Изясни се: Донка Михайлова е кметският кандидат на БСП - Троян

* Пленумът на троянските социалисти единодушно застана зад становището на Изпълнителното бюро и подкрепи г-жа Михайлова * Инж. Дилян Енкин ще води листата за общински съветници * Кольо Кацаров: „Номинациите са единодушни, няма никакво напрежение”
Местни избори 2011

ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО БЮРО (ИБ) на БСП – Троян се е обединило около кметската кандидатура на Донка Михайлова за предстоящите местни избори през есента, научихме от лидера на общинската организация на червените Кольо Кацаров. На 18 август (четвъртък) 35-членният пленум на организацията е обсъдил становището на ИБ и след конструктивен дебат единодушно е подкрепил предложението.

ВСИЧКО ОБАЧЕ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО на Общинската конференция на БСП – Троян, насрочена за 27 август, която трябва да вземе окончателното решение. Припомняме – първичните партийни организации излъчиха общо 6 предварителни кандидатури (Донка Михайлова, инж. Дилян Енкин, Кольо Кацаров, инж. Мирчо Банев, Розалина Русенова, инж. Росен Веселинов) и Общинската конференция трябва да избере един от тях. Общинската конференция може да не се съобрази с единното становище на ИБ и пленума и да вземе друго решение, но това е малко вероятно.

ДРУГ ВАЖЕН МОМЕНТ Е, че ИБ и пленумът на 18-ти са се обединили и около кандидатурата за водач на червената листа за общински съветници. Тук има известна изненада, тъй като водач е не партийният лидер Кольо Кацаров (който бе председател на съветническата група на БСП в настоящия Общински съвет, а в предишния мандат 2003 г. – 2007 г. бе председател на местния парламент – бел. Т21), а екскметът инж. Дилян Енкин. „Искам да заявя – номинациите са единодушни и в БСП – Троян в момента няма никакво напрежение, както може би им се иска на опонентите ни, работим в приятелска и максимално конструктивна обстановка”, коментира г-н Кацаров.

КМЕТСКАТА КАНДИДАТКА Донка Михайлова е от стар троянски род, икономист по образование, първенец е на випуск 1977 г. на Троянската гимназия (сега СОУ „Васил Левски”) и бе депутат в 40-тото Народно събрание. В момента работи в гражданския сектор и е шеф на ловешкото сдружение „Знание”.

Т21


Още по темата:

125 коментара:

Анонимен каза...

Мръсна комунистическа свиня!
Марш в Ловеч!

Анонимен каза...

Тя живяла ли е в троян и има ли право да се кандидатира.

Анонимен каза...

Най-после един интелигентен кандидат. Май за първи път от 20 години ще гласувам за червените...

Анонимен каза...

Какво е това ловешко сдружение "Знание" -издателство или нещо свързано с училища и читалища?
Има голяма разлика между снимката направена на Бузлуджа и снимката към тази статия.

Анонимен каза...

Да се махат вси от Троян,гербери,бесепари!

Анонимен каза...

Към 5 - Кои да останат бе, анонимний? Нали все някой трябва да стане кмет. От досегашните кандидатури г-жа Донка Михаилова е най-подходяща.

Анонимен каза...

Най-после един културен, интелигентен, честен кандидат. Поздравление за избора.

Анонимен каза...

Бих добавил - и кандидат с политически опит, с много установени политически контакти из министерства и ведомства, което несъмнено ще има особено значение по време на кметуването.

Анонимен каза...

Най-после един човек роден и живял на пъпа на Троян да се кандидатира за кмет.Донка е възпитана в дух на любов към Троян и честно ще работи за неговото излизане от кризата, в която други го набутаха.

Анонимен каза...

Троян отдавна не е имал принципен и честен кмет. Донка Михаилова може да обърне нещата в посока, която всички троянци очакват - управление без корупция, без високопарност, родолюбиво и всеотдайно.

Анонимен каза...

Интересно, интересно! Бсп, вие сте големи дяволи.

Анонимен каза...

Моля, г-н Маринов, кажете от кой "стар троянски род" е Донка Михайлова? Казаха, че родителите й са учители.

Анонимен каза...

Личи, че предстоящите избори ще бъдат освен всичко друго и преброяване на истинските троянци. Онези, които мислят за града ни ще подкрепят Донка Михаилова.Нека оставим дразгите "ляво-дясно" и се обединим в името на спасението на Троян. Нека всеки запази идейните си убеждения, но всички заедно да подкрепим амбицията и коректността на г-жа Михаилова. Тя е най-подготвена и най-заслужила да стане кмет на злочестия ни град.

Анонимен каза...

Изборът на Донка Михаилова ще сложи край на политическите експерименти със случайни и самозвани кметове, изпълнени с желание да откраднат, да присвоят, но не и да се грижат за Троян и троянци.

Анонимен каза...

№1, върви да квичиш в собствената си кочина, защото тази "мръсна комунистическа свиня" е много повече троянка от други като тебе, дето се бият в гърдите, че са троянци!

Анонимен каза...

на село Акимово си му прилича за кмет само Полковникът,
строй се, преброй се на баламатума ....

Анонимен каза...

Как да я подкрепим като водач на листата щял да бъде Енкин? Преди време четох коментарите след статията в която представяха 6-тимата кандидати от БСП,на снимката беше и г-н Кацаров...всички бяха оплюти обаче за г-н Кацаров нямаше нито една лоша дума.Считам ,че водач на листата трябва да е по-достоен човек!В тази партия свършиха ли се личностите,че сложихте Енкин за водач на листата - той ще отблъсне много хора харесващи Д.Михайлова!

Анонимен каза...

На 12 - Не знам какво ще отговори г-н Маринов.Бях малка, но помня добротата, честността и големия авторитет, с който се ползваше бащата на г-жа Михаилов - Иван Топалов. Беше учител по българска литература и известно време директор на единствената тогава гимназия "В Левски". Майка и Янка Топалова беше детска учителка. И двамата са учили и възпитавали мнозина троянци.Родителите и бяха наистина скромни,добри и авторитетни граждани.С политика не се занимаваха, стараеха се да се изявяват професионално.

Анонимен каза...

Към № 11: Наистина много интересно. Страхотна стратегия. Какво ще излезе - не знам, но, Кацаров, браво на тебе!

Анонимен каза...

Донка може да честен и интелигентен канидидат, но тя не е троянка, не познава проблемите на града, не е вътре в тях, не познава добре и хората тук, не знае кой кой е...като си внасяме кмет от Ловеч, що поне не си внесохме такъв от Париж или Мюнхен или Лондон???

Анонимен каза...

20-ти, явно не си се интересувал много ог обществения живот в Троян. Смешно е твърдението ти, че Михайлова не познава проблемите на Троян, а в последните 20 години тя е народният представител, който помогна за решаването на много проблеми. Казвам го съвсем отговорно и мога да го подкрепя с факти.

Анонимен каза...

Ловеч мноого загуби с кандидатирането на г-жа Михайлова за кмет на Троян

Анонимен каза...

Към №11 и 20 - наистина дяволи. Събират в едно ново интелигентно невтръснало лице на жена и опита на човек, който познава всичко в Троян. За пръв път БСП в Троян показва класа. Интересно кой написа сценария.

Анонимен каза...

Към № 23 - това невтръснало лице на жена има големият политически опит на успешен депутат който е доказал с работата си какво може

Анонимен каза...

Тази жена я виждам за първи път и то на снимка!По-голямата част от живота и е преминал в Ловеч,вероятно тя ще е за парлама , а де факто ще управлява Енкин! Какво е допринесла за града,че да я избираме чак за кмет?

Анонимен каза...

Абе ако щете я избирайте. То пък като са ви познати лицата що не си изберете Пеевски примерно?

Анонимен каза...

Към № 25- а полковник Акимов как го избра за кмет , като човекът допринесъл най-много за просперитета на Троян през последните 40 години ли ..

Анонимен каза...

Към № 25. Питай Акимов - чувал съм го да разказва ,че е депутатът, който най-много е помагал. Говореше за проектът за енергийната ефективност на училищата, за старческия дом в Добродан. Другото съм го забравил.

Анонимен каза...

Донка Михайлова добре, обаче Столетницата...

Анонимен каза...

Аз май вече съм сигурен че няма да гласувам.

Анонимен каза...

Към № 30 - няма да гласувам, честито отново Акимов

Анонимен каза...

Не знам как ще се пребори Донка Михайлова с онези маскари,които купиха поста на ГЕРБ.Нямам нищо против нея,само ме е страх за интелигентността в тази държава.Все по-малко е на почит!

Анонимен каза...

А аз питам как е възможно през последните 30 г. нито един читав кмет да е управлявал Троян, поне аз не си спомням такъв. Приемам критика ако бъркам.

Анонимен каза...

Към № 18. Михайлова наистина ли е дъшеря на Иван Топалов? Това е директорът на гимназията, който построи сегашната сграда на "Васил Левски" и премести гимназията от старата сграда. Един от тогавашните духовни аристократи и любими учители. Почина много млад -дъщеря му беше невръстна. Погребението му беше трагедия за Троян. Дано дъщерята да е взела нещо от баща си.

Анонимен каза...

ГАДОВЕ МРЪСНИ! Какво сторихте на любимия ми сайт http://www.troian.com/ ???????????????

Нарочно нещо му направихте и не работи?! Само защото е по-хубав от вашия сайт смотан!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Пфу,Донка ... че тя мирише на старата ми маратонка,ха!

Анонимен каза...

Браво..........честито г-н АКИМОВ

Анонимен каза...

32, поясни какво имаш предвид с това купуване на поста на ГЕРБ.

Анонимен каза...

а, де...

Анонимен каза...

донка,добре,а зад нея старите маимуни.ха гласуваи де

Анонимен каза...

Към № 41 каза : зад нея старите маимуни.ха гласуваи де - това Донка ли го казва или ти говориш отнейно име , нека първо тя си каже пък после ще видим ..

Анонимен каза...

Към № 41. Била ми е шеф. Повярвайте - ще намри път към всеки - от водача на листата до последния. Кротко и с усмивка.

Анонимен каза...

Прекрасен кандидат! Един интелегентен, изключителен човек е Донка Михайлова / Топалова по баща /. Ерудирана личност. Ако спечели, ползата за Троянската община ще е огромна. Ако в троянските избиратели има поне малко разум ще подкрепят нейната кандидатура и съм убедена, че Донка ще оправдае гласуваното и доверие и троянци няма да бъдат разочаровани, както стана през последните 4 години управление на ГЕРБ.

Анонимен каза...

43, сигурно си от Ловеч. Да знаеш, че към троянецът път трудно се намира.

Анонимен каза...

Честито! Желая успех и победа на Донка Михайлова в предстоящите избори! Най-подходящата кандидатура за кмет на Троян! Изключително честна, коректна, интилигентна, с голям опит в политиката и с възможности да помогне за възраждането на загиващия ни град. Земна и достъпна, отворена към хората, и много по троянка от всички, които живеят тук.Мисля, че познава проблемите на града много повече от настоящия кмет.

Анонимен каза...

45 каза : сигурно си от Ловеч - а Вие 45 от Троян и сте или от АКИ'мово ?

Анонимен каза...

Енкин, Акимов, Михайлова, все комунисти от миналото управляват и искат да управляват Троян. ОТ ПРЕХОДА ДО СЕГА НЯМА ПРОМЯНА. Пустата им интелигентност и медали докараха Троян до голяма безработица и срив, непознат от управлението на тяхната майка БКП. Останките от тях звучат гръмко, но в действителност те са малко, отиващи си сенки от миналото, което не бива отново да подкрепяме, защото те не се индентефицират нито с нас, нито ние с тях.

Анонимен каза...

48-и имаш известно право,но дясното пространство е в такава немощ(Б.Пъдарски),че не виждам как ще направи нещо за Троян.Там лидерите се измъкват от отговорност,пробутвайки напред нереални кандидатури,което ме навежда на мисълта,че е отиграна ситуация с користна цел....?!

Анонимен каза...

Ало-о-о-о,партиите,видяхте ли каква артилерийска подготовка прави Столетницата!?!И то само с двама-трима компютърно грамотни,но....пределно мотивирани!Такова чудо не помня и се питам-къде бяха тия хора четири години,защо не разкриха "моралния облик" на Полковника,защо техните нови-стари водачи Енкин и Кацаров бяха най- верните защитници на простотиите на ГЕРБ,водачи на комисии и мисии,мълчаливи свидетели и съратници на агонията на Троян и троянци.
"Изтъка си платното и...ритна кросното"-така кратко и пределно ясно е охарактеризирал нашият народ това поведение.Такова поведение народът ни гарнира и с едно прилагателно,започващо с "К" и завършващо......впрочем,никога това поведение не свършва,защото трябва да ти е вродено,да го имаш по наследство.А при тази партия,партията,издигнала Донка Михайлова за кмет на Троян,това К-поведение е жестока и вече 100-годишна традиция!Никога не го забравяйте!
А иначе баща и може наистина да е бил от Троян,може даже и на черква да е ходил-като малък.То и Джугашвили май беше учил семинария в Тифлис..... АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

48 - предложи товята правилна кандидатура , защото всички са маскари ,не решение

Анонимен каза...

БСП в Троян - Малко хора, но верни. Нямат повече от 50 човека, но имитират мнозинство. Те ли ще ни управляват?

Анонимен каза...

№48 пита - имаме ли време да направим друг избор? Ако - ДА, нека го направим и ще ви кажа как.

Анонимен каза...

50-тиЙ - а'така , послдните четири ти къде спа у тиквите ...

Анонимен каза...

Значи ако БСП не издигне Дилян Енкин за кмет, ще загубят моя глас, а така както гледам ще загубят и изборите.

Анонимен каза...

Значи , ти на какво гледаш на кафе или на шише

Анонимен каза...

Донка я познавам лично и съм с добри впечатления за нея. Ако беше се кандидатирала като независима може би щях да гласувам за нея ама сега просто няма как. Това е един пример за човек не случил на партия. ГЕРБ пък са партия неслучила на човек. Нали не се заблуждаваме, че майката столетница ще остави другарката Михайлова да кметува по съвест. Ми той другаря Енкин ще е плътно зад и пред нея. Пък не сме и видяли и екипа. Но какъвто и да е там организацията е стройна и отработена в едно цяло столетие. Вече си имахме кмет от БСП. Изводите за всички вас.

Анонимен каза...

Акимов КМЕТ

Анонимен каза...

Дилянееее ела си бе Дилянееее. Искам си Дилян!

Анонимен каза...

Не разбирам! А з не познавам тази жена-тя троянка ли е,че претендира за кмет на Троян?!

Анонимен каза...

Ами сравнете Михайлова с Пъдарски и Акимов и после пишете за свини и маратонки.

Анонимен каза...

Най-после Троян ще има кмет жена. Браво!

Анонимен каза...

Към 57 , Идиотизъм е да твърдиш само , че майката столетница ще остави другарката Михайлова да кметува по съвест. Волен като е първа дружка с Борисов, защо до сега не изкомандвал Пеевски да падне в партер пред Акимов ?

Анонимен каза...

Че Донка Михаилова е троянка по рождение, по душа и сърце няма никакво съмнение.Остава да се сетите, че избирате личност за кмет, а не партия и ще отпаднат и опасенията, че тя ще слуша БСП. Няма да стане, а и К Кацаров не е човек, който драстично се меси в кметските работи - той ще остави Михаилова да работи. Успех!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Скоро четох изследване, че жените в политиката били по-неподкупни и по-отговорни. Какво ли не пробвахме в Троян последните 20 години и не стева и не стева. Да пробваме пък това.

Анонимен каза...

66, жена или мъж няма никакво значение за добрата работа като кмет, според мен кмет трябва да е личност доказала се с отговорна гражданска позиция през годините , личност достатъчно квалифицирана и отговорна за действията си , личност с качества на обединител в името на доброто на Троян и гражданите му

Анонимен каза...

20 години делението на сини-червени , наши и ваши доведе Троян до разруха във всяка една област за сметка на всички обикновени граждани и докога това ще продължава зависи само от същите тези граждани които на 23-ти октомври ще определят своето бъдеще

Анонимен каза...

Не желая да пробвам нищо в което участва Дилян Енкин - Д.Михайлова е поставена на предна линия,защото знаят че старите дерибеи никои няма да ги избере,пък и това,че само е родена в Троян не е достатъчно - посочете ми поне едно нещо което е направила за града...и тогава да претендира за кметското място.
Никой не казва какво е работила през всичките тези години - била депутат,но това е само 4-ри години,ами през останалите...
И освен това считам ,че снимката на която е представена отдавна не е актуална.

Анонимен каза...

Към №57 . Ха-ха-ха! Михайлова под чехъл - грешиш като твърдиш, че я познаваш. Ще им извади душите с памук, и на столетницата, и на столетниците!

Анонимен каза...

Днес ми става ясно че Акимов ще спечели изборите. БСП издигат неизбераем кмет. Има ли някой който може да отрече приятелството на Колю Кацаров с Акимов???

Анонимен каза...

Към 57....Казано накратко:"Гласуваш за Донка-получаваш Енкин"!Плюс Кольо Кацаров и 40-те разбойници,управлявали 4 мандата Троян и довели го до сегашното положение.
Към 64....Тя наша Донка няма да слуша БСП,а вероятно Светия Синод.А общинските им съветници начело с Енкин и Кацаров ще пърхат наоколо като ангелчета-херувимчета и ще разхлаждат и разведряват климатът на общината.През свободното време ще бутат камък по камък Х..овината.Ако Мирчо Банев не ги взриви междувременно....
Към 66....И аз го четох това изследване за жените в политиката и тяхната неподкупност.Даваха пример с Емилия Масларова,Нора Ананиева,Искра Фидосова,Меглена Кунева и др.Повервах им!
Към 70....Страхувам се да не извади Донка и БСП нашите души,както много пъти вече се е случвало,а не душата на столетниците.То столетници вече не останаха,а за душата на Столетницата-едва ли!Тя отдавна,ако въобще я има,е заключена в сейфовете на швейцарските,лондонските и останалите банки.
Хи-хи-хи-хи.....

Анонимен каза...

Хи-хи-хи-хи....кефиш ме максимално!Мъдрец!

Троянец каза...

(66) го рече хубаво "Какво ли не пробвахме в Троян последните 20 години и не стева и не стева. Да пробваме пък това."

Анонимен каза...

Към 72 , първо , с твоята ретроспекция към една отминала епоха на нечленоразделна риторика типична за едни специализирани заведения е показател да принадлежността ти към тях . Второ , импотентността на анализите ти не ражда нищо градивно в обществена полза , а само доказва огромното его на нискочелото ти мислене за лична облага която неспокосано правиш опити да прикриеш като маймуната която се катери по палма и все повече й лъсва голия г*з .

Анонимен каза...

Чудя се ей така ...Що сега бе госпожо Михайлова,ще не преди 4 години?
Що реши сега да се "завърнеш", защо не се зарови в блатото троянско преди 4 години , за да се помъчиш да изкараш града ни от калта?
Я по-добре си остани там където си,за твое добро!

Анонимен каза...

Към 76 : защото преди 4 години пак щеше да питаш питаш същото и преди 8 също

Анонимен каза...

Поздравам БСП за мъдрия избор.И пожелавам Победа още на 1ви тур.Да докаже на всички псевдотроянски политици какви смешници са.Тук избора не е за политика, а за личност.Донка Михаилова е такава личност.

Анонимен каза...

Като чета коментарите стигам до извода - Акимов е с четири валета на всичко коз.

Анонимен каза...

Браво на Михайлова за смелото решение. Май тя ше е най-мъжкия играч в предстоящата мръсна битка.

Анонимен каза...

Ще следя интригата наречена избори с интерес. Мно-о-о-огото пари на ГЕРБ срещу интелигентност и почтеносст. Ха-ха-ха....

Анонимен каза...

Донка Михайлова е може би най-добрият специалист по проекти в поне 2-3 съседни области. Учила ме е как се пишат проекти в един от най-добрите институти в България. Много е добра! Да й се чуди човек, защо се подлага на мазохизма, на който някои троянци са готови да я подложат.

Анонимен каза...

Пак старата песен-мъжете оплескат пейзажа,после жените да го оправят!На всичкото отгоре голямо недоволство,че била Д.Михайлова от БСП!Абе не разбрахте ли,че всиички произлизат от там,включително и разни "млади петлета",които се представят за големи демократи,НО порастнали във времето на вуйчо Тодор.Я се позамислете!!!!

Анонимен каза...

Към 83. То най-порастналият при вуйчо Тодор е членът на Бюрого на Градския комитет на БКП Минко Акимов.

Анонимен каза...

Да, бе да. Той ме утвърждава за член на БКП. Беше много взискателен към мен.

Анонимен каза...

Абе спрете с този Акимов. Ми той в края на следващия мандат ще е на 70 години. Пампереси от нашите данъци ли ще му купуваме?

Анонимен каза...

НИТО МИНЮ ЩЕ ОПРАВИ ТРОЯН, НИТО ПЪДАРСКИ НИТО ПЕЕВСКИ НИТО ДОНКА МИХАЙЛОВА НИТО БАЛЕВИТЕ. ГРАДА СИ ЗАМИНАВА. ТОЛКОВА ЛИ НЯМА ДОСТОЙНИ ЛИЧНОСТИ ПОДХОДЯЩИ ЗА КМЕТ, МАКАР И КАТО НЕЗАВИСИМИ.

Анонимен каза...

Така е скъпи братя, троянци. Кринчето е пълно с чукурки - една все пак трябва да изберем.Като гледам състава на кандидатите само Донка Михаилова заслужава внимание защото се връща с цел да стане капитан на един потъващ кораб.Познавам я отлично и твърдя, че тя ще работи само и единствено в интерес на града, а не на партията.Понятието корупция и лично облагодетелствуване са и непознати. Без Донка следва Минко и ...памперси до края на мандата.

Анонимен каза...

Ехооо PR-а айде малко по-адекватно. Корабът е потъващ за всички кандидати. Както потъва за Донка така потъва и за останалите. Само да припомня, че на едно от събранията на което присъстваше и Донка БСП определи като приоритет "намаляване на разликата град-село". Като толкова няма да си слуша защо не реагира по някой от тъпотиите които наговориха съпартийците й? Имаме спомен от кметуването на кмет от БСП айде няма нужда. Не се заблуждавайте там организацията е стройна. Както един от по-горе коментиращите писа това е кандидат неслучил на партия. Партия на която е благодарна. Айде да не се заблуждаваме.

Анонимен каза...

Към №89. Много си прав. Корабът е потъваш за всички. Но като гледам май само Михайлова не гледа на него като на пристан или като на добра работа за наша сметка. Има си работа, пише си проектите, управлява ги и гладна изобщо няма да остане. Акимов ако не бъде избран си отива на Трапето за веки веков (да е жив и здрав), а Пъдарски гладен ще стои. Анчо Балев и Краса са по-добре - ще си даскалуват до пенсия.

Анонимен каза...

Абе ако не се хванат управляващите на града да направят нещо за неговото развитие в недалечно бъдеще ще има работа само за гробарите...Съжалявам за "черния хумор",но изобщо не е хумор!Хич не ща да знам коя партия е на власт.Интересува ме какво прави за град Троян.Много ми се иска да вярвам в предприемчивостта и разума на балканджията,но твърде много "приоди" се навъдиха,та не знам....

Анонимен каза...

Аз съм на същото мнение - не е важно от коя партия е кандидатът за кмет, важно е ще работи ли всеотдайно за Троян. Мисля, че от всички акндидати единствено Донка Михаилова се кандидатира, за да работи.Тя действително има и умението и желанието да направи нещо за родния си град.Да забравим, че е представител на партия и да я подкрепим.

Анонимен каза...

Все някой от тези чукурки ще стане кмет. По-добре да е свестен човек като Донка Михаилова, отколкото някой който ще краде и ще чака комисионни. Ще гласувам за Донка.

Анонимен каза...

93-ти Една птичка пролет не прави! Я виж птичките около нея - все отбор юнаци,все лапачи,все играчи - е как да гласувам за тях?Като е толкова работна и щяла да работи в полза на Троян какво е работила през всичките тези години,освен 4-те години депутатстване? Никъде не пише,а и никой не смее да каже....

Анонимен каза...

Гласувай тогава за тулупа Ангел Балев. Той хем ще лапа, хем нищо, ама нищо няма да свърши в полза на града. Затова ти казвам - все пак по добре кмет да бъде един свестен човек, който все ще направи нещо за града, а не доказан, изявен некадърник и разбойник. Та затова приемам Донка Михаилова - просто няма по свестен кандидат и по надежден.

Анонимен каза...

Една птичка пролет не прави! Я виж птичките около нея - все отбор юнаци,все лапачи,все играчи - е как да гласувам за тях?
Ето това им е най/големия кусур на Донка и ,ако загуби ще е заради тези юнаци.

Анонимен каза...

Съгласна съм с 96-ти, не желаем старите познайници да си играят играта зад лицето на някоя изкупителна жертва .... искаме нови лица!!!! Не очаквам чудо, но искам нови хора в управлението....

Анонимен каза...

97-ми , когато искаш нови лица е необходимо не само да ги посочиш , но и задължително да представиш опита им при вземане на правилни решения . Правилните решения се взимат въз основа на богат опит, а богатият опит се трупа предимно от погрешни решения. Опита да управляваш автомобил не означава , че имаш опит да уравляваш община . С новите хора без опит в управлението, риска да продължи експеримента с трупане на богат опит за сметка на местната общност в управлението на общината ти е гарантиран .

Анонимен каза...

98-ми: За какъв опит се опитваш да ни убедиш.Как можахте да забравите протестния вот от предните избори?Избрахме М.Акимов само и само да се отървем от Енкин!!! И сега този Енкин ни го натрапвате за водач на листата,въпреки ,че толкова хора пострадаха от него а и вие самите от партията го знаете що за стока е???? Толкова ли нямате достойни хора ,може и да нямат достатъчно опит ,но да имат най-елементарни човешки качества като човечност,етика,доблест ,морал....

Анонимен каза...

Кой е такъв?Бойко Пъдарски ли или тези ,които го подкрепят?Такива като тях убиха "синята идея" в и в България!

Анонимен каза...

Драги 99, ако познаваш Донка Михаилова ще знаеш, че тя притежава елементарните /според твоето писание/ човешки качества като човечност, етика, доблест, морал. Освен това тя има и управленски опит, за което също пишеш.Трудно ще се намери нещо, с което г-жа Михаилова да е уязвима и не трябва да се свързва с Дилян Енкин и когото да било - тя е коренно различна.Да я изберем!

Анонимен каза...

Добре де,но сянката на Енкин крадеца,виси със страшна сила над Донка Михайлова!
До номер 100:
Кой е убил синята идея в Троян?
Защо не отидеш да видиш какво представлява СДС в Троян, да чуеш как чинно изпълняват заръките на Минко Акимов, и тогава да говориш!

Анонимен каза...

Какъв по-достоен кандидат за кмет от Д. Михайлова? Всичко това, което 99-ти търси тя го притежава!

Анонимен каза...

Как да повярвам,че Дилян Енкин ще стои чинно пред Донка Михайлова, и няма да се развихри както 12 години го прави?
Неговите слуги са действащи служители в Община Троян!
Как да повярвам,че няма да тръгне да отмъщава на троянци за наказателния вот?
Знам-никак!

Анонимен каза...

102,защо не помислиш какво ти казвам за троянските СДС и ДСБ и тогава да ме питаш "какво са убили"?Четете и мислете, бе хора,пък после пишете!!!!

Анонимен каза...

Много добре. Тук виждам аргументи. Изключвам тотално възможността толкова коментари да са на повече от 3-4 човека, но чест им прави, че поддържат умерен и интелигентен тон. Че като се сетя адептите на Бойко Пъдарски какъв тон поддържат, направо се чудя, как не са могли да намерят ДСБ по-грамотен човек да му платят, за да пише поръчково. Милко, учи се от столетницата! Наеми някой с повече пипе да пише....
Иначе, жалко наистина, че Г-жа Михаилова е от БСП. Познавам я, свестен човек е. Освен това няма съмнение в нейната компетентност/за разлика от някои други кандидати/. НО...... никога не гласувам за БСП. И няма да го направя и сега.... Жалко наистина.

Анонимен каза...

Налага се да се променят принципи и идеи.Като съпоставиш всички "мераклии",за власт само тази жена има достойнство.Не се е забъркала в нищо,и никои.Не знам защо се хвърля,но сигурно има някакви мисли за развитие тук.До колкото останалите-върти ми се нещо такова.Дали Аким Съсипи Троянчев,в комплект с останалите"арендатори"не са платили на всички или почти на всички да разпилеят вота.И тои да спечели.Тои и затова Уж се скара и с малкия Пъдарски - с голямата уста.Да плюе по него и да му прави PR.Аз ще гласувам за нея-нищо че Енкин е пръв в листата.Доста гадости свърши,но и доста запомнящи се неща направи.Да сринем отрочето на Герб заедно с неговия създател.

Анонимен каза...

Не се налага да се променят принципи и идеи. Просто трябва да се избере най-свястното - Донка Михаилова. Останалото е път към тресавището. Прав е този, който пише че щом Михаилова идва тя все има нещо предвид, което да промени нещата. Ще я подкрепя без да променям принципите си.

Анонимен каза...

През изминалите четири години стана ясно, че Минко и Дилян са си комбина в далаверите. Донка Михаилова е нещо различно.

Анонимен каза...

Да бе,какво и е различното,като дясната и ръка ще е Енкин? Имаш ли изобщо понятие какво е водач на листа и той ли е най-достойния в БСП?Ако тя има собствено мнение ,защо допуска този камък на шията ,който ще и отнеме толкова много избиратели?

Анонимен каза...

Водач на листа не означава нищо повече освен, че е най-сигурен избора му за общински съветник.Нищо повече. И втори и трети да е в листата пак ще е съветник. Вероятно водачеството е утешителната печалба за Дилян след като не е предложен за кмет.Това се практикува в политиката.

Анонимен каза...

Към №99-111. Хей-хей! Тук май някой се опитва да вбие клин между Михайлова и Енкин. Не е трудно са се досетим кой е този тактик. Започва да става интересно!

Анонимен каза...

Ура другаркии другари Ура!!!! Нашата другарка Михайлова е нашия спасител Ура!!! Да живее ръководната роля на партията дето я издига. Тя е независима и знае какво да направи!!! Ура другарки и другари спасението се появи!!!

Тия малоумници дето си мислят, че ако се избере Донка и БСП Енкин няма да командори направо да ходят да пасат овце по балкана някъде.

макиавели каза...

Донка е достатъчно разумна и няма да тръгне срещу Енкин. Дилян пък е достатъчно пресметлив и няма да противостои на Донка Михаилова. Така че не очаквайте разрив. Дилян Енкин се готви за депутат на следващите избори, а пътят за това минава през партниране с Донка Михаилова.

Анонимен каза...

Мичко,Мичко(114) как ги разбираш тия работи само..Бате Дилян се хапе отзад че го изместиха и падне ли му ще удари балтията на кака Донка:-(

Анонимен каза...

Kъм 113 - умньо , ти кога заряза овцете , кога слезе от Балкана , кога акъл тук взе да ръсиш . Марш обратно в кошарата където ти е мястото.

Анонимен каза...

Жалко че няма някой кадърен по-млад човек дето има желание да се докаже и хъс да направи нещо за града.Тези изветрелите дето догодина я камилата,я камиларя ... има да ги чакате да направят нещо за хората.Такива освен да отмъкнат нещо,друг интерес нямат.Накрая за тях пълна мешка на гърба,а за хората пи*ка в гъза,неприятно но факт!

Анонимен каза...

БСП са готови на всичко само и само да вземат властта. Доживяхме депутати да искат да станат кметове! Ура, другари, изберете миналото, властолюбието и никога да не можем да се отлепим от дъното! 20 години и още два пъти по толкова не стигат! Нека да е Донка!!!! И нека това да продължи, докато последния изгаси лампите.

Анонимен каза...

Искам да попитам кандидатите на БСП - защо продължавате да манипулирате и да унищожавате Троян? Ние, вашите набори, сме между честушките и "Хубава си...". Но, защо искате да унищожите вашите и нашите деца? Имате ли морал и смелост да престанете? Имате ли смелост, заедно с ГЕРБ да се отделите от люпилнята на БКП? Имате ли?

Анонимен каза...

119 , по си тъп от г.з.Как влизаш в нета немога да си го обясня.

Анонимен каза...

Кам №119. Попитай Миньо. Той беше от ръководителите на БКП - член на Бюрото на ГК.

Анонимен каза...

Ето ви материал за размисъл:http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-08-20&article=378870

Анонимен каза...

Всичките от БСП може да са всякакви за вас,но за мен са хора,който могат да оправат Троян и България,защото когато бяха на власт,не се ли живееше по-добре?Нямаше постоянното режене на лентички за новооткрити обекти(магистрали,спортни зали и т.н),нямаше увеличаване на осигурителния праг,нямаше още много неща,който сега ги има.България се е превърнала в полицейска държава.Аз мисля,че България и Троян се нужда е от компетентни лица,който имат образование,имат визия,имат хъс да развиват държавата.Не съм съгласна,един прост полицай и пожарникар(Бойко Борисов)да ми стане министър-преседател или полицая Минко Акимов да ми оправляват ! Абсурд!

Анонимен каза...

май е време да гласуваме за личност, а не за партия - че има някакво недоверие в партията - има, но когато кандидатът е достоен, нямаме право да се колебаем. Г-жа Михайлова е компетентна, а на нашето градче-селце му трябва такъв човек, иначе какво ще остане тук - пазарен ден четвъртък, в който да се разхождат все още останалите в града 200 човека , по новите асфалтирани улици...

Анонимен каза...

Мисля, че е време да изринем мутрите и слугите им.Кандидатурата на Донка Михайлова е отлична възможност да го направим на 23-ти.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |