Днес отваря Детската млечна кухня

* ДМК „Вкуснотийка“ и Община Троян с общо обръщение към родителите, ползватели на услугата
Коронавирусът Актуално
ОТ ДНЕС, четвъртък, 14 май, възобновява работата си детската млечна кухня в Троян (ДМК „Вкуснотийка“), затворена заради коронавируса и обявеното извънредно положение. „Взети са всички възможни мерки за дезинфекция и опазване на здравето на децата. Във вторник целият персонал на кухнята ще бъде тестван с бързи тестове, закупени със средства от дарителската сметка на Временния оперативен щаб. Както и досега храната ще бъде в еднократни съдове. Очакваме отговорно поведение от възрастните, които ще получават храната. Радвам се, че децата на Троян отново ще имат възможност да ползват тази толкова желана услуга“, коментира в профила си във фейсбук в края на миналата седмица кметът Донка Михайлова.

ВЪВ ВРЪЗКА с възобновяването на работата ДМК „Вкуснотийка“ и Община Троян излязоха с общо обръщение към родителите, ползватели на услугата. „Напомняме, че всички заедно носим отговорност да съхраним здравето си и здравето на околните. Ние приготвяме храната за Вашите деца при спазвания на всички изисквания за хигиена“, се казва в началото на обръщението. След което родителите са призовани да спазват установения ред, включващ следните основни изисквания: да се влиза в обекта само по един; чакащите да спазват дистанция от 1,5-2 м помежду си; при влизане в обекта да се ползват лични предпазни средства (маски, ръкавици и дезинфектанти); ако не се чувствате добре, да помолите някой друг да вземе храната за детето ви.

Т21  

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |