Войводите на Сираков подкрепиха Бойко Пъдарски

* ВМРО-БНД (Троян) излиза със самостоятелна листа за съветници; Станислав Гуевски е кметският кандидат на партията за с. Бели Осъм
* Лидерът изрази разочарование от управляващите

Местни избори 2011

ПЪРВАТА СИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, свързана основно с предстоящите наесен местни избори, дадоха войводите от троянската структура на ВМРО-БНД в края на миналата седмица (1 юли, хотел „Биле”, с. Бели Осъм). Пред журналистите от троянските медии застанаха председателят на формацията Даниел Сираков, заместниците му Тотьо Христов (бизнесмен от с. Голяма Желязна) и инж. Владимир Петков (служител в ЧЕЗ - Ловеч), секретарят на партията Боян Владовски (занимаващ се с частен бизнес в сферата на IT технологиите) и Станислав Гуевски, председател на структурата на ВМРО-БНД в с. Бели Осъм и, както стана ясно, издигнат за кандидат-кмет на селото.

В НАЧАЛОТО ДАНИЕЛ СИРАКОВ даде информация за организационния живот на ВМРО-БНД в общината – наред с градската структура вече са основани и шест селски организации (в Бели Осъм, Чифлик, Голяма Желязна, Борима и Балканец), като до средата на м. юли предстои да се изградят още пет, а през м. август още три. „Смятаме, че на предстоящите избори ще имаме свои застъпници във всички избирателни секции в общината”, обяви лидерът.

СЛЕД ТОВА Г-Н СИРАКОВ НАПРАВИ КРАТЪК ОТЧЕТ на дейността си като общински съветник през изтичащия вече 4-годишен мандат (припомняме – той влезе в настоящия Общински съвет като независим с листата на партия ВМРО на Красимир Каракачанов; по-късно, след националната изборна конференция, на която претендентът за лидерския пост Славчо Атанасов изгуби битката, недоволните членове, сред които и ядрото на троянската организация начело с арх. Пенко Терзиев, напуснаха партията и основаха ВМРО-НИЕ – бел. Т21). Даниел Сираков заяви, че той лично, както и колегите му от десницата в местния парламент, в началото подкрепяли ГЕРБ, като вярвали, че управляващата партия има шанса да промени и възроди Троян след 12-годишното червено управление. Надеждите обаче не били оправдани.

РАЗОЧАРОВАНИЕТО СИ лидерът на ВМРО-БНД (Троян) обясни с няколко примера на неизпълнени ангажименти от страна на управляващите: промяна на статута на Беклемето от курорт с местно значение в курорт с национално значение – което би насочило вниманието на инвеститорите и би помогнало да се развие инфраструктурата; пълна реорганизация на неефективните общински дружества; приемане на стратегия за развитието на най-важния бранш – туристическия, превърнал се в структуроопределящ за община Троян, в който могат да се търсят възможности за икономическото стабилизиране на района; насочване на вниманието към важния туристически резерв – минералните извори в района; развитие на Индустриална зона в началото на Троян, където неизползвани стоят 60 дка атрактивни общински земи; партньорство с ИПЖЗ – един институт, който е шанс за Троян, но този шанс е недооценен от управляващите. „Всички тези неща не изискваха капиталови разходи, но не бяха и сред рутинните задължения на общинското ръководство – нужна бе инициативност и отговорност”, обобщи Даниел Сираков.

НАПРАВЕНО БЕ И ЕДНО лично обяснение, своеобразен отговор на нападките от страна на политическите опоненти – Сираков обясни, че е влязъл във ВМРО заради патриотичната платформа на формацията, сходна с тази на партията на Жорж Ганчев, в която дълги години членуваше и бе член на ръководството й на национално ниво. „Искам да е ясно – присъединих се към ВМРО след като партията на Жорж Ганчев преустанови съществуването си и след личен разговор и благословия от страна на г-н Ганчев”, поясни лидерът на ВМРО-БНД (Троян).

ВТОРАТА ЧАСТ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА бе посветена на горещата тема – наближаващите местни избори. „Ние не искаме в последния момент да обявяваме своите решения, затова заявяваме, че ще подкрепим кандидатурата на Бойко Пъдарски за кмет на община Троян”, бе изявлението от името на ВМРО-БНД, като очакванията са кандидатурата на г-н Пъдарски да бъде официално издигната от ДСБ. На въпроса на Т21 с кои други политически формации ще се търси сътрудничество и евентуално коалиционно партньорство на местно равнище, отговорът бе ясен – без ГЕРБ и БСП, преимуществено с патриотични формации.

ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЛИСТАТА за общински съветници бе обявено, че намеренията за общо участие с партиите от Синята коалиция отпаднали, поради явното нежелание за партньорство от страна на СДС – Троян. „Взехме решение да се явим на изборите със самостоятелна съветническа листа и който иска да ни разбере, ще ни разбере”, заяви Даниел Сираков.

ОБЯВЕНА БЕ И КМЕТСКАТА КАНДИДАТУРА на ВМРО-БНД за с. Бели Осъм – председателят на местната организация Станислав Гуевски. „Много може да се направи за нашето село, но две неща ще са сред приоритетите ми – пълен контрол над сечта и над дърводобивните фирми, които на моменти буквално разсипват гората ни, и изграждане на екопътеки и като цяло развитие на туристическата инфраструктура”, заяви г-н Гуевски.

Т21

120 коментара:

Анонимен каза...

Дръжте са,сеира почва.Плюене до припадък!

Анонимен каза...

Сега е 10:39.НАЗДРАВЕ

Анонимен каза...

Само не ми е ясно ако ДСБ не издигнат Бойко, какво правим?

Анонимен каза...

А защо ДСБ да не го издигнат сигурно вече е изяснено щом се говори публичнои нали има опция за издигане на независима кандидатура подкрепена от....

Анонимен каза...

Наздраве ,ама снощи с Митака така се отрязахме с мастика, че ми се мамицата такова...

Анонимен каза...

Пияна работа.................

Анонимен каза...

Навред се пие в този град.

Анонимен каза...

Еее ама и неска пих...малко...

Анонимен каза...

И на работните си места пихтундрят някой.

Анонимен каза...

Лошо.И Сираков потвърждава носещите се слухове, че СДС за пореден път ще предаде Троян, заради лична облага на двама-трима ....

Анонимен каза...

Това е :Made in Troyan.

Анонимен каза...

Кво пиете в тая жега бе??????????????

Анонимен каза...

Развеселихте ме, кефите ме с чувството си за хумор! Аз пия кафенце, щото съм на бач.

Анонимен каза...

Сираков,ти тея с конкурс по липса на опит ли ги избра.Или те си бяха там и ти ги хвана за мищюрия.Пъдарски изпи ли си бирата,минавай на твърдо.

Анонимен каза...

Знам един дето пие по цял ден.

Анонимен каза...

Не помага кафето.Зле ми е,треперят ми краката и ми е лошо...Ма той Митко, хубаво вика недей да пиеш друго,щом си почнал на мастика.Ама аз не та не.На ми сега.Ох майкоооо....

Анонимен каза...

Немате ли некоя войводка с вас, бре? То само мъжове не става....

Анонимен каза...

Кой той бе 15-ти?

Анонимен каза...

Ех, 16-ти, 16-ти - кво да те правя бре майко? Пробвай с биричка, понякога помага....

Анонимен каза...

Дудката-оф тои умре.

Анонимен каза...

Аха,помага тя.Вчера пробвах,изреза през коремната област,та отнесох цял следобед в нужника.
Ти ми налей голяма гроздова и шопска, пък аз щи пусна новата на Андреа и да видиш как се кърпа дърпа и как се либе либи!

Анонимен каза...

Не щеме нии Европа ,не щеме нии пари , а искаме ракия на старите ЦЕНИ.................

Анонимен каза...

Ша вървя до болницата,да извадя няколко дни.Ама той един серсемин се случи сутринта,сега тоя втора смяна бил по аргенлия....

Анонимен каза...

Това е :Made in Troyan

Анонимен каза...

ВМРО - НИЕ, ВИЕ, ТЕ, БНД и забравих кви бяха ДРУГИТЕ.
Хайде троянецо избирай и в някоя от тия партии влизай. Има място за всьо. Като няма работа ще ставаме всички политици.

Анонимен каза...

Ми ш ти налея, колко му е и салатка ш стъкна. Да дода ли с теб до болницата, дан объркаш пътя нещо?

Анонимен каза...

Не е лошо,оная седмица поради гъста мъгла обърках пътя, та са дръннах в бирарията та баялдисах между касите....

Анонимен каза...

Ида, де да те чакам? Па после глей как и двамца мойм се дрънна нейде....навит ли си?

Анонимен каза...

Ам чи колко му е ,ща мандросам кът уруглювица по заговезни...Чакай ма на спирката на Роза,в предизвикателна поза!

Анонимен каза...

Най-древната професия - проститутка.
Втората древна професия - крадец.
Третата древна професия - политик - резултат от естествената симбиоза на първата и втората.

Анонимен каза...

Precious.....

Анонимен каза...

Май се появиха "тролчета" във форума:) и се опитват да разводнят същинската тема и да ни накарат да забравим за какво става дума...Весело ама безрезултатно,а факта е ясен и радва:ВМРО подкрепя Бойко Пъдарски:)

Анонимен каза...

А дайте си малко почивка бе,младежи-ГЕРБ!От вчера само пиете и пишете.Пишете,пишете-то ви се пише.То това вашто трудно може да се нарече писане,то си е живо плюене,но....герберски простотии.

Анонимен каза...

32-ри,понеже не можа да захапеш,да те светна:Тези тролчета ви взеха за подигравка защото с Бойко на чело сте си жива излагация.Ама не мойте да зацепите.Хехехе

Анонимен каза...

ГЕРБ Олигофрени,имаш предвид 33-ти!

Анонимен каза...

Признавам си,покайвам се и искам прошка-голямо зло сторих на децата си и на народа,като гласувах за Акимов и Мутрата.

Анонимен каза...

Признавам и аз,но на есен ще поправим стореното!

Анонимен каза...

И аз като вас.

Анонимен каза...

Аз пък не съм гласувал за Минчето,ама сега се чудя за кого...

Анонимен каза...

А кой е мутрата?

Анонимен каза...

...а Даниел Сираков подкрепи Бойко....чудя се обаче що Бойко не е бил на тази пресконференция? Нали като подкрепяш някой кандидат, той трябва да е там и поне да го видят хората.

Анонимен каза...

Ех, че си прост 41-ви...Мислиш ли,че досега Пъдарски не е бил подложен на проверка,изпитване на възможностите му на живо, за да го подкрепят?
Айе моля ти се,понапъни малко помията и се опитай да сътвориш нещо по-така...Ако не можеш-скрий се!

Анонимен каза...

УЖА-А-А-С!Сега пък Сираков войвода се писал.След 4 години от коя ли партия ще е?И да гласуваме за такива бояджии....

Анонимен каза...

Ба, прост съм бил! Там е работата, че са го подложили, не е издържал нито една от проверките и въпреки всичко са го подкрепили. Та се питам що?

Анонимен каза...

Не заблуждавайте хората-Сираков благодарение на факта,че преди 4 години го подслониха при ВМРО и стана съветник,сега като гледам пак прави опити да се докопа до властчица.На всичкото отгоре подкрепили келеша Пъдарски.

Анонимен каза...

Аз за тези няма да гласувам!

Анонимен каза...

До 40-ти-Мутрата в България е една,то е ясно,но днес е 5-ти юли,а аз преди седмица подписах подписката в интернет "Ден без .....".Затова няма днес да произнеса името МУ.Предлагам ви и вие да сторите същото.Да ГО затрупаме с грамадата на нашето мълчание!

Анонимен каза...

Оууу наличие на общинска и кандидат такава гняс...Крайно време беше да се появите,добре дошли и дупе да Ви е яко!

Анонимен каза...

Зе ли болничен? Бех на Роза, ма не те дочаках и се дръннах на Козия вир по на бирка. Идвай, там съм. И нета им работи.

Анонимен каза...

И Владко ли ще става политик!?Вижте му профила във Facebook.
Политически възгледи-КПСС!?!?!?
Псевдоним(Skype)-reichfurrer
Религиозни възгледи-АТЕИСТ

Анонимен каза...

И кво като е атеист?Той и Минчо стана верващ, та на Добри Джуров кокалите му тропат у трапа!
Лондон в Темза,да живее полковник Кадафи!

Анонимен каза...

Викни ми мастичка и тройка кебапе да замезим.Идвам защото мога,троянци знаят защо!Гарнирано от ГРОБ!

Анонимен каза...

Поръчах мастичка, кебапите сега ги пекат, да са топлички. На третата маса у лево съм, ш ма познайш по шапката.

Анонимен каза...

Я стига Владко си е пич отвсякъде и голям борец и луд фен на фюрера.Mein Kampf или по нашенски Моята Борба е неговата библия в живота.Поне имаме шанс с такива като него да ни отърват от мангустите,дай боже.

Анонимен каза...

Като се сетя колко посредствен беше в училище....и сега излязъл с ясната идея да управлява?!

Анонимен каза...

Целувам по устните празната бутилка, в ръката ми догаря изсмукания фас,паякът в ъгъла дояжда мухата, по нащърбените чаши брилянти пълзят...Една малка мастичка за мадам,голяма за мен!

Анонимен каза...

Да бе да,голямата борба в живота-да разруши семейство и да прибере булката.Вяра,Морал,Родолюбие..........

Анонимен каза...

Ако възгледите на един млад човек,който се е афиширал политически с ясната мисъл да управлява града ни е КПСС...

Анонимен каза...

Добри Джуров,Добри Джуров , къде си да ги видиш,на църква ходят,кръстят се,свещ държат и попска ръка целуват!!!

Анонимен каза...

ХА-ХА-ХА!Току-що влизам и като прочетох статията,направо се развеселих.Зад Сирака застанал Владо!Като го знам какъв е капацитет и как изкласи в Габрово-това, ако ще дава идеи за подобряването на нашия град,наистина ще настане пролетарии всех стран!

Анонимен каза...

7. Анонимен каза...
Навред се пие в този град.
И бих добавил яко се карат коли после.И денем и нощем ,то и за това нямат работа такситата.А дано забранят и алкохола по кръчмите заедно с цигарите та да можем да ходим по спокоино по улиците.

Анонимен каза...

Той събран с Пъдарски,ще са голям тандем.Единият с многото морал разваля семейство,другия бие жени.Ех Сираков,ако това са хората до теб!

Анонимен каза...

Вярно ли е това за Владко и КПСС....Сираковввввв виж си хората бе меннннннн

Анонимен каза...

58 Да гласуваме за Владко и да се надявам се с неговите възгледи да ни отърве от новите заселници в Троян.

Анонимен каза...

Вярно ли тоя Владко е тъй тъп и е от КПСС??

Анонимен каза...

Всички сме от КПСС!
Союз нерушимъъъъййййй!

Анонимен каза...

Едно нещо не разбирам-на пресконференцията Сираков говори за възродяването на Троян след 12 годишно червено управление,а в същото време до него застанал субект,който се е афиширал със симпатии към КПСС?!

Анонимен каза...

Е НЕ ВСИЧКИ СМЕ ЗА СОЮЗ НЕРУШИМыЙ!

Анонимен каза...

Я погледнете другото ВМРО-Тъмбаците!
Бъка от интелекти и почтени хора,и като Ачо Кацата Балев,и Пенко Бухала Терзиев!
Впрочем последния кара джипара за 50 000 лева,ама не чувам някой да се интересува как така ги изкарва ...

Анонимен каза...

Към 65 Вярно е,посредствен е и ограничен

Анонимен каза...

Член 25 от Хартата:
” - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства.
- Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа."

Какви са минималните изисквания:
- "Жизненият минимум" (гладуването) е 295лв. – За физически геноцид!
- "Социалния минимум" е 645лв. – За социален геноцид!!
- "Издръжката на едно дете" е 370лв. – При по-малко се извършва Национален геноцид – децата възпроизвеждат нацията...!!!
- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2030лв., а средната заплата е само 650лв...

Или:
- При „средна заплата”, семейния доход е 1300 лева или по 325 лв., което е по-малко дори от издръжката за едно дете...
- 70% от работещите със заплати под 625лв. са „Социални аутсайдери”, което прави около 5.0 милиона… българи…
- Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.

Истината:
- Ощо около 6.6 милиона от българското население са „Социални аутсайдери”.
- Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под „Границата на глада” от 295лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите…) или общо 7.1 милиона…, от общо 7.4 милиона, а всичко това е…:
- Грубо потъпкване на „Хартата за правата на човека”!

Извод…:
- В България живеят „Нормално” около 0.2-0.3 милиона души…
Не се кахърете хора това е положението в момента. България е малка, отдалечена от цивилизацията страна с все още племенно-родови и родниско-шуро-баджан отношения. От всякъде лъха на корупция, връзкарство, дюнери, схеми, престъпност и урина. Заляти сме от простотия, ментета, мръсотия, прах, кал, чалга, педераси, проститутки, найлонови торбички, улични кучета, цигани, фасове, мутри с джипове и дупки. Управлявани сме от корумпирани, арогантни, алчни, крадливи и лъжливи елементи, които защитават само личните си, роднински и корпоративни интереси и не им пука изобщо за хората. Заобиколени сме от лош манталитет, безхаберие, простащина, завист, поквара и злоба. Живеем в страната на абсурдите, синоним на корупцията, беззаконието, престъпността и на свободно разхождащите се престъпници. На последно място сме по всичко, но на първо място по бандитлък, схеми, далавери и рекет и то държавен.......каква гордост.... Българи е най-бедната държава в ЕС с най-лошото здравеоопазване и е най-лошото място за живеене, известна с това че, комунисти, ченгета и мутри приватизираха и контролират всичко, успяха да изперат парите си и с безумните си строежи унищожиха безценната ни пророда! В България няма перспектива за развитие за НИКОГО, има все по-потискащо социално и интелектуално неравенство и ниска или липса на култура!
Така че ако сте по-млади бягайте! Но не хранете НИКАКВИ надежди, че България някога ще стане нормално място за живеене!

Анонимен каза...

Прешъс, още по-една,ама малка тоя път?

Анонимен каза...

Ааа, Прешъс, подценяваш ме. Ти си снощен, за теб малка, ама мен ми требе голяма, че да те стигна! Поръчвай де, що се туткаш! От тази харта ми пресъхна гърлото.

Анонимен каза...

Тря'аа ти кажа,че ко седна го пиша т'ва горното завещание ,отиде къде литър мастика.
Ей ти голямата,сега ще донесат и салатка от маслини с лук.Минчо, ела бе,ела да пийм по една.Ан тъй сядай ,ей ти чаша,а наздраве сега.Кво викаш по Трапето как върви домата,аа наесен оранжерия ще правиш....

Анонимен каза...

Ц, не ща да си пиша завещанието, щот ми се живей! Брей, къф кеф - маслинки с лук. Ела бе Минче, донес два домата, че да се поразговорим за оранжерийката...Ко почерпиш - добре, кмет си, заплата и рушвети земаш некви.

Анонимен каза...

И някоя консерва от командировката в Норвегия ако е хартисала...Минчо, ей ти виличка и на теб да боцкаш.И кво разправяш сега,на есен пак.Че,не се ли уморяваш,ама ти си млад,запазен,спортуваш,млада любовничка.
Ми Сирака,кво ше го прайм,я го вижнекви войводи сбрал,фашисти има,иска да те бута.
С твойте войводи всичко наред ли е,Ачко гледам тренира чат пат в КООП.Той нали ако станеш кмет,пак ще е на същия пост.Че Иванка ,на тоя бе,на зъботехника Църовски булката,се притеснява, че Ачо и обещал разни работи ако ония седесарите те подкрепят....
За Краса знам,нали ми каза оня път,директорка ще мъчиш да я прайш...
Прешъс кажи нещо,кво се оглеждаш като лалугер в празня плевня?

Анонимен каза...

Абе № 46, кощеш гласувай за тези.Гласувай за тези дето бяха БКП,след това БСП, а сега са ГЕРБ.Те се сдумаха преди , а и сега с тези дето бяха БКП, а сега са СДС и ДСБ.Тумбаците на архитекта са с всичките, стига да им дадат местенце на общинския стол.
И пак ти е в устата № 43 и 45 Д. Сираков.Що го мразиш толкова и вечно го плюеш , че се прехвърлил във ВМРО-то на Каракачанов.Ами ще се прехвърли, като тези горните в София му разпердушиниха партията на ЖОРЖ с внедрени ченгета.Тези две партии се доближаваха със своите национално-патриотични програми и много ясно, къде ще отиде Д.Сираков.
Нямаше, и сега няма, нито един от всичките местни депутати да има мнение и ясна представа, какво става в община Троян!В Общинския съвет се разиграва едно театро от 10 години с двама главни актьори - Сираков и Пеевски, с две поддържащи роли на Шошкова и Йордан Данков, като последният излиза на сцената, когато трябва икономически да обясни на останалите от
масовката, как ще стане далаверата законно за Дочков, оня с възглавничките и за него. Тези от масовката, които не знаят за какво са там,дето никога не си четат материалите и не са в час освен когато се разписват на 200-300 лв на края на месеца, с бурни аплаузи ги подкрепят, защото и на тях е кихнато нещичко. Голямо театро гледаме, но и скъпо си плащаме. 29 съветници, средно по 250 лв по 12 месеца, равно на 87000 лв и като добавим заплата на заслужилия майстор на масата от банкети и мероприятия предполагам 15600 лв с осигуровките се получава една сума с която могат да се свършат отговорни неща в общината.Та мисълта ми беше отново за Сираков.Сега гледай и то много внимателно как тези тумбаци ще извлекат своите невероятни виждания и предложения от обявените от него за развитието на запустялата ни територия.Надявам се, че той не всичко е казал пред журналистите, щото големите радетели ще се усетят от къде още ще могат да присвоят за тях благинки.Ще следя всяко тяхно изявление и ще съпоставям.За това им трябва Акимов.Той е маша в ръцете им.Горко му?

Анонимен каза...

Пак ще се размият гласове,това е целта.Да може ГРАБ в Троян да спечели.Ако не дай си боже ЕНКИН се пусне - ще спечели.А това е връщане назад,без право на помилване.

Анонимен каза...

Брях, Прешъс, понапих се май. Фана ме мастичката кат ви слушам с Минца как сладко си бъбрите. Кво да кажа - да бяхме викнали и Ачко, че да върви приказката. Кво ш прайм цела нощ?

Анонимен каза...

Боцкай, Минче, боцкай. Половин кебап и малко лучец артиса, консерва не донесе, ама карай. Що не взе и Ачко? Кво сега, доматът кайш зелен още? Е, ще узрее, де ще иде. Абе да те питам, че се сетих - гледам нещо проекти правиш, минаха ли делата, що стана? На орта гаражите буташ по Лъгът, те поминуват майка ти, ма карай, да не ти дреме. Квото може до найсен да напрайш добре, че после не знам. Тоя Сираков нещо ти клати стола, с онова пишлеме се захванал. Абе Минче, що го не изволни, га го хванаха пияно, а ти го отърва? Ааа, добър си бил, ама то добро няма да видиш. И тия троянци - що искат от теб, тъй убаво го правиш тоя град! Бе земи им го рекни, че да мирясат! Ш пийм ли по още една?

Анонимен каза...

Ей ,млади хора, пишещи и плюещи по всичко що е около вас.Намери се един млад човек, който почти 4 години ври и кипи в общинските далавери.Наясно е с тях и големите държавни такива.Защо ще гласувам за него?
Първо, защото е млад.
Второ,защото е образован и бързо ще навлезе в работата си и хората около него по-трудно ще го лъжат за несвършената работа от тях.
Трето, защото за 4 години е наяно какви вихри се веят из общинските одаи.
Четвърто, защото е гледал как нетрябва да се управлява змийското гнездо.
Пето, защото е запознат с всички държавни и общински нормативни документи и хората в общинската администрация, които работят с тях по-трудно ще го заблуждават.
Шесто - това , че има хъс за работа
Седмо - това, че се е нащурял, допуснал е компроматиращи грешки, но тези преди него и сега да не са били светци.?Това ,че потупнал накоя женичка, ами може да е имало защо.Вие небиете ли жените си?Нали знаете - женска уста се затваря с.....Това ,че ползвал служебен превоз, ами предните и сегашните да не ходят пеша?Акимов си е оставил личният автомобил в двора на общината когато е започнал работа и ще си я вземе когато свърши същата.
Бил си пийнал, че онези И тези да не са трезвеници, само че те пият по тъмни доби сред свои и шофьорите им ги прибират тихомълком у тях.
Какво е казал един от сътворителите на марксизма - нищо не ми е чуждо? И друго, като сте такива кристално чисти личности, дайте да ви предложим на обсъждане и ще видим как отново някой все ще се намери да плюе по вас за да блесне върху вашите грехове.АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТРОЯНСКИЯ БОЙКО ЗАЩОТО Е ОТНОВОТО ПОКОЛЕНИЕ.ДА СЛАЖИМ КРАЙ ИДА ПРОГОНИМ ОТРОВИТЕЛИТЕ НА НАШИТЕ ДУШИ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ.ПРЕДЛОЖЕТЕ В ОС МЛАДИ ХОРА, ТЕ ЩЕ ПРЕОБРАЗЯТ НАШИЯ КРАЙ.

Анонимен каза...

Хей 81, много си заблуден, но проблемът си е твой!

Анонимен каза...

Хей 81,защо не се представиш кой си?

Анонимен каза...

Това,което трябва да се случи ще се случи...важното е хората да отидат и да гласуват,важното е всички да отидем и да гласуваме,ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ОТИДЕМ И ДА ГЛАСУВАМЕ...ГЛАСУВАМЕ...ВСИЧКИ!!!

Анонимен каза...

Добре,но за кого?Както виждам всичко,което изплува до момента не събужда доверие!!!Тук един в тези коментари го е ударил на предизборна агитация в художествено-поетична форма!Ясно срещу кого и защо,но за кого?Само не за Б.Пъдарски,защото една лъжа повторена многократно става истина....Хора мислете, не се предоверявайте и не се движете по инерция!

Анонимен каза...

дАВАЙ сираКОВ ,ша бутами васта ,а впрочем тоо Тото Христов да не е братовчед на ЕНКИН като е от Желязна(там са все далавери)

Анонимен каза...

Бойко лайното.Ако беше много кадърен можеше да подобри работата в администрациата.

Анонимен каза...

Интернет е полезно нещо, но за съжаление дава възможност за изява на пияндета, малокултурници, политически неграмотници и всякакъв боклук.Тук е пълно с такава пасмина.Подозирам, че голямата част са от така наречените ГЕРБ-младежи.Те хулят всичко и всички и венцехвалят неуспелия сегашен кмет.Ама троянци мислят друго - не всички са политически пияници. Има достатъчно трезвомислещи и все още искащи градът ни да го бъде.На тях - успех.

Троянец каза...

Тези избори са мноооого важни за Троян!След 20 години пълен управленски провал тук,управляваха ни дребосък,плашлив чичка,енергичен крадливец и милиционер апаратчик на ниско ниво ножът е опрял в кокала..Не изберем ли по-модерен и по-млад градски човек с мъжкарски характер и амбиция да промени нещата сме обречени като град...ще се превърнем в нещо като Угърчин,Летница,Ябланица и другите полуградчета полусела в нашия регион...Тези избори решат дали Троян ще бъде град или не!!!!!!!Аз искам моят Троян да бъде град а вие?????????

Анонимен каза...

Оф лелеее,Прешъс де си бре?
Пак се налях снощи като крива купа сено....
Ма той Минчо е виновен.Извади някаква ракия от побратимения Дойран,ама люти ти казвам...

Писна ми каза...

Горния повтаряш се нещо...измисли друго по оригинално

Анонимен каза...

Де съм - тук съм, ближа снощни рани. Добре,че ви зарязах с Минца, иначе....лошо. Глей Троянец какво призовава - съгласен съм, ама не знам за кого!

Анонимен каза...

Оттдавна хората казват МВРО,а не ВМРО,тъй де нека сме точни

Анонимен каза...

Ми то и на мен ми писна,цял живот в алкохолни пари и празни обещания.
Ма той Минца държи иначе.Нали за това го пращаме по обучения ,добил е висока банкетна култура.

Анонимен каза...

До 92 :За кои Минц говориш???????????????

Анонимен каза...

Нова кандидатура се появява на предизборния хоризонт.

Анонимен каза...

Е как кой,Минчо кмета бе.

Анонимен каза...

И да си минем на думата...какво става с тези 264 роми регистриране в Троянска община...???

Анонимен каза...

Към 81-вземи се в ръце и мисли,мисли,мисли,мисли...
1-во-какво като е малад,това не го прави автоматично подходящ!!!!
2-ро-и по възрастните имат опит и автоматично ще навлезнат в работата.Не забравяй натрупания опит.А ако има опит само за тези 3 -4г. не го прави абсолютно способен да се предпази от лъжите за работа.Не забравяй,че и той се е научил да лъже.Доказаха го не едно и две негови случки.
3-то-и той е наясно за вихрите и е участвал в тях.След издънката се прави на смел,но е ясно че прави само опит да замаже своите издънки и да се прави на велик пред овце като теб.
4-то-взел си е чудесен пример как се управлява змийското гнездо и повярвай,харесва го и ще управлява по същия начин.Тези окло него са го усетили много добре,ама ти не си сред тях.Ти си като със завързани очи и слушкаш само хубавото което той ти нашепва.
5-то-всеки може да заблуди всеки и той е част от този административен боклук.Повярвай умее го и е усвоил всичко що може да се лъже.И ще се заблуди естествено,когато на него лично му изнася.
6-то-Всички имат хъс за работа,дори и ти да му лижеш....
7-мо-Не е подходящ именно заради това,че е и копие на теб.Човек който си мисли,че жена си заслужава боя и само така се възпитава и че женска уста се затваря само с едно нещо,е човек само за боклука.Пази боже от такива като теб и него.Пази боже.....Лошо ли е,че използва служебен превоз?Ами лошо е,защото не спряхте да хулите всичко и всеки който се е качил в служебна кола а сега единствено Бойко може и не е лошо.
Бил само пийнал,и това не е лошо,щото Бойко го правел.Ами да,всеки го прави,даже и ти и няма лошо,но никой до сега не е ходил пиян на работа.Ако някой го направи,ще се вдигнете тук всички да го плюете,ама само Бойко можел....абе ти си голям идиот/ка с промит мозък.Не се прави на философ с твоите тъпи словоизлияния и не цитирай създаделите на марксизма,защото си смешен/на и не ти отива да се правиш на умник/чка.Мисли,мисли,мисли!
АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТРОЯНСКИЯ БОЙКО,ЗАЩОТО ДОКАЗА ЧЕ И СРЕД МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ СИ ИМА И НЕУДАЧНИЦИ,КОИТО МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ САМО С БОЙ В ПИЯНСКИ ЕКСТАЗ.

Анонимен каза...

99, май нещо се опитваш да се правиш на много умен и да си налагаш мнението. Всеки сам може да прецени за кой да гласува.

Анонимен каза...

99-ти, бягай при минца да даде 2 лева за обед!

Анонимен каза...

Какво става с 264 РОМИ регистрирани в Троянската община...Вярно ли е? Кой ще ни каже?

Анонимен каза...

Нека Общината да каже за ромите официално и ако мълчи означава че има нещо тъмно и далавера за изборите вестника да проучи че го съобщиха по бТВ

Анонимен каза...

:Към № 99
Аз не си бия жената, защото е прекрасна жена,но изпитвам желание с ритник да затворя вратата/устата/на комшийката ми, дето за всекиго занае по нещо в махалата, а мъжът и за квартала и града,и за теб дори.Снощи като ходих до пазара, ги чух да те коментират на пейката пред блока.Питам, има ли идиален троянец,да троянец , който да отговаря на всички критерии за кмет?Добре №99, предложи твоят фаворит.? Ако е млад човек - ще ти се доверя и ще гласувам първи.Хайде бе, няма ли някой да предложи друг, вместо Бойко, та да видим какъв огън ще се излее по него.В общината могат да се намерят и други млади хора.Хайде предлагайте.Израстнали на място млади кадри.И пак ще кажа - ще подкрепя кандидат кмет само млад човек.Благодаря за натрупания голям опит на възрастните, но уважаеми №99 , той е порочен.Както усещам и твоите години не са много, та вероятно си чула, че има такава наука за админстративно управление и то голяма наука, която човекът с големия опит и останали привички от онова време няма как да усвои, колкото и кадърен да е.Искам само да ти дам за пример -кметът на гр.Белоградчик.Когато встъпи в длъжност беше на 28 години и до сега е все кмет - вероятно успешен ,след като го избират хората, ами Зеленогорски в Плевен, ами троянския зет Цонко -направи от закъсало морско селище една малка перличка с най-модерен цигански квартал в страната.Има още много млади хора на които е гласувано доверие и се справят много добре с работата си.И накрая ще ти предложа да излезеш от анонимност и да те предложим да оглавиш общинската администрация.Има ли в този град млади хора, които да се заемат с тази отговорна и неблагодарна работа?Защото всичко прилича на млад човек - да се напие, да се бие,да се и.т., ЗАЩОТО Е МЛАДДДДДД.Има време за всичко, даже и да се провали.!!!!!?
И на края, хайде да не се обиждаме с разни квалификации.Вероятно си се обидила, защото си общински служител, но уважаема това се коментира сред хората в града.Там където преобладава женското съсловие в един колектив, той се превръща в гнездо на оси/ хайде по-меко , на пчелички/ Чичо Гошо

Анонимен каза...

ОХ 71, ТАЗИ ХАРТА МИ РАЗКЪСА СЪРЦЕТО.Уважаеми благодаря ти за тези сравнения.Те доказват, че аз съм на дъното, но аз и без тези данни си зная, че съм там и то, на най-дълбокото дъно, където има и тиня.А като затънеш в нея, излизане няма, защото колкото се мъчиш да се напъваш да се измъкнеш,все по-дълбоко затъваш, затъваш в общото голямо държавно блато.Благодаря ти, че си се потрудил да ни напомниш къде сме ние.

Анонимен каза...

Чичи Гошо,защо реши,че съм жена?Защото защитих женското съсловие ли?Ами представи си,че има и мъже-джентълмени, които не биха посегнали на никоя жена та даже и на досадната комшийка,която знае за всички дори и за мен защото има идиоти които и обръщат внимание-не визирам теб не искам да те наричам идиот.Когато си млад и имаш амбиции обикновено човека гледа да е безупречен или поне видимо се старае да е така.Понякога една изпусната грешка може да покаже какъв е човека и извън обществото с което е обграден.Съгласен съм с мнението ти,че трябват млади хора,но това съвсем не трябва да е на всяка цена,както в случая.Ако градовете които изброи са имали този късмет с перфектни кметове,то ние,поне за сега,нямаме тоя шанс.Не са ми много годините,но не са и малко и в никакъв случай не искам да правя грешката която по-горе прешъните се мъчат всячески да правят.Простотията не ми е приоритет като на тях,но понякога се влияеш от изливащата се прешънска простотия тук.За това ако съм те обидил моля за извинение,но ако си забелязал изказах мнение като теб а не забранявам като прешънс 100 и 101 кой как да дава мнение и дали да го прави изобщо ако не е на тяхна страна!!!!!
Чичо Ваньо

Анонимен каза...

Кой простак бе животно?
Прешъс, виж го моля ти се това говедо ми говори!
Оф,ша си налея още една,изнервих са ти казвам...

Анонимен каза...

Ако е така с тези 264 Роми...има някой ,който да понесе отговорността...КОЙ Е ТОЙ...

Анонимен каза...

ВОЙВОДИ,СИРАКОВ, като го номинирате Бойко Пъдарски,екип около него има ли,дайте да чуем имена ,все пак управлението е екипна работа...

Анонимен каза...

Що бе 109-ти,Минчо да не би да има?
Или Колю Стоименов,оня с възлавничките,Данкови и Дочковия са екип за теб?
Екип са да,ама за крадене...

Анонимен каза...

Очаква се всеки момент СДС-Троян да обяви своята самостоятелна и много силна кандидатура за кмет,засега пазена в тайна.

Анонимен каза...

Ма айде да я казват,че от 2 часа не смея да мръдна,а и простата се обажда вече...

Анонимен каза...

Като я обявят тогава ще е коментираме,а сега по темата,ВМРО-попитайте г-н КМЕТА,ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ЗА ТЕЗИ 264 РОМИ,регистрирани в Троян???

Анонимен каза...

И да го питам,разбира се той няма да отговори!

Анонимен каза...

За да получат адресна регистрация сигурно се изисква някакъв адрес/ под наем или нещо друго/.Кой ли ще даде толкова квартири на ромите,че и договор за да го представят при адресната регистрация...изобщо какъв е реда за получаване на адресна регистрация. С тези въпроси се обръщам към редакцията на Троян21. Редакцията не е длъжна да ми отговаря,но винаги са толкова коректни и внимателни,че почти съм сигурна за отговора. Пък и доста работа за полицията ще се отвори - по центъра това не са роми ,а мангали/има разлика/.

Анонимен каза...

РЕКОМУНИЗАЦИЯ В СТИЛ СДС!!!
ТОВА ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ!!!

Анонимен каза...

МВРО/тъмбаци/ +СДС/безсрамници/ = Акимови вълнения + ГРОБ Троянски

Анонимен каза...

Отпочвам се с биричка.правя салатка,печа кебапченца от чолака,ракийката в камерата,малко мастичка артиса от оня ден,че минчо не иска по много...

Анонимен каза...

Задават се горещи дни и,ако случайно мангалите ги няма по центъра и ви липсват много елате в "парк" Лъгът на Джамбо до публичния дом ТАМ СА и СА МНОГО И СЕРЯТ ЛИ СЕРЯТ.

Галя Пеловска каза...

Мили троянци-който и да дойде в този град или в тази държава-няма да ни огрее!Но ми се ще да дадем път на младите хора-те имат особенно виждане за живота-нали знаете,че годините и поколенията имат различия все пак?!Нека да дадем път на по-младите-все пак времето е тяхно сега?!Може и дано да ни научат на нещо по-добро!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |