Иван Макариев: Радостта в очите на нуждаещ се е най-великото нещо

* Дарителската кампания продължава до 6 януари, за повече информация звънете на тел. 0670/6-80-34
„Подари на непознат“
Иван Макариев с трима от гостите си от дома в Дълбок дол, 14 декември 2016 г.
ИВАН МАКАРИЕВ – собственикът на троянската фирма „Дим такси“, направи поредния си сериозен дарителски жест. Бизнесменът се включи в благотворителната Коледна кампания на Община Троян „Подари на непознат“, като осигури маратонки за 5 деца и младежи от Комплекса за социални услуги в с. Дълбок дол, Троянско. В добавка благодетелят поканил петимата на гости в къщата си за гости „При бай Макарий“, нагостил ги богато, а за довиждане им подарил и един телевизор. „Познавам тези деца, миналата година преди Коледа поканих на обяд всички от дома в Дълбок дол. Сега научих, че в една от стаите нямат телевизор, а много искат и реших да им подаря“, сподели пред Т21 г-н Макариев.

ПРИПОМНЯМЕ – няколко години подред Иван Макариев осигуряваше безплатен неделен обяд на 10 социално слаби възрастни хора от Троян. През последните четири години организира и финансира осем народни събора за съкварталците си от троянския жк „Лъгът“. Участвал е сериозно в още десетки благотворителни инициативи в града и общината. „Обичам да помагам, радостта в очите на нуждаещ се и страдащ човек е най-великото нещо“, коментира дарителят.

ПО ИНФОРМАЦИЯ от Община Троян в кампанията „Подари на непознат“ са се включили доста троянци, основно представители на бизнеса. От сдружението „Анелия Румяна“ на Анелия Атанасова и Румяна Станоева са направили сериозно дарение за Комплекса за социални услуги в Дълбок дол – лични вещи, поискани от децата плюс техника за дома. Служителите от „Актавис“ (Троян) са осигурили 23 зимни якета за питомците на комплекса в Дълбок дол. Голям колет – 30 кг с дрехи и храна, изпратила живеещата в Мадрид троянка Мариела Пидева.  Кампанията продължава до 6 януари и всеки, който има желание и възможност да помогне на нуждаещ се наш съгражданин, може да получи повече информация на тел. 0670/6-80-34 в общинската администрация.

Т21  

6 коментара:

Анонимен каза...

Съкварталците от Лъгът,са благодарни,че клоаката на Дим-такси,се изчисти и другаря милиционер няма да вдига гилюлтия в квартала вече.Амин!

Анонимен каза...

Абсолютно поддържам първия коментиращ. Писнало ни беше Макариев да ни озвучава с външни колони по късните часове и да няма ефект от обажданията ни в полицията.
И за да не кажете, че само хейтя, включих се в дарителската кампания, не ми е хрумнало обаче да го тръбя по медиите.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Триете коментари които не са угодни на кметицата. Защо ли не се учудвам?

Анонимен каза...

И аз потвърждавам,че ми олекна като разбрах,че циганската кръчма на Макариев е фалирала. Беше ад, узаконен от приятелката му Донка Михайлова. Освен това, истинските дарители остават анонимни, а не си правят пиар с 5 чифта маратонки.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |