Симеон Дянков посети Ловеч и Троян

* Папка с искания връчи на вицепремиера кметът на Троян Минко Акимов * Вторият човек в правителството бе гост на фирма „Калинел” и разговаря със собственика инж. Марин Радевски * Визитата приключи с официален обяд в прочутата троянска механа „Старата къща”

ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ И МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ Симеон Дянков лично раздаде дипломите на отличниците от Випуск 2010 на ловешката Езикова гимназия (ГЧЕ „Екзарх Йосиф Първи”). Церемонията бе на 14 юни, понеделник, а присъствието на министъра не бе случайно – той е ловчалия, а освен това и възпитаник на прочутата гимназия. При скорошното честване на 100-годишнината на училището министър Дянков пак бе гост на Езиковата. ВИП гостът бе придружаван от областния управител Николай Нанков и ловешкия депутат д-р Анатолий Йорданов.

„ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ България ще бъде много интересно място за живеене в Европа – и за бизнес, и за работа в администрацията. Днес правителството прави необходимото, но ще имаме нужда от помощ през следващите години и аз се надявам да я получим от вас”, обърна се към випускниците г-н Дянков. Той отправи и интересен съвет към завършващите: „Снощи, докато бях на концерта на Елтън Джон и слушах музиката, си мислех какво да ви кажа. Днес трябва да избирате по кой път да тръгнете, послушайте моя съвет – избирайте винаги по-трудния, той ще ви научи на много повече неща, отколкото ако изберете лесния път”.

СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА ЦЕРЕМОНИЯТА В ЕЗИКОВАТА вицепремиерът и придружаващите го се отправиха към Троян. Най-напред г-н Дянков посети Общината и се срещна с кмета Минко Акимов. А след това гостува на най-голямата изцяло троянска частна фирма – „Калинел” ЕООД, собственост на инж. Марин Радевски.

ПАПКА С ИСКАНИЯ ВРЪЧИ троянският градоначалник на втория човек в правителството. Сред поисканото от г-н Акимов е запазване на митническа структура в Троян, рамо за реализация на проектите за реконструкция на двата входа на Троян (откъм Ловеч и откъм Беклемето), чакащи от години обещаното държавно финансиране и др. Обсъдена бе и предстоящата актуализация на бюджета и намаляването на субсидиите за общините, в това число и за община Троян.

РЕДИЦА ВЪПРОСИ ПОСТАВИ на ресорния вицепремиер и инж. Радевски. Едрият троянски бизнесмен, който е общински съветник от ГЕРБ, също подчерта, че Троян не бива да остава без митническо звено. Обсъдиха се и някои проблеми в несъвсем гладките отношения „държава – бизнес”, например забавеното преди време възстановяване на ДДС и др. Министър Дянков разгледа производствените цехове на „Калинел”, а троянската визита приключи с официален обяд в прочутата тукашна механа „Старата къща”.

Т21 

Заб. Снимките от троянската визита на министър Симеон Дянков ни бяха предоставени от ТВ "Оптиспринт" (Троян).


87 коментара:

Анонимен каза...

http://e-vestnik.bg/9338/balgariya-gnusna-strana-v-evropa-nie-balgarite-sme-radioaktivni-i-zarazni/
Приятно четене,нека се позамислим.Не е подходящо за тази статия,но нямаше къде да го поместя!

Анонимен каза...

Симеон Дянков посети и обядва в клуба на НДСВ!!!
И това ако не е реклама!!!

Анонимен каза...

МНОГО ВАЖНО НА ВНИМАНИЕТО НА Г-Н КМЕТА!!!!!!!
ДАНО ГО ПРОЧЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ ИМЕНА.
1. МОЙ БЛИЗЪК ОТ ЛОВЕЧ(ДОБРЕ ИНФОРМИРАН) КАЗА:"ТУК КРИЯТ ,ЧЕ В ЛОВЕЧ ЖИВЕЯТ 40000ДУШИ, РЕАЛНО СМЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 18-19ХИЛ,НО ТАКА ЩЕ ЗАПАЗИМ БОЛНИЦАТА И ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ОБЛАСТЕН ЦЕНТЪР.
2. СЛУЖИТЕЛ НА ЕНЕРГОТО В ЛОВЕЧ: "В ГРАДА В МОМЕНТА РАБОТЯТ 4000 ЕЛЕКТРОМЕРА". ЗНАЧИ ДОРИ АКО СЛОЖИМ ПО 4 ЧОВЕКА НА ЕЛЕКТРОМЕР СТАВАТ= 16000.

ЕТО МИ И ВЪПРОСА КЪМ МИНКО АКИМОВ.
ЗАЩО СЛЕД КАТО ГРАДА НИ ПО ДАННИ КЪМ МАРТ 2010 Е 25890 ДУШИ НЕ СЕ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ТРОЯН ДА БЪДЕ ОБЛАСТЕН ЦЕНТЪР, С КОЕТО ТУК ЩЕ БЪДАТ ОТКРИТИ САМО НЯКАКВИ СИ НАД 1000 ДОБРЕ ПЛАТЕНИ РАБОТНИ МЕСТА И СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ЗАПАЗИ НАШАТА БОЛНИЦА.
И ОТ ТРОЯН ИМА ДОСТА ХОРА В ЧУЖБИНА, НО ТЕ ЕДВА ЛИ СА ПОВЕЧЕ ОТ 2000-2500.ЗНАЧИ ПАК ОСТАВАМЕ ПО-ГОЛЕМИЯ ГРАД. ПЪК И ТРОЯН РЕАЛИЗИРА 55% ОТ ИКОНОМИКАТА НА ОБЛАСТТА.

Анонимен каза...

След като ти си анонимен мой познати приятелю,ще си остана и аз аноним..Защото тук в града ни няма нито една стабилна личност да лобира за Троян,докато Ловеч си имат Гришата,който се бори със зъби и нокти да запази статуквото!!!

Анонимен каза...

Защото троянци сме путки непоръбени и от нас нищо не става-това е.

Анонимен каза...

... въпрос на самочувствие - аз не съм п... - ти ходи на магистралата и търси някой да те израдва...

Анонимен каза...

Как така винаги делегациите на "високо" равнище идват я в Калинел я в Рико?
Или да си отговоря сам:Тия които плащат на Миньо кампанията имат ранмо,а останлите да го духат?
А това че е бил в "Старата Къща" лошо няма,дано не се е посрал после,щото в тая дупка всичко смърди...

Миньо,остави Троян и си ходи по Трапето !!!

Анонимен каза...

На тебе май всичко ти смърди,всичко ти пречи,на всичко завиждаш,всички обиждаш,от никой не си доволен....Май и себе си не траеш?

Анонимко,остави сайта и ходи на майната си!!!

Анонимен каза...

Абе аз на майната си ходи вече,лошото е че ти не знаеш жена ти каква долна курва е ,и как разправя на ляво и на дясно,че пишката ти не само е малка ами на петата секунда свършваш като заек.

Анонимен каза...

Абе момчета,що не си пуснете нещо на Азис,на бат ви МИЛКО Калайджиев,ама недейте тука с тия простотии.....Айде малко хигиена!АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Ай-с-с-с и путколизците не винаги са чалгари!
Но ако се наложи да се подложат и измазнят ако трябва и с милко и азис ще си легне за д се направи на различен....това е за тоя дето праща на майната си...и аз знам че жена му е шаврантия

Анонимен каза...

То пък и твоята е една стока... Ама неисе, няма да вляза в твоя стил, гаднярче.

Анонимен каза...

Ей, яко ви е напекло слънцето, види се. Я марш по басейни, бири и мачове. Нямате ли си други забавления?

Анонимен каза...

Министър Вдянков в Троян казва,че НАМАЛЯ субсидиите на Общините,от година вече НЕ ПЛАЩА на фирмите вложетите материали и положения труд за санирането на училища и детски градини/в Троян също/,не може да събере приходите и накрая вчера в Габрово "съветва домакинствата да започват да мислят за по-голямо потребление"!!!!!!!!Е откъде бе,джанъм,та те джанките още са бая зелени, бе Вдянков.Събра ли парите за ягуар -подарък на Барабойко,а ние все някак ще гледаме да преживеем.То бива празнодумство,бива,ама......АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Преди време Иван Славков каза нещо много интересно и весело:

Министър Дянков се хвалел че се познава лично с по-голямата чст от финансовите министри в Еврпа.Лошото е че са го и слушали какво говори и затова се появила финансовата криза :)

Анонимен каза...

А ей го е и клипааааа:)

http://vbox7.com/play:50bdc7f7

Анонимен каза...

оСТАВЕТЕ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ И ЦИНИЗМИ - МЛАДИ СТЕ, ОБРАЗОВАНИ СТЕ, ХАЙДЕ ДА ПОМИСЛИМ МАЛКО.ЗАЩО ДОЙДЕ МИНИСТЪРА В ТРОЯН!МОЕТО МНЕНИЕ Е, ЧЕ НА КМЕТА МУ ПАДНА РЕЙТИНГА МНОГО И ПРОВЕДЕНИТЕ НЕУСПЕШНИ ЯЛОВИ СРЕШИ С МЕСТНИЯ БИЗНЕС ИЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ РАЗБРА ,ЧЕ ТОЙ Е НЕОПИТЕН И НЯМА ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ КАПАЦИТЕТ ДА ИМ ПОМАГА И ЗАТОВА ПОКАНИ ДЯНКОВ ДА МИНЕ ТУК. ЗАЩО ГО ЗАВЕДЕ В КАЛИНЕЛ? НЕ ЧЕ СОБСТВЕНИКЪТ Е ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ И МАКАР ДА ИМА ТРУДНОСТИ СЕ СПРАВЯ С КРИЗАТА,Е ЧЕ НЯМА КАКВО ДРУГО ДА МУ ПОКАЖЕ!ЗАЩО НЕ ГО ЗАВЕДЕ В ЕЛПРОМ И МАШСТРОЙ ДА ВИДИ ТОЗИ МИНИСТЪР КАК СЕ РАЗСИПВАТ И ОГРАБВАТ ДАВОДИ, КОИТО СА ИЗХРАНВАЛИ ДЕСЕТКИ ПОКОЛЕНИЯ ТРОЯНЦИ И ДРУГИ ДОШЛИ ОТ ПОЛЕТО ДА ТЪРСЯТ ПРЕПИТАНИЕ, ЗАЩОТО ИМ ВЗЕХА ЗЕМИТЕ И ГИ ПРОГОНИХА НЕМИЛИ НЕДРАГИ.АКО БЕШЕ ЕДИН РАЗТРОПАН КМЕТ МЧИТИГИ ЩЕШЕ ДА ОРГАНИЗИРА В ЗАЩИТА НА ТЕЗИ ФАБРИКИ, А ТОЙ СЕ ОПРАВДАВА, ЧЕ БИЛИ ЧАСТНИ.НАЛИ ГИ ИЗКУПИХА НА ЦЕНАТА НА ЕДИН МЕЗОНЕТ В СОФИЯ ТАКОВА ПЛАЗМОДИИ КАТО БАНЕВ. ТОЗИ МРЪСНИК И В КОСТИНБРОД СЪСИПАЛ ЗАВОДА И СЕГА ПРЪСКА ПРАХ В ОЧИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ КАКТО НА ЕЛПРОМЦИ.ЖАЛКО ,МНОГО ЖАЛКО И НА МЕН МИ Е НА УСТАТА ДА НАРЕКА РАБОТНИЦИТЕ И В ДВАТА ЗАВОДА , КАКТО ГИ НАРЕЧЕ ЕДИН ОТ ВАС, НО ЩЕ БЪДА ПО-ДЕЛИКАТЕН, ЧЕ СА ОВЦЕ.КЪДЕ СЕ ИМ ПРОФЛИДЕРИТЕ? ТЕ СИ МИСЛЕХА , ЧЕ ЩЕ ОСТАНАТ НА РАБОТА, ЗАЩОТО ГИ ЗАЩИТАВА ЗАКОНЪТ.НА НАНКОВСКИ МУ ПРЕДСТОЕШЕ ПЕНСИЯ И НА ТУЙ НЕ МУ Е МИНАВАЛО ДА ЗАСТАНЕ В ЗАЩИТА РАБОТНИЦИТЕ, А ОНАЗИ ОТ ПОДКРЕПА ХИЧ НЕ И ПУКА.МЪЖЪТ И МЕЖДУНАРОДЕН ШОФЬОР И БАЯ ИЗКАРВА ДОПЪЛНИТЕЛНО С ТУЙ УНУЙ.СЕДНАЛ КМЕТА СА СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ОБЩИНАТА НЯМА ПРИХОДИ.ПРОХОДИТЕ СА МУ НА УЛИЦАТА, НО ТОЙ ИЗПУСНА ПИТОМОТО И ДИРИ ДИВОТО.СПИРАМ ДА ПИША, ЗАЩОТО МНОГО СЕ НЕРВЯ И МОЖЕ ДА МУ ПРАТЯ И АЗ НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ...........

Анонимен каза...

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ДОПУСНАТИТЕ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ, НО СЪМ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК И МАЛКО НЕДОВИЖДАМ БУКВИТЕ.МОЛЯ ЗА ИВИНЕНИЕ!

Анонимен каза...

Няма смисъл да се нервиш!

Всички сме путки в тази страна и си заслужаваме участта!
Много сме силни,много сме смели,ама тук където анонимността ни пази.Виж в Гърция кво направиах хората и то поради какви причини?Не заради фалирали заводи,не заради изгонени от работа хора,просто защото нямало да вземат премии държавниет служители!
Е не сме ли поганци?Не сме ли егоистично племе,а един се уреди и спира да мисли като останалите?Някой да възропта срещу изказването на Минко Акимов че той данъците щял да си ги вземе все някака та заедно с лихвите.Хората мизерстват а той се държи като Башибозук!
Виж го как мазно се е изтипосал на снимката,без грам срам,че досасипва един град!
Бил дал папка с предложения!?!?!?
Глупав,некадърен,нагъл самозабравил се...Да продължавам ли още...

Наистина си заслужаваме участта щом досега веднъж не скочи Троянеца и не показа публично че държавата не е по-голяма от хората живеещи в нея!

Анонимен каза...

Ккато винаги, за нашите несполуки все някой друг ни е виновен - ту Ловеч, ту географското ни положение, ту световната криза, ту Господ - все ние сме най-велики, а другите - нечитави. Само, че вината си е само в нас! И каква я свърши Акимов при срещата му със Симеон Дянков. Връчми му папки с искания. Тоест, изми си ръцете, оттук насетне не кметът ще виновен, а финансовият министър. Стар, изтъркан комунистически номер! Все няко друг да свърши работата, а за нас - славата! Само че ако кметът не си запретне ръкавите, ако троянци не се размърдат и не започнат всеки сам себе си да спасява, а по този начин - и целия град, ни Дянков, ни Обама, ни Медведев барараб с Путин ще ни помогнат! Впрочем, девизът на Дянков е, ако сам не си помогнеш, значи не заслужаваш и чуждата помощ!
Беклемето

Анонимен каза...

ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ България ще бъде много интересно място за живеене в Европа – и за бизнес, и за работа в администрацията. Днес правителството прави необходимото, но ще имаме нужда от помощ през следващите години и аз се надявам да я получим от вас”, обърна се към випускниците г-н Дянков.

Е това е изказването на Века!

Министъра или е шизофреник или е наркоман!

Анонимен каза...

Прав си,байно,бая кър съсипа ченгето-комунист Николай Банев-десетки фирми,придобити от Масовата приватизация чрез АКБ"ФОРЕС"/ЕЛМА,ПОЛИМЕРИ,ДЕКОТЕКС и т.н./,Русалка,Градина,Златна рибка,Каваците,че и две жени,а сега досъсипва трета-направил я управител на Полимери-Девня!!!!!!Но наш Минко не може да го бара въобще,щото ченгето Банев е от приятелския кръг на ченгето Гоце from SIRISHTNIK,а и Барабойков приятел,спортен меценат!!!!Така че ,байно,събирай дзънки,цуцкай пърцуца на гладно и люто псувай тираните.....АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Всичко е лажа и измама- хората не вярват в нищо- !!!!!!!!!!!!!!!

Гост каза...

Нещата са отдавна казани. Например тук
http://www.litclub.com/library/strat/bmodel.htm

Анонимен каза...

Чудя му се на акъла на Миньо - вижте само какви велики неща си е поискал от министъра! "Запазване на митническа структура в Троян" - че тя отдавна е закрита, а нещо, което не съществува как точно се запазва? Митниците вече имат електронна система за обработка на документи, а износа в Еврозоната не се обмитява. При тази нероботеща икономика в града за какъв ни е митница? Да се оправи входа на града - това добре, но защо чак след три години управление се сетихме? И са ли това най-наболелите въпроси, които е трябвало да бъдат обсъдени? Изобщо знае ли се каква е била целта на тази визита, тъй като в Ловеч министъра поне връчвал нещо, а в Троян какво прави? Или просто е дошъл да види Минко, щото е от ГЕРБ? Много странно посещение.

Анонимен каза...

Късно и нелепо е да говорите против комунизма и комунистите. Това само отклонява вниманието от острите днешни проблеми и точно поради това никой не реагира както на някои по-горе им се иска/и правилно/. Не съзнавате ли, че точно в периода на най-яростните ревове срещу комунизма беше осъществено най-активното разграбване на държавата ни, която така или иначе пак омразният ви комунизъм създаде.Няма комунисти и антикомунисти, няма сини, червени, пембяни. Има честни и безчестници, строители и грабители, народолюбци и безхаберници.Без да се осъзнае тази проста истина не може да се очаква нещата да се оправят. Не може да се разобличат некадърници и себелюбци като М Акимов.

Анонимен каза...

Не е късно,байно ,не е и не е нелепо-самият факт,че още има такива като теб,които скачат на крак само ако си позволиш да споменеш комунизма,които още се опитват да внушават на дечурлигата,че те,комунистите,са създали България,че такива като Гоце,Банев,Барабойко,Златев,Черепа,Доган,Цара и пр. НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТЯХ,а такива като мен са разсипали и ограбили всичко!!!!!АЙ СИКТИР бе ,бесрамници!!!!Вие страх от Бога нямате,това го знам,срам-също,ама поне си трайте,бе!Че я се огледайте само из Троян,тук поне се знаем-ми и Акимов беше толкова години член на Общинския комитет на БКП,ама понеже сега е уж от другите,да го пооплюем.Пунт и пластика, другари-един дол дренки сте си,червени,и за това трябва да се говори......ПОНЕ...АЙ с-с-с...

Анонимен каза...

Извинявам се на другарите- в горния ми коментар съм допуснал ГОЛЯМА ГРЕШКА! Бесрамници да се чете БЕЗСРАМНИЦИ- това е истината!АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Като човек от областния Троян (ха, ха!) смея да кажа, че който се е докоснал до Дянков, много се е опарил. Даже в ловешката езикова вече ги е срам да казват, че той е завършил там. БКП го прати да учи в Щатите, ясна е работата...
Сега е гербаджия. Като Миньо...

Анонимен каза...

Троян заслужено трябва да бъде областен център и не виждам нищо смешно в това. Друг е въпроса че това няма да стане. Така ли е?

Анонимен каза...

Айсчо, явна си емоционално преекспониран. Успокой се и мисли. Исках само да ти подскажа, че непрекъснатото хулене на комунизма, който от 21 години го няма-а-а /осмисли това/ отклонява мисълта и действията на такива като тебе от същностните проблеми на днешния ден т.е. докато вие си хулите комунизма България беше разграбена и разсипана. Скоро няма да я има.Всъщност това е идеологическата основа на нашето време - ние да си дерем гърлата на тема комунизъм-антикомунизъм, а през това време ербап момчетата си грабят. Еми честита ограбена държава, за която и ти имаш принос с дърленето си.Чат ли си. Та това исках да ти кажа, а не да защитавам комунизма, който отдавна не съществува.

Анонимен каза...

Не на мен тия,байно ле!Ти внушаваш,че комунизма е създал България-аз внушения НЕ ПРАВЯ.И после се опитваш да замажеш пейзажа-"не сме от тях, как Сийке",ние само обичаме родината,хората, народа.....А как стана така че тия,дето мислеха само за народа,го оскубаха като банатска гъска и още продължават да го скубят?Че на агент Гоце само ако му продадеш пушките и можеш да плащаш на пенсионерите един месец пенсиите-ама той бил "социален"!!!Айде сега,замазвай преекспонираното....АЙ с-с-с-с-с.....

Анонимен каза...

До последния - извинявай, ама ти и при комунизма доста си живял, както четох веднъж, че си роден 195..година. Тогава пак ли така плюеше или си завираше главичката и не смееше да шукнеш? Големи бабаити се пишете днес, ама ти лично какво направи, та това да не се случва, ако не в България, то поне в Троян?

Анонимен каза...

Направих някои работи,но не е тук мястото да се хваля.И най-важното-винаги съм си държал очите и ушите отворени за ИСТИНАТА,не се оставях на СТРАХА,който тотално владееше хората,задавах въпроси,от което съм си патил.ЧЕ то какво толкова можеше да направиш-комунизма е утопия,която тотално смазва всичко,което противоречи на нейните догми,включително и физически.А последствията върху морала,духа на нацията,деградацията-тях тепърва ще се мъчим да ги преодолеем.Разбира се,тези,които ги осъзнават!И в това е трагедията....АЙ с-с-с-с...

Анонимен каза...

Тоя дето разправя че комунизма го няма-да иде да се гръмне.
Ако си наркоман,ще те разбера,ама с внушенията си ходи се застреляй!

Тия сегашните какви са бе бай Уй?
Не били педераси,ами били гейове!!!
Какви са им наследниците бре мозък?
Комунизма бил умрял!?!?Виж ти от простотия може да пукнеш ама и след 100 години комунизма ще е в България!

Анонимен каза...

Хора, май слънчасахте! Спрете се! Превърнахте форума в помийна яма.

Анонимен каза...

Превърнахте форума в помийна яма.

Полендачката каза...

За комунизъма може вечно да се спори.Заставам зад Айс-с-с.Този пусти комунизъм е отровил няколко поколения напред,не е изчезнал въобще.Много вода ще изтече докато се отърсим от неговото фатално привличане.Погледнете,че дори децата на предишните членове на БКП са такива,а те са мои набори,че и по млади...Не е изчезнал,може би поколението на децата ми,ще се отърсят от тях.И Симеончо Дянковския си е точно техен продукт,както и по големята час от герберчетата.Доказателство е точно нашия троянски герберски състав!!

Анонимен каза...

Ккъв е тоя олигофрен дето разправя че комунизма бил умрял?
Алооууу братчед,ходи се прегледай някъде!
Та те са по-живи отвсякога сега бре умник !
Кво искаш повече като доказателство,да национализират всичко,да върнат ладите и москвичите и руската телевизия ли,за да кажеш че комунизма е жив?
Ама си просто паре!

Анонимен каза...

Този форум нещо много взе да изпростява. Моля споровете "за", "против" каквото и да било минало партийно да водите на друго място, все пак не всички искат да четат тези неща. Считам, че този формат следва да отразява мненията на посетителите относно проблемите на Троян, възможностите да се помогне с нещо. Няма значение кой какви пристрастия има, ако първо сте троянци, дайте това да се коментира. Иначе всички кметове ние си ги избираме, нима никой не е знаел, че са били комунисти? И защо гласувахте за тях? Ппоне моята съвест е чиста, аз не съм ходила по избори. Защото не виждам ЛИЧНОСТТА, която да помогне на този град.
Доколкото успявам да проследявам дискусиите, повечето изобщо не са по публикуваните материали.
Моля намерете си друг форум за такива безсмислени дебати.
Балканджийката

Гост каза...

Изцяло подкрепям Балканджийката!

Анонимен каза...

Балканджийке ,мъжа ти още ли те пребива и те нарича селска п.....а?
Като не си гласувала ,нали се сещаш,нямаш право на глас!
А всеки който си е дал гласа за тия поганци и плаща данъци в тази община иам пълното право да им дири сметка на тия копелдаци!
Разбираш ли?
И ако има някой който ще забранява достъап до форума това са Генадий и Бурджуков!
Ти си порсто поредната анонимна лаладжийка като нас всички тук.
Хайде сега,моля ти се,като си тръгваш от библиотеката да затвориш прозорчетата че ще има градушка ,и като караш фелостопеда да си сложиш шапка да те не напече и да се стовариш насред главната та да се чудят децата каква е тая торба с тор нахвърляна с лопата дето смърди насред улицата...

Поздрави,
Сина ти(да наркомана)

Анонимен каза...

Ти не знаеш коя съм, какво имам, какво правя и си плямпай колкото искаш. Право на глас имам съгласно Конституцията, дали съм си го упражнила или не, това теб не те засяга. Но като чета как се изказваш, ясен си ми какъв си. Като си гласувал, казвай нещо смислено, критикувай, ама що си упражняваш "правописа" по мен? Дразня ли те? Чудесно!
Балканджийката

Анонимен каза...

Скъпи съфорумци,не мисля,че съм се отклонил от темата-посещението на министър,който говори глупости.Вижте началния ми коментар-само че тук обикновенно не се спори и отговаря с аргументи,а с простотии и внушения/необосновани/.И тогава понякога се налага да се отговори,даже според мен е задължително,стига да имаш какво да кажеш.Аз не изповядвам тезата за "несъпротивлението на злото",защото тя не води до нищо добро.Но все пак добрия тон трябва да се спазва,а не да се отприщват разни анални и други подобни енергии,които са очевиден признак на безсилие.И,скъпа Балк.-без разговори за политика просто няма как да стане!Че как да помогнем на града ни,когато почти всичко зависи от политически решения,колкото ти и да не гласуваш.И ти съгласна ли си да внушават на децата ти,че комунистите са създали България,а пък ние сме я ограбили ?????Щото аз въобще не съм,а съзнателните ми спомени са от 1955-6-та година.......АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Прав си Ай-с-с-с...
Такива като горната гражданка и тоя дето плямпа че нямало комунизъм ,трябва да бъдат затворени в Ловеч и бити с ток.
С цялата си наглост ще казва кой какво ще говори,и се и хвали че с нейната апатия е допринесла турци,царе и останалата комунистическа измет да ни грабят.
А тоя дебил дето се опитва и да внушава че няма комунизъм сигурно е на хероин,това нормален човек никога няма да го каже!

Анонимен каза...

Подразних се от заядливите и обидни думи на някои форумци, без да съм наясно кое предизвиква тази реакция тяхна. Ние живеем в това време, който има мозък знае какво има и какво няма, може да се казват мнения, ама не нецензурни. Това вече е въпрос на възпитание. Аз не съм гласувала на кметските избори в Троян просто защото виждам какви хора се кандидатират. Не знам турчин или цар тук да е бил кмет!
Айс,
политиката е бездънна яма, коментара ми не беше срещу теб, а срещу нецензурните изрази на някои във форума. Ако съм те засегнала, извини ме.
Балканджийката

Анонимен каза...

Време е за моята намеса.
1. Комунизма е навсякъде и най-вероятно никога няма да изчезне от България. Вече дори и внуците на баш шефовете от бившото главно управление на ДС(държ.сиг.) са вече партийни активисти от БСП.
2. И аз не съм гласувал и това го считам за най-верния вот. За кого да гласувам напред:
за Миньо-бивш партиен секретар на БКП Троян, за Дитко от Желязна-три мандата кмет от БСП(БКП), за Атака и Болен или за толупа без мнение и без никакви качества-Мариянчо Балев или може би за арх.Пеньо ПУП-а от ВМРО и Сираков- 5 или 6 път общински съветник.
3. Докато в Троян има мързеливи лумпени, които не знаят от къде изгрява слънцето ама ходят да пускат бюлетини и после се оплакват вечно ще сме с некадърни управници.

Младежа

Полендачката каза...

Моля ви,само не нападайте Балканджийката.Тя е доста отговорен и здравомислещ човек пък и достоен наш гражданин.Защото няколко анонимци доказаха,че изобщо не са!С просташки изцепки и вулгарни обиди,те просто обиждат само себе си.А Балк. изразява мнение и то доста сериозно.Аз също съм на мнението на Айс,че тук няма как да не се говори за политика,но уважавам и мнението на Нашата приятелка.А,че има досадници дето само си чешат езиците е ясно,но без тях просто е невъзможно!!!!

Анонимен каза...

Браво, Младежо, така те искам! Бях се притеснила, че изчезна от форума, но се радвам, че те има. Поздравления за смисленото изказване.
Пол, и на теб мерси, че си тук. Всеки има правото да изказва личното си мнение. Ако дразни някого, нека той отговори достойно. Защото достойни отговори, с някои изключения, не видях.
Балканджийката

Полендачката каза...

Здравей Младеж,изгуби ми се напоследък.Кажи ми,нали не те разочаровах с обяснението за партиите и организациите?Дано не съм.Просто ти предложих да помислиш!!

Анонимен каза...

Здравей,младежо!Приятно ми е да прочета мнението ти.А какво мислиш за въвеждане на образователен ценз за гласуване,макар че ,според мен е доста опростенческо.Но това не пречи да се търси изход от простотията,която ни залива!!!АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Така наречения младеж с нищо не е по-различен от масата...
ОСвен общи приказки ,фантастични предложения и обиди,нощо конкретно и конструктивно не прочетох от него.
Т.е. ако това са му предложенията,жалко,всеки втори може да прекопира същите неща които уж младежа казва...

p.s. Да те питам нещо:

Как сметна на Сираков мандатите,че по -твойте сметки като гледам го изкара съветник от времето на световното по футбол в Мюнхен?
И ако ми кажеш една причина или действие приравняващо Сираков към останалите изброени,отявлени мошенници за мен,ще ти кажа браво!

Полендачката каза...

Аз ще ти кажа-Младежа е по различен от по голямата част "МАСА",поради факта,че е с по буден ум.Види се много добре.Начетен е и много интелигентен.Има идеи,които може поне да се опита да ги реализира,ако е на мястото на "отявлените мошеници" за теб.Има смелоста да изрича мнението си открито без шикалкавене,което поне за мен,е проява на смелост и вярвам няма да се страхува дори да се разкрие,когато му доде времето:):):).Аз точно това уважавам,когато човек заеме смело собствена позиция.И не е само той.Те са Айс-с,Балканджийката,Гост,Бай Бочо,Троянец,Мичо Генковски,Валя Букарева,Младежа,ARVi,EM/SI,Counsel,Фен,/дано не пропусна някой да ми се обиди/и още няколко анонимни г-да/г-жи,които не искат да сложат поне прякори,но са с доста хубави и смислени изказвания!!

Анонимен каза...

До анонимния,
ВМРО членовете на общински съвет са:
1.Ангел Балев- иска да пие и да играе на тенис корта безплатно. Понеже е въвел високи цени и доста хора се отказаха и ходят да играят тенис в Ловеч. Към края на мандата ще каже:"Ама той този корт не върви дайте да го продадем за стотинки или пък да се направи някое "приятелско" конкурсче и той ще го лапне.
Николай Тодоров- целта му е да се направи улица до тъй наречения етнографски комплекс "Riverside". Общината да очужди за своя сметка частните имоти и да финансира стоманено бетонна потпорна стена откъм реката-по моя проста и некомпетентна сметка(някои хора така казаха за мен) само за стената ще отидат около 250 000лева.
Пенко Терзиев- взима най-сладките поръчки за ПУП,ОУП, проекти и др.

И най-накрая оставих малко и за Сираков-всеки път от различна партия, за да е със стабилни позиции на Айдушкото сборище и един друг бизнес,който той крие че е негов.


Младежа

Анонимен каза...

Полендачката и Балканджийката,
благодаря ви за хубавите думи!
Ай-ссс,
абсолютно се съгласявам с теб,че трябва да се въведе образователен ценз при гласуване.

Младежа

Полендачката каза...

Аз също съм съгласна за образователен ценз при гласуване,ама няма да стане,защото все повече партии разчитат на необразованите.За по 10-20 лв. и работата спи.....Иначе кой високо образован ще посегне на десетолевката???

планинеца каза...

Та за Сираков,познавам го и мисля,че пишащия горе нещо много бърка.Знам,че той е членувал само и единствено в партията на Жорж Ганчев.Това,че е трети мандат съветник почти като мажоритарен участник може би го прави по различен от другите,колкото до АЙДУШКОТО СБОРИЩЕ,той там е арендатор както и всички други,а че го е напълнил с друго съдържание може да отидем на 26 06 2010 и да видим за какво става на дума.От 10 часа по афиш...Пък ако е там и той дайте да го питаме и за другия му бизнес?
Всичко останало е...

Анонимен каза...

Само за справка да ти кажа,че Сирака наистина беше зам.председател на БББ,дясна ръка на Жорж Ганчев-маймуната и точно по това време взе да си прави хотела.Когато нещата взеха да се закучват,се закучи и хотела му/разбирайте защо/.После отиде към ВМРО и чрез него изкара поредния си мандат.Сега завърши хотела.И спор няма работлив е мисли за туризма,прави доста неща,но НИКОГА не прави нещо ,което не е в интерес на собствения му бизнес.Троян може и да има облага от неговия интерес,но ГЛАВНОТО е ,че най-вече е в собствения интерес.Колкото и да тръби,че мисли изцяло за града,то това не е така.Знам,че имаше друга партия,един от членовете подхвърли като идея да го привлечат,но веднага се отрекоха от това хрумване,причината е повече от ясна!!

ARVi каза...

Проследих последните Ви "излияния" във форума, дами и господа и мои скъпи съграждани! И знаете ли какво ми направи много силно впечатлание? Много добри мнения прочетох, които ми се понравиха, бих казал значително. Но тук съм длъжен да отбележа.
Приятели! Все още има много анонимни наши събеседници, на които се стремите да отговоряте и да обяснявате вашите мнения и виждания по отделните въпроси. Аз също така се увличам. Например съм готов съм незабавно да изляза от аноннимност, даже и с истинскя си адрес, въпреки, че все пак досега посочвам абревиатура, която все пак значи нещо, заради беседите си с вас в сайта. Мнозина наши приятели не желаят и това да сторят и се перчат, като пауни на ясна месечина.
Не се обиждайте, така злостно, бе мили наши троянски хора. Защо го правите? Защото, когато някой не е съгласен с нещо трябва да използва този злостен език, който само доказва духовната немощ на създателя му. Като се хулите така гнусно, че на всичкото отгоре сте ианонимни, какво постигате? Вътрешно, лично и безпределно космическо щастие ли? Тази мнима анонимност дава ли Ви нужната вътрешна и външна сила, която така нагло демонстрират някои от Вас, да вършите това отвратително дело от което откровенно бихте се срамували, някой ден? Или не би?
Троян е на това дередже, защото и ние сме точно такива. Прошляци! Милеем единствено за себе си и за нашата си примитивна егоистична истина, която е "БЕЗУПРЛЕЧНА", когато застанете ЕДИНСТВЕНО пред СЕБЕ СИ, разбира се. Мнозина ще кажат, и ще се съглася напълно ст тях, че са изключение от общата наша троянска клоака.
Е, така нищо не ще постигнем. Ще се кълвем и какво от това? Те за това така и правят управляващите, на каквото и да са ниво в обрулената ни държавица. Не бих казал, че троянци са точно п...и, но определено сме някакво правдиво подобие или олицетворение. Те управляващите ни усещат интуитивно абсолютно, колко ни е вътака. Керванът си върви, а ние самодоволно ще си се лаем!

Накрая, поздравявам моите искрени приятели, под кодовите имена Пол и Бал, поне с тях може да се води смислен диалог. Не изключвам и А-й-с-с, Госта и Младежа, към когото (последния) имам някои малки претенции, които ще му кажа някай ден лично.

Поздрави на всички, които напрягат мисъл, мозък, дух и душа, пишейки тук. SALUTE!!! И ИЗЛЕЗТЕ ОТ ТЪПАТА СИ АНОНИМНОСТ. Поне общувайте УСЛОВНО!!!!!!! Но както Ви харесва.

Анонимен каза...

Да си спомняте нещо смислено, съдържателно, умно да е предложил така наричащият се Айс?Абе, байно, то се наричаше социализъм - комунизъм никога не е имало.Лапай днес палмово масло,мисли си, че е сирене и проклинай социализма.ПРОУМЕЙ - когато след една промяна не се получи нещо по-добро значи тази промяна е НЕУСПЕШНА, ГРЕШНА. В нашия случай тя е престъпна.

Анонимен каза...

Аз не познавам, не съм чувал за забогатял комунист или негово дете в Троян през последните 20 години. Забогателите не са били нито партийни секретари, нито дори членове на БКП.Направете преглед на всички фирми и ще се убедите, че това е така.Тогава...

Анонимен каза...

Много си прав.Ама нали е мода да се оплюват комунистите!Правят го, за да са в крак с модата.

Анонимен каза...

Абе май е прав оня, който казваше някъде във форумите - няма червени, сини,зелени, ми честни и крадливи, работещи за народи си и грабещи за себе си /от народното/ Те това е!

Анонимен каза...

Айде дайте го най-после този кадърен управник. Щом сте толкова активни разните там айсове, младежи и старци кажете кого да изберем ние лумпените както ни наричаш.Кажете името на вашия кандидат, кажете кого вие ще подкрепите.

Анонимен каза...

Много от Вас,"неанонимните" тук ми звучите точно като Пеевски.
Някой си си въобразил че давайки акъли тук,казвал на хората ,дори това пише -"аз нали ви казах",други го подкрепят бидейки обладани от анонимния му чар,или просто щото на тях така им изнася.
Нищо конкретно,нищо освен лаене и перчене ,кой какво и къде е прочел.Остава и някой някак си да се уреди с нещо и всичко ще затихне....
Точно както великия борец за всеобща правда,свобода и равенство(чиста проба комунизъм),Пеевски се уж "бореше",докато не го погалиха по ушенце и той размаха опашка...
И за да угодя на всеобщия стремеж за "неанонимност",ще се подпиша:
Константин Угърчински Рачев- КУР

Анонимен каза...

Да разбира се,че Пеевски наред с недостатъците си е честен, достоен и почтен човек за разлика от други. Мисли за интересите на града ни. Много от случайте е прав. Но наистина има не малко случаи, в които прави издънки.

Анонимен каза...

Ох ,на дяда бедните- "чичковите червенотиквеничковчета"........

Анонимен каза...

А така,Пеевски бил честен,достоен и почтен!
А и мислил за интересите на града ни!
Пълна лудница!
Мисли за собствения си интерес и сега за оная марула как да уреди!
Къде са му предложенията,колко пъти излезе пред Троянци и каза:аз направих това това и това...

Отговор -0

Анонимен каза...

Няма угодия на тоз народ. Ако някой нещо направи, защо го направил, бил крадец и т.н. Ако нищо не направи - защо пък не прави, бил еди какъв си. Какво сте го лапнали Даниел Сираков, може човека, прави нещо. Ако и хотел има, значи ще разкрие някое работно място. Няма лошо в това, останалото е ваша завист. Ами направете и вие някакъв бизнес, че да видите как се управлява и какви хули ще получите!
Балканджийката

Анонимен каза...

haha toq vdqnkov e ebasi konq :D ubiite go s kamyniii

Анонимен каза...

Към оня другар,дето не познава богат комунист или дете на комунист в Троян-Евгени Узунов,член на ЦК,Упраавител на банката на Маджо,подуправител на БНБ и т.н.:Светлозар Дичевски/на кой беше син?/:Управителите на всички банки в Троян след 89-та година-първи беше Акимов-младши/БИОХИМ/,Дочо Дочев/Балканбанк/,Марин Ганков/ПИМБ/,Йордан Данков/СЛАВЯНИ/ и т.н. и т.н.....Ти си ги знаеш по-добре от мен,байно льо,ама се правиш на луд за пенсия!И не се изказвай неподготвен,че пак ще настъпиш мотиката.....АЙ с-с-с-с......

Полендачката каза...

Сега ще цитирам един от анонимците: "Айде дайте го най-после този кадърен управник. Щом сте толкова активни разните там айсове, младежи и старци кажете кого да изберем ние лумпените както ни наричаш.Кажете името на вашия кандидат, кажете кого вие ще подкрепите."
Как да му обясня по просто,че да ме разбере???Та ако е отдавна тук и е чел внимателно може би нямаше да се цепи така,ама....не разбрал нещо...ок,прощавам му:):)И за това ще му отговоря така:Драги лумпен/както сам се наричаш/,ние не се правим на знаещи,ние сме си такива де...:):)Но я ми кажи,на избори да си ни видял да заставаме пред хората,да ги лъжем,популистки да им обещаваме златно бъдеще/замазване на очите/ако ни изберат?Точно на изборите всички тези ГОРЕ,слизат при нас/само тогава се сещат за нас/и започват едно шикалкавене,че,най-важното е гражданина,че трябва да си кажем какво мислим,какво ни тежи,за да ни знаели проблемите /моля ви се/ и като НИ ИЗБЕРЕТЕ да направим всичко възможно да ни помогнат....и разни тем подобни абсолютни глупости.Бабите и дядовците изпадат в екстаз,определено впечатлени от факта,че някой ги е ЕНЯ за тях,разбира ги и им раздава някакви лекарства с почти изтекъл срок на годност/визирам последните местни избори/.Това беше върхът на наглоста:Една докторка да раздава ей така наляво и надясно някакви лекарства само и само да втълпи на тези наивници/болни,бедни и нещастни пенсионери/,че тя е подходяща.Еее,я ми кажете после същите дали са я видели?Дали са си взели поредния аспирин за подкуп??Както и да е.
Но сега драги анонимко,когато НИЕ си даваме мнението което те така тръбяха,че искат да го чуват,единствено се негодува,че много приказваме и много знаем.Ние не можем да издигнем ,такава личност,нямаме възможност.Но ако имаме,вярвам,че всеки би дал своя принос за това.И знаеш ли,че може би ти ще си най-доволен?Но не може на този етап да стане.А ще си даваме мнението точно така както ТЕ пожелаха в началото!!!!

Анонимен каза...

Браво Айс! Това е истината и за нашия град, а за цялата държава. Пропуснал си само ОББ!
Ама така е то - моя старец едно време ходи в Партията да замеря Събчо Търновски с партийния си билет... глупак - стареца де... Ама така е по-добре. Градът ни уважава повече от всички дето си ги изредил.

Бъди жив и здрав и се пази, щото старите кадри са командвани от старата централа и са БЕЗУМНО отмъстителни...

Анонимен каза...

Ай-ссс и Полендачката, браво за коментарите ви. Само така!

Младежа

Троянец каза...

Солидарен съм с Младежа,похвала и от мен за Ай-ссс и Полендачката!

Анонимен каза...

Гърция-Нигерия 3:1!
Да живее Византия!

ARVi каза...

Ай-с-с, не се ядосвай брат.
Тук в сайта има някои дами и господа (ДРУГАРИ), които само това търсят, предизвикват, а и разбира се се изказват неподготвени на всичкото отгоре. Те това могат, това правят. Не признават различно от своето мнение и различен от техния мироглед. Нали си чел, клишето им "без Сталин няма Слънце въздух и вода". Те така мислят. Ти какво очакваш от такива хора? Не се коси моля те. Не забравяй хумора, който мисля, че добре ти се отдава и го имаш, като заложба!

дрънкащ пич каза...

Хайде конкретно да погледнем споменатите имена.Е Узунов/някога секретар на ЦК на Комсомола/ - безспорно забогатял,С Дичевски/сина на И Дичевски, дългогодишен директор/ - забогатял.Дочо Дочев и Марин Ганков бяха директори на банка / не собственици/Днес са много далеко от богатството.Й Данков - парите, които е натрупал са от търговия със стругове и електромотори. Днес е дребен хотелиер с 3-4 работника.Имате ли отговор на въпроса - що е то богат човек? Н Тодоров,/и той е споменат по-горе/ построи Ривъра.Нито е бил комунист, нито е син на комунист - откъде ли са парите му?С една дума - бъдете точни и обективни иначе ще си мисля, че сте писали нещо миг след като сте настъпили мотиката или се правите на луд за пенсия - гениално се изразява класическият ум Айс.Както казва преждепишещия трябва да се признава и друго мнение и друг мироглед.Прав. Остава и да го спазва. При това го е писал след като добре се е подготвил.А иначе и без Сталин слънце и въздух колкото щеш. Само дето истинско сирене няма /както пак по-горе беше писал друг някой/И докато ние си дрънкаме врели некипели някой сръчен троянец договаря своята комисионна.Дрънкане му е майката. Дерзайте, пичове.

ARVi каза...

Лошото "пич" във всичко това е, че народа ни няма пряк достъп до управлението и влияние в него, освен на избори (е.ати демокрацията). И какво от това? Когото и да избереш в нищо не можеш да бъдеш сигуран, кой какво "прасе" ще стане, след като получи властта. Ние за това само си "дрънкаме", защото, май само това ни остана. А мотиката на 90% от нас постоянно ни напомня за себе си, с безкомпромисни удари в тъпите ни глави. Може би ще попиташ защо тъпи. Сам ще си отговориш. Те управляващите, които и да са те, знаят това прекрасно. Нали всичко става с нашето съгласие, макар и завоалирано и закодирано под формата на избори. Мисля, че ще ме разберете, преди да ме причислите към песимистичнине мрънкащи и вечно недоволни типове.
Аз лично за това дрънкам, но май дрънкащите сме много малко.

Анонимен каза...

Ало-о-о,дрънкащия пич,не се прави на неразбиращ-спорът не е кой е забогатял в Троян.Това по начало е глупаво-да не би някъде да са публикували имуществените декларации и сметките на троянци?Въпросът е КОЙ БЕШЕ ПОСТАВЕН НАЧЕЛО НА МИТНИЦИТЕ,БАНКИТЕ,СЕКРЕТНИТЕ СЛУЖБИ и т.н.,което позволи да бъде ограбен електората след 89-та година?Бяха посочени само верни хора-комунисти и техни деца.А забогатяването е друг въпрос-ако си глупав,заграбеното свършва и ставаш какъвто си бил-СУЛЬО.... и то беден,но тия,които си ограбил,тоест ние,също сме бедни!!!! Е добре,ама поне не лъжи,че някой друг ти е виновен,не се прави,че ден и нощ мислиш за народа,след като си объркал и него,и себе си и държавата!И не се чуди че няма истинско сирене,след като си пратил овчарите да "управляват" банките!!!!И то още от _9-ти септември 1944-та година!Ето защо по технически причини светлината в края на тунела временно ще бъде изключена!Дано не сте откраднали и електромера.......АЙ с-с-с-с-с......

Анонимен каза...

Защо Акимов е отказал инвестиция във тенис корта(селски) и стадиона(поляна за крави) в размер над 400 000лв.,която щеше да им предаде европейски вид. Инвестиционното предложение е от един много почтен и свестен наш съгражданин- Мартин Кушев. Но Миню му е отказал. Явно че се подгатвят в края на мандата да ги подарят на някой дебел пиян даскал.

Анонимен каза...

Дали Акимов е отказал и защо може да се разбере много лесно.Обади се на Кушев да напише във форума какво е предложил и какво са му отговорили-в Русия май вече има Интернет,за разлика от Северна Корея!Та като рекох,се сетих-абе другари,защо четирима футболисти от отбора на КНДР са избягали още преди мача с Бразилия и къде са отишли?Дали в Куба или при Уго Чавес,как мислите?Ще чакам отговор! През 70-те години ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ,певец и актьор запали американското знаме и забягна в....ГДР!То не бяха посрещания,почести,писания...Почнахме да се майтапим-абе не е чак толкова зле,щом един избяга при нас.След няколко години Дийн Рийд се самоуби... По същото време в Москва имаше Большой и Малый Театр.Та се питаше:какво е това Малый Театр? Ами това е Большой Театр,който се завръща от световното си турне.......АЙ с-с-с-с-с......

Полендачката каза...

Айс-с-с,ти си невероятен:):):):)

Анонимен каза...

Какво имаш впредвид? Нима не е било изгодно предложението?? Или ти си агент на Акимов някакъв?

Анонимен каза...

Кушев предлагал инвестиция?!?!?!
Дрън дрън та пляс...Най-добре е Миньо да търси купувач,щото помака Кушев си прави тънка сметка.Уж инвестира,а в същото време ще ползва Общинска земя за собствени нужди.Ясно е че цели да направи школа и да вади кинти като праща момчета в Славия при краваря Стефанов.Лошо няма,що не иде да инвестира в Калейца,Врабево или Априлци?
А и тоя тумбак досега веднъж за цялата си кариера не спомена Троян кат ороден град.Поганеца му с поганец...

Полендачката каза...

Аз като ви чета вас непознати анонимковци,си вадя това заключение,не от сега,но според вас,който и да има идея за нещо,който и да иска да направи някоя инвестиция,все ще намерите нещо да опонирате.Най-добре е май никой нищо да не прави,защото винаги ще попадне под вашите словесни удари!!!

Анонимен каза...

Айссса съм:Ако по-горния пита мен,както ми се струва,дали смятам предложението на Кушев за изгодно-е как да смятам нещо,дето нито съм го виждал,нито съм го чувал?Аз ясно ти казах-обади се на Кушев,да пусне няколко реда във форума.Толкова ли е трудно?А относно това дали съм агент на Акимов-обществена тайна е,че точно сега,по Еньовден,аз традиционно ,от както синът му/още студент/ го направиха Управител на първата от поредицата банки в Троян/БИОХИМ/,си вземам отпуска ,за да му направя компотите от диви череши и диви ягоди!!!!Каквото правя и в момента!Айде,че компотите май завряха.И да се обадиш на Кушев! АЙ с-с-с-с......

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |