ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Скъпи колеги - лекари, медицински сестри, лаборанти, акушерки и служители на лечебни заведения,

Приемете най-сърдечните ми поздравления по случай 7-ми април - Световен ден на здравето! Днес, повече от всякога, нашият труд се вижда и оценява от обществото и осъзнаваме, че здравето е най-ценният дар. Предстоят ни още много трудни дни, изискващи висок професионализъм, търпение и сили, за да се преборим с предизвикателствата на пандемията от COVID-19. Вярвам, че ще оправдаем очакванията на пациентите и техните близки и ще ги изпратим здрави в дома им.

Благодаря на целия екип на Белодробна болница - Троян за всеотдайния, неуморен и денонощен труд в името на здравето! Респект към Вашия професионализъм, благородство и човеколюбие!

Бъдете здрави! Желая Ви успех и нека ежедневно да срещате усмивките на благодарност от пациентите си!

д-р Цветомила Дудевска, д.м,
 управител на СБАЛББ - Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |