Съветниците на ГЕРБ в Троян дариха 2000 лв. срещу короната

* „Ситуацията е трудна и трябва да сме заедно, да обединим силите си срещу заплахата, друг начин няма“, коментира председателят на групата инж. Марин Радевски
Коронавирусът Актуално
Председателят на групата инж. Марин Радевски
10-ЧЛЕННАТА група общински съветници на ГЕРБ в Троян внесе 2000 лв. в общинския фонд „Солидарност“, съобщи за Т21 председателят на групата инж. Марин Радевски. Средствата във фонда са целеви – за подкрепа на мерките срещу коронавируса в община Троян.

„СИТУАЦИЯТА е трудна и трябва да сме заедно, да обединим силите си срещу заплахата, друг начин няма“, коментира инж. Радевски, който в личен план е най-големият дарител в общината в кампанията срещу заразата. Направено бе и уточнението, че групата на ГЕРБ ще продължи с дарителските си акции.

Т21

Още по темата:

1 Коментара:

tz tz каза...

ония по 100,тия по 200 ,браво

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |