Бойко Пъдарски е кандидатурата на ДСБ за кмет на Троян

* Кандидатът: „Готов съм да проверим кой е изменил на каузата – аз или Минко Акимов” * Милко Станчев: „Никой не бива да забравя, че именно нашата подкрепа донесе победата на ГЕРБ и на г-н Акимов преди 4 години”
Местни избори 2011
В ПЕТЪК (8 ЮЛИ) на пресконференция с местните медии ръководството на ДСБ – Троян официално издигна кметската кандидатура на Бойко Пъдарски за изборите наесен (преди седмица подкрепа за кандидатурата на настоящия секретар на Община Троян, влязъл в остра битка с кмета Минко Акимов, заявиха и от ВМРО-БНД – бел. Т21). Заедно с кандидата на номинирането присъства и бившата шефка на Агенцията за българите в чужбина и троянска снаха Райна Манджукова, която ще е PR на предизборната му кампания; имената на останалите 4-5 човека от предизборния щаб, които по думите на г-н Пъдарски ще са и в основата на бъдещия му управленски екип, ще бъдат обявени до края на месеца.

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ЗАПОЧНА с кратък анализ на политическата ситуация в Троян през последните 4 години, направен от председателя на ДСБ – Троян и бивш зам.-министър в кабинета Костов инж. Милко Станчев. Г-н Станчев припомни, че именно ДСБ е инициатор за създаването на дясната коалиция „Избор за Троян” преди президентските избори преди 5 години. Коалицията успяла да обедини партиите от дясното политическо пространство, включително десноцентристките формации, и това партньорство продължило доста време, но не и днес. Като успех за „Избор за Троян” г-н Станчев определи дадената подкрепа на втория тур на местните избори през 2007 г. на кандидата на ГЕРБ Минко Акимов, борещ се на балотажа срещу червения претендент за пореден кметски мандат инж. Дилян Енкин.

„НИКОЙ НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯ, че именно нашата подкрепа донесе победата на ГЕРБ и на г-н Акимов преди 4 години”, категоричен бе лидерът на ДСБ – Троян, който припомни и за подписаното следизборно споразумение с ГЕРБ и заявената воля за съвместно управление. Което обаче на практика не се получило – след около 2 години срещи и разговори се оказало, че повечето неща от приетата съвместна управленска платформа не са изпълнени: нито мащабната реконструкция на уличната мрежа, нито други важни елементи от инфраструктурата (паркинги, канализация по селата и т.н.), нито привличане на инвеститори, нито отваряне на хипермаркет и бензиностанция на някоя от големите вериги, нито стимулиране на жилищното строителство, нито подобряване хигиената в града и т.н.

„ПРЕДИ 4 ГОДИНИ бе декларирано, че трябва да направим сериозна реформа в общинската администрация и да променим непрозрачната система на работа, наложена от предишния кмет Дилян Енкин. Но освен разчистване на неудобните служители друго не се случи и реформа на практика нямаше”, заяви още г-н Станчев. Всичко това пък мотивирало ДСБ – Троян да излезе със собствена кметска кандидатура на предстоящите избори, като неслучайно тази кандидатура била именно на Бойко Пъдарски. А защо Бойко Пъдарски? Защото: не го е страх да казва истините, има характера и самочувствието да се изправи срещу Минко Акимов и срещу всеки друг, ще получи подкрепа и от други формации, не на последно място – има натрупан сериозен административен опит.

„ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ, може би най-слабият за последните 20 години”, с тази тежка оценка започна изказването си съветничката от ДСБ в настоящия местен парламент Мариела Шошкова. Тя се мотивира с това, че повечето съветници, особено от управляващото мнозинство, през повечето време мълчали, а действията им се диктували по телефона. „За жалост кметът Акимов не пожела да имаме различен Общински съвет от този при предшественика му Енкин, Общинският съвет бе превърнат в придатък на кмета, дори повече от преди”, продължи с тежките оценки г-жа Шошкова. Но бе направено и едно уточнение – че в първите години и ДСБ, и тя лично подкрепяли политиката на ГЕРБ и Акимов, обаче още от първия ден на мандата са били своеобразен коректив, вътрешна опозиция и са поставяли най-тежките въпроси.

НО МИНАЛОТО ЛЯТО (2010 г.) чашата преляла, когато кметът принудил съветниците да му гласуват да тегли 4 млн. лв. кредит. „Ако аз не бях попитала за този заробващ кредит, всичко щеше да мине съвсем тихо и нямаше да се разбере какво е сторено”, обясни Мариела Шошкова, допълвайки, че днес и сам министър Дянков е препоръчал на общинските кметове да не си позволяват подобни заеми. „Дебатът по кредита бе блокиран, след което стана безпредметно участието ми в работата на постоянните комисии – защото това вече не бе демокрация, а тоталитаризъм”, заяви г-жа Шошкова. Съветничката постави и един риторичен въпрос – колко средства реално сме получили по спечелените от Общината 14 европроекта и какви са постигнатите ползи по някои от тях; конкретно бе визиран и спечеленият съвсем скоро проект за иновативни културни дейности на стойност 350 хил. лв., без някой да знае за какво точно става дума и къде ще се харчат тези пари. „Никога Троян не е бил толкова жалък, никаква инициатива от кметското ръководство, надявам се и вярвам, че Бойко Пъдарски има силите да промени това положение”, допълни доайенът в ръководството на ДСБ – Троян Никола Василевски.

СЛЕД ТОВА ДУМАТА ВЗЕ КМЕТСКИЯТ КАНДИДАТ и накратко се представи – потомък е на стар троянски род, преселници от Македония, завършил е икономика и в момента следва второ висше – право във Великотърновския университет, от 1999 г. работи в Троян. „Защо приех да съм кандидат на ДСБ?” На този въпрос, който сам си постави, г-н Пъдарски даде следния отговор – през 2007 г. се присъединил към ГЕРБ (без да е член на тази партия) заради лансираните тогава добри идеи; за жалост обаче тези идеи сега не са същите и нищо от обещаното не е изпълнено, блокирани били и опитите за промяна в общинската администрация, за която той като секретар на Общината носел отговорност.

БОЙКО ПЪДАРСКИ сам си зададе и още един важен въпрос: „Защо чак сега (тръгва срещу Акимов и неговата политика)?”.”От първия ми ден в Общината съм изразявал открито своето мнение – и най-напред пред кмета. Идеята за промяна – затова приех поста в администрацията и до последния ден съм отстоявал точно това. Това, което говорех в началото, него съм следвал неотклонно, и съм готов да проверим кой е изменил на каузата – аз или Минко Акимов. Аз съм такъв, какъвто съм, и не съм се променил”, заяви г-н Пъдарски. Той декларира и друг свой неотменен принцип – че никога не би допуснал властта да говори за гражданите като „ние и те” и че именно гражданите трябва да са във фокуса на всяко управление. „Малко са хората, които не се плашат да кажат високо какво мислят, а още по-малко са тези, готови като Бойко да тръгнат на бой за принципите си, това е и мое основание да го подкрепя”, допълни г-жа Манджукова.

НА ВЪПРОС НА Т21 в кого ДСБ - Троян припознава основния си политически противник лидерът Милко Станчев бе ясен и категоричен: „За нас това е БСП! СДС на местна почва се отказа от Синята коалиция, защото една групичка новоприети техни членове не искаха нашия кандидат за кмет; предложихме им предварителни избори за определяне на общата кандидатура, пак не приеха – но въпреки всичко СДС си остават наш партньор. ГЕРБ също е наша присъдружна партия в Европейската народна партия и в никакъв случай не я разпознаваме като враг. Нашият политически враг е БСП”.

Т21

144 коментара:

Анонимен каза...

Кой беше този Бойко който иска да управлява Троян,дето се беше напил и като хванали полицайте ги беше заплашвал със служебно положение и ,че ще ги ги уволни ли?

Анонимен каза...

Как си пролича, че работното време на общината започна!

Анонимен каза...

Де Се Ебе на другаря Костов разби СДС. В Троян пак нищо ново. Само като го гледам на снимката този Боико и ми става лошо. Тои наистина се хили като олигофрен, а може и да е.........

Анонимен каза...

Аз съм такъв, какъвто съм, и не съм се променил”, заяви г-н Пъдарски.
Eй това е най притеснителното от цялата работа.Абе гледам голяма навалица от кандидати таз година,явно има какво още да се краде в тоз умрял град.

Анонимен каза...

Akimov mayor forever!!!

Анонимен каза...

Ако СДС Троян искаше промяна на статуквото, щяха да направят необходимото, за да участват в коалиция - има предварителни избори за кандидат за кмет, има най-различни начини за определяне реда в листата и т.н. и т.н. Но СДС в Троян в момента, се представлява от 7-8 човека, които имат своята задача и мисия, да направят всичко възможно, което ще запази настоящата ситуация!
Иначе, на приказки, ще го докарат!
Но надявам се, всички помнят изявлението на Румен Русанов -"Аз и СДС не искаме М. Акимов за следващ кмет".
Е като не го искате, какво правите в тази посока?!
Нищо!
Ще издигнете някой кандидат, само за да не сте в коалиция, с което ще направите последен опит за разпиляване на гласове.

Анонимен каза...

Бъркаш мъжки (5) не е "mayor forever!!!",а "forever young sex Machine!!!" дебреееееее.......

Анонимен каза...

Абе кои бяха тези СДС,ДСБ и т.н. ДС.Не бяха ли тези новоизлюпените "демократи" навремето, които унищожиха селското стопанство, тежката и леката промишленост на България, събирани и изграждани 45 години с труда на няколко милиона български граждани! Забравиха ли , че Филип Димитров ликвидира селското стопанство и започна раздържавяването на големите български фабрики и заводи! Забравиха ли, че СДС беше измислената партия, която разпродаде България на западноевропейците и на североамериканците за жълти стотинки! Забравиха ли, че и много евреи, а покрай тях и много българи сервитьори и борци станаха милионери и милиардери на гърба на българското глупаво, самодоволно и самовлюбено население.Само питам нищо лично!

Анонимен каза...

Дока има даскале и дофторе в политиката,нищо няма да стане.
Разбрах от сигурен източник, че кликата определяща разцепелението на СДС(за пореден път), са измислили да кандидатират Краса Райковска за техен кмет....Правете си сметката сами!
Успех на Станчев,сираков и Пъдарски.Битката ще е жестока!

Анонимен каза...

на кого е снаха райна?знам че тя е от измаил но не знаех че вече е троянка.а в измаил имам много приятели които говорят добри думи за нея

Анонимен каза...

Красимира Райковска, кандидат за кмет от името на СДС?Това сериозно ли е ,или някой се бъзика?

Анонимен каза...

Не защитавам никого, но мисля че тук в Троян трябва да гласуваме за личност, а не за партия. На предишните избори 90 % от хората гласуваха за ГЕРБ а не за Акимов. Неправете отново тази грешка.
В Троян всички се познават, така че абстрахирайте се от цвета на кандидата.

Анонимен каза...

Райна е много фин човек,бесарабска българка,в момента води свое патриотично авторско предаване по "Скат",беше уволнена като шеф на Агенцията за българите в чужбина защото си позволи критични думи за работата на държавните ни институции с българите в чужбина и разгневи Цецка Цачева,женена е за троянеца Петко Манджуков....В Уикипедия за нея пише:"Райна Манджукова е родена в семейство на 4 деца в българското село Кайраклия (днес Лошчиновка) в украинската част на Бесарабия. Майка ѝ се казва Мария, а баща ѝ Димитър..."

Анонимен каза...

Станчев и компания,които подкрепиха ГЕРБ сега ще ми се правят на"руски девсвеници" и ще ми предлагат отново човек със съмнителен морал и неизвестни възможности!!!А, Мариела Шошкова пък ми се бие за заслуги от общоградско значение-против заробващ заем за общината(неуспешно) и за преместването на пазара,с което се подигра с най-възрастните хора от околноста.Вижте им възможностите и не се чудете защо Синята идея умря!Тя политиката верно е курвенска работа,ама чак пък толкова евтина!!!!

Анонимен каза...

14-ти, а ти какво очакваш бре серсемин?
И ако това което Мариела направи, не можеш да оцениш,ясно колко ти е багажа...
И да, много големи благодарности,че успя да разкара тая гняс наречена ПАЗАР!!!!
Ние хората които живеем в този райнон,ни беше писнало на кура от тълпите селяндури изсипиващи се с всичките си лайна около нас...

Анонимен каза...

И кой си ти 14-ти да даваш оценки?
Поне беше ли като истински мъж там,когато Мариела и Сираков бяха единствените дръзнали да скочат на дяда ти Минка?Не нали,стоеше си насран и в къщи заврян точно както и сега си насран ...
Точно като всички останали тук,и ти си същата мижитурка и плазмодий...
Всеки народ си заслужава съдбата !

Анонимен каза...

Абсолютно точен анализ 6ти.Сега остава да повикат само Манчо и Хари да почнат като навремето да се правят на маймуни и да раздават кебапчета за да отвратят напълно нормалните хора и работата съвсем ще се нареди.

Анонимен каза...

Явно 6-ти добре познава ситуацията, щото това е целта на Русанов и задругата на изгърмелите даскали и доктори в СДС!
Не че в организацията няма други хора, но просто тия горните не дават на никой да мине по напред от тях.
Анонимник като цяло,но дойдат ли избори става някак си активен, като диво прасе под джанка...
Нормално, има дивиденти покрай изборите...
Браво на Русанов!

Анонимен каза...

6-ти, от къде си толкова информиран?

Анонимен каза...

19-ти, все пак не живеем в Ню Йорк.
Тук всичко се знае,само такива като Русанов си мислят, че хората не ги усещат какви ги вършат.
Нека ти кажа нещо друго.
В СДС има една даскалица,Иванка Църова, която си пие кафето всяка сутрин с Ачо Балев.
И двамата са държавни служители, в едно училище дори бяха...Сещаш ли се на къде бия?

Анонимен каза...

Да?

Анонимен каза...

№ 8-ми.
Ако обичаш заври си червените размисли дълбоко в... кухата кратуна.Изградили сте на маика ви оная работа. Национализирахте на хората земите и заводите и за 50 години успяхте да съсипете и фабриките и доброволните сдружения на селскостопанските собственици. Всичко това под дулото на заредено оръжие в тила на можещите и знаещите преди 1944г. След, което се самоназначихте за "ръководители" и от кокошкари и шумкари се преименувахте на партийни и тем подобни борци за заграбването на чуждото.
Мръсни долни червени маимуни!!!!!!!
Наи-добрия комунист е умрелият!!!!!!!

Анонимен каза...

21-ви, какво дакаш?
Ти кой си,Русанов или някой от изгърмелите даскале и дофторе?
Я кажи, верно ли ще издигате кака Краса Каса, закандидат за кмет?

Анонимен каза...

Не изпитвам необходимост да се идентифицорам, тъй като не давам мнения /нито положителни, нито отрицателни/. Чета. Нямам ясно изразени партийни пристрастия. Клоня по-скоро в дясно. Искам да се информирам, как текат предизборните събития в Троян. Гледам, Донка Михаилова е единият от кандидатите на БСП. Познавам я лично много добре и впечатленията ми от нея са категорично положителни. Иска ми се все пак да не гласувам за БСП. Търся информация какви ще са останалите кандидати. Но, за сега, не мога да намеря нищо положително, само се критикува тук. Ако някои може да даде информация за останалите, но не как не стават, а кой в какво е експерт и съответно, какви са личностните му качества, определящи го като подходящ за кмет кандидат, съм готов да се присъединя към една или друга кауза. Но колкото повече чета тук, толкова повече се обезкуражавам, че ще получа някаква меродавна иформация.
Та в тая връзка, кажете нещо градивно за кандидата, който е представен в статията. Имам пред вид, нещо, което е пропуснато по-горе.

Анонимен каза...

А ти какво очакваш да чуеш за човек,позволил си да е ПРОТИВ Минко Акимов?
И моля , не ми се прави на девица....

Анонимен каза...

Очаквам да прочета например, ясно неанонимно опровержение на доста грубия 1-ви пост. Сега като разгледах коментарите под други подобни статии, има още такива обвинения. Човека е млад, което предполага, че е от интернет поколението. Иска ми се, да се включи в коментарната част с името си, за да не спекулират противниците му, че повечето хвалебствени постове си ги пише сам. Извън съмнение е, че чете. Определят го като мъжко момче. Като мъжко момче да застане на позиция тук, нали за това са коментарите. Или пък някой, който е твърдо за него, да има доблестта да се покаже. В противен случай се създават грешни впечатления....

Анонимен каза...

Ще гласувам за Бойко Пъдарски само ,ако даде ясен отговор откъде и как се заселиха толкова много цигани в последните месеци - като секретар на Общината той трябва да е наясно с цялата ситуация.Освен това - ако стане кмет ,какво смята да прави с този наплив от гладни цигани през зимата....

Анонимен каза...

24-ти, недей с този умерен тон, че такъв изказ фрустрира съществена част от пишещите тук :)))

Анонимен каза...

О,не само съм фрустриран от 24-ти,ами направо ми се доповръща от фрустриране :)

Анонимен каза...

Ти ли си съществената част от пишещите? :)))

Анонимен каза...

да ви светна за Краса Каса, тя става кандидат за кмет на СДС, после при балотаж подкрепят Акимов и после той от благодарност я прави зам-кмет, тя умира за постове, но Минко Христов й би дузпата и я понижи в редова даскалица

Анонимен каза...

това за учителката по руски се носи отдавна в пространството, но не е проект на СДС, а проект на самия Акимов, по заповедите на когото тя слушкаше целия мандат

Анонимен каза...

Като споменавате за "пускането" от Акимов на Краса напред в кметската надпревара,се сетих за един стар виц от времето на ирано-иракската война:
"Пустиня,мараня,по пътя за Багдад едва-едва крета клепоухо магаре,възседнато от стар арабин,а на двайсетина метра преди него върви пеша забулената му половинка.Друг стар арабин седи под сянката на самотна палма и подвиква на първия:
-Е ква стана тя,Мустафа,как може жената преди мъжа,нали и в Корана е писано,че мъжът винаги е пръв във всичко,преди жената,а?
-Да,да,така беше,Асан ефенди,ама преди чифутите да измислят противопехотните мини....."

Анонимен каза...

Е в това СДС, няма ли млади хора, които да заместят тези наистина износени и корумпирани лица?

Анонимен каза...

Краса Райковска кандидат кмет,е по елементарна политическа поръчка не бях виждал..Акимов нарежда на Краса,Русанов и тъй нареченото троянско СДС да издигат собствен фиктивен кандидат дето ще откъсне гласове от същинския противник -ДСБ,Бойко Пъдарски,Сираков....По удобен фиктивен кандидат от пишман даскалицата Краса дето за пост е готова на всичко няма,а поста зам.кмет или в най лошия случай директор на училището вече е обещан,стига Акимов и компания да се доберат до власта.За другите от компанията -Русанов,Църовска,мъжлето и още един двама от предателското СДС също ще има награди я пликче я някоя общинска поръчка я постче някакво....на големи тутманици ни правят ейййййй ама мине ли номера им значи найстина сме ТУТМАНИЦИ-:(-:(-:(Деба маааму деба и прост град!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

До31
Минко Христов освен да се насмуче за друго не става.Не случайно има отлив на деца от гимназията.

Анонимен каза...

А тя Краса не го бара,нали?

Анонимен каза...

И какво точно направи Мариела,че не разбрах за кое да изкажа благодарности?

Анонимен каза...

Тук някой много е слънчасал

Анонимен каза...

До 35:
"Краса Райковска кандидат кмет,е по елементарна политическа поръчка не бях виждал.."
И колко политически поръчки си виждал?

Анонимен каза...

До 40 -Цели три и една наполовина

Анонимен каза...

И платиха ли ти поне, или ще имаш да вземаш?

Анонимен каза...

Платиха платиха даже бакшиш дадоха

Анонимен каза...

Абе, имах подозрения, че ти плащат, иначе как да си обясни човек, че можеш да подкрепяш Бойко и Даниел- все доказали се .... чак не знам какви, те дори не са истински калпазани..... Ама дерзай, хвали, може някой да ти се върже. Пък и като няма никой, който да оцени качествата ти като за заплащане- дума да няма, гладът оправдава всяко мерзко поведение. Трябват хора за всичко....

Анонимен каза...

До 44 -Тъй тъй право думаш трябват хора за всичко

Анонимен каза...

4 млн. лв. кредит. „Ако аз не бях попитала за този заробващ кредит, всичко щеше да мине съвсем тихо и нямаше да се разбере какво е сторено”, обясни Мариела Шошкова
Питам г-жа Шошкова-за какво бе изтеглен този кредит който коментира в статията. Питам-колко е глобата наложена от държавата на община Троян за констатирани нарушения по закона за обществени поръчки при избор на строител на пречиствателната станция на града. Ако двете суми случайно/мноого случайно разбира се/ съвпадат г-жа Шошкова, какво обяснение ще дадете?Ако Ви е неудобно, не коментирайте въпросите ми. Тогава това ще направя аз и тогава ще се почувствате неудобно, защото Вие сте общински съветник и трябва много добре да знаете за какво става на въпрос.

Анонимен каза...

Мариела е много хубава за ОС,те др. са стари и неуглдни....лична симпатия,а падаря не става за нищо

Анонимен каза...

В този ред на мисли, Акимов ще е отново кмет?

Анонимен каза...

Ле-ле как ме кефиш 22!Чак ми се иска да те познавам лично!

Анонимен каза...

"мариела е много хубава за ОС"-олеле кой измисли тази глупост?Кое точно и е хубавото?Някой хора имат спешна нужда от огледала!

Анонимен каза...

Като коментирате Краса Райковска,защо не кажете за една друга троянска училищна директорка как достигна сегашното си положение?През колко стойки "партер"премина,за да се надува,че била най,най.Или тези наща са позволени?Не е хубаво,когато морала има двоен стандарт!Или пък щом нещата са строени в казармен ред-всичко е наред@!И тя се облизва за кметския стол,въпреки че няма качества за там.

Анонимен каза...

Браво Боиче, Давай!
По статистически данни за теб ще гласуват 55 % от троянци!

Анонимен каза...

Пичове и пи... мадами,
От всичко показанодо тук като кандидатура май тази е най-читава. Пак казвам от всичко показано до тук като кандидати. Ако всеки си гласува за кандидат дето е ясно, че няма да спечели или ако не се гласува само ще се избере някой от преждеуправляващите некадърници. Затова може би е хубаво да се обединим и да гласуваме за Пъдарски, и да се надяваме, че ще удържи да е по-различен от останалите. Другите ги видяхме вече :(

Анонимен каза...

52-ри от къде ги извадихте тези данни?! Ако това е така то явно верно това много им е писнало на онази работа на хорицата. Ще остана много приятно изненадан.

Анонимен каза...

Мисля,че е прекалено очакването на 52-ри като за първи тур,но като за втори тур на изборите е прекалено малко!Въпреки вродената ни скромност-68%!!!!На народа му е писнало ,гледа лошо и има защо.

Анонимен каза...

Троян винаги е бил син град, дори и на изборите през 2007 г., в града, пръв беше Мариан Балев, на второ място Дилян Енкин и последен, Минко Акимов. Благодарение на "почерпките" по селата, резултата се обърна и като цяло за общината, Акимов отиде на балотаж. Така че, нужно е просто да упражним правото си на глас!
И нека след двайсет години /1991г. - К.Фичев/, една от крепосттите на демокрацията, Троян, отново има кмет демократ!

Анонимен каза...

Давай Бойче!!!!!!

Анонимен каза...

до № 49
Сигурен съм 100%, че се познаваме лично.
Почти няма в Троян човек когото да не познавам, пък и не ме е срам да поздравявам.Мнението ми за червените маимуни го изразявам доста често и то на висок глас без да ми пука къде съм и кои е около мен.Наи-често по кафенетата.Сети ли се?

Анонимен каза...

Като ги гледам на снимките с тия пластмасови чаши, като на понахида,а пък после стой та гледай.Марш в кочината бе свине........

Анонимен каза...

НАЗДРАВЕ на всички пишещи и днес ще е горещо

Анонимен каза...

Бойчето не е подходяща фигура за Кмет, колкото и да си чешите езиците. Познавам го лично и бих искал да кажа, че той не е такъв за какъвто го описват. Той за власт ще продаде и семейството си. Това леке е доста долно и е много негативен човек. Млад е да, но за съжаление е доста отрицателно настроен към живота, като цяло. Не е човек, който може да изгради екип и да работи с хората рамо до рамо. Той е единак, а такъв човек няма как да успее сам.

Анонимен каза...

Граждани на Троян и общината, изберете всеки друг, но не и Минко Акимов.За какво ни е стар, неук, неграмотен,изостанал в разбиранията си, неспособен кмет като него.

Анонимен каза...

Представяте ли си комбинацията от двама некадърници - Акимов -кмет, Красимира Райковска -зам кмет. Тъжно е, че участието като кандидат-кметове на Ангел Балев и Красимира Райковска разединява дясното пространство и работи в интерес на Минко Акимов.Затова - не гласувайте за Ангел и Красимира. Отпишете ги още на първия тур.

Анонимен каза...

Ей кво шъ кажете за стратегията на ГЕРБ относно матреала.Все си мислех ,че Боко тиквата има поне малко мозък но вчера ме разби напълно с поредното си изевление..."Премиерът: Дайте да изнасяме умния си народ в Европа"-германците изнасят автомобили ама и за тях остават, а ние изнасяме мозъци и си оставяме мангалите.
...Хората отвсякаде събират умни учени за да роботят за нацийте им, а нашия изнася. Що си мисля,че преди месец, щеше да прокарваш закон, с който да задържаш висшистите тук ?! Какво изобщо може да се коментира и очаква от премиера на БГ, който сравнява лекарите с автомобили и освен това планира да ги "произвежда" и изнася навън! Май му трябват по-малко умни хора тук, за да може да манипулира масите! Похвално и гениално решение.

Палячо ! Дали има още някой, който да им вярва на тези безмозъчни.....Мислете хора наесен за да не ви изнесат и вас после без значение искатели или не.

Анонимен каза...

И Минко Акимов трябва да отпишем още на първия тур.Та той изобщо не показа загриженост за развитието на Троян и общината.Малокултурието му, неспособността му, безхаберието му личат отдалеко.Нека троянци го пратят в историята.

Анонимен каза...

Минко Акимов мирише на мухъл. Дрът, ретрограден, обществено сляп некадърник. Да не го допуснем повече в кметския кабинет.

Анонимен каза...

До 59-ти....
Прекомерните напъвания,телесни и умствени, при такива екстремни температури понякога водят до неочаквани резултати-я разстройство някакво/сюргюн/,я потупване от шефа по място,доста отдалечено от главата,а понякога даже и до ПАНАХИДА с истински чаши.Но това едва ли е препоръчително във вашият случай.
Явно случаят ви е тежък....Затова,както обикновенно,аз препоръчвам уединение сред природата,ходене бос през лука,суровоядство с цел нормализиране на перисталтиката и.....разбира се,клизма с хладка вода по икиндия.
Д-р Хаус-с-с-с-с......

Анонимен каза...

Айс, кефиш ме

Анонимен каза...

В пост № 46 поставих въпрос към общински съветник-г-жа Шошкова, за 4 000 000 лв. кредит от общината, одобрен от ОС. Ще благоволи ли г-жа Шошкова да отговори или ще е нужно да го направя аз. Тогава ще разберете съграждани за каво кадърно управление става на въпрос от страна на Кмета и каво се гласува от общински съвет.Чакам но няма да е вечно!

ГОЛЯМ АНОНИМЕН каза...

Вероятно отговор ще получиш,когато коректно напишеш името си !!! Вероятно ще ни поднесеш твоят коментар за тези милиони,вероятно тези санкции не са само за интегрирания проект,както го наричаш "пречиствателна станция"Вероятно тези санкции касаят и междинните разплащания,Вероятно трябва да се запознаеш и с питането на друг общински съветник от последната сесия,което питане не беше допуснато до дневния ред!Вероятно трябва да попиташ Минко Акимов,какво точно се случва с тези големи пари,защото аз ,като му дойде времето ще питам,питам!!!

Анонимен каза...

До 69ти,

Абе баце, като си тей прелюбопитен, що не подпиташ Минко Акимов за въпросните пари?
Нека ти кажа, че след тази постъпка, на Мариела Шошкова и на Даниел Сираков е забранен достъп до каквато и да е информация в Общината.
Я попитай Минца, колко пари пребраха като хонорар служителите от Общината, а на нас ни натресоха 4 милиона кредит, заради грешчици...

Анонимен каза...

Да да,подпитайте и онази с бемката,дето се фръцкаше из сайтове за запознанства,и се определя като скромна домакиня с котка!??!
Ама тя понеже Анито секретарката от там търсеше мърличали още навремето, и другите мормоти в Общината да не останат по назад.Не ами, да не са по-глупави от нея...

Анонимен каза...

Райковска може и да е кротка женица, но е уникален мързел, не е свършила работа за пет пари в съвета,нейната комсия по образование и култура свършвала за 5 минути, дори и кмета не смятал че трябва да присъства

Анонимен каза...

Тя толкоз е свършила нещо и за СДС, никой от седесарите не я познава даже, къв демократ е тя кви пет лева???

Анонимен каза...

Вчера учтиво помолих някой неанонимно да опровергае нападките срещу Бойко Пъдарски. Струва ми се, че са доста тежки. Отново призивавам за това. Все пак, когато някой ще се кандидатира за такъв пост, е редно да разберем от източник, който се идентифицира, че тези неща са лъжа /надявам се/. И посочете, моля, качествата му. За всички нас, които не го познаваме, е важно, да разберем истината от сериозен източник. Засега тук не виждам и никой да казва, в какво е специалист Бойко Пъдарски, подкрепено с постиженията му в сътветната област. Не виждам и официално позоваване за нападките срещу него. Бил се бил напил, ама дали е вярно, или е поредното анонимно оплюване?
Предварително декларирам, че не се чувствам длъжен да съм неанонимен, тъй като нито нападам, нито хваля. Задавам въпрос към кандидат за кмет и партията, която го издига.

Анонимен каза...

Коя ли е тази скромна домакиня с котката,че ми стана много интересно?

Анонимен каза...

Една от тези ,допуснала "гречщиците" за които НИЕ сега ще плащаме кредита от 4 милиона лева.
Въпросната дама, е получила сериозен хонорар,както и много други общинари.
След като преид време писах,че се подвизава тук и там в интернет,явно го е прочела ,че бързо изтрил регистрацията си там...
Но колко ли са работещите в Общината,разведени,с бенки,работили по въпросния проект,домакини с котки...

Анонимен каза...

Към 75-ти...Г-не,наистина вие сте прав да питате и да знаете всичко за всеки един кандидат за нашето доверие.Не съм никакъв на г-н Бойко Пъдарски,нито съм опълномощен от него,но си мисля,че малко прибързвате-едва преди няколко дни беше официално издигната кандидатурата му от ДСБ-Троян,беше обяснено,че в момента се сформира екип с цел предизборното му представяне пред избирателите.Вероятно ще има срещи с избиратели,на които той лично ще може да обясни всичко,което ви вълнува.Просто,както викаше един дедо-когато му дойде времето!
Защото,каквото и да си говорим ние тук,друго си е,когато чуеш отговора от устата на този,към когото е отправен.

Анонимен каза...

Кога се усети г-жа Шошкова , че този Общински съвет е слаб? Когато управляващите от ГЕРБ престанаха да и угаждат на капризите и да се съобразяват с нейните претенции.А за преместването на пазара - тя не одобрява селянията и селендурите / нищо че и тя е селянка като половината троянци/, защото с ограничените си виждания не може да си представи, че има хора които не могат да си позволят да търгуват от скъпите магазини по главната улица като нея и единствената им алтернатива е пазара и за съжаление това са най-вече пенсионерите

Анонимен каза...

79-ти,
Ти по-голяма глупост, навярно не можа да съчиниш?
Тъй бленувания от теб цигански битак,пак си е там, и никой не те спира да биеш джапанки до него.

Анонимен каза...

Да живеят УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ГЕРБ!!! Всички МАРШ на битака!!! Никъв ЛИДЪЛ!!! Само НАРОДЕН МАГАЗИН!!! Долу ЕВРОПА, да живее КАПАЛЪ ЧАРШИ!!!

Анонимен каза...

До ГОЛЯМ АНОНИМЕН от 69ти: Използваш думата ВЕРОЯТНО 5 пъти в 3 изречения. Тук няма място за вероятности. Тук става въпрос за грубо нарушаване на финансовата дисциплина, за лошо управление и за документална измама за получаване на кредит, с който покриваш санкция. Работата намирисва и ДАНС и Прокуратура няма да закъснеят. Въпроса е, че се мълчи от общинските съветници, което си е съочастие.

Анонимен каза...

75-ти,
ти учтиво молиш някой да опровергае, но понеже всички мълчат, означава, че това е истина. Провери си в регистъра на троянския съд.

Анонимен каза...

Абе 82 ти що търсиш сметка точно на Шошкова, като точно тя и Сираков бяха против вземането на кредита? СъОчастие търси на Минювите съветници.

Анонимен каза...

До 82-ри олигофрен,

И как я мислиш тая работа баце?
Кой да подаде тоз сигнал, и на кого?
На шефа на антикорупционния отдел в Ловеч ли?

Анонимен каза...

До 78:
Благодаря! Умерен и културен изказ тук явно рядко се среща. Ще се възползвам от Вашия съвет, но докато това време дойде, все пак ми се искаше да прочета и аргументирани становища на пишещите в коментарната част на статиите. Все пак кандидатурата му се върти в публичното пространство от доста време. От скоро чета тук и не мога да съзра нито едно аргументирано мнение. Да, във форум всичко, което се пише го приемаш на доверие. Е кое да приема на доверие, че е страхотен човек, професионалист (даже не знам човека какво е работил, преди да стане секретар???), честен и неподкупен, или алтернативата? Мненията, които чета, са диаметрално противоположни. И никой от пишещите ги, нито застава зад мнението си със собственото си име, нито цитира някакви обективни доказателства. Всеки "хвърля нещо", най-често или прехвала, или преоплюване. То този човек няма как да е супергерой и суперпростак едновременно. А някакво умерено мнение за него до сега не прочетох. По този повод призовах, някой поне да се аргументира с доказателство, ако не събере сили да застане неанонимно зад коментара си.

Анонимен каза...

До 83:
Говоря за случая, в който е карал пиян. След като не е наказан, как може да допуска да се тиражира това твърдение. Има начин да се идентифицира човека, който пише такава тежка клевета. Нормално би било да се търси начин за съдебно преследване, особено, когато се уронва авторитета на кандидат за кмет. Според мен, е нормално да се заведе дело за клевета, още повече, че Бойко Пъдарски явно не се бои от завеждане на дела за несправедливи решения, или както е случая, за неоснователно обвинение в тежко провинение.

Анонимен каза...

Точно това казах и аз - проверете си в архива на съда. Не помня точно, но вместо да му вземат книжката за една година + затвор, както е по закон, се отърва с нещо условно и то кмета го отърва. Пъдарски няма как да съди коментиращия, тъй като има данни, че това не е клевета.

Анонимен каза...

Сега като чета това и се сещам как преди няколко години се коментираше следния случай:
В "Калеешкото ханче" някакви хора празнували покупка на кола.Новата кола била паркирана в близост до заведението,обаче точно тогава минава с голяма скорост един троянски кмет и помита с голяма скорост колата която е повод за почерпката.Дочух ,че после въпросния кмет притиснат от въздушните възглавници викал - чакайте,спрете ,аз съм кмета!

Анонимен каза...

:) :) :) :) :)

Анонимен каза...

Остави предишните, дай да видим претендентите.

Анонимен каза...

Прав си 89,случаят беше с кмета Енкин и само възглавниците го спасиха.Той помете със служебната кола и пейката до портата пред Лальо,на която само преди минута седяло внучето му,за което той го измъкна от възглавниците и бая го ошамари,преди комшиите да се развикат,че бие кмета.Казваха,че бил пиян,но последствия нямаше.

Анонимен каза...

Че то си е система местните величия да си карат подпийнали.Тоя и тои ли тъи прави?Че ако е тъи може да се промени кат стане кмет.

Анонимен каза...

Този Лальо не го познавам,но явно е мъж на място.Преди четох и за Кочо,защитил семейството си от циганина,че после защитил и себе си в съда - явно балканджийския дух е още жив,има надежда за града!

Анонимен каза...

91. Анонимен каза...
Остави предишните, дай да видим претендентите.
Амчи той нали е от претендентите за наесен,напълно в редът на нещата е да си припомним кои управлява 12 години Троян.

Анонимен каза...

Пияна работа ,пияни кметове,пиян електорат особенно по време на избори,абе навред се пие в този град.Това е :Made in Troyan.

Анонимен каза...

Лальо го познавам. Наистина е мъж на място.
Като разбрал, че бие кмета веднага извикал кабелната телевизия да снима, но дали някъде е излъчен материала?

Анонимен каза...

Алооо тия безгрешните... още има време да си обявите кандидатурите. Дайте един безрешен да го видим де. Моля ви.
И преди съм го писал и пак го повтарям: Когато имате възражение срещу кандидата като поплюете, поплюете пък вземете та предложете за кого да се гласува и кой е по-читав. Много е лесно само да се плюе и да се обяснява как не се правят нещата.
Аз си признавам. Ще гласувам за Пъдарски не защото е безгрешен, а защото като гледам другите кандидатури той просто е най-добрата алтернатива.

Анонимен каза...

Пичове и пи... мадами,
В БСП вече ни обещаха в предизборната си платформа "намаляване на разликата „град – село”"!!!!!!!!

Замислете се пак толкова ли е лош Пъдарски.

Анонимен каза...

ПЪДАРСКИ в никой случай не е безгрешен, НО нека който е безгрешен пръв хвърли камъка .....

Анонимен каза...

Пъдарски в ХФЗ беше шеф на шофьорите, преди това таксиметров шофьор, той човека го влече да си е шофьор, какъв кмет ще става незнам!!!! Я се позамислете. Няма опит в администрация, не е бил управленец, не е имал персонал да работи за него. Просто той е шофьор.

Анонимен каза...

Е ако той няма опит в администрация, не е бил управленец, не е имал персонал да работи за него .... т.н. Здраве да е...

Анонимен каза...

Много простотии и глупости се изписаха тука.
Какъв бил Пъдарски, какъв бил Акимов, всеки може сам да прецени за кого да гласува. Аман от платени марионетки и зависещи от някой гъзолизци.

Анонимен каза...

Абе може може, ама не сме го преценили много след като града ни е на това дереже. Това е към 103.

Анонимен каза...

Хей 101 човекът е човек когато е на път!Поне ще си имаме вещ човек в транспорта когато бат Бойко почне да ни изнася на запад както немците изнасят коли.

Анонимен каза...

92-ри: Кажи кой е този Лальо,че да отида да му целуна ръка!

Анонимен каза...

Шофьор е в КОС-а.

Анонимен каза...

Той не е само Лальо и тези от "Калеешкото ханче"които са пострадали от пияния кмет.Не мога сега да се сетя за името на момчето но беше таксиметров и нашия човек 3-4 пъти налюскан до козирката се би в таксито му,но познайте дали тези случай ги има в полицейските хроники.

Анонимен каза...

Нещата са ясни или с други думи който и да стане кмет от основните претенденти ще си имаме все пиян кмет.Дано поне узаконят на местно ниво пиенето и карането на кола после,та да си караме и простосмъртните спокоино и да не се притесняваме както те правят сега.

Анонимен каза...

Не съм загубил надежда и ще продължавам да призовавам, ако тези нападки не са истина, нека потърпевшите от тях да се вземат в ръце и да заведат дела. Да припомня: говоря за обвиненията в криминално деяние- шофиране след употреба на алкохол. Нямам предвид обвиненията кой колко готин или калпав бил. Ако Енкин не е сторил гореописаното, да заведе дело за клевета. Ако Пъдарски не е сторил гореописаното, да заведе дело за клевета (а той показа, че това не го плаши, поне когато става въпрос да задържи поста си).

Анонимен каза...

Енкин още не е кандидат за кмет - в края на месеца щяло да се реши кой по-точно ще бъде номиниран за кмет от БСП. Лично аз мисля,че в тази партия има и трезвомислещи хора и те ще издигнат човек който не е износен и компрометиран - защото иначе вота ще е НАКАЗАТЕЛЕН както стана на предните избори.

Анонимен каза...

110 ти да си паднал от космоса или живееш на друга планета,защото не вярвам да си толкова заблуден на какъвто се правиш.Задай си въпросът защо не се коментират или обвиняват другите кандидати в подобни прегрешения,а само тези двамата.По добре се замисли ,ако са истина тази коментари какви люде управляват и имат намерение и в бъдеще да управляват и ще те се изясни защо заприличваме на село и всички нормални имлади хора се изнасят трайно,а в Троян остават само чалгари,наркомани,алкохолици от едната страна и пенсионери които са принудени да търпят преждеспоменатите.

Анонимен каза...

110-и,ти да не си някой изгладнял адвокат,че непрекъснато призоваваш към съдебни дела?Иначе адвокатите в състояние да изкарате жертвата виновна,та чак сами си вярвате!

Анонимен каза...

Ами какво стана с онзи дупутат от БСП/Ловеч/ който беше хванат да шофира пиян като свиня? Ловешките полицай обаче не прикриват такива случаи...Ичев добре е подхванал нещата,но да видим дали ще се изплаши,ако му кажат да прикрие катастрофа със служебната кола.

Анонимен каза...

110-ти Ей на такива заблудени ОФСЕ са надяват старите муцуни да се върнат на власт и да захапят яко кокакала.

Анонимен каза...

И все пак - по-добре Б Пъдарски отколкото някой от фалангата на простотията и очевидната некадърност - М Акимов, Кр Райковска, А Балев

Анонимен каза...

Защо да е по-добре? казвате, бил млад. Да, ама друг път млад. Жена му ми е съученичка, а колко съм млад аз, като вече имам дъщеря за женене. Не е млад, не е интелигентен, не е морален, е що, щото наесен няма какво да работ, понеже се съмнявам някой, дето много му зафаля тук, да го вземе при себебси. Като е толкоз читав, Милко Станчев що не го вземе при него, ами го е оставил да се бори за коричката хляб в общината. Или пъл да го вземе Светльо Дочков, без друго Бойко е приятел с жена му. Пък и за там е много подходящ, нали казахте, че като професия бил страхотен шофьор.

Анонимен каза...

117-ти доста по-нагоре писах, че е хубаво като изкритикуваме някой кандидат да предложим решение и дакажем кой подкрепяме.
Явно не си ме разбрал и за олигофренчета като теб ще трябва да разтълкувам ситуацията по-подробно, з именно:
Този град е на това положение защото всеки много знае и знае само да критикува. Каквото и да се случи само критики. Никой не се напъва са свърши нещо читаво, а ако някой все пак се напъне му се излива помия върху главата.
И пак да си те попитам: като си поставен в ситуация в която трябва да избираш от определен крег хора и тоя виртуалния дето бил много кадърен и много ставал ама не давал и името да му се спомене го няма в кандидатите за кого ще гласуваш бе олигофрен смотан? Или ще си от ония тарикати дето няма да идат да гласуват щото никой не им харесва?
С това поведение като ти дойде наш Миня наесен или пак Енкин да не се оплакваш, че живееш в село.
Не казвам, че Пъдарски е безгрешен ама е най-доброто което се предлага като избор в сегашната ситуация.

Анонимен каза...

Е, направо ме убеди с този език, с това възпитание, с този подход. На Пъдарски такива ли са му феновете като теб? Щото това вече създава в мен някакво убеждение и то е за кого да НЕ гласувам. Аз определено не се асоциирам с просташкия изказ, който вие, неговите защитници и последователи използвате. Благодаря, за мен беше градивно твоето изказване, все пак доведе до получаване на конкретно впечатление. И то, повярвай, не е положително:) Сега отивам до морето, а ти се звери на компютъра, като няма какво да правиш...

Анонимен каза...

До 101:
Аз се сещам за един пожарникар, който после взе че стана министър -председател! Яко, а? Че тогава ка'во им е толкова на шофьорите?...

Анонимен каза...

Еееех 117-ти, 117-ти. Така като гледам пак нищо не си разбрал. Но явно няма смисъл и да се мъча да ти наливам акъл в главата. Надявам се само, че не си мислиш, че съм повярвал, че някога си имал намерение да гласуваш за нещо по различно.
Само да отбележа: След цялата тази тирада дето ти я изписах по-горе нищоне си разбрал. Пак критика и пак никакво преложение.
И една малка поправка Не съм фен на Пъдарски ама няма за кого дру да се гласува. А трябва да се гласува.
Айде поздрави на морето, дано ти освежи мозъка и да му кажеш да ме чака. Другата седмица и аз съм там.

Анонимен каза...

Милко Станчев е най -подходящ за кмет,откъдето и да го погледнеш...мъж на място

Троянец каза...

съгласен с 122

Анонимен каза...

Ами хайде тогава - да излизаме от удобния пашкул на "Анонимен" и да направим граждански инициативен комитет за Милко Станчев. 112-ри, идеята е твоя, хайде ти пръв - кажи и си името и да започваме да събираме подписи. Аз съм съгласен!

Анонимен каза...

Поправка - не "112-ри" :)))), а 122-ри. Вини съм бил зле с числата... :))))

Анонимен каза...

Аз съм 122: Не съм член на никоя партия,а е редно да го издигнат от ДСБ - толкова ли няма някой там който да го предложи? Доказал се е като управленец и като интелект...пък и визията му вдъхва уважение,да прощава Б.Пъдарски ама в сравнение с Милко Станчев си е като едно момченце.Познавам много хора които биха гласували за Милко Станчев,ако разбира се той се съгласи да оправи този батак в града ни.

Анонимен каза...

И защо да се кандидатира Милко Станчев, като си има човек, с такъв голям мерак. Ясно е, че колкото да се пънат всички поотделно, трудно ще обърнат ГЕРБ-аджийско- БСП-арския двубой накрая. Всички гледат само и единствено да се представят някак си на тези избори. Резултата и без друго е предрешен. Нали виждаш, колко помия се излива върху тези, дето са дръзнали да се кандидатират? Е, разумния човек защо да я поема? И то за един обран бостан като Троян. По силата на кандидатурите можеш да прецениш, че явно никой не приема поста Кмет, като нещо, което заслужава кой знае какво внимание.

Анонимен каза...

Милко Станчев и Дилян Енкин за замесник кмет това са хората.И без друго живеят в един вход врата срещу врата и са си като братя.Да взамат да направят една коалиция и да ни оправят заедно.Тоя Бойко откъде го изровиха им се чудя.Като чуя името Бойко и ми се драйфа вече.

Анонимен каза...

128-ми ти сравняваш кон с кокошка. Милко Станчев е бивш ЗАМ. МИНИСТЪР,достоен човек - за него никой няма да каже ,че е крал,пиянствал,женкарствал,лъжец,измамник.Това ,че са в един вход не е достатъчно и мисля,че той никога няма да падне до такава коалиция.

Анонимен каза...

И аз мисля, че Милко е достоен човек/нищо, че е бил нахранилка при Костов, то все някъде трябва да е/. Но друго ми се върти из главата: Защо всички лидери на партии издигат разни.... други хора. От какво ги е страх? Или, понеже си имат своя оплетена кошница, не им се занимава с обществени дела? Или пък сами не вярват в начинанията си достатъчно, за да се хвърлят в тях с всички сили?

Анонимен каза...

Милко Станчев е бивш ЗАМ. МИНИСТЪР,достоен човек - за него никой няма да каже ,че е крал,пиянствал,женкарствал,лъжец,измамник.
Малко интересно четиво за размисъл.

Човек на Върбанов взе Лесидренската гора
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2002-05-07&article=115902

Най- голямата корупция в министерство на земеделието беше при министър Венцислав върбанов.
пример;
Кой заграби мелниците и горите в България? - министър Венцислав Върбанов посредством близки и роднини ето как протичаше процеса.
http://nzz.blog.bg/politika/2009/02/01/anastasiia-dimitrova-mozer-korupciiata-zasiaga-pochti-vseki-.285215

Анонимен каза...

Интересно четиво 131 ,както беше писал някой по рано тук,..."На народите със къса памет са им много дълги преходите."

Анонимен каза...

131ви Пуснах първият линк в Гугъл/този който завършва на 115902/ и ми излезе"Няма страници с такава информация". Копирах го точно,може да има неточност в линка.
Какво е правил В. Върбанов изобщо не ме интересува - от М.Станчев никой не е пострадал,то и Исус да слезе на земята и на него ще почнете да му търсите кусури,а ако не можете да му намерите ще почнете да търсите при роднините му,при началниците му и т.н. ...

Анонимен каза...

Отваря се ,отваря се идеално.И не споменавай напразно името Господне!!!Защото e свято и не бива да Го принизяваме до нашите земни помисли и желания, това е Третата Божия заповед.

Анонимен каза...

Всички се убедихме, че тук оправия НЯМА. На който не му харесва, знае къде е "ТЕРМИНАЛ 2" - да заминава. Аз лично съм на път. Тук смърди. Бил съм "НА ЗАПАД" и виждам разликата. Отдавна сме заровили патриотите... Останаха глупците, престъпниците и манипулаторите. СЪВЕТ: ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ и go to "TERMINAL 2"... Там е спасението. А на тази хубава държава...

Анонимен каза...

Прав си 135!!!!!!!!За жалост!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Много ви е лесно - Терминал 1 и 2 - на мен родителите ми са възрастни,кой ще ги гледа като замина?И да избягаш не е лесно,къде ще идеш от гузната си съвест?
Стига сте изливали помия върху малкото престрашили се да излязат на светло,защото истински качествените бягат от кметското място и тогава какво ще спечелите от това злобеене и плюене?

Нели Генкова каза...

Прав си, 137. Не мислиш ли, че анонимността доста помага за това поведение? Чета, че светът започва да се освобождава от нея: http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5793238,00.html

Анонимен каза...

126 ти...
И аз съм на същото мнение,че Милко е най подходящ за кмет.Може по времето на провалилото се правителство на Костов да е врътнал някоя и друга горска далавера покрай апетитния пост който е заемал,но в сравнение с Енкин и Акимов е на светлинни години по интелект(нагоре) и по кражби и далавери (надолу).Но с поставянето на таксиджията Бойко Падарски на амбразурата май иска да ни покаже ,че не му се занимава с тази работа и малко или много помага на чичо Миньо да стане пак кмет.

Анонимен каза...

Абсолютно вярно, 139.

Анонимен каза...

Много хора познавам които щяха да гласуват за Милко Станчев ,но при това положение се отказаха категорично изобщо да ходят да гласуват.

Анонимен каза...

Мислите ли,че ако Милко Станчев е бил съгласен да се кандидатира, то ДСБ нямаше да го подкрепи? Явно намеренията му са различни! Но след като такъв честен човек като него издига Падарски, явно че трябва да му се доверим!

Анонимен каза...

Ти си се доверявай, 142. Особено, ако не познаваш Бойко Пъдарски. Ама аз, не бих се доверил на него, на две магарета сеното да раздели. Посто, защото знам, че не може, пък и магаретата ще се обидят!

Анонимен каза...

Истината е, че СДС и електоратът им доведоха Моню мадридски и направиха възможно мутрата Борисов да стане премиер на България, защото бил против техния политически враг БСП.
Сега пък били присъдружни партии с партията на мутрата. И са някак си горди с това. А че дружно превърнаха Троян и България в кочина не гипритеснява особено.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |