Какво да направим, ако имаме съмнения за коронавирус?

* Стъпките са следните – връзка с джипито по телефона, напътствия от него и към Белодробната болница за PCR тест (след предварително записване на тел. 0877/068150) или към консултация със специалист

ПРИ ПОЯВА на първи симптоми, характерни за коронавирусна инфекция, се обърнете към своя личен лекар по телефона. Не го посещавайте в кабинета, за да ограничите възможността за разпространение на заразата сред други лица. Вашият личен лекар, след запознаване със състоянието Ви (по телефона), ще препоръча лечение и ще е нужно изследване (образно или друго) или консултация със специалист.

ЗА ДА СИ НАПРАВИТЕ PCR тест в Троян, личният лекар може да ви насочи към Белодробната болница (СБАЛББ - Троян). Цената на теста там е 90 лв., като се издават и фактури (ако имате късмет, джипито може да ви даде направление за безплатен PCR тест, но процедурата е тромава и объркана – бел. ред.).

ЗА ДА НЕ СТАВА струпване на хора на едно място при изчакване за PCR тест, от Белодробната болница са посочили телефон за записване – тел. 0877/068150 (Микробиологична лаборатория, СБАЛББ - Троян). Проби се взимат всеки делничен ден от 8:00 ч. до 10:00 ч., резултатите се получават до 48 часа на e-mail или по телефона.

Община Троян

Начало

Още по темата за коронавируса:

2 коментара:

D Penkov каза...

Очаквам скоро да започнат скоро време да започнат и хирургически операции по телефона.

D Penkov каза...

Очаквам скоро да започнат скоро време да започнат и хирургически операции по телефона.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |