Предупредителни табели из Троян

* Мярката е във връзка със заповед № РД-01-143 от 20 март на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев * Община Троян: „Благодарим Ви, че сте отговорни към своето здраве и здравето
 на Вашите близки!“
Коронавирусът Актуално
ПЛОЩИТЕ за обществено ползване (градски градинки и паркове, спортни и детски площадки и съоръжения на открито и закрито) в Троян вече са обозначени със забранителни табели. Мярката е във връзка със заповед № РД-01-143 от 20 март на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и цели да се ограничат контактите и евентуалното заразяване.

ТАБЕЛИТЕ са подготвени от Община Трояни са поставени в общо осем  детски площадки и девет зелени площи (градинки) в различни части на града (централната, жк „Христо Смирненски“, жк „Лъгът“, жк „Младост“, жк „Велчевско“ и др.), стадион „Чавдар“ и парк „Къпинчо“. „Молим всички жители да се съобразяват с разпоредбите на Министерство на здравеопазването! Благодарим Ви, че сте отговорни към своето здраве и здравето на Вашите близки!“, апелират от Община Троян.

Т21, по информация на Община Троян

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |