Предстоящо: В неделя на „Острова” – лятно шоу за откриване на сезона

* В програмата - конкурс „Мис Мокра фланелка 2011” и състезания по плуване и скокове във вода с „много и сериозни награди” * В неделя, 10 юли, начало - 10:30 ч.

ПЕЧЕЛЕЩИЯТ ВСЕ ПО-ГОЛЯМА ПОПУЛЯРНОСТ ваканционен комплекс „Острова” в с. Бели Осъм (Троянско) кани жителите и гостите на района на Летен празник за откриване на туристическия сезон Лято 2011. Лятното шоу ще е край басейна на комплекса в неделя, 10 юли (начало 10:30 ч.), а в програмата му има неща, които не са за изпускане: музикални изпълнения на живо, диджей, водеща, промоционални цени за вход и басейн (5 лв. за възрастни и 3 лв. за деца до 12 г.), състезания по плуване и скокове във вода за малки и големи с „много и страхотни награди”… Съорганизатор е Община Троян.

ГВОЗДЕЯТ НА ПРАЗНИКА обаче ще е първият конкурс за красота „Мис Острова – Мокра фланелка 2011”. Красавиците ще мерят „сили и гръдна обиколка” край басейна на „Острова”, а размерът, както е лесно да се досетим, ще има значение. За победителките в мократа надпревара е осигурен сериозен награден фонд, като желаещите могат да се запишат за участие на тел. 0877/90 95 95 или на място в деня на събитието.

„АМБИЦИЯТА НИ е да направим празник за всички – малки и големи, и съм убедена, че ще се справим. Заповядайте, веселбата ще е страхотна!”, коментира пред Т21 управителката на комплекс „Острова” Силвия Станева.

Т21

5 коментара:

Анонимен каза...

Браво, браво!Деца да гледат мокра женска гръд! Поздравления....

Анонимен каза...

Че какво и е лошото,да не би да не са виждали,да не би да не са кърмени,а?

Анонимен каза...

А,че какво толкова пък има в мократа женска гръд.В сравнение с порното което се разиграва в държавата на всяка крачка и което ще гледат всеки ден като пораснат,това направо ще е като приказка за червената шапчица:):)

Анонимен каза...

Силвия Станева,що не се пусне на съревнованието,ама в категорията крава, за "Мис Ненка"....

Анонимен каза...

А такаааа...Ама чичо Нико и кака Зария няма ли да са там?Ами сега, къде отидоха фамозните летни откривания на ТУР(КУР) клуб -РеМарк?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |