Посланието на троянските деца: „Всичко ще бъде наред!“

* Малчуганите от 4. а на НУ „Христо Ботев“ се присъединиха към детската кампания, тръгнала от Италия
Коронавирусът Оптимистично
„ВСИЧКО ще бъде наред!“ – инициатива, започната от италианските деца под  карантина заради  Covid-19. Продължена у нас от 6-годишната Дария, първото българско дете, което рисува своята слънчева дъга и я залепва на прозореца вкъщи, за да изрази подкрепата си към всички хора, борещи се в момента се с пандемията.

В ТАЗИ благородна инициатива се включиха и учениците от 4. а клас на НУ „Христо Ботев“, Троян. Всички те нарисуваха своята пъстроцветна дъга с посланието към хората „Всичко ще бъде наред“. И залепиха рисунките се на прозорците в домовете си с изглед към улицата. С очакването, че така посланието им за надежда ще бъде видяно от повече троянци, че ще вдъхнат кураж и спокойствие на всички ни в битката с коварната болест. Тези рисунки са и израз на респект и благодарност към труда на хилядите български медици, които пренебрегвайки страховете си, изпълняват своя професионален дълг са на първа линия, за да запазят живота и здравето на всички.

НУ „Христо Ботев“, Троян
На снимките: Четвъртокласниците със своите рисунки


Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |