Донка Михайлова отмени свое пътуване в чужбина

* Отговорностите по възстановяване на електрозахранването в района са на „ЧЕЗ Разпределение България” АД, а Общината има единствено координираща функция

ПОРАДИ СЛОЖНАТА ВСЕ ОЩЕ зимна обстановка в общината и проблеми със снегопочистването и електрозахранването кметът на община Троян Донка Михайлова отмени свое пътуване извън България в края на седмицата.

В СРЯДА (11 ЯНУАРИ) от сутринта г-жа Михайлова заедно с ресорния зам.-кмет Кольо Кацаров осъществиха срещи на място с всички кметове и кметски наместници на селищата в общината и съдействаха максимално за отстраняване на проблемите, свързани с тежката зимна обстановка. В селата Черни Осъм, Старо село, Борима и Голяма Желязна кметът на Троян бе в постоянен контакт с ръководителите на „ВиК – Стенето” ЕООД и троянското звено на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД инж. Тонимир Гечев и инж. Бойко Чавдаров, като по този начин и трите институции координираха своите действия.

КЪМ МОМЕНТА (късния следобед в сряда) е осигурена добра проходимост на цялата общинска пътна мрежа, а Общината активно се включи в почистването и на републиканските пътища на наша територия. Приключва работата по отстраняване на повредите по електрозахранването в най-тежко засегнатите села - Черни Осъм, Орешак, Голяма Желязна и Борима.

БЛАГОДАРЕНИЕ НАМЕСАТА на Общината на екипите на ЧЕЗ бе осигурен достъп до всички аварирали участъци в с. Старо село, където се очаква от днес (четвъртък, 12 януари) електрозахранването да бъде възстановено. Без ток остават някои участъци в махала Райковска и селата Патрешко и Белиш (Новата махала), но и там се очаква днес проблемът да бъде решен.

НЕЩО МНОГО ВАЖНО - още веднъж напомняме на гражданите, че ангажиментите и отговорностите по възстановяване на електрозахранването в района са на „ЧЕЗ Разпределение България”, а Общината има единствено координираща функция. Въпреки това оказваме пълно съдействие и помощ на аварийните екипи на електроразпределителното дружество.

Маргарита Генкова,
PR на Община Троян

Бел. ред. По наша информация на територията на община Троян след снеговалежите в събота са нападали общо 36 стълба от електропреносната мрежа и подобна кризисна ситуация тук не е имало от десетилетия. Възрастни жители на мах. Маргатина (с. Белиш) пък твърдят, че такъв сняг в техния район не е падал от 50 години.

Още по темата:

47 коментара:

Анонимен каза...

Браво на кметицата,все още човешкото говори в нея.За пътуването да не се кахъри да прати трапчанският ,на него му дай одене по светът,пък и не съм чул да се е намесвал с нещо по бетствията ,значи е айляк.Все пак не е редно да се отърва международна екскурзиика:):

Анонимен каза...

Казваш "все още човешкото говори в нея" сякаш всеки момент ще спре. Няма да спре, защото си е такъв човек. Не съжалявам, че гласувах за нея.

Анонимен каза...

Предполагам, че г-жа Михайлова вече се е ориентирала в обстановката.Чисто приятелски иксам да й кажа да има едно наум и да бъде нащрек, защото гнездото със змии в което се озова съска лошо.Много около хората покрай нея я лъжат най-нагло и безочливо и припкат при оня дето се напикава ...А ако започне да ги изхвърля един по един от там,хич няма да е лошо.Като за начало да изхвърли тоя вампир,зовящ се се с гръмкото ПР на Община Троян!

Анонимен каза...

Кой си има работа-да си седи дома и да си я върши!А Минко -да хойка по чужбина,оти и там без ора не може!Я какъв убав часовник донесе,па и само това ли?Да върви и да се не връща-ние че поплачем,поплачем,па че ни мине!

Анонимен каза...

Хм, някой да помни при предишния кмет в медиите да е имало заглавие "Минко Акимов отмени сове пътуване в чужбина"?
Нали помните трагедията през месец Март при Винпром-а?Нали помните от какво бе предизвикана?

Анонимен каза...

Трагедията беше предизвикана от некадърността на Банко Банков и простотията на минко акимов(някой беше писал по-горе за главните букви)

Анонимен каза...

Към з-ти

"Този вампир" както наричаш PR-а на общината е съпругата на Кольо Кацаров!

Анонимен каза...

И аз какво да направя 7-ми,да си спра дечурлигата от детска ли?
А ти какво искаш да постигнеш,вкарвайки това пояснение и не мислиш ли че знам чия жена е?
А ако попиташ съпругата на кацаров какво е ПР,какво се иска от него...
Май Мийалова като има да казва нещо го прави директно без ПР-ки и разни крякалки като теб?

Анонимен каза...

Дано се сетят за мах.Чолдарско там се бедства целогодишно сводата.Но г-н Гечев се оправдава с ВиК Угърчин.Дано г-жа Михайлова да се запознае с този случай, да го осмисли без да се всушва в лъжите на г-н Гечев,Вода газим жадни ходим.

Анонимен каза...

Лично за мен - след дъжд качулка.
Кмета трябваше да се задейства в неделя.По принцип би трябвало да има щаб и план в общината за кризисни ситуации.В Кнежки лъг заради скъсана жица нямаше ток до 19.20 на 10.01.12.Аварията беше отстранена точно за 30 минути след четири дни чакане.А пътя до мястото беше почистен още на 07.01.12.Просто организация...
Не може зам. кмета Ангелов да не знае,къде е този квартал.То и предишният селянин не ни броеше за хора и вота ни го преби като куче.
Въобще учили сме в училищата и университетите както и Вие.Повечето от нас са четвърто поколение обувки.Не ставайте жалки в очите ни...

Анонимен каза...

Нещо н евдянах 10-ти...Да не би Донка Михайлова да се представител на ЧЕЗ,и ли пък да е електричар?
А какво да очакваш от Ангелов, в чиято автобиография гордо се мъдри :Роден съм,отраснал съм и живея в най-хубавия квартал на Троян-Лъгът!!!!!

Анонимен каза...

10-ти, ти откъде знаеш г-н Ангелов знае ли този квартал или не? А знаеш ли, че Ангелов и на 07.01, и на 08.01 е бил в бедстващите райони да помага с каквото може. Пък ти най-вероятно не си си подавал носа навън...

Анонимен каза...

Към № 10. Кметът се задейства не в неделя, а в събота сутринта. Кризисният щаб в Троян си свърши работата - оправихме се с дни преди съседните Априлци и Тетевен при еднаквите условия, в които бяхме. Поздрави за Михайлова - постъпката й е ново доказателство за това, че е отговорен човек.

Анонимен каза...

Май за първи път сме не с едни, а с няколко гърди преди Тетевен.

Анонимен каза...

10-и, ролята на Кмета е да чисти пътя, а на ЧЕЗ - да оправя тока. Какво ти е виновен кмета - че си е свършил работата три дни преди ЧЕЗ ли?

Анонимен каза...

То в последния абзац ясно пише кой каква роля има, обаче чукча не читател, чукча писател :)

Анонимен каза...

14 - айде да не говорим глупости! Просто имахме късмет, че тук снегът не е 1 метър. Другото е от ...

Анонимен каза...

№17, ГЛУПАКО, в града като не е 1 метър снегът, знаеш ли колко беше в по-високите места? Спрете се най-после! Но все повече се убеждавам, че българинът от демокрация не разбира. И все повече се убеждавам, че този сайт издиша, издиша... Генадий Маринов, замислете се, защото нещата излизат от контрол.

Анонимен каза...

Скъпа една и съща колежке № 3 и №8, не знам човек като Маргарита с какво те е настъпил, че чак вампир я изкара. Скъпо майче, внимавай, вампирът е дяволско изчадие.
Общинска дружка на вампира

Анонимен каза...

Стига глупости! Госпожо Михайлова, поздравявам ви за постъпката, за поведението ви - на Вас, на зам.-кмета Кацаров, на ангажираните със ситуацията през тези 5 дни служители.
Пожелавам ви успех и занапред!

Анонимен каза...

3ти,Гита е симпатяга,вампир е баба ти:)

Анонимен каза...

Особено симпатяга.Що не се качите двете симпатяги да ми го кажете в очи,а?

Анонимен каза...

Гаспожо Михайлова, защо не назначите в двете села кметски наместници, па тогава вървете в чужбина.

Анонимен каза...

Чета и се хиля-таз вампир, другата крякалка, двама некадърника се спрягат/банков и акимов-трапчанският/, змии съскат лошо/сякаш има съскащи добро/, други нагло и безочливо припкат... Дъщерята вика: " Кво четеш бе тате, че се смееш?" Аз и казвам: " Троян 21 тате". Дойде прочете и каза: " Че това не е смешно". Да, не е, но мене ме е смях!

А сега сериозно.Поздравявам Кмета на Троян за управленското и решение. Така се прави и така се печели доверие.С уважение М/SI.

Анонимен каза...

Сеир да става ЕМ/СИ, а щерката кой набор е, на кафе ходи ли, а в шоко или ривъра?Има ли фейс?

Анонимен каза...

Закъснял си пич, на 17,5г. е но има гадже.Няма да ти върже.

Анонимен каза...

пълна пародия ......

Анонимен каза...

Дюд, нещо стана нервен като попитах за щерката?Чил бе мен,релакс...А дали няма да ми върже, нека да говорим после или ще тичаш да я проверяваш...

Анонимен каза...

И с какво тази информация предизвика гняв срещу Маргарита? Че и "компетентни" мнения за работата на ПР-а? Убедена съм, че №3/№8 нито разбира от ПР, нито някога е работил това, за да дава оценки. То си личи и от стила на коментарите. Хайде, престанете на изливате негативизма и омразата си тук!Гита е интелигентен човек, който определено умее да работи с хората и думите - основни и най-важни качества на ПР-специалиста!
E.В., друга общинска дружка:)

Анонимен каза...

Мммм държавни чиновнички разцъкват из интернет по време на работа.Не е лошо ,ама хич, а гламавия народ да бачка,да плаща данаци та да могат търтеите в Общината да си живуркат.Ама хич не е лошо (:

Анонимен каза...

Драги ми, №30-ти, не съм длъжна да се обяснявам, но написаното от мен (29) категорично не е по време на работа, защото съм в отпуск! Просто исках да защитя неоснователно и много грубо нападнат колега. Това е!

Анонимен каза...

Хубаво е, че обяснихте, че сте в отпуска. И напротив 0 длъжна сте, щом ние ви храним

Петър Петров каза...

Що всички са анонимни. Страх ли ви е? И г-жа Михайлова и всички около нея и от щаба действаха в една насока - да подобрят положението в общината възможно най- бързо. Г-н Ангелов с личния си автомобил обикаляше района за добиване на достоверна информация с цел пренасочване на техника ако е необходимо от други места. Всички обаждания за електрозахранването се предаваха веднага на ръководителите от ЧЕЗ. Момчетата от дружеството не са се спирали. Все пак с магическа пръчка не се получава. Спазват се правила за техника на безопасност. Аз пак повтарям - няма пострадали и загинали хора което е най- важно в такава ситуация.

Анонимен каза...

Петре, ако можеш да четеш ще видиш че никъде никой не обвинява г-жа Михайлова.Да, има няколко утрепки пишещи по нареждане на минко акимов, но е видно че кметицата се справи!
И да,госпожа Михайлова няма вина че ЧЕЗ освен да смучат пари от българите друго не правят!

Анонимен каза...

Внимание! Нови снеговалежи и много ниски сутрешни температури се очакват от събота до вторник! Никъде не видях опесъчени пътища,а това е предпоставка за катастрофи. Има още неизчистени пътища от предния сняг, сега като донатрупа - да не стане ново бедствено положение! Хората от кризисния щаб да се самосезират и да се опесъчат пътищата.

Анонимен каза...

Вземете сменете вече тази снимка на кметицата .... има други в по-хубава поза :)

Анонимен каза...

Поздравявам Кмета на Троян за управленските решения повреме на криза . Така се прави и така се печели доверие.По близо до обикновените хора ,техните проблеми и следващият мандат им е в кърпа вързан.Пожелавам им успех и занапред!

Анонимен каза...

Новоприетия от общински съвет 'член Пеевски' в Правилник за организацията и дейността на общински съвет Троян, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация за мандат 2011-2015 г. се оказа незаконен според Областен управител.

http://oblastlovech.org/currentNews-446-i_pravilnikyt_za_dejn.html

Анонимен каза...

Господа управници, може ли някои да се погрижи за почистване и на стъпалата на "рязания" мост в ж.к. "Младост"(до бензиностанция Йоана)?!

Анонимен каза...

Браво на нащето момиче!

Анонимен каза...

на нащето момиче Браво

Анонимен каза...

36ти убоста си е убост,на кват снимка да е сложат се си е убавинка Донка,и Ванчето от областа не им отстъпа де,да са ни живи и здрави да на радват и ни красят весниците!

Анонимен каза...

Наистина на жителите на кв,Кн-лъг е отговорено от Общината ,че не знаят къде е този квартал.Не знам с кого са говорили,но докато училището функционираше -всички управляващи го познаваха този квартал ,защото в салона се правеха големи предизборни събрания.А в село Балканец и в момента няма ток.Проблема разбира се на Чез защото съкратиха хора и мъжете от аварийната група луднаха.Но организация липсваше.Веднага трябваше да се направи график по възстановяването и представител на Чез или Общината да увудомят хората по райони колко дни ще бъдат без ток.Защото ако си смалко дете и парно или климатик решаващи са и няколко часа.

Анонимен каза...

Уажаеми 43-ти това което си написал е пълно порно. Всеки знае къде е Кнежки лъг. Не правете конфронтации във форумЪТ. Съмнявам се някой да е казал, че незнае къде се намира този квартал. Как много жители на този квартал са говорили по недин телефон едновременно с човек от Общината. Как служител от Общината може да кажи кога ЧЕЗ ще отстранят повредата. Да не би ЧЕЗ да са отдел, дирекция или нещо подобно към Общината и да са подчинени на кмета.Някой може да е попитал къде "в Кнежки лъг", но НЕ "КЪДЕ Е КНЕЖКИ ЛЪГ".Стига сте простяли.

Анонимен каза...

Ало, сегашното мнозинство и бъдещо малцинство, честит Банго Васил!Как може никой да не отбележи този празник?!В централните медии цял ден интервюират мургавите празнуващи.Разбрах, че във всяка къща се яде пълнена бяла гъска.Браво!Това се казва празнуване!Няма да е зле полекичка да започнем да изучаваме циганските традиции!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Mixailova Moje li samo edin pat v Zadniqt Dvor.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |