Деси от Троян стана „Мис Лято – Острова 2011”

* Малко участнички, но много публика и много награди * Кметът – рожденик, подариха му пита с надпис „ЧРД”

17-ГОДИШНАТА ДЕСИСЛАВА АЛЕКСАНДРОВА от Троян стана „Мис Лято – Острова 2011” (конкурсът бе обявен предварително като „Мис Мокра фланелка” – бел. Т21). Красивата надпревара се проведе в неделя, 10 юли, в рамките на празненството за откриване на туристическия сезон Лято 2011, организирано от комплекс „Острова” (с. Бели Осъм) в партньорство с Община Троян и състояло се край открития басейн на комплекса.

ВЪПРЕКИ МАЛКОТО МОМИЧЕТА, престрашили се да участват - едва три, другите бяха Цветелина Иванова (17 г.), също от Троян и плевенчанката Василена Иванова (18 г.), победителката бе бурно аплодирана и спечели симпатиите и на журито, и на публиката. Малкото участнички обаче не означаваше малко и малки награди, точно обратното – миската и подгласничките й бяха възнаградени с безплатни нощувки в 4-звезден хотел в курорта „Св. Влас” плюс материални награди, цветя и безплатна нощувка в к-с „Острова”.

НА ПРАЗНИКА ПРИСЪСТВА и кметът на Троян Минко Акимов, който подчерта важността на туристическия бранш за икономиката на Троян и района и изрази увереност, че настоящият туристически сезон ще е по-силен от миналогодишния. От името на домакините от „Острова” приветствие към участниците в многото игри и надпревари от програмата на празника и към многобройната публика, предимно гости на комплекса (от Плевен, София, Враца, Севлиево, Карлово и др.), отправи управителката Силвия Станева.

ЛЮБОПИТНОТО БЕ, че на същия ден (10 юли) градоначалникът Акимов бе рожденик и бе зарадван с великолепна и специално приготвена за него погача с поздравителен надпис „ЧРД” от троянския Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД).

Т21

25 коментара:

Анонимен каза...

Требвало е и чичи Минчи да се пусне в "мократа фланелка",видно е от фотосите че едва ли би бил по-назад по наболи,или увиснали цицки от участничките в този фамозен евент.

Анонимен каза...

Че Миню и служителите му покровителстват ОСТРОВА това отдавна е ясно на всички.( Нищо лошо за прекрасното място), просто ми е много чудно тоя дърт комунист чак до там ли стигна, че да прави кампанията си като ходи по басейните. На ОСТРОВА не е ли казал че правят магистрали и строят спортна зала.

Анонимен каза...

Ало,Калино прибери си пиклата,че с твоята"демокрация" ще станеш за смях....Или парите от магазините са по-важни?!

Анонимен каза...

Не знам,май че съм напълно объркан-работата бие на педофилия.Кмете Акимов,опичай си акъла и си степенувай ценностите.

Анонимен каза...

Генадий, не видяхме материал за празника на билката провел се на Айдушкото сборище ,и събрал доооста голяма цифра хора.Но явно да слугуваш послушно и да сееш детска педофилия е по-лесно?

Анонимен каза...

Работата е ясна-назначаваме конкурс на рожденния ден на кмета,каним го да си направи пиар-а,да каже няколко изтъркани лафа за прословутия ни туризъм и да пием по едно.Само едно не разбирам-какво търсят там тези деца по бански,да не би да развиваме туризъм по тайландски?Ех,кмете,кмете-е-е-е!!!!Морал по милиционерски-както и всичко останало.

КАРИ каза...

До редакцията на ТРОЯН 21,
МОЛЯ ПУБЛИКУВАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРАЗНИКА НА БИЛКИТЕ ПЛАНИНАТА И ТУРИЗМА ! Тази година бяхме в чужбина и за първи път пропуснахме да бъдем сред присъстващите.Благодаря Ви предварително.
КАРИ

Анонимен каза...

Този човек, явно няма капичца срам, щом се радва на детска плът.
Та те са по-малки от внучка му!!!!

Анонимен каза...

Абе ако напишете направо,че кмета НЕ Е присъствал на празника на билките,ние за останалото сами ще се сетим.Явно вече билките не му действат и е преминал на по-силни стимуланти.

Анонимен каза...

Лента с трикольора надписана с маркер на ръка...
Еби му майката ...

Анонимен каза...

Преди няколко месеца с повече от 100 мнения почти седмица дебатирахме за тези конкурси с непораснали момиченца.Безпредметно е да се пишат повече коментарии по тоз въпрос.Не се хабете форумци.Видяхте, че мозъчетата на девойчетата и техните маминки са с еднакви гънки.Отпишете част поколението на двайсетте години.Жалко за него.Но има някакво надежда.Троянските хубави момичета не са участвали на този голям естетически форум.Браво!Жалко е,че Генади непомести някои наши коментари за миналия конкурс.Вероятно щеше да има повече гластност за подрастващите млади хора в града.Леля Станка баш троянка

Анонимен каза...

Някой знае ли кой е собственика на "Острова"?

Анонимен каза...

Стига с тези жалки коментари ,в които под един знаменател слагате всички участнички.Момичето от Плевен беше настоятелно поканено да участва ,за да не бие на очи иначе нагласения псевдо – конкурс със странно разбиране за женска красота .Двете троянски „барбита” се „исипаха” първи на басейна ,нагласени с прически и токчета като за снимки .И снимките не закъсняха .Часове преди конкурса бяха заснети ,знаейки се ,че те ще са победителки .Колкото до годините – Василена е почти на 19 за разлика от 14-17 годишните троянски гърли.Дори и да е излишно ще Ви кажа ,че пак плевенското момиче е участвало и печелило много по – достойни конкурси.В този ден и на този комплекс тя е случайно, и си достави доза забавление ,и плажни емоции.Иначе плевнчанките са сред най-красивите жени на България!

http://troyanbg.com/news.php?item.490.11

Анонимен каза...

До 3-ти
А дали може аз да те прибера на някъде да ти покажа някои работи,а ? комплексар гаден остави момичето !

Анонимен каза...

Плевен, плевен град прочут, град на курви и на студ!

Анонимен каза...

До 14-ти:Трудно ще ме прибереш!!!Нямам нищо против момичето,думата ми е за майка му....!

Анонимен каза...

Аре дайте и момичето и майка и дееба...

Анонимен каза...

Парад на старческата немощ и детската плът.
Докарахме го до показна педофилия.
Не ви ли е срам господине и госпожо от снимката?

Анонимен каза...

"конкурс със странно разбиране за женска красота"
точно така,не знам на тази "красавица" какво хубаво й намерихте,че да стане миска.Нека се излага,то си е нейн проблем,просто не е за там.

Анонимен каза...

Към-3ти От тази нечистоплътна и алчна жена какво дете искате да излезе.....?!

Анонимен каза...

Каквото и отива!То народа е казал:"Гарга гълъб не люпи"!

Анонимен каза...

"Дърт пън вън"-гласеше на времето един виц за Тодор Живков!В днешното троянско битие е особено актуален.

Анонимен каза...

Я оставете момичето, какво искате ... Няма нищо лошо в това да се правят конкурски за красота, това че вас ви е яд, щото няма никоя да ви върже, лично ваш проблем, ахаха

Анонимен каза...

23-ти Тя отдавна ли връзва?
Нямам против конкурсите за красота,но те са за КРАСОТА,а тук виждаме само младост.Понеже обществото трудно възприема тези конкурси и следват приказки както за участничките така и за майките им - дали не е по-добре да има някаква възрастова граница ,т.е. участниците да са над 18г. и журито да бъде обявено.

Анонимен каза...

И кой, все пак е собственик на "Острова" ?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |