Инж. Владимир Хаджийски: Думите са – узурпиране и опит за преврат

* „Грешките, заради които Община Троян е наказана, не са невинни”
 * „Г-жа Михайлова трябва да стигне до края – да разкрие човека, който се е обаждал зад гърба й, и да го обяви публично”
Гореща тема 

Инж. Владимир Хаджийски е троянец, тази година навършва 50. Женен, с една дъщеря. Завършил е Лесотехническия университет (София), магистър по специалността „Технология на дървесината”. Собственик е на една от първите мебелни фирми в Троян, основани след демократичните промени – „Елма 13”, която днес е сред най-добрите в бранша. Политическият му опит досега се свързва с някогашната червена младежка организация ДКМС (Комсомола); „Последният първи секретар на Комсомола в Троян (1989/1990 г.)”, шеговито пояснява г-н Хаджийски. Поводът за разговора ни с общинския съветник от левицата е декларацията му, с която на сесията на Общинския съвет в Троян на 30 май т.г. поиска оставката на председателя Минко Акимов. Говорим си на ти, тъй като се познаваме отдавна.

*****

- Г-н Хаджийски, какъв бе поводът за декларацията ти на извънредната сесия на Общинския съвет (ОбС) в Троян на 30 май?
- Поводът бе вече официално признатите – това стана ясно и на въпросната сесия – 1 млн. и 200 хил. лв. финансови корекции към Община Троян по проекта за водния цикъл на Троян, първи етап. Което значи едно, че тези пари няма да бъдат изплатени на Община Троян от управляващия орган по Оперативна програма „Околна среда” – Министерството на околната среда и водите (МОСВ). И се очакват още корекции/санкции – около 1,2 млн. лв. Вариантът тук е Общината да започне ново дело срещу МОСВ. Но при решението на Софийския градски съд (за първата корекция от 1,2 млн. лв.) в наша вреда, ако Община Троян заведе ново дело, е обречена на провал. И не за друго, не защото някой ни има зъб, а заради грешки, които са допуснати и които съдът отразява в своето решение.

- Но от всички се схвана, че причината за тази твоя декларация е отказът да се назоват конкретни виновници за санкцията от 1,2 млн. лв. и евентуално още толкова по други проекти. На споменатата извънредна сесия обаче се разви тезата, че не ние (Община Троян и троянският екип, работил по проекта) сме виновни, а държавата, която играела срещу общините и в случая срещу Община Троян, тоест виновен ни е някой друг. Така ли е?
- Да, на сесията някои съветници се опитаха да кажат, че подобни санкции са нещо нормално за държавата ни. Което не е така! И друго се опитаха да обяснят – че грешките, които са допуснати, са невинни, както ги нарече и г-н Акимов.

- Значи – държавата играе срещу нас и като капак ни търси кал под ноктите за дребни незначителни грешки, от мухата прави слон в наша вреда.
- Да, така се опитаха да го изкарат някои колеги в Общинския съвет. Но когато се прочете малко по-внимателно решението на Софийски градски съд (реш. №697/11.04.2013 г.) се вижда, че грешките, заради които Община Троян е наказана, не са невинни. Грешките са доста сериозни. И затова на извънредната сесия се взе решение да не се обжалва присъдата. И защото обжалвайки на втора инстанция, има опасност освен глобите, които са ни наложени, да похарчим на вятъра още около 100 хил. лв. излишни пари. Малко пояснение за санкцията от 1,2 млн. лв. – тези пари вече са разплатени на строителите, на фирмите изпълнители, платила ги е Общината, като очаква да й се възстановят от управляващия орган по програмата. И тъй като няма да ги получим, излиза, че всички тези дейности не са финансирани с европейски средства, а с пари на Общината, теглен кредит, който ще връщаме години наред.

- Защо те разгневи това неназоваване на конкретни виновници за санкциите? Убеден ли си, че има конкретни виновници в този случай? Питам те и като човек, чиято фирма е печелила и изпълнила успешно няколко европроекта.
- При всяко нарушение има виновни. Друг е въпросът, че много хора в общинската зала, включително и мои колеги от групата на БСП, се крият зад колективната вина на Общинския съвет и неговите решения.

- Защо се крият? Защото не искат да си цапат ръцете или защото са съучастници в някаква степен?
- За съучастие не може да се говори. Тук г-н Пеевски (общински съветник от „Атака” – бел. Г.М.) беше много прав, че при предишната администрация нещата са се решавали задкулисно, по телефона, с бележки, скрито-покрито. И аз съм сигурен, че колегите ми общински съветници от предишния мандат са гласували да участваме в този и други проекти за доброто на Троян. Защото това е единственият шанс в града ни да влезят свежи пари и да се направят някакви благоустройствени дейности. Те са гласували за добро, но оттам нататък никой не се е отчитал пред тях и те не са били наясно за какво точно става въпрос. Това е проблемът – че общинската администрация не се е отчитала пред ОбС, а и самите съветници не са поставяли искания за такова отчитане.

- Тогава изниква друг въпрос – дали тогавашното ръководство, тогавашната кметска администрация, която е движила проекта, е направила грешките от незнание, недоглеждане, от неопитност, да го кажем най-общо, или има подозрения за корупционни практики?
- Има няколко момента, четейки съдебното решение, които ме навяват на подобни съмнения – че са съществували корупционни практики. И както разбрах, после г-н Акимов е бил гост на прокуратурата по тези въпроси.

- Той сам го призна на извънредната сесия и каза, че само от Светия синод не е проверяван във връзка с европроектите. Значи след като е проверяван и е излязъл чист, не може да му се търси вина?
- Никой не знае резултатите от прокурорската проверка и г-н- Акимов, за да си изчисти името и да се спре с догадките какво се е случило, трябва да изнесе публично становищата на прокуратурата. И така да докаже, че няма никакви нарушения.

- Нямате доказателства, а му искаш оставката. Защо?
- Защото тези пари са безвъзвратно загубени за Троян. А персоналната вина се носи от човека, който е подписал договорите – в този случай от бившия кмет Минко Акимов, той е подписал. Ако например моята фирма направи някаква грешка, виновен ще съм аз, а не някой друг от екипа. И така се тълкува от съда.

- Да разбирам ли, че искането на оставката на г-н Акимов е искане за справедливост, така ли е?
- Точно така. Макар че оставката му няма да върне парите. Но все пак трябва да има някакво възмездие.

- Смяташ ли, че исканата оставка ще стане факт? Ти посочваш две опции – г-н Акимов сам доброволно да си подаде оставката, което изглежда нереалистично; или, другото, да се върви по процедурата според правилника за работа на ОбС – Троян и Закона за местното самоуправление и местната администрация (ЗМСМА) чрез искане на оставката му от група съветници и гласуване.
- Аз мисля, че първият вариант – г-н Акимов сам да си подаде оставката, е трудно изпълним, макар да оставям една малка вратичка. Защото е нормално след видимо негативното отношение на хората към него, да размисли и в рамките на срока до другата общинска сесия сам да се откаже от председателския пост. При втората опция – сигурен съм, че нашата група съветници ще подкрепи исканията ми и ще направи всичко възможно оставката да се случи. Много пъти сме си говорили вътре в групата, че не може да носим отговорност за предишното управление.

- Убеден ли си, че всички от групата на БСП ще те подкрепят? И обратното – ще има ли представители на други групи и отделни съветници, които ще гласуват за оставката на г-н Акимов?
- Сигурен съм, че всички от групата на БСП ще подкрепят предложението ми. За повечето съветници мисля, че не се страхуват и ще гласуват по съвест. 

- А в контекста на актуалните политически събития в страната – конфликтите около правителството, в парламента, конфликтите навсякъде по върховете – тази твоя декларация няма ли да се приеме като „спусната” отгоре, като продължение на конфронтацията на местно равнище? Със сигурност ще те заподозрат в изпълнение на някакви партийни поръчки.
- Не, няма такова нещо. Ще те върна няколко месеца назад, когато общинското ръководство на партия ГЕРБ – Троян поиска оставката от всички постове на г-н Акимов, даже и оставката му като общински съветник. Това бе по времето, когато управляващата партия в страната бе ГЕРБ. Истината е, че моето искане дойде спонтанно, не бе съгласувано с никого. И няма нищо общо с политическата ситуация на национално равнище.  

- Как ще продължат нещата оттук нататък? Не е възможно да няма последствия и всичко да свърши с прочетената декларация?
- Върви се по правилника – чл. 23, т. 4. Групата на БСП, тя е от 10 човека, вече взе решение да върви напред. Нужно е да се внесе предложение от минимум 8 души, за да се стигне до гласуване на оставката на председателя. Хората, които ще внесат предложението, ги има. А аз съм сигурен, че при гласуването ще ни подкрепят и други съветници, защото тук не трябва да има партийни пристрастия. Моята позиция е, че аз не искам да отговарям за чужди грешки. Надявам се, че по този начин мислят мнозина.

- Ако кмет, подкрепен от БСП, направи подобни грешки, ти би ли му поискал оставката?
- Абсолютно! Не знам дали си запознат, но аз бях поканен като кандидат за общински съветник и бях избран като такъв от гражданската квота в листата на БСП. Но аз подкрепям тази партия, защото е по-близка до моите идеи. 

- Още един скандал, свързан скандал, гръмна на тази извънредна сесия на ОбС – Троян на 21 май. Говоря за самоволното решение на защитника (адв. Ирен Савова и нейната правна кантора „Савова и сие”) да обжалва решението на Софийския градски съд, след като клиентът (Община Троян) взе решение да не се обжалва?! Г-жа Михайлова намекна за узурпиране на властта, за телефонни разговори зад гърба й, незнайно от кого, които са уговорили обжалването. Кой може да нарежда зад гърба на кмета?
- Според теб кой е наредил? Кой смее да прави подобни неща?

- Не знам. А не съм сигурен дали г-жа Михайлова е права и дали кантората не е решила да обжалва на своя глава.
- Абсолютно права е г-жа Михайлова. Бъдете сигурни, че адвокатската кантора не би обжалвала самоволно, още повече че договорът й с Община Троян за правната защита по това дело е само за първа инстанция. Този договор бе представен на съветниците и е поводът да се съмнявам, че една адвокатска фирма би действала по такъв. незаконосъобразен начин. Имало е обаждане от Троян, това е абсолютно сигурно! И само един човек може да направи такова обаждане зад гърба на кмета.

- Смяташ, че Минко Акимов се е обадил зад гърба на Донка Михайлова и на Общинския съвет?
- Абсолютно!

- А защо? Тук нещата също опират до тълкуване – едното е, че се е опитал да помогне, защото вярва, че Община Троян може да спечели делото, т.е. от чисти подбуди. Или другото – че се играе за някакви комисионни, че има някаква корупционна схема, някакви предварителни обещания и договорки. Кое е?
- Склонен съм да мисля и за двете. Ще напомня, че на Председателския съвет, който се оглавява от г-н Акимов, бе възприето да не се обжалва и ако след това председателят е дал нареждане за обжалване, има нещо скрито-покрито, нечисто. А г-жа Михайлова е абсолютно права, че подобно телефонно обаждане зад гърба й излиза като преврат.

- Но не всички мислят така. Председателят на правната комисия в ОбС – Троян адв. Петър Яшев го прие за нормално, дори внесе предложение за отмяна на първоначалното решение да не се обжалва.
- Да, така излезе, макар че впоследствие г-н Яшев изтегли това си предложение. Не знам, за мен точните думи в тази ситуация са узурпиране и опит за преврат. И мисля, че г-жа Михайлова трябва да стигне до края – да разкрие човека, който се е обаждал зад гърба й, и да го обяви публично.

21 коментара:

Анонимен каза...

а дано ,ама надали.Щом неговите му искаха оставката и той още стои там,дали сам ще пусне кокала.Той не е дебелоок, той очи вече няма.Може би има още нещо за купуване,грешка за придобиване.А оня смешник Яшката цял живот му е бил слуга.

Анонимен каза...

Необходим е граждански протест за свалянето на лицето Минко Акимов.Кои сега е готов да застане зад него и да го поведе.Причините и фактите са много.Хайде Троенци да ви видя.Да махнем тая бълха.Аз съм за, ежедневни мълчаливи протести пред общината.1часови всеки ден.А в почивни дни по продължителни.Понеже тоз е нагъл и ще се измъква,знаеики за часа.Трябва да се сменя въпросния час.
doktord

Анонимен каза...

Аз също съм ЗА протести срещу акимов !

Анонимен каза...

2-ри Бъркаш,Акимов не е бълха а кърлеш,които се е залепил за общината за да може да краде и с
г.за си. По мое мнение го прави доста успешно с
помоща на такива смешници като Пешо Яшев-че..ята.

Анонимен каза...

Аз предлагам да си внесем протестанти от Турция и Гърция!

Анонимен каза...

Акимов го оставете,ами бегайте за София ,че турците превзеха България благодарение на подкрепата на БСП партията ,която споделя идеите на господин Хаджийски.И ако сега не се надигнат българите няма да има вече България и Минко Акимов ще ви е най малкия проблем.

Анонимен каза...

Ей на това което стана днеска в народното събрание му викам аз преврат.БСП е най-антибългарската партия. За пари внуците и децата на комунистите от БСП са готови да се обрежат и да навият чалмите на главите си. Така е, когато ни управлява турчин-изедник и съветски разсипник.Ето, и ние допринесохме за световната борба с пресъпноста, Сега всички тайни служби в света, ще искат да се учат от нас,най накрая тази служба има достоен престъпник да я оглави, кой ако не той знаят по добре кой е пресъпник,и кой не е. Браво на експертното правителство,ето как демокрацията се защитава, КЛИН КЛИН ЩЕ ИЗБИВА.СБОГОМ БЪЛГАРИЯ, СБОГОМ ДЕМОКРАЦИЯ, САМИ СИ ГИ НАТРЕСОХМЕ.

Анонимен каза...

Ей това е наглостта на комуниста! "Бизнесмен" започнал с пари на ДКМС, след като партията му продаде държавата на турците, да се пъне, и той не знае за какво...Абе, чоджум, парите на ДКМС чии са, бе? Тичай в София да крепиш на Станишев ....

Анонимен каза...

Да живеят пирамидите и изкуствено фалиралите банки и ДЗИ. Те създадоха бизнеса на днешните работодатели. Фалиралите такива, "изяли" спестяванията на доверчивия, неосведомен и сляпо вярващ българин.

Сяро барутчията каза...

5-ти,малко си като от оня виц "революция,менструация - няма значение,важното е кръв да се лее".

Анонимен каза...

Хаджийски, що мълчиш за Назначението на Пеевски, а? Лесно ти е да хвърляш кал по Акимов, ей тъй, за спорта, без да е ясно точно за какво... А когато собствените ви намазани с вазелин задници лъснаха, мълчиш като .... какъвто си! Ти си трай, но не забравяй, че на нас не са ни плащали от партията майка и не сме длъжни да търпим, когато ни изнасилват!!!

Анонимен каза...

Се.рко от барутово, когато съм протестирала ти си бил на баща си в м.....те. Жалко, че не те е имало по това време, за да ни поведеш истински. Освен това не знаеш да четеш между редовете, а и нямаш чувство за хумор.
Добър апетит!

Сяро барутчията каза...

12-та лелко,бабо или там каквато опърдяна персона си! Обвиняваш ме,че не съм имал чувство за хумор,а подскачаш като едно време на протестите (когато уж не е имало кой да ви води,само дето ако питаш мен доста добре са ви водили за носа) когато както се изрази съм бил на баща ми еди си къде.Значи не ми прилича на възпитанието да ти отговоря в твой стил,и да кажа ти къде ще бъдеш евентуално като дойде моето време да протестирам!
И накрая но не на последно място само да ти кажа,че ако те е ударила лошо менопаузата недей да злобееш тук - файда йок! Бягай до близката аптека за някакви медикаменти,валериани,валидоли или с каквото там могат да ти помогнат хората.Защото не си ти когато не си си пила хапчетата!

Анонимен каза...

ВЛАДО,
СМЕЛО НАПРЕД!
ТИ СИ ОТГОВОРЕН ЧОВЕК И НИЕ ВЯРВАМЕ В ТЕБ!
ЗАЩОТО ЗНАЕМ, ЧЕ ПРАВИШ ВСИЧКО ТОВА В ИМЕТО НА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА СМЕЛОСТА, КОЯТО ПРОЯВЯВАШ В ТИЯ ТРУДНИ ЗА ВСИЧКИ НИ ВРЕМЕНА.
ТАКИВА АРГУМЕНТИРАНИ ДЕКЛАРАЦИИ СКОРО НЕ БЯХА ПУБЛИКУВАНИ В "ТРОЯН 21". ВСЕКИ САМ ДА СИ ДАДЕ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА - "ЗАЩО?!"
ДАНО САМО ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ ЗАМИСЛЯТ ,КОЛКО МНОГО ДОПРИНЕСОХА ЗА СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОБЩИНА ТРОЯН СЪС СВОЕТО МЪЛЧАНИЕ И РАБОЛЕПИЕ ПРЕД "ВОЖДА!".
БЪДЕЩЕТО Е НА МЛАДИТЕ!
И НИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА ИМ ГО ОТНЕМАТ!!!
ЕДНО ОБЩЕСТВО БЕЗ МОРАЛ, СЪСТРАДАНИЕ И МИЛОСЪРДИЕ КЪМ БЛИЖНИТЕ /НЕЗАВИСИМО КЪМ КОЯ ГРУПА ПРИНАДЛЕЖАТ/, ОБЩЕСТВО - КОЕТО НЕ ИЗПОВЯДВА СОЦИАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ, А СЕ РЪКОВОДИ САМО ОТ ЦЕЛИТЕ ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ И ЗАБОГАТЯВАНЕ - Е ОБРЕЧЕНО НА НЕИЗБЕЖЕН ПРОВАЛ!
ДА! АКО СЕГА ХОРАТА НЕ РАЗБЕРАТ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ И ЧЕ ОБЩИНА ТРОЯН ЩЕ ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ ТИЯ ПАРИ /Т.Е. НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПО-ВИСОКИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ПРЕЗ СЛЕДМАЩИТЕ ГОДИНИ, КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ЛИШИМ ОТ МНОГО ДРУГИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРАСТРУКТУРА, ПЪТИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ПОДПОМАГАНЕ НА СОЦ.СЛАБИ СЕМЕЙСТВА И ИНВАЛИДИ.
ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ И РАЗБИРАМЕ КАКВО СТАВА!
ТРОЯН НЕ Е ГОЛЯМ ГРАД И ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ!
ВСИЧКИ СИ ГОВОРИМ ПО КРЪЧМИТЕ И ПО КЪЩИТЕ, НО НЯМАМЕ СМЕЛОСТ КАТО ТЕБ ДА ГО ЗАЯВИМ ОТКРИТО И ДИРЕКТНО!!!
ЗАЩОТО НИЕ СТРАХ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ДОБРО ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ!!!
БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ГРАЖДАНСКАТА ПОЗИЦИЯ!
БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА СМЕЛОСТА!
БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ТОВА, ЧЕ МИСЛИШ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА, КОИТО ИДВАТ СЛЕД НАС И ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ЗА ГРЕШКИТЕ НА ЛОШО ПРЕДХОДНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБЩИНА ТРОЯН.
СМЕЛО НАПРЕД!
ВЪЗХИЩАВАМЕ ТИ СЕ!
УСПЕХ!

Анонимен каза...

Тия проекти само Акимов ли е правил или подписвал?!
Нали Общината си има Гл. Архитект? Или той нищо не знае по тия въпроси!?Ама както нищо не знае, сигурно и той си е сложил някой лев в джоба-ей така докато си е бил на работа, си е правил и тия проекти и си е получил едни други пари. Колко му е? Нали сме богата община. Дайте и него да го нахраним хубаво с нашите данъци и да го пуснем да си ходи по реката надолу за Ловеч.Толкова години не направиха нищо да сложат на постоянен щат архитекг на Троян. Това е показателно, че няма да има развитие. Когато го търса човек-или в Тетевен,или в Севлиево,или болнични,или на майната му Райна!
Сега разбрахме къде е ходил! В работно време си правел други проекти и си гушкал от нашите парички. Шефът му-и той с него! Бил го назначил Енкин! Дрън,дрън. Гл.архитект на една община е най-добрата и доходоносна машина за правене на пари. Знаем как минават проектите. И Пенко Терзиев знае.Но не им пука от никого. Не ги бавете. Само проверки от ДАНС,ДНСК и ЕВРОСЪЮЗА.

Анонимен каза...

ТУК В ДЕКЛАРАЦИЯТА НА Г-Н ХАДЖИЙСКИ НЯКЪДЕ СТАНА НА ВЪПРОС, ЧЕ Г-Н АКИМОВ НЕ БИЛ ВИКАН НА ОБЯСНЕНИЯ САМО ПРЕД СВЕТИЯ СИНОД?!?!?
Г-Н АКИМОВ И НЕГОВИЯТ УЖ ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТ ОТ БСП -ПАВЛИ БОГДАНСКИ МАЙ СИ ПРАВЯТ ЛОША ШЕГА С НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ШЕФ -ГОСПОД.
НИЩО ЧУДНО СКОРО ДА ГИ ПРИВИКА САМИЯТ ТОЙ И ДА ГИ ПОПИТА ДАЛИ ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ НЕГОВИТЕ ЗАПОВЕДИ!!!
"НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ЖЕНАТА НА БЛИЖНИЯТ СИ!"
НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ОСЕЛА/МАГАРЕТО/ И ДОМА НА БЛИЖНИЯТ СИ!"
ДАНО ТАМ ИЗДЪРЖАТ ИЗПИТА!!!
ЗАЩОТО ПРИ НЕГО МАЙ НЕ МИНАВАЛИ УВЪРТАНИЯ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИСТРАСТИЯ!
ПО ПОСЛЕДА ИНФОРМАЦИЯ - РУШВЕТИТЕ НЕ ВЪРВЯТ!
ТАМ ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ И ОТГОВАРЯМЕ ЗА ДЕЛАТА СИ НА МАЙКАТА "ЗЕМЯ"!

Анонимен каза...

15 по принцип трябва да има и строителен контрол по тези проекти доколкото съм запознат и да се извършват проверки на всеки планиран етап от проекта,но вероятно пак някой не си е свършил работата.А пък за тези нарушения се носеха слухове много отдавна,но бившия кмет и "другар" и настоящ председател на Общинския съвет и "гербер" Акимов и приближените му си траеха.Сега се гледа кефа на екскурзии по чужбина на разноски на общината.Много ще е интересно за някои органи "спящи" в съседната сграда да се огледат в служба незаконно строителство в община Троян и около имотното състояние на един от служителите там.

Анонимен каза...

Чета, чета и тъпея, ама яко. Сульо и пульо без да знае за какво става на въпрос пише ли пише, творения от глупост нагоре, визирам № 15 и 17.15 явно има зъб на главния архитект но не е в час. 17-ти, строителен надзор при процедура по ЗОП?Добре си написал" доколкото знам".Зле си изобщо нищо не знаеш. Оооолеле майко, ооолеле Боооже-така един наш артист в шоуто на Слави осмива подобни гълфони.А бе хора що се излагате така?А сега сериозно. Има допуснати нарушения при провеждане на процедури по ЗОП. Има наложени санкции на общината и те са за милиони. Милионите ще ги плащаме всички ние солидарно от бюджета.Виновни няма?Де дрема Михайлова толкова години, та сега се налага Хаджийски да пита и то с право кой е виновен и защо не е в затвора?

Анонимен каза...

Не си за мислене, имаш барут, за да се гръмнеш. Нищо друго не му остава на човек след 25 години водене за носа. За голяма моя радост бързо се осъзнах и...на терминала.

Анонимен каза...

Ба нямаше та там бе,целият го обходих !Че са и уморих накрая!

Анонимен каза...

до 14. КАКЪВ ВОЖД КАКВИ 5 ЛЕВА? ИЗПИСАЛ СИ ЦЯЛА КОФА С МАСТИЛО ДА СЕ СЛАГАШ НА ТОЗИ КОМСОМОЛЕЦ ВЛАДКО. ТРЯБВА ТИ СПЕШНО ПОМОЩ ОТ ПСИХИАТЪР!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |