Даниел Сираков оглави ВМРО - Троян

* Изборът стана в събота (2 април) на общинската учредителна конференция, чието мото бе „Традиция и приемственост”

ДАНИЕЛ СИРАКОВ БЕ ИЗБРАН за председател на Общинския комитет на ВМРО – Троян, научихме от официално прессъобщение на новоучредената партийна структура. В 5-членното ръководство влизат още Владимир Петров, Тотю Христов, Боян Владовски и Христо Цвятков. Изборът стана на провелата се на 2 април (събота) общинска учредителна конференция на войводите, чието мото бе „Традиция и приемственост”. Следващата общинска конференция на ВМРО – Троян е планирана за края на м. май и на нея ще бъде уточнена тактиката за предстоящите местни избори.

НОВИЯТ ЛИДЕР на троянските войводи е общински съветник, влязъл в местния парламент като независим с листата на ВМРО. Впоследствие бе избран за председател на дясната съветническа коалиция „Избор за Троян” (обединяваща 8 съветници от шест партии – ВМРО, ДСБ, СДС, НДСВ, ССД и „Новото време”), но в края на миналата година подаде оставка и освободи поста; мотивите му – невъзможност на коалицията да следва заявената дясна политическа линия и прекомерното заиграване на някои от членовете й с управляващите от ГЕРБ. Г-н Сираков е известен и с дългогодишната си политическа кариера в разпадналата се партия на Жорж Ганчев („Български бизнес блок”, впоследствие „Блокът на Жорж Ганчев”), на която бе и национален зам.-председател; като представител на тази политическа формация участва в кметската надпревара в Троян на предишни избори.

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ СИЛНАТА ОБЩИНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ на войводите дълги години играеше сериозна роля в политическия живот на Троян, а на последните местни избори вкара трима съветници в местния парламент. Впоследствие обаче застана срещу лидера Красимир Каракачанов, а след преизбирането му на последния конгрес на ВМРО „ан блок” напусна партията и се присъедини към новата формация ВМРО–НИЕ, водеща фигура в която е пловдивският градоначалник Славчо Атанасов. Как ще се развият на местна почва отношенията между двете войводски формации, ще разберем в близките предизборни месеци, но не е трудно да прогнозираме, че няма да са безконфликтни.

Т21

109 коментара:

Анонимен каза...

Сираков, що така бре?
Ми как сега ония другите воЕводи с големите тумбаци ще влазят у местния парламент?
На ония избори благодарение на теб някои сбъднаха мечтите си, а сега не им оставяш шанс.
Ама не ви ли е срам всичките маскари бре, да искате да бутнете рахатлъка на минка и компания!!!

Анонимен каза...

ВМРО-АЗ,ТИ,ТОЙ,НИЕ,ВИЕ,ТЕ.Каракачанки,байраци,
криваци и мераци за три морета барабар с островите-пълен шаш на публиката.Май това е и целта на занятието.Левичарски псевдонационализъм за разсейване на десните избиратели.И пускане крак под масата за ласки с похотливи столетници.Народе-е-е!!!АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Ха,ха,ха!!! 1-ви април нали мина?!?!? Даниел Сираков отново намери начин да влезе в местния парламент!

Анонимен каза...

Много добра идея хубаво е да се дава път на по младите и да има подобни организации за подобряването на града и държавата като цяло.

Анонимен каза...

Крайно време е наистина да се сменят обичайните физиономии на фронта.
Много добра идея на Сираков , нека и другите се поучат , пък току виж нещо се раздвижило в тоя забатачен край на Абсурдистан!

Анонимен каза...

Разбрах,че средната възраст на новия актив на войводите е около 30-35 години,явно в това е идеята,Даниел Сираков да ги подготви за новите изпитания.

Анонимен каза...

Това най-после трябваше да се случи в Троян.Браво Сираков! Ти отдавна си показал ,че си качествен политик и това ,което предприемаш е много правилно.ВМРО е партия на младите и така трябва да бъде.И тукашните вое
води бяха такива момчета, на добрите софри и юнашки сбирки с "твърди предложения и решения" в местния парламент.Добре, че покрай теб им се чуваше името.Те показаха и на практика, колко верни са били на Каракачанов, щото веднага се лепнаха на пловдилията - верен приятел на ББ, а те тука на МА.Действай както си знаеш ти.Ще има да те плюят много, такива, които са само едни кричетала,такива на които не им стискат гащите да се противопоставят на местните набедени "велможи",защото и те са се присламчили на трапезата до тях или са доволни от това ,което им подхвърлат.Не можахте да ги изтърпите с Мариела, защото те всички показаха ,че са местни предатели и са в Общинския съвет за да задоволяват само собствените си интереси.Варвам, че ще успееш да мотивираш младите в Троян и да прогоните всички дембели от местния парламент. Успех! ЧГ

Анонимен каза...

Браво, май,че единствения политически местен сайт е това www.vmro-troyan.com

Анонимен каза...

ХА-ХА-ХА!Сега пък се пребоядиса към ВМРО.Отново шанс за Сираков да влезе в местния парламент-проздрачно и ясно.

Анонимен каза...

ВМРО си остана една добра партия с борбен и нациоанлен дух. Рано или късно червените бабички ще си отидат но младите ще останат трябва да се мисли и за тях

Анонимен каза...

ХА-ХА-ХА, отново си неграмотен. Хо-Хо-Хо!

Анонимен каза...

Голям смях-Даниел Сираков водач на ВМРО-ТРОЯН.Пак е намерил да се присламчи към власта.След 4 години ще е в някоя друга партия и пак ще обещава к8ак ще работи за нашия град.

Анонимен каза...

Опитвам да си спомня в колко партий беше Даниел ?
Преди 1989 в БКП - най младото директорче на печатницата със средно образование !
След 1989 Бизнес Блок ли бе, независим ли не бе а сега ВМРО. Не мога да знам всичко разбира се, но Даниел може да каже ако му стиска да отговори.

Анонимен каза...

То,че смях голям пада е заради тия дето сутрин стават,на обед се пробуждат,вечер започват да мислят и като виж те отново заспали и чакат да видят дали пак Сираков ще сънуват.

Анонимен каза...

Опаа, мазните отцепници от ВМРО-НИЕ започнаха да беснеят! Споко бе, вашта се свърши!

Анонимен каза...

Абе тия над мен защо плюят само Сираков, а нищо не казват по адрес на останалите участници на снимката?
Скоро да плюнете и по тях,к'во сте ми ги оставили ненаплюти!
До довечера всеки един от снимката да е направен на нищо !

Анонимен каза...

ДА БЕ 13-ТИ. ДИРЕКТОРЧЕ НА 23 ГОДИНИ, НО ПО НЕОБХОДИМОСТ И ПОНЕЖЕ НЕ БЕШЕ ЧЛЕН НА БКП, ЗАТОВА ГО МАХНАХА.ЗА ТВОЯ ИНФОРМАЦИЯ - БРАТ МУ БЕШЕ ЧЛЕН НА ТАЗИ ПАРТИЯ, А ДАНИЕЛ НЕ ГО ПРИЕХА, ЩОТО ДЯДО МУ ГЕОРГИ БИЛ ВРАГ - ИМАЛ КРЪЧВА ДО ДРЯНСКАТА ЧЕШМА.Така ,че провери и тогава пиши.Колкото до БББ на Жорж, да беше и то зам.председател на тази партия, където се изгради като политик/ от всичките набедени политици в общината ,само той има ерудиция на такъв.Жалко за такива като теб, дето хем им се иска, хем им нестиска.Така,че продължавай да злобееш.За някой хора в Троян,Даниел да легне и те да минат по него, пак няма да са доволни и ще намерят нещо да лаят по него и обвиняват, че не е легнал както трябва. В тази община, трябва да се намери един човек, който да обедини хората и то най-много младото поколение/колкото е останало тук/ и да се помете тази сбирщина дето измуква благинките на хората.

Анонимен каза...

И все пак да заключим:
ако всички мислещи в цвят, различен от червено, не се обединят и решат да се борят сами за слава и изява, ще се получи безполезен краен резултат, а именно един бъдещ отново "удобно дремещ" ОбщС.
В който тук-там ще се чува отчаяният глас на миниатюрния брой полезни съветници.
Кой днес вярва, че ще спечели самостоятелно!?

Анонимен каза...

СИРАКОВ, СЕГА СИ ИЗБРАЛ ПРАВИЛНИЯТ ПЪТ!.УЧИ МЛАДИТЕ! ПОДМЕНЕТЕ ТЕЗИ АЛКОХОЛИЦИ И ТУМБАЦИ В ПАРЛАМЕНТА.СТАРИТЕ БОЙНИ ДРУГАРИ ДА СВИВАТ ВЕЧЕ ЗНАМЕНАТА И ДА ДАДАТ ПЪТ НА МЛАДИТЕ .УСПЕХ, УСПЕХ И БРАВО.

Анонимен каза...

Съгласен съм с 16.Повечето от снимката световно неизвестни.Ако те ще оправят града ни......

Атанасов каза...

Не е важно от коя партия е, важни са намеренията !

Анонимен каза...

Добре са се подредили на снимката младежите-още са млади и зелени.Нека го подпират Сираков,той това и чака, пак да влезе в общинския съвет,а те ще има да гледат и да си вярва.До следващите избори!

Анонимен каза...

Сега се връщам от кафе(в Тифани разбира се), и виждам че никаква не сте я свършили.
Жалки изскимтявания от един и същ тънкопишков злобар и до тук?
Нито една обида, нито едно наплюване по останалите от снимката!
Видно, е че градивно никакви ви няма...
Явно,че почнахте и в злобата си да се изчерпвате и тук там някой изписука...
Нищо не става от вас...

Анонимен каза...

На снимката има един надцист:)

Анонимен каза...

Само толкова ли можеш?
Давай, изливай помия колкото можеш.
Ама не се притеснявай, дори можеш да си измисляш, важното е да е обидно.

Анонимен каза...

Де бре юре 17ти.
Не че имам нещо лично кам Даниел. Те 99% са и по - глупави от него в тази община. Само дето не обичам този тип хора и политици. Играят си на прескочи кобила и вчера в една, днес в друга, а утре в трета партия. Това е халал да ти е...
А сетих се! Като са братя, как така дядо им пречи на единия да е член, па на другия не? И с какво Даниел е бил толкова необходим в тази печатница? Опресни ми малко миналото. Този техникум на Тодор Живков - Юлиос Фучик - или нещо подобно беше, са завършили поне още 100 като него Троянци. И не ми плямпай, че без партийна подкрепа, по онова време се назначаваше за началник, директор или нещо от сорта. Даниел се натиска да е в Общинския Съвет само и само за да си държи кончетата на общински терен без наем или подобен като този на тенис - корта НУЛЕВ.

Анонимен каза...

до 26-ти и други разни клюкочулинедоразбрали зафтаджии...
Или почвайте да изливате помия, или рязкайте!
Писна ми да ви уча, деебиш и тумбаците!
Наместо да напишете, че Даньо във въпросната печатница е печатал фалшиви долари по онуй време,и ги е продавал на кубинците в Машстрой, сте седнали да скимучите за коне и терени.
Навместо да напишете че е разпространявал еротични списания със снимки на млади труженички от ТПК "Постоянство", за партии ми се пенявите!
Нека ти кажа нещо за Даньо...
Преди няколко години благодарение на него Владимир Младенов(член на БКП,сега на БСП), понастоящем тежък (над 120 кила) капиталист, успя да построи фабриката на Калеешкото.
Крадеца Енкин беше поискал на собственика на завода(Контарини), 10 процента за него , за да му продаде Общински терен.Управителят (Владимир Младенов) на КОПА(демек завода на калеешкото) все пак се сдоби с терен, без да плаща собственика(Контарини) рекет на Енкин, благодарение на Сираков!

Айде сега,продължавай да лаеш и кляфаш...

Анонимен каза...

Ей тоз Енким голяма мастия ще излезе...

Анонимен каза...

Този нациста-на първия ред-и той май много ще се пребоядисва.Вижте му профила във Facebok внимателно,след всичките му политически симпатии -сега пък във ВМРО ще ми членува.Аман от лумпени!

Анонимен каза...

Ами тази до него-дето размотава из града мазния грък и тя към ВМРО се писала и тя тръгнала града да оправя.Пази боже от такива!

Анонимен каза...

Типична черта за повечето, вместо да дискутират плюят. Така няма да се оправят нещата. Сега дали Сираков , ВМРО или някоя друга организация, все ще има да каже някой, нещо лошо. Както виждате избрали са го, както и Акимов са го избрали. Трябва да се направи път на младите и да се помсили за хората, които искат да останат да живеят в Троян.

Анонимен каза...

Ужас и безумие - срам и позор! Твърдят ,че са една от големите и силни партии в Троян, а надписа на снимката им е направен на photoshop или някаква друга програма... Предлагам да основем фондация "Помогнете за направата на табелка на ВМРО" или пък вместо на нея да пише ВМРО, може да се напише R.I.P ! А защо ги няма някои от ключовите фигури на тази партия..???? Интересно ми е каква тактика ще имат за изборите.. Но дано предвидят пари за табелка, за да знаят хората за кого гласуват и срещу кого да плюят после ! Дарявайте народе!

Анонимен каза...

Като ги гледам повечето от тези млади.....нищо не става от тях.Най-много да помагат на Даниел да му лепят плакатите на есен и да му свършат предизборната работа.

Анонимен каза...

Къде са твърдели,че са от големите и силни партии в Троян?От кога имат позиции в Троян?Нали Даниел успя преди 4 години да се присламчи към ВМРО и така успя да стане съветник,а сега се е отцепил с тези никому неизвестни младоци.Не бъркайте ВМРО-ние и тези!

Анонимен каза...

Той Сираков със същата тази оранжева риза на първото заседание на ОС беше излязъл пред всички и благодареше на ВМРО за доверието,че са го приели.Но-о-о сега идат нови избори....

Анонимен каза...

ХАХАХАХХАХАХ


ДАНИЕЛ СИРАКОВ ЗА ГИНЕС за пети или шести път ще бъде общински съветник.

Анонимен каза...

Прегледайте заседанията на ОС -май на първото беше когато стана и държа реч пред всички колко е благодарен за доверието към него.Ако не бяха тогава воеводите от ВМРО -никога нямаше сега да е съветник.

Анонимен каза...

Предлагам и друга номинация-ЗА УЧАСТИЕ В ПОРЕДНА ПАРТИЯ!!!

Анонимен каза...

...то целта е ясна-тези младоци,никому не известни ,да го направят съветник.Те момчетата да му вярват,млади са,без опит.Но не виждам кой ще им се довери.

Анонимен каза...

Да ви осведомя-на снимката под некачествения надпис ВМРО пише SALOON-ами много подходящо-салон за курви като него!!!

Анонимен каза...

Бравус, като ви сръчка човек се поразмърдахте малко...значи можело,а ?
Лека корекция,напипвате нещата, но пак заобикаляте по тъча.
Конкретно драги, директни обиди към всеки един от снимката, може и да са неверни...
Аз сега ще мръдна за зелена салата с ракия и минерална вода(е как къде, в р-т България),
като се върна поне половината от снимката да сте ги съсипали от наричания и злоба...убийци,михлюзи,крадци, наркомани и наркодилъри,некадърници,нациссти....

Анонимен каза...

Ние те подкрепяме и вярваме,че както до сега ,така и занапред ще се справиш.Няма да ти повлияе негативизма.А това, че си бил директор на 23 години е доказателство ,че още тогава си имал тези организационни и управленски качества.Някои сегашни ръководители,не могат да се похвалят със същото......ЗА ЖАЛОСТ

Анонимен каза...

Поканете дядо Мичо за ортак:)

Анонимен каза...

В ръководство още влизат още Владимир Петров:
Religious Views -Атеист:
Political Views -КПСС:
Favorite Quotations«Пролетарии всех стран, соединяйтесь!»
Комир -фюрера за винаги!!
Туй животно как му се вика?!?!?!?!

Анонимен каза...

Туй животно не може да върже 2 изречения.

Анонимен каза...

ама тръгнало града да оправя

Анонимен каза...

44-и казва се Владимир Петков

Анонимен каза...

Като чета коментарите и се чудя кой ще би се кандидатирал за да ръководи тази паплач наречена Троянци, как може бе хора. Как смятате че ще се оправи този град, какви са тези коментари. УЖАС. жалко за добрите хора които живееха в Троян преди.
Много злоба има в този град и това не води на хубаво.

Анонимен каза...

Аз предлагам да се кандидаират Санимир и "рамбо" циганетата и успеха е сигурен за тях лоши думи няма. Даже единия е на свобода. Сега какъв бил Сираков, какви биле другите е хайде да видм кой ? Я погледнете по пътя , че не са останали свестни хора в града ни и какво, вместо да го оправим гласувате за Енкин и прочие. Хора на които децата им живеят по София и сигурно и те ще избягат там.

Анонимен каза...

Даниел Сираков си е пич!!!!)!!!!!!!

Анонимен каза...

да бе да ...

Анонимен каза...

Традиция и приемственост-много вярно!Традиция-Сираков да прескача от една партия в друга.Приемственост-сега е омаял тези на снимката,но ще го приемете ли Вие троянци!Хора опомнете се!!!

Анонимен каза...

Смях в залата.Хвани единия,удари другия.Мога да разпозная само Стойко веждата от младите, ей такива ще ни оправят,смях,смях

Анонимен каза...

Смях в залата.Даниел Сираков сега пък воевода стана.Ама този човек с каквото се е захванал всичко е ликвидирал.Я да запитам какво стана с печатно картонажната база на "Алфа-принт" на която от 1991г.Сираков е председател на Управителния съвет.Май имаше такава база.След като оправи картоните започна вода да бутилира.Май имаше и такова нещо.Като видя, че бизнеса е сложно нещо при пазарната икономика се захвана с нещо по лесно ПОЛИТИКА.И ВМРО няма да просъществува дълго под мъдрото ръководство на Сираков.Може да съм песимист, но това са фактите.

Анонимен каза...

Драги съграждани,
наи-накрая и аз попаднах на този прословут форум.
Моля Ви, не наричайте политици тази пасмина съврана в общинският съвет. Това са хора, който са отишли там за да вземат по 360лв. или повече, ако им падне отнякъде. Повечето са некадърни сами да си изградят бизнес, а покрай общината все има какво да лапнат. Като ги наричате политици те си вярват, че са такива. Защо трябва да получават заплати? Нали са общественници и милеят за града ни.
Моля Генади да направи допитване до жителите на Троян - ТРЯБВА ЛИ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ДА СА ПЛАТЕНИ ???
Лично аз си мисля, че когато някой дарява знанията и уменията си безвъзмездно, е по-честен, и по отдаден на каузата. Сигурен съм в резултата на едно такова допитване, и когато излязат резултатите, моля Генади да го завре в носовете на тези скопци.

Анонимен каза...

Пих кафе(Тифани), че бях оставил голфа да го мият в Булгара и сега се пребирам...
Така, никаква не сте я свършили, сладурковци сладки.Имахте 24 часа да се справите с упражнението, но уви ...
В статията за "Мис Троян", постигнахте рекорд а тук за повече от едно денонощние едвам някакви си 50- тина напъна от двама трима посерковци...
Това ли са ви възможностите, толкоз ли можете?
Някакви жалки опита за нещо като компромат или очерняне,но Фейсбук не дава много възможностти,нали?
К'во да ви правя сега се чудя,ще мръдна до джамията за още едно, и ще ви видя по-късно...

Анонимен каза...

Като добавка към 27:Защо не пишете, как пиян и залян се клатушка из елитните троянски кръчми,как развежда местните 17-18 годишни мастии и им купува скъпи мобифони и дрИпички.
Към 35 : ти си голям злобар.Ако има някой в ОС да ходи по добре облечен от Сираков ми го покажи.Той винаги е уважавал тази институция и отдава значение на облеклото си.Понеже по стечение на обстоятелствата присъствам на заседанията имам точни впечатления от това кой как ходи облечен, НО НЯМА ДА ГИ КОМЕНТИРАМ.
Тъй че, тук неулучи драги.
Защо са сложили него за директор на печатницата, ами защото нямаше друг от работниците с печатарско образовани,който да заеме тази длъжност, когато изведоха Крантовски и Поручика с белезници от там и ги пратиха в затвора.Но затова питай др.Генковски той беше кадровика на партията в Троян и казваше кой какво и докога ще работи на ръководна длъжност.
Колкото до кончетата,мислиш ли ,че Акимов не е проверил поне 3 пъти законността на рентата и дали се плаща редовно определената сума.Ти си толкова зъл и хаплив, че си ядеш гема, както конете на Даниел, когато не е ги хранил.АБЕ ХАЙДЕ ДА ГО ОСТАВИМ ТОЗИ ДАНИЕЛ, ЧЕ ВЗЕ НЕЩО ДА МИ ДОСАЖДА.ТОЙ Е ЧЕРНАТА ОВЦА НА ТРОЯНЦИ, ДРУГИТЕ СА ОТ НЕМИРОСАНИТЕ, ДОБРИ ,ЧЕСТНИ, ДОРИ КОГАТО СПЯТ МИСЛЯТ ЗА ДОБРУВАНЕТО НИ И ЧЕРТАЯ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ. ДАЛИ ЩЕ ГО ДОЧАКАМ?

Анонимен каза...

към 57:драги ами,че той само с тази риза се е появявал,ако това ти е критерия за стил....

Анонимен каза...

уважаеми № 55, подкрепям те в това твое предложение, на общинските съветници да не им се плаща, но уважаеми, знаеш ли, че тогава няма да ходят на заседанията на ОС ,нито на постоянните комисии.Малко ти е голама посочената от теб сума, която получават, но мисля, че е около 200-230 лв.но за година общината трябва да задели около 100 000 лв за издръжка на Общинския съвет, май, а колко дупки щяха да се закърпят ?Минавали ли сте по улица МАКЕДОНИЯ?- ПО-ДОБРЕ НЕ ХОДЕТЕ!!!.ТЕЗИ СЪВЕТНИЦИ НЯМАТ МОРАЛ - ЕДИН БЕДЕН НЯМА ОТ ТЯХ, А СИ ВЗЕМАТ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА И СА ДОВОЛНИ.Някой декларираха, че ще ги даряват, ама май не,нека кажат кои са тези добри хора, че да ги изберем пак ????

Анонимен каза...

АБЕ ДА ВЗЕМЕ ДА ТИ Я ПОДАРИ, ДЕТО СИ И ХВЪРЛИЛ ТОЛКОВА ОКОТО ,НО НА ТЕБ НЯМА ДА ТИ ПРИЛИЧА ТОЗИ ЦВЯТ.ДАНИЕЛЕ ПОДАРИ МУ Я, АКО ИМАШ И ДРУГА, ЕДНА ОТ БОЖИТЕ ЗАПОВЕДИ.

Анонимен каза...

ОЛЕЛЕ, КАКВИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ ИМАЛО В ТОЗИ ФОРУМ? А БРЕ АЙО,ДО ТАМ ЛИ Я ДОКАРАХМЕ, ДА ЧЕТЕШ РИЗИТЕ НА ДАНИЕЛ СИРАКИОВ.ДОБРЕ ,ЧЕ НЕВИЖДАШ С КАКВИ СЛИПОВЕ ХОДИ.?????Надявам се ,че следи простотиите тук и на следващото заседание да излезе отпред и да си покаже долните гащи, че и това да знаят някои хора, нали има такъв лаф????

Анонимен каза...

Към номер 54.Аз съм № 62.ЗАПОМНИ.Хайде да се обзаложим, че Даниел и някой от предложените за местни депутати от ВМРО -то на Каракачанов, а не тези дето подложиха език на пловдивския градоначалник ще бъдат избрани от троянци и то от тези , които са като мен на 26 години.Снощи с моите приятели,след като приключихме да оглеждаме мацките в кафенето, говорихме и по този въпрос.Твърдо сме решили да подкрепим само нови хора и то млади, на есен в изборите.Старите муцуни да си гледат пенсиите.До колкото разбрах, на тази среща са се обсъждали много читави и интелегетни, добри специалисти млади хора - юристи,икономисти, филолози и т.н.Ще ги подкрепим.!!!!

Анонимен каза...

Справка от анонимен но сигурен източник:
ДАНИЕЛ СИРАКОВ-НИКОГА НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП,БСП или която и да е друга партия.Лоялен и коректен съратник на Жорж Ганчев до 2006г до замразяване дейността на неговата формация.От 2 април 2011г.член на ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ. Всичко това може да се провери !!!

Анонимен каза...

Тоя къде разправя за ренти и аренди...
Я попитай колко плаща А. Балев на Общината за ползването на терен за спортни цели ,генериращи не лоши финансови постъпления, настоящ се почти в центъра на града!
Този дето предлага да не им се плащало...
Има едно човеченце ,Николай, в ОБС, който се опита да се направи на герой когато заробиха Троян с 4 милиона кредит, отказвайки се от заплащането си.
Та, попитай него дали се е отказал от въпросноте пари.
Попитай С. Дочков, как така незаконно добива вода за ски оръдията на Беклемето.Попитай го защо беше незаконно затворил прохода преди няколко седмици,за да провежда някакво подобие на ски състезание а хората опитващи се да преминат, трябваше да се върнат.

Анонимен каза...

Така, хапнах шкембенце в Старата Къща и съм тук...
Гледам нещо като позиционирани снимки на група млади гербери и какво виждам...Едно дебело и мазно същество подвизаващо се (според него само) като журналист в един блог.Няколко ощипани кифли "красят" картинката.Едно тъпо парче, нескопосано футболистче и няколко мамини дечурлига....Гордо позират пред венец цветя на 3-ти Март и трупат политически опит...
Все кадърни млади хора, работещи в различни отрасли на икономиката и с богат житейски и професионален опит....Иначе в групата им във Фейбсук, бъка от гербери,минзухари и прочие нарциси...

Анонимен каза...

Ризата на Даниел ли ви е проблемът? Генади има само тази снимка, само нея публикува и затова така решихте.Генади да смени снимката, че да видите и другите му ризи!

Анонимен каза...

То това е много близко до акъла, но явно не всички от пишещите имат!

Анонимен каза...

65-ти, де я тая снимка да я видим и ние

Анонимен каза...

Във всеки един коментар, където срещнете думата "Браво", значи е някой от снимката горе.

Анонимен каза...

Е,и 69- ти?

Анонимен каза...

63-и:щом си анонимен,не си толкова сигурен

Анонимен каза...

Питаш анонимно ,анонимно получаваш отговор!

Николай Тодоров каза...

Отговарям на 64-ти:
Дарил съм ефективно заплатата си в полза на Община Троян с договор за дарение.

НТ/НТ

Отговарям на 63-ти:
Даниел Сираков не е бил член на ВМРО БНД, докато не реши да ни предаде.
Поканихме го в листата ни за съветници като гражданска квота. Тогава считахме, че с опита си ще бъде полезен на ОС Троян.
За целия изминал мандат лицето Даниел Сираков не пожела да се срешне с нито един от членовете на ВМРО БНД, т.е. тези, които са го избирали и са разчитали на него. Не присъства на нито едно събрание, на нито едно наше мероприятие. Многократно, аз лично съм го питал за причините. Смисъла на всички отговори бяха "отбиване на номера" и "замазване на очите".
Хората, които виждате на снимката са от старата партия на Ж. Ганчев. Те нямат нищо общо с ВМРО.

Истинските причини да се случи това с ВМРО и Д. Сираков би трябвало да са ясни на всички, но в все пак в резюме ще ги щрихирам:
Проекта БББ е в историята. На Д. Сираков му е нужна друга ракета-носител за заветната цел: да влезе в следващия общ. съвет. Като личност няма партия или общ. организация в Троян, която да го иска. Единственият вариант му е да си създаде собствена.
Но и това не е достатъчно, за да влезе. Следващата му стъпка ще е да се включи в синята коалиция плюс и да иска избираемо място там.

Позволих си да пиша по темата, защото мразя предателите, защото държа на истината и защото мога да се изправя честно пред хората на община Троян и да отговарям за всички мои деиствия.

Николай Тодоров - общ. съветник от листата на ВМРО БНД

Анонимен каза...

Николайчо, като си толкова ербап, ти защо гласува за този кредит, с твоята заплата ли се погасява и ти лично какво направи за развитието на Троян, освен да гледаш собствения си интерес?

Анонимен каза...

Г-н Тодоров,
Говорите за предатели - а как ще обясните вашите действия/на старата троянска организация/, която се отцепи от истинското ВМРО, като предадохте Каракачанов и преминахте в редиците на пловдивската мижетурка С. Атанасов?!

Очевидец каза...

Като толкова много държиш на истината, ще ти стиска ли да разкажеш, как след първия тур на изборите през 2007-ма година, вие, троянските войводи, обявихте че ще подкрепите Енкин, а не Акимов!
След това обаче се договорихте с тях, както преди това го правихте с Енкин и променихте поне официално позицията си.

Анонимен каза...

Просто не гласувайте за такива тарикати.Тоя дъ.сераков,явно се свзел за господ.

Анонимен каза...

Ей, Николайчо, по-добре се погрижи ти как ще влезеш, щото ако на предстоящите избори вкарате повече от един съветник, просто ще е велико постижение!

Анонимен каза...

Николайчо, туй ти ли го написа бе чаде?
Щото като те знам какво дар слово имаш на полуидиот, много ме съмнява това да са твои писания!
И наистина трябва да сте благодарни на Сираков, защото именно с гласовете дадени за него стана така,че ти и ония двамата тумбаци да станете съветници.

Търкалайчо.

Николай Тодоров каза...

На 74-ти:
Безспорно кредита няма да се погасява само с моята заплата. Това е ясно. Но трябва да е ясно, че всеки един достоен човек трябва да отстоява позициите си с реални действия, не само с празни думи. Никой не иска да тегли кредит. Особено в настоящия момент. За съжаление тогава Община Троян беше поставена до стената и нямаше друго полезно действие. Съгласен съм, че има сгрешили, за да се стигне до това положение, но това е друга тема.
На втората част от въпроса няма как да отговоря с две думи. Само ще кажа, че се занимавам с обществена и културна дейност от дълго време и тя заема значителна част от времето ми. Хората които са по-близо до мен ще го потвърдят.

На останалите въпроси ще отговоря в следващия времеви прозорец.

В резюме на 76-ти:
Конкретизирай въпроса. Къде сме обявили подкрепа за Енкин. Тогава бяхме в коалиционен формат "Избор за Троян", в който влизаха много партий и партиики.

Анонимен каза...

Николай Тодоров, как не те е срам да се показваш тук и да пишеш глупости?
Мислиш че хората не знаят за какво се тегли заема ли?
Ти и останалите престъпници в ОБС, мястото ви е на стената на срама!
4 години нищо правене,4 години лапане от баницата, и имаш цялата наглост да се появяваш тук!

Анонимен каза...

Аз съм 74-ти и знам, че този кредит не го погасява твоята заплата. Питам те - като сте знаели кой е сгрешил, защо не му потърсихте сметка, а стоварихте това бреме на плещите на троянци, които загубиха работата си? И много държа да ми отговориш на втората част от въпроса. Нито инвеститор доведе, нито инфраструктурата оправи, нито имам спомен нещо да си свършил с обществена полза. Къде ви е програмата за развитие? Редно е да отговориш.

Анонимен каза...

Ау един не издържа на напъна и започна не само да скимти а и да напада...Очаквам в скоро време изблици на истерия и от други частници...
Хубави въпроси му е задал пишещият над мен, не е лошо Тодоров да се появи и да отговори...

Анонимен каза...

Тук стана интересно.

Анонимен каза...

Тодоров,преди време Сираков отговори подобаващо на всеки един въпрос зададен му тук.Ако ти стиска и имаш ташаци, отговори и ти.
Защо на онези допуснали "грешчиците" както ги нарече Стареца, не им потърсихте сметка, а заробихте жителите на Троян с 4 милиона лева кредит?

Анонимен каза...

Не е толкова интересно,за съжаление.Много по-интересно щеше да ви бъде,ако бяхте видели и чули същият този Николайчо при обсъждането на 4-милионният заем на сесията - как се гъне като езерна тръстика и пърха с мигли като стамбулска гювендия.Е,сега вече дава заден предизборно!Късно е,чадо!Мандалото хлопна!

Анонимен каза...

Така беше 86-ти...
Николайчо се потеше,приплюваше,гънеше,пърхаше като пеперудка с мигли, и едва ли някой за 2-те минути агония от трибуната, разбра какво иска да каже...
Но явно писането му е силната страна,та да вземе да ни осветли по въпроса с 4-те милиона кредит...

Николай Тодоров каза...

Отговор на 74-ти:
Не искам да ставам адвокат на никои без да съм овластен за това. Кой е сгрешил, каква отговорност му е потърсена и какво наказание му е наложено е въпрос на, които не мога да отговоря, защото не знам. Пак повтарям и заставам зад думите си. В ситуацията, която беше Община Троян тогава, това беше единствения изход. Аз гласувах за това.

Това че нямаш спомен да съм вършил нещо в обществена полза е може би поради липсата на информираност. Председател съм на училищно настоятелство при НУ "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Троян. , председател съм на проверителната комисия при НЧ "Наука" гр. Троян и т.н. Но не му е мястото, времето и начина да доказвам какво върша за обществото. Не е задължително да се търси медийна изява за всичко добро, което човек върши. Поне аз така ги разбирам нещата.
Обвинението, че не съм намерил инвеститор и че не съм оправил инфраструктората, намирам за основателно. Така е. Бъди убеден обаче, че съм положил немалко усилия в тази насока. Нали все пак аз живея и изкарвам прехраната си в този град, нали пътувам по същата инфраструктора, както и ти.

На поетичния и лиричен 86 ще отговоря с въпрос. Аз ли давам "заден ход"?
Хубаво е да си помисли, кой в последно време е на заден ход. Кой 3 години се големееше и пъчеше, като управляващо мнозинство, а сега анализирайки политическата ситуация обърна позицията. Не става така - няма морал.

Имаше въпрос за ВМРО и Кр. Каракачанов - че сме сме го предали.
Не можеш да предадеш един предател.
Кр. Каракачанов е агент на ДС и предател на ВМРО. Той ще се впише в историята като единствения председател, които е успял да разцепи ВМРО.
Цялата организация на ВМРО Троян /вкл. членове поддръжници и симпатизанти/ категорично се обявиха за смяната му на последния конгрес и делегатите бяха изпратени там с тази мисия.
Човека писал по този въпрос явно е от "БББ-та с ново име".

Анонимен каза...

Николайчо, а помисли, брат, кой кого предаде? Даниел ли или вие с Ангелчо (крилатий) и Краса (поспалана)дето изцяло предадохте дясното и се присламчихте към кмета като мухи на .....??? Николайчо, ами ти как да изразиш позиция като дори не можеш да се изкажеш, бавно ти тече мисълта, а и бизнеса ти е важен, а не Троян. Сираков се оказа мъжкар и силен, не се огъна. Вярно,че е предател, предаде ваште тайни договорки с ГЕРБ.

Анонимен каза...

Знаете ли,че научих от момиче от общината, че Ангел Балев е принуждавал всички служители да преминат от един осигурителен фонд в друг, за което е получавал пари и се е правил на брокер в работно време като е използвал служебното си положение, това не е ли за прокурор?

Николай Тодоров каза...

Понеже още малко съм на линия.
На 89 анонимен :
Всички сте мъжкари, ама когато сте анонимни.
По отношение на това как ми тече мисълта, може да попиташ новия ви стар председател. Ще те осветли по случая. А последното което го твърдиш, ми се струва малко нагласено. Не смяташ ли? Сигурно, но не върви да си признаеш.
Ще запазя добрия тон, не защото го искам, а защото съм така възпитан.

Бъди здрав.

Анонимен каза...

Къде го чукаш, къде се пука?
Абе ти ненормален ли си или да?
Питат те какво ВЪРШИШ, а не на какво си председател, но явно изобщо не правиш никаква разлика между двете думи.
А и това че сам определяш "действията" си като добро, говори колко самовлюбен тип си.
Не би ли трябвало според действията ти, хората да те определят добър или лош си,а не ти да го твърдиш...?
Но не мога да отрека артистичните ти качества.Онова шоу което ни изнесе в залата по време на гласуването ти на 4(четири) те милиона лева кредит, беше феноменално.Това с прегъването е много ефектно, сигурно го тренираш в читалището,а?

Анонимен каза...

Николайчо, дори когато се отказваш от заплата, пак ти е много!Не си свършил работа за една стотинка. Добро момче си, но си нагаждач, то има за какво де...щото ако това твоето Ривър.... е Чаршия, то аз съм слон. Заплата се получава за работа, а ти два пъти не свърши работа, веднъж да кажеш, че кредита ще го погасяваш със заплата и още веднъж, да искаш данъчните да получават допълнително пари, ако налагат глоби и актове.Нема лошо, ама пазете Анчо,че го грози съд май като чета по-горе.

Анонимен каза...

Николайчо, точно за формата "Избор за Троян" говоря. Тогава, в ранните часове на 29.10.2007г., когато коалицията обсъждаше как ще действа на втория тур, вие, троянските "войводи", първоначално обявихте че ще подкрепите Енкин, защото го "знаете" и т.н. После, след среща на гербери с П. Терзиев, променихте "мнението" си.
Ха сега, като си тъй честен, отречи или потвърди горното!

Анонимен каза...

Аз съм 74-ти: Тодоров, ти си общински съветник, избран да защитаваш интересите на гражданите. Да ми отговаряш, че не знаеш кой е сгрешил и защо не му е търсена отговорност, говори само за безхаберие.Да ми отговаряш на какво си председател - не това те попитах. Колкото до училището - ако не е директорът, то нямаше да е това, което е в момента. Относно читалището - всички виждаме каква дейност развива. По-скоро кажи на хората какви предложения си внесъл в ОбС, какво е прието, какво не е и защо. Все пак е редно като си тук да отчетеш работата си за тези 4 години. Това исках да ти кажа, но явно не можеш да го разбереш.

Анонимен каза...

Мишока се усети че появяването му тук е грешка, и че трябва да отговаря на неудобни въпроси...
Не очаквайте повече да се включи, защото просто не му стиска ...
Все пак да не забравя, че мястото му на стената на срама в Троян е подсигурено !

Анонимен каза...

ОООООО,честнЙЙ и почтенЙЙ НИКОЛАЙЧО, чета и препрочитам големите ти писанки за големия предател Сираков.Този гаден човек, където щом се пръкне някъде по вестниците и върху него се изсипва цялата помия на местните мижитурки.
ИСКАМ САМО ДА МИ ОТГОВОРИШ ОООО БЛАЖЕННИЙ НА СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:
ПЪРВИ ВЪПРОС: КАФЕ "РИО" чия собственост е и как и от кога го ползваш?
ВТОРИ ВЪПРОС:тъй наречения "РИВЪРСАЙД" ВЪРХУ ЧИЯ ЗЕМЯ Е ПОСТРОЕН?КОЙ ПРОЕКТИРА НАЙ-ГЛУПАВАТА СГРАДА В ЦЕНТЪРА НА ТРОЯН И КАКЪВ ЕСТЕТ СИ ТИ ДА Я ПОКРИЕШ С ЛАМАРИНА.
ТРЕТИ ВЪПРОС:заведението на открито пред сградата върху чия земя е?
ЧЕТВЪРТИ ВЪПРОС: Кой мандат общински съветник си?
ПЕТИ ВЪПРОС:Колко предложения лично ти направи в ОС.?
Господин Тодоров, и все пак , аз като активист и симпатизант на ВМРО, съм участвал само в срещи на маса, а тук някъде казахте,че провеждате организационни събрания, или не съм разбрал за провеждането им, или е нямало такива.????
С лични симпатии към теб - един човек ,живеещ на центъра на града, близък Ваш комшия и съратник.
АКО НЕ МИ ОТГОВОРИШ, ЩЕ ЗАДАМ ВЪПРОСИТЕ СИ ВЪВ ВЕСТНИКА , А НЕ САМО ВЪВ ФОРУМА?

Анонимен каза...

Николай Тодоров, редно е да се появиш и да дадеш отговори, а не да се криеш като мишок!
Впрочем ти си мишок и с това ти появяване тук, на всички има стана ясно.

Анонимен каза...

Чест прави на малцината, в т.ч. и на Г-н Тодоров, застанали с името си във форума. Срамно е, че има такива като 94, които явно са присъствали на описаното събитие /сиреч и те са някакви политици/, но нямат достатъчно кураж да се идентифицират.
Николай, не обръщай внимание на плюещите. Един от тях те титулова "частник" с осезаемо отвращение..... Представяш ли си каква му е политическата ориентация.

Анонимен каза...

Смях, Даниел Сираков пак ще намери ракета носител за проявения си политически ку..арлък.

Анонимен каза...

Към 99

Не ти ли се струва малко смешно и нагло, да пишеш като анонимен и в същото време да упрекваш останалите, че са анонимни?
Смешник!

Анонимен каза...

Не ви ли се струва странно,че тия,които до голяма степен надробиха тая попара с Минко Минков-Енкин,Кольо Кацаров и останалите комунисти мълчат?И гледат всичко да прехвърлят на милиционерите.Е,те всъщност са си едно и също.

Анонимен каза...

Аз съм 102 и се извинявам-това е за другия материал за Търговия на Дребно.

Анонимен каза...

102 или 103 Мястото ти не е нито тук, нито при другия "материал".За 23 години ти не си проумял, че няма само комунисти и антикомунисти. Има честни, коректни,принципни от една страна и от друга - безчестници,за които принципи и морал са архаични слова.Не политическата принадлежност, а личностните морални качества определят поведението на пазара.

Анонимен каза...

Аз пък мисля,че от поста на 104 нищо не се разбира-има ли виновни,кои са?Разбрах само,че комунист не е политическа принадлежност,а диагноза,но това си е отдавна известно.Заболяването е нелечимо с летален изход.

Анонимен каза...

Към 105 - Видимо демонстрираш невежество както в политиката, така и в диагностиката.Изибщо - докато такива като тебе се занимават с упражнение в риторика на тема комунизъм-антикомунизъм България потъва все повече и повече, за да се окаже един ден, че въобще я няма.Сигурно тогава и грамофонът, който безконечно е повтарял този рефрен /комунизъм-антикомунизъм/ ще спре да се върти.

Анонимен каза...

Пълен цирк,на следващите избори,Сираков ще е от партията на марсианците

един който ще подкрепи Сираков каза...

107,много си прав,то Троян заприлича на лунен пейсаж,и едва ли и Сираков да може да го оправи1

Анонимен каза...

Боже, прости им те не са виновни...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |