Една победа от четири мача - тревожно!?

* Последните изяви на отборите ни при подрастващите, както и на представителния мъжки отбор на „Чавдар“ са твърде обезпокояващи и будят сериозна тревога

Стефан Генков
  Баскетбол, Сезон 2020/21
Рубриката се води от 
треньора по баскетбол Стефан Генков

ЩЕ ЗАПОЧНА по хронологичен ред, първо с Елитната група Югоизток за момчета до 16 години, в която участник е и „Чавдар“ (Троян). Първият мач на нашият отбор беше в Пловдив, като гост на „Академик Бултекс“ (Пловдив), игран на 30 ноември. В един напълно равностоен и резултатен двубой троянци загубиха от домакините с минималното 71:78, но оставиха добри впечатления с играта си. В тази група са още бургаските отбори „Делфин“ и „Черноморец“, мачът между които е завършил със смазващото 94:24 за „делфините“. По рано през седмицата и „академиците“ са били „Черноморец“ – с 88:34. От анализите на мачовете оставам с убеждението, че фаворит в групата е „Делфин“, но и шансовете за първото място на „Чавдар“ и „Академик Бултекс“ не са малки. Всичко зависи от по-нататъшната подготовка и здраве на състезателите. „Чавдар“ е домакин на 7 ноември на аутсайдера „Черноморец“ и на 22 ноември на „Делфин“.

 Отборът на „Чавдар“ до 16 години, Елитна група Югоизток

ПЪРВА дивизия за юноши до 19  години (регион Мизия), в която са включени отборите на „Етър“ (Велико Търново), „Чардафон Орловец“ (Габрово) с два отбора, Плевен също с два отбора – „Шампион“ и „Спартак“, и нашият „Чавдар“ (Троян). На 31 октомври в Горна Оряховица троянските юноши изиграха два мача. В първия с „Етър“ - злощастна загуба след продължение, 73:75. Вторият мач на нашите бе с втория отбор на „Чардафон Орловец“ и го спечелихме с лекота, 81:62. В тази дивизия по моему фаворит е „Спартак“ (Плевен), който няма изигран мач досега и първият отбор на Габрово. На 15 ноември в зала „Чавдар“ ще ни гостуват аутсайдерите „Шампион“ (Плевен) и „Локомотив“ (Горна Оряховица) съответно от 9:00 ч. и 13:00 ч.

Камен Пенчев (28 т.) единствен бе
на висота в мача с „Бавни и яростни“

ЩЕ ЗАВЪРША с двубоя от ББЛ при мъжете между отборите на „Бавни и яростни“ (Плевен) и „Чавдар“ (Троян) игран в плевенската зала „Балканстрой“. И двата тима до момента бяха без поражение и се очакваше яко дерби. Гледах онлайн срещата, но за съжаление нямаше никакво дерби – мачът премина при пълната хегемония на самодейците от „Бавни и яростни“, които поеха водачеството от първата минута и до края непрекъснато увеличаваха преднината си, за да приключат при 91:56. Няма да коментирам мача, но си признавам, че през цялото време на срещата чувствах срам от представянето на отбора ни. Единствен на висота беше Камен Пенчев (с 28 точки, половината от общия ни точков сбор), останалите бяха напълно безлични. Правеше впечатление и отсъствието на лидера Ивко Ивков? Следващият мач на „Чавдар“ е с „Чардафон Орловец“ в Габрово на 8 ноември от 18:00 ч. и ако сме в същия състав, ще берем ядове.

ПОСЛЕДНИТЕ изяви на отборите ни при подрастващите, както и на представителния мъжки отбор са твърде обезпокояващи и будят сериозна тревога. Мисля, че е необходима спешна реакция от УС на БК „Чавдар“!

Стефан Генков-Лимона, треньор по баскетбол


Още по темата
 
Сезон 2020/21 г.:
Сезон 2019/20 г.:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |