Бойко: „Ние сме по работата - правим първа копка, после режем лентата”

* Премиерът на два пъти похвали кмета Акимов за спечелените европроекти * „Станишев трябва да се извини – не на мен, на българския народ” * „Обещавам да осигуря 1000 пейки за троянския стадион!”

17 ЮНИ 2011 Г., ПЕТЪК. Този път Бойко Борисов дойде в Троян – след като на два пъти (9 май и 15 юни) отменя планираните визити. Както се очакваше, премиерът пристигна по въздух, а правителственият хеликоптер кацна на троянския стадион „Чавдар” малко след 13:30 ч. Официалните посрещачи бяха съвсем малко – ячките момчета от охраната, докарали специалния премиерски джип „Тойота” заедно с двата ескортиращи мерцедеса, и подсигуряваща група троянски полицаи, начело с шефа на РУП – Троян гл. инсп. Марин Ичев. Шепа хора бяха и зяпачите, повечето деца, които истински се радваха на случващото се и най-вече на огромния вертолет, макар и наблюдаван отдалеч; едно хлапе дори обясни, че Бойко е станал тъй як, защото като малък ядял филии, намазани с мас.

ПРЕМИЕРЪТ САМ СЕДНА ЗАД ВОЛАНА на споменатия джип и поведе колоната към основния обект на посещението си – новата троянска пречиствателна станция за отпадни води, биологичен цикъл, изградена с европейски средства (5 млн. лв., ОП „Околна среда 2007-2013 г”) и по авангардна технология на немската фирма „Биоуъркс”. Излизайки от стадиона, Борисов спря автомобила си при групичката посрещачи, поздрави ги и видимо се развесели от въпроса на троянец на средна възраст какво става с вота на недоверие (малко по рано същия ден в парламента мина без резултат гласуването на искания от левицата вот на недоверие към кабинета – бел. Т21); шеговитият отговор бе: „Решили мишлетата да връзват звънче на котката”. С премиера от София пристигна и един много важен чужденец, ръководителят на звеното за България в Европейската комисия Реналдо Мандметс – „човек, изключително важен за България”, както по-късно го представи г-н Борисов.

ЗА РАЗЛИКА ОТ МАЛКОТО „ПУБЛИКА” НА СТАДИОНА в района на пречиствателната станция бе твърде многолюдно – десетки журналисти, официални лица, представители на фирмите, участвали в реализацията, кажи-речи цялата общинска администрация, дошли специално граждани… Както можеше да се очаква, с пристигането си премиерът бе отрупан с букети от посрещачите, но той подходи доста нестандартно към цветните си дарове – преподари ги на дамите наоколо, с което си спечели доста благодарности и ласкави женски погледи.

ТУК ЗА ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ, но най-вече за най-важния гост, бе поднесена кратка програма от дамската част на фолклорен ансамбъл „Траяна” – за жалост чудесните изпълнения на прелестните танцьорки останаха някак незабелязани в суматохата.


ПОСЛЕДВА ВОДОСВЕТ, отслужен от архиерейския наместник отец Марин и отец Станимир; отец Марин благослови новата троянска придобивка и поздрави всички, участвали в реализацията, след което поръси ВИП гостите със светена вода, а Бойко Борисов се поклони и целуна кръста от ръката на божия служител.

РЕЧИТЕ ЗАПОЧНА КМЕТЪТ МИНКО АКИМОВ - с кратка презентация на проекта за интегрирания воден цикъл на Троян (първи етап), част от който е и новоизградената пречиствателна станция за отпадни води, финансиран по Оперативна програма „Околна среда” и на обща стойност близо 8 млн. лв. (5 млн. лв. от тях - за новата пречиствателна станция). Г-н Акимов напомни, че Община Троян е отличник по спечелени проекти в Ловешка област – общо 14 на стойност 34 млн. лв.

СЛЕД ТОВА ДУМАТА ВЗЕ собственикът на фирма „Биоуъркс” инж. Михаел Фогт. Той подчерта, че новата пречиствателна станция има капацитет от 29 хил. куб. м на ден и може да обработва всички отпадни води на Троян, което гарантира спокойствие и сигурност на троянци. При това този начин на пречистване е много евтин. Хер Фогт наблегна и на факта, че троянската пречиствателна станция е първият проект на фирмата му, реализиран у нас, и че извървеният път е коствал много усилия. „Успяхме благодарение на помощта и сътрудничеството на Общината”, заяви немецът.

ПОСЛЕ ПРЕД МИКРОФОНА ЗАСТАНА РЕНАЛДО МАНДМЕТС, като подчерта колко важна е екологията за Европейския съюз и заяви, че новата пречиствателна станция на Троян е инвестиция в бъдещето. Висшият чиновник от Брюксел отправи специални поздравления към кмета Акимов - за заслугите му по реализацията на проекта.

ЗАМ.-МИНИСТЪРЪТ на екологията Ивелина Василева пък определи новото съоръжение като модерно и ефективно. Тя обяви, че по ОП „Околна среда” България е договорила над 1,2 млрд. лв., а само за последната година сме усвоили 250 млн. лв. – свежи пари, вкарани в родната икономика.

БОЙКО БОРИСОВ също изрази задоволство от направеното в Троян. И обяви, че градът има много добър кмет, умеещ да привлича евросредства. Премиерът отправи и друга персонална похвала – към г-н Мандметс, който много помагал и успешно лобирал за българската кауза в Брюксел.

ПОСЛЕДВА ТРАДИЦИОННОТО ПРЕРЯЗВАНЕ НА ЛЕНТАТА, извършено съвместно от премиера, кмета и представител на фирмата изпълнител. Тук Бойко Борисов не пропусна да захапе основния си политически опонент, като насмешливо заяви: „Станишев ще се скъса от яд”. По стар български обичай премиерът лисна и менче с вода.

СЛЕД КОЕТО Г-Н БОРИСОВ НАПРАВИ ОБИКОЛКА на съоръжението (разведе го представителят на „Биоуъркс” и наш земляк инж. Руско Русенов), даже си изплакна лицето с пречистена вода и смути един от служителите с въпроса „А мога ли да си пийна от тази вода?”; отговорът на премиерското питане бе: „Може, стига да Ви разреши Вашата охрана”.

НА ТРЪГВАНЕ Бойко Борисов се снима с шампионския отбор на троянското ОУ „Иван Хаджийски”, спечелил преди броени дни титлата в националното състезание „Млад огнеборец”. Разбира се, високият гост не си тръгна без подаръци – 3-литрова резбована бъклица с отлежала троянска сливовица и почетния ключ на Троян, връчени му от кмета. „Доста скъп ще ми излезе този ключ”, пошегува се Борисов.

ВТОРАТА ЧАСТ от троянската визита на премиера – да направи символичната първа копка за реконструкцията на последния участък от възловата ул. „Христо Ботев” – бе някак по-весела и едновременно с това натоварена с повече политически послания.

НАЙ-НАПРЕД КМЕТЪТ Минко Акимов представи проекта за подобряване на градската среда, по който се извършва настоящата улична реконструкция (ОП „Регионално развитие”, на стойност 4,8 млн. лв.). И заяви, че най-много се радва, когато проектите по тази ОП следват проектите по ОП „Околна среда”; като даде конкретен пример – на ул. „Христо Ботев” първо подменили канализацията (по проекта за интегрирания воден цикъл), а сега е ред на преасфалтирането и изграждането на тротоарите.

ПРЕДИ ДА ВЗЕМЕ ДУМАТА, Бойко Борисов пък се поразговори с насъбралото се множество и се снима с местни фенове (сред тях бе и колежката от местната ТВ „Оптиспринт” Ралица Бенчева). После повторно похвали кмета Минко Акимов за спечелените от Община Троян 14 европроекта. „Ето виждате, ние сме по работата - правим първа копка, после режем лентата. На 30 юли откриваме новата спортна зала в София – заповядайте, догодина метрото, магистрала „Тракия”, после двата ЛОТ-а на „Марица” и т.н.”, заяви премиерът.

СЛЕД КОЕТО ПРЕМИНА в директна атака срещу БСП: „Станишев ни наклевети в Брюксел и за малко да ни спрат парите за магистрали. Затова той трябва да се извини – не на мен, на българския народ да се извини. И пак да напише донос до Брюксел, само че да каже – извинявам се, не съм бил прав”. Без излишна скромност г-н Борисов направи обобщението - след време ще стане ясно, че „ние (ГЕРБ) спасихме България от жестока криза”, от нещо подобно на това, което се случва в съседна Гърция.

ПРЕДИ СИМВОЛИЧНАТА ПЪРВА КОПКА (всъщност копката щеше да се направи от багер, а Акимов и Борисов трябваше да разбият по бутилка шампанско в кофата на машината) се случи нещо любопитно – мъж от публиката подвикна към премиера: „А ще направиш ли нещо за троянския стадион?”.

БОЙКО БОРИСОВ ПРИЕ предизвикателството и попита какво може да направи за стадиона. „Да осигуриш пейки (седалки)”, провикна се пак активният гражданин. „Колко пейки?” „1000!” „Добре, обещавам да осигуря 1000 пейки за троянския стадион!”, най-тържествено и публично се врече Бойко Борисов. Но разговорката не свърши дотук – премиерът покани питащия (40-годишния Тихомир Ковачев) при себе си, здрависа се крепко с него и му подари бутилката си с шампанско; затова ритуалът с разбиването на бутилките остана само за кмета. След приключването на официалната част Бойко Борисов бе наобиколен от граждани и журналисти и отдели известно време да отговаря на въпросите им.

Т21

Още по темата:

63 коментара:

Анонимен каза...

Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България:
„Нима – каза той – вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите – вие искате да получавате пенсии от по 50 – 100 евро вместо сегашните 6-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище – защото точно на това прилича България с нейните дупки и боклуци, разхвърляни навсякъде – от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали.“
Кое е по-страшно – „Гръцката криза“ или „Българската стабилност“?

Анонимен каза...

Снощи минах покрай "първата копка"... Разбира се беше зарината, багерът си беше отишъл и най-абсурдното стъклата от шампанското бяха оставени там... Ама то не е нещо ненормално - все пак някой трябва да си нареже гумите, нали така, мили съграждани? Все повече се убеждавам, че сме овчи народ, който търпи всичко и всеки... ":)"

bat sali каза...

И щом таз пияница Тихомир Бозата е реклама на града значи положението е много зле закривай Миньо селото.

Анонимен каза...

Мдаа...кметът много се постара за грандиозното съоръжение.... за германската фирма, за приближената на управляващите фирма изпълнител, за предизборната си кампания...Не пожали средства, не пожали ХОРА - граждани на този град, плащащи данъците си в този град и харчещи заплатите си в този град. На кого сте кмет г-н Акимов?! Нали Вие плащахте?! Кой поръчва музиката? Който плаща, НАЛИ?!

Анонимен каза...

Инж. Руско Русинов само от комисионни се вълнува. За комисионни прецаква всичко и всички. Генади, точно за него как реши да пишеш! Олекваш!

Марто каза...

''За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.''

К.Иречек(13.12.1881)

Бай Кольо от Бонковския дол каза...

Прав е бил бай Иречек!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

До номер 2
Ами да беше взел да почистиш стъклата бе, мързел! Какво има да хленчеш и да кълнеш! Няма да се скършиш в кръста! Това време дето си загуби да плещиш врели некипели във форума, да бе изчистил улицита! Е, какво да вземе Бойко Борисов да ви изчисти и улицата! "Все повече се убеждавам, че сме овчи народ, който търпи всичко и всеки... ":)"

Анонимен каза...

Ей, троянци, големи мрънкалци сте станали, бре! Срам сте са дедите си! Ако те бяха такива мързели и женчовци като вас, и вас да ви нямаше днес, което явно нямаше да е голяма загуба!

Анонимен каза...

До номер 3.
Ами "таз пияница Тихомир Бозата" издейства 1000 пейки /седалки/ от Бойко Борисов за Троян! А ти какво направи за града си?

Анонимен каза...

Чакай да дойдат и тогава се хвали 10-и.

Кака Анка каза...

Факт е, макар и неугоден за някои от този форум, че примиера за пореден път се доказа с харизмата си и свободното си държание с хората......да ние плащаме данъци и ние си харчим парите в Троян. Но факт е че по програми в града ни ще влязат около 35 милиона лева. Нито Бойко нито Акимов могат да накарат собствениците на големите заводи в града ни да заработят. Всеки знае и е чел за частната собственост, но пък ние можем да се опитаме да бъдем малко по-добри и малко по-позитивни. В Троян няма да има работа докато няма фирми и инвеститори, както е в Ловеч. Но пък Ловеч нямат такива мрънкалници и лигльовци каквито има в Троян. И това сте Вие, едни и същи, за мен поставени лица, които не преставате да критикувате, които вървите и си хвърляте фасовете и кофичките от кафето по улиците, които хленчите и мрънкате.......да вие все едни и същите. Станете, потърсете и си намерете работа-Рико Стил, Калинел, Мебел приемат работници, а ако не тук отидете в друг град, където е по добре както вие самите казвате от Троян. Защо сте още тук???????Нали всичко много Ви тежи?????????Махнете се и оставете нас позитивно настроените да работим и помохнем на гради да се съживи!

Анонимен каза...

#8 Застреляй се по-добре, честно :) Ще направиш услуга на града и на държавата. Поредното овчо мислене "стига си хранил из форумите". Когато стана градският чистач тогава ще чистя, а акъл от простоват тип като теб не искам :)

Анонимен каза...

Како Анке, Анитке, на всички ни е ясно, че си падаш по смешници - дядо Трибестан, оня селския кмет със шкембето и ... бате Бойко. Ама хайде моля ти се, такива "селянки" като тебе, да не ни казват на нас, троянците, къде да ходим и какво да правим!
Троян е в днешното си положение благодарение на "селяните", които с грапавите си езици и предаността си към БКП, станаха началници...

Анонимен каза...

Здравей Како Анке,ние с теб отдавна се знаем,всъщност-ти си онази Анка Картечарката от моите любими вицове за Петка и Чапаев.Как те познах ли-ами по начинът ти на мислене,типичен за картечарите от шпиц-командите и надзирателите от Гулаг.Всички,които си позволяват да мислят са мрънкалници и лигльовци-до стената!
А колкото до харизмата на Вожда-както и друг път съм писал тук,тя само с глад се лекува....АЙ с-с-с-с........

Анонимен каза...

Същата пречиствателна станция не беше ли открита по времето на г-н Енкин???
Гърците са прави за нас. Затова и българите работят там.
Ние можем да ги достигнем, само ако едновременно се вдигне минималното заплащане в България на 500 евро и държавата спонсорира частния и държания сектор еднократно и така да се измъкнем от капана, в който се докарахме.

Анонимен каза...

15- Кто гледам колко си се разработил, да е жива и здрава женати!

Анонимен каза...

Кретените троянски пак са го ударили на плач и стон, че светът им е крив, че са банда неудачници. Аз работя в троянско предприятие, печеля с работа по 600-800 лв. на месец, и не се оплаквам! Сменете си чипа, мързели нещастни! Бойко Борисов бил демагог, че щяла да осигури 1000 пейки за стадиона! Ами що не ги осигури Станишев през мандата си! Що не ги осигури ИВан Костов или Доган! Ами като не ви харесва, вземете да ги изгорете тия "1000 пейки" и пък счупете - така ще изразите най-добре омразата си към Б. Борисов... Боже, аман от критикари, които 1 пирон неса забили през живота си!

Анонимен каза...

Тия, които са срещу доставката на 1000-та пейки за стадиона, да пуснат подписка, да се покажат открито и да протестират, пък тогава ще видим кой и какво мисли по тоя въпрос в Троян!

Анонимен каза...

Нека първо пейките да пристигнат -ако дойдат браво и евала,ако не дойдат тогава ще приказваме

Анонимен каза...

Имаме си най-добрият премиер на света. Кой каквото му поиска, той все дава. Дава на полицията – до бие и убива българи. И пари им дава за убийствата. Дава на армия – до бие и убива иракчани и афганци. И тях, и децата им. И пари им дава за убийствата. Дава на министри, на депутати, на съветници, на консултанти. И на банките дава, много обича да дава на СИБАНК, например. Кой каквото му поиска, Бойко все дава. Много е дашен. Даде на циганите допълнителни права. И помощи им дава. И допълнителни цигани им даде – от Косово, от Франция и откъде ли не. И задника си дава Бойко. На Вашингтон, на Брюксел, на Анкара, а особено на Тел Авив. Даже и на Москва се опитва да го дава. Особено на московските хазари. Кой сега смее да кажа, че любимият на всички бандити от обкръжението на Валентин Златев Бойко не е добър. Питайте самия Златев, и той ще ви каже същото. Единствено чехите го оцениха по достойнство, като му написаха името като „Бойка Борисова”, та да стане ясно колко е любвеобвилна и жертвоготовна нашата Бойка. И как дава на всеки.Получи се обаче един проблем. Бойко съвсем се раздаде, горкия. На тоя, на оня, а за народа какво остана? Ако Бойко не иска да ви кажа, аз ще ви кажа. За българския народ остана голия му пожарникарски маркуч.

Анонимен каза...

19-ти, отбелязан си като безсмислен и напълно неадекватен...

1001 пейки

Анонимен каза...

"Бойкометър" следи дали Борисов си спазва обещанията.
Сайт ще проследява степента на изпълнение на обещанията, дадени от премиера Бойко Борисов и правителството.
http://politikat.net/%D0%9D%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE

Анонимен каза...

Не разбирам какъв е зора тук, и защо е това плюене?
Ето и премиерът похвали кметът!
Троян върви добре,усвоява еврофондове...
Какво повече искаме...

Анонимен каза...

Ха,познайте сега кой ще бъде следващия кмет на Троян?

Анонимен каза...

25ти троянци не са чак толкоз тъпи...

Анонимен каза...

Абе скъпи съграждани може ли един тъп въпрос.

Какво ни интересува нас(жителите на Троян), че Боко ще строи метро, магистрали в южна България и спортна зала в София. Защо този умник поне не се опита да ни излъже че ще направи нещо добро за нашия град. 1000 седалки да си ги държи, тук нямаме отбор и не ни трябват, града има един милион пъти по спешна нужда от хиляди други важни неща.

Така ли е или аз нещо не съм в час???

Анонимен каза...

"Какво трябва да мотивира младите и образовани хора, за да останат в малките населени места?" Този въпрос зададе на премиера Бойко Борисов студентката по международни икономически отношения Галина Шишкова. Това стана по време на гореща дискусия, на която премиерът беше лектор в стартиралия проект за развитие на селските области в страната на работилница за бъдеще на България и фондация "Конрад Аденауер", която се състоя във вила "Марциана" в девненското село Падина.
"Аз съм против това изкуствено мотивиране. Мен, сиракът, кой ми е помогнал или толерирал, за да вляза в политиката, след това да стана кмет и премиер", каза Борисов. "Ако си активен, винаги ще си намериш мястото. Даром нищо не се дава, а с работа и амбиция те оценяват накрая", каза премиерът.
"Има безработни, а ето, търсят се толкова много овчари. Агнешко месо и зеленчуци се купуват и навън," каза Бойко Борисов в отговор на въпроса на студентката."
/http://www.standartnews.com/news/details/id/107047/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE:-%D0%91%D0%B5%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%82%D0%B5---%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B8 /

Чета аз тази, изпълнена с енергия и оптимизъм, "новина" и щастливо-развълнувана звъня на дъщеря си.
Тя,милата, преди няколко дни се върна от европейска страна, където изкара семестър по "Еразъм" и в момента "реанимира" след културно-образователния шок, преживяла там, в едно с кахъри за търсене на работа.
- Спокойно,миличка - казвам й развълнувано - намерих обява за работа. Гарантирана е. От министър-председателя. Днес я обявил официално.

Търсят се, маме, овчари.

Там, където беше, в Европата, купували много агнешко.
Трябва сега CV-то да си подадеш.
Как къде,бе маме? На Дондуков 1. В министерския съвет.На премиера лично ще го занесеш.Той си знае човекът, на кой баир да те назначи.
Свободните работни места, за младите и образовани, той ги определя.
Не знам дали се иска трудов стаж и опит по специалността.
Е, ако има проблем, може да се наложи да минеш стаж в градината на леля му Павлинка Скобелева - малко картофи да посадиш, че то и зеленчуците вървели покрай агнешкото,навън, вика бате ти Бойко.
Как какво да правиш с чуждите езици, които знаеш?? Ами това ти е допълнителна квалификация, бе,миличка! Таман ще се разбираш с агънцата, без проблем. Ако някое не разбира английски, ще му викнеш на немски. Ако те не чуе, ще му теглиш "сочна" на словашки. Другото, ако е угрижено, на френски ще му продумаш, маме. А докато ги водиш към баира руски песнички ще им пееш. Те нали и без това са за износ, животинките.

Ще забравиш българския? Няма страшно,на български ще си говориш с "бате ти". Той него си го знае.

Как така ще спираш да учиш???
Ама то овчарка, маме, не се става без висшО!
Аааа, ще спираш да учиш в България. И ще изчезваш.

На добър час, миличка!

Права си.Все някъде може да си намериш работа, като.... преводачка. Не,не - не от единия баир на другия.
От български.

А те, агнетата и в чужбина ще те намерят.

Ние, "овцете", ще пращаме.....

Анонимен каза...

Тъжно,наистина тъжно.Най ме боли за тези наши младежи които бягат,не ги е срам,с такава алтернатива.И за тези,които се подмокрят само като помислят за Бат им Бойко!

Анонимен каза...

/28/Тъжно,страшно и вярно!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Ми да бяхте му направили и по една свирка та да ви запомни, може догодина на стадион равни трапища още 1000 пейки да обещае

Анонимен каза...

Цървулът дойде да увони и Троян.

Анонимен каза...

Браво,г-жо 28 !!! Проблем има само когато си достатъчно интелигентен,за да го осъзнаеш и осмислиш и си достатъчно честен,за да го признаеш-поне пред себе си.В останалите случаи-проблем няма.Както и в случая-хора,които си падат по харизми,хеликоптери,джипове,ленти и снимка пред строя.Въпрос на ценности....или тяхната липса!

Анонимен каза...

Убаф човек,и добре не представя у еВропатттттта,як за охрана е един път,ама за тоя пост .........вие кажете?
Дилян врача

Анонимен каза...

Г-н Маринов, отворихте духа от бутилката, за добро или лошо! Но доказахте Ив. Хаджийски- от троянеца нищо не става! Жалко, ние се мразим един друг, ненавиждаме се, завиждаме си, що, за бога сме ние? Обвинявам те- Ти насаждаш омраза и разделение между населението.

Анонимен каза...

Ние,Сдружението на Феновете на Сапунените Сериали и Задругата на Режисьори без Граници декларираме,че сме доволни от представлението,за пръв път обединило в едно на територията на нашият град "Сълзи над Босфора" с "Банкя Forever!Търсенията продължават,ако ви намерим-дупе да ви е яко!
Д-р Хаус-с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Следват рекламите и прогнозата за времето...

Анонимен каза...

Тея троянци, ама наистина би много тъпи копелета!
Кажете поне една добра дума за някаго! От 25 години живея в Троян и не чух такова нещо!
И като Ви уволниха от заводите, нямата друга работа освен да пишете с лайна по кенефите.
И тези, които пишат тука се снимаха с Бойко.
Що не излезнахте да му кажете нещо, анонимни страхливци! Какво ядете и кмета ходете му в приемния ден да му го кажете в очите.Сега трябва да си гледам бизнеса и никога повече няма да Ви чета безсилните гадости! Иначе сте абсолютно прави, ама не се протестира така, а на улицата,
пред Общината, пред редакцията на вестника!!!!
Цветан Цветанов! И знаете ,че ние Ви следим хахахахахахаха

Анонимен каза...

Някой спешно да звънне на 112!
Избягал от психиатрията.....

Анонимен каза...

О, мило тържество!
Напомня за недалечното минало.
Отпред крачи Тодор Живков / Бойко Борисов/.
След него -Милко Балев / Руско Русенов/.
Подир тях полковник Минко Акимов - той и преди и сега, все крета след властимащите.
И сага като тогава - едини строят, а други се пъчат и откриват.

Анонимен каза...

Старческа немощ и модерни хапчета...

Анонимен каза...

Хубаво се демонстрират някои работи, ама троянци знаят ли факта, че поради неплащане от Общината на 1 млн лева на Хидрострой, фирмата фалира? Г-н Маринов да вземе да понапише нещо и по тази тема, не само да хвали кмета какво открил - той закри една фабрика! После Акимов да не вземе да се оправдава, че нищо не можел да направи по въпроса.

Генадий Маринов, Т21 каза...

До 42-ри: Темата с "Хидрострой" е малко по-сложна, за жалост резултатът не е добър.

Анонимен каза...

Драгий ми 38-мий,въпреки,че имам честта да не ви познавам,искам да ви съобщя,че и ний ви следим и първоначалните резултати са отчайващи.Но,горе главата,не унивайте и пищете,пишете,пишете-все някога ще уцелите ваксата.Ако ли не-създайте охранителна фирма,изяжте си полагащите ви се филии,обилно намазани с домашни естери на наситени висши мастни киселини и червен пипер,изкарайте кратък курс "Огнеборец" и.....току виж ви изберем за Месия.Примери-много.... Д-р Хаус-с-с-с-с......

Анонимен каза...

Ей, троянци, големи мрънкалци сте станали, бре! Срам сте са дедите си! Ако те бяха такива мързели и женчовци като вас, и вас да ви нямаше днес, което явно нямаше да е голяма загуба

Анонимен каза...

Не всички-засега само ти си станал,45.

Анонимен каза...

А какво мисли и мисли ли форума за творбата "В крак с времето"?

Генадий Маринов каза...

Великолепна! Поздравления за незнайния автор и "у-у-у-у..." за чистачите с петолъчки в главите!

Нели Генкова каза...

Хубаво, че 47-ми попита (още по-хубаво щеше да е, ако не си говоря с анонимни). "В крак с времето" е едно от малкото неща в обществения живот у нас, които искрено ме зарадваха!

Бианка каза...

Който познава добре историята ни,особено за събитията около 1944 г.,ще разбере защо толкова много харесваме самия акт към този паметник.Паметника излъчваше една агресия,която доста хора долавяха и естествено ги дразнеха.Сега се намери човек да покаже смелост и дързост.Наистина го поздравявам за тази смелост,въпреки смъртните заплахи.Дори се сформира група във Фейсбук,които призоваваха да линчуват авторите.И жалко ,че много хора не можаха да се насладят на това изкуство.Но наистина ме впечатли и много зарадва.Сега отново е сиво...

Анонимен каза...

Да боядисат паметника-това е кощунство със загиналите за свободата на България.

Анонимен каза...

А не е ли кощунство на най-централното място в столицата на една независима държава да стърчи паметник на ....... ЧУЖДА АРМИЯ????????????

Анонимен каза...

До 51:
Загинали са, ама от пиене в БГ и освен това "свободата" донесена от тях от 44 до 89 е повече от спорна!!!!!!

Бианка каза...

51-ви,говорим за 1944г. а не 1878г.Позамисли се малко,от какво са ни освободили?При положение,че не е имало "освобождение",какви са тези агресивни пози олицетворяващи атака,щурм...?Битка срещу кого?Агресията към кого е насочена?Моля се единствено анонимните автори да не спрат само с този паметник а да почнат наред всички възвеличаващи комунизма.И ако някой се засегне,уверявам че мнението ми си е лично мое.

Анонимен каза...

Как от какво са ни освободили-от монархофашизма и монархията на цар Борис,Кирил и Симеончо.Смърт на фашизма-свобода на народа!

Анонимен каза...

55-и, време е да смениш лъже-учебниците си по история отпреди 1989 г. Днес дори историкът социалист проф. Пантев признава, че фашизъм не е имало никога в България. Впрочем, ако бе бодели Хитлер, България днес щеше да има излаз на три морета, а не да граничи с територии, населени с българи! Но, комунистически тикви като твоята, няма как да го осмислят това, а още повече да го признаят.

Анонимен каза...

55-и, време е да смениш лъже-учебниците си по история отпреди 1989 г. Днес дори историкът социалист проф. Пантев признава, че фашизъм не е имало никога в България. Впрочем, ако бе победил Хитлер, България днес щеше да има излаз на три морета, а не да граничи с територии, населени с българи! Но, комунистически тикви като твоята, няма как да го осмислят това, а още повече да го признаят

Анонимен каза...

Проф. Пантев ще ми цитираш,тази капиталистическа отрепка с папионка,блюдолизецът-лъжеисторик,пие Кока Кола,пущи пури и с димът изписва "Да живей капитала"!Че той и студентките пощипва,дъртият му пръч-мискинин!Смърт на фашизма-свобода на народа!!!!

Анонимен каза...

ei 20 godini minaha i ne izmriahte mamka mu

Анонимен каза...

Роналд Рейгън-Враг номер 1 на Тутраканска област!
Всеки компот,бомба по капитализма!

Анонимен каза...

Жилави са деебиш и гадовете шумкарски....

Анонимен каза...

Питали Радио Ереван-каква е приликата и разликата между България и Турция?
Радиото отговорило:"В България има 5% неграмотни и 95%грамотни,а при Турция е обратното.Приликата е,че и в двете страни управляват 5-те процента..... АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

О, руси, о, братя славянски,
защо сте вий тука? Защо сте
дошли на полята балкански
немили, неканени гости?

Желали би вас възхитени
да срещнем со сълзи и с китки…
Но идете вий настървени,
на грозни зовете ни битки!

Желали би вас да прегърнем
и тоз път сърдечно, горещо.
Но взорът ви свети зловещо…
Как ръце сега да разгърнем?

О, руси! Аз друг път ви славях
за подвиг велик и чудесен,
високо ви ликът поставях
във мойта душа, в мойта песен!

Вий някога знаме Христово
развяхте за благо човешко –
строшихте ни игото тежко,
а днеска ни носите ново!

И пак не ви мразим (не крия:
обича ви още народа);
но любим и свойта свобода,
стократно пò любим я ния.

За тоз кумир ние се бием
и с чужд, и със близък упорно
и няма ний врат да превием
пред никакво иго позорно!

О, колко ви, братя, жалея!
О, как би желал, братя клети,
свобода и вам, и за нея,
кат нас да живейте и мрете!

Ето така се обича България,така се обича и Русия!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |