Мондешки помага на МБАЛ - Троян

* Собственикът на „Елпром“ осигури фургон, монтиран в двора на лечебното заведение, в който ще се правят бързи тестове
 за коронавирус
Коронавирусът
Фургонът е поставен във вътрешния двор на МБАЛ - Троян

СОБСТВЕНИКЪТ и управител на завод „Елпром“ и общински съветник Младен Мондешки осигури на МБАЛ - Троян фургон, в който ще се правят бързи тестове за коронавирус. Фургонът бе доставен вчера, 9 ноември, и монтиран във вътрешния/задния двор на лечебното заведение. 

Младен Мондешки

„ТАКА ще можем да изнесем тази дейност извън болницата, което е добре – досега хората се тъпчеха вътре, вчера например имаше над 60 човека, и това допълнително увеличаваше риска от зараза“, сподели временно изпълняващият длъжността управител на МБАЛ - Троян и завеждащ АГ отделението д-р Мишо Василев (титулярът д-р Пенко Бамбов е с положителна проба и е карантиниран). Изказани бяха и благодарности за помощта, определена като навременна и важна. Но общият тон на известния троянски гинеколог не бе никак весел: „Каквото зависи от нас, медиците, ще го направим – и ще се измъкнем от тази криза. Но проблемите в системата са много тежки и много по-сериозни“. 

„ИМАХ свободен фургон, знаех, че в МБАЛ - Троян такъв би свършил добра работа и го предоставих, докато им е нужен. Само с общи усилия ще надделеем над коварния вирус“, коментира г-н Мондешки. В последните няколко дни дарителят направи и добър влог – веднъж като физическо лице и втори път от името на фирмата си – в обявената от Община Троян набирателна дарителска сметка в подкрепа на борбата с Covid 19.


Т21

Начало

Още по темата за коронавируса:

2 коментара:

Троенец каза...

Понеже съм блокиран във фейса,хубаво за дарението и майната им на герб и специално на шумкарина!

Z@Q каза...

А влизайки вътре сами си подписвате смъртния акт!
Решенията днес всеки взима САМ!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |