До момента – 28 895 лв. в дарителската сметка срещу коронавируса

 * Щабът: „Вярваме, че и в този момент на криза е важно да показваме добрите дела и да кажем имената на дарителите“
Коронавирусът Дарители
КЪМ 6 АПРИЛ в дарителската сметка (фонд „Солидарност“), обявена от Временния оперативен щаб в Троян за набиране на дарения за превенция и в подкрепа на лечението на пациенти с COVID-19 в троянските лечебни заведения, са събрани общо 28 895 лв. Дарителската сметка беше обявена на 29 март и продължава да набира средства, които се изразходват по решение на щаба и в съответствие с подписан договор с дарителите.

В НАСТОЯЩАТА криза голяма част от хората изпитват затруднения и всеки дарителски жест е важен и високо ценен. Вярваме, че и в този момент на криза е важно да показваме добрите дела и да кажем имената на дарителите, както сме правили винаги досега. Временният оперативен щаб  и Община Троян изказват благодарности на тези, които имат възможност да се включат и на тези, които вече го направиха (съобщаваме дарителите по реда на постъпване на даренията):  
Донка Михайлова, Розалина Русенова, Марин Василковски, Илия Бояджиев, „Калинел“ ЕООД, „Фитофарма“ ЕООД, Вера Добрева, Борис Бояджиев, Борислава Василковска, Светла Георгиева, Димитър Драшковски, Веселка Дикова, Игнат Ерелийски, Бистра Чолакова, Групата общински съветници от БСП, Иванка Джабраилова, Ангел Ангелов, Петко Петков, Нели Генкова-Маринова, сем. Калчеви, „Костови и Ко“ ООД, Катя Захариева, сем. Стайковски, Мариела Шошкова, Групата общински съветници от ГЕРБ
Благодарим Ви!

Временен оперативен щаб - Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |