ако Донка се беше рарграничила от СТАРИТЕ корумпирани моцуни на БСП,и по точно от екипът на Енкин начело с него,нямаше да им се налага да обещава на бабичките по големи пенсии ,по 50лв.на циганите,а по интелегентните да ги прилъгва с по засукани фрази,неизпълними обещания и втори тур също нямаше да има.Ама пусти и кокал зор се пуска.При създалата се ситуация мисля,че по добре е да остане Акимов,щото Енкин каквото е огладнял 4 години не ми се мисли.Пък сега и за Донка ще трябва да има голямо парче от баницата задължително щото ,ако не беше тя и Бойко Падарски щеше да ги бие БСП с неговия резултат.

Анонимен каза...

Беднийй Анчо, ти си с последната публикация, ти ще отнесеш най-многото плюене.

Анонимен каза...

последните две публикации категорично ме отказаха да гласувам за акимов.съжалявам че гласувах за тоя шибан и скапан избор за троян.да се прекръстят избор за лапачка и лична изгода.вие сте срам за троян.

Анонимен каза...

Хубаво е, тези, дето казват че нямат цвят, а са за личности, да си направят следната сметка: На първи тур за Акимов са гласували привържениците на ГЕРБ. за Балев са гласували хора с разни ориентации, но не комунисти. За СДС са гласували твърди членове и симпатизанти. От всички тези, по-голямата част са хора млади или в зрелостта си. Те може да идат, може и да не идат на 2-ри тур. Просто защото за тях гласуването не е празника, който майките и бащите, бабите и дядовците им помнят от едно време. За БСП са гласували твърдия електорат, който се състои предимно от бабички и старци. Те с абсолютна сигурност ще отидат под строй. Т.е. техните гласове като абсолютна величина няма да се променят, или ще се променят незначително.
За това: Стягайте се, и в неделя да отидем да гласуваме за ГЕРБ, ако не искаме за сетен път бъдещето ни да се определя от нашите баби и дядовци!

Анонимен каза...

Да, 20-ти, прав си. Всъщност се оказва, че който не отиде да гласува, гласува всъщност за Донка Михайлова. И това е един вид демонстрация на позиция.

Анонимен каза...

Просто съм ОТВРАТЕН от всички ФИЗИОНОМИИ които ще влязат и оправляват Троянската община следващите 4 години.
Аман от МИНДИЛИ!!!!!!Всички ги каня в клуба на миндилите където им е мястото.Ако не знаете, почти на всеки 10 минути към Съюза на Миндилите в България се присъединява нов член. За членство във клуба НЕ се изискват никакви документи. Процедурата е много лесна и кратка.

http://www.mindili.hit.bg/index.htm
ДОБРЕ ДОШЛИ ДАМИ И ГОСПОДА ОТ ВСИЧКИ ПАРТИЙ!!

Анонимен каза...

скоро града ще се казва милиционер-акимово

Анонимен каза...

20-ти, аз съм този безцветният, поне малко не се ли срамуваш от това, под което пишем. Грозни думи, изказани с доста злоба, а тя се проявява най-често при пълно безсилие. Тук липсва морал и възпитание.Този апел , можеше да бъде с друг изказ, така че лично аз, надявам се и други като мен да не се срамуват, че са надценили хората, за които са гласували на първи тур.

Анонимен каза...

Към тези подписали обръщението:
Вие другарчета не сте Троянци, вие сте едни послушни и обезличени подлоги.
Срам и позор.
Виждам ви със събути до коленете гащички и как сте се хванали за палците на краката.

Анонимен каза...

Г-Н АКИМОВ,

МОЖЕ ЛИ ДА СПОДЕЛИТЕ КОЙ Е АВСТРИЙСКИЯ ВИ ИНВЕСТИТОР, КОЙТО ЩЯЛ ДА КУПУВА МАШСТРОЙ(КАЗАХТЕ ГО НА ДЕСПУТА). ЗАЩОТО ТОКУ ЩО ГОВОРИХ С ЗАМ.ДИРЕКТОР НА ЗММ БЪЛГАРИЯ ХОЛДИНГ И ТОЙ КАЗА ЧЕ ПО ГОЛЯМ КЬОРФИШЕК ОТ ТОВА НЕ Е ЧУВАЛ.
ПРЕСТАНЕТЕ С ЛЪЖИТЕ СИ!

Анонимен каза...

Троян не е опитно поле и за пенсионирани милиционери - цял живот членове на великата партия и за непрокопсали даскали! Така, че не ми обяснявайте как Акимов е работил цял живот за Троян - помним как е работил!

Анонимен каза...

Червените май покафеняват отзад,след обръщението на Балев

Анонимен каза...

Ангеле хич да не ти пука от тези които те плюят.Това не са твойте фенове и тези които се правят ,че са гласували за теб а сега били мноооого разочаровани.Много интерсно щеше да ми е,ако и ти беше подкрепил БСП и Енкин както направи комшията му от горния етаж Милко Станчев от ДСБ,какво щяха тогава да коментират.Поздравявам те за достойният избор.Това е изборът на всички големи градове и на интелегентните и мислещи и истински европейци в Бъзлгария.Малоумниците не са разбрали,че ГЕРБ е промяната. За две години направиха толкова, колкото други за 10-20г. ГЕРБ не са най-добрите но и няма по-добри от тях... кой друг да сложим ? Доган? Станишев? Костов?Гоце? все лица дето от 22 години се въртят... и за това България е толкова зле... поне в ГЕРБ работят млади хора а не някви хитри и гадни дъртели като ПЕТКОВ И МАСЛАРОВА!!! Ми като нямат алтернатива пак за тях ще се гласува. То се вижда и без да са на власт..Станишката не се отказва от властта в Партията и това си е...вечният предцедател...Първанката и той щял да се върне...Ненаситни отпадъци. Вън!

Анонимен каза...

скоро града ще се казвало милиционер-акимово мисля,че ще звучи по добре от
донко–енкиново:):)

Анонимен каза...

Предстои да видим края на "драмата" по предаването на властта в Троян.Като човек,участващ във всички избори до сега отчитам,че ГЕРБ,Избор за Троян,НДСВ и СДС-Троян преиграват.Всъщност,те преиграват отдавна!?!

Анонимен каза...

Еее тука пълно с червени тролове ,явно Н.Банев е продал на борсата още някоя бонова книжка за да ви финансира.Донка до 10ч. ще е с 90% (заради пенсионерите и платените), ще завърши денят с 35%.Това зависи от нас - Акимов си има проблеми ,но е влязал в браздата.

Анонимен каза...

Да, Белчо-старият вол, умиращ но в помощ, работи ли работи и Сивушка е до него, както винаги...смешници

Анонимен каза...

ДСБ - Дружина на Сърдитите Бездарници !

Анонимен каза...

ЛИЧИ ЧЕ ТОВА И ОБРЪЩЕНИЕТО НА АКИМОВ СА ПИСАНИ ОТ ЕДИН ЧОВЕК - ЛИЧИ ЧЕ БАЛЕВ И АКИМОВ ОТ САМОТО НАЧАЛО СА ЗАЕДНО! СПРЕТЕ ДА НИ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ С ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПИШЕТЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА

Анонимен каза...

четвърти - право в десетката +++++++

Анонимен каза...

Познаваме слабите му страни - страшен аргумент - тук деца ли пишат, страхливци от промяната или какво?

Анонимен каза...

акимов балев и сие толкова сте се стреснали от жената ... показвате слабост а не управленчески способности и добро поведение

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Иска ми се да е 2015 г. и тогава пак да гледам коментарите тук. Донка Михайлова ще е на края на мандата си, може би ще се бори за втори...
А хората, ще негодуват ли негодуват и ще си бият главата, защо не са гласували за Акимов преди 4 години ...

Анонимен каза...

не пишете платени съобщения към гражданите ами вървете да обсъдите проблемите им с опонента си, не бягайте от отговорност

Анонимен каза...

А гражданско участие в вашта програма какво място заема? Явно никакво

Анонимен каза...

№42 само си отговори и ти и той ти е дал отговор. Като не го мисли за важно и не иска да говори по темата значи няма никакво място участие на гражданите

Анонимен каза...

Г-н Акимов, в момента си като отровна змия,на която е натисната опашката.Мятайки се на ляво и надясно и плюейки отрова, внимавай да не си ухапеш комунистическото тяло, защото и милиционерското ти минало няма да те спаси от собствената ти отрова.Имай поне малко самоуважение!

Анонимен каза...

Ако Донка Михайлова спечели очаквайте Хипер Веника в Чифлик и йок пара за града ни !

Анонимен каза...

какви хора пишат тук? пишете с аргументи и факти, а не с злоба и измислици

Анонимен каза...

Ачо,усещаш ли как хубавото време безвъзвратно си отива - спане до девет,сра-е до десет без петнайсет и после всичко по реда си.Минко - не го мисли,ще се отдаде вече на спомени,на внучета и правнуци/май няма,но.../.А ние - що ручахме жабетата,а?

Анонимен каза...

ЖЕСТА НА ДЯСНАТА РЪКА НА Г-Н АКИМОВ Е ПОКАЗАТЕЛЕН ЗА НЕГОВИТЕ НАМЕРЕНИЯ И ОЧАКВАНИЯ ОТ ТРОЯНЦИ.

Анонимен каза...

42 и 43 За какво гражданско участие говорите с Енкин начело в общината.Нали не си мислите ,че в Троян са останали и живеят само тези които са се заселили последните 4 години .Смях в залата.
Ей тия двамата ще ви оправят и без жестове http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD+%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B8%D0%BD+%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8&hl=bg&sa=X&biw=1017&bih=651&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=7oOU5wPXtDDMgM:&imgrefurl=http://www.trud.bg/Article.asp%3FArticleId%3D710297&docid=ZYz2qaA-UvVg7M&imgurl=http://www.trud.bg/Images/Cache/Image_710298_3.jpg&w=800&h=600&ei=1RepTqydEKbY4QT43czhDw&zoom=1&iact=hc&vpx=300&vpy=149&dur=404&hovh=194&hovw=259&tx=125&ty=124&sig=114853239580657615077&page=1&tbnh=137&tbnw=193&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:1,s:0

Анонимен каза...

Нали се сещате, че всички тук на времето бяхте комунисти, щот тогава не можеше и да си за друга партия. А малко се наддигнеш и веднага те арестуват.
Комунизмът е една от най-ужасните форми на управление измисляна някога. Привлекателната идея хората да бъдат равнопоставени, без класи, без частна собственост и пазар исторически погледнато довежда винаги до диктатура от авторитарни, репресивни или насилнически правителства.
Нека изчистим държавата от тая пасмина.

Анонимен каза...

форумци от всички партии, не критикувайте Минко че иска втори мандат.неговия съпартиец /бивш СДС и ДСБ/ от Бели Осъм иска четвърти мандат.И двамата са пенсионери, и двамата са баш авджии, и двамата са на светлинни години от истинските проблеми на хората и след като пропуснахме шанса, сега ни остава дилемата - да се оставим ли да ни управляват тези двама лумпени или да дадем шанс на опонентите им.

Анонимен каза...

Каква беше причината да не върнете "достойнството на Троян" досега??? Промени ли се нещо???? Ееееее дано да успеете!!!!!!!

Анонимен каза...

Може би 4 години не ви стигат... Ще ви трябва мандат от 20 или може би 40....
Как ще ви се отрази????...Може би тогава ще успеете да възродите този прекрасен град?????

Анонимен каза...

Незнам жеста ,ама пари досега никой не ми е предложил(поне 50лева)...тел:0987654321123
Сега сериозно:донка с кой ще се обедени..............или както в тез 4години БСП+ГЕРБ ....няма хляб за малки партий

Анонимен каза...

Верно, вижте му дясната ръка. На предизборния си плакат да ни подканя за рушвети.

Анонимен каза...

Не ми се гласува за подлоги на мутрата Борисов.

Иван каза...

Това се случи вчера във фирма "Калинел"!
Официалния собственик М. Радевски пред целият персонал заявява, че ако М. Акимов не бъде избран за кмет на Общината ще премести фирмата и производството в гр. Червен бряг?!, а всички сменни ръководители ще уволни???!!!
Коментара ще го оставя на вас форумци, а аз ще се обърна към г-н Радевски:
"Г-н Радевски нито можеш да преместиш фирмата, нито можеш да уволниш някого! Защото фирмата просто не е твоя. За да направиш каквото и да е първо трябва да питаш г-н Иван Дичевски/Който е реалният собственик на капитала/! Нали?

Анонимен каза...

А брат му Иван Радевски е казал, че ако всички от персонала гласуват за Акимов той ще разреши пушенето в цеховете на "Мебел".
И това го оставям без коментар!

Анонимен каза...

Хора, не се поддавайте на шантажа на Акимовите поддръжници - когато гласувате сте сами и вие решавате за кого. Така, че не ставайте овце и не се водете по зплахите им или злобните писания и клюки. Вижте го тоя хубавец какво свърши през изминалите години, то е видно от всички, видно е и за не толкова запознатите с подробностите от кметуването му, че и от битуването му.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |