Поредната дарителска акция на Иван Макариев

* От 1 март собственикът на „Дим такси“ осигурява всеки петък безплатен обяд за 10 нуждаещи се троянци, така ще е до края на м. май

Иван Макариев
Дарители

ИВАН МАКАРИЕВ – известният с дарителските си жестове собственик на най-голямата троянска таксиметрова фирма „Дим такси“, отново подава ръка на нуждаещи се троянци. Всеки петък от 1 март, и така ще е до края на м. май, г-н Макариев осигурява безплатен обяд – първо, второ и хляб, задължително с месо в менюто, на 10 нуждаещи наши съграждани, посочени от социалния отдел на Община Троян. Храната се приготвя в ресторант „Дим такси“ (намиращ се до входа на „Елпром Троян“), като трима от нуждаещите се идват сами, а на останалите храната се разнася по домовете с коли на „Дим такси“. Попитахме дарителя защо го прави. „То не може да се обясни, обичам да помагам и според възможностите си го правя. Правя го от 11 години и не очаквам похвала, стига ми благодарността в очите на хората“, коментира г-н Макариев.

ДА ПРИПОМНИМ. Четири години (в периода 2012/2015 г.) Иван Макариев всяка неделя осигурява безплатен обяд на 10 социално слаби възрастни хора от Троян. В същия период организира осем народни събора на съкварталците си от троянския жк „Лъгът“. Посрещал е няколко пъти с подаръци и почерпка деца от Комплекса за социално подпомагане в с. Дълбок дол, помагал е и на Пенсионерския клуб в Троян. Като бивш спортист и председател на БК „Чавдар“ (Троян) неведнъж е подпомагал баскетболистите от малките възрастови групи. Участвал е в десетки други дарителски акции в общината.

Т21

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |