Иван Макариев помага

* „Не идвам да ви агитирам, идвам да помогна с каквото мога”, заяви на среща в Клуба на пенсионера водачът на листата на
 ПП „Движение за социален хуманизъм”
Местни избори 2015
Посещението в Клуба на пенсионера, Троян, 19 октомври 2015 г.
В ПОНЕДЕЛНИК, 19 октомври, водачът на листата за съветници на ПП „Движение за социален хуманизъм” – бизнесменът Иван Макариев, заедно с втория в листата Милко Дачев посетиха Клуба на пенсионера в Троян. „Не идвам да ви агитирам, всеки сам решава за кого да гласува. Идвам да помогна с каквото мога и ще помагам и занапред”, заяви пред събралата се немалка група членове на клуба г-н Макариев. А конкретната помощ в случая се изразяваше в 3 кг кафе, 300 вафли, 5 стека безалкохолни напитки и 3 стека натурален сок.

ИВАН МАКАРИЕВ сподели също, че дарителските му жестове нямат партиен цвят и не са свързани с изборите: „От три години всяка неделя осигурявам безплатен обяд на 10 социално слаби възрастни хора от града. Помагам и на хора от квартала. Това е моя философия и живот и здраве ще продължа така и занапред”. Срещата завърши с една допълнителна „екстра” за домакините – г-н Макариев пое ангажимент да осигурява кафето за клуба, по 2 кг месечно.

НА 17 ОКТОМВРИ в ресторанта си в жк „Лъгът” Иван Макариев посрещна и нагости 25 човека от Дома за възрастни хора в с. Добродан. Поредният дарителски жест към хората, които най-много се нуждаят от подкрепа. Още преди кампанията пък г-н Макариев обяви, че ако влезе в Общинския съвет, цялото му възнаграждение като общински съветник ще отива за благотворителност – с тези средства ще осигурява храна за социално слаби хора от жк „Лъгът”.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |