Иван Макариев: Малък жест, но от все сърце!

* Собственикът на „Дим такси“ лично закара и поднесе козунаци, великденски яйца и минерална вода на ФСМП и Районото управление в Троян; утре – на Фтизиатричното отделение 
 
Подарък за ФСМП, получава го завеждащият д-р Краевски
И за дежурните полицаи в РУ на МВР - Троян
Дарители

ИВАН МАКАРИЕВ – собственикът на най-голямата троянска таксиметрова фирма („Дим такси“, 0760/55555) направи поредния си дарителски жест. В навечерието на Великден, 17 април, бизнесменът закара и лично поднесе 34 козунака, 34 великденски яйца и 60 бутилки с минерална вода на Филиала за спешна медицинска помощ (ФСМП) в Троян – звеното, което е на първата линия в битката с коронавируса. След това бе подаръкът за дежурните в Районното управление на МВР - 20 козунака, 20 яйца и 36 бутилки минерална вода. Утре, 18 април, подобен великденски подарък ще получат пациентите и медицинския екип на Фтизиатричното отделение на троянската Белодробна болница, обособено за лечение на Covid 19. "Малък жест, но с огромно уважение и от все сърце!", коментира за Т21 г-н Макариев. 

ДА ПРИПОМНИМ. Четири години в периода 2012/2015 г. Иван Макариев всяка неделя осигурява безплатен обяд на 10 социално слаби възрастни хора от Троян. В същия период организира осем народни събора на съкварталците си от троянския жк „Лъгът“. Посрещал е няколко пъти с подаръци и почерпка деца от Комплекса за социално подпомагане в с. Дълбок дол, помагал е и на Пенсионерския клуб в Троян. Като бивш спортист и председател на БК „Чавдар“ (Троян) неведнъж е подпомагал баскетболистите от малките възрастови групи. Миналата година за три месеца (март/май) осигуряваше безплатен петъчен обяд за 10 крайно нуждаещи се троянци. Участвал е в десетки други дарителски акции в общината.

Т21

 Още по темата:

2 коментара:

Elena каза...

Браво! Респект!

todor каза...

А стига бе ама той е слязъл от джипа ли? Направо не мога да повярвам =D

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |