Отварят градския стадион за единично спортуващи

* При спазване на всички противоепидемични мерки, без ползване на пейките, седалките и лостовете и с поставени
 указателни табели за ограниченията
Коронавирусът Актуално
Стадион „Чавдар“, гледка към входа
ВАЖНА новина за троянските спортисти и спортуващи, съобщи я във фейсбук кметът и председател на тукашния Временен оперативен щаб (ВОЩ) Донка Михайлова – отварят градския стадион „Чавдар“ (или, ако трябва да сме по-точни, нещото, което минава за стадион, но това е отделна тема – бел. ред.). Решението е било взето тази сутрин от ВОЩ и гласи: „Да се позволи спортуване на стадиона в Троян за единично спортуващи при спазване на всички противоепидемични мерки, без ползване на пейките, седалките и лостовете. За целта да се постави табела, указваща точните ограничения. Контролът да се упражнява от служители на Община Троян и РУ на МВР - Троян“.

ДА ПРИПОМНИМ, че със своя заповед от неделя, 3 май (РД-01-249/03.05.2020), здравният министър Кирил Ананиев внасе сериозни промени в досегашния епидемичен режим в страната и либерализира някои от най-драстичните мерки и забрани. Сред разпоредбите във въпросната заповед – разрешава се упражняването на индивидуални спортове (в това число тенис, колоездене, лека атлетика, голф и др.) при спазване „на дистанция най-малко 2,5 м между отделните спортуващи и на всички противоепидемични мерки“.

Т21

Още по темата:

2 коментара:

Z@Q каза...

Затваряйте стадионите, спортните площадки и подстъпите към горите-места, които са живецът на човешката имунна система и в същото време никой не зададе въпроса защо във веригите "била" няма никакъв пропускателен режим и отстояние човек от човек на касите... НЕ ЧЕ ИМА ПРИЧИНА ДА СЕ ПРАВИ, а така, за пред хората, за да се изпълни мисията и да се отработят бъдещи човеконенавистни мероприятия!

Unknown каза...

Че в Троян има ли БИЛА?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |