Съветниците от БСП внесоха 1200 лв. в дарителската сметка срещу короната

* Ще подкрепим всички предложения в Общинския съвет, които са в интерес на здравето на жителите на общината, коментира председателят на групата инж. Владимир Хаджийски
Коронавирусът Актуално
Председателят на групата инж. Владимир Хаджийски
ГРУПАТА съветници на БСП в Общинския съвет в Троян е внесла 1200 лв. в дарителската сметка, обявена от Временния оперативен щаб за превенция срещу коронавируса, научихме от председателя на групата инж. Владимир Хаджийски. 10-мата съветници социалисти се включват в дарителската кампания, водени от желанието да подкрепят мерките на щаба за превенция на заболяването и усилията на троянските болници да подготвят условия за ефективно лечение на евентуалните случаи на заболяване.

ОТДЕЛНИ съветници от групата са направили дарение за Белодробната болница – лични предпазни средства за медицинския персонал. Ангажираме се с подкрепа на всички предложения в Общинския съвет, които са в интерес на здравето на жителите на общината, коментира инж. Хаджийски.

Т21, по информация на групата на БСП в ОбС - Троян  

Още по темата:

3 коментара:

tz tz каза...

Трудно се събират толкова много пари днешно време

NIK каза...


Крадците станали съвестни! Спокойно това няма да изкупи греховете ви. Не говоря само за БСП всичките сте еднакви.

Unknown каза...

120лв. на човек! Хаджийски е дарил един стол от произвежданите от него в борбата срещу корона вирусът! Агонизиращият му бизнес в годините постоянно е подкрепян от кредитни инспектори, данъчни чиновници,..... На които той отвръща като набутва близките им в общинската администрация на сигурна заплата! И сега по време на пандемия, о боже-дарява стол един брой!Не е толкова голям проблем, че е скръндза, нито че е алчен. Ужасното е, че общинският е достатъчно нагъл да оповести тази глупост, нямащ ни най малко усещане. Според библията и в корана е казано че който се афишира с дареното е мерзавец!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |