За вадата на завоя към „Калинел“

* Гражданите подозират, че има спукан водопровод и изтича питейна вода* Не е питейна вода, няма повод за притеснения, коментира шефът на „ВиК Стенето“ ЕООД
Сигнал
Вадата продължава да тече, 9 ноември 2020 г.

ДОСТА обаждания имахме за случващото от десетина дни и горница на пресечката на ул. „Македония“ с ул. „Кокоши дол“ (отклонението за фирма „Калинел“) – „извираща“ насред кръстовището вода, направила вада по асфалта. А гражданите бяха притеснени, че става дума за спукан водопровод и питейна вода, която се пише на сметката на всички троянци.

РАЗГОВАРЯХМЕ с шефа на троянското водно дружество „ВиК Стенето“ ЕООД инж. Тонимир Гечев и той ни даде успокоителен отговор. Не е питейна вода, а подпочвена, избила между новата водопроводна тръба и кожуха, в който тръбата е вкарана, няма повод за притеснения и при първа възможност проблемът ще бъде решен, обясни инж. Гечев.

Цялото кръстовище е мокро

В МОМЕНТА „ВиК Стенето“ ЕООД е в тежка епидемична обстановка – 8 души от офиса на дружеството са с положителна проба за Covid 19 и цялата администрация е под карантина, което сериозно затруднява работата.

Т21

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |