„Дясната коалиция” подкрепи Бойко Пъдарски

* Десният кандидат обяви част от екипа си: Кристи Маринова, Момчил Влаховски и инж. Ивайло Манджуков * „Не схващам ГЕРБ като противник, моят опонент е Минко Акимов”

Местни избори 2011
НА 18 АВГУСТ, на обща пресконференция на „Дясната коалиция” – местна троянска коалиционна формация, заставаща зад кметския кандидат Бойко Пъдарски – станаха ясни две важни новини, свързани с предстоящите Местни избори 2011.

ЕДНАТА – че зад кандидатурата на г-н Пъдарски, издигната официално от ДСБ и подкрепена досега от ВМРО-БНД и БЗНС „Никола Петков”, стои доста по-широкомащабна политическа формация. Засега в „Дясната коалиция” са пет партии – ДСБ, ВМРО-БНД, БЗНС „Никола Петков”, Единната народна партия (ЕНП) и БСДП, които на пресконференцията (състояла се в заседателната зала на Музея на занаятите и водена от Мариела Шошкова, тъй като официалната PR-ка на кампанията Райна Манджукова е извън страната – бел. Т21) бяха представени от лидерите си, съответно: Милко Станчев, Даниел Сираков, Витлием Илиев и Таня Иванова; председателят на БСДП – Троян Венелин Димитров отсъстваше по уважителни причини, но бе декларирал подкрепата си.

ВТОРАТА НОВИНА Е, че за пръв път троянски кандидат-кмет обяви предварително екипа, с който смята да влезе в управлението (смел политически ход, даващ допълнителна яснота за управленските намерения и потенциал и заслужаващ адмирации – бел. Т21). Предизборната презентация започна с кратки изявления на лидерите на политическите партии, влезли в „Дясната коалиция” и подкрепящи кандидатурата на Бойко Пъдарски.

МИЛКО СТАНЧЕВ (ДСБ) наблегна на факта, че „Дясната коалиция”, към която се очаква да се присъединят още толкова партии, представлява автентичната троянска десница. „Коалиция „Избор за Троян” беше наше дете, но нищо не е вечно – три основни партии я напуснаха и, според мен, тя вече не съществува”, заяви г-н Станчев, подчертавайки, че няма да е коректно, ако някой използва името „Избор за Троян”; а още по-некоректно ще е, ако се опита да лансира тази изпразнена от съдържание формула като представител на троянската десница. „Подкрепям Бойко Пъдарски и неговия екип, защото представлява новото поколение, ново ниво на компетентност и ново ниво на интелект (политически и административен)”, обобщи лидерът на ДСБ – Троян и бивш зам.-министър в кабинета Костов. Прогнозата на г-н Станчев бе, че изборите ще са много интересни, много оспорвани (няма да има победител на 1-вия тур) и ще докажат, че Троян е син град.

ДАНИЕЛ СИРАКОВ (ВМРО-БНД) бе пределно категоричен: „Троянци искат промяна и ние им предлагаме модел за тази промяна”. Г-н Сираков заяви още, че Троян трябва да стане град за всички (а не само за хората около властта), че трябва да намери своите сериозни инвеститори, че трябва да се обърне сериозно внимание на туристическия сектор и да се възродят някои традиционни поминъци. Водачът на троянските войводи предложи в писмен вид 10 приоритети на своята партия, подкрепени и от останалите коалиционни партньори; сред тези приоритети са: преотреждане на земеделски земи в северната част на Троян и създаване на нова Индустриална зона, ликвидиране на циганските гета на територията на общината, намаляване на патентите и туристическия данък с цел стимулиране на малкия и средния бизнес.

ВИТЛИЕМ ИЛИЕВ (БЗНС „Никола Петков”) бе кратък и пределно категоричен: „Твърдо заставаме зад Бойко Пъдарски, защото е автентичният десен кандидат и защото точно такъв според нас трябва да е бъдещият кмет на Троян – млад, компетентен, с характер”.

ТАНЯ ИВАНОВА (ЕНП) също обяви безрезервна подкрепа на кандидата Бойко Пъдарски и неговия екип. Г-жа Иванова изрази и един от същностните мотиви за тяхната подкрепа – младите хора днес нямат перспектива в Троян и бягат от града, а само един млад, десен и по европейски модерен кмет бе могъл да промени тази негативна тенденция. Друг основен проблем пред бъдещия кмет на Троян е безработицата и това ще е едно от предизвикателствата пред г-н Пъдарски.

СЛЕД ИЗЯВЛЕНИЯТА НА ЛИДЕРИТЕ на партиите от „Дясната коалиция” думата бе дадена на кметския кандидат. „Благодарен съм за подкрепата на „Дясната коалиция”, но искам да подчертая, че вратите са отворени и очаквам подкрепата на още формации от политическия спектър център-дясно”, заяви в началото г-н Пъдарски. След което стегнато представи тримата членове на екипа си, които ще влязат и в управлението след спечелването на изборите – икономистката Кристи Маринова (41 г.), специалистът в областта на туризма Момчил Влаховски (31 г.) и IT-специалистът инж. Ивайло Манджуков (37 г.), работещ в момента на висока позиция в държавната администрация. „Към екипа ни, чиято средна възраст е под 40 г., ще се присъединят и други млади хора, до един професионалисти, а някои имена приятно ще ви изненадат. Сред нас ще има и бизнесмени, но не „куфарни бизнесмени”, допълни г-н Пъдарски, след което даде думата на всеки един от своите хора.

КРИСТИ МАРИНОВА обяви, че има собствена и много успешна фирма за счетоводни услуги, бизнесът й е стабилен и няма проблеми да повери управлението му на друг. „Подкрепих Бойко Пъдарски, защото е човек, мислещ в перспектива, и защото е млад можещ човек, който би могъл да промени Троян към добро”, заяви мотивите си г-жа Маринова.

ИНЖ. ИВАЙЛО МАНДЖУКОВ подчерта, че е от стар троянски род и че доста години вече живее и работи извън Троян (в София), но че Троян никога не е оставал извън полезрението му. Г-н Манджуков сподели, че вярва на Бойко Пъдарски – на неговия професионализъм, младост и воля за промяна – и това е била основната причина да приеме поканата за включване в екипа и предизборната борба, а впоследствие и в работата в и за Троян.

МОМЧИЛ ВЛАХОВСКИ обяви, че основната причина да е до Бойко Пъдарски, е, че кандидатът има ясната воля за промяна на досегашното статукво. И още – защото е доказал, че каузата „Троян” е най-важната за него. Г-н Влаховски поясни, че е член на СДС – Троян, но според него „сините” обслужват други интереси. „СДС в Троян отказа да подпише споразумение с ДСБ, както стана на национално равнище, и да излъчи единен десен кандидат. Избраха кандидатурата на Красимира Райковска, която знаем, че като общинска съветничка гласува за заробващия 4-милионен кредит. Г-жа Райковска бе излъчена отгоре, от местното ръководство, без да се чуе мнението на редовите членове на СДС, и това мое мнение не е изолирано”, заяви г-н Влаховски.

ПРЕДИ ДА ДАДЕ ДУМАТА за журналистически въпроси, г-жа Шошкова допълни, че сред политическите фигури, подкрепящи кандидатурата на Бойко Пъдарски, наред с младостта присъства и политическият опит; за пример бяха дадени лидерите на ДСБ, ВМРО-БНД и БЗНС „Никола Петков” - Милко Станчев, Даниел Сираков и Витлием Илиев.

СЛЕД ИЗЧЕРПАТЕЛНАТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ питанията не бяха много, но сред тях бе дежурният въпрос на Т21 при подобни предизборни представяния: „Кой е врагът ви на тези избори и кои са приятелите ви и евентуалните партньори преди и след изборите?”. Отговорът на Бойко Пъдарски бе: „Нямаме врагове, а основният ни политически опонент е БСП. Не схващам ГЕРБ като противник, моят опонент е Минко Акимов”. В отговор на друг наш въпрос г-н Пъдарски припомни, че на местните избори през 2007 г. в Троян (града) именно кандидатът на десницата е спечелил най-много гласове и това е добър знак. На питане от друга медия бе обяснено, че коалиционната подкрепа за единния кметски кандидат не означава обща съветническа листа и повечето от партиите в „Дясната коалиция” ще се явят самостоятелно.

Т21

80 коментара:

Анонимен каза...

Й.Манджукова-интересен екип....двама мои съученика и един бивш колега....успех,момчета...

Анонимен каза...

Да ви имам и коалицията, и кандидата. Работил съм с Пъдарски - глупав, мързелив и безотговорен. На всичко отгоре и с непремерено самочувствие. И Милко Станчев и Мариела Шошкова биха били по-добри кандидати. Да им се чуди човек на избора.

Анонимен каза...

Станчев и Шошкова не са от вчера - не се подлагат на риска от тежка загуба. А пък Бойко е готов на всичко за слава и власт. Така всички са доволни.

Анонимен каза...

Най-после млади хора,троянци,в екип,с професии и ясни амбиции и намерения,подкрепени от широк кръг център-дясно!Обещаващо начало!Подкрепям ги от сърце!Успех-и на тях и на Троян!

Анонимен каза...

Към №4. Ало, ПР-а, хайде малко по-премерено де.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Неочаквано за мен доста кадърни хора събрани на едно място!!! Най-накрая да има избор за вот в града! Само ще помоля всички хора които са застанали зад гърба на кандидат-кмета и до него и го подкрепят да съблюдават да не залитне, отговорно и безпристрастно да взема решения!!!
ТИМ

искаш промяна каза...

От тук нататък всичко зависи само от нас ИЗБИРАТЕЛИТЕ. Троянци вече имамаме надежда за промяна!

Анонимен каза...

Всеки здравомислещ човек ще гласува за НОВИТЕ лица, за лицата от следващото поколение. Ако не сега, кога?! Тези избори са шанса на Троян. Успех, г-н Пъдарски!!!

Колю Ангелов каза...

Сираков и Станчев заслужават адмирации.Хора с голям политически опит,но хора и с воля.Това предмостие между поколенията и даване възможност на младите да поемат сами съдбата си е вече нещо ОБНАДЕЖДАВАЩО! Дерзайте младежи!

Анонимен каза...

И последните участници в тазгодишното политическо първенство станаха ясни...
Да видим сега милиционерската задруга какви мръсни номера ще започне да прилага за компрометиране на опонентите!
Тези от снимката са млади и необременени,някои ги познавам лично,явно има все още някакъв шанс за промяна в Троян!

Анонимен каза...

Бравоооо...най-после надежда ПЕНСИОНЕРОКОМУНИЗЪМЪТ стиснал Троян за гушата да иде дето му е мястото сиреч в историята.Желая ви победа и надеждите са в вас!!!!

Анонимен каза...

Ако сега Троян изпусне шанса си за нещо ново значи заслужава да бъде това в което се е превърнал и няма какво да плаче, че е село и т.н.

Анонимен каза...

Силно се съмнявам 2-ри да е работил/а с Пъдарски, защото нито е глупав, нито е мързелив, нито е безотговорен. Напротив, има желание за работа, има идеи, и има способности да ги осъществява.
Вярно е само, че има самочувствие, ама скромността се смяташе за качество по време на социализма, сега е недостатък :)

Анонимен каза...

Само се моля самочувствието му да има покритие!!!!Жалкото е ,че ако стане кмет ще трябва да изпитаме на гърбовете си неговите качества....Това,обаче е тема с продължение!

Анонимен каза...

15 какви са тези злобни намеци казвай каквото имаш да казваш ако ти стиска кажи си и името да видим да не гониш някакъв личен карез към Бойко.По-лош ли кмет ще е от досегашните тумбаци тего за 22 години превърнаха Троян в село казвай да те видим??!

Анонимен каза...

Донка Михайлова го слага тоз в малкия си джоб.След това го вади,изтрива си носа(г..а)с него,и го изхвърля в кофата.Не помня да съм гласувал за БСП-БКП някога.Но този път-нямам друг "Избор за Троян" за съжаление.Никакъв опит,огромно самочувствие,безпринципни идеи.Само и само да командва.Боико, няма да си ти.Бързо забрави ръката която те хранеше.Ще ми е интересно като се сгромолясаш,какво ще работиш.Може би таксиджия-ама да не поркаш,че ще изтрепеш хората.

Анонимен каза...

Прогнозата е че ще вземат около 400 гласа. И Донка Михайлова даже ще го схруска за закуска. Явно сте си повярвяли, че може да управлявате. Такъв самохвалко като Бъдарски нема да може да изкара и два месеца. Ама то няма и кой да го избере де. Айде със здраве.

Анонимен каза...

Гербаджийската агитка се появи Да живей кметът Миню Трапчански и неговите червени солташаци Ураааа др. и д-ки!!!!!!!!!!!Долу Бойко!!!!!!!!

Анонимен каза...

Хайде коментарите след мача...

Анонимен каза...

Аз съм 19ти- Долу Бойко Пъдарски казах да не помислите че викам така за другия Бойко сакън!!!!!Да живей Миню Трапчански най великият кмет на Троян за всички времена!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Т21 споменахте за 10 приоритета на ВМРО-БНД,тук четем за три,има ли възможност да публикувате и останалите?

Анонимен каза...

До 22. Горе в каре има реклама на ВМРО-БНД,влизаш в тяхната страница и ще ги прочетеш.
www.vmro-troyan.com

Анонимен каза...

Какво става? Навремето от Троян излизаха свестни хора, а сега Пъдарски, Пеевски и други все от тоя калибър, голяма скръб!

Анонимен каза...

Много се притеснявам,че прогнозите за това Акимов да бъде отново кмет ще се сбъднат!Привечер или сутрин по хладното минете около"Джамията" и ще видите там да "заседава" предизборния му щаб-С.Данков,Пл.Данов и други "мастити троянски бизнесмени",които купиха кметския му пост в настоящия мандат .Пак ще го направят!!!!!!

Анонимен каза...

Да, ама, не!!! Не всичко струва пари!!!

Анонимен каза...

Срещу тези момчета никой не може да върви,те са купили вече всичко от което може да се изкарва пари и всеки от които зависи нещо в този град.Не случайно вече се паркира в 3 редици около Джамията,без да има кои и елементарна забележка да ти направи камоли да глоби.Така,че да ви е честит новият стар кмет.

Анонимен каза...

Отново ще купят селата,както направиха миналия път,затова много умно трябва да се гласува!!!Който има неориентирани познати и роднини трябва да се потруди да не стане "тяхна жертва",а с "братята" роми какво ще правим-не знам.

Анонимен каза...

Да им се чуди човек на ПР-а. Някой да е видял представяне на ПР-експерта като интересна част от екипа. То по част от постовете тук си личи какъв професионалист е. И на тази й дават пари.

Анонимен каза...

29ти нещо се опита да кажеш ама не ти се получи да знайш и не се разбра качествата на Райна Манджукова ли оспорваш или какво????Един редовен коментиращ в този сайт на няколко пъти казваше че ако си глупав,то е за дълго:)

Анонимен каза...

Райна Манджукова ли е глупава за дълго! Дали ЗНАЙШ?

Анонимен каза...

Минко Акимов - КМЕТ!!!

Анонимен каза...

Пенко архитекчето ги видел и взел да побутва оптиката с показалец,перпелейки...Пена,първи ша си брат:)

Анонимен каза...

Към 32. Абе спрете с този Акимов. Ми той в края на следващия мандат ще е на 70 години. Пампереси от нашите данъци ли ще му купуваме?

Анонимен каза...

Пълна скръб и пълни глупости.И друг път съм го казвал.Бойко спечели с интригата си с кмета и то на края на мандата му.И интрижката му е много добре премерена кога да изпъкне.Някой да ми покаже какво е направил за тези години??????Възползвал се е именно от сегашната власт а сега тя не му изнася,щото искал по-голям пост.И лидерите около него какво?Даниел на всеки избори казва че на Троян му трябва промяна а промяна самият той не направи.За Витлием изобщо не ми се говори.То покрай него и другите се излагат.Искате младежи?Ами във всяка партия има младежи,но не това ви вълнува.Интрижката е важна и партии,които на това залагат в местните избори,са ми ясни до къде ще я доведат-пак до под кривата круша.Ай със здраве,няма кой да гласува за тоя.5 души днес са си взели отпуск ,почиват,седят пред компютрите си и си мислят че положителните коментари преобладават.Хе хе

Анонимен каза...

Полковник Памперс, мирно!

Анонимен каза...

ФорумЪТ дали е с него?

Анонимен каза...

Някои да,някои не!

Анонимен каза...

Моля, не намесвайте ФорумЪТ!
Хората от него показаха достатъчно хладнокръвие да скочат на Минко Акимов и компанията съсипници, и бяха обявени за какви ли не!
На нито едно от предложенията им Акимов не пожела да реагира,дори отказваше да им отговори на поставените въпроси!
А това,че все някой му е крив е съвсем друга тема...

Анонимен каза...

Айде форумЪт да не се гневи много защото латентността му е отчайваща. Тръгнаха много напористо ама после май някой им скръцна със зъби и се пооспаха.

Анонимен каза...

А ти какво направи 40-ти,та не си латентен?
Нищо,нали!

Анонимен каза...

Към39-М.Влаховски е достатъчно красноречив,като е застанал до Бойко.Той е от Форумът.Кво се пенявите вие от ФорумЪТ да не ви замесваме?Кво се скатавате сега.

Анонимен каза...

За десните, които са във виртуалното пространство на Троян от началото на прехода и стартираха тази година от едно хубаво място, вече е късно и ще бъдат разочаровани, защото изхабените им напъни не може никой да спаси дори и младия им кандидат.

Анонимен каза...

43, в началото на прехода виртуалното пространство на Троян трябва да е било едно много тайно място

Анонимен каза...

Здраейте общинари!
Добре дошли обратно на работа, на тези които бяхте в отпуска.
Давайте сега,плюйте на норма, че дяда ви минка се е попотил от мераклии да му вземат поста!

Анонимен каза...

Ехо,Бойче 45 коментара срещу 95за Донка-още тука губиш електората!!!!

Анонимен каза...

Грешно смяташ мой човек. Събери коментарите под всички статии за Бойко и ела пак се обяснявай!!!!!

Анонимен каза...

С тази разлика,че повечето са отрицателни и като се обърне внимание от колко време му правите реклама-изводите са ясни!!!Като последно искам да кажа,че не съм комунист и в последните 22 године не съм гласувал за тях!

Анонимен каза...

Колкото от по високо падне човек,толкова по боли.Надявам се ти Бойко, падайки да си счупиш главата.И знай,че алкохола не е решение.А заточение-в някои диспансер.

Анонимен каза...

До 47-ми-в предишните постове имаше над 250 коментара,това е ясно.Но 230 ком. бяха с квалификация-Бойко е лайно.А 20 -тината бяха от 3-4 човека,които се пъняха да симулират мнозинство.Статистиката също показва,че вашия човек ще вземе смешно малко гласове.Наистина ще падне от високо и много тежко.Дано не удави мъката в алкохол,не че сега не пие,но сега му е рахат,като гледа една шепа хорица как му правят мили очички :))))))

Анонимен каза...

Интересно кой ги научи да си съберат ръцете така. Всичките, даже и на втора редица. И както се разцепиха малките партии, всеки с отделен кандидат - Минк-о-о-о-о-о-у! Да, но ако не гласуваме първия път, какво ще стане на балотажа. В крайна сметка, нещо е направено в тоя град, и това не може да се отрече. Ако не вярвате, идете в Сливен или Варна и се поогледайте, без кола естествено, иначе сте в сервиза.

Анонимен каза...

Еееее крайно време беше да се появи и общината. Давайте все така, че ако не е наш Миня ви отиде рахата общински.

Анонимен каза...

В крайна сметка,всеки народ си заслужава съдбата.
В ГЕРБ младежи,маршируват пройзводните на ГЕРБ и ГЕРБ предприемачи.
С новият мандат,почти съм убеден че АКимов ще е кмет, Светльо Дочков ще дозаграби Беклемето.Гледам вече са му узаконили захващанията за водните оръдия.Тази зима си позволи да затвори пътя,сякаш е негов,представям си какво следва занапред...
Мисля, че този мандат братя Данкови ще се развихрят сериозно за да получат дължимото от баничката...

Анонимен каза...

51. Анонимен каза...идете в Сливен или Варна и се поогледайте, без кола естествено, иначе сте в сервиза.
За Сливен съм напзлно съгласен,че е по зле и от Троян,но Варна ,не че е върхът но да е сравняваш с наше село е смешно.

Анонимен каза...

Абе сбъркана работа е в този град.БСП издигат точен човек но подкрепян от боклуци .СДС кадидата е подкрепян от точни хора ,ама той пък не става.Май накрая да вземем да си изберем даскалицата и толкоз.

Анонимен каза...

Докога даскали и доктори,ще се лансират като хората с интелект в този град?
Кой от даскала и доктора разбира от индустрия или туризъм,или от IT?
Все държавна гняс,свикнала да работи до пладне,но самопровъзгласила се за интелектуално богатсвто!
Едните изнудват децата,все са им малко парите,другите са готови мъртвец от гроба да изкарат,само и само да им е в листата за цуцкане от здравната каса...

Анонимен каза...

56 я се кажи ти кой си,че да те видим какъв индустриалец,интелектуалец или IT специалист си!Може би си от онези аутсайдери дето вечно природата9докторите0 или даскалите са им криви!?

Анонимен каза...

57-ти,ти пък голям тарикат се изкара, овчар анонимен!
Още ли се гримираш облечен в женски дрехи?
Що не се покажеш да те видим какъв НЕаутсайдер си....
Няма нали,щото нямаш топки!

Анонимен каза...

Абе,58(56) ти да не би да подписваш злобните и глупави коментари,които правиш?!От далеч ти личи колко си елементарен!Явно още носиш гегата ,та си търсиш "колеги"!

Анонимен каза...

А твоите не са "злобни" и "глупави",така ли?
А спри да стоиш пред огледалото и отрезней...

Анонимен каза...

Аз стоя пред огледалото, защото гледката ме радва:)))Иначе има вероятност взорът ми да попадне на някой мазен лешперин, който на всичко е готов, да изкара някое левче за насъщния. Че то, като няма кой да ти плати за "високия" професионализъм/защо ли???/, добре, че някой ти плаща да плюеш по форумите. Всъщност е сигурно, че не ти плаща, а само ти обещава, дал Бог глупаци, дето се връзват на обещения само....

Анонимен каза...

Що се нервиш?

Анонимен каза...

Не се нервя, забавлявам се, когато си почивам. А мога да си почивам, когато си искам. И не защото съм "неоценен" безпаричен нещастник, който чака някой от близките да му даде някой лев, а защото сам съм си шеф. Мога да си позволя,да загубя малко време, да надникна тук и да се посмея. Да конкретизирам, загубено считам времето, което отделям на коментарите.

Анонимен каза...

И си вярваш?

Анонимен каза...

Не ми е нужно да си вярвам, гледам си работата и си живея живота. И не вземам на сериозно цялата политическа обстановка, защото ми е все тая. Дали ще е този, или онзи, все едно ми е. Винаги ще има нужда от хора, които работят компетентно, сериозно и отговорно. Т.е. аз винаги ще имам достатъчно работа, респективно, достатъчно средства.
Единствено недоумявам, като се зададат избори, като вземат изведнъж да се появяват в публичното пространство разни хиени, с разнообразни обосновани и необосновани претенции, искания, домогвания, вопли и т.н. Тук дръвче отрязали- въй- трагедия, там вода няма- въй- трагедия, тук някой се кандидатирал за нещо- разпни го, там друг се кандидатирал за същото- осанна. Изведнъж настава небивала активност на хора с мижави позиции и на подставени лица. Ама, едва ли ще ме разбереш, защо ли се хабя, по-добре да гледам сеир и толкоз!

Анонимен каза...

Сеир безплатен няма!!!!!!

Анонимен каза...

кефиш ме 65!

Анонимен каза...

Предишните двама кметове циганизираха града,шефа на полицията си мълчи и не казва от къде са се довлякли и имат ли изобщо адресна регистрация - въпросът ми е :Каква е позицията на Б.Пъдарски за циганизацията на града и как ще се опазим от тях? Като излезеш по центъра - цигани,като погледнеш към реката -пак цигани,а преди 20г. бяха само 2-3 семейства........

Анонимен каза...

Продължение към коментар 68
Видях позицията на Д.Сираков за ликвидиране на циганските гета,но това е неговата позиция.Как да разбера позицията на Б.Пъдарски? Защото след като минат изборите и дойде зимата ....цялата тази орда от гладни гърла ще трябва да яде,ами тогава?Вероятно ще трябва да се въоръжаваме и да се самоотбраняваме?

ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ ТРОЯН каза...

1.Всеки трябва да има адресна регистрация !
2.За да имаш такава ,трябва да имаш собственост или договор за отдаване под наем!
3.Ако нямаш едното или другото, ти неможеш да ползваш това ,което се полага на гражданите на Община Троян!
Така,че проблема не е чак толкова голям,но трябва воля да се реши!
Това всичко е част от тезата на Даниел Сираков

Анонимен каза...

На Сиракоев всичката му работа е такава: Позиция против циганизацията- подкрепа за кандидат със здрав тен, който като се напие, не знае какво прави :))). Ех, Даниеле, аз на какво да вярвам, на обещанията и декларациите ти ли, или на очите си?

Анонимен каза...

Направо си мисля,че Д. Сираков трябваше да се кандидатира за кмет.Има опит,тезите му относно разни наболели проблеми за отдавна чакани,пък и има смелостта да си казва мнението.
Идеалната комбинация /според мен/ е Д.Сираков и М.Станчев.

Анонимен каза...

много хора са за тях ,но уви много згрешиха с този кандидат и ще загубят безапелационно от всички.

Анонимен каза...

То не е едно и също да поемеш отговорност в действителност и да имитираш такава!!!!

Анонимен каза...

В тази коалиционна формация отговорност поемат: Бойко Пъдарски- издигнат от ГЕРБ, Даниел Сираков- издигнат от който и да е, само да е издигнат, Момчил Влаховски- член на СДС /какво ли прави тук???/. Айде, няма ли още някой маргинал, на който никой не обръща внимание, че да се включи, без значение, за какво ще се бори, келепир да е обещан....

Анонимен каза...

Кво им е обещано,дай повече информация?

Анонимен каза...

Я,трол!Дайте бързо лопата да го пребия У главата!

Анонимен каза...

Да се отъркат о властчицата, как какво. Че то иначе кой ги сефери за 5 пари.

Анонимен каза...

Ето ви малко материал за размисъл:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-08-20&article=378870

Анонимен каза...

Много точен материал.Най ми допадна финалната част-"Да слизат по-често сред народа, защото измислените самоличности от нета може да им донесат само виртуални гласове на изборите."
Това със пълна сила трябва да се препоръча и то най-вече на новите кандидати,защото досегашните кметове доказа ,че за тях е са важни само проблемите на големите фирми ,чиито собственици гравитират окло тях.Докато не видя някой кандидат да обикаля(а не да чака някои да ходи него да го търси и да му споделя проблемите си) по кварталните магазинчета,кафенета и дюкянчета и да търси тяхното мнение за проблемите на месна почва,никога няма да повярвам ,че е изкрен със намеренията си промени.Защото точно тези малки "банкомати" на общинската каса пренебрегвани от досегашните кметове сигурно внасят повече данъци и осигуряват повече работни места от останалите една ,две големи фирми на нашите хора.Само тогава ще повярвам ,че някои иска да има промяна пък и време има още колкото щеш.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |