Минко Акимов: Показахме, че гоним сериозни цели

* „Никога не съм позволил партията да ми се качи на главата и да ми диктува какво да правя. Дай Боже и при г-жа Михайлова да е така”

Поводите за разговора ни с Минко Акимов – бившия кмет на Троян и настоящ председател на Общинския съвет (ОбС), са основно два. По-общият – предизвикателствата на новия пост, новата гледна точка към властта. И конкретният – острите персонални атаки от „Граждани за Троян” и натрупаните тежки обвинения, нуждаещи се от отговор. Припомняме – Минко Акимов (ГЕРБ) спечели местните избори преди четири години срещу инж. Дилян Енкин (БСП) и бе кмет на Троян през мандата 2007/2011 г. На местните избори през 2011 г. се кандидатира за втори мандат, но загуби кметската надпревара от Донка Михайлова (БСП). На 14 ноември 2011 г. екскметът бе избран за председател на Общинския съвет. Г-н Акимов е работил 38 години в системата на МВР, като 23 от тях е шеф на РУ – Троян. Завършил е право в Софийския университет.

*****

- Г-н Акимов, някои виждат реваншизъм в действията ви като председател на Общинския съвет, смятат, че не можете да простите за загубените кметски избори?
- Нищо подобно. Гласоподавателите си казаха думата – 6000-6500 човека гласуваха за мен, но за Донка Михайлова гласуваха 8000 човека. Тя спечели избори и толкова, какъв реваншизъм може да се търси тук?! Напротив – забравям какво е станало, загубих изборите и вървя напред. Аз имам това предимство, че никога вече няма да се кандидатирам – ни за кмет, ни за депутат, най-малко от гледна точка на годините. Така че аз няма какво да гоня като политическа кариера. Ако искам да направя нещо като председател на Общинския съвет, то е да се подобри работата на този основен орган на местното самоуправление. Още повече че аз харесвам разпределението на силите в този Общински съвет – не знам гражданите дали го харесват, но за мен то е добро.

- Но мнозинството е много крехко, крепи се на ръба. Това не създава ли неувереност у всички?
- Точно това казвам. БСП е спечелила изборите, Донка е от тях и си има изпълнителната власт. От друга страна обаче тя няма пълно мнозинство. И гражданите на Троян имат една сигурност, че нито някой в Общинския съвет ще тръгне да прави глупости, нито изпълнителната власт в лицето на г-жа Михайлова ще тръгне да прави глупости. Тоест – един друг ще можем да се контролираме и това крехко мнозинство, което всеки момент може да се промени в една или друга посока, според мен работи в полза на гражданите. Не позволява на никой във властта да прави резки движения, които няма да са полезни за Троян.

- Но има подозрения, че това крехко мнозинство е постигнато с неособено морални методи. Говори се, че Трифон Трифонов от РЗС е бил купен, Милко Станчев от ДСБ – също, има ли нещо вярно в тези слухове?
- Някой може да каже, че аз теб съм те купил, за да направим това интервю. Това с купуването са абсолютни глупости! Да, водени са разговори – и от БСП, и от нас, това е така. Важното е кои аргументи са надделели. Съвсем ясно е, че Милко Станчев от ДСБ не можеше да тръгне с БСП, по партийни и лични причини. При Трифон Трифонов от РЗС явно надделя становището на партийната централа – вие знаете, че точно в този момент Яне Янев се обърна и почна да подкрепя ГЕРБ, естествено бе и техният човек в Троян да следва политиката отгоре. Приказките из сайтовете, че на този му дали 20 хил. лв., на онзи му дали еди-колко си – това звучи интересно, но си е чиста глупост.

- Има и друго подозрение около Общинския съвет – че съществува един таен център на властта около Светльо Дочков, Йордан Данков и още няколко души. Дори се говори, че те командват, а не Минко Акимов, макар на мен лично да не ми се вярва, че е така лесно да Ви дърпат конците. Как ще коментирате?
- Аз може би съм имал и това предимство пред сегашния кмет – защото, когато аз станах кмет, многократно съм казвал, пред медиите също, че политика е имало само до изборите. След като съм избран, ще работя за гражданите, а не за партията. И никога не съм позволил партията да ми се качи на главата и да ми диктува какво да правя. Дай Боже и при г-жа Михайлова да е така.Трудно може да се говори за подобен таен център на властта. За всичко важно, което трябва да се обсъди, ние, групата на ГЕРБ, се събираме по един-два пъти в месеца и го обсъждаме. Всеки има право на мнение, новите съветници също. Трудно може да се каже, че в групата на ГЕРБ има послушковци, които чакат да чуят какво ще каже Светльо Дочков или Йордан Данков.

- Говори се не толкова за партийни, а за корпоративни интереси, тъй като в групата на ГЕРБ са някои от големите бизнесмени на Троян.
- Добре, нека някой ми каже за предишните 4 години какво е направено за корпоративните интереси на споменатите съветници от ГЕРБ. Някой може ли да ми припомни?! Просто такова нещо няма, това е истината.

- За Беклемето - има подозрения, че умишлено сме се отказали от получаване на национален статут на комплекса, за да не се допуснат конкуренти на Светльо Дочков, който има сериозни интереси там. Така ли е?
- На скорошното обществено обсъждане г-н Илиян Пеевски („Атака”) предложи да хвърлим милиони в Беклемето, за да го правим голям курорт. Вероятно Светльо Дочков му е платил да говори така?! Казвам го в кръга на шегата, но по тази „логика” и това може да се твърди. Смешно е да се говорят подобни неща. Истината е, че за национален статут на Беклемето сме работили упорито, аз лично ходих и в Министерския съвет (МС), и в Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) – за съжаление юристката на МС, която ни съветваше тогава и която ни даде напътствията, тази година почина. Но тя бе категорична, че в България има само няколко курорта от национално значение и Беклемето просто няма как с това, което представлява и с дейността си до момента да получи национален статут. Съветът й бе, че трябва да извършим тези стъпки – курорт от местно значение, включване в областната стратегия, включване в стратегията на Северозападния район за планиране и постепенно да вървим напред. Макар че, честно казано, познавайки вече добре Оперативните програми, не виждам какво може да спечели курортът от това, че ще стане от национално значение. Бихме спечелили, ако имахме условията на Банско, ако направим едно Европейско първенство и едно Световно първенство, ако цял свят ни види. Но при даденостите на Беклемето – липсата на сняг, ниската надморска височина, да очакваме нещо много по-различно не е реалистично. Разбира се, Беклемето трябва да продължи да се развива, но е немислимо да се разчита само на Общината. Там трябва да се търси публично-частно партньорство, богати хора, които да изградят базата, и най-вече да се молим на Онзи горе да ни дава повече сняг.

- Може ли местни бизнесмени, не че ги подценявам, да блокират инвестиционни интереси било към Беклемето, било за изграждане на хипермаркет в Троян?! Питам, защото това са едни от най-упоритите градски слухове.
- Напълно е изключено подобно нещо. На мен никой не би могъл да ми повлияе в такава посока, надявам се, че на сегашното кметско ръководство – също. Продължават усилията на Общината да се търси кой да направи голям магазин в Троян. И аз го търсих, не го намерих, дай Боже да стане в следващите месеци и години. Но че някой умишлено ги спира – не. Има и нещо друго – аз лично продължавам да твърдя, че няма да спечелим кой знае какво от такъв голям магазин. Но че Троян има нужда от един голям магазин, не от повече, е безспорно. Разговорите продължават и аз съм убеден, че това ще стане, но тогава ще му усетим и меда, и жилото.

- Защо станахте председател на Общинския съвет?
- Няма още три месеца откакто работи този Общински съвет, но според мен за това кратко време показахме, че гоним сериозни цели и искаме да направим нещо. Колкото и на някои да не им се иска. Първо – изготвихме един добър правилник за работата на ОбС, работещ правилник, чувах на сесиите, че бил оспорен в съда, но аз лично не знам такова нещо; беше оспорен от областния управител, направихме леки корекции за една санкция, макар че и до сега не съм убеден, че областният управител беше прав. Второ – в предния мандат имаше много искания за зам.-председател, макар че този, който най-много настояваше за зам.-председатели, сега не подкрепи предложението?! Моето мнение бе, че един зам.-председател би бил достатъчен, реши се да са двама, но в това няма проблем, те не са платени длъжности. Трето – имаме програма за работа. Дълго време се повтаряше, че ОбС – Троян няма програма, сега разработихме програмата в два варианта, един много подробен и един съкратен, който приехме на сесията. Но най-важното според мен е, че ако досега (в предишните мандати) 95% от предложенията бяха направени от кмета и администрацията, сега, с тази наша програма, една трета от въпросите и проблемите, предвидени за разглеждане, са предложени от ОбС. Това, според мен, е хубава тенденция.

Друго, което е сравнително ново – правено е в предишни години, но в по-малък обем – е взаимодействието ни с администрацията. Групите в ОбС и съветниците без група направиха срещи с кмета на общината и общинската администрация. От ГЕРБ внесохме специално писмено предложение за бюджета – още на 1 декември, за намаляване данъка на автомобилите, намаляване на наемите. При разговора с ръководството на Общината мненията ни съвпаднаха и тези наши предложения вече са факт. За бюджета – не само ГЕРБ, но и всички други групи и отделни съветници внесоха свои предложения. Разбира се, не би могло всички предложения да бъдат приети и аз не мога да се сърдя на г-жа Михайлова, че част от предложенията на ГЕРБ не са приети; основните, структуроопределящите предложения от всички групи залегнаха в проектобюджета. Според нас това е добре и мисля, че ще имаме един добър бюджет, който ще бъде приет без кой знае какви разногласия на следващата сесия.

- По-работещ ли ще е този ОбС от предишния? Това зависи от активността на председателя, но не само.
- Да, мисля, че ще е по-работещ. Предстои да се създадат групи от съветници и представители на администрацията, които да работят по основни проблеми – местни данъци и такси и т.н. Убеден съм, че ще създадем добри практики.

- Добре, но в това би могло да се провиди, и няма да е трудно, опит да се изземе пространство, власт от кмета. Така ли е?
- Не, не е така. Може би трябва да се отърсвам от навика да мисля като кмет. Нашите общински съветници дори ме обвиняват, че мисля по кметски, а не като председател на ОбС. Но това има своя плюс – разбирам администрацията и се стремя да я подкрепям.

- Какви са отношенията Ви с кмета Донка Михайлова?
- Нормални, като отношения между кмет и председател на Общинския съвет. Но аз съм я уверил – и нея, и заместниците й, че в никакъв случай няма да се опитвам да изземам функции на изпълнителната власт. И в никакъв случай няма да се опитвам да влияя на служителите в администрацията. Но смятам да си говоря и да се уважавам с тези хора, с които 4 години сме работили заедно. И пак да кажа – в никакъв случай не мога да бъда обвиняван, че се опитвам да ръководя Общината или че правя нещо против кметското ръководство. Витаят някакви глупости из града, че аз се опитвам да влияя или да командвам г-жа Михайлова. Мисля, че тя е достатъчно умен човек, за да обръща внимание на подобни неща, пък и самата тя не би допуснала вмешателство. Не че когато усетя някои грешки – било поради незнание или поради по-малък опит – ще мълча. Ще продължавам да ги казвам директно и на момента, макар да търпя упреци от моята политическа сила, че казвам неща, които ако премълча, бихме могли после да черпим дивиденти.
(продължението – в следващия брой)

Интервю на Генадий Маринов

100 коментара:

Рицар без доспехи каза...

Този път ще бъда кратък и точен: Не желая да чета този материал.

Анонимен каза...

Акимов наистина е нагъл и безочлив! Той щял да поправя грешки на Донка Михайлова, допуснати от незнание или липса на опит?!? Аман от такива "знаещи", "опитни" и "независими" като него, АМАН! Вероятно от многото му знания и опит сме в това трагично състояние, с дълг от над 3 милиона, корекции по европроекти?
Самият той признава, че нямало да се бори за кмет или депутат, най-малкото заради възрастта му.
Освен заради възрастта си, Акимов е негоден и заради милиционерско-селския си манталитет!!!

Анонимен каза...

Акимов, от теб се очаква само едно - да си отидеш. Просто не си в състояние да правиш друго освен да се бориш за личните си интереси. Резултатите - купен пост на председател, заплата като на кмета, пъчене по всички градски събития. Човече, върви си !!!!

Анонимен каза...

Смешно е Акимов а се изкарва по-знаещ от Михайлова. То бива, бива, ама с мяра...

Анонимен каза...

Нищо не разбираш,Минко-о-о-о!!!!Не разбираш най-главното - омръзнал си ни като турски сериал,като тая проклета зима,като стара туршия напролет,като стара милиционерска униформа,като баба на дядо и като всичко това взето заедно!!!!Не разбираш,че трябва да си гледаш пенсията,защото малко ти остава!!!!Значи,нищо не разбираш!!!!!

Анонимен каза...

"Да спим! Да спим, защото в сън света
изглежда без печал и изнемога;"
Змей Горянин

Анонимен каза...

Прочетете само въпросите, без отговорите, и ще разберете истината! Този човек не разбра,че получи наказателен вот на изборите и че на хората им се повръща от него, неговите интервюта и неговите снимки. Дори в начина му на говорене личи наглост, вместо капка разкаяние и човечност. Дава интервюта, за да се оправдава, но хората още повече се дразнят. Навира се навсякъде като муха на .....

Анонимен каза...

Тоя човечец вече явно има старчески отклонения...

Анонимен каза...

Дано групата на 15-те се запази за да контролират мераците на другарите, че в противен случай става тъмно червено:)

Анонимен каза...

Стига сте го показвали този...Аман от нахалници- ти му викаш "МАРШ", то ти се натиска.Боже господи, ако този е от елита на ТРОЯН, трябва да се изнесем веднага от тука. По- прост от този има ли, та акъл да дава?

Анонимен каза...

То бива честолюбие, бива горделивост, бива суета, ама чак толкоз не бива!!!Минкоооооооо, виж се в огледалото дето си го сложи пред кабинета, изгубил си човешки образ!!!

Анонимен каза...

9-ти, тъмночервеното ще видиш като публикува Генадий речта на МинАк през септември 89-та!

Анонимен каза...

Как да си гледа пенцията ,като онзи глас го зове,Гребше ,Гребше.Ей хора ,помислете и му влезте на човека в положение.Никак е е лесно да свикнеш да живееш с по няколко бона на месец и изведнъж оп, и само пенцииката.

Анонимен каза...

Достоен ,но неоценен и за съжаление вече бивш кмет.Достоини отговори много стойностни и компетентни.Ясни, без заобиколки, звучат искрено! Четат се много хубави идеи за бъдещата му работа! Честност и компетентност лъха от него,но троянци ще го оценят ,когато видят на какво ще прилича Троян след новия четири годишен мандат на Енкин.
Освен това харесвам и екипа му-познавам част от тях - доказани професионалисти са и най-вече хранят целия град.Дано само не забравят за обещанията си към трудовите хора, които застанаха зад тях на изборите та да имат сега този шанс пак да градят и управляват Троян.За сравнение с Донка няма нужда да говорим ,само един поглед навън и всичко е ясно вече.Успех.

Анонимен каза...

ТОВА ли е лицето на Троян - пенсионер-милиционер . Млади хора, бягайте от тук докато е време и не се обръщайте назад. Ние по- старите ще се погъваме с доходите си и докато оцелеем. Поне младите да не плащат за грешките и глобите на некакърниците, които ни управляват и имат наглостта още да говорят публично. Засрами се акимов и си гледай пенсията.

Анонимен каза...

Хубаво е да се изпечатат коментарите и да му се дадат на тоя урод да ги чете, и евентуално да се позамисли.В добавка ще кажа,че каквото е мнението за него,същото е и за светлю дочков,йордан данков,марин радевски и компания...

Анонимен каза...

Чисто платено интервю! Въпроси без отговори?!

Анонимен каза...

14-ти, извади глава от минковия гъз, прибери език от свинктера насран, плюй, вдишай и ще разбереш, че ти си пор вдовец, окаян и напикан, като долна ниша твар! О, ти богомолецо на маймуната МинАк осъзнай се овреме, ако ли не, мълчи и продължи да лапаш току що снесена фекал от твоя бог!

Анонимен каза...

За пореден път ще кажа : КУР ЗА МИНКО АКИМОВ!

Анонимен каза...

Всички общински съветници от ГЕРБ са там, поради корпоративни интереси. Ако някой си мисли нещо друго, жестоко се лъжи.
Какъв ГЕРБ, какво чудо, нали всичките са ортодоксални комунисти и партиините им билети на БКП им стоят под възглавницата.
А това че М.А. ще им играе по свирката на Светльови, Данковци, Радевци и др. , просто не се съмнявайте.
Той и затова беше предпочетен преди 4г., за да обслужва

Активен гражданин каза...

14-ти вземи си го за в къщи като толкова го богославиш и го издържай този паразит за обществото да ти е жив и здрав дълги години да го храниш.

Анонимен каза...

Еей,14-ти,ще се опитам да ти помогна,но това ще стане само ако изпълниш препоръката ми:веднага ама на секундата хващай такси и поемай в посока поликлиниката,там в дъното на втория етаж от дясната страна на коридора се намира кабинета на д-р Валя Ангелова,бягай бързо,защото всеки момент ще започнеш да чуваш и гласове,и ще станеш общественно опасен...!!!

Анонимен каза...

Много забавно четиво.
Всеки дебил, който нищичко не разбира от местна политика, хабер си няма от ЗМСМА, силно анестизиран и без никакви наченки на логическо мислене - може дори да изръкопляска, а после да си избърше сълзите.
Ако бях член на бюрото на ГК на БКП или поне старшинка в милицията щях да имам възможност в подобно интервю да ви кажа как стоят нещата. Да, ама ако пък бях такъв, сигурно и аз щях да ръся подобни небивалици, а в определени случаи откровени идиотщини.
Да се върна към изборите: "така както гласувате - така ще живеете"!
ИП

Анонимен каза...

Мумифицираният ,пак не се усети как го изпързаляха в поредната му безсмислена публикация.
Но наглостта му е достойна наистина за уважение. Или пък презрение...

Анонимен каза...

Всеки човек, който има достойнство, след като усети всеобщите негативни настроения срещу него, ще се оттегли........Акимов за съжаление няма достойнство...

Анонимен каза...

И още един подобен на Акимов - Ангел Балев

Анонимен каза...

Ако г-н Акимов иска да направи добро на града ни, то трябва незабавно да подаде оставка. По-добро от това не може да направи!

Анонимен каза...

Другарю Акимов, върви си.Завинаги!

Анонимен каза...

Във Фейсбук съществъа група "Акимов върви си".Бих добавил,като си тръга да вземе светлю,данков и радевски!

Анонимен каза...

аз не видях такава група, а бих се радвал да има

Анонимен каза...

как да ти се качат на главата като ти нямаш такава.само за търбуха и гъза си мислиш

Анонимен каза...

Ааа и за трите си внучета, синчето и любовничките си(бившите)!

Анонимен каза...

Минко, вземи си пет кротки овчици и си ги ръйкай по Трапето-разбери ,че ни омръзна да те гледаме и слушаме !А бе срам нямаш ли????

Анонимен каза...

Не не съм съгласен с вас другари и другарки.Когато си го избирахме, всички ние знаехме че чича Минка е бил като нас..първо чавдарче,после пионерче,после комсомолски секретар,после,партиен секретар като редови милиционер,после и началник на милицията а после и на полицията,така ли е?..такаа!!!Еее..като знаехте че е така,и искахте промяна за по добро в града, за какъв х... си го избрахте за кмет..оти ручахте жабетата а??? Дадохте му власт в ръцете,а сега сте зийнали по форумите.. Минка та Минка..СЪРБАИТЕ СИ ПОПАРАТА СЕГА.Не е виновен човека,системата..системата е такава,порочна,покварна,и несменяема!!!

Анонимен каза...

Акимов, можеш да гониш само козите по трапчанските баири!!!

Анонимен каза...

Не се карайте. В центъра на Атина, пред кметството в близост до централен пазар, се пекат на скара пържоли и шишчета. Днес е празник. Пече се на скара и се яде месо. Ще бъдат раздадени 1500 безплатни порции от същите. Всички таверни под Акропола продават порция печено/големичка/ и чаша вино, само за 4.5 евро. Празнуват хората, в карнавални костюми, деца и възрастни, цветове и хумор, закачки и спрейове, "давят" мъката си! Създават се групи от хора, които могат да помогнат съгражданина си в беда, кой с каквото може. Аз ще му поправя бойлера, той ще ми поправи щорите. Може би ще излязат от кризата по–бърже от нас!

Анонимен каза...

Кой се кара? И кога България не е била в криза?

Анонимен каза...

добре де 35ти, що не му го каза туй на бати МИНКА дорде той беше кмет,или началник на милицията а??? или пък да беше писал,аз Асан,Драган,Иван,от село Орешак ,казвам че мИНКА аКИМУВА е такъв и тъй тн.свободата Санчо се намира на челото на човека..на Ботьовото чело!!!Когато ти видим челото и кажеш тези думи на прегрешилия властник в очите...тогава значи във Троян нещо се е случило..станала е промяна,ама нещо май се анонимни се пишем и чакаме Дон Кихот да доиде.. та незнам,а за сега пишете,драскаите като си нямате работа.

Анонимен каза...

Абе ний не сме били разбрали бе, и навместо Дон Кихот,дойде Дон Ка...Ма той и тати каза,че ще ми купи колело,ама друг път!

Анонимен каза...

до36ти...да бе днес е цикло пемти,нашия заговезни за гърците..ядът пият,веселят се,единни са мама му стара и на бунт и във веселие и в работа!!! не мога да разбера защо ние сме толкоз разединени,толкова различни ама във всяко отошение..ами как да празнуваме като повечето от нас нямат пари за уруглювица,и се навъсени и зли,като се прибера в Троян..ми то хора няма по пътя,сякаш е воина и викат че Троян бил чист град..как няма да е чист като няма кой да го замърси.имаме 24 питейни заведения..халал да са ни,има де да се напиеш ама фабрики ???иначе убави са ни колите се западни и се на по 15 че кусур години..то затова при катастрофи все има умрели..ама това е в изпълнение на ПЛАНА РЪНЪТ.

Анонимен каза...

1.Защо Всички Кметове в края на мандата развихрят масова строителна дейност!
2.Глобена ли е Общината по проекти през мандата на
Г-н Акимов и Кой е отговорен/кой ще плаща.../
3.Не искам да бъда груб но се чувствам измамен и ощетен като жител на град Троян.

Анонимен каза...

Абе Милко Станчев дали чете тука?Предлагам на всички,които са гласували за ДСБ да го заплюят!!!Да го отзовем не можем,но това можем!Същото предлагам и на Бойко Пъдарски.Аз за Минко Акимов не съм гласувал!!!Вони!!!

Анонимен каза...

На предателите Господ да им търси сметка!

Анонимен каза...

Трапчански идиот , ти уби идеята ГЕРБ в Троян .

Анонимен каза...

20 а всички общински саветници от бкп работят в интерес на Троян - аиде беее .

Анонимен каза...

Мнооого си прав 44-ти - това долно трапчанско говедо е на път, наистина да доубия идеята ГЕРБ в Троян.

Анонимен каза...

"че в никакъв случай няма да се опитвам да изземам функции на изпълнителната власт" Че като няма да им изземваш функциите защо не върнеш тоиотата ве нагъл милиционере ?

Анонимен каза...

Не ги слушаи Миньо не им връщаи нищо , върни им тоиотата ма само ако ти купят последен модел мерцедес ти заслужаваш да се возиш на такъв като най - добрия кмет на Троян от обявяването му за град . А на другото заседание на общинския съвет предложи да ти вдигнат троино заплатата , не може такъв кадърен човек като теб да взима заплата колкото някаква ловешка консомолка .

Анонимен каза...

Минкоо,като ти чета заглавието мога само да ти кажа,че си показал как добре гониш миаля,ама рано или късно ще го стигнеш......и тогава ще видим кой е крив,и кой прав.Май скоро не си си чел писмото,в което пише,че НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА !!!

Анонимен каза...

Минкооо,да беше мълчал,щеше да изглеждаш по-умен

Анонимен каза...

трапчанина кирлив иска власт и пари. И няма да се спре пред нищо за това. Ти го буташ под леглото, то гледа на масата да се качва.Ей голяма наглост! Само едно го оправя тоя мангал ма то за сяко прасе си има коледа.

Анонимен каза...

Кой-Ралица Бенчева ли ти писа отговорите?Защото Вие г-не,нямате толкова капацитет.Ще Ви дам идея-напуснете и дайте шанс на някои покадърни.Вашите (не)възможности ги видях.И дали това което сте казал може да го повторите,без да четете.Мисля че на предстоящите парламентарни избори-тук в Троян благодарение на Вас и групата,ще се възцари отново червено мнозинство.Дали Б.Борисов знае за всичко случващо се тук.Неблагодарник

troyan21 каза...

До №52: Нека бъдем коректни - има аудиозапис на интервюто, което направих с г-н Акимов, всяка една дума е казана от него в жив разговор (без да чете).

С уважение: Генадий Маринов

Анонимен каза...

Хубаво, е че има запис, с който поредната лъжа на мин ак е записана. Този човек, явно отдавна е захвърлил морала на боклука и най-открито изрича лъжи.Срам и позор за теб,ти малко човече с алчни бляскащи очички за парички!

Анонимен каза...

Генади,
Ами той преди това няколко дена го е учил бе, що се правиш и ти на две и половина, все едно не му знаеш капацитета и ораторските възможностти!

Анонимен каза...

Браво Минко с теб сме ти си нашата гордост .
Първична партийна организация на БСП с. Горно трапе .

Анонимен каза...

Акимов, виж от 55 коментара колко са положителни?

Анонимен каза...

Минче мама, това с кандидатирането ти от тук нататък, не е защото ти мислиш така, а защото вече в ГЕРБ никой няма да те допусне до каквото и да било, след като се видя оценката на хората за теб и след като се нареди до некадърните(според Бойко Борисов) кметове от ГЕРБ, от мандат 2007-2011!
А иначе, ти си толкова нагло, толкова гнусно и замозабравило се същество, че ако имаше и минимална възможност, щеше да издереш земята да се кандидатираш!!!
Но ...
Вече и Цецо(както обичаш да наричаш Цветан Цветанов) няма да ти помогне, след шамара който зашливи ти, на ГЕРБ!

Анонимен каза...

Стига сте плюли по Минко Акимов всеки труд си има цена както каза ,
Нели Нешева след 13 бона бонус : Моят труд си има цена, няма да върна парите!

http://www.novini.bg/news/49869-%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-13-%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D1%83%D1%81-%D0%BC%D0%BE%D1%8F%D1%82-%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4-%D1%81%D0%B8-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-(%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE).html

Анонимен каза...

Тоо вече си пикае в обувките бе,той немое си опрай "мерника" да пика извън тях,грешките на ората че оправя ... нема такъв смърф баю.

Анонимен каза...

Миня как си с отпуската , тез еснафи троянци не видяха колко много свърши за тях , а ти завидяха за обезщетението за неползвана отпуска , кво са 10 - 15 бона като обезщетение че беше четири години денонощтно баща на града . Толкова добър баща беше , че на всички ни е...а мамата .

Анонимен каза...

Благодарим, поклон, амин!

Анонимен каза...

Г-н Акимов, ако прочетеш коментарийте, няма нужда от продължение на интервюто ти. Резултата е ясен. Един съвет- колкото по-малко се показваш, толкова по-добре за хората. Не ги дразни повече, нали си уреди заплата, пенсия, топло и уютно кабинетче,даже и някоя млада девойка за десерт.

Анонимен каза...

Абе,чичо Минчо,не виждаш ли ,че ще затриеш ГЕРБ-Троян,както направи Милко Станчев със СДС и ДСБ?
Той от зам.министър стана дървар,ами ти какъв ще станеш?Ех, ако знаеше Борисов какво се случва със Светльо Дочков и Марин Радевски отдавна да ви е направил безпартийни.

Анонимен каза...

Викам да вземем и да му спретнем едно бюст паметниче на човечеца на кръговото/поредната простотия по негово време/. То и и без това си се въртим в омагьосан кръг, хем и на фуражка си мяза!Ще се въртим и ще си го гледкаме, ще си го гледкаме и ще ни връткат както си искат. Нали сме все от страната на булката!

Анонимен каза...

57-ми нали има поне 20 твои коментара бе дебил.Време е някой да клсифицира виртуалната шизофрения като болестно състояние на ИП и червената групичка.

Анонимен каза...

66-ти,бързаш да пишеш от злоба,пръскаш слюнка по монитора и изпускаш букви (а вероятно и газове).Успокой се за бога!!!

Анонимен каза...

66-ти, съжалявам, че ще ви разочаровам, но още преди 12 часа на обед заминах за Ловеч и току що се прибирам и пускам компа. Ако не сте забелязали, аз си подписвам коментарите. Каквото съм имал да кажа на другаря полковник от милицията и висша троянска комунистическа номенклатура - казвал съм го в очите му едно към едно. Казвал съм го, когато никой не смееше да гъкне по негов адрес и всичко се беше изпокрило от страх. Факт! Архива със сесиите от предния мандат с кмет полковник Акимов са достъпни за всеки.
Когато го избираха за председател на ОбС, единствено аз протестирах и припомних коя е тази комунистическо-милиционерска кандидатура. Всички останали без ПК се бяха подрискали от страх! Факт!
4 години не му спестих нито един провал или далавера и всичко до което успях да се добера - всичко изнасях от трибуната на ОбС Троян. За повечето неща, които днес се изнасят за управлението на др.полковник - информирах и предупреждавах тогава, когато нещата можеха да бъдат променени. Днес вече е късно.
Защо вие не сте информирани и защо едва ДНЕС научавате фактите.... проблема не е в Дания!!!
Така че, 66-ти, няма как да впечатлите с поредното набеждаване и квалификации по мой адрес. Докато др.полковник дерибействаше с вашите данъци и съдби и ви третираше като БОКЛУЦИ, нали тогава на такива като вас това беше основното занимание - да ме хулите, ругаете и какво ли не.
Е, сега дойде време да плащате! Хабер си нямате колко има да плащате.
"Нъл тей", 66-ти?
ИП

Анонимен каза...

Г -н Акимов срам няма. Това вече го знаят всички и за това е толкова опасен. Не само, че има реваншизъм в действията му, а и чиста проба злоба. Всяка година си е ходил на почивка, ама после и обещетение си взима. Нали точно от великата ПП ГЕРБ и техният вожд прозоваха служителите да си вземат неизползваната отпуска, ама както каза г -н председателя на него партията не му влияе! Ама за самосъжаление е късно. Факта си е факт. Успя да се намърда на топличко в общината с купен или не пост, успя да ореди всички свои придворни, които му служат вярно. Ще си стои там натопличко и ще гледка целия град нагло от своя кабинет. Дано да има някакъв баланс и той да си получи това, което заслужава!

Анонимен каза...

Не ми се коментират изявленията на др.полковник, но ще ви обърна внимание на следното:
Др.полковник казва: От ГЕРБ внесохме специално писмено предложение за бюджета – още на 1 декември, за намаляване данъка на автомобилите, намаляване на наемите.
Така. Сега да ви върна близо 4 години назад, когато водих битка с Герб и полковника СРЕЩУ УВЕЛИЧЕНИЕТО С 50% на данък автомобили. /ако желаете - ще ви копирам сесията от тогава и кой какво е казал по въпросът/.
По-интересното е сега. Когато г-жа Михайлова предложи намаляване на данъците за МПС-тата, забележете, точно г-н Радевски стана /той много рядко става да се изказва/ и обяви че това било лош ход и че при криза не се намалявали тези данъци???!!! Това бе позицията на Герб! Скочиха и от Избор за Троян и отново, /забележете какъв идиотизъм/ разкритикуваха това понижаване данъците за МПС като най-интересното - те /Избор за Троян/ го били обещавали на изборите, ама сега били против.
Единствено скромното ми нищожество стана и обяви.... че С МНОГО МАЛКО СЕ НАМАЛЯТ ТЕЗИ ДАНЪЦИ!!! Естествено, веднага последваха мрънкания и реплики от място точно от групите на Герб и Избор за Троян.
Е, нали уж Герб и др.полковник бяха внесли подобно предложение? Кого лъжеш бе, товарищ?
Въпреки намалението - в Ловеч днес отново плащат ПО-НИСКИ данъци на МПС-тата. Да не говорим, че никой не ми обясни защо за един мотор 500 сс данъкът е по-висок отколкото на едно жигули.
66-ти и на който не му се вярва - да изгледат видозаписа от сесията.
Между другото - др.полковник е ЗАБРАНИЛ да ми се дават пълните протоколи от сесиите???!!! Освен това, не му пука изобщо, че ПО ЗАКОН Е ЗАДЪЛЖЕН да ги качва на сайта на общината, а умишлено не го прави.
Комуняга та дрънка!
ИП

Who Cares каза...

70 коментара с палец надолу, и нито един милост. Тук и Андрей Райчев не би могъл да помогне.Този човечец е бита карта...

Анонимен каза...

"Тез що се бориха за свобода, измряха,
до свободата други доживяха,–
а тези други готвят ново време–
пак шии във хомота да навреме".
Змей Горянин 1943 г.

Анонимен каза...

Уважавайте староста ,това е твоето БЪДЕШЕ

Анонимен каза...

Освен седемдесете коментара с обърнатия палец надолу май има нужда и от един палец в задника,може и да е приловил някой мурафет като зам.началник на затвора...

Анонимен каза...

Минак явно е луд. Тая шизофрения е крайно време да се освидетелства

Анонимен каза...

Прав е 44-и, другарят Акимов уби идеята ГЕРБ в Троян. Но той също така извърши нещо много по-жестоко. Уби бъдещето на мнозина млади хора, като ги прокуди от града.

Анонимен каза...

Да живее БКП. И тя наистина живее в град Троян.Това е made in Troyan.

Анонимен каза...

Минко,ние ги знаем и поименно тези граждани на
Троян за,които казваш ,че си работил.
Дочков,Данков,Радевски и тн.

Анонимен каза...

Хорица,опомнете се!
Каква идея на гегб може да има,че да се убие?
Мутренско-милиционерско управление,от не успели
преди второешалонни комунисти.

Анонимен каза...

79 -ти по-добре отрекъл се прогледнал бивш комунист отколкото бетонна глава проповядваща идеите на терористическата партия столетница и работещ за ползу джобу рубладжия . Идеята ГЕРБ е да отнесе в заслужено забвение комунистите-социялисти за да се изчисти място за изграждане на демократично общество в България .

Анонимен каза...

80-ти, "идеята Герб" най-добре я формулира в прав текст генералния председател на Герб г-н Б.Борисов още през 2007-ма, а именно - "радвайте се че днес има Герб, защото иначе Атака щеше да ви управлява". Дори беше ходил в ам.посолство да обещава унищожаването на Атака. Така че - ТОВА Е ИДЕЯТА.
По същество за Герб, най-добре го определи д-р Михайлов, а именно - "ГЕРБ е власт, а не идеология. Власт, която управлява от името на властта, а не от името на идеология."
Какъв Герб, каква демокрация, какви 5 лева?
Герб трябваше да съхрани Статуквото след разочарованието от Тройната коалиция. Да съхрани мутренския преход и завоеванията на политическата мафия. Мисля, справя се чудесно!
Някоя Реформа да осъществиха другарите от Герб? НЕ!
Някоя политическа мутра и властови бандит да пострада при управлението на Герб? НЕ!
Някой мафиот-приватизатор да върна заграбеното и да си плати унищоженото при управлението на Герб? НЕ!
На някой външен икономически колонизатор да му беше ревизиран пагубния за България договор? НЕ!
и т.н.
Къде е програмата на Герб, с която спечелиха изборите през 2009-та? НЯМА Я! СКРИХА Я!
ИП

Анонимен каза...

И.П. а какво е атака - финансирана едновремено от турция и русия организация , целяща създаването на етническо напрежение като по този начин мобилизира твърд електорат на ДПС , а от друга страна защитава пагубните руски енергийни проекти . Не виждам какво добро може да доведе тази партия за България и мисля , не неиното място е рамо до рамо с бсп на бонището на историята .

Анонимен каза...

ИП и понеже виждам , че цените мненията на психиятъра Д-р Николай Михайлов тук може да прочетете профисионалната му диагноза за "семейната партия Атака" :
http://www.glasove.com/dr-nikolay-mihaylov-kapka-e-skulptorut-volen-e-kamenodelets-17780

Нарочно давам линк към цялата статия , а не взимам само цитати от нея с цел да избегна съмненията за манипулиране .

Анонимен каза...

Миню от служител да стане клиент на Заека !

Анонимен каза...

82-ри, а кой мобилизираше ДПС 15 години преди появата на Атака?
И понеже гледам добре са ви обработили и промили мозъка т.н. медии, ще ви попитам и друго:
1.Не беше ли точно Атака, която първа скочи и направи дори Референдум в Бургас СРЕЩУ РУСКИЯ ПРОЕКТ "Бургас-Александруполис"?
2. Атака или СДС/ДСБ на Костов хариза Нефтохима на руснаците?
*
Кой освен Атака скочи срещу кражбата на българското злато и концесионните договори?
Кой освен Атака скочи срещу чуждите телекоми и ограбването ви?
Кой освен Атака скочи срещу чуждите ЕРП-та и последиците от това примерно българските пенсионери да плащат пенсиите на чешките пенсионери?
Кой освен Атака скочи срещу проучванията и добива на шистов газ още в самото начало?
Кой освен Атака скочи срещу АСТА още в самото начало и внесе предложение за изтегляне подписа на България под това заробващо споразумение?
Кой освен Атака скочи срещу монополното вдигане цените на горивата и ел.енергията и внесе мораториум за 6-месечно замразяване на тези цени?
Кой освен Атака скочи срещу криминалната приватизация и внесе законопроект за ревизия на приватизационните сделки?
Кой освен Атака скочи срещу криминалното затваряне на АЕЦ Козлодуй?
Мога да ти изброявам до утре... ама е все едно.
Я ми кажете 82-ри и 83-ти - вие кое от тези изброени неща НЕ ОДОБРЯВАТЕ?
*
Предния мандат в Троян Атака показа какво можем и колко сме подготвени. А това, че нито едно предложение или наша инициатива не бе допусната или приета - това не омаловажава работата ни и нейното качество. А какъв е резултата от управлението на другите партии в Троян - ...ами огледайте се. А и не назнам защо тогава сте недоволни от Акимов, Балев, Енкин, ДСБ, СДС .. и т.н. Нали Атака ви е проблема? Така пише и по вестниците. Така казват и "по телевизора".
Само че днес мога съвсем открито и без заобикалки да ви го кажа право в очите: Като не щете Атака - стойте си в батака!!!!
В 27 европейски класации сме на последно място и нещата се влошават с пълна сила. В Троян скоростта на пропадане е още по-голяма.
Заслугата за това е на БСП, ГЕРБ, СДС, ДСБ, ДПС, НДСВ, РЗС, ВМРО..... всички, които се изреждаха да ви управляват и УПОТРЕБЯВАТ.
Атака няма нищо общо с този погром над България и общините в България. Нещо повече - още от появата си се опитваме да спрем този погром, но... вие продължавате да избирате СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАЛАЧИ!
*
Чудя се, колко ли трябва да си тъп, че да не можеш да разбереш защо цялата политическа мафия се е надигнала срещу Атака и от сутрин до вечер я сатанизират и обругават. Единствената партия, която никога не е имала властови и управленски ресурс.
България е единствената /уж/ демократична държава в целия свят, където медии и политическа власт провеждат такъв геноцид и такъв терор срещу една ...опозиционна партия. А вестник "Работническо дело" се оказа един училищен стенвестник в сравнение с днешната пропаганда, която ви промива мозъците ежечасно.
Хайде някой да обясни какво лошо видяхте или ви стори Атака, че с такава злоба я нападате? Какво пострадахте вие, семейството ви, общината ви, държавата ви? С какво пострадаха доходите ви, стандарта ви на живот, безработицата, демографския срив и пр. като следствие от съществуването на Атака?
Въпроси, въпроси... все без отговор.
ИП

Анонимен каза...

От 83/4 Еи не съм знаел какво национално богатство сме имали в лицето на партия Атака .
Много е ясно че партията е създадена от руските таини служби с цел да се втвърди електората на ДПС което пък от своя страна подкрепя БСП за руските енергийни проекти . А това , че Атака декларира че е против тях не означава нищо просто се знае че при гласуване в парламента ще гласуват "правилно" в подкрепа на руските интереси .
Понеже ме попитахте "вие кое от тези изброени неща НЕ ОДОБРЯВАТЕ?" ще Ви отговоря
Кой освен Атака скочи срещу проучванията и добива на шистов газ още в самото начало?
Имено с платените протести срещу проучванията и добива на шистов газ руските служби се стремят да запазят енергийната зависимост на България от монополните руски газови доставчици.

Анонимен каза...

Пак съм аз 82/3/6-ти. Все пак за добро или лошо за сега не се налага да коментираме управленски решения на партия "Атака" пък и както Вие си признавате : "Единствената партия, която никога не е имала властови и управленски ресурс." едва ли някога ще ни се наложи да ги коментираме . Тук коментирахме опорочаването на идеята ГЕРБ от трапчанския "хитрец" милиционер и отдръпването на обикновените хора от партията заради него .
Нищо лично против партия Атака . Това , че Вие пускате кьорфишеци с изцяло измислени или изопъчени факти едва ли ще накара някои разумен отчаян от политическите партий да гласува за Атака . Както е добре известно идиотите гласуват за БСП така че при липса на избиратели едва ли ще успеете да преминете бариерата за влизане в парламента на следващите избори .

Анонимен каза...

"На живота в блатото
все така си става:
все потъва златото
а боклукът плава!"
1950 год. Змей Горянин

Анонимен каза...

86, извинявайте, но много сте зле информиран, Хайде, нагълтали сте се с клишета и ръсите идиотщини за Атака - това ясно, добре са ви промили мозъка. В противен случай щяхте поне едно доказателство, поне един факт да напишете.
За Шеврон и шистовия газ сте в пълно невидение. Нямам никакво намерение да ви ограмотявам, но ако решите да сам да повишите познанията си поне на някакво елементарно ниво - има достатъчно данни къде и в кои държави е работила тази компания и се опитайте да разберете в коя държава НЕ СА БИЛИ ОСЪДЕНИ за погрома и отравянето на хиляди декари земя. /НЯМА ТАКАВА/ Дори в собствената им държава са ги погнали. В Бразилия ги осъдиха за 18 милиарда долара.
Единствените политически идиоти, които подкрепят Шеврон в България и добива на шистов газ - това са продажниците Иван Костов и ДСБ. Дори Борисов и Герб се усетиха и заеха някаква полутвърда позиция пред г-жа Клинтън преди 10-на дни.
Понеже наистина сте тотално неинформиран по тази тема - не знаете дори, че протестите бяха граждански! Атака действаше с политически инструментариум. Важното е, че постигнахме обща победа и принудихме Герб да се съобрази!!!
Единствено оня продажник Костов и ДСБ продължават да искат Шеврон и ОТРАВЯНЕТО НА ДОБРУДЖА за ХИЛЯДИ години напред.
Един съвет, ако позволите - опитвайте се повечко да четете преди да започнете да пишете.
*
Атака наистина е НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО. Добре е, че вече го знаете. Само че е като един бисер сред прасета.
Още малко усилия ще положа по ограмотяването ви. За Атака не съществуват Руски, американски, европейски, Патагонски и какви ли не интереси. За Атака съществува единствено БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС!!! Независимо спрямо в коя посока на света е този интерес. ФАКТ, доказван стотици пъти от създаването на Атака!
Въпрос за размисъл, 83/84/86 : след като Атака са "лошите" и никога не са управлявали България, а всички останали са "добрите", които 22 години ви управляват - защо така сте затънали в тинята до устата, цяла Европа се смее на България и ни наричат идиотите на Европа, на дъното сме на всички европейски и световни класации, топим се ежегодно и е въпрос на време да изчезнем като Народ... и пр.? Защо? Нали все "добрите" управляваха?
Така, че тоя номер с "лошата" Атака иди го пробутвай на някой дебил или потомствен примат с вродена и отгледана умствена недостатъчност. Той ще те разбере и много ще ти се зарадва :)
Пак да припомня: така както гласувате - така ще живеете!

Анонимен каза...

Един през друг се хората изреждат
съвет да дават: как се управлява,
но — слава Богу — имаме надеждата,
че Бог рога на крава зла не дава!
1938 год. Змей Горянин

Анонимен каза...

Понеже послушах съвета ви и попрочетох нещо имам няколко забележки към написаното от Вас .
1. Не Бразилия а Еквадор наложи глоба от 18 млрд. долара на „Шеврон“ и то за замърсяване при добив на петрол през 70-те и 80-те години извършен от ф.Тексако. Бразилия също е внесла иск за нанесени щети от разлива на петрол в бразилския шелф за над 10, 5 милиарда долара . Ако обърнете внимание и в двата случая става дума за добив на нефт , а не на газ .
И след като копирахте мнението на психиятъра Д-р Николай Михайлов за партия ГЕРБ , бихте ли били така добри да коментирате и статията му за партията Атака линк към която бях пуснал по-горе .
Моля не изопъчаваите думите ми , никъде не съм твърдял че останалите партий са "добри" просто герб бяха една добра идея които прасетата на местно ниво изядоха . За разлика от Вас обаче мисля , че Атака е поредното прасе сред прасетата и то не от най-малките .

Анонимен каза...

Добре е да си проверите отново данните кой за какви щети е съден, кога и къде?
След което отговорите на въпросите, които ви зададох, преди да ми излизате с общи приказки каква била Атака. Колкото до д-р Михайлов - тезата му, която се гради върху твърдението за "семейната партия" отдавна се спука и не е актуална за коментар.
Относно Герб - вече излизат сериозни данни за погрома който нанесоха и нанасят на България. Всъщност - къде тази "идея" Герб получи добра реализация? На държавно ниво? В коя община? Тотален провал навсякъде!!! Точно като управлението на Акимов в Троян. Трябваше да му мине мандата, че да видите какви "успехи" постигна. Същото ще е и когато пожарникаря се сгромоляса. Същото беше и когато тройното котило се сгромоляса. Същото беше и когато НДСВ се сгромоляса. Същото беше и когато Костов и СДС се сгромолясаха.
А какво мислят такива като вас за Атака - това няма никакво значение и все едно някакъв развален грамофон да ми стърже едно и също.
Не можете да ми отговорите на нито един въпрос! И това не е изненада. Налага се да правите логични и причинно-следствени връзки. А "по телевизора" на такива неща не ви учат май.
За разлика от Герб, а и не само от Герб - Атака има кауза и е тотално подвластна на националната идея.
Герб са конюнктурна, клиентелистка и лобистка партия на мутрите и политическата мафия и е тотално подвластна на корупцията и демагогията.
Надявам се в следващия коментар да сте малко по-подговен, а добре ще е да си оправите и правописа.
ИП

Анонимен каза...

Илианка, а стига вече.3 години крепеше провисналия задник на стареца,а накрая се сети,че идат избори и ПАК си избрал грешната страна. И определно втръсва и става досадно, да слушам как само ти и атака еди какво си,как само ти и ПК еди какво си...Не всички в този град сме комунисти,почитатели на акимов или пълни олигофрени.Някога допускал ли си,че има и такива хора тук?И я да вземе твоята колежка ПК, да обясни как така управлението на парк централен балкан премина в Габрово?Щото един ден светлю дочков, просто отиде до там,а на връщане вече имаше одобрение да досъсипе Беклемето с онова фамозно хидросъоръжение!

Анонимен каза...

Приемам забележката за правописа и се извинявам за допуснатите правописни грешки . Колкото до спора с Вас мисля да го прекратя защото ефекта от него е все едно споря с общинската радиоуредба . Явно не се получава диалог и Вие не може да осъзнаете , че неволно или не защитавате тезите на една партия чиито интереси не се препокриват с тези на българското общество . Вярвам че не го правите с лоши намерения но и пътя към ада е послан с добри намерения .
Пожелавам Ви приятен ден и при неминуемото бъдещо изнасянето на данни за злоупотреби в общинската администрация с каквито за съжаление винаги е свързано управлението на БСП да се придържате към факти подкрепени с доказателства а не към скалъпени обвинения които лесно могат да бъдат уборени .

Анонимен каза...

93, и двете ви тези са пълна лъжа!!! Сигурно си имате основанията да ЛЪЖЕТЕ най-безсрамно и да обвинявате, а може и по рождение да сте обременени. Излезте от анонимност и ще ви обясня кой и как подкрепяше Акимов 3,5 години. Поименно! Ще ви предоставя 50 пълни протокола и видеоматериалите от сесиите, и сам ще се убедите колко сте заблуден и как лъжете. Ще ви информирам и за Парк Централен Балкан още от създаването му. Кой проспа и не си мръдна пръста, когато министър Манева /СДС/ и Рачевиц от Габрово врътнаха далаверата и го изместиха от Троян в Габрово.
Ако ви е "втръснало" - прескачайте коментарите ми. Лесно е. Ами нека да излезнат и другите и да кажат кой какво е правил и за какво се е борил. Да не се крият като мишки. Тъкмо да можете да сравнявате и да не се дразните, че е само Атака и представляващите я.
Нали така? Аз си хваля "моята стока". Другите да излязат от мишите дупки и да похвалят "своята стока". Ако им стиска!
*
94, диалог можем да водим при две условия, когато излезете от анонимност и когато се научите да боравите с факти, а не с голи обвинения и вестникарски клишета.
ИП

Анонимен каза...

Пеевски, пак си в позната поза.Опитваш се да протегнеш ръка към баничката, а кумчо вълчовците те бият през пръстите.Няма парченце ни за теб ни за колежката ти в атака....Затова ще лаеш по форумите до второ пришествие...

Анонимен каза...

96, дали сте наясно, че е пълна простащина и помиярщина от позицията на анонимен да сипете лъжи, да обвинявате и квалифицирате някой, който не се крие като плъх и пише със собственото си име?
Но, такава е съдбата на всеки страхливец, да хапе от позицията на анонимен и подобно онези безименни доносници-помияри да дращи "доноси" и скалъпени обвинения скрит някъде дълбоко в мишата си дупка.
Нищо ново под слънцето.
В едно успяхте обаче, не може да се отрече, че успяхте да отклоните темата за любимия ви милиционер Акимов в друга посока. Молодец! :)
ИП

Анонимен каза...

Илианка, минчо и ачо като те биха, ти що мълча?
Щото се бе вкаменил ли?Бащицата когото ти така усърдно пазеше 3 години,а накрая почна да го лаеш,реши да накаже палето!
Не стига,че за поредна година за теб парче от баничката няма, и те бият през пръстите,ами почнаха и с юмруци да ти посягат, и то по двойки...

Анонимен каза...

май Анчо пише

Анонимен каза...

Г-да пишещи,най-малкото е некоректно, да говорите че Ил. Пеевски е обслужвал интересите на ГЕРБ и М.А.
Мисля че и сега няма да спести нищо на управата на общината.
По голяма беда е, че тези покупко-продажници застанаха зад М.А. и една търговска сделка.

ПП: не съм член или бил член на никоя политическа партия, преди и сега.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |