Трупата на Васил Василев от Орешак отново на софийска сцена

* „Видовден“ на орешашките театрали гостува на „Сълза и смях“ –
 3 ноември, вторник, 19:00 ч. * „Таквоз нящо няма де да видите нийде другаде!“, твърдят създателите

Предстоящо

НА 3 НОЕМВРИ, вторник (от 19:00 ч.) Театралният състав при НЧ „Развитие - 1898 г.“, с. Орешак, гостува на сцената на прочутия столичен театър „Сълза и смях“. Нашите театрали ще представят комедията „Видовден“ на ръководителя на трупата Васил Василев, който е и режисьор и изпълнител на една от възловите роли. Билети можете да си закупите на касата на „Сълза и смях“ или онлайн на сайта www.salzaismyah.bg

„ВИДОВДЕН“, по находчивото определение създателите на спектакъла, е „зрелищна народна комедия с привкус на драма и екшън, изпъстрена с багрите на отминали времена“. В която: „Зевзеци и войводи, моми и момци, пишман даскали преминават през всякакви джумбишлийски приключения и обединени в една идея - Видовден да дойде за злодея!“. Или обобщено: „Таквоз нящо няма де да видите нийде другаде!“.  

„ТОВА е поредното ни гостуване в София – първата ни изява на софийска сцена бе с „Районна болница“ на Христо Бойчев, след това представихме „Ловчанският владика“ от Теодосий Икономов и сега дойде „Видовден“, сподели за Т21 Васил Василев, моторът на орешашкото театрално чудо, наречено Театрален състав при НЧ „Развитие - 1898 г.“. И от нас – успех и лавина от аплодисменти!

Т21

Начало

1 Коментара:

Unknown каза...

👍👍👍

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |