Комуналните продължават дезинфекцията, предстои пролетното почистване

* В момента силите са насочени към сметосъбирането и има готовност за снегопочистване в зависимост от ситуацията

Елеонора Тотева
Коронавирусът Актуално

ОБЩИНСКОТО предприятие (ОП) „Комунални услуги - Троян“ ще продължи дезинфекцията на улици, тротоари и други открити площи в Троян след приключването на валежите, информира управителят Елеонора Тотева. Все още има налични количества дезинфектанти, заявени са и нови. Кметът и председател на Временния оперативен щаб Донка Михайлова изрази благодарност на всички, ангажирани в почистването/дезинфекцията на града, които през последните дни бяха много активни и се справиха добре със задачата.

В МОМЕНТА силите на комуналното предприятие са насочени към сметосъбирането и има готовност за снегопочистване в зависимост от ситуацията. Предстои да започне организацията за цялостното пролетно почистване в града, която изисква по-голям ресурс от хора и работата на терен ще продължи повече от месец.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |