Започна дезинфекцията на улици и открити площи в Троян

 * Дейността се извършва от екипи на ОП „Комунални услуги - Троян“, които ще работят и в почивните дни, доброволци помагат за районите около ромските гета
Коронавирусът Актуално
Миялна машина в действие, жк „Лъгът“, Троян, 20 март 2020
Дезинфекция пред фирмения магазин на Хлебозавода
Дезинфекция на тротоарите по ул. „Ген. Карцов“
Дезинфекция на Малкия пазар, ул. „Васил Левски“
ВЕДНАГА (20 март) след като получихме дългоочакваните дезинфектанти започна обработването на улици и открити площи в града, съобщиха от Община Троян. Улиците се обработват с миялна машина, а тротоарите - с автоматични пръскачки; особено внимание се обръща на местата, където се събират повече хора – преимуществено около аптеките и хранителните магазини. Дейността се извършва от екипи на ОП „Комунални услуги - Троян“, които ще работят и в почивните дни.

ОТ УТРЕ (21 март) с помощта на доброволци ще бъдат обработени районите около ромските гета на Балабанския завой и Белишки Орешак и двете ромски общежития. Зам.-кметът Ангел Ангелов води разговори с представители на ромската общност и настоява за по-мащабна разяснителна кампания за спазване на личната хигиена. В разяснителната работа сред ромите са ангажирани и доброволци, а служителите на РУ на МВР - Троян правят обходи по места.

Т21, по информация на Община Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |