Нов случай на троянец с коронавирус

* Мъжът е на 67 години и работи в „Калинел“, наскоро е бил опериран в болница „Пирогов“ в София, симтомите е развил след изписването; сега е настанен в троянската Белодробна болница, общото му състояние
 е задоволително

Короната Актуално
Актуализиран

„ИНФОРМИРАМЕ ви, че е установен нов случай на заболял наш съгражданин с коронавирус. Мъжът е бил на лечение в болнично заведение в София. Заболелият е настанен в троянската Белодробна болница („Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести – Троян“ ЕООД) и е в задоволително общо състояние. Контактните лица са изяснени“, съобщиха от троянския Временен оперативен щаб (ВОЩ).
 
ОТ ПРЕССЛУЖБАТА на Областната администрация в Ловеч потвърдиха информацията за заразения троянец – той е на 67 години, наскоро е бил опериран в Клиниката по урология на болница „Пирогов“ в София и няколко дни след изписването му се установява, че е с коронавирус. Допуска се, че заразяването на съгражданина ни е станало в столичната болница, но симтомите е развил след изписването му. Всички контактни лица са поставени под карантина и са им направени тестове за Covid 19. По наша информация мъжът работи в най-голямата троянска фирма – „Калинел“.

СЛЕД МНОГОТО коментари във фейсбук, някои откровено недоброжелателнии, Цветомир Пенков, синът на настанения за лечение в троянската Белодробната болница наш съгражданин, заяви следното: „Уважаеми съграждани, установеният пациент с Covid 19 е баща ми, затова бих желал да внеса малко яснота, тъй като изглежда, че доста хора са разбрали грешно част от информацията и тя се интерпретира по всевъзможни начини, които не отговарят на истината. Баща ми действително е посетил „Калинел“, но го е направил след като се е прибрал от София, без да има каквито и да е клинични симптоми на заболяването. В „Калинел“ се е срещнал с възможно най-малко хора, не повече от 5-6. Симптомите ги развива след това, а резултатите от теста излязоха вчера. Това е цялата информация, баща ми не е ходил из „Калинел“, знаейки, че е заразен и не се е виждал със стотици хора, също така той се беше самокарантинирал след като се появиха симптоми. Желая здраве на всички!".
 
Т21  

Още по темата:

3 коментара:

Стоян Иванов каза...

Г-н Маринов, видяхте ли къде е "короната"???

Z@Q каза...

Човекът никога не насочва вниманието си, към генезиса на всеки проблем!
Така е и в случая!
Въпросният болен"хваща" в София обяснения на дълго и на широко от професор Мангъров вирус.
СОФИЯ!!!
Питането е какво правят, каква работа РЕАЛНО са свършили ония, които всяка сутрин стресират хората след ставане от сън!?
Отговорът е един... НИКАКВА,ако не броим стимулирането на хормона адреналин у по-лабилните хора!
Ключово болнично заведение инкубатор на зараза!
Да бяха закачили военните униформи, за да не ги петнят и да отидат точно те на определената от самите тях "първа линия".
Там им е мястото, те са давали Хипократовата клетва!

Дили каза...

Не виждам какво има да се информира че,има заболял от Корона вирус.А колкото до коментарите...не,няма надежда.Жалко.
С уважение:Д.Стойчева

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |