Беломъжев със злато от Франция

* Тачо спечели средната дистанция във френския шампионат
по ски ориентиране

ЗВЕЗДАТА на българското ски ориентиране – съгражданинът ни Станимир (Тачо) Беломъжев, двукратен световен шампион за младежи от 2008 г., спечели средната дистанция от Националния шампионат по ски ориентиране на Франция (30 януари). Троянецът участва и в щафетното бягане, където на своя първи пост също даде най-добър резултат от всички участници. Шампионът заедно със своя баща и личен треньор Иван Беломъжев бе във Франция на тренировъчен лагер, като разноските бяха поети от френски клуб и от българина Пламен Пеев, работещ в Брюксел.

В МОМЕНТА Станимир е в курорта Цигов чарк недалеч от Батак и се готви за участие в Държавното ни първенство по ски ориентиране. Стартовете са от 9 до 12 февруари, а нашите прогнози са, че ще се спази една хубава традиция - за рождения си ден (16 февруари) Тачо да си подарява шампионски титли и златни медали. Големият спортист навършва 24 години, от нас - честито в аванс!

Т21


Още по темата:

14 коментара:

Анонимен каза...

Изкарайте циганите да чистят не ги хранете до следващите ИЗБОРИ.

Анонимен каза...

Честито за постиженията!

Анонимен каза...

БРАВО БЕЛОМЪЖЕВИ - БАЛКАНСКИ ДЕЦА НА СЛАВНИ ДЕДИ../Минко Минков/

Анонимен каза...

Ти побърка ли се?

Анонимен каза...

Тачо да се връща час по-скоро в Троян,и да започне да преподава масови уроци по ски бягане,че като гледам на какво прилича града, само със ски ще можем да се движим. Хем и пари ще изкара,хем и форма ще поддържа!

Анонимен каза...

БРАВО ТАЧО, ЖЕЛЕЗЕН СИ !!!!
Между другото случайно някой ,ако има връзка с кметицата да им се обади,че навън е вече 50см.сняг и е редно да почнат да чистят.А сори ,забравих ,че парите за почистване май били свършили.Е важното ,че оправихме МиНак и КаЦак сЪс стабилни заплати.Селяните да си чистят градът като искат да си карат колите,най добре да впрягат шейните или още по добре да си седят по къщите и да духат супата.И не забравяйте ,че идва време да плащате данъците .

Анонимен каза...

Абе хора какво общо има темата със снегопочистването навън,че трябва да се чисти това е ясно но спрете само да си търсите поводи за плюене,момчето отишло да прославя опустелия Троян и се справя ОТЛИЧНО,и вместо да го поздравим за добрите рерзултати,вие се чудите с кого да се дракосвате,просто прекалявате...БРАВО ТАЧКА ДАВАЙ ВСЕ ТАКА НАПРЕД И НАГОРЕ....!!!!!

Анонимен каза...

Мисля си как може под такива заглавие и статия да захващате отново политически теми и да изразявате недоволствата си. Не може ли поне малко да се зарадвате на успеха на това троянско момче, което слави не само града ни , но и България. Каквото и да се публикува се започва с кметицата, снега, заплати , Акимов и. т. н. , НО ТУК НЕ МУ Е МЯСТОТО. Вместо да призовете за спонсорство, защото е нужно да се помага на такива деца, Вие пак захванахте кметицата.
Браво Тачо, браво и на Ванката. Много успехи и за напред и покорявайки един връх смело към следващия. Всеки труд се възнаграждава. БРАВО

Анонимен каза...

Най-после една добра новина за града!!Браво на това семейство!!!

Анонимен каза...

Браво Тачо! Браво Иване!Дано има повече такива добри новини в тази криза...

Анонимен каза...

Прав си 8 ми ,призовавам заплатите на МиНак и КаЦак и без други на всеки му е ясно ,че и от двамата файда никаква няма да има градът,да се пренасочат за спонсорство на Тачо.На другите съветници дето имат само по един работен ден ,да се пренасочат към всички кадърни деца прославящи Троян.Както се разбра от една друга тема колегите им в община севлиево от доста години не взимат заплата,да не говорим ,че от нашите няма нито един беден който да разчита само на тези пари,пък и нали ги взимат от нашите данъци.

Анонимен каза...

Гордост за Троян!

Анонимен каза...

Браво,сега да очакваме следващия шампион от Троян в дисциплината белене на семки с кътен зъб.

Анонимен каза...

Браво!Такива хора ,врели и кипели в спорта...трябва да ръководят спорта в Троян. Чух ,че спорта в Троян се ръководи от човек завършил ...кърлинг:) Първо помислих,че си правят майтап ,ама не ,вярно било.

Тази статия я прочетох няколко пъти и винаги ми беше истински кеф.Браво!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |