Данните от заседанието на ВОЩ в понеделник

 * 60 са болните от коронавирус в община Троян до 26 октомври – 44 в града, 16 по селата * 24 пациенти с коронавирус се лекуват в Белодробната болница, там има 5 свободни легла и могат да се разкрият още 20

Коронавирусът

ДАННИТЕ за епидемичната в община Троян, изнесени на провелото се в понеделник, 26 октомври, дистанционното заседание на Временния оперативен щаб (ВОЩ), са следните. Към този ден (26 октомври) болните от Covid 19 в общината са 60, от които 44 са в града, останалите 16 – в селата Борима, Голяма Желязна, Дълбок дол, Врабево, Шипково, Старо село, Ломец, Патрешко, Горно Трапе и Бели Осъм; карантинирани са 119 лица. В Белодробната болница в Троян се лекуват 24 пациенти с коронавирус, а 15 чакат резултати; свободните легла в лечебното заведение са 5, като има готовност за разкриване на още 20. През ФСМП – Троян в почивните дни (24-25 октомври) са преминали 4-ма пациенти с доказано заболяване от Covid-19.

ОТМЕНЕНИ са всички прояви по културен календар на община Троян за м. ноември. Всички възрастни и/или самотно живеещи хора на територията на общината при необходимост могат да се свържат със служители на общинската администрацията на тел. 070014721, за да получат помощ при закупуване на лекарства и храни.

Община Троян


Още по темата за коронавируса:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |